Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Grecoroots

 

 


Η διατροφή αποτελεί τον πλέον βασικό πυλώνα που καθορίζει την υγεία μας. Έχει μάλιστα δειχθεί ότι η καλή διατροφή μπορεί σε ένα βαθμό να επηρεάσει όλες τις πλευρές της ζωής μας: την ενέργεια, την ψυχική διάθεση, τις διανοητικές ικανότητες, την ποιότητα του ύπνου και γενικότερα την υγεία μας.

Με απλά λόγια θα μπορούσαμε να πούμε πως η τροφή είναι το ‘καύσιμο’ του οργανισμού μας. Τα θρεπτικά συστατικά που λαμβάνουμε από την τροφή είναι απολύτως απαραίτητα για την εκπόνηση όλων των πολύπλοκων μεταβολικών διεργασιών που επιτελεί συνεχώς ο οργανισμός μας για να διατηρείται στη ζωή και να έχει ένα καλό επίπεδο λειτουργικότητας.

H αγαπημένη μας Grecoroots δίνει την δυνατότητα σε 1 τυχερό/ή να απολαύσει υπέροχες γεύσεις και να γνωρίσει τις ευεργετικές και πλούσιες ιδιότητες τους.

 

Χαρίζει στην τυχερή/ό:

1 Πράσινες ελιές 250gr, 1 Πράσινες ελιές γεμιστές με τυρί 290gr, 1 Βιολογικό Detox Blend βοτανικό τσάι 15gr, 1 Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο με σκόρδο 250ml, 1 Κουραμπιές με ολόκληρα αμύγδαλα 230gr.

 

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής:

 

1️ Πατήστε👍 στις σελίδες JustGlamorous & Grecoroots

 

2️ Καλέστε με σχόλιο τους φίλους σας & αναρτήστε

δημόσια την φωτογραφία του διαγωνισμού.

(προεραιτικά) εγγραφή στο Blog μας: http://justglamorousgreece.blogspot.gr/


3️ (προεραιτικά) εγγραφή στο Blog μας: http://justglamorousgreece.blogspot.gr/

 

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1038598037625322&set=a.302386181246515


Ο διαγωνισμός λήγει 21.05.2024 στις 23:59

Προσοχή: Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να έχετε ακολουθήσει όλα τα βήματα .

Τα δώρα θα αποσταλούν από την Grecoroots.

 

******* η αγαπημένη μας εταιρεία είναι ένα διαδικτυακό delicatessen με ελληνικά προϊόντα, βιολογικά και vegan, αλλά και με καλλυντικά. Συγκεκριμένα, για παραγγελίες άνω των 19,99€ παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά.

 

Καλή επιτυχία.

 


1 σχόλιο:

  1. ΠΩΠΩΩΩΩΩΩΩΩ🌸🌸🌸🌸🌸🌸Ευχαριστούμε παρα πολύ 🇬🇷🇬🇷🇬🇷πόσο θέλω να σταθώ τυχερή σε αυτό το απίστευτο δωρο που απλοχερα και καλοπροαιρετα μας προσφέρετε!! ❤️❤️❤️σαν πολυτεκνη οικογένεια εκτιμούμε και ευχαριστούμε απείρως για την προσφορα σας💙💙💙💙💙

    ΑπάντησηΔιαγραφή