Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Wet n Wild Greece # 2



Wet n Wild Greece


Γειά σας Glamorous,

Θαυμάζετε τις φωτογραφίσεις μακιγιάζ στις σελίδες των περιοδικών και όταν τύχει ένας ειδικός του make-up να «μεταμορφώσει» ένα πρόσωπο μπροστά στα μάτια σας, προσπαθείτε να ξεκλέψετε κάτι από την τεχνική του? Αν όμως επιχειρήσετε να εφαρμόσετε όσα έχετε παρατηρήσει, συνήθως το αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά ικανοποιητικό είναι. Αυτό συμβαίνει γιατί το μακιγιάζ θέλει εκτός από αρκετή εξάσκηση και καλά καλλυντικά. Το «βιβλίο» του μακιγιάζ έχει σίγουρα πολλά κεφάλαια που πρέπει να καλύψουμε και χρειάζεται πολλή εξάσκηση έως ότου πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τι make-up να διαλέξεις; Ποιες είναι οι σωστές αποχρώσεις και υφές στα προϊόντα, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας μας και την απόχρωση του δέρματός μας; Πώς να φαίνεσαι φυσική κάνοντας ένα μακιγιάζ πιο καθημερινό, αλλά και πώς να τονίσεις τα χαρακτηριστικά σου για τη βραδινή έξοδο; Ας μην ξεχνάμε ότι το μακιγιάζ είναι τέχνη και, όπως κάθε τέχνη, έχει τα δικά του κόλπα και τις δικές του παγίδες. Ένα από αυτά είναι και τα χρώματα. Όπως αλλάζουν τα χρώματα στη φύση και ο καιρός γίνεται πιο ψυχρός, έτσι αλλάζουν τα χρώματα στο μακιγιάζ και στο στυλ και προσαρμόζονται στη νέα εποχή.

Βοηθός μας φέτος για το φθινοπωρινό μας μακιγιάζ είναι η Wet n Wild Greece που μας δίνει όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστούμε, ώστε να επιλέξουμε τα προϊόντα που μας ταιριάζουν και να... περάσουμε την τάξη με άριστα!




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Από το 1979, εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο έχουν εμπιστευτεί το Wet n Wild για καλλυντικά με ποιότητα και κύρος σε προσιτή τιμή. Ο τομέας Markwins International, συνδυάζει σε Wet n Wild φόρμουλες την υψηλή απόδοση με παλέτες πιο trendy, ώστε να προσφέρουν στις γυναίκες ένα πλήρες φάσμα των high-end καλλυντικών σε τιμές ασυναγώνιστες.
Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι η εταιρεία SKOURAS COSMETICS  που από το 1999, εισάγει και προμηθεύει την ελληνική αγορά με  πρωτότυπα και εντυπωσιακά προϊόντα καλλυντικών και είδη δώρων. Συνεργάζονται με το σύνολο των καταστημάτων καλλυντικών της ελληνικής αγοράς. Είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του μακιγιάζ Wet n Wild στην Ελλάδα, με τιμές που βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με τις τιμές του εξωτερικού. Τα συγκεκριμένα προϊόντα τα βρίσκει κανείς στα περισσότερα καταστήματα καλλυντικών της Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας. Αλλά και το σύνολο των προϊόντων τους βρίσκονται σε εξέχουσες θέσεις στα ευρωπαϊκά καταστήματα καλλυντικών και στις προτιμήσεις των ευρωπαίων καταναλωτών. Ορισμένοι οίκοι του εξωτερικού που συνεργάζεται η εταιρία τους είναι:  MARKWINS,  ROBYEM,  BIELENDA κ.α. Η προσωπική επαφή με τους πελάτες τους , η ειλικρίνεια, η άμεση και καλή εξυπηρέτηση , είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της εταιρίας τους.
Είναι πάντα στη διάθεσή μας έτοιμοι να μας δώσουν  οποιαδήποτε άλλη πληροφορία και διευκρίνιση ζητήσουμε.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Coverall Cream Foundation (E 818)


Βλέποντας την άψογη επιδερμίδα των μοντέλων στις πασαρέλες και τα editorials αναρωτιόμαστε τι πρέπει να κάνουμε για να δείχνουμε έτσι, εφόσον δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι ΟΛΕΣ γεννήθηκαν με το τέλειο δέρμα.
 Από την Κλεοπάτρα μέχρι τη βασίλισσα Ελισάβετ και από τις γκέισες μέχρι την Κοκό Σανέλ, η έννοια make-up έχει αλλάξει διάφορες μορφές και υφές. Για την ιστορία το προϊόν που συγγενεύει με το σημερινό make-up ξεκίνησε από το Γερμανό ηθοποιό Carl Baudin, ο οποίος στις αρχές του 20ού αιώνα δημιούργησε μια κρέμα με χρώμα, προκειμένου να καμουφλάρει την ένωση της γραμμής της περούκας και του προσώπου του. Η κρέμα είχε τέτοιο σουξέ, που σύντομα άρχισαν να τη χρησιμοποιούν και οι υπόλοιποι ηθοποιοί του θιάσου του, κι έτσι ο Carl Baudin άρχισε την εμπορική παραγωγή αυτής της κρέμας, στην οποία βασίστηκε το πρώτο θεατρικό μακιγιάζ μέχρι τις αρχές του 20ού αιώνα.
Ακόμα και αν δεν είστε φανατική οπαδός του make up, θα γίνει καθημερινή ανάγκη σας χάρη στις έξυπνες συνθέσεις του. Ενυδάτωση, αντιγήρανση, μείωση των γυαλάδων κ.λπ. Ένα make-up μπορεί όχι μόνο να καλύψει οποιαδήποτε ατέλεια, αλλά και να την καταπολεμήσει. Ισχυρές αντιγηραντικές φόρμουλες συνδυάζονται με λεπτόρρευστες υφές και αφαιρούν χρόνια από την ηλικία μας.. Ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά προσφέρουν άνεση ακόμα και στην πιο ξηρή επιδερμίδα, χωρίς όμως να είναι βαριά. Και όλα αυτά σε συνδυασμό με χρωστικές ουσίες που καλύπτουν κάθε ατέλεια: από τα σημάδια ακμής και τις δυσχρωμίες μέχρι τις λεπτές γραμμές και την ανομοιόμορφη υφή. Πόσες από εμάς, λοιπόν, μπορούμε να αντισταθούμε στη γοητεία του make-up;
Στην σημερινή εποχή την ανάγκη μας για το τέλειο make up έρχεται να μας το καλύψει η Wet n Wild Greece με το Coverall Cream Foundation……


Το Coverall Cream Foundation είναι ένα υγρό make up light-medium και καλύπτει ατέλειες και δίνει ομοιόμορφο τόνο και ­λάμψη στην επιδερμίδα. Η σύνθεσή του απαντά στις ανάγκες κάθε επιδερμίδας, από την ξηρή έως τη λιπαρή, από την επιδερμίδα με ακμή μέχρι την ευαίσθητη. Εάν έχετε ουλές ακμής, μαύρους κύκλους ματιών και σκοτεινά σημεία, το Coverall Cream Foundation είναι σίγουρα η  κάλυψή σας διότι τα κάνει όλα. Αυτό το make up κρέμα συνδυάζετε άψογα όλη την ημέρα, χάρις την ελαφριά φόρμουλα που έχει, παρέχει πλήρη κάλυψη που εξισώνει τον τόνο του δέρματος και κρύβει τις ατέλειες. Ακόμα και αν έχουμε λιπαρή επιδερμίδα ,αφήνει μεταξένιο σατέν-ματ φινίρισμα και μας δίνει μια φυσική εμφάνιση . Γλιστράει εύκολα για δυνατή προς άριστη κάλυψη που δεν είναι όμως ποτέ βαριά ή θαμπή. Περιέχει SPF 15 για την απόλυτη αντιγηραντική θεραπεία, ενώ μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων και των σκοτεινών σημείων, ενώ ενυδατώνει το φυσικό κολλαγόνο του δέρματος ……Το άρωμα του δεν είναι έντονο και αυτό είναι πολύ ευχάριστο!!!


Το χρησιμοποιώ καθημερινά με το ειδικό σφουγγαράκι για καλύτερη κάλυψη. Είναι για όλους τους τύπους δέρματος. Δεν λερώνει τα ρούχα και είναι σε πολύ πρακτική συσκευασία.



Cover All Liquid Concealer Wand (813)



Τα μάτια είναι από τα πρώτα σημεία του σώματός μας που αποκαλύπτουν τον τρόπο ζωής και τις συνήθειες μας. Αν τα εξετάσουμε προσεκτικά, βλέπουμε κατά καιρούς να παρουσιάζονται σημάδια γήρανσης, κόπωσης, αϋπνίας και στρες. Λεπτές γραμμές, μαύροι κύκλοι, σακούλες και ξηρότητα εμφανίζονται, χτυπώντας το «κουδουνάκι του κινδύνου». Η κύρια αιτία που φαίνονται έντονα είναι ότι η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι πολύ πιο λεπτή από την υπόλοιπη επιδερμίδα του προσώπου. Καθημερινές κακές συνήθειες, όπως η έλλειψη ύπνου, το κάπνισμα, το αλκοόλ, αλλά και η ηλικία, διάφοροι παθολογικοί παράγοντες σε συνδυασμό με τη λεπτή επιδερμίδα κάτω από τα μάτια, που είναι πιο ευαίσθητη στα σημάδια του χρόνου και της κούρασης, ευνοούν την εμφάνιση των μαύρων κύκλων…
Μερικές από τις συχνότερες ερωτήσεις, που εννοείται ότι έχω κάνει κι εγώ στον εαυτό μου. …. «Πώς θα φωτίσω το βλέμμα μου;», «Πώς θα καλύψω τις ρυτίδες;» «Τι θα κάνω με τους μαύρους κύκλους;» «Πώς θα κάνω το βλέμμα μου να φαίνεται πιο ξεκούραστο;»
 Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε, γιατί με τη βοήθειά της  Wet n Wild Greece- Cover All Liquid Concealer Wand θα μάθετε να τους... ρετουσάρετε!

Η αλήθεια είναι πως το concealer κάνει θαύματα και δύσκολα το αποχωριζόμαστε τις μέρες που είμαστε κουρασμένες και οι μαύροι κύκλοι μας είναι έντονοι! Επιπλέον, είναι το μαγικό προϊόν που καλύπτει σπυράκια, κοκκινίλες και ατέλειες….

Το Cover All Liquid Concealer Wand είναι λεπτόρρευστο και πολύ ελαφρύ, γι' αυτό σου δίνει την εντύπωση ότι δεν θα καλύψει αποτελεσματικά τους μαύρους κύκλους. Όμως, όταν απλώνεται στην επιδερμίδα, συμβαίνει κάτι μαγικό. «Σβήνει» όλες τις ατέλειες χωρίς να αισθάνεσαι ότι «φοράς» κάτι. Κι επίσης, χάρη στην υδαρή σύνθεσή του, δεν συσσωρεύεται στις ρυτίδες. Το Cover All Liquid Concealer Wand είναι ένα προϊόν πολλαπλής χρήσης που χρησιμοποιείτε για την απόκρυψη κηλίδων, τους μαύρους κύκλους, φωτίζοντας κάτω από τα μάτια και αναδεικνύει το  πρόσωπό μας. Η συσκευασία του έρχεται σε ένα μικρό σωλήνα. Υπάρχει ένα applicator ραβδί που δίνει το ακριβές ποσό που απαιτείται για την εφαρμογή του. Είναι ανθεκτικό, μικρό και για τα ταξίδια-φιλικό. Έχει μια πολύ αμυδρή μυρωδιά που δεν διαρκεί για πολύ και σβήνει σταδιακά μετά την εφαρμογή. Το concealer είναι αξιοπρεπώς χρωματισμένο και προσφέρει άψογο φινίρισμα!

Συνήθως το βάζω πριν το make up ,αλλά εάν ξεχαστώ το βάζω και από επάνω. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά!!



Max Fanatic Mascara Black Cat
Η βασίλισσα του Μακιγιάζ!



Θέλετε να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω στο δικό σας... βλέμμα; Για εντυπωσιακή εμφάνιση το βράδυ (ή ακόμα και το πρωί), το μακιγιάζ στα μάτια είναι αυτό που σας κάνει να ξεχωρίσετε. Η τελευταία πινελιά στο μακιγιάζ, που προσθέτει την απαραίτητη δόση θηλυκότητας και μυστηρίου στο βλέμμα, είναι η μάσκαρα. Οι πλούσιες βλεφαρίδες φωτίζουν τα μάτια και τα κάνουν να δείχνουν πιο μεγάλα. Είναι το προϊόν που πραγματικά αλλάζει όλη την όψη των ματιών μας, ακόμα κι αν δε χρησιμοποιήσουμε κανένα άλλο προϊόν. Οι έντονες βλεφαρίδες δίνουν δύναμη στο βλέμμα ό,τι χρώμα ματιών και να έχουμε. Η mascara ίσως είναι το νούμερο ένα beauty item που έχουν όλες ανεξαιρέτως οι γυναίκες. Ακόμα κι εκείνες που δεν έχουν στενή σχέση με το μακιγιάζ ένα mascara σίγουρα το χρησιμοποιούν, αφού με μία κίνηση το βλέμμα γίνεται πιο έντονο.

 Η Max Fanatic Mascara Black Cat είναι η βασίλισσα του Μακιγιάζ!
Και ποια γυναίκα δεν θέλει ένα εκφραστικό βλέμμα που σαγηνεύει;!!
Είναι μια μάσκαρα που χαρίσει τόσο μεγάλες, γυριστές, έντονες βλεφαρίδες που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις ψεύτικες. Όλα οφείλονται στο πρωτοποριακό βουρτσάκι - βεντάλια που στενεύει σταδιακά και μας βοηθά να δημιουργήσουμε στη στιγμή γατίσια μάτια που προσθέτουν δράμα σε οποιοδήποτε look. Αγκαλιάζει και την πιο μικροσκοπική τρίχα καλύπτοντάς την με μια μαγική φόρμουλα. Με το πρώτο πέρασμα οι βλεφαρίδες μας αποκτούν push up εφέ μήκος, όγκο και απίστευτη καμπύλη και μοιάζουν πραγματικά με ψεύτικες! Δύο στρώσεις από τη μάσκαρά είναι αρκετές για να προσθέσουμε ένταση στο βλέμμα μας και να τονίσουμε τις βλεφαρίδες μας. Οι βλεφαρίδες δεν κολλάνε μεταξύ τους και δεν δημιουργούνται  κόμποι και αυτό οφείλεται       στο Κερί από Φλοιό Ρυζιού και Κερί Μέλισσας, καθώς και έλαιο Jojoba που τις μαλακώνει. Η σύνθεση της είναι υψηλής ανοχής και δεν "σβωλιάζει ,προσφέρει ultra άνεση, ultra απαλότητα και ultra ανοχή από την εφαρμογή μέχρι την αφαίρεσή της!!!

Συνδυάζει όλα τα επιθυμητά αποτελέσματα : Όγκο, διαχωρισμό, φυσικά καμπυλωτό σχήμα.
Είναι σε πρακτική συσκευασία και την έχω πάντα στην τσάντα μου!!


Mega Last Lip Color cinnamon spice (917)
 


Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο τιρκουάζ σκιές, κοραλλί κραγιόν και ροδακινί ρουζ η δυναμική επιστροφή των σκούρων και ουδέτερων τόνων έρχεται να μας θυμίσει οριστικά πως το καλοκαίρι έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Ο ερχομός του φθινοπώρου απαιτεί  να φορέσουμε σιγά σιγά τα πιο χοντρά ρούχα της γκαρνταρόμπας  μας, να χρησιμοποιήσουμε καθημερινά κρέμες για ενυδάτωση της επιδερμίδας και να ανανεώσουμε το μακιγιάζ σύμφωνα με τις νέες τάσεις του φθινοπώρου. Το κραγιόν είναι τo βασικό "αξεσουάρ" μιας γυναίκας. Στο γραφείο ή στη βόλτα, σε επαγγελματικό meeting  ή σε ραντεβού, ένα κραγιόν μπορεί να φωτίσει το πρόσωπο και να δώσει ακόμα περισσότερους πόντους στην ομορφιά.

Ενώ επικρατεί ακόμα λόγω <<ζέστης>> η φυσική ομορφιά και τα nude χρώματα, οι make up artist στο μακιγιάζ του φθινοπώρου έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα περνώντας σε ένα μεταβατικό στάδιο ,προσαρμόζοντας έντονα και φανταχτερά χρώματα στο φυσικό πρόσωπο. Χείλη στο χρώμα της φωτιάς και των σκούρων αποχρώσεων , smokey look σε γήινους ή ακόμη και πιο δραματικούς τόνους είναι μερικές μόνο από τις πιο καυτές τάσεις της σεζόν που βρίσκεται προ των πυλών. Η νέα σεζόν, όπως κάθε νέα σεζόν, είναι η καλύτερη αφορμή για να αγοράσoυμε κάτι καινούριο για την γκαρνταρόμπα μας (και πάντα όλο και κάτι αγοράζουμε).
Ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα μας ,είναι και το κραγιόν Mega Last Lip Color cinnamon spice……
Με χρώμα κανέλλας ,πλούσια κρεμώδης υφή,το κραγιόν αυτό είναι η καλύτερη επιλογή για να εντυπωσιάσουμε με την εμφάνισή μας τις μουντές ημέρες του φθινοπώρου, καθώς ταιριάζει απόλυτα ο συνδυασμός του με τα φθινοπωρινά χρώματα της γκαρνταρόμπας μας που βγαίνουν από τις ντουλάπες αυτή την εποχή, ταιριάζει με τη γλυκιά, φθινοπωρινή εποχή, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά μας. Είναι κραγιόν διαρκείας που αφήνει ένα ημι-ματ φινίρισμα. Γλιστράει εύκολα στα χείλη προσδίδοντας πλούσιο και βελούδινο χρώμα ενώ ταυτόχρονα τα ενυδατώνει χάρις στα συστατικά από Ηyaluronic Μicrospheres που προσφέρουν μία εξαιρετική προσκόλληση στα χείλη. Σύνθεση που χαρίζει μεγάλη διάρκεια και ιδανικό ματ, λείο και ομοιόμορφο φινίρισμα. Το κραγιόν Mega Last Lip Color cinnamon spice χαρίζει στα χείλη μας έντονο χρώμα για αρκετές ώρες χωρίς να τα ξηραίνει.

  •   Προστατεύει , ενυδατώνει και μαλακώνει τα χείλη.
  •  Προσφέρει ένα εντυπωσιακό, ισορροπημένο και φυσικό αποτέλεσμα.

Οπλισμένες με την απόχρωση του φθινοπώρου, είμαστε μόλις ένα βήμα μακριά από ένα άψογο, λαμπερό και φθινοπωρινό αποτέλεσμα!
Η συσκευασία του κραγιόν είναι αρκετά κομψή και το νούμερο φαίνεται στο κάτω μέρος της.  Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο άρωμα. Κυκλοφορεί επίσης σε πολλές αποχρώσεις!!!



Wet n Wild Greece- 1 Step wonder Gel nail color-Left Marooned (E7331)
 


Έχουμε παρατηρήσει πως κάθε φορά που αλλάζει η εποχή, αλλάζει η ψυχολογία μας αλλά και η μόδα! Ευτυχώς για εμάς, έχουμε ήδη υποδεχθεί το φθινόπωρο και ολόκληρη η παλέτα των σκούρων χρωμάτων θα μπει για τα καλά στη ζωή μας, είτε στα ρούχα και αξεσουάρ μας είτε στο μακιγιάζ και στα νύχια μας. Πάντα ψάχνουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό στην εμφάνιση μας και ιδιαίτερα στα νύχια, που αποτελεί καθαρά γυναικεία υπόθεση. Η ιστορία στο βάψιμο των νυχιών ξεκίνησε από την Ινδία όπου ως βερνίκια χρησιμοποιούσαν τη χέννα, στη Βαβυλώνα, όπου χρησιμοποιούσαν χρυσά εργαλεία για μανικιούρ και πεντικιούρ και στην Κίνα που το χρώμα των νυχιών αποκάλυπτε την κοινωνική θέση. Οι αυτοκράτορες φρόντιζαν να είναι πάντοτε περιποιημένα τα νύχια τους. Τα βερνίκια, τα οποία φτιάχνονταν συνήθως από πολτοποιημένα πέταλα από τριαντάφυλλα και ορχιδέες, ασπράδι αυγών και κερί μέλισσας, είχαν κόκκινο και μαύρο χρώμα. Το βαθυκόκκινο χρώμα προτιμούσε και η Κλεοπάτρα και στη συνέχεια η Νεφερτίτη. Για τις κοινές θνητές άφηναν τα πιο διακριτικά χρώματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τότε το βάψιμο των νυχιών δεν ήταν μόνο γυναικείο προνόμιο. Στρατιωτικοί διοικητές στην αρχαία Ρώμη και στην Αίγυπτο πριν ξεκινήσουν τις εκστρατείες τους ζωγράφιζαν τα νύχια τους ασορτί με τα χείλη τους. Όσον αφορά στα πρώτα βερνίκια νυχιών με τη μορφή περίπου που έχουν και σήμερα εμφανίστηκαν στην Αμερική το 1917!!!!

Στην σημερινή εποχή διατηρώντας μια απόλυτη αίσθηση διακριτικότητας, η συλλογή 1 Step wonder Gel nail color απευθύνεται στην αφοπλιστική προσωπικότητα και την ανατρεπτική ατζέντα κάθε γυναίκας.  Έντονες, πλούσιες αποχρώσεις τονίζουν την κλίση της στα γοητευτικά φώτα της δημοσιότητας. Πολυτελείς και απαλές, αποτελούν την τέλεια κάλυψη για τα μυστικά σχέδια της.  Αρκεί ένα βλέμμα και μπορεί άθελα σου να βρεθείς μπλεγμένος στα φαύλα σχέδια της», αυτή την περιγραφή θα έδινα για τη φθινοπωρινή συλλογή βερνικιών του αγαπημένου μας Wet n Wild Greece.

  Πρόκειται για μια σαγηνευτική συλλογή από υπέροχες αποχρώσεις που συνδυάζονται μοναδικά μεταξύ τους δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό, προσωπικό στυλ. Μία ασφαλής επιλογή χρώματος μανικιούρ για τις φθινοπωρινές και όχι εμφανίσεις είναι το διαχρονικό κόκκινο σε όλες του τις αποχρώσεις, από το πιο φωτεινό, το ήπιο κόκκινο-καφέ έως το πιο βαθύ κόκκινο. Το εκθαμβωτικά πλούσιο φθινοπωρινό κόκκινο Left Marooned που δοκίμασα είναι τολμηρό, πικάντικο και έτοιμο να ανεβάσει παλμούς. Τα κόκκινα νύχια ήταν ανέκαθεν σύμβολο ομορφιάς, περιποιημένης και μοιραίας γυναίκας. Το κόκκινο είναι ένα από τα πιο κλασσικά κι αγαπημένα χρώματα για τα νύχια. Σίγουρα θα ξέρετε μία γυναίκα η οποία λατρεύει τα κόκκινα νύχια και φυσικά αρνείται να τα βάψει με οποιοδήποτε άλλο χρώμα. Όντως το κόκκινο είναι ένα από τα πιο κομψά χρώματα και πάντα in-fashion, αρκεί όμως να ταιριάζει η απόχρωση που σας αρέσει με το χρώμα του δέρματός σας. Δεκαετίες μετά την πρώτη εμφάνισή τους συνεχίζουν να συναρπάζουν τους άνδρες, αλλά και οι γυναίκες να το «τολμούν» έστω μια φορά τον χρόνο. Το κόκκινο βερνίκι ενσαρκώνει τη θηλυκότητα, είναι πολύ σικ για βραδινή έξοδο και συνδυάζεται άψογα με κόκκινο κραγιόν.

Το Left Marooned απλώνεται σχεδόν με κλειστά μάτια….. διότι είναι ένα Ημιμόνιμο χωρίς UV Light, βερνίκι νυχιών με γυαλιστερό τελείωμα ….. Έτσι απλά, ένα βερνίκι νυχιών για όλες τις ώρες του 24ώρου και για κάθε ντύσιμο/look. Το αποτέλεσμα που αφήνει είναι πολύ γυαλιστερό αλλά χρειάζεται να τα περάσετε 2 φορές ώστε να φανεί το έντονο χρώμα τους. Και το καλύτερο είναι, ακόμα και αν ταλαιπωρώ τα νύχια μου το χρώμα μένει αναλλοίωτο για πολλές εβδομάδες!!

Η συλλογή διατίθεται με  18 διαφορετικές αποχρώσεις .Η Wet n Wild φημίζεται για της καλή ποιότητας καλλυντικά και φυσικά για την μεγάλη ποικιλία της καθώς και για την ανθεκτικότητα και λάμψη των βερνικιών της.






Για ακόμη μια φορά έμεινα τόσο ευχαριστημένη από τα Wet n Wild Greece. Τα προϊόντα τους είναι πολύ ποιοτικά  και σε πολύ καλές τιμές. Είναι Ελληνική εταιρία και χαίρομαι όταν δικές μας εταιρίες δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από γνωστούς οίκους του εξωτερικού. Και χαίρομαι ακόμα που υπάρχει μία στροφή των Ελληνίδων στα εγχώρια προϊόντα. Τα προϊόντα τους μας δίνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα που θέλουμε για τον εαυτό μας. Παροτρύνω και σας παρουσιάζω κάθε φορά καλά προϊόντα  που κυκλοφορούν στην Ελλάδα και σας συνιστώ να τα δοκιμάσετε.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία SKOURAS COSMETICS για την χορηγία των προϊόντων .

Τα προϊόντα Wet n Wild τα βρίσκετε εδώ:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου