Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

KYANA Professional Hair Products review

 

KYANA Professional Hair Products


Δώστε άλλον αέρα στα μαλλιά σας!

Γειά σας Glamorous,

Αναζωογονητικές μυρωδιές, πολυτελείς ανάλαφρες και λαχταριστές υφές, αρώματα που άλλοτε σε ταξιδεύουν και σε χαλαρώνουν και άλλοτε σε τονώνουν και σου φτιάχνουν τη διάθεση..... Οι παραλίες αρχίζουν να σφύζουν από κόσμο και το αγαπημένο καλοκαίρι , μας καλωσορίζει σιγά-σιγά. Καθώς αρχίζει να εισβάλλει με το μοναδικό του τρόπο, μας κάνει ξαφνικά να νιώθουμε πιο αισιόδοξες και με καλύτερη διάθεση.

Είστε έτοιμες για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις. Έχετε πάρει τα μέτρα σας, για να απολαύσετε τις διακοπές σας με ασφάλεια και ταυτόχρονα να δείχνετε περιποιημένες και λαμπερές.

Το ίδιο, όμως, πρέπει να κάνετε και για τα μαλλιά σας. O ήλιος, ο αέρας, το νερό της θάλασσας και της πισίνας είναι στοιχεία που ταλαιπωρούν τα μαλλιά και καταστρέφουν την τρίχα, αλλοιώνοντας τη δομή της. Η ζέστη τα ξηραίνει, η ηλιακή ακτινοβολία και το χλώριο ξεθωριάζουν το χρώμα τους, το αλμυρό νερό τα αφυδατώνει και ο αέρας τα κάνει άγρια. Και σε αντίθεση με το δέρμα, τα μαλλιά δεν έχουν έναν άμεσο τρόπο να μας δείξουν ότι υποφέρουν, ωσότου είναι πολύ αργά. Ωστόσο, με την απαραίτητη προστασία και τα κατάλληλα προϊόντα, υπάρχουν τρόποι να προλάβετε τα χειρότερα και να διατηρήσετε την όμορφη εικόνα τους. Γυναίκες και άντρες, για να αποφύγουμε τα προβλήματα με τα μαλλιά μας το καλοκαίρι, πρέπει να κάνουμε μερικά συγκεκριμένα πράγματα.

Τα προϊόντα της εταιρίας KYANA Professional Hair Products είναι εδώ για να μας μάθουν πως μπορούμε να έχουμε υγιή και λαμπερά μαλλιά ενόψει καλοκαιριού.

 


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η ΚΥΑΝΑ ξεκίνησε το 2006 από μία ομάδα ανθρώπων από τον κλάδο της κομμωτικής. Έχοντας δουλέψει χρόνια στο χώρο και γνωρίζοντας από πρώτο χέρι όλες τις ανάγκες των επαγγελματιών κομμωτών και των καταναλωτών, τους ένωσε ένα πάθος: το πάθος για όμορφα μαλλιά!

Η τεχνογνωσία τους είναι αυτό που τους ξεχωρίζει, επιτρέποντάς τους να δημιουργούνε υψηλής ποιότητας προϊόντα κομμωτικής, πλήρως προσαρμοσμένα στις ανάγκες του καταναλωτή.

Ταυτόχρονα, η υποστήριξη και οι υπηρεσίες που παρέχουνε στους επαγγελματίες πελάτες τους ξεπερνούν κάθε προσδοκία και τους βοηθάνε να εξελίσσονται συνεχώς.

Στόχος τους παραμένει πάντα να βοηθάνε τους πελάτες τους να κάνουν κι αυτοί...τη διαφορά!



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



 

KYANA - QUEEN SULFATE FREE SHAMPOO


Μπάνιο, θάλασσα, ηλιοθεραπεία, όλα υπέροχα κι ονειρεμένα αλλά τα μαλλιά μας πώς μπορούμε να τα περιποιηθούμε ώστε να είναι τέλεια πριν και μετά τη θάλασσα; Το καλοκαίρι τα μαλλιά αφυδατώνονται, πολλές φορές γίνονται ξηρά και άγρια. Οι καλοκαιρινές καιρικές συνθήκες και οι δραστηριότητές μας την εποχή αυτή ταλαιπωρούν τα μαλλιά μας.

Τα μαλλιά, όσο μακριά ή πυκνά κι αν είναι, δεν προσφέρουν ασφαλή κάλυψη κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο. Και ο κυριότερος λόγος είναι ότι υπερθερμαίνονται δημιουργώντας ένα μικρό θερμοκήπιο πάνω στο κεφάλι μας με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την υγεία των μαλλιών και του δέρματός μας.

Είναι γνωστό πως ο ήλιος και η θάλασσα δεν βοηθούν την τρίχα μας να παραμένει υγιής. Τα μαλλιά μας υποκύπτουν στην αφυδάτωση που τους προκαλούν οι ηλιακές ακτίνες, χάνουν τη ζωντάνια του χρώματός τους και αποκτούν μια θαμπή όψη, που δεν ταιριάζει με την άψογη καλοκαιρινή εικόνα που θέλουμε να έχουμε. Επίσης, η συνεχής επαφή με το θαλασσινό αλάτι δεν επιτρέπει στα μαλλιά να ανακτήσουν τη δύναμή τους, ενώ τα ατημέλητα πιασίματα των νωπών μαλλιών προκαλούν σπασίματα. Πλέον, όμως, γνωρίζουμε τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε για να δώσουμε στην τρίχα μας την κατάλληλη φροντίδα και να διατηρήσουμε τη λάμψη της.

Η σωστή και εξειδικευμένη περιποίηση, με τη βοήθεια συστατικών που μας προσφέρουν το KYANA - QUEEN SULFATE FREE SHAMPOO, είναι η απάντηση σε κάθε καλοκαιρινή πρόκληση των μαλλιών μας!

Το KYANA - QUEEN SULFATE FREE SHAMPOO αντιμετωπίζει τα <<ηλιακά, μουσκεμένα>> μαλλιά, με μια ασφαλής φόρμουλα που λειτουργεί για να ξεπλύνει τα καλοκαιρινά συντρίμμια.

Σχεδιασμένο με απαλή φόρμουλα καθαρισμού αφαιρεί τη συγκέντρωση της ημέρας και αφήνει τα μαλλιά απαλά, λαμπερά και φρέσκα. Η ειδική σύνθεσή του χαρίζει στα μαλλιά δύναμη, απαλότητα και ομορφιά.

Χάρη στην ηπιότερη σύνθεσή του, το σαμπουάν της ΚΥΑΝΑ  χωρίς θειούχα άλατα της σειράς QUEEN δεν επηρεάζει τα φυσικά έλαια των μαλλιών συμβάλλοντας έτσι στη διατήρηση της ενυδάτωσης και της λάμψης τους ενώ παράλληλα βοηθά στην αποφυγή της πρόωρης απώλειας του καλλυντικού χρώματος.

Προστατεύει τα μαλλιά από την ακτινοβολία του ήλιου και τη μόλυνση του περιβάλλοντος. Ενυδατώνει, αναδομεί τα μαλλιά που ταλαιπωρούνται από το χλώριο που βρίσκεται σε πισίνες, από χημικές βαφές και προϊόντα styling. Κάνει την τρίχα στιλπνή, υγιή, αυξάνοντας την επιφάνεια ανακλαστικότητάς της, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να φαίνονται πιο λαμπερά.

Χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά, στόχος του είναι να προσφέρει υγιή μαλλιά με λάμψη και όγκο. Με τον βελούδινο και πλούσιο αφρό του, μεταφέρει στα μαλλιά τις ευεργετικές ιδιότητές του χαρίζοντας φρεσκάδα και απαλότητα, αναπτύσσοντας προστατευτική δράση και φροντίζοντας για καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά.

Αν το καταφέρνει;

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! Γι’ αυτό έχει γίνει το νέο αγαπημένο μας .

Το άρωμα του είναι υπέροχο και υπόσχεται ένα...ταξίδι στην απόλαυση ,αφού θυμίζει δυνατές αναμνήσεις και υπόσχεται ένα κύμα αξεπέραστης λάμψης για όποιον το (ξανά)...δοκιμάσει.

Η συσκευασία του είναι κομψή!

Ιδανικό για καθημερινή χρήση.


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε το προϊόν σε υγρά μαλλιά και κάντε ελαφρό μασάζ. Ξεβγάλτε επιμελώς με χλιαρό νερό και επαναλάβετε τη διαδικασία.



KYANA - I-QUEEN BOTOX Hair Mask


Η έκθεση στον ήλιο είναι μόνο η αρχή. Αλάτι και χλώριο ακολουθούν για να ολοκληρώσουν την καλοκαιρινή ταλαιπωρία των μαλλιών.

Μπορεί τα σημάδια να μην είναι τόσο άμεσα εμφανή . Όμως τα μαλλιά και , κυρίως, το τριχωτό της κεφαλής υποφέρουν στον ήλιο το ίδιο όσο και η επιδερμίδα. Τις συνέπειες τις διαπιστώνουμε στο τέλος του καλοκαιριού όταν τα μαλλιά μας έχουν χάσει πια την στιλπνάδα και ζωντάνια τους. Εκτός κι αν φροντίσουμε έγκαιρα για την καθημερινή προστασία τους.

Η έκθεση της τρίχας, χωρίς τη σωστή προστασία, στην υπεριώδη ακτινοβολία , στο αλάτι της θάλασσας αλλά και το χλώριο της πισίνας είναι η αιτία για την έντονη αφυδάτωση, την απώλεια λάμψης και πειθαρχίας που εμφανίζουν τα μαλλιά τους καλοκαιρινούς μήνες. Αυτά είναι τα πρώτα σημάδια τα οποία, όμως, σε βάθος χρόνου και όσο εμείς αμελούμε την προστασία τους, οδηγούν στην πρόωρη γήρανση της τρίχας.

Η λέξη-κλειδί στην καλοκαιρινή περιποίηση των μαλλιών είναι ενυδάτωση. Μόνον έτσι έχουμε σοβαρές πιθανότητες να παραμείνουν λεία, φωτεινά και απαλά στο τέλος των διακοπών. Δεν είναι δύσκολο να το πετύχουμε. Το πρώτο και πιο ουσιαστικό βήμα για να πετύχουμε το στόχο μας είναι η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων τόσο για τον καθαρισμό όσο και για το styling.

Το παραδοσιακό μυστικό ομορφιάς των μαλλιών αποτελεί πλέον βασική κίνηση στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Οι μάσκες εντατικής δράσης αξιοποιούν φυσικές πρώτες ύλες και συστατικά βιοτεχνολογικής προέλευσης με μοναδικό στόχο να βοηθήσουν τα μαλλιά να διατηρήσουν τη φυσική τους λάμψη και ζωντάνια. Αρκεί να μάθετε να επιλέγετε την κατάλληλη, εκείνη που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαλλιών σας.

Σίγουρα δεν είναι κάτι νέο στη φροντίδα των μαλλιών. Η παράδοση, μάλιστα, θέλει τις μάσκες να είναι το μυστικό για τα υπέροχα, πλούσια, λαμπερά μαλλιά των γυναικών της αρχαίας Αιγύπτου. Σήμερα όμως, σύγχρονες δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες και οι συχνές τεχνικές επεξεργασίες που ταλαιπωρούν αφάνταστα τα μαλλιά και στερούν από την τρίχα τη φυσική της λάμψη και απαλότητα κάνουν πλέον τη χρήση τους επιτακτική. .

Την οριστική λύση λοιπόν τη δίνετε φροντίζοντας για την εντατική περιποίηση με την ενυδατική μάσκα KYANA - I-QUEEN BOTOX Hair Mask.

Η KYANA - I-QUEEN BOTOX Hair Mask είναι μάσκα προστασίας με δραστικά συστατικά που διασφαλίζει το μέγιστο της θρέψης, χαρίζει απαλότητα στα μαλλιά και διευκολύνει το χτένισμα.  Ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την προστασία από την καθημερινή φθορά, θρέφει, αναζωογονεί και περιποιείται σε βάθος τα μαλλιά ενώ συμβάλλει στην διατήρηση της ελαστικότητας της τρίχας, χαρίζοντας λαμπερή και υγιή εμφάνιση στα μαλλιά.

Χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία i-Queen η μάσκα μαλλιών της σειράς QUEEN της ΚΥΑΝΑ αντιλαμβάνεται το βαθμό αναδόμησης που χρειάζονται τα μαλλιά. Έτσι οι βαθμίδες της τρίχας απορροφούν στο βαθμό που χρειάζονται τις δραστικές ουσίες του προϊόντος ώστε να επανέλθουν σε απολύτως υγιή κατάσταση.  Τα μαλλιά ανακτούν ελαστικότητα και ζωντάνια χωρίς να βαραίνει. Η εμπλουτισμένη σύνθεσή της με πρωτεΐνες κερατίνης, κινόα και λάδι αβησσυνίας  προσφέρει άμεση ενυδάτωση και απόλυτη αναδόμηση δρώντας παράλληλα σε διαφορετικά επίπεδα. Χαρίζει λαμπερά, απαλά και ευκολοχτένιστα μαλλιά που δε φριζάρουν. Λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας  από πηγές θερμότητας ενώ παράλληλα αποτρέπει την πρόωρη απώλεια χρώματος των βαμμένων μαλλιών.

Περιέχει μεγαλύτερη συγκέντρωση ενυδατικών συστατικών, που βοηθούν την τρίχα να διατηρήσει την υγρασία και την ελαστικότητά της, αναδομεί τα κατεστραμμένα σημεία της και τη θωρακίζουν ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις.

Η πολυτέλεια συνδυάζεται και προσφέρει σε βάθος θρέψη για πανέμορφα μαλλιά με πολυτελή λάμψη και υπέροχο μεταξένιο άγγιγμα .

Μπορεί να αποκαταστήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα και μέσα σε λίγες μόνο εφαρμογές, την τρίχα και να δώσει πίσω στα μαλλιά σας τη χαμένη τους λάμψη!

Είναι σε υπέροχη συσκευασία ,κατάλληλη και για τα ταξίδια μας!


Τρόπος χρήσης:

Απλώστε μια ποσότητα σε βρεγμένα μαλλιά και αφήστε για μερικά λεπτά να δράσει. Ξεβγάλτε με άφθονο νερό. Η έλλειψη θειούχων αλάτων κάνει το προϊόν κατάλληλο για χρήση μετά από θεραπεία κερατίνης.

 



KYANA -  QUEEN Hairspray


Πώς θα δώσετε όγκο στα μαλλιά σας;

Πολλές φορές λέμε "όσο περισσότερο όγκο έχουν τα μαλλιά τόσο μεγαλύτερη είναι και η αυτοπεποίθησή μας" και αυτό ισχύει για τις περισσότερες γυναίκες, αφού αυτό που απασχολεί τις περισσότερες όσον αφορά την εμφάνιση των μαλλιών τους είναι πρώτα η έλλειψη όγκου και στη συνέχεια η ανάγκη για λάμψη και λείανση.

Η ελαστικότητα στην κίνηση με τέλειο κράτημα και διάρκεια είναι το πολυπόθητο όνειρο κάθε γυναίκας, κάθε φορά που φτιάχνει τα μαλλιά της. Πολλές φορές θα σας έχει συμβεί να βγείτε από το σπίτι με τέλεια φτιαγμένα μαλλιά τα οποία κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα αρχίσουν να «μεταμορφώνονται» σε κάτι που δεν είχατε υπολογίσει..

Ο τρόπος για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν είναι δύσκολος, απλά θέλει κάποιες μικρές αλλά θαυματουργές τεχνικές. Ακόμη κι αν τα μαλλιά σας είναι τελείως ίσια και άτονα, μπορείτε να χαρίσετε στο χτένισμα σας υπέροχο όγκο με διάρκεια.

Σε κάθε χτένισμα η χρήση της λακ είναι απαραίτητη για τη διατήρησή του. Η λακ ή αλλιώς hair spray είναι από τα πιο διαδεδομένα προϊόντα για τη διατήρηση της φόρμας των μαλλιών.

Είναι πιο απαλό ως προϊόν από το ζελέ ή το κερί. Κυκλοφορεί με προωθητικό αέριο (σπρέι) ή χωρίς (υγρή λακ). Θα την βρείτε σε διαφορετικά επίπεδα κρατήματος, από το φυσικό ως το πολύ δυνατό κράτημα. Τη λακ σε σπρέι μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε όλα τα χτενίσματα, σαν τελικό φινίρισμα.

Ζήστε την απόλυτη έκρηξη και επιτύχετε αβίαστα κομψό όγκο με αυτό το KYANA -  QUEEN Hairspray που κλέβει την παράσταση.

Η λακ KYANA -  QUEEN Hairspray προσφέρει εξαιρετικά δυνατό κράτημα χάρη στους ειδικούς σταθεροποιητικούς παράγοντες που περιέχει.

Η προηγμένη φόρμουλα της σε πανθενόλη, πλούσια σε ενυδατικά στοιχεία, διατηρεί σταθερά αποθέματα υγρασίας στην τρίχα κρατώντας την λεία και απαλή αλλά και πιο ανθεκτική στο έντονο βούρτσισμα και στις υψηλές θερμοκρασίες.

Εξασφαλίζει ιδανικό κράτημα μεγάλης διάρκειας και φυσική κίνηση, ενώ προσφέρει όγκο στα μαλλιά από τις ρίζες, χάρη στα συστατικά αύξησης όγκου που περιέχει. Χαρίζει δυνατό κράτημα στα χτενίσματα χωρίς να κολλάει και χωρίς να κοκκαλώνει την τρίχα. Αφήνει τα μαλλιά ελαστικά, γεμάτα κίνηση, προστατεύοντάς τα παράλληλα από εξωτερικούς παράγοντες.

Τα χτενίσματα διαρκούν όλη την ημέρα. Δεν βαραίνει και δεν αφήνει κατάλοιπα στα μαλλιά. Η λακ για πολύ δυνατό κράτημα KYANA -  QUEEN Hairspray θα γίνει το αγαπημένο σας styling tool.

Δώσε στα μαλλιά σου τον όγκο και τη πυκνότητα που τους αξίζει!

Η συσκευασία είναι σε μορφή spray για καλύτερη κατανομή του προϊόντος!


Τρόπος χρήσης:

Μετά το τέλος των χτενισμάτων ψεκάζετε το προϊόν από απόσταση 20cm. Για ακόμη μεγαλύτερο κράτημα ψεκάζετε το προϊόν σε κάθε τούφα πριν το χτένισμα και άλλη μια φορά στο τέλος.

 

 


 

Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η ομορφιά των μαλλιών μας, έχει αφεθεί στα σαγηνευτικά κελεύσματα της εταιρίας KYANA Professional Hair Products, με σκοπό να είναι πιστός σύντροφος της υγείας και της ομορφιάς ,υποσχόμενη μέσω των πρωτοποριακών προϊόντων της, να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε μια ή πολλαπλές ανάγκες ταυτόχρονα. Φροντίζοντας μας να θωρακίσουμε τα μαλλιά μας από την καθημερινή φθορά. Μια εταιρία που δεν υπόσχεται μόνο αλλά κάνει το όνειρο για όμορφα ,υγιή μαλλιά, πραγματικότητα!!!

 

 

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία KYANA Professional Hair Products για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.kyana.gr/

https://www.facebook.com/KYANA.PROFESSIONAL/?ref=page_internal

 https://www.instagram.com/kyana_pro/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου