Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Douridas Lab review

 

Douridas Lab


Άσκηση με ασφάλεια!

Γειά σας Glamorous,

Κρύο, και παγωμένοι δρόμοι μπορούν να κάνουν την έξοδο σας από το σπίτι δυσκολότερη κατά τους χειμερινούς μήνες. Ο χειμώνας είναι μια εποχή με τις δικές του ιδιαιτερότητες καθώς υπάρχουν σε μεγάλη συχνότητα μεταβολές του καιρού (χαμηλές θερμοκρασίες , βροχοπτώσεις, υγρασία, έντονοι άνεμοι). Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ο χειμώνας είναι μια εποχή απαγορευτική για τρέξιμο, περπάτημα ή για οποιαδήποτε μορφή άσκησής.

Αναμφισβήτητα η γυμναστική αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να νιώθετε καθημερινά ευεξία αλλά και να δείτε τον ανοσοποιητικό σας πιο δυνατό από ποτέ. Η σωματική άσκηση, η μυϊκή ενδυνάμωση και η ισορροπημένη διατροφή είναι οι βασικές παράμετροι της καλής  φυσικής κατάστασης. Η σωστή  άσκηση  έχει πολλαπλά οφέλη για το σώμα μας και την καλή μας υγεία. Έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει επίσης και στην καλή ψυχική υγεία πέρα από τη σωματική.  

Το γυμναστήριο αποτελεί ιδανική επιλογή για να χάσουμε τα περιττά κιλά και να δυναμώσουμε το μυϊκό μας σύστημα. Όμως η άσκηση στο γυμναστήριο, όπως και κάθε αθλητική δραστηριότητα κρύβει κινδύνους, εφόσον δε γίνεται σωστά. Οι κίνδυνοι αυτοί μεταφράζονται σε τραυματισμούς, οι οποίοι ανάλογα με  τη βαρύτητά τους  μπορούν να μας ταλαιπωρήσουν από κάποιες μέρες μέχρι και μήνες. Ένας τραυματισμός είναι εμπόδιο στο στόχο μας και πιθανόν να μας δημιουργήσει περιορισμούς ακόμη και στις καθημερινές μας δραστηριότητες. Τραυματισμοί μπορεί να συμβούν είτε ξαφνικά κατά τη διάρκεια μίας  προσπάθειας, είτε σε βάθος χρόνου.

Συνήθως, τα αίτια είναι συνδυασμός πολλών παραγόντων, όπως η φυσική κατάσταση του αθλούμενου, η εμπειρία του (αν είναι αρχάριος ή όχι), η άσκηση που επιλέχθηκε, αν είναι άνδρας  ή  γυναίκα. Οι τραυματισμοί είναι διαφορετικοί στις γυναίκες και στους άνδρες, γιατί κάνουν διαφορετικού είδους άσκηση.

Τι πρέπει να κάνετε για να αποφύγετε τον τραυματισμό;

Προετοιμάστε το σώμα σας. Ο πρώτος κανόνας για ένα άθλημα είναι η καλή φυσική προετοιμασία, η οποία περιορίζει τον κίνδυνο τραυματισμού και θλάσεων στους μυς και εξασφαλίζει τη βελτίωση των επιδόσεων.

Κάνετε πάντα προθέρμανση και βοηθήστε το σώμα σας να ετοιμαστεί για την άσκηση με τα προιόντα της εταιρίας Douridas Lab.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία Douridas Lab έχει πολυετή εμπειρία στη φαρμακευτική αγορά και στα προϊόντα υγείας και ευεξίας.

Με ενδιαφέρον και αγάπη για την καλή λειτουργία του σώματος και του οργανισμού του ανθρώπου, επιλέγουμε να σας προσφέρουμε τα μοναδικά μας προϊόντα.

Βάσει των αναγκών που δημιουργούνται από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, έτσι κι εμείς εξελισσόμαστε παράλληλα, ανανεώνουμε τις συνταγές μας και σας τις παρουσιάζουμε, πάντα με σεβασμό και αγάπη στο περιβάλλον.


Το προϊόν που δοκίμασα είναι:



Erysport Arnica


Όλοι ξέρουμε πως η γυμναστική είναι ο καλύτερος τρόπος να μείνουμε σε φόρμα και να προστατεύουμε το σώμα και την υγεία μας. Το τρέξιμο και η ποδηλασία έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλή ως δραστηριότητες που μπορούν να διεξαχθούν από τους περισσότερους ανθρώπους χωρίς πολύ εξοπλισμό, παρατηρώντας παράλληλα τις κοινωνικές αποστάσεις.

Υπάρχουν, φυσικά, πολλά οφέλη από το ποδήλατο και το τρέξιμο, αλλά μια ξαφνική αύξηση στα επίπεδα δραστηριότητας μπορεί να θέσει τους ανθρώπους σε αυξημένο κίνδυνο τραυματισμού. Οι μύες, οι τένοντες και τα οστά χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν στις αυξήσεις της φυσικής δραστηριότητας. Και εάν εφαρμοστεί υπερβολική πίεση, μπορεί να προκύψει καταπόνηση, ακόμη και τραυματισμοί οστών. Αυτό το σοκ στους ιστούς συχνά οδηγεί σε οδυνηρές καταστάσεις και μπορεί να ανατρέψει τα καλοπροαίρετα σχέδια για άσκηση.

Αυτό μπορεί να συμβεί οπουδήποτε στο σώμα αν π.χ. αποφασίσετε ξαφνικά να παίξετε τένις δύο ωρών, να κάνετε μαθήματα γιόγκα πολύ μακράς διάρκειας ή ακόμα και να περπατήσετε για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μετά από μήνες μειωμένης δραστηριότητας.

Οι εξαιρετικά απαιτητικές ασκήσεις που δεν επιτρέπουν χρόνο για επαρκή ανάκαμψη απαιτούν υψηλούς όγκους ενέργειας και αυτό μπορεί να σας αφήσει με ένα «ενεργειακό χρέος». Συμβαίνει όταν υπάρχει έλλειψη ενέργειας για την υποστήριξη της ανάκτησης, της θεραπείας και της προσαρμογής των μυών, των τενόντων, της καρδιάς, των αιμοφόρων αγγείων και του εγκεφάλου. Αυτό θέτει το σώμα σας σε αυξημένο κίνδυνο τραυματισμού.

Για να μειώσετε τον κίνδυνο τραυματισμού, είναι σημαντική η επιλογή της θερμαντικής κρέμας Erysport Arnica για την αποκατάσταση από ένα τραυματισμό, για πρόληψη, αλλά και για την αύξηση της θερμοκρασίας των μυών πριν την προθέρμανση για κάποια έντονη αθλητική δραστηριότητα.

Η Erysport Arnica είναι θερμαντική κρέμα και είναι μια νέα ενισχυμένη και αποτελεσματική φόρμουλα της Douridas Lab η οποία με περισσότερη σε αναλογία μενθόλη και ευκάλυπτο επιδρά θετικά στους πόνους των μυών και των αρθρώσεων.

Είναι ο πιστός σύντροφος αθλητών και αθλούμενων σε όλα τα σπορ, αλλά απευθύνεται και σε όλους τους εργαζόμενους που καταπονούνται από σωματική εργασία (αγρότες, εργάτες, πωλητές που είναι συχνά όρθιοι ή στο δρόμο, κτλ), τους ανθρώπους που καταπονούνται από σωματική κόπωση (γονείς που έχουν μικρά παιδιά και τα παίρνουν συχνά αγκαλιά, άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας, κτλ), τους ανθρώπους που έχουν κακή στάση σώματος (πχ, στο γραφείο, δουλεύοντας για ώρες μπροστά στον υπολογιστή τους), τους ανθρώπους που από το άγχος, σφίγγουν τους μύες τους, και πολλούς άλλους!

Προδίδει την πλούσια σύνθεσή της και τα μοναδικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση του μυϊκού πόνου. Νιώστε τη δύναμη της θερμότητας και διώξτε τον πόνο με λίγες ευχάριστες μαλάξεις και κινηθείτε ελεύθερα! Επιπλέον, η ελαφριά υφή της κάνει την εφαρμογή εύκολη ενώ απορροφάται γρήγορα. Δεν λεκιάζει τα ρούχα σας και δεν κάνει το δέρμα σας να αισθάνεται κολλώδες.

Η περιεκτικότητα που περιέχει σε Arnica επίσης απαλύνει το πρήξιμο, τις μελανιές και τα αιματώματα και βοηθάει στην αντιμετώπιση της αρθρίτιδας και των ρευματισμών.

Χάρη στην ειδική της σύνθεση, η θερμαντική αλοιφή Erysport Arnica αυξάνει την αιμάτωση στην προβληματική περιοχή βοηθώντας τον ίδιο τον οργανισμό να αποκατασταθεί ταχύτερα και με φυσικότερο τρόπο.

Ιδανική για προθέρμανση και αποθεραπεία αθλητών αλλά και για σκληρά εργαζόμενους.

Εφαρμόστε την Erysport Arnica για καλύτερη υπεραιμία … και οι μυϊκοί τραυματισμοί πάνε περίπατο!


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε την κρέµα στην πάσχουσα περιοχή και κάνετε όσο µασάζ χρειαστεί για την καλύτερη απορρόφηση.

Εφαρµόστε σε καθαρό δέρµα πριν από την άσκηση ή εργασία.

Η τακτική χρήση αυξάνει την αποτελεσµατικότητα.

 

 

Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως με γνώμονα την εξειδίκευση και την παροχή υψηλής ποιότητας ,η Douridas Lab έχοντας ως φιλοσοφία και θέτοντας ως στόχο τη χρήση ποιοτικών προϊόντων με δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης, το συνδυασμό υψηλής ποιότητας και προσιτής τιμής και την ειλικρίνεια προς τον καταναλωτή, η εταιρεία συνεχίζει το όραμα της και μας προτρέπει να εξερευνήσουμε τον μαγικό της κόσμο… Έχει εξαιρετικά προϊόντα, προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.



Ευχαριστώ την εταιρία Douridas Lab για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.douridaslab.gr/

https://www.facebook.com/erysportforte/

https://www.instagram.com/douridas_lab/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου