Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Kallist Cosmetics review

 

Kallist Cosmetics


Ηλίου φαεινότερες!

Γεια σας Glamorous,

Καλοκαίρι, μας είναι αδύνατον να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε παραλίες, σεζ- λονγκ, δροσιστικά κοκτέιλ και γενικά τις διακοπές, που όλοι χρειαζόμαστε αναμφισβήτητα, ειδικά φέτος. Ο καιρός είναι υπέροχος! Ο ήλιος είναι η κινητήριος δύναμή μας! Μας ανεβάζει τη διάθεση, μας γεμίζει ενέργεια και μας κάνει να νιώθουμε πιο υγιείς. Σε μια χώρα, όπως η δική μας, χαιρόμαστε να απολαμβάνουμε τη «ζεστασιά» του κάθε στιγμή. Με ένα ποτό έξω, μπορούμε να απολαύσουμε χρώματα και νύχτες καλοκαιριού!!

Οι ζεστοί καλοκαιρινοί μήνες κάνουν τα πάντα να φαίνονται πιο ωραία, τουλάχιστον όσον αφορά στην ομορφιά. Λίγο το μαυρισμένο δέρμα, λίγο τα ανέμελα μαλλιά, λίγο η χαλαρή διάθεση και όλα είναι καλύτερα.

Δυστυχώς όμως το καλοκαίρι οι κανόνες αλλάζουν και κάνουν την περιποίησή μας πιο απαιτητική. Η περιποίηση του σώματος και του προσώπου αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία το καλοκαίρι.

Ο ήλιος, η ζέστη και η θάλασσα αφυδατώνουν το δέρμα σας. Tο καλοκαίρι, το σώμα μας αποζητά φρεσκάδα και αίσθηση καθαριότητας. Μαζί με το καλοκαίρι ήρθε και η στιγμή που μπορείτε να "κακομάθετε" την επιδερμίδα σας χωρίς τύψεις.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ένα καλοκαιρινό ταξίδι ομορφιάς αξίζει μια παραπάνω θέση στη καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μας – άλλωστε είναι ένα ταξίδι που έχει σχεδιαστεί για να ευχαριστήσει  τις αισθήσεις πέρα από την τακτική φροντίδα της ομορφιάς μας.

 

Στην προσπάθεια μας να νιώθουμε όμορφες και γοητευτικές μας βοηθάει η  εταιρία Kallist Cosmetics, που μας γεμίζει αυτοπεποίθηση με τα φυσικά προϊόντα της!!

 


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρία Kallist Cosmetics έχει φυτικά καλλυντικά και Μελισσοκομικά είδη άριστης ποιότητας! Χαρακτηρίζεται για την υψηλή ποιότητα και την καινοτόμο φιλοσοφία των προϊόντων που παρασκευάζει, τα οποία έχουν τύχει της αναγνώρισης του καταναλωτικού κοινού που είχε την ευκαιρία να τα δοκιμάσει.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Golden Sun


Καλοκαίρι και μαύρισμα πάνε μαζί!

Το καλοκαίρι οι όμορφες ημέρες μας ξελογιάζουν και ο ήλιος να μας ξεγελάσει με το ζεστό του χάδι. Οι ημέρες είναι υπέροχες και όσοι από εμάς έχουν άδεια και βρεθούν στην θάλασσα θα χαρούν τη χαλάρωση στην παραλία, την ηλιοθεραπεία και τα μπάνια παίρνοντας γεύση από τις καλοκαιρινές διακοπές. 

Το καλοκαίρι η μάχη του πιο ... μαυρισμένου σώματος έχει ξεκινήσει! Το καλοκαίρι ανυπομονούμε να αποκτήσουμε χρυσαφένια επιδερμίδα αλλά και να τη διατηρήσουμε μέχρι τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου. Ένα ηλιοκαμένο σώμα τραβάει τα βλέμματα, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση μας. Επιπλέον, είναι αποδεδειγμένο ότι η ηλιοθεραπεία αυξάνει τα επίπεδα της σεροτονίνης στον οργανισμό μας, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η διάθεση μας.

Γιατί να μαυρίσουμε;

Το μαύρισμα αποτελεί την φυσική άμυνα του οργανισμού ενάντια στις δράσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας (οξειδωτικές βλάβες, πρόωρη γήρανση, κυτταρικές αλλοιώσεις κ.α.). Το δέρμα για να προστατέψει τα κύτταρα, αυξάνει την παραγωγή μελανίνης από τα μελανινοκύτταρα και έτσι αποκτάει αυτήν τη χαρακτηριστική χρυσή καλοκαιρινή απόχρωση.

Το τέλειο μαύρισμα δεν είναι ανέφικτο και υπάρχουν τρόποι να το πετύχετε γρήγορα και με ασφάλεια. Πως μπορείτε λοιπόν να μαυρίσετε γρήγορα και με ασφάλεια;

Εάν θέλετε να μαυρίσετε ακόμη πιο γρήγορα, δεν έχετε παρά να αφεθείτε σε κάποιο μαυριστικό προϊόν το οποίο, χάρη στη σύνθεσή του, επιταχύνει το μαύρισμα, προσφέροντας μια ομοιόμορφη χρυσαφένια όψη.

Απολαύστε το Golden Sun και χαρίστε στο εαυτό σας την αίσθηση του καλοκαιριού όλο τον χρόνο. Απολαύστε τώρα ένα υγιές, ασφαλές και ομοιόμορφο μαύρισμα!

Το Golden Sun είναι λάδι μαυρίσματος με χρυσή σκόνη και είναι ιδανικό για χρυσαφένιο, έντονο μαύρισμα μεγάλης διάρκειας ενώ παράλληλα η σύνθεσή του αφήνει μια απαλή και μεταξένια αίσθηση στην επιδερμίδα. Χαρίζει στο δέρμα ενυδάτωση και λάμψη, είναι ελαφρύ και εύκολο στην εφαρμογή του χάρη στο ειδικό στόμιο που διαθέτει, επίσης είναι αδιάβροχο και έχει μη λιπαρή αίσθηση.

Έχει συνδυαστεί με συστατικά όπως φυσικά λάδια καρύδας και κακάο, που διατηρούν  την υγρασία του δέρματος, υποστηρίζουν την ελαστικότητα και την απαλότητα του δέρματος. Η βιταμίνη Ε προστατεύει από την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Το Golden Sun προσφέρει μαύρισμα, δημιουργώντας μια επιδερμίδα λαμπερή και πλούσια ενυδατωμένη. Απολαμβάνετε απαλή, ενυδατωμένη επιδερμίδα με όψη φυσικού μαυρίσματος.


Αναλυτικότερα:

  • Xαρίζει άμεσα ηλιοκαμμένο αποτέλεσμα χωρίς μπαλώματα ενώ ταυτόχρονα προσφέρει κάλυψη των ατελειών όπως κυτταρίτιδα και ραγάδες.
  • Ενισχύει και επιμηκύνει τη διάρκεια του μαυρίσματος ενώ χαρίζει απαλότητα και θρέφει την επιδερμίδα.
  • Αφήνει ένα μοναδικό πέπλο λάμψης σαν άγγιγμα του ήλιου, ενώ διαθέτει το μοναδικό μεθυστικό άρωμα αλατιού και καρύδας που σαγηνεύει.
  • Μη λιπαρή, αδιάβροχη σύνθεση που δεν κολλάει.
  • Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.
  • Σύνθεση χωρίς parabens.

 

Αποτελεί φυσικό, προϊόν για γρήγορο, ομοιόμορφο και βαθύ μαύρισμα κάτω από τον ήλιο !


Τρόπος χρήσης:

Απλώστε αρκετή ποσότητα πριν από την έκθεση στον ήλιο και κάντε συχνές επαλείψεις.

NOTE: Το έλαιο δεν περιέχει αντηλιακό UV φίλτρο. Σε περίπτωση που χρησιμοποιήστε το προϊών για ηλιοθεραπεία, σας συνιστούμε να το συνδυάσετε με αντηλιακό. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο αποτελεί σοβαρή απειλή για την υγεία σας.




Kallist Λοσιόν Ροδόνερο


Ταξίδια και περιποίηση επιδερμίδας!

Ήλιος και θάλασσα, ναι μεν μας πρόσφεραν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, στερούν όμως από την επιδερμίδα τον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο ,τη λεία όψη και υφή της. Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι ο ήλιος και η θάλασσα αποτελούν πηγή χαλάρωσης και ευεξίας. Έχουν, όμως, και αρκετά δυσάρεστες επιπτώσεις στην επιδερμίδα και στα μαλλιά, όπως η αφυδάτωση και το ξεφλούδισμα. Είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, μετά την έκθεσή μας στον ήλιο, να επεμβαίνουμε εγκαίρως με ειδικές φροντίδες, ώστε να επαναφέρουμε την υγεία και τη λάμψη στο πρόσωπο και στα μαλλιά.

Η επιδερμίδα πρέπει να είναι πάντα σε άψογη εμφάνιση, ειδικά το καλοκαίρι, θα πρέπει να είναι σε μορφή που να είναι αξιοζήλευτη.

Για να απολαύσουμε αλλά και να κρατήσουμε όμορφες αναμνήσεις – τόσο εμείς όσο και ….η επιδερμίδα μας- από τις καλοκαιρινές διακοπές φροντίζουμε έγκαιρα να οργανωθούμε… Μόνον η συστηματική και στοχευμένη φροντίδα, μπορεί να αποτρέψει δυσάρεστα αποτελέσματα!!

Η καθαριότητα της επιδερμίδας είναι βασική ανάγκη κάθε επιδερμίδας ανεξάρτητα από τον τύπο ή την ηλικία. Ειδικά όμως για την περίοδο του καλοκαιριού και την καθημερινή, παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο το « μενού» οφείλει να περιλαμβάνει και παράγοντες που αποτρέπουν ή θέτουν υπό έλεγχο τις διαδικασίες οι οποίες προκαλούν την <<αφυδάτωση >> του σώματος και των μαλλιών.

Για να απολαύσετε και να επιστρέψετε, με την επιδερμίδα σώα και αβλαβή και τα μαλλιά λαμπερά και υγιή, το Kallist Λοσιόν Ροδόνερο είναι ο καλύτερος μας σύμμαχος!

Το Kallist Λοσιόν Ροδόνερο είναι μια τονωτική ,υγρή, λοσιόν και έχει πάρα πολλές χρήσεις. Πλούσια σε αντισηπτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καθαριστικό στο πρόσωπό σας , βοηθά στη ρύθμιση της λιπαρότητας και του σμήγματος χωρίς να αφυδατώνει, ενώ διατηρεί την επιδερμίδα φρέσκια, υγιή και ματ. Ολοκληρώνει τη διαδικασία του καθαρισμού, μειώνει τη λιπαρότητα και συσφίγγει τους πόρους. Σέβεται τη φυσική ισορροπία της επιδερμίδας και καθαρίζει σε βάθος. Βοηθάει στην αναδόμηση του τριχωτού της κεφαλής, έχει εξαιρετικά ισχυρή αντιγηραντική και αναζωογονητική δράση. 

Περιέχει συστατικά  που έχουν καταπραϋντική και αναζωογονητική δράση, ενώ τα καθαριστικά συστατικά που περιέχει είναι επιλεγμένα για βέλτιστη ανοχή και υψηλή δυνατότητα αφαίρεσης μακιγιάζ. H λοσιόν έχει ενυδατικό αποτέλεσμα ενώ προετοιμάζει άψογα την επιδερμίδα για την εφαρμογή μιας κρέμας ημέρας ή νύχτας.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:

  • Βοηθά στη διατήρηση της ισορροπίας της οξύτητας του δέρματος και ελέγχει την περίσσεια λαδιού.
  • Εχει ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στη εξομάλυνση της υφής δέρματος.
  • Συμβάλλει στην απαλλαγή από σημάδια, μαύρα και κόκκινα στίγματα.
  • Βοηθά στην απομάκρυνση του λαδιού και της βρωμιάς που συσσωρεύεται στους φραγμένους πόρους.
  • Ενυδατώνει και αναζωογονεί το δέρμα δίνοντάς του μία αναζωογονητική εμφάνιση.
  • Οι  ιδιότητες του ροδόνερου βοηθούν στην ενίσχυση των πόρων του δέρματος και στην αναγέννηση των ιστών του.
  • Βοηθά στον καθαρισμό των πόρων και τονώνει το δέρμα.
  • Συσφίγγει το δέρμα και δημιουργεί προστασία.
  • Ενισχύει τη διάθεση. Το άρωμά του απαλλάσσει από το άγχος και χαρίζει ευεξία και χαλάρωση.
  • Ενισχύει την ποιότητα των μαλλιών. Είναι γνωστό ότι αναστηλώνει το τριχωτό της κεφαλής και απαλλάσσει από λευκά σημάδια.
  • Λειτουργεί ως φυσικό μαλακτικό και αναζωογονεί την ανάπτυξη των μαλλιών.
  • Προσφέρει αντιγηραντική δράση, διατηρώντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες στο πρόσωπο.

 

Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος επιδερμίδας χάρη στην εξαιρετικά απαλή σύνθεσή της.

Τα ελαφριά συστατικά που περιέχει, της προσδίδουν ένα δροσερό άρωμα. …Είναι σε στρογγυλό μπουκάλι, κατάλληλο και για την τσάντα μας.


Τρόπος χρήσης:

Την χρησιμοποιούμαι απλώνοντας με βαμβάκι στο πρόσωπο και το λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.



Εuphoria ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ


Ελιξίριο ''αθανασίας''!

Θεωρείται, και όχι άδικα, ένας από τους θησαυρούς της φύσης για τον άνθρωπο.

Τα ευεργετικά συστατικά του ήταν γνωστά από την αρχαιότητα, με αποτέλεσμα να αποτελεί ένα από τα βασικά στοιχεία της διατροφής των αρχαίων Ελλήνων.

Συγκεκριμένα, χαρακτηρίζεται για τις αντιμικροβιακές και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, οι οποίες προστατεύουν τα κύτταρα από βλάβες και προλαμβάνουν γενετικές μεταλλάξεις. Η απόλυτη υπερτροφή. Θα μπορούσε να περιγραφή ως ένα τρόφιμο που συγκαταλέγεται στη λίστα των πιο υγιεινών και θρεπτικών επιλογών, για ένα άτομο που αγαπάει και σέβεται τον οργανισμό και την υγεία του. Ένα δώρο από τη φύση, μία υπερτροφή με μεγάλη θρεπτική αξία και αντιοξειδωτική δράση.”

Αυτή τη θαυμάσια τροφή, με τις εξαιρετικές ιδιότητες που προσεγγίζει τις θεραπευτικές, έχουμε το προνόμιο όχι απλά να το διαθέτουμε στη χώρα μας σε αφθονία, αλλά και την καλύτερη ποιότητα στον κόσμο!

Το εργαστήριο της φύσης δεν σταματά να έχει ευχάριστες εκπλήξεις για όλους μας. Πολλές έρευνες έχουν διεξαχθεί προκειμένου να δημιουργηθεί ένα προϊόν ώστε να προσθέσουμε λίγη ενέργεια, αυτοσυγκέντρωση, αντοχή ή ακόμα και ρυθμιστικούς παράγοντες στον εαυτό μας ή στους δικούς μας ανθρώπους. Η απάντηση αυτή την φορά έρχεται από την ίδια την φύση.

Όλη η δύναμη της μελισσοκομίας σε ένα καινοτόμο μοναδικό προϊόν!

Το Εuphoria Ελιξίριο ζωής συνδυάζει τις ιδιότητες των πιο ευεργετικών προϊόντων της μέλισσας σε μια κουταλιά. Είναι το πιο ισχυρό μείγμα ενίσχυσης του οργανισμού!

Είναι το ελιξίριο υγείας, δύναμης, ομορφιάς!

Το μόνο στην παγκόσμια αγορά με 10 γραμμάρια βασιλικού πολτού, 25 γραμμάρια γύρης, και 5 γραμμάρια πρόπολης σε βιολογικό μέλι Ολύμπου!!

Βασιλικός πολτός (10γρ.) σύμμαχος της μακροζωίας, προσφέρει ψυχική, σωματική & σεξουαλική υγεία, απαραίτητο στον αθλητισμό και τη μελέτη.

Γύρη (25γρ.) σωματική & ψυχολογική τόνωση και ενίσχυση, πλούσια σε αμινοξέα, πρωτεΐνες και μεταλλικά άλατα, έλεγχος του βάρους και ανασυγκρότηση του μεταβολισμού.

Πρόπολη(5γρ.) με φυσική αντιμικροβιακή δράση ενάντια σε ιούς, βακτήρια και μύκητες.

Μέλι εύγευστο, φυσικό φάρμακο, προλαμβάνει και θεραπεύει.


Χαρακτηριστικά του Εuphoria ελιξίριο υγείας:

  • Καταπραΰνει τα νεύρα και καταπολεμά την αϋπνία.
  • Αυξάνει την ικανότητα για εργασία.
  • Δημιουργεί αίσθημα ευφορίας.
  • Καταπολεμά νευρασθένεια και έλλειψη αυτοπεποίθησης.
  • Χαρίζει στον σύγχρονο άνθρωπο ζωντάνια ενεργητικότητα και υγεία.
  • Διατηρεί το δέρμα ξεκούραστο, σφιχτό και αρυτίδωτο.
  • Δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.
  • Δυναμώνει την καρδιά.
  • Άμεση μείωση κατάθλιψης, άγχους, στρες.
  • Έχει αντικαταθλιπτική δράση.
  • Αναζωογονεί τον εγκέφαλο, το μυαλό και την ψυχή.
  • Ισχυρή αντικαρκινική δράση.
  • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού.
  • Αντιμετωπίζει μύκητες βακτήρια.
  • Δρα κατά του κρυολογήματος και του βήχα.

Αποτελεί πλούσια πηγή βιταμινών, μετάλλων, ορμονών, υδατανθράκων, αμινοξέων και χιλιάδες ενζύμων και συνενζύμων.

Μια κουταλιά είναι αρκετή για ενέργεια, λαμπερό δέρμα & θωράκιση του οργανισμού από τις ασθένειες.


Τρόπος χρήσης:

Μία μόνο κουταλιά κάθε πρωί αρκεί για να δώσει στον οργανισμό αυτό που χρειάζεται για να μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε κίνδυνο και να αυξηθούν οι αντοχές του με ένα δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα. Μπορείτε να το πάρετε σκέτο, ή να το βάλετε πάνω στο ψωμί ή οπουδήποτε εσείς θέλετε.

 



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η αγαπημένη μας Kallist Cosmetics με  τα προϊόντα της μας βοηθάει να απολαύσουμε το καλοκαίρι μας… χωρίς τις ενοχλητικές συνέπειες του!

Με τα προϊόντα τους, το οπλοστάσιο μας θα είναι εξοπλισμένο με ό,τι καλύτερο και ασφαλέστερο κυκλοφορεί στην αγορά. Τα δοκιμάσαμε και τα ξεχωρίσαμε για την άμεση δράση τους, τη γρήγορη απορροφητικότητα αλλά και για την αποτελεσματικότητα τους. Kallist Cosmetics ο πιο δημοφιλής προορισμός ομορφιάς για κάθε γυναίκα που θέλει να εκφράζεται ελεύθερα!

 

Ευχαριστώ την εταιρία Kallist Cosmetics για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://kallist.gr/

https://www.instagram.com/kallistcosmetics/

https://www.instagram.com/collagen.lift/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου