Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Lavera review

 

Lavera



Τι οχυρώνει σωστά την επιδερμίδα;

Γειά σας Glamorous,

Μακρά βράδια, μικρές και κουραστικές ημέρες, γκρίζα πρωινά και συννεφιασμένες ημέρες. Προσπαθούμε να αντισταθμίσουμε σε αυτή την χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα με πράγματα σπιτικά που μας ξεκουράζουν, με δραστηριότητες ήσυχες και χαλαρωτικές, πότε-πότε με μικρές αποδράσεις για να μαζέψουμε φως και αέρα.

Φτιάχνουμε, ο καθένας με τον τρόπο του, ένα καταφύγιο που να μας υποδέχεται φιλόξενα για να ξεχειμωνιάσουμε, κι εκεί περιμένουμε το σκοτάδι να αρχίσει να υποχωρεί, τις ημέρες να μεγαλώσουν, τον ήλιο να μας «ξεσφίξει» από το κρύο και την υγρασία, τα χρώματα, τις μυρωδιές και τη ζέστη της άνοιξης να ξυπνήσουν σιγά-σιγά τις αισθήσεις μας και να διώξουν από πάνω μας τη βαριά αίσθηση της χειμωνιάτικης κούρασης. Κατά κάποιον τρόπο, όσο κι αν οι ρυθμοί της ζωής μας δεν το πολύ επιτρέπουν, ο οργανισμός μας είναι «στο ρελαντί». Σε σχέση με άλλες εποχές, κουραζόμαστε πιο εύκολα, δεν έχουμε ενέργεια, η διάθεσή μας είναι συχνά πιο πεσμένη.

Ολες αυτές οι έντονες καιρικές αλλαγές και τα απότομα σκαμπανεβάσματα της θερμοκρασίας έρχονται να μας θυμίσουν πως και η επιδερμίδα, όπως , άλλωστε, κάθε ζωντανός οργανισμός, επηρεάζεται άμεσα από το ….δελτίο καιρού.

Για αυτό η φροντίδα της επιδερμίδας του προσώπου είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη!

Γνωρίζοντας λοιπόν τις ξεχωριστές της ανάγκες ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες φροντίζουμε να προσαρμόζουμε στην καθημερινή φροντίδα τα προϊόντα της εταιρίας Lavera.

 


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρία βιολογικών καλλυντικών Lavera ιδρύθηκε από τον Thomas Haase, έναν άνθρωπο με όραμα που κατάφερε να μετατρέψει την προσωπική του ιστορία σε αποστολή της ζωής του. Καθώς από παιδική ηλικία έπασχε από νευροδερματίτιδα, ξεκίνησε από πολύ νωρίς να ψάχνει εναλλακτικές θεραπείες για τη φροντίδα του δέρματος και έτσι ανέπτυξε τα πρώτα προϊόντα περιποίησης για το δικό του εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα. Το 1987, ίδρυσε την εταιρία Laverana και εισήγαγε την μάρκα Lavera στην αγορά. Ξεκινώντας ως μικρή οικογενειακή επιχείρηση σε μια φάρμα κοντά στο Ανόβερο, η Lavera εξελίχθηκε σε μια επιχείρηση με 600 συνεργάτες, η οποία σήμερα παράγει προϊόντα στις δικές της εγκαταστάσεις.

Τα προϊόντα Lavera κλείνουν μέσα τους τη σοφία της φύσης και ταυτόχρονα σέβονται το περιβάλλον, τα ζώα και τον άνθρωπο, με στόχο να ικανοποιούν  απόλυτα τις ανάγκες των καταναλωτών, των πελατών και των εργαζομένων τους.

 



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:

 

Lavera Re-Energizing Sleeping Cream


Η όμορφη επιδερμίδα όμορφα....κοιμάται!

Επιτέλους, σπίτι! Μετά από μια κουραστική μέρα, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βγάζετε τα παπούτσια σας και να γλιστράτε στον καναπέ με ένα ποτήρι κρασί. Ξέρουμε ότι κάθε λεπτό μετράει γι’ αυτό και η νυχτερινή περιποίηση της επιδερμίδας μας πρέπει να είναι αρκετά γρήγορη για να χωρέσει εύκολα ακόμα και στα πιο έντονα προγράμματα.

Όταν εμείς κοιμόμαστε, κάθε κύτταρο της επιδερμίδας μας, δουλεύει σκληρά για να επιδιορθώσει τις φθορές του και να προλάβει να ανανεωθεί πριν ξημερώσει. Χάνει όμως πολύτιμη υγρασία. Υπάρχει τρόπος να το βοηθήσουμε ώστε να ξεκλειδώσει όλες τις αναπλαστικές του δυνάμεις χωρίς όμως να …διψάσει;

Κάθε βράδυ κατά τις 11, όταν η…φύση ησυχάζει, η επιδερμίδα βάζει μπροστά τις μηχανές! Αν μπορούσαμε, μια νύχτα, να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στον μικρόκοσμο των κυττάρων της, θα διαπιστώναμε ότι εκείνες τις ώρες, βρίσκονται σε πλήρη δράση, έχοντας αναλάβει το δύσκολο έργο αποβάλλουν τις συσσωρευμένες τοξίνες , να «ανασυνταχθούν» και να μας παραδώσουν μια επιδερμίδα ανανεωμένη, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις περιβαλλοντικές επιθέσεις της επόμενης μέρας.

Σε αυτό ακριβώς το χρονικό διάστημα που η θερμοκρασία του σώματος είναι υψηλότερη και οι πόροι του δέρματος ανοικτοί- άρα πιο δεκτικοί- αξίζει να αφιερώσουμε λίγα, μόνο λεπτά για να διώξουμε τα κατάλοιπα της μέρας και, ταυτόχρονα, να ενισχύσουμε τη βραδινή ανάπλαση, την πιο σημαντική λειτουργία της επιδερμίδας.

Γνωρίζοντας ότι η τόνωση των επανορθωτικών μηχανισμών και τα επαρκή αποθέματα υγρασίας αποτελούν βασική προϋπόθεση για τη σωστή ανάπλαση της επιδερμίδας φροντίζουμε κάθε βράδυ και πιο εντατικά, να της προσφέρουμε όλα όσα χρειάζεται. Και η φωτεινή, φρέσκια, και αναζωογονημένη όψη της το πρωί είναι η καλύτερη επιβράβευση! ​Μια μικρή νυχτερινή δόση απόλαυσης είναι η Lavera Re-Energizing Sleeping Cream.

Η Lavera Re-Energizing Sleeping Cream δημιουργήθηκε σύμφωνα με τους νυχτερινούς ρυθμούς του σώματος και υπόσχεται και προωθεί τη φυσική αναγέννηση της επιδερμίδας. Καταπολεμά τα σημάδια της κούρασης. Ενέργεια και τόνωση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ενώ κοιμόμαστε, τα κύτταρα του δέρματος μας είναι σε πλήρη ανάπτυξη, αποκαθιστώντας βλάβες που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης ημέρας. Δίνει τροφή στο δέρμα σας και τροφή… για σχόλια θαυμασμού!

Είναι μια προηγμένη κρέμα ομορφιάς που θα γίνει η καθημερινή σας προσιτή πολυτέλεια φροντίδας και ανανέωσης . Η απόλυτη ενυδατική κρέμα που δρα για να αποκαταστήσει ακαριαία την υφή και τον τόνο του δέρματος. Η κρεμώδης ενεργή υφή της  χαρίζει έντονη ενυδάτωση για ένα λαμπερό και όμορφο πρόσωπο, ξεκούραστο και “ακτινοβόλο” δέρμα κατά το πρωινό ξύπνημα. Η αποκλειστική φόρμουλα της ενεργοποιεί εκ νέου, τονώνει, ενυδατώνει, θρέφει και βοηθά την διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων και της αναδόμησης της επιδερμίδας , ακόμα και για τις πιο απαιτητικές επιδερμίδες.

Ενεργοποιεί τον κυτταρικό μεταβολισμό, συσφίγγει την επιδερμίδα και συμβάλλει στην ορατή μείωση γραμμών και ρυτίδων. Προστατευμένη από το φως και τον αέρα, διατηρεί αμείωτη τη δύναμή της ως τη στιγμή της νυχτερινής εφαρμογής, τις ώρες δηλαδή που κορυφώνονται η φυσική διαδικασία αναγέννησης.

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι μια κρέμα βιολογικής καλλιέργειας μπορεί να κρύβει μια τόσο αισθητηριακή σύνθεση και τόσο δραστικά συστατικά όπως το αμυγδαλέλαιο, το ελαιόλαδο και το σταφύλι, επιλεγμένοι βιοσακχαρίτες και υαλουρονικό οξύ σε συνδυασμό  με την βιταμίνη Ε που συνεργούν χαρίζοντας περισσότερη ενέργεια στα κύτταρα του δέρματος. 5 σε 1 δράσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας!

Λείο και απαλό δέρμα, φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα.

Την απλώνετε και ενώ απορροφάται άμεσα, σας παρασύρει να αγγίξετε ξανά και ξανά την επιδερμίδα σας - να αφεθείτε λίγο περισσότερο στη μεταξένια υφή και το απίστευτα χαλαρωτικό της άρωμα. Και δεν είναι μόνο αυτό. Πίσω από την άμεση ενυδάτωση που προσφέρει, αναλαμβάνει δράση, κάθε βράδυ, χωρίς να γίνεται αντιληπτή, χωρίς να ενοχλεί .

Η απαλή και ορατά πιο λεία υφή της επιδερμίδας σας θα μαρτυρά ότι η Lavera Re-Energizing Sleeping Cream δεν είναι μόνο απολαυστική, είναι και αποτελεσματική!

Καλύπτει επαρκώς τις ανάγκες προσώπου, αλλά πάνω απ’ όλα κάθε πρωί απολαμβάνετε την αναζωογονημένη όψη και αισθητή λείανση της επιδερμίδας σας.

Είναι σε όμορφη και πρακτική συσκευασία, κατάλληλη και για ταξίδια!

Η σύνθεση δεν περιέχει parabens, παραφίνες  ή χρωστικές ουσίες.


Τρόπος  χρήσης:

Την εφαρμόζουμε το βράδυ σε καθαρό δέρμα με κυκλικές, ανοδικές κινήσεις.



Lavera Re-Energizing Sleeping Oil-Elixir


Νυκτερινή αναγέννηση!

Στη διάρκεια της μέρας, όπως γνωρίζουμε πολύ καλά, η επιδερμίδα είναι σε θέση άμυνας. Προσπαθεί να αντιμετωπίσει, όσο φυσικά είναι δυνατόν, τις πολλαπλές επιθέσεις . Όταν όμως ο ήλιος δύσει και ανάψουν τα φώτα της νύχτας , το δέρμα μπαίνει σε …recovery mode. Ή, αλλιώς σε ανασύνταξη δυνάμεων για να αναπληρώσει τις απώλειες , να διορθώσει τις ζημιές και να οχυρωθεί για το επόμενο πρωί.

Το εσωτερικό ρολόι που διαθέτει κάθε κύτταρο της επιδερμίδας μας, γνωρίζει πολύ καλά πότε είναι ώρα για beauty sleep- ανεξάρτητα αν εμείς δεν το ακούμε πάντα. Το lifestyle μας όμως, όπως και το εχθρικό περιβάλλον που ζούμε, το  αποσυντονίζουν.  Και τότε χρειάζεται ένα μικρό… κούρδισμα εκ μέρους μας, για να ξαναβρεί τους-κιρκάδιους- ρυθμούς του.

Οι συνέπειες από τον αποσυντονισμό του φυσικού ρυθμού του οργανισμού με το πέρασμα του χρόνου και την έκθεση σε περιβαλλοντικούς παράγοντες στρες, που δυσχεραίνουν τη διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας, γίνονται αντιληπτές το επόμενο πρωί, αλλά τότε είναι αργά…

Τι μπορούμε να κάνουμε για να τις προλάβουμε;

 

Να γυρίσουμε το χρόνο πίσω αδύνατον. Να αλλάξουμε lifestyle δύσκολο. Να προστατευτούμε από το εχθρικό περιβάλλον πιθανό αλλά όχι αρκετό. Αυτό που σίγουρα μπορούμε να κάνουμε είναι να μην προξενούμε κι εμείς… δολιοφθορές στο εσωτερικό μας ρολόι, αγνοώντας ορισμένους βασικούς κανόνες στη νυχτερινή φροντίδα της επιδερμίδας.

Δεν παραλείπουμε τη βραδινή ενυδάτωση. Όπως έχουμε ξαναπεί, η αντίληψη ότι το δέρμα θα πρέπει να «αναπνέει» κατά τη διάρκεια του ύπνου, είναι μύθος. Τη νύχτα μάλιστα που η δεκτικότητα των κυττάρων σε δραστικά συστατικά είναι υψηλή, τα οφέλη ενός λαδιού-ελιξίριο πολλαπλασιάζονται. Αντίθετα, αφήνοντας την επιδερμίδα «γυμνή», η φυσική υγρασία της εξατμίζεται ευκολότερα, με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται αφυδατωμένα νεκρά κύτταρα στην επιφάνεια και να τη θαμπώνουν.

Διευκολύνουμε και ενισχύουμε τη διαδικασία επιδιόρθωσης των φθορών, εξυγίανσης και ανανέωσης των κυττάρων που έχει …προγραμματιστεί για τη νύχτα , επιλέγοντας το Lavera Re-Energizing Sleeping Oil-Elixir.

Το Lavera Re-Energizing Sleeping Oil-Elixir είναι βιολογικό ελιξίριο έλαιο νυχτός που θα χαρίζει στην επιδερμίδα σας την απαραίτητη ενυδάτωση και θρέψη. Το Re-Energizing Sleeping Oil-Elixir διεγείρει την αναγέννηση των κυττάρων τη νύχτα για μια λαμπερή επιδερμίδα! Τα φυσικά συστατικά που εμπεριέχονται στο ελιξίριο βοηθούν στην αποβολή των νεκρών κυττάρων, καθιστώντας έτσι πιο αποτελεσματική την απορρόφηση των ευεργετικών στοιχείων από την επιδερμίδα και την ενίσχυση της φυσική ενυδάτωσης του δέρματος.

Η αποκλειστική φόρμουλα της ενεργοποιεί εκ νέου, τονώνει, ενυδατώνει, θρέφει και βοηθά την διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων και της αναδόμησης της επιδερμίδας , ακόμα και για τις πιο απαιτητικές επιδερμίδες. Η λεπτή υφή παρέχει στο δέρμα αντιοξειδωτικά έλαια σταφυλιού & άλλα ισχυρά δραστικά συστατικά για μεταξένια απαλή αίσθηση. Αποκαθιστούν τη φυσική ομορφιά του δέρματος!

Απόλυτη περιποίηση, θρυλική ανόρθωση και σύσφιξη..

Συμβάλλει στην αποκατάσταση της φυσικής άμυνας της επιδερμίδας, αφήνοντάς την με μια ήπια λάμψη που φαίνεται να προέρχεται από το εσωτερικό.

Η πλούσια υφή του περικλείει την επιδερμίδα στην απόλυτη χλιδή.

Για μια όμορφη, δροσερή και λαμπερή επιδερμίδα.

Αποτέλεσμα νεανικό δέρμα που ακτινοβολεί λάμψη και υγεία!

Το άρωμα του είναι αέρινο και δεν ενοχλεί καθόλου στον ύπνο!!


Τρόπος χρήσης:

Απλώστε σε καθαρό δέρμα το βράδυ πριν χρησιμοποιήσετε μια κρέμα νύχτας. Κάντε απαλό μασάζ στο δέρμα μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

 



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως με άξονα το τρίπτυχο «ομορφιά, υγεία, απόλαυση», η Lavera προσφέρει προϊόντα με φυσικές καλλυντικές συνθέσεις υψηλών προδιαγραφών, βασισμένες σε ιδιαίτερα και πρωτοποριακά συστατικά. Οι φίνες υφές, τα δροσερά αρώματα, η επιστημονικά επιλεγμένη σύνθεση αλλά και η ξεχωριστή εμφάνιση δημιουργούν σίγουρα μια δυνατή πρόταση για την απαιτητική γυναίκα του σήμερα που αναζητά ένα προϊόν αποτελεσματικό, ασφαλές αλλά και οικονομικά προσιτό.

Η Lavera συνδυάζει όλα αυτά τα πλεονεκτήματα δημιουργώντας ένα πόλο έλξης για το γυναικείο κοινό του που ζητά να γνωρίσει κάτι νέο.

 

Ευχαριστώ την εταιρία Lavera για την χορηγία των προϊόντων.

 

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.lavera.gr/

https://www.lavera.gr/product-category/facial-care/gia-xiro-derma/?fbclid=IwAR1QMVa-CVU8KTpfW2Np9s83CkKRY8LoWH-rQsqxqxjAxWxJliIN7ExraKQ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου