Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

GOLDEN ROSE- LONDESSA



                                            GOLDEN ROSE





  Γειά σας Glamorous,

  όπως σας είχα πεί και στο facebook μου σήμερα θα σας μιλήσω για την GOLDEN ROSE.Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό όπου και να κοίταγα για μακιγιάζ ,πάντα έπεφτα σε αυτή την εταιρία, έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω τα προιόντα της και να σας πώ την γνώμη μου.


                                    ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ GOLDEN ROSE




   Νομίζω αξίζει να πούμε δυο λόγια για αυτήν την υπέροχη εταιρία. O όμιλος Erkul Cosmetics, διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα παραγωγής και εμπορίας καλλυντικών. Με έδρα παραγωγής την Τουρκία, εξάγει με μεγάλη επιτυχία τα προϊόντα παραγωγής του σε 110 χώρες και σε 5 Ηπείρους, μάλιστα συγκαταλέγεται στους 5 κορυφαίους κατασκευαστές βερνικιού στον κόσμο. Στην Ελλάδα ,ιδρύθηκε το 1988 στην Καβάλα, από τους Ι. Τερπουϊκίδης & Υιοί Α.Ε. Τα καλλυντικά Golden Rose, καλύπτουν ευρύ φάσμα των αναγκών μακιγιάζ της σύγχρονης γυναίκας, για όλες τις ώρες και περιστάσεις σε προσιτές τιμές. Νομίζω ότι δικαίως θεωρείτε παγκοσμίως από τις καλύτερες εταιρίες γιατί πραγματικά θα μείνετε ικανοποιημένες από την ποικιλία και τα αποτελέσματα των προϊόντων.

Αν έπρεπε να χαρακτηρίσω τα προιόντα τους θα ήταν Ανατολίτικες αποχρώσεις για σαγηνευτικό, ακαταμάχητο αποτέλεσμα.


Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


1                       Defined Lashes Maxim Eyes Mascara 





Ήταν το πρώτο πρώτο προϊόν που άνοιξα να δοκιμάσω.
    Η Golden rose έχει ποικιλία σε μάσκαρες, εγώ δοκίμασα την συγκεκριμένη και περιττό να σας πω ότι εντυπωσιάστηκα από τα αποτελέσματα . Η συσκευασία είναι πολύ όμορφη με νεανικό στυλ κίτρινου χρώματος, αλλά δεν εντυπωσιάστηκα μόνο με την εμφάνιση. Το βουρτσάκι της είναι ιδιαίτερο, στην<<μέση>>λεπταίνει με αποτέλεσμα να έχουμε μέγιστο όγκο και ανασηκώνει τέλεια κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά. Δεν δημιουργεί καθόλου κόμπους ακόμα και όταν έβαλα περισσότερες στρώσεις για πιο <<έντονο βλέμμα>>.Το σίγουρο είναι ότι θα δοκιμάσω και τις άλλες μάσκαρες  γιατί έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη.



2                                                                       Κραγιόν Vision 




    Ότι και να πω για αυτήν την σειρά κραγιόν, θα είναι λίγο! Είναι η νέα σειρά κραγιόν Vision. Ήθελα τόσο πολύ να δοκιμάσω κραγιόν αυτής της σειράς και πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ. Υπέροχη συσκευασία, με υπέροχο κραγιόν! Εγώ δοκίμασα την απόχρωση 105,(Το κραγιόν υπάρχει με νέα ανανεωμένη συσκευασία και 16 νέες υπέροχες αποχρώσεις, σε 41 κρεμώδεις και περλέ αποχρώσεις)! Τό χρώμα είναι καφέ-ρόζ και είναι κρεμώδες μάτ. Η απόδοση είναι φανταστική με νέα μαλακή και κρεμώδη υφή(δεν ξηραίνει τα χείλη), διαρκεί για πολλές ώρες(είναι πολύ σταθερό), γλιστράει εύκολα στα χείλη και προσφέρει πλούσιο και λαμπερό αποτέλεσμα. Το συγκεκριμένο κραγιόν είναι πολύ ενυδατικό, με θρεπτικά και ενυδατικά στοιχεία όπως Shea Butter, λάδι Jojoba και βιταμίνη E. Δεν μπορώ να μην προσθέσω και το υπέροχο γλυκό άρωμα του. Το συγκεκριμένο κραγιόν το βάζω οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Πραγματικά, αξίζει πάρα πολύ και το προτείνω! Εγώ σίγουρα, θα αγοράσω πολλές αποχρώσεις!


                                      Dream Eyes Eyeliner




    Επίσης ,μου στείλανε να δοκιμάσω ένα μολύβι ματιών σε μία όμορφη καφέ σκούρα απόχρωση, την απόχρωση 408.Όντως φυσική ξανθιά το συγκεκριμένο χρώμα τόνισε υπέροχα τα μάτια μου και την ανοιχτή επιδερμίδα μου. Eίναι πολύ σταθερό μολύβι με διάρκεια χρώματος(χάρις στην νέα ειδική φόρμουλα που περιέχει)  και απλώνεται με μεγάλη ευκολία, καθώς δεν είναι καθόλου σκληρό και αν καταλάθος  βραχούν τα μάτια σας  ,δεν <<τρέχει>>.Το βλέμμα μου έγινε πιο γλυκό και για όσες θέλετε να κάνετε Smokey eyes χωρίς μαύρο χρώμα ,είναι η τέλεια επιλογή, γράφει υπέροχα. Διατίθεται σε 27 μοντέρνες αποχρώσεις.





Πραγματικά έμεινα εκστασιασμένη από τα αποτελέσματα της Golden Rose ,όχι μόνο από τα καλά της προϊόντα αλλά και ότι σου δίνει καλά προϊόντα σε οικονομικές τιμές, με προϊόντα που διαρκούν όλη την ημέρα και αναλλοίωτα. Οι νέες γυναίκες έχουμε γρήγορους ρυθμούς και καθόλου ώρα για χάσιμο. Δεν χρειάζεται να κουβαλάμε μαζί όλα τα καλλυντικά του μακιγιάζ και να να επαναλαμβάνουνε την διαδικασία συνέχεια. Η Golden Rose χάρις στα προϊόντα της μας δίνει την δυνατότητα αυτή.



Να ευχαριστήσω την Golden Rose για την χορηγία των προϊόντων της.

Τα προϊόντα τα βρίσκετε εδώ και εδώ

2 σχόλια: