Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Evdaimonia Silk Creations

 


Με διάθεση να ξεκινήσουμε από την αρχή. Να αφήσουμε πίσω με το καλοκαίρι που φεύγει, όλα όσα μας βάρυναν και να ξεκινήσουμε από την αρχή.

Η αρχή της σεζόν αποζητά μια βελτίωση στο πρόσωπο και τη διάθεση μας… Διατηρούμε λοιπόν ζωντανές τις όμορφες αναμνήσεις του καλοκαιριού, αλλά αρχίζουμε σιγά σιγά να οργανωνόμαστε για τη νέα σεζόν που ξεκινάει.

Η αγαπημένη μας Evdaimonia Silk Creations δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε την μουντή όψη μας και διάθεση μας χαρίζοντας σε 1 τυχερή/ό προιόντα ομορφιάς για να δοκιμάσετε νέες τάσεις που δεν είχατε τολμήσει το προηγούμενο διάστημα.


Χαρίζει στην τυχερή/ό:

1 Κουκούλια Μεταξοσκώληκα για το πρόσωπο( 20αδα συσκευασία).

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής:

1️ Πατήστε👍στις σελίδες JustGlamorous & Evdaimonia Silk Creations

2️ Καλέστε με σχόλιο τους φίλους σας & αναρτήστε

δημόσια την φωτογραφία του διαγωνισμού.

3️  (προεραιτικά) Κάντε Follow στον λογαριασμό στο Instagram:

https://www.instagram.com/justglamorous/


https://www.facebook.com/photo?fbid=1115919299893195&set=a.302386181246515


Ο διαγωνισμός λήγει 21.09.2024 στις 23:59

Προσοχή: Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να έχετε ακολουθήσει όλα τα βήματα.

Τα δώρα θα αποσταλούν από την Evdaimonia Silk Creations

Καλή επιτυχία.


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ GOTshirts

 


Ένα προσωποποιημένο δώρο σίγουρα θα είναι ξεχωριστό και θα σίγουρα θα μείνει αξέχαστο. Ένα προσωποποιημένο δώρο δείχνει ότι διαθέσατε αρκετό χρόνο για να σκεφτείτε, να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε το δώρο που πρόκειται να χαρίσετε!

Για οποιαδήποτε στιγμή ή περίσταση και εάν αφορά το δώρο ένα είναι το σίγουρο ότι ο αποδέκτης θα λατρέψει την ιδέα του ότι δημιουργήσατε κάτι μοναδικό, αποκλειστικά γι΄ αυτόν! Η αγαπημένη μας GOTshirtsδίνει την δυνατότητα σε 1 τυχερό /ή να κερδίσει ένα προσωποποιημένο δώρο με έμπνευση!

Χαρίζει στην τυχερή/ό:

1 κουπόνι για αγορές οποιουδήποτε προϊόντος θέλει απο την σελίδα GOTshirts αξίας 30 ευρώ.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής:


1️ Πατήστε👍στις σελίδες JustGlamorous & GOTshirts

2️ Καλέστε με σχόλιο τους φίλους σας & αναρτήστε

δημόσια την φωτογραφία του διαγωνισμού.

3️  (προεραιτικά) εγγραφή στο Blog μας: http://justglamorousgreece.blogspot.gr/

Ο διαγωνισμός λήγει 21.09.2023 στις 23:59


https://www.facebook.com/photo?fbid=1115914303227028&set=a.302386181246515

Προσοχή: Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να έχετε ακολουθήσει όλα τα βήματα .

Τα δώρα θα αποσταλούν από την GOTshirts

Καλή επιτυχία.


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Grecoroots

 

 


Το τέλος του καλοκαιριού σε κανέναν δεν αρέσει, όμως η μετάβαση στην επόμενη εποχή είναι πάντα μια αφορμή για αλλαγή, έμπνευση και δημιουργία. Το φθινόπωρο είναι μια εποχή με τη δική της χάρη και έχετε κάθε λόγο να προσαρμόσετε σε αυτήν την διατροφή σας. Σε μία εποχή που οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας φέρνουν στο προσκήνιο την ανάγκη για καλύτερη διατροφική θωράκιση του ανθρώπινου οργανισμού.

H αγαπημένη μας Grecoroots δίνει την δυνατότητα σε 1 τυχερό/ή να απολαύσει υπέροχες γεύσεις και να γνωρίσει τις ευεργετικές και πλούσιες ιδιότητες τους.

Χαρίζει στην τυχερή/ό:

1 Μέλι ανθέων με εσπεριδοειδή-250gr, 1 Βιολογικό βοτανικό τσάι Euphoria-30gr, 1 Βιολογικό τσάι βουνού-20gr, 1 Χαλβάς με σοκολάτα, cookies & μπανάνα-400gr, 1 Παστέλια-Χαΐτογλου-20x30gr, 1 Φυστικοβούτυρο με σοκολάτα υγείας, χωρίς προσθήκη ζάχαρης-310gr.

 

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής:

 

1️ Πατήστε👍στις σελίδες JustGlamorous & Grecoroots


2️ Καλέστε με σχόλιο τους φίλους σας & αναρτήστε

δημόσια την φωτογραφία του διαγωνισμού.


3️ (προεραιτικά) εγγραφή στο Blog μας: http://justglamorousgreece.blogspot.gr/

 

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1115908329894292&set=a.302386181246515


Ο διαγωνισμός λήγει 21.09.2023 στις 23:59

Προσοχή: Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να έχετε ακολουθήσει όλα τα βήματα .

Τα δώρα θα αποσταλούν από την Grecoroots.

 

******* η αγαπημένη μας εταιρεία είναι ένα διαδικτυακό delicatessen με ελληνικά προϊόντα, βιολογικά και vegan, αλλά και με καλλυντικά. Συγκεκριμένα, για την Ελλάδα παρέχουνε ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 19,99€.

******* Τα προιόντα είναι βιολογικά, vegan, gluten-free, χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

 

Καλή επιτυχία.

 

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Evdaimonia Silk Creations review

 

Evdaimonia Silk Creations



Όλα τα πήρε το καλοκαίρι!

Γειά σας Glamorous,

Το καράβι πλέει στον ορίζοντα όπως το καλοκαίρι πάνω στο χρόνο. Μπορεί να μη γνωρίζεις τον προορισμό του, αλλά ξέρεις ότι στο τέλος θα ρίξει την αλυσίδα και οι επιβάτες θα βγουν σαν λέξεις από θυμωμένο στόμα. Το καλοκαίρι τελειώνει λες και είναι απόγευμα Κυριακής που αργεί να νυχτώσει.

Πολλές φορές το «από Αύγουστο χειμώνα» θυμίζει κάποιον που βιάζεται ,ευτυχώς που υπάρχει και το «από Μάρτη καλοκαίρι» για να φέρνει τα πράγματα σε μία ισορροπία.

Ο Σεπτέμβριος κάνει γρήγορα την άχαρη δουλειά. Δύο-τρεις βροχές στην αρχή και ξεπλένει τις ψευδαισθήσεις. Και το καλοκαίρι φεύγει χωρίς καν να το πάρεις είδηση, όπως, σβήνει μία λάμπα το ξημέρωμα.

Οι αντιθέσεις και οι αντιφάσεις δεν οδηγούν πουθενά, ειδικά όταν έχεις τον Σεπτέμβριο να έρχεται προς τα πάνω σου. Διότι τον Σεπτέμβριο, ακόμα και αν δεν έχεις φύγει, πρέπει να επιστρέψεις. Ο Σεπτέμβρης είναι ένας σκληρός, ένας απάνθρωπος μήνας. Μπαίνεις στην αρένα και είναι όλα τα θηρία γύρω σου. Και ο χειμώνας, αυτή η «έντιμη» εποχή, είναι πιο κοντά απ’ ότι νομίζεις. Είναι μέσα στη ντουλάπα σου, μυρίζει ναφθαλίνη.

Το μόνο παρήγορο είναι πως πλέον οι εποχές γυρίζουν πιο γρήγορα και μέχρι να ξεψυχήσει το ένα καλοκαίρι, έρχεται το άλλο.

Το καράβι, λοιπόν, που πλέει στον ορίζοντα πάει προς τη επιστροφή. Σε λίγο η θάλασσα θα πάρει πίσω τη γραμμή με τα απόνερα. Το καλοκαίρι τελειώνει μαζί με τις ψευδαισθήσεις, τα λουκέτα κλειδώνουν και ο κόσμος μπαίνει πάλι σε μία τάξη.

Αποχαιρετάμε το καλοκαίρι με προιόντα από την εταιρία Evdaimonia Silk Creations αιχμαλωτίζοντας την αίσθηση των διακοπών αυτή από όπου το αεράκι περνάει μέσα από τα μαλλιά μας.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Εμπνευσμένοι από την παράδοση των παππούδων και των γιαγιάδων τους, δύο νέα παιδιά, η  Σάρα Λαμπρινούδη και ο  Ευάγγελος Μπακαλούδης, άρχισαν να ασχολούνται με τον τομέα της σηροτροφίας, την εκτροφή δηλαδή μεταξοσκωλήκων, στο Σουφλί του Έβρου, δημιούργησαν την Evdaimonia Silk Creations και κυκλοφόρησαν δύο προϊόντα στην αγορά, δαχτυλήθρες για καθαρισμό προσώπου, που αφήνουν το δέρμα λείο και απαλό, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και απορροφώντας την περίσσια λιπαρότητα, αλλά και χειροποίητα παραδοσιακά κομπολόγια-γούρια. Η επιλογή του ονόματος της εταιρείας δεν ήταν τυχαία, αφού η καλή τύχη που έχει συνδεθεί με τα κουκούλια των μεταξοσκωλήκων είναι το δίχως άλλο στοιχείο ευδαιμονίας.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Κουκούλια Μεταξοσκώληκα





Σσσσ… μην ξυπνάς ακόμα το Σεπτέμβρη!

Σεπτέμβριος: μήνας σήμα κατατεθέν την επιστροφής από τις διακοπές και είναι άμεσα συνδεδεμένος με το μελαγχολικό χρώμα του φθινοπώρου, γεγονός που  επηρεάζει αρνητικά τη διάθεσή μας. Αλλά είναι και ο μήνας με την εντονότερη διάθεση από μέρους μας για ανανέωση.

Μια διάθεση να ξεκινήσουμε από την αρχή. Να αφήσουμε πίσω με το καλοκαίρι που φεύγει, όλα όσα μας βάρυναν και να ξεκινήσουμε από την αρχή.

Το τέλος του καλοκαιριού, πάντα μοιάζει λίγο με την αρχή ενός νέου χρόνου. Από την εποχή του σχολείου ακόμα, όταν ο Σεπτέμβρης μύριζε μπλε τετράδια και φρεσκοξυσμένα μολύβια. Τότε που όλα έμοιαζαν να αρχίζουν ξανά με τη νέα σχολική χρονιά, αφήνοντας πίσω την ανεμελιά και την ξενοιασιά των διακοπών, μαζί με ανάμεικτα συναισθήματα λύπης και ενθουσιασμού γι’ αυτό που φεύγει κι αυτό που έρχεται.

Σημασία έχει να νιώθεις ακόμα εκείνο το γλυκό παλαντζάρισμα ανάμεσα στα συναισθήματα λύπης και ενθουσιασμού γι’ αυτό που φεύγει κι αυτό που έρχεται…

Μια διάθεση να ξεκινήσουμε από την αρχή!

Η αρχή της σεζόν αποζητά μια βελτίωση στην όψη και τη διάθεση μας… Διατηρούμε λοιπόν ζωντανές τις όμορφες αναμνήσεις του καλοκαιριού, αλλά αρχίζουμε σιγά σιγά να οργανωνόμαστε για τη νέα σεζόν που ξεκινάει.

Η καλύτερη ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε την μουντή όψη και διάθεση μας είναι τα Κουκούλια Μεταξοσκώληκα & Χειροποίητα παραδοσιακά κομπολόγια-γούρια χαρίζοντας λίγο ακόμη καλοκαίρι, διεγείροντας το νου σε αναμνήσεις από διακοπές, βουτιές, θάλασσες, αμμουδιές και μπόλικο ήλιο, στιγμές ξεγνοιασιάς και ευτυχίας.

Τα Κουκούλια Μεταξοσκώληκα είναι δαχτυλήθρες για καθαρισμό προσώπου, που αφήνουν το δέρμα λείο και απαλό, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και απορροφώντας την περίσσια λιπαρότητα. Το κύριο συστατικό των κουκουλιών, είναι η σερικίνη, η οποία έχει την ίδια σύνθεση με την αντίστοιχη γλυκοπρωτεΐνη του δέρματος μας, κάτι που την κάνει να απορροφάται εύκολα. Μεταξύ των ιδιοτήτων της είναι πως διεγείρει τον κυτταρικό πολλαπλασιασμό και είναι υπεύθυνη για τη λάμψη, την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος μας, καθώς λειτουργεί σαν κόλλα και ενώνει τις ίνες κολλαγόνου. Επίσης, το κουκούλι περιέχει ινώδες (Silk Fibroin), το οποίο βοηθά στη θεραπεία των πληγών, καθώς θεωρείται β-κερατίνη που σχετίζεται με τις πρωτεΐνες των μαλλιών, του δέρματος και των ινών. Έτσι, οι δαχτυλήθρες από τα κουκούλια, που είναι λίγο ζαγρέ στην επιφάνειά τους, είναι ιδανικές, για ήπια απολέπιση προσώπου, αντιμετώπιση λιπαρότητας, αντιοξειδωτική θεραπεία, ευαίσθητο δέρμα και κοκκινίλες, ανάπλαση προσώπου και σημάδια από τον ήλιο, πρόληψη ρυτίδων και λείανση στις υφιστάμενες. Μάλιστα, οι ίνες μεταξιού είναι απόλυτα φυσικές, δεν περιέχουν κανένα απολύτως χημικό συστατικό, είναι 100% αδιάλυτες, που σημαίνει ότι διατηρούν όλα τα πολύτιμα πρωτογενή συστατικά τους, όπως πρωτεΐνες μεταξιού και αμινοξέα, ενώ η επαφή με το μετάξι δεν ερεθίζει το δέρμα. Η σερικίνη βοηθάει τα μαλλιά όπως βοηθάει και το δέρμα να διατηρούν τη φυσική τους υγρασία. Έτσι τα μαλλιά μετά την εφαρμογή γίνονται πιο μαλακά, είναι πιο υγιή και λαμπερά. Πρόκειται δε για μια διαδεδομένη ρουτίνα αισθητικής στην Ιαπωνία και την Κίνα.

  • Οι ίνες μεταξιού είναι απόλυτα φυσικές και δεν περιέχουν κανένα απολύτως χημικό συστατικό.
  • Η επαφή με το μετάξι δεν ερεθίζει, το μετάξι είναι υποαλεργικό.
  • Είναι 100% αδιάλυτες γεγονός που σημαίνει ότι περιέχουν όλα τα πολύτιμα πρωτογενή συστατικά τους όπως πρωτεΐνες μεταξιού και αμινοξέα (Silk Amino Acid).
  • Οι πρωτεΐνες μεταξιού έχουν χαμηλό μοριακό βάρος το οποίο επιτρέπει την εισχώρηση στις βαθύτερες στοιβάδες.
  • Οι ρυτίδες μειώνονται και η σύσφιξη του προσώπου βελτιώνεται.
  • Είναι φιλικό προς την επιδερμίδα και αφήνει μια βελούδινη υφή.

Οι δαχτυλήθρες διατίθενται σε συσκευασίες των 50 τεμαχίων.

 

Τρόπος χρήσης:

Σε ένα μπολ με ζεστό νερό τοποθετούνται οι δαχτυλήθρες που θα χρησιμοποιηθούν και μένουν εκεί για 5 έως 10 λεπτά, ώστε να μαλακώσουν. Έπειτα εφαρμόζονται στα δάχτυλα, ώστε να γίνει ένα ήπιο μασάζ με κυκλικές κινήσεις σε βρεγμένο πρόσωπο. Στη συνέχεια αξιοποιείται και το νερό από το μπολ για το πλύσιμο του προσώπου, αφού περιέχει σερικίνη. Το νερό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα μαλλιά. Οι δαχτυλήθρες είναι μίας χρήσης και ο καθαρισμός μπορεί να γίνει δύο φορές την εβδομάδα.

Τα Χειροποίητα παραδοσιακά κομπολόγια-γούρια Σουφλίου χρησιμεύουν ως διακοσμητικά. Είναι εμπνευσμένα από την πεποίθηση των παππούδων της περιοχής ότι το να έχει κανείς κουκούλια στο σπίτι φέρνει καλή τύχη. Περισσότερο όμως είναι η αισθητική τους και τα τέλεια σχήματα από τα κουκούλια που εντυπωσιάζουν.

Τα κομπολόγια διατίθενται σε 3 μεγέθη, με 9 φούσκες, με 15 φούσκες και με 21 φούσκες. Ένα όμορφο αναμνηστικό για τα αγαπημένα σας πρόσωπα από το Σουφλί! Όποιος επισκέπτης πάει στο Σουφλί δεν γίνετε να φύγει χωρίς ένα κουκουλένιο κομπολόι! Συνηθίζετε να το κρεμάμε στον  καθρέφτη του αμαξιού μας, ή διακοσμούμε το τραπέζι ή τον τοίχο με αυτό! Για δώρο γάμου αλλά και επιχειρηματικό δώρο. Το θεωρούμε γούρι και τυχερό αντικείμενο και το αγαπάμε σαν τα μάτια μας!

Εξαιρετικό, οικονομικό αλλά χειροποίητο δώρο για κάθε στιγμή!

 



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως τα προιόντα της εταιρίας  Evdaimonia Silk Creations ξυπνούν μνήμες αλλά και να συνδέσουν συγκεκριμένα πράγματα με μια εποχή. Τα προιόντα της Evdaimonia Silk Creations είναι ένα ταξίδι στον καταπληκτικό και πανέμορφο κόσμο των αισθήσεων, στιγμή ευτυχίας και  οποιο προιόν κι αν επιλέξετε να θυμάστε πως σημασία έχει να σας ταξιδεύει, να σας ελευθερώνει, να σας γεμίζει χαρά́ .

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Evdaimonia Silk Creations για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ: https://www.facebook.com/evdaimoniasilkcreations

https://www.instagram.com/evdaimoniasilkcreations/