Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

A beauty-Dulgon review

A beauty


Σας έχουν σκάσει;

Γειά σας Glamorous,

Νοέμβρης και η φύση ξεθωριάζει. Ο χειμώνας χτυπάει το τζάμι, οι νύχτες βυθίζονται στο σκοτάδι και εμείς πίσω από το τζάμι, "ταξιδεύουμε" στους καλοκαιρινούς προορισμούς που αφήσαμε!
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, οι πρώτες κρύες μέρες του χειμώνα ταλαιπωρούν τα χέρια μας, με σκασμένο δέρμα, φουσκάλες, κοκκινίλες και –σε σπάνιες περιπτώσεις– πληγές στα σημεία ανάμεσα στα δάχτυλα.
Τα όμορφα και περιποιημένα χέρια, δεν περνούν απαρατήρητα από κανένα! Δυστυχώς όμως , στην καθημερινότητα ταλαιπωρούνται αρκετά και εκτίθενται σε  αντίξοες καιρικές συνθήκες! Ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες  η εναλλαγή της θερμοκρασίας, από τη ζέστη του σπιτιού στον κρύο αέρα, τα αφυδατώνει. Η επιδερμίδα των χεριών γίνεται τραχιά και ξηρή, με αποτέλεσμα να σκάει το δέρμα και να δημιουργούνται πληγές.
Αν είστε ανάμεσα στις γυναίκες που θυμούνται την φροντίδα των χεριών τους μόνο όταν η επιδερμίδα τους αρχίσει να εκπέμπει SOS, τότε ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Και αυτό, γιατί εκτός από τη δυσάρεστη αίσθηση τραβήγματος, τα σκασίματα και την ταλαιπωρημένη όψη, η επιδερμίδα των χεριών είναι από τα πρώτα σημεία όπου ο χρόνος κάνει αισθητή την εμφάνισή του- οπότε, το να εντάξουμε τη φροντίδα τους στην καθημερινή ιεροτελεστία ομορφιάς, χειμώνα-καλοκαίρι, είναι μια έξυπνη κίνηση για να παρατείνουμε τη νεανικότητά τους.

Λάβετε έγκαιρα τα απαραίτητα μέτρα και χαρίστε στην επιδερμίδα ων χεριών σας, ένα καταρχήν αισθητικής φύσεως πρόβλημα, άμεση φροντίδα και ειδική περιποίηση. Αντιμετωπίστε την ξηρή και τραχιά επιδερμίδα που συνήθως συνοδεύεται από μια αίσθηση τραβήγματος, με προϊόντα της εταιρίας A beauty, για δέρμα πάντα λαμπερό και υγιές καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

H εταιρεία Α beauty δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, και διάθεση προϊόντων ομορφιάς και περιποίησης προσώπου, μαλλιών, σώματος, αξεσουάρ και αρωμάτων.
Τα προϊόντα τους καλύπτουν όλες τις ανάγκες για την περιποίηση και τον καθαρισμό του δέρματος της σύγχρονης γυναίκας. Σχεδιάζονται, παρασκευάζονται με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια του καταναλωτή. Εκτός από τα προϊόντα τα οποία εισάγουνε ξεκινήσανε από το 2013 την παραγωγή εδώ στην Ελλάδα των δικών τους προϊόντων με την επωνυμία Abeauty.

Η A beauty δημιούργησε την δική της σειρά βερνικιών και μολυβιών μακιγιάζ για τα μάτια και τα χείλη Α beauty colors καθώς και την σειρά περιποίηση προσώπου A beauty face. Όλα τα προϊόντα περιποίησης και φροντίδας τους είναι εμπλουτισμένα με φυτικά εκχυλίσματα αιθέρια έλαια και συστατικά που έχουν εγκρίσεις από του πιο αξιόπιστους ευρωπαϊκούς οργανισμούς.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



DULGON HAND CREAM CHAMOMILLE
(ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ ΧΑΜΟΜΗΛΙ)


Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, οι πρώτες κρύες μέρες του χειμώνα ταλαιπωρούν τα χέρια μας, με σκασμένο δέρμα, φουσκάλες, κοκκινίλες και –σε σπάνιες περιπτώσεις– πληγές στα σημεία ανάμεσα στα δάχτυλα. Η ξηρότητα του δέρματος είναι ένα πολύ συνηθισμένο, κατ’ εξοχήν χειμερινό πρόβλημα. Αν και σπανίως η ξηρότητα είναι σοβαρή πάθηση, μπορεί να είναι δυσάρεστη και αντιαισθητική. Το κρύο κατά τους χειμερινούς μήνες είναι τσουχτερό και τα χέρια μας είναι αφυδατωμένα. Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις το δέρμα «σκάει» και είναι πολύ ξηρό. Το φαινόμενο της έντονης ξηροδερμίας στα χέρια οφείλεται στις αλλαγές της θερμοκρασίας, το νερό αλλά και διάφορες εργασίες επηρεάζουν το υδρολιπιδικό φιλμ και την κεράτινη στιβάδα στην επιδερμίδα των χεριών αλλά και στη μείωση της παραγωγής του σμήγματος,  που είναι το φυσικό λίπος του σώματος κατά τους χειμερινούς μήνες..
Η επιδερμίδα ξεραίνεται, χάνει την ελαστικότητα και την απαλότητα της. Τα νύχια γίνονται πιο εύθραυστα. Η εμφάνιση και η καλή φυσική κατάσταση των χεριών, είναι ένα πολύτιμο στοιχείο ένδειξης υγείας, νεότητας και ομορφιάς, ενώ φανερώνει την ηλικία μας. Το δέρμα στα χέρια είναι εξαιρετικά λεπτό, για αυτό και τα σημάδια γήρανσης πάνω τους είναι ορατά όταν δεν τα φροντίζουμε με το σωστό τρόπο.
Για αυτό η εντατική φροντίδα και ενυδάτωση της επιδερμίδας των χεριών είναι ιδιαίτερα απαραίτητη καθώς βρίσκονται συνεχώς εκτεθειμένα και ιδιαιτέρως κατά τους χειμερινούς μήνες.

Κατά την διάρκεια του χειμώνα και όχι μόνο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη θρεπτική και επανορθωτική κρέμα χεριών DULGON HAND CREAM CHAMOMILLE, η οποία δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα για την προστασία της επιδερμίδας.

Η DULGON HAND CREAM CHAMOMILLE, είναι μια ενυδατική κρέμα χεριών , με ισχυρή αναπλαστική και απαλυντική δράση, που προστατεύει κι ενυδατώνει τα ταλαιπωρημένα χέρια. Δεν είναι λιπαρή, απλώνεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα αφήνοντας τα χέρια απαλά, δίνοντας τους νεανικό τόνο και εμφάνιση. Σχηματίζει ένα προστατευτικό στρώμα στην επιδερμίδα, με αποτέλεσμα ακόμα και τα πιο ταλαιπωρημένα χέρια να γίνονται λεία και απαλά, από τη πρώτη κιόλας εφαρμογή. Ενισχύει την επιφάνεια του νυχιού από την ευθραυστότητα. Δυναμώνει τα νύχια μέρα με την μέρα και είναι τεσταρισμένη σε πολύ κρύες συνθήκες, έτσι ώστε να μπορέσει να λυγίσει την αγριάδα και από τα πιο δοκιμασμένα από το κρύο χέρια. Κάνει τα αδύνατα δυνατά να επιδιορθώσει τα ξηρά χέρια από το κρύο.
Η κρέμα συνδυάζει τις ενυδατικές, θεραπευτικές και θρεπτικές ιδιότητες του χαμομηλιού! Το χαμομήλι είναι ένα πολύτιμο βότανο με αντισηπτική, καταπραϋντική, αντιφλεγμονώδη δράση. Θα χαρίσει στα χέρια σας την απαλότητα που τους λείπει, προστατεύοντας παράλληλα την ευαίσθητη επιδερμίδα τους, και ενισχύοντας το προστατευτικό της φράγμα, κάνοντάς τα βελούδινα κι έτοιμα για… χάδια! Πλούσια δράση, αναζωογονεί και θρέφει την επιδερμίδα, προσφέροντας καθημερινή φροντίδα για ενυδάτωση, απαλότητα και καταπράυνση. Διατηρεί τη φυσική υγρασία των χεριών και αφήνει την επιδερμίδα  απαλή και ενυδατωμένη, ενώ παράλληλα περιποιείται και τονώνει τα νύχια.
Γιατί όπως λένε πως η υγεία των χεριών αντικατοπτρίζει το χαρακτήρα μας.
Το δροσερό άρωμα από χαμομήλι αναδύει φρεσκάδα και απόλαυση. Η συσκευασία της επιτρέπει να την κουβαλάμε μέσα στην τσάντα μας ώστε να τη χρησιμοποιούμε όποτε τη χρειαστούμε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αναλυτικότερα:

  • Περιποιείται και αναπλάθει τα ξηρά-σκασμένα χέρια. 
  • Αποκαθιστά τη χαμένη υγρασία των χεριών, διατηρώντας την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη.
  • Προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση


Κατάλληλη για όλες τις επιδερμίδες.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ :

Σε στεγνό δέρμα απλώνουμε την κρέμα με κυκλικές κινήσεις, μέχρι να απορροφηθεί εντελώς. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία όποτε έχουμε ανάγκη.



DULGON HAND CREAM PROTECTIVE ALOE 18hr
(ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ ΜΕ ΑΛΟΗ)


Κρύο και παγωνιά έξω, ζέστη μέσα. Συχνές επαφές με το νερό για το φόβο των ιώσεων και ιδού το παζλ για τη ξηρή, ευαίσθητη επιδερμίδα στα χέρια που το χειμώνα υποφέρει και το δείχνει.
Το να διατηρήσουμε λεία και απαλή την επιδερμίδα των χεριών στη διάρκεια του χειμώνα φαντάζει ….αδύνατη αποστολή. Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες- κρύο και παγωμένος αέρας- από τη μια και το ξηρό περιβάλλον, που επικρατεί στους εσωτερικούς χώρους, από την άλλη, είναι δύο πολύ καλοί λόγοι που η επιδερμίδα καταλήγει αφυδατωμένη, τραχιά, με έντονη αίσθηση τραβήγματος και φαγούρα. 
Σημάδι ότι το υδρολιπιδικό φιλμ , ο προστατευτικός φραγμός, δηλαδή, της επιδερμίδας έχει αλλοιωθεί. Αυτό σημαίνει ότι παράγονται λιγότερα λιπίδια, με αποτέλεσμα τα επιδερμικά κύτταρα να αδυνατούν πλέον να συγκρατήσουν το νερό, το οποίο εξατμίζεται . Και σε πιο προχωρημένες περιπτώσεις τη ξηρότητα ακολουθεί κοκκινίλα με οίδημα και σκάσιμο της επιδερμίδας.

Η κρέμα χεριών DULGON HAND CREAM PROTECTIVE ALOE 18hr έχει σχεδιαστεί ακριβώς για να προσφέρει την εξειδικευμένη προστασία, που έχει ανάγκη η επιδερμίδα, στη συγκεκριμένη περιοχή. Αρκεί μόνο να σκεφτούμε πως τα χέρια είναι εκτεθειμένα σε όλη τη διάρκεια του χρόνου για να κατανοήσουμε τις έξτρα «απαιτήσεις» τους.
Η κρέμα χεριών DULGON HAND CREAM PROTECTIVE ALOE 18hr είναι λευκού χρώματος -προστατευτική κρέμα χεριών με λεπτόρρευστη υφή….. Η σύνθεση της είναι ελαφριά και απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και με μη κολλώδη υφή. Χαρίζει στην επιδερμίδα των χεριών μας ,τη χαμένη τους λάμψη, ελαστικότητα και σφριγγιλότητα, ενισχύοντας ταυτόχρονα τα επίπεδα υγρασίας στην επιφάνειά τους. Συνδυάζει την αγνότητα των φυσικών συστατικών και προσφέρει στα χέρια άμεση ενυδάτωση, ενώ ταυτόχρονα επιμηκύνει τη διατήρηση της υγρασίας, αυξάνοντας το αίσθημα άνεσης στην επιδερμίδα των χεριών μας. Παρέχει ενυδάτωση, θρέψη, προστασία, χαρίζοντας απαλότητα, καταπράυνση ,ενώ προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα από ερεθισμούς, σκάσιμο και κνησμό.

Περιέχει αλόη και έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και είναι ευεργετική για την ανάπλαση και την προστασία του δέρματος. Η κρέμα χεριών dulgon με αλόη θα χαρίσει στο ευαίσθητο δέρμα των χεριών σας την προστασία που του αξίζει. Χαρίζει στα χέρια μεταξένια πλούσια υφή, διώχνει τα νεκρά κύτταρα, προστατεύει τα χέρια σας σαν αόρατο γάντι .

Μία υπέρ ενυδατική φόρμουλα γρήγορης απορρόφησης στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Αποτελεσματική ενυδατική , εμπλουτισμένη με φυσικά συστατικά……..Ο καθημερινός μας συνοδός που φροντίζει για την ενυδάτωση των χεριών μας χαρίζοντας τους μεταξένια απαλότητα!

Με ένα λεπτό χαρακτηριστικό άρωμα και σε μεγάλη συσκευασία, πρακτική για όλες τις στιγμές!


ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ :

Εφαρμόζουμε την κρέμα μετά από κάθε πλύσιμο των χεριών. Κάνουμε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί εντελώς.

Tips: Για να διατηρήσετε την ομορφιά και την απαλότητα των χεριών σας αποφεύγετε τη συχνή επαφή με το νερό, τα σαπούνια και τα απορρυπαντικά. Αποκτήστε την καλή συνήθεια να προστατεύετε τα χέρια σας φορώντας πλαστικά γάντια με βαμβακερή επένδυση για τις δουλειές του σπιτιού ή του κήπου. Προφυλάξτε τα επίσης από το κρύο και τον αέρα με μάλλινα γάντια και τις ενυδατικές κρέμες χεριών Dulgon με χαμομήλι και αλόη.





Για το τέλος θα ήθελα να σας πω, πως τα προϊόντα της εταιρίας A beauty συνδυάζουν ιδανικά την σύγχρονη επιστήμη και την υψηλή ποιότητα μαζί με τη φροντίδα της φύσης. Τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα με τις υψηλότερες προδιαγραφές και έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της επιδερμίδας και να προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα. Τέλεια ισορροπημένες συνθέσεις σε συνδυασμό με ενυδατικά και μαλακτικά συστατικά, φροντίζουν την επιδερμίδα αφήνοντας την τέλεια ενυδατωμένη, δροσερή και απαλή. Προσφέρουν βελούδινη απαλότητα, φυσική ομορφιά και αίσθηση ευχαρίστησης.

Νιώστε ανανεωμένες και δυναμικές…


Ευχαριστώ πολύ την A beauty για την χορηγία των προϊόντων!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.abbeauty.com/

https://www.facebook.com/abbeautycosmetics/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου