Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Pharmex review


Pharmex


Γειά σας Glamorous,

Οι σύγχρονες συνθήκες ζωής είναι ιδιαίτερα απαιτητικές για τις γυναίκες κάθε ηλικίας, οι οποίες βιώνουν εξαντλητικούς ρυθμούς προκειμένου να ανταπεξέλθουν στους πολλαπλούς ρόλους της καθημερινότητάς τους. Μέσα σε αυτούς τους φρενήρεις ρυθμούς, είναι σημαντικό η κάθε γυναίκα να γνωρίζει ποιοι τρόποι φροντίδας προσφέρουν την καλύτερη προστασία για την  ευαίσθητη περιοχή της.
Υπάρχει λόγος που αποκαλείται «ευαίσθητη περιοχή» –και δεν είναι μόνο για να έχουμε έναν σεμνό όρο να αναφερόμαστε σε αυτήν. Η περιοχή των γεννητικών οργάνων, στις γυναίκες, είναι ευαίσθητη σε μικρόβια και μολύνσεις, γι’ αυτό και έχει τους δικούς της κανόνες υγιεινής…….
Μάλιστα, η σωστή ατομική υγιεινή και ο καθημερινός καθαρισμός συντελεί αφενός στη διατήρηση της υγείας της ευαίσθητης περιοχής, αφετέρου στη γενικότερη υγεία μας και φυσικά στη διάθεσή μας!
Η σωστή ατομική υγιεινή με προϊόντα σημαίνει διατήρηση της υγείας της περιγεννητικής περιοχής και της ιδιαίτερης φυσιολογίας της.
 Ωστόσο, η χρήση των κοινών σαπουνιών μπορεί να μεταβάλει τη φυσική άμυνα της ευαίσθητης περιοχής και να την καταστήσει πιο ευάλωτη σε λοιμώξεις. Ειδικότερα σε γυναίκες που υποφέρουν από μυκητιάσεις ή άλλες κολπίτιδες και παρουσιάζουν ευαισθησία και ερεθισμό, είναι πιο αναγκαία η χρήση ενός προϊόντος που θα ενεργήσει στην ανακούφιση από τα συμπτώματα του πόνου, του κνησμού και της αίσθησης του καύσου.

Για να νιώθετε όμορφες και ξένοιαστες το κλειδί πάντα είναι η καθαριότητα με προϊόντα Pharmex!!Δεν νοείται ομορφιά χωρίς υγεία και καθαριότητα. Η καθαριότητα στην γυναίκα θα πρέπει πάντα να είναι πρωταρχικό μέλημα ακόμα και από την ομορφιά!!




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Εταιρεία Pharmex με κυρίαρχη πορεία εδώ και 34 χρόνια στο χώρο των δερματολογικών και καλλυντικών προϊόντων, διατηρεί μακροχρόνιες συνεργασίες ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος επώνυμων οίκων του εξωτερικού. Έχει αναπτύξει σειρές υψηλής καλλυντικής περιποίησης που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή καθώς και τους επαγγελματίες του χώρου που γνωρίζουν απόλυτα τι επιδιώκουν. H εφαρμογή ενός δυναμικού και άρτια στελεχωμένου επιχειρησιακού μοντέλου εξασφαλίζει τις επιτυχημένες δραστηριότητες της εταιρείας. Προωθώντας συνεργασίες με πολυεθνικές εταιρείες του ιατροφαρμακευτικού κλάδου, με παραγωγούς παγκόσμιας εμβέλειας, η Pharmex προωθεί την έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων.

Η φιλοσοφία και το όραμα που διέπει την εταιρία αντανακλώνται στην οργάνωση και συνέπεια απέναντι στον καταναλωτή.




Το προϊόν που δοκίμασα είναι:



EUBOS FEMININ LIQUID




Το γυναικείο σώμα είναι τόσο θαυμάσιο όσο και περίπλοκο. Πόσο καλά όμως ξέρουμε να το φροντίζουμε; Πόσο καλά γνωρίζουμε την ευαίσθητη περιοχή μας και πόσο ευαίσθητες είμαστε απέναντι της;
Υπάρχει αποτελεσματικός τρόπος να προστατευθούμε από τις συνήθεις μολύνσεις της ευαίσθητης περιοχής; Τώρα πια ναι και μάλιστα είναι επιτακτική ανάγκη να φροντίζουμε την υγιεινή μας για να αποφύγουμε τις μολύνσεις.
Μεγάλο ποσοστό γυναικών αγνοεί βασικά και ουσιώδη σχετικά με τον γυναικείο καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής. Η υγιεινή του σώματος αλλά και της ευαίσθητης περιοχής, μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα, άνετα και κυρίως καθαρά. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τις γυναίκες να μην ξεχνάμε τους βασικούς κανόνες υγιεινής και τη χρήση προϊόντων περιποίησης για την ευαίσθητη περιοχή. Η καθημερινή και σωστή ατομική υγιεινή και φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής, συντελεί στη διατήρηση της υγείας της.
Με την κατάλληλη υγιεινή και φροντίδα, διατηρούμε την απαραίτητη ισορροπία και αποφεύγουμε το ενδεχόμενο λοιμώξεων.
Η σωστή περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής με τα κατάλληλα προϊόντα, δε γίνεται μόνο για λόγους υγιεινής (π.χ. δυσοσμία) αλλά και για να προφυλάξουμε τη χλωρίδα και την επιδερμίδα της περιοχής .Για να έχουμε λοιπόν, το καλύτερο αποτέλεσμα, πρέπει να επιλέξουμε και το κατάλληλο προϊόν.

Η Pharmex , προσφέρει το EUBOS FEMININ LIQUID για την ευαίσθητη περιοχή, προσαρμοσμένο σε όλες τις φάσεις της ζωής μας. 
To EUBOS FEMININ LIQUID  θέλει να βοηθήσει τις γυναίκες να διατηρήσουν την αυτονομία και τη σιγουριά τους σε κάθε στάδιο της ζωής τους. Σκοπός του είναι να αναδείξει το δυναμισμό της γυναίκας που επιδεικνύει τη θετική ενέργεια και την αυτοπεποίθησή της.
Το αφρόλουτρο και το σαπούνι είναι σκληρά  για την ευαίσθητη περιοχή! Το καθημερινό πλύσιμο με σαπούνι μπορεί να αποδυναμώσει τη φυσική προστασία της ευαίσθητης περιοχής μας, διότι η τιμή του pH του δεν ταιριάζει με το pH της ευαίσθητης περιοχής μιας γυναίκας, με αποτελέσματα  που μπορεί να οδηγήσουν στον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων που προκαλούν μόλυνση και για αυτό χρειάζεται περισσότερη περιποίηση και προστασία από τις άλλες περιοχές του σώματός μας. Αντίθετα με τα συνηθισμένα υγρά σαπούνια, που μπορεί να καταστρέψουν το φυσικό προστατευτικό στρώμα της ευαίσθητης περιοχής το EUBOS FEMININ LIQUID είναι για την καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής και είναι εμπλουτισμένο με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες, πρωτεΐνες γάλακτος και σιταριού, γαλακτικό οξύ, συμβάλλει στον απαλό καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει την επιδερμίδα και προστατεύει τη φυσική χλωρίδα της ευαίσθητης περιοχής.
Η ειδική του σύνθεση με πανθενόλη και βισαβολόλη δρα κατά των ερεθισμών, καταπραΰνει και αναζωογονεί το δέρμα. Ενα μείγμα συστατικών που δημιουργούν αίσθηση άνεσης, δροσιάς και φρεσκάδας απομακρύνοντας τη δυσφορία όλη μέρα, κάθε μέρα.

Το EUBOS FEMININ LIQUID είναι απαλή και ήπια λοσιόν καθαρισμού(ευαίσθητης περιοχής) διάφανου υγρού χρώματος.. Χρησιμοποιείται για την σταθεροποίηση και διατήρηση της μικροχλωρίδας).Διαθέτει αποτελεσματική αποσμητική δράση, δεν περιέχει σάπωνες, αρώματα και συντηρητικά, με pH 4.2.

Με το EUBOS FEMININ LIQUID είμαστε απαλλαγμένες από κνησμό, ερεθισμό και κακή μυρωδιά, και αισθανόμαστε  καθαρή, φρέσκια και με αυτοπεποίθηση όλη μέρα.


Αναλυτικότερα:

  •  Με υδρολυμένες πρωτεϊνες γάλακτος και σιταριού.
  •  Ενυδατικές ιδιότητες.
  • Υποβοηθά την ισορροπία υγρασίας της επιφάνειας του δέρματος.
  • Μαλακώνει και λειαίνει την επιδερμίδα.
  • Με πανθενόλη (προβιταμίνη Β5).
  • Βελτιώνει και αυξάνει την ικανότητα κατακράτησης υγρασίας του δέρματος, δρα παρεμποδιστικά στις φλογώσεις, περιορίζει τον κνησμό.
  •  Με εκχύλισμα βισαβολόλης (ενεργό συστατικό του χαμομηλιού).
  •   Δρα κατά των ερεθισμών του δέρματος. Καταπραΰνει και ανακουφίζει ιδιαίτερα το ευαίσθητο δέρμα.
  • Με αποσμητικό αποτέλεσμα.
  • Με τους παράγοντες δέσμευσης της υγρασίας γλυκερόλη και σορβιτόλη.
  • Με φυσικό έλαιο λεβάντας…
  • Στηρίζει τη φυσική προστατευτική δράση της κολπικής χλωρίδας 
  • Εξαιρετικά ήπια σύνθεση .
  • Η Λοσιόν Καθαρισμού είναι κατάλληλη και για ερεθισμένο ή ευαίσθητο δέρμα .
  • Διατηρεί την ισορροπία του pH της ευαίσθητης περιοχής.


Η συσκευασία του είναι πολύ πρακτική για να το έχουμε ακόμα και σε ταξίδια!!Διατίθεται σε συσκευασία των 200 ml .


Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμε βάζοντας μια μικρή ποσότητα στην παλάμη μας διότι αφρίζει πολύ καλά και στη συνέχεια, ξεπλένετε καλά κάτω από τρεχούμενο νερό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο ντους ή το μπάνιο ως υγρό σαπούνι στην εξωτερική βλεννογόνο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση.





Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η Pharmex και τα προϊόντα EUBOS εκτός από φροντίδα και η υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής δεν προσφέρουν μόνο καθαριότητα και φρεσκάδα, αλλά πάνω απ’ όλα προφυλάσσουν από ανεπιθύμητους παθογόνους μικροοργανισμούς, προσφέρουν επιστημονικά ελεγμένα προϊόντα  που δεν αλλοιώνουν τη φυσική άμυνα του δέρματος διατηρώντας τη φυσιολογική ισορροπία του βλεννογόνου χάρη στο επίπεδο του pH, ταυτόσημο με της ευαίσθητης περιοχής. Τα αυστηρώς ελεγμένα προϊόντα τους, από την επιλογή της καλύτερης ποιότητας πρώτης ύλης έως την τελική διάθεση, είναι υποαλλεργικά και ελεγμένα δερματολογικά, γυναικολογικά και κλινικά.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Pharmex για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.pharmex.gr/el/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου