Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

DORA LEFA Jewellery review

 

DORA LEFA Jewellery



Γεια σας Glamorous,

Τα κοσμήματα είναι από τη φύση τους φτιαγμένα να συμβολίζουν υψηλές αξίες για τον άνθρωπο, γι’ αυτό και συνδέονται από τις πιο… απλές και καθημερινές του συνήθειες, μέχρι τις πιο μεγάλες και σημαντικές στιγμές της ζωής του.

Ο διαχρονικά αναπόσπαστος ρόλος τους στις στιλιστικές επιλογές γυναικών και ανδρών κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι τα κοσμήματα συμβολίζουν  την ίδια την πνευματική αλήθεια που κατέχει μέσα του ο καθένας και ότι είναι σύμβολα μιας ανώτερης γνώσης που ταυτίζεται με το βάθος της προσωπικότητας κάποιου.

Ο πιο φανατικός οπαδός των κοσμημάτων, όμως, ήταν-είναι-και θα παραμείνουν για πάντα οι γυναίκες, αφού όλες λατρεύουν να… αγαπούν τα κοσμήματα! Η σχέση τους με αυτά χαρακτηριζόταν ανέκαθεν μια σχέση πάθους, που έχει χαραχθεί με ανεξίτηλο τρόπο στα κιτάπια της ιστορίας. Είναι τέτοιο το είδος της σχέσης τους, που η λάμψη των κοσμημάτων ακτινοβολεί αστραπιαία στο γυναίκειο βλέμμα, δίνοντας κατευθείαν το σήμα στο εγκεφαλικό σύστημα που λέει «ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αποκτήσω»!

Σε μια γυναικεία μπιζουτιέρα μπορεί κανείς να βρει δεκάδες σκουλαρίκια, βραχιόλια, δαχτυλίδια, κολιέ, σε πολλά σχέδια ή και χρώματα, με το καθένα από αυτά να έχει το δικό του παρελθόν και να συμβολίζει μια προσωπική ιστορία. Η μόδα, εξάλλου, μπορεί να πραγματοποιεί κύκλους και να προκαλεί αλλαγές, επηρεάζοντας τις επιλογές μιας γυναίκας στα κοσμήματά της, ωστόσο, το προσωπικό στυλ της παραμένει αναλλοίωτο σε κάθε εμφάνισή της.

Η σχέση πάθους των γυναικών με τα κοσμήματα πάντως δεν είναι μόνο μια αισθητικού επιπέδου προτίμηση. Βαθύτερα, όπως υποστηρίζεται από σύγχρονες έρευνες, μπορεί να αναγνωρίσει κανείς σημάδια ταύτισης των κοσμημάτων που επιλέγουν να φορούν οι γυναίκες με στοιχεία της ίδιας τους της προσωπικότητας. Η αποκρυπτογράφησή τους περιγράφει τον τρόπο σκέψης μιας γυναίκας, ή με άλλα λόγια… τα κοσμήματα που φορά μας «λένε» την ιστορία της!

Είναι αυτά που μπορούν να αλλάξουν τελείως την εμφάνιση μιας γυναίκας. Μια γυναίκα νιώθει… αλλιώς, όταν φοράει ένα κόσμημα. Νιώθει πιο δυναμική, πιο σίγουρη για τον εαυτό της, γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Διαχρονικά αντικείμενα έκφρασης προσωπικού γούστου και πολυτέλειας τα κοσμήματα αποτελούν αγαπημένο στοιχείο κάθε γυναίκας. Εάν ψάχνετε ένα ιδανικό κόσμημα δώρο για γυναίκα ή και για τον εαυτό σας, θα εντυπωσιαστείτε από τις μοναδικές και οικονομικά συμφέρουσες προτάσεις της εταιρίας  DORA LEFA Jewellery.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η δημιουργός των κοσμημάτων ονομάζεται  Δώρα Λέφα , και ασχολείται με το χειροποίητο κόσμημα εδώ και μια δεκαετία περίπου χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη , κυρίως χαλκό ορείχαλκο, αλπακά και ημιπολύτιμους λίθους. Η χαρά που της προσφέρει η δημιουργική ενασχόληση με την Τέχνη, η χαρά να μοιράζετε δημιουργίες που φέρνουν τη δική της σφραγίδα της έδειξαν το δρόμο για το χειροποίητο κόσμημα, νιώθοντας πως το ταξίδι αυτό μόλις άρχισε.



 

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΟΛΙΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΥΝΤΖΟ


Η γυναίκα είναι ένα συναρπαστικό πλάσμα. Πόσο μάλλον η σύγχρονη γυναίκα! Και αυτό συμβαίνει γιατί έχει περισσότερες επιλογές για να διαλέξει και μονοπάτια να περιπλανηθεί από ό,τι είχε η μητέρα της ή η γιαγιά της . Η ιδέα ότι οι γυναίκες μπορούν να τα έχουν όλα, έχει ριζώσει πλέον στην ψυχή της. Και έτσι μαχητική αμαζόνα από τη φύση της, δεν το βάζει κάτω.

Παραδέχεται: απλά είμαι τρελή για στολίδια και τα θέλω όλα! Θέλω η κοσμηματοθήκη μου να είναι γεμάτη με κομψά σκουλαρίκια, υπέροχα μενταγιόν, εντυπωσιακά κολιέ, μοντέρνα βραχιόλια, υπέροχα δαχτυλίδια!

Όμως τις περισσότερες φορές το «όλα» δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί μιας και τα κοσμήματα είναι ακριβά... ή μήπως όχι; Μα φυσικά όχι! Ένα μοντέρνο φο μπιζού είναι μία λύση οικονομική που δεν στερείτε πολυτέλειας. Εκθαμβωτικά κοσμήματα από μπρούντζο ,ορείχαλκο και αλπάκα είναι ιδανικά για να πραγματοποιήσουν την επιθυμία τους για «όλα» και ικανά να βελτιώσουν την διάθεσή της. Μάλιστα εάν το κόσμημα προέρχεται από αγαπημένο πρόσωπο, τότε ο ρομαντισμός της ενισχύεται με τον πιο όμορφο τρόπο. Από την άλλη αν το κόσμημα είναι αποκλειστικά μία δική της αγορά, τότε η ικανοποίηση της επιλογής τονώνει το εγώ της, μιας και η σωστή επιλογή ενός κοσμήματος είναι τέχνη. Τέχνη σημαίνει έκφραση της προσωπικότητας και της ψυχής οπότε και πάλι ο εσωτερικός της κόσμος βιώνει την πληρότητα.

Ένα κόσμημα δεν έχει σκοπό να χαρίσει στη γυναίκα αύρα πλούτου, αλλά να την ομορφύνει.

Έτσι απλά, έχοντας στην κοσμηματοθήκη της, η σύγχρονη γυναίκα, εντυπωσιακά κομμάτια Φο μπιζού, διανύει την κάθε μέρα της με άλλο μάτι, με άλλη διάθεση.

Τα κοσμήματα της DORA LEFA Jewellery είναι ένα ταξίδι ανακάλυψης που αποδεικνύει περίτρανα τη συνεχή ερωτική σχέση της μόδας με τη φύση.

Το ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΟΛΙΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΥΝΤΖΟ και αποτελεί μια extra επιλογή που γοητεύει κάθε γυναίκα. Ένα υπέροχο αξεσουάρ μόδας - κόσμημα που χρησιμοποιούν γυναίκες και γνωρίζουν την σημασία του, θα συνδυαστεί άψογα και θα σας κάνει να ξεχωρίσετε!

Αυτό το κολιέ σας προκαλεί για μια καλοκαιρινή βόλτα. Κομψό και μοντέρνο σε εντυπωσιακό μπρούτζο για ιδιαίτερες εμφανίσεις. Βγαλμένο σαν από παραμύθι, εμπνευσμένο ευφάνταστα με γοητεία και μυστικισμό που προκαλεί μία αίσθηση δέους για το καλοκαίρι.

Η κυριαρχία του σχεδίου, προσδίδει αίσθηση ηρεμίας και αντοχής εν μέσω των καταιγιστικών ρυθμών του σύγχρονου κόσμου.

Εντυπωσιακό κόσμημα που ταιριάζει με κάθε outfit όλες τις ώρες τις ημέρας. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, ταιριάζει με όλα τα ρούχα και στυλ δημιουργώντας μια κλασική chic και μοντέρνα εμφάνιση.

Λεπτεπίλεπτο, όμορφο και θηλυκό που γοητεύει! Είναι δημιουργία υψηλής ποιότητας και αισθητικής για ξεχωριστές περιστάσεις.

Ένα υπέροχο κολιέ που σίγουρα θα σας κάνει να εντυπωσιάσετε με τις εμφανίσεις σας! Μια υπέροχη επιλογή σε κολιέ για καθημερινή χρήση.

Διατίθεται σε προσιτή τιμή και αναδεικνύει τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας, ενώ αποτελεί ένα ανεκτίμητο δώρο για κάθε περίσταση.

 

Συμβουλή styling:

Αυτά τα κομμάτια κλέβουν την παράσταση ακόμα και μόνα τους.

 


Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η  DORA LEFA Jewellery έχει στόχο να προσφέρει σε κάθε γυναίκα που αγαπά το εκλεπτυσμένο στυλ και την κομψότητα, κλασικές και διαχρονικές επιλογές με μοναδικά σχέδια που μαγνητίζουν. Περιλαμβάνουν κομψές δημιουργίες, οι οποίες αναδεικνύουν την ομορφιά, την θηλυκότητα και την γοητεία μιας γυναίκας. Τα κοσμήματα της περιλαμβάνουν ξεχωριστά σχέδια, από ποιοτικά υλικά, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να για να ανανεώσουν το στυλ τους.

Εντυπωσιάζει με την γοητευτική αισθητική της!


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία DORA LEFA Jewellery για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ: https://www.facebook.com/doralefaJewellery

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου