Δευτέρα 17 Απριλίου 2023

Nepenthe Handmade review

 


Nepenthe Handmade


Select Your Style!

Γεια σας Glamorous,

Τα κοσμήματα είναι από τη φύση τους φτιαγμένα να συμβολίζουν υψηλές αξίες για τον άνθρωπο, γι’ αυτό και συνδέονται από τις πιο… απλές και καθημερινές του συνήθειες, μέχρι τις πιο μεγάλες και σημαντικές στιγμές της ζωής του.

Ο διαχρονικά αναπόσπαστος ρόλος τους στις στιλιστικές επιλογές των γυναικών κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι τα κοσμήματα συμβολίζουν  την ίδια την πνευματική αλήθεια που κατέχει μέσα του ο καθένας και ότι είναι σύμβολα μιας ανώτερης γνώσης που ταυτίζεται με το βάθος της προσωπικότητας κάποιου.

Ο πιο φανατικός οπαδός των κοσμημάτων, όμως, ήταν-είναι-και θα παραμείνουν για πάντα οι γυναίκες, αφού όλες λατρεύουν να… αγαπούν τα κοσμήματα! Η σχέση τους με αυτά χαρακτηριζόταν ανέκαθεν μια σχέση πάθους, που έχει χαραχθεί με ανεξίτηλο τρόπο στα κιτάπια της ιστορίας. Είναι τέτοιο το είδος της σχέσης τους, που η λάμψη των κοσμημάτων ακτινοβολεί αστραπιαία στο γυναίκειο βλέμμα, δίνοντας κατευθείαν το σήμα στο εγκεφαλικό σύστημα που λέει «ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αποκτήσω»!

Σε μια γυναικεία μπιζουτιέρα μπορεί κανείς να βρει δεκάδες κοσμήματα, σε πολλά σχέδια ή και χρώματα, με το καθένα από αυτά να έχει το δικό του παρελθόν και να συμβολίζει μια προσωπική ιστορία. Η μόδα, εξάλλου, μπορεί να πραγματοποιεί κύκλους και να προκαλεί αλλαγές, επηρεάζοντας τις επιλογές μιας γυναίκας στα κοσμήματά της, ωστόσο, το προσωπικό στυλ της παραμένει αναλλοίωτο σε κάθε εμφάνισή της.

Διαχρονικά αντικείμενα έκφρασης προσωπικού γούστου και πολυτέλειας τα κοσμήματα αποτελούν αγαπημένο στοιχείο κάθε γυναίκας. Εάν ψάχνετε ένα ιδανικό κόσμημα δώρο για γυναίκα ή και για τον εαυτό σας, θα εντυπωσιαστείτε από τις μοναδικές προτάσεις της Nepenthe Handmade.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η NEPENTHE HANDMADE είναι ένα ελληνικό brand που δημιουργήθηκε για να εκφράσει και να επικοινωνήσει την αγάπη μου για την Τέχνη και την Γυναίκα. Η λέξη “nepenthe”, ελληνικής προέλευσης, σημαίνει αυτό που διώχνει μακριά την θλίψη. Η έδρα βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πάτρα.

Σε μια δύσκολη εποχή για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο, σε μια δύσκολη εποχή για τον Άνθρωπο, η Εμμανουέλα Αναγνωστοπούλου προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω της Τέχνης της, να μας γνωρίσει και να την γνωρίσουμε. Επέλεξε αυτόν τον δύσκολο δρόμο επικοινωνίας, γεμάτο αδιάκοπη εργασία, μοναξιά, ξενύχτια, αγωνία, αλλεπάλληλες αποτυχίες μέχρι να επιτευχθεί το τέλειο, αλλά συνάμα και τον πιο αληθινό γιατί απαιτεί μεράκι, αγάπη και πραγματική έκφρασης ψυχής.

Θέλει να φοράμε τα κοσμήματά της και να αισθανόμαστε πραγματικά όμορφες, όχι λόγω ματαιοδοξίας, αλλά λόγω της γυναικείας δύναμης που πολλές φορές κρύβεται μέσα μας, και καρτερεί την μεγαλειώδη αποκάλυψή της.


Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:

 

Σκουλαρίκια Isis


Be Charm!

Ποια γυναίκα δεν αγαπάει τα κοσμήματα και ειδικά εκείνα που είναι καλοφτιαγμένα, διαχρονικά και σικάτα;

Τα κοσμήματα είναι το φετίχ κάθε γυναίκας αφού δημιουργούν το προσωπικό στιλ στην εμφάνισή μας ενώ είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να αναδειχθεί ένας ενδυματολογικός συνδυασμός. Δεν χρειαζόμαστε κάποια ιδιαίτερη αφορμή για να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας. Το στυλ μας πρέπει να εκφράζει την προσωπικότητά μας, τις εμπειρίες μας και όλα όσα μας κάνουν μοναδικές.

Τα κοσμήματα μας δημιουργούν «αξέχαστες στιγμές» και μας πηγαίνουν σε μία νέα διάσταση, εστιάζοντας στο συναίσθημα και στην έκφραση των εσωτερικών αξιών της ζωής κάθε γυναίκας. Συμβολίζοντας έννοιες που επιτρέπουν στις γυναίκες να εκφράσουν τον αληθινό τους εαυτό και τα πιστεύω τους. Έχουν συμβολική αξία, αποτυπώνοντας τη χαρά, την εμπιστοσύνη, το πάθος, την αγάπη, το θάρρος, την πίστη, τη σοφία αλλά και πολλά περισσότερα.

Αναδεικνύουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο την γυναικεία ομορφιά, δίνοντας πάντα μια ξεχωριστή νότα σε κάθε γυναίκεια εμφάνιση, όλες τις ώρες της ημέρας!

Άλλοτε σε παραπέμπουν σε άλλη εποχή, παραμυθένια, έχοντας μέσα τους ένα «άρωμα» νοσταλγίας, ξυπνώντας ίσως και γλυκιές αναμνήσεις, αλλά και κοσμήματα του «σήμερα» όλα διαχρονικά και εξίσου εντυπωσιακά για κάθε τύπο γυναίκας και για κάθε γούστο!

Τα Σκουλαρίκια Isis αντανακλούν ακριβώς αυτά: Τις προσωπικές εσωτερικές αξίες και το βαθύτερο είναι της κάθε γυναίκας. Ποτέ ξανά ένα κόσμημα δεν ήταν τόσο προσωπικό!

Τα Σκουλαρίκια Isis είναι χειροποίητα γυναικεία πράσινα σκουλαρίκια NEPENTHE HANDMADE. Μοναδικά σχεδιασμένα που σηματοδοτούν την έναρξη μιας νέας εποχής. Συνδυάζονται μέσα από εκπληκτικά υλικά και χρώματα με συμβολική σημασία αλλά και διαχρονική ομορφιά.  Προσφέρουν ένα συναρπαστικό τρόπο για να εκφράσει κάθε γυναίκα με μοναδικό τρόπο τον εσωτερικό της κόσμο!

Είναι δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής για ξεχωριστές περιστάσεις. Αναδεικνύουν τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας, ενώ αποτελούν ένα ανεκτίμητο δώρο για κάθε περίσταση. Τα λαμπερά κρύσταλλα θα φωτίσουν το πρόσωπό σας! Μακριά πράσινα σκουλαρίκια, κατασκευασμένα με την τεχνική του beadweaving. Τα λαμπερά κρύσταλλα στις αποχρώσεις του σμαραγδί, οι ιαπωνικές χάντρες TOHO και τα  μεταλλικά στοιχεία θα φωτίσουν το πρόσωπό σας και η έξτρα γιορτινή διάθεση του κομματιού θα απογειώσει την διάθεση και το στυλ σας.

Είναι το εναλλακτικό κόσμημα με ιδιαίτερη οπτική στην καθημερινότητα της σύγχρονης γυναίκας ως προέκταση της προσωπικότητάς της. Μετατρέπετε σε ένα απαραίτητο συμπλήρωμα της ενδυματολογικής εικόνας της γυναίκας, καθώς και στο πιο δυνατό σημείο της αισθητικής της πρότασης. Εξαιρετική επιλογή για τις βραδινές και άλλες επίσημες εμφανίσεις. Είναι η αρμονία σε απόλυτη σχέση με την εκκεντρική διάθεση και δημιουργούν κοσμήματα εξαιρετικής αισθητικής, στα οποία αποτυπώνονται ο δυναμισμός μαζί και η ευαισθησία της δημιουργού.

Θα κάνετε την εμφάνιση σας ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, με την οποία μπορείτε να τραβήξετε την προσοχή.

Όλα τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά.

 

 

Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως στην Nepenthe Handmade θα βρείτε πολύ ενδιαφέρουσες συλλογές κοσμημάτων, που έχουν στόχο να προσφέρουν σε κάθε γυναίκα που αγαπά το εκλεπτυσμένο στυλ και την κομψότητα, κλασικές και διαχρονικές επιλογές με μοναδικά σχέδια που μαγνητίζουν. Περιλαμβάνουν κομψές δημιουργίες, οι οποίες αναδεικνύουν την ομορφιά, την θηλυκότητα και την γοητεία μιας γυναίκας.

Η Nepenthe Handmade εντυπωσιάζει με την γοητευτική αισθητική της!

 

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Nepenthe Handmade για την χορηγία των προϊόντων!

 

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ: https://www.nepenthe.gr/

https://www.facebook.com/nepenthehandmade

https://www.instagram.com/nepenthehandmade/?fbclid=IwAR3rJ98QLFesg2ytJA_zBeghQelUc4WxpqienuKClMOiQQI3d1-oSJMlVb4


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου