Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Farcom review

Farcom



Η επιλογή του χειμώνα…..

Γεια σας Glamorous,

Αν είσαστε από τους ανθρώπους που δεν τα πάνε καλά με τις χαμηλές θερμοκρασίες και νομίζετε πως "ο χειμώνας φταίει για όλα", μάλλον η επιστήμη είναι με το μέρος σας και σας επιβεβαιώνει πως ένας μουντός καιρός μπορεί να επηρεάσει το σώμα σας .
Το κρύο του χειμώνα αναπόφευκτα επηρεάζει και το δέρμα μας και, πολύ συχνά, μπορεί να γίνει αιτία για σοβαρά ή λιγότερο σοβαρά προβλήματα. Η έκθεση στο κρύο μπορεί να γίνει επιβλαβής όταν το ανθρώπινο σώμα αδυνατεί να προσαρμοστεί σε αυτό.
Για ορισμένους ανθρώπους ο χειμώνας δε σημαίνει μόνο ροζ μάγουλα αλλά και ξηροδερμία σε πρόσωπο και σώμα με τα προβλήματα σε κάποιες περιπτώσεις να γίνονται πιο έντονα, όπως τραχιά επιδερμίδα με ασυνέχειες – μικρές πληγές που προκαλούν δυσφορία. Μπορεί να ακούγεται παράλογο αλλά το δέρμα έχει μεγαλύτερη ανάγκη σε ενυδάτωση το χειμώνα από ότι το καλοκαίρι! 

Καθώς ο βαρύς χειμώνας είναι προ των πυλών και μαζί του θα φέρει χαμηλές θερμοκρασίες, χιόνια και βροχές είναι ώρα να προετοιμάσετε το δέρμα σας έτσι ώστε να αποφύγετε προβλήματα όπως έντονη ξηρότητα και αφυδάτωση. Για να αντιμετωπίσετε την ξηροδερμία και να έχετε ένα δέρμα υγιές και λαμπερό ακόμα και κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών, θα πρέπει να έχετε μια ρουτίνα περιποίησης.

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να ακολουθήσετε τις συμβουλές της εταιρίας Farcom για να μην έχετε <<χειμώνα>> στο δέρμα σας!



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η FARCOM, ως αμιγώς ελληνική εταιρεία, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των καλλυντικών, εμπνέεται από την σημαντική αυτή κληρονομιά και δημιουργεί στα εργαστήριά της, ολοκληρωμένες σειρές εντατικής περιποίησης και ενυδατικής, αντιγηραντικής φροντίδας για την επιδερμίδα, τα μαλλιά και το πρόσωπο . Ιδρύθηκε το 1970 και παρέχει καλλυντικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών και σώματος. Το όραμα της FARCOM είναι να παρέχει στην εγχώρια και διεθνή αγορά καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε ανταγωνιστικές τιμές, στηριζόμενη στην πολύχρονη εμπειρία της, στην δυναμική των συνεργατών της και στη διαρκή ερευνητική της προσπάθεια.
Στην Farcom είναι υποστηρικτές της ιδέας ότι οι «ωραίοι άνθρωποι» ζουν «ωραία ζωή» και απαρτίζουν έναν «ωραίο κόσμο» και συνεχίζουν να συνεισφέρουν σε αυτό προσπαθώντας να ξεπεράσουν τον εαυτό τους σε καλαίσθητη δημιουργία στον τομέα τους δρώντας με ειλικρίνεια και αυθεντικότητα. Η εταιρεία έχει κέντρο τον πελάτη και είναι δεσμευμένη στη συνεχή μεγιστοποίηση της ικανοποίησής του. Δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ιδέα ότι μια όμορφη ζωή είναι δυνατή μόνο σε ένα καθαρό περιβάλλον και καθιστούν και εμάς υπεύθυνους για αυτό.

Η FARCOM εξάγει όλα τα προϊόντα της σε αγορές πλέον των 30 χωρών.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



MEA NATURA Olive Body Scrub Wellness & Revival
(MEA NATURA Olive Scrub Σώματος Ευεξία & Αναζωογόνηση)


Το θερμόμετρο όσο περνάν οι μέρες θα κατεβαίνει.  Οι περισσότεροι έχουμε τελειώσει με τους στόχους και βρισκόμαστε σε ένα ενδιάμεσο, μα τόσο απαραίτητο στάδιο, ανάληψης δυνάμεων για τον κρύο χειμώνα που έρχεται.
Πίνοντας καυτά ροφήματα, ανεβάζοντας το καλοριφέρ στο μάξιμουμ και φορώντας μπουφάν με επένδυση υαλοβάμβακα ή φόρμα μέσα από το παντελόνι, νομίζετε ότι έχετε αρκετές πιθανότητες να μην κρυώσετε και να προστατεύσετε το δέρμα σας, αυτό το χειμώνα. Κι όμως, όλα όσα κάνετε είναι λάθος. Το θερμό παραπέτασμα που έχετε χτίσει για το σώμα σας δεν μπορεί να το προστατέψει κατάλληλα, κινδυνεύοντας να περάσετε ακόμη ένα χειμώνα δυσαρέσκειας.
Η επιδερμίδα του σώματος έχει ανάγκη από φροντίδα 365 μέρες τον χρόνο και τώρα είναι η πιο κατάλληλη ώρα για να βάλουμε την απολέπιση στη ρουτίνα της καθημερινής περιποίησης . Αρκούν μόνο λίγα λεπτά, όσο κάνουμε ντους , για να απολαμβάνουμε σε μόνιμη βάση τα πολλαπλά της οφέλη στην όψη και την υφή της, κατά γενική ομολογία, παραμελημένης επιδερμίδας του σώματος.
Με την απολέπιση απομακρύνονται τυχόν νεκρά κύτταρα και η διαδικασία βοηθάει την ενυδατική σας κρέμα να απορροφηθεί καλύτερα.
Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτό που πραγματικά θέλει και εκείνη θα σας το ανταποδώσει, χαρίζοντάς σας μία απαλή και μεταξένια αίσθηση.
Αυτή είναι μία σημαντική περίοδος στην οποία θα μπουν οι βάσεις ξεκινώντας τη με MEA NATURA Olive Body Scrub Wellness & Revival.

Το MEA NATURA Olive Body Scrub Wellness & Revival είναι ένα εκλεπτυσμένο πήλινγκ σώματος για τον καθαρισμό της επιδερμίδας. Χρησιμοποιήστε αυτό το αναζωογονητικό scrub, όταν θέλετε να νιώσετε άμεση επαναφόρτιση στο σώμα και το πνεύμα σας. Ξεπερνάει ότι είχατε γνωρίσει μέχρι στιγμής. Μεταξένιο, ενυδατικό, καθόλου λιπαρό. Με ήπιο κόκκο από κουκούτσι ελιάς για να μην ταλαιπωρεί την επιδερμίδα αλλά αρκετά αποτελεσματικό ώστε να αφαιρέσετε και το πιο ταλαιπωρημένο ξηρό δέρμα. Οι κόκκοι που περιέχει έχουν απόλυτα σφαιρικό σχήμα, έτσι ώστε να μην τραυματίζεται από τις αιχμές των κόκκων ακόμη και η αφυδατωμένη και ευαίσθητη επιδερμίδα.

Επίσης, περιέχει αγνό λάδι ελιάς, οργανικής καλλιέργειας (φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών, και τονωτικό), Αloe Vera και Βιταμίνη Ε, για να προσφέρει βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας από τους ρύπους (ατμοσφαιρικοί, καπνός τσιγάρου κλπ). Παράλληλα, χαρίζει μια αίσθηση δροσιάς και ευεξίας, ενώ προσφέρει επιφανειακή ενυδάτωση και δημιουργεί ένα film προστασίας του δέρματος για τη μείωση ερεθισμών από την τριβή. Τα συστατικά του είναι 96% φυσικής  προέλευσης! Χάρη στη διεισδυτική του δράση, τονώνει και αναζωογονεί το δέρμα εκ των έσω, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και αναπλάθοντας το δερματικό ιστό ,ενώ τροφοδοτεί το δέρμα με φυσικά συστατικά αφήνοντάς το υγιές και λαμπερό..
Βοηθά στην απολέπιση της επιδερμίδας καθώς και στην αναζωογόνηση των αισθήσεων με το δροσερό και ουδέτερο άρωμά του.
Το MEA NATURA Olive Body Scrub Wellness & Revival, είναι ένα προηγμένο ενυδατικό σύμπλεγμα που συνδυάζει την αγνότητα των φυσικών συστατικών με τη δύναμη της επιστήμης, αποτρέπει την αφυδάτωση του δέρματος ενώ διατηρεί μία αίσθηση απαλότητας και άνεσης.

Είναι σε πρακτική, μεγάλη συσκευασία και είναι κατάλληλη ακόμα και για ταξίδια.

Αναλυτικότερα:

  •        Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας.
  •        Αφήνει την επιδερμίδα απαλή και λεία.
  •       Ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία.


Οδηγίες χρήσης:

Απλώνουμε το bοdy scrub στο σώμα μας και κάνουμε απαλό μασάζ. Ξεβγάζουμε με άφθονο χλιαρό νερό.

Χρησιμοποιήστε το bοdy scrub 1-2 φορές την εβδομάδα, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.


MEA NATURA Olive Body Butter Intensive Moisture & Nourishment
(MEA NATURA Olive Βούτυρο Σώματος για Εντατική Ενυδάτωση & Θρέψη)




Μπαίνει ο χειμώνας, με τις μοβ ανεμώνες,η θερμοκρασία,μειώνεται,τα φύλλα πέφτουν, οι βροχές ξεκινούν και το σώμα μπαίνει σε «χειμερινή λειτουργία», επηρεάζοντας σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητά μας. Είναι γνωστό ότι οι αλλαγές του καιρού μπορούν να επηρεάσουν το σώμα μας, μέσα από τις διάφορες μεταβολές που προκαλούν στη λειτουργία του οργανισμού. Διανύοντας, ήδη, το φθινόπωρο και εν όψει του χειμώνα, τα προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν στο σώμα σας είναι προ των πυλών.
Ο χειμώνας είναι «σκληρός» απέναντι στο δέρμα. Καθώς έχουμε μπει σε τροχιά χαμηλών θερμοκρασιών, το δέρμα μας γίνεται σκληρό, ξηρό και στεγνό, καθώς απαιτεί περισσότερη προσοχή και φροντίδα. Έπειτα από ένα καλοκαίρι, όπου το έντονο φως του ήλιου ταλαιπώρησε το δέρμα μας, χρειάζονται κάποιες βασικές κινήσεις- μυστικά για την επανόρθωση του.
“Αν σταματήσει το σώμα να παράγει υγρασία, ή εάν η θέρμανση την απορροφήσει από το δέρμα και δεν αντικατασταθεί, τότε θα αρχίσουν να δημιουργούνται μικροσκοπικές ρωγμές στην επιδερμίδα που επηρεάζουν το φυσικό φράγμα του δέρματος (...)

Ο οργανισμός μας έχει ανάγκη ενυδάτωσης τόσο από μέσα, μέσω της κατανάλωσης νερού, όσο και εξωτερικά με τη βοήθεια ενυδατικών κρεμών. Η ενυδάτωση αποτελεί τροφή του δέρματος και το κάνει να δείχνει σφριγηλό και ανανεωμένο. Ο ψυχρός και ξηρός αέρας του περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τη συχνή και απότομη εναλλαγή θερμοκρασίας κατά την είσοδο και έξοδό σας από θερμαινόμενους χώρους σοκάρουν την επιδερμίδα με αποτέλεσμα τη μη ομαλή λειτουργία του υδρολιπιδικού φιλμ της και το μπλοκάρισμα της φυσικής υγρασίας της.

Η αλήθεια είναι, πως αυτές τις κρύες μέρες, το δέρμα χρειάζεται περισσότερη τροφή και φροντίδα, διατηρώντας τα σωστά επίπεδα υγρασίας . Κι αν ψάχνετε γι’ αυτό το trick που θα σας χαρίσει την πολυπόθητη extra  ενυδάτωση…αυτό έρχεται κατευθείαν από τη φύση με το βούτυρο σώματος MEA NATURA Olive Body Butter Intensive Moisture & Nourishment!

Το Super-πλούσιο και κρεμώδες MEA NATURA Olive Body Butter Intensive Moisture & Nourishment είναι απόλαυση για την επιδερμίδα. Λιώνει επάνω στην επιδερμίδα αφήνοντάς την απαλή και λεία. Θρέφει, ενυδατώνει και μαλακώνει το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα, ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία (φτέρνες, αγκώνες). Ανακουφίζει αμέσως την επιδερμίδα, με πλούσια υφή, διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας, απορροφάται άμεσα και σε βάθος ενώ παράλληλα αποτελεί ασπίδα προστασίας από δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Τα συστατικά του είναι 93% φυσικής  προέλευσης! 
Περιέχει οργανικό λάδι ελιάς, που ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα , προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, προστατεύοντας την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση. Βιταμίνη Ε ή αλλιώς βιταμίνη ομορφιάς και κερί μέλισσας. Μια εξαιρετική πηγή για βαθιά ενυδάτωση χρησιμοποιείται  για την αντιγήρανση και την φροντίδα του δέρματος αφήνοντας υπέροχο διακριτικό άρωμα .
Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας βελούδινο και ελαστικό, ενώ με τη συστηματική χρήση θα είναι ορατά πιο σφικτό, νεανικό και λαμπερό. Με πλούσια, μη λιπαρή υφή που μας επιτρέπει να ντυθούμε αμέσως.
Τώρα μπορούμε να επωφεληθούμε ακόμα περισσότερο από την ανάλαφρη, βελούδινη υφή και το μοναδικό της άρωμα και να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς, φροντίδας και βαθιάς ενυδάτωσης… Προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα, τόσο το καλοκαίρι που λόγω έντονης ηλιοφάνειας και ζέστης η επιδερμίδα διψά για ενυδάτωση, όσο και τον χειμώνα που, από το κρύο, η επιδερμίδα χρειάζεται επιπλέον φροντίδα.
Είναι σε στρογγυλή συσκευασία με άφθονο προϊόν!
Κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας και για ξηρές επιδερμίδες με αυξημένες ανάγκες ενυδάτωσης.

Οδηγίες χρήσης:

Μετά το μπάνιο, απλώνουμε ομοιόμορφα το βούτυρο σε όλο μας το σώμα. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, για ενυδάτωση με διάρκεια.





Για το τέλος θα ήθελα να σας πω, πως η υγεία και η ομορφιά είναι το κλειδί της ζωής! Αν ψάχνετε να «ξεκλειδώσετε» τα μυστικά της ομορφιάς, της ευεξίας και της μακροζωίας τότε η εταιρία FARCOM με τα προϊόντα της, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για όλη την οικογένεια για ν’ ανακαλύψετε ποιοτικά προϊόντα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας. Η φιλοσοφία της εταιρία FARCOM συνδυάζει την πολυτέλεια και τη φινέτσα και αποτελεί έναν αληθινό σύμμαχο ομορφιάς για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Τα προϊόντα της έχουν διαχρονικές νότες με σύγχρονη διάθεση…..

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την FARCOM για την χορηγία των προϊόντων .


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.farcom.gr

1 σχόλιο: