Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

AROMA review


AROMA

Μένουμε Σπίτι!

Γειά σας Glamorous,

Τις τελευταίες εβδομάδες με αφορμή την εξάπλωση του κορωνοϊού, αντισηπτικά, αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια, αλκοολούχα διαλύματα, τζελ και μια μεγάλη γκάμα καθαριστικών σπτιού έχουν μπει στη ζωή μας για τα καλά.
Ριχνόμαστε καθημερινά σε μια μάχη διαρκούς αναζήτησης για άλλη μια δυσεύρετη πια συσκευασία και απολυμαίνουμε τα χέρια μας και τις επιφάνειες που χρησιμοποιούμε μετά μανίας.
Οι περισσότερες από αυτές τις ισχυρές συνθέσεις όμως περιέχουν χλώριο που ερεθίζουν το δέρμα.
Έτσι, ενώ προσπαθούμε να προστατευτούμε από τον ιό, καταστρέφουμε ταυτόχρονα το δέρμα μας.
Σύμφωνα με τους δερματολόγους, τα αντισηπτικά και τα απολυμαντικά, που πρέπει να χρησιμοποιούμε συχνά αυτή την περίοδο, επηρεάζουν τα λιπίδια του δερματικού φραγμού. Ως αποτέλεσμα τα κερατινοκύτταρα της τελευταίας στιβάδας της επιδερμίδας, δεν ενώνονται με τον ιδανικό τρόπο μεταξύ τους, και ελαττώνεται η ικανότητα του δερματικού φραγμού να συγκρατεί υγρασία. Αποτέλεσμα: το δέρμα γίνεται τραχύ και ξηρό, ή σε άλλες περιπτώσεις κόκκινο, με κνησμό, ίσως και με ρωγμές ή αιμορραγία. "Οι περισσότεροι άνθρωποι και ανάλογα με την ανοχή του δέρματός τους θα εκδηλώσουν ξηρότητα διαφορετικής βαρύτητας με την πολύ συχνή χρήση αντισηπτικών.

Τι μπορούμε να κάνουμε;

Μέσα τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας καλό θα ήταν να μη χάσουμε το χαμόγελο μας. Δημιουργούμε μία προστατευτική στιβάδα και αναπληρώνουμε αυτά που έχουν απομακρυνθεί με την βοήθεια των προϊόντων AROMA.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η εταιρεία ΟΙΚΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 2014 και είναι ενεργή στην διανομή και παρασκευή καλλυντικών. Η φιλοσοφία τους είναι η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας βασισμένων στα πλούσια συστατικά της ελληνικής φύσης, συνδυάζοντας το πιο σύγχρονο know-how της κοσμετολογίας. Στόχος τους είναι να προσφέρουνε προϊόντα άριστης ποιότητας, που καλύπτουν τις ανάγκες των Ελλήνων και ξένων καταναλωτών.
Έχοντας την ποιότητα στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της, η Oikos έρχεται να αλλάξει τις αντιλήψεις για τα ελληνικά καλλυντικά και να κάνει πράξη, την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή.
Προσφέρουνε άριστη ποιότητα με στόχο την ομορφιά στην ουσία της και την ικανοποίηση όσων αναζητούν τα μοντέρνα ελληνικά καλλυντικά.

Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι: Το όνειρο κάθε γυναίκας είναι να είναι όμορφη. Η ομορφιά είναι μέσα μας αρκεί να την φροντίζουμε! Με τα καλλυντικά AROMA θελήσανε να κάνουνε το όνειρο της ομορφιάς προσιτό και να προσφέρουνε το καλύτερο ποιοτικά προϊόν σε μια εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Γιατί μπορούνε και θέλουνε!
Γιατί η φύση τους δίνει τα υλικά που χρειάζονται και η επιστήμη τη γνώση που είναι απαραίτητη! Έτσι δημιουργήσανε τα ελληνικά καλλυντικά AROMA κρατώντας την ουσία από τα καλύτερα ελληνικά φυσικά συστατικά και βάζοντας όλη την τεχνογνωσία της κοσμετολογίας.
Γιατί η αγάπη για τον εαυτό σας δεν κοστίζει πια…




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



HAND CREAM BIO OLIVE OIL & BALSAM
(ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ BIO ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΒΑΛΣΑΜΟ)




Τα χέρια μας είναι οι αφανείς ήρωες!

Είναι αλήθεια! Τα χέρια μας περνάνε πολλά...
Τα κουράζουμε χρησιμοποιώντας τα για όλες μας τις κινήσεις και δουλειές, ενώ με τη χρήση διάφορων αλκοολούχων αντισηπτικών τα ξηραίνουμε! Χέρια ερεθισμένα, τραχιά, σκληρά, σκασμένα… Είναι δυστυχώς ένα φυσικό επακόλουθο όμως μπορείτε να το αποφύγετε.
Η επιδερμίδα των χεριών είναι διαφορετική από ότι στα άλλα μέρη του σώματος, όπως τα πόδια και τα μπράτσα.
Η επιδερμίδα στις παλάμες των χεριών είναι πιο παχιά και δεν έχει τριχοφυΐα, έτσι ώστε να μπορούν να κάνουν όλες τις απαιτούμενες δουλειές της καθημερινότητας.

Η επιδερμίδα στο πίσω μέρος των χεριών, ωστόσο, είναι πιο λεπτή και από την επιδερμίδα του προσώπου. Όταν τα χέρια σκάνε σημαίνει ότι έχει χαλάσει ο υδρολιπιδικός φραγμός, αυτός που κρατάει την ισορροπία στο δέρμα, και είναι κάτι που συμβαίνει κυρίως σε άτομα που πλένουν πολύ συχνά τα χέρια τους. Η από κάτω επιφάνεια του χεριού, η παλαμιαία όπως λέγεται, έχει σκληρή κεράτινη στοιβάδα, και δεν ξεφλουδίζει. Ξεφλουδίζει μόνο η επιφάνεια από πάνω και αυτό γιατί αφαιρούνται τα κεραμίδια και τα λιπίδια της επιφανειακής στοιβάδας. Αυτό σε συνδυασμό με το κρύο επιδεινώνει την κατάσταση και άρα τα χέρια σκάνε ή, σε κάποιες περιπτώσεις, ματώνουν και δημιουργείται έντονο πρόβλημα. Πολύ πιστεύουν ότι ρίχνοντας νερό θα ενυδατώσουν την επιδερμίδα τους ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο. Αυτό σημαίνει ότι τα χέρια σας απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα.

Ε λοιπόν, ήρθε η ώρα να χαρίσουμε στα χέρια μας τη φροντίδα που τους αξίζει!  Τι μπορούμε να κάνουμε, λοιπόν, ειδικά με τα σημερινά δεδομένα που τα αντισηπτικά έχουν μπει/θα μπουν για τα καλά στη ζωή μας; «Όταν πλένουμε τα χέρια μας να χρησιμοποιούμε αμέσως μετά την ενυδατική κρέμα HAND CREAM BIO OLIVE OIL & BALSAM.

Η HAND CREAM BIO OLIVE OIL & BALSAM δίνει βαθιά θρέψη στην επιδερμίδα των χεριών και καταπολεμάει ερεθισμούς και συμπτώματα ηλιακής ακτινοβολίας. Καταπολεμάει την ξηρότητα και το κοκκίνισμα στο πίσω μέρος των χεριών.
Ανακουφίζει άμεσα από την υπερβολική αίσθηση τραβήγματος και ξηρότητας, χάρη στην πλούσια σύνθεσή της με ΒΙΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΒΑΛΣΑΜΟ. Το βιολογικό ελαιόλαδο λειτουργεί με αναπλαστική δράση αναδομώντας την επιδερμίδα ενώ το βαλσαμέλαιο λειτουργεί με αντιοξειδωτική και ήπια αντισηπτική δράση. Τέλος, το βιολογικό αμυγδαλέλαιο, ιδανικό και για όλες τις επιδερμίδες, είναι πλούσιο σε βιταμίνες E και K, ενώ το έλαιο calendula δρα θεραπευτικά.
Καταπραΰνει, επανορθώνει και προστατεύει τα ξηρά, σκασμένα και ταλαιπωρημένα χέρια από οικιακές και επαγγελματικές δραστηριότητες. Προσφέρει πλούσια 24ωρη ενυδάτωση, θρέφει εντατικά τα χέρια και τα προστατεύει αποτελεσματικά από την ξηροδερμία και διάφορους ερεθισμούς.

Η πλούσια αυτή κρέμα προσφέρει διαρκή άνεση στα χέρια σας.
Χάρη στην ειδική, ελαφριά, μη λιπαρή σύνθεσή της απορροφάται άμεσα χαρίζοντας αίσθηση άνεσης. Μία πολύ μικρή ποσότητα αρκεί για να ανακουφίσει και να προστατεύσει τα πολύ ξηρά ή σκασμένα χέρια. Διάφανη μετά την εφαρμογή, απορροφάται γρήγορα, σχηματίζοντας ένα μονωτικό φραγμό πάνω στο δέρμα σας προστατεύοντάς το όπως ένα "δεύτερο δέρμα".
Ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες, αφήνει τα χέρια ορατά απαλότερα και πιο λεία.

Με ένα λεπτό χαρακτηριστικό άρωμα της ελληνικής άνοιξης και σε πρακτική συσκευασία , για όλες τις στιγμές!



Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε όσο συχνά χρειάζεται. Χάρη στην ταχεία απορρόφησή του, μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητές σας.




FACE & BODY SCRUB BIO OLIVE OIL & BALSAMB
(SCRUB ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΣΩΜΑΤΟΣ BIO ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΒΑΛΣΑΜΟ)



Δεν είναι μόνο ότι η επιδερμίδα παραμένει λεία, απαλή και σωστά ενυδατωμένη αλλά και ότι έτσι κρατά, για λίγο ακόμη….είναι κοινό μυστικό ότι η απολέπιση δεν συμπεριλαμβάνεται στις προτεραιότητες της καθημερινής περιποίησης της επιδερμίδας . Κι όμως θα μπορούσε να είναι ο πιο εύκολος, φυσικός και οικονομικός τρόπος για να διατηρείτε την επιδερμίδα σας φωτεινή και υγιή. Όταν η φυσική διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας αρχίζει να τεμπελιάζει, αναλαμβάνουν δράση τα απολεπιστικά. Η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων που συσσωρεύονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας αποτελεί πλέον-ή, τουλάχιστον θα έπρεπε- σημαντικό συμπλήρωμα της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης. Κι αυτό γιατί, με τη βοήθεια ενός απολεπιστικού προϊόντος η επιδερμίδα ανακτά άμεσα τη λάμψη και τη φρεσκάδα της.
Την ευεργετική δράση της απολέπισης ουδείς αμφισβητεί.
Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στην επιφάνεια, τονώνεται η μικροκυκλοφορία με τις κινήσεις μασάζ την ώρα εφαρμογής και διευκολύνεται η διείσδυση των ενεργών συστατικών των προϊόντων περιποίησης. Είναι σίγουρα λοιπόν ο πιο εύκολος, άμεσος και αποτελεσματικός τρόπος για να διατηρούμε υγιή, φωτεινή και λεία επιδερμίδα σε βάθος χρόνου. Αν ακόμη αναρωτιέστε τι παραπάνω προσφέρει η απολέπιση από τον κλασσικό καθαρισμό, ίσως πειστείτε όταν θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι ότι είναι ο πιο σύντομος δρόμος για φωτεινή, λεία και υγιή επιδερμίδα.

Θα γνωρίζετε ίσως ότι στις κατώτερες στιβάδες της επιδερμίδας σχηματίζονται συνεχώς δερματικά κύτταρα , τα οποία ανεβαίνουν στην επιφάνεια, πεθαίνουν και , στη συνέχεια, αποβάλλονται.
Στη θέση τους έρχονται τα νέα και υγιή , τα οποία ακολουθούν κι αυτά την ίδια πορεία. Στη νεανική ηλικία το παραπάνω ταξίδι διαρκεί 28, περίπου, μέρες. Με το πέρασμα, όμως, του χρόνου οι ρυθμοί στη διαδικασία ανακύκλωσης των κυττάρων φθίνουν, με αποτέλεσμα τα νεκρά κύτταρα να παραμένουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην επιφάνεια. Αυτή ακριβώς είναι η αιτία για τη θαμπή όψη και τραχιά υφή της επιδερμίδας. Η απολέπιση είναι λοιπόν η κίνηση που αντισταθμίζει τη φυσική επιβράδυνση του κυτταρικού μεταβολισμού.
Τι το ιδανικότερο αυτές τις ημέρες να φροντίσουμε την επιδερμίδα του προσώπου & σώματος με το FACE & BODY SCRUB BIO OLIVE OIL & BALSAM.

Το FACE & BODY SCRUB BIO OLIVE OIL & BALSAM είναι ένα εκλεπτυσμένο πίλινγκ προσώπου & σώματος για φυσική απολέπιση και βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας. Κάνει Βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας και κάνει απομάκρυνσή συσσωρευμένων νεκρών κυττάρων. Καθαρίζει απαλά σε βάθος, απομακρύνει σκόνες χωρίς να αφυδατώνει, και κάνει αποσυμφόρηση των πόρων από σμήγμα, ιδρώτα, Make-up και αφήνει την επιδερμίδα καθαρή,  δροσερή και ενυδατωμένη. Μας προσφέρει καθαρή και φωτεινή επιδερμίδα χωρίς να νιώθουμε το δέρμα μας να τραβάει.
Λειτουργεί με αντιοξειδωτική και ήπια αντισηπτική δράση. Το βιολογικό ελαιόλαδο χάρη στις αντιοξειδωτικές, αναπλαστικές και μαλακτικές του ιδιότητες, που είναι γνωστές από την αρχαιότητα, ενισχύει την επιδερμίδα. Το βιολογικό αμυγδαλέλαιο, ιδανικό και για όλες τις επιδερμίδες, είναι πλούσιο σε βιταμίνες E και K, ενώ διαθέτει σημαντικές αντιγηραντικές και επουλωτικές ιδιότητες. Παράλληλα οι κόκκοι κουκουτσιού ελιάς λειτουργούν απολεπιστικά, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα.

Χάρη στη διεισδυτική του δράση, τονώνει και αναζωογονεί το δέρμα εκ των έσω, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και αναπλάθοντας το δερματικό ιστό ,ενώ τροφοδοτεί το δέρμα με φυσικά συστατικά αφήνοντάς το υγιές και λαμπερό..
Παράλληλα, χαρίζει μια αίσθηση δροσιάς και ευεξίας, ενώ έχει καταπραϋντική και μαλακτική δράση, προσφέροντας επιφανειακή ενυδάτωση …
Βοηθά στην απολέπιση της επιδερμίδας καθώς και στην αναζωογόνηση των αισθήσεων με το δροσερό άρωμά του. Είναι σε πρακτική, συσκευασία και είναι κατάλληλη ακόμα και για την τσάντα μας.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε 1-2 φορές την εβδομάδα, στη στεγνή επιδερμίδα τόσο του προσώπου όσο και του σώματος και κάντε μασάζ με απαλές κινήσεις μέχρι το προϊόν να απορροφηθεί τελείως από το δέρμα. Ξεβγάλτε με άφθονο νερό και απολαύστε την απαλή και μεταξένια επιδερμίδα που αφήνει το Aroma Face & Body Scrub. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα πέλματα, τα γόνατα και τους αγκώνες, τις περιοχές που τείνουν να είναι πιο ξηρές. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα μετά τη χρήση του scrub απλώστε στην επιδερμίδα σας μια πλούσια στρώση body butter για να κλειδώσετε την υγρασία της επιδερμίδας.




Για το τέλος θα ήθελα να σας πω, πως η “θέληση” το “όραμα”,  η “επιμονή” και η “εργατικότητα”, η “αξιοπιστία” και η “συνέπεια” είναι μερικές βασικές αρχές της εταιρίας  AROMA. Με διαδρομή πολυετούς παρουσίας σχεδιάζουνε, αναπτύσσουνε, παράγουνε και προωθούνε ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα που καλύπτουν της ανάγκες μας. Συνδυάζουν την πολυτέλεια και τη φινέτσα και αποτελούν έναν αληθινό σύμμαχο ομορφιάς για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Τα προϊόντα της έχουν διαχρονικές νότες με σύγχρονη διάθεση…..


Ευχαριστώ την εταιρία AROMA για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://oikos-sa.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου