Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Pael International Cosmetics review


Pael International Cosmetics


Το απαλό αεράκι της άνοιξης..


Γειά σας Glamorous,

Η μουσική των λουλουδιών που ανθίζουν και μεγαλύνεται η ομορφιά του τοπίου, η ψιθυριστή πνοή από το απαλό μουρμούρισμα της θάλασσας και των βουνών, το απαλό αεράκι της άνοιξης, η μουσική της γης (του σύμπαντος), η ομορφιά που είναι εδώ και η έμπνευση, είναι μες στο μεγαλείο της. Ο μεταβολισμός της φύσης, φυσικός και αβίαστος, επέρχεται με λεπτή συγκίνηση, με μελωδίες και ρυθμούς που έχουμε ξεχάσει.
Η εναλλαγή μας είναι γνωστή και κάθε χρόνο υποδεχόμαστε την Άνοιξη, βιώνοντας την αλλαγή και στο δέρμα μας. Εκείνη δίνει τον ρυθμό στο δέρμα, όργανο ευαίσθητο στις κλιματικές αλλαγές. Αυτό που ίσως δεν ξέρουμε είναι ότι το δέρμα υποφέρει περισσότερο την Άνοιξη, γιατί οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και της υγρασίας είναι μεγάλες. Έτσι το δέρμα μας καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια για να προσαρμοστεί.   

Την Άνοιξη, η επιδερμίδα μας μπορεί να δηλώνει το ξύπνημά της, αλλά η κούραση και οι συσσωρευμένες από τον χειμώνα τοξίνες αποτυπώνονται πάνω της.
Αυτή είναι λοιπόν, η κατάλληλη περίοδος  για να διορθώσετε τα λάθη και οι παραλείψεις και να αποκτήσετε την επιδερμίδα που επιθυμείτε.

Αν θέλετε να δείτε την διαφορά στην επιδερμίδα σας, απλώς διορθώστε τα κακώς κείμενα, ξεχάστε τις παλιές συνήθειες και αποκτήστε νέες. Αλλάξτε τις συνήθειες και συμβουλευτείτε την εταιρία Pael International Cosmetics και τα προϊόντα της,
προκειμένου να ανακαλύψετε τις πραγματικές ανάγκες του και να αποκτήσετε την επιδερμίδα που επιθυμείτε.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Pael International Cosmetics δραστηριοποιείται στον κλάδο των καλλυντικών και εφαρμογών αισθητικής από το 1990.
Αρχικά εδραιώθηκε με δίκτυο μεταπωλητών επαγγελματικών καλλυντικών στα ινστιτούτα αισθητικής στη Βόρειο Ελλάδα το οποίο αναπτύσσεται δυναμικά μέχρι σήμερα. Αργότερα πρωτοπορεί στα ελληνικά δεδομένα  με την εισαγωγή ειδών δώρου και μπάνιου στις μεγάλες αλυσίδες καλλυντικών, φαρμακείων και πολυκαταστημάτων. Τον πυρήνα της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας απαρτίζει το ανθρώπινο δυναμικό που αποτελείται από καταρτισμένα και έμπειρα στελέχη.
To οραμά τους η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους μέσα από ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων με γνώμονα τον άριστο συνδυασμό ποιότητας και τιμής. Ο επαγγελματισμός και το υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον καταναλωτή και τον επαγγελματία που διέπει την εταιρία, της επιτρέπει να προσφέρει στη ελληνική αγορά και διεθνώς προϊόντα με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας με σεβασμό στο περιβάλλον.

Οι  αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίους και πρωτοπόρους οίκους καλλυντικών, επαγγελματικών προϊόντων αισθητικής καθώς και τα ιδιοπαραγόμενα εμπορικά σήματα καθιστούν την εταιρεία από τις πλέον αξιόπιστες στο χώρο. 



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


SHOWER GEL- PRIMO BAGNO -MUSK ORIENTAL
(ΑΦΡΟΛΟΥΤΡO PRIMO BAGNO MUSK ORIENTAL)



Η Άνοιξη στο μπάνιο μας…

Η μέρα αρχίζει να μεγαλώνει , η άνοιξη μας έχει χτυπήσει την πόρτα και μαζί της φέρνει και τα πιο ωραία αρώματα της εποχής! Λουλούδια, φρούτα, νότες της γης κάνουν την εμφάνισή τους.
Αλλάζουμε διάθεση και ανακαλύπτουμε τον νέο ξέγνοιαστο εαυτό μας, ενώ παράλληλα φροντίζουμε την επιδερμίδα μας.
Η άνοιξη είναι η πιο ενδεικτική εποχή για να ανανεώσετε πνεύμα και σώμα. Αποκαλύψτε ξανά την επιδερμίδα σας με τις τελευταίες τάσεις στην ανοιξιάτικη μόδα. Πριν όμως φτάσετε σε αυτό, θα πρέπει πρώτα να αποχαιρετίσετε την ξηρή επιδερμίδα του χειμώνα.
Κάθε γυναίκα θέλει να έχει λαμπερή και βελούδινη επιδερμίδα. Ωστόσο, η φροντίδα του σώματος πρέπει να γίνεται τακτικά για να πετύχετε μία βελούδινη υφή στο δέρμα σας.
Το αφρόλουτρο είναι ιδανικό για ένα σωστό ξύπνημα! Αξίζει να του δώσουμε τη σημασία που του αρμόζει. Αφιέρωσε λίγο χρόνο σε κάτι που θα σας αναζωογονήσει πραγματικά και θα σας προσφέρει απλόχερα ευεξία και άμεση τόνωση…

Ένα αφρόλουτρο έχει πολλά οφέλη: εκτός από το γεγονός ότι θα σας χαλαρώσει και θα σας ηρεμήσει, έχει οφέλη και για την υγεία: καλή κυκλοφορία του αίματος, λιγότερο στρες, καθαρούς πόρους! Είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για την υγεία και άκρως χαλαρωτικό στο τέλος μια δύσκολης ημέρας.
Θυμάστε πότε ήταν η τελευταία φορά που γεμίσατε την μπανιέρα σας και καθίσατε μέσα για να απολαύσετε ένα ξεκούραστο και χαλαρωτικό αφρόλουτρο; Αν όχι, καιρός να επαναπροσδιορίσετε τις προτεραιότητές σας!

Ένα δροσερό αφρόλουτρο πάντα σας κάνει να νιώθετε υπέροχα, είτε ονειρεύεστε ότι βουτάτε σε δροσερά νερά όταν κάνετε ντους, είτε αναζητάτε ένα κύμα φρεσκάδας για να ξυπνήσετε τις αισθήσεις σας. Το αναζωογονητικό SHOWER GEL- PRIMO BAGNO -MUSK ORIENTAL είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Το SHOWER GEL- PRIMO BAGNO -MUSK ORIENTAL είναι ένα πολυτελές και αναζωογονητικό αφρόλουτρο, με πλούσιο αφρό. Προσφέρει στο σώμα σας όλα όσα χρειάζεται, για να ξεκινήσετε δυναμικά την άνοιξη. Ένα αφρόλουτρο που θα ταξιδέψει το σώμα και την ψυχή σας και θα σας γεμίσει χαρά και ζωντάνια όπως οι πρώτες μέρες της Άνοιξης.
Βοηθά στη μείωση της αίσθησης κόπωσης και εξάντλησης, καθώς και στην αποκατάσταση της ισορροπίας της επιδερμίδας.
Τα πολύτιμα συστατικά αυτού του αφρόλουτρου και τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει, το καθιστούν μοναδικό στο είδος του! Πλούσιο σε ενυδατικά συστατικά όπως η οργανική αλόη, διατηρεί το δέρμα υγιές και καθαρό χαρίζοντας φρεσκάδα που διαρκεί όλη μέρα. Τρέφει το δέρμα και φέρνει τη φύση και την άνοιξη στο ντους σας. Αφήνει το δέρμα καθαρό, αναζωογονημένο, ενυδατωμένο και απαλά αρωματισμένο.

Τι μαγική αίσθηση όταν ο αφρός του χαϊδεύει απαλά την επιδερμίδα, τυλίγοντάς την με την υπέροχη μυρωδιά του! Ένα διαχρονικό και τρυφερό άρωμα. Η ανάσα μιας μνήμης κι η νοσταλγία του παρελθόντος συναντούν τρυφερά τη χαρά της στιγμής που βρέθηκε. Οι αισθησιακές και έντονες νότες του τριαντάφυλλου, γιασεμιού, βιολέτας και ίριδας συνδυάζονται απόλυτα δημιουργώντας ένα άρωμα που θα σας μείνει αξέχαστο.
Νιώστε σαν να είστε στη φύση με μία αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που… αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να αποδράσουμε από τα στενά όρια της καθημερινότητας, να «ταξιδέψουμε σε ονειρεμένα μέρη» και να αλλάξουμε διάθεση κάνοντας τη φετινή άνοιξη πιο ξένοιαστη.

θα συνοδεύσει την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς, στο μπάνιο ή το ντους.
Χαλαρώστε , απολαύστε το και … αλλάξτε διάθεση!

Η συσκευασία είναι μοντέρνα με σύστημα στο καπάκι, το οποίο κάνει τη χρήση πανεύκολη!

Τρόπος χρήσης:

Απλώστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένο σφουγγάρι κάνοντας πλούσιο αφρό. Ξεπλένουμε με άφθονο νερό.





BODY LOTION-PRIMO BAGNO -MUSK ORIENTAL
(ΛΟΣΙΟΝ ΣΩΜΑΤΟΣ PRIMO BAGNO MUSK ORIENTAL)



H όμορφη άνοιξη της επιδερμίδας σας!

Κάθε ολάνθιστη άνοιξη, βλέπουμε λευκά σαν βαμβάκι πέταλα να μπλέκονται με τον καταγάλανο ουρανό και ανυπομονούμε να φυσήξει ώστε να γεμίσει στροβυλιστά φυλλαράκια από τα δέντρο ο αέρας!
Η άνοιξη έχει την ικανότητα να απομακρύνει τα μαραμένα και άχρωμα πια λουλούδια και να φέρνει στην επιφάνεια την ανθισμένη και τόσο όμορφη πλευρά της φύσης. Οι ηλιόλουστες και ζεστές μέρες της άνοιξης ισοδυναμούν στο μυαλό μας με ξεγνοιασιά κι άφθονη εξωστρέφεια! Για να παραμείνει όμως έτσι θα πρέπει να προστατευτούμε από τους κινδύνους που εμφανίζονται συχνότερα αυτούς τους μήνες και που μπορούν στην καλύτερη περίπτωση να μας χαλάσουν τη διάθεση. Η άνοιξη αποτελεί μια περίοδο με πολλούς νέους αναζωογονητικούς στόχους. 
Ένας από αυτούς είναι και η επαναφορά της λάμψης που χάθηκε μαζί με το χειμώνα.

Φέτος την άνοιξη εκτός από τα λουλούδια θα «ανθίσει» και η επιδερμίδα σας!  Η ρουτίνα της ομορφιάς σας αλλάζει την Άνοιξη και εσείς δεν έχετε παρά να "διαβάσετε" σωστά το δέρμα σας. Ποιες είναι οι ανάγκες της επιδερμίδας σας; Μήπως υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να αλλάξετε για να έχετε λαμπερό δέρμα;
Με την κατάλληλη περιποίηση, θα επαναφέρετε τη «λιακάδα» στην επιδερμίδα σας!
Μία γλυκιά ρουτίνα για νεανικό και λαμπερό δέρμα είναι η ενυδάτωση .Είναι η πιο σημαντική μέριμνα για απαλή, ελαστική και ανθεκτική επιδερμίδα. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να γνωρίζετε κάποιες λεπτομέρειες κομβικές, ώστε να ξέρετε τι είναι καλύτερο για εσάς, χωρίς περιττές κινήσεις ούτε ελλείψεις.

Σύμμαχος μας σε αυτή τη δύσκολη αλλά εφικτή προσπάθεια θα είναι το BODY LOTION-PRIMO BAGNO -MUSK ORIENTAL.

Το BODY LOTION-PRIMO BAGNO -MUSK ORIENTAL είναι λεπτόρρευστη λοσιόν σώματος, που ενυδατώνει σε βάθος, θρέφει, αναδομεί και μαλακώνει το δέρμα, ενώ το προστατεύει από τους περιβαλλοντικούς ρύπους. Με φυσική σύνθεση, εμπλουτίζει το δέρμα και βοηθά στην ενυδάτωση και στην απαλότητα της επιδερμίδας.
Πλούσια σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικούς και ενυδατικούς παράγοντες. Με εξαιρετικά ελαφριά μη λιπαρή υφή, ενυδατώνει την επιδερμίδα αφήνοντάς τη λεία και απαλή. Ντύνει το σώμα στην καθημερινή του περιποίηση. Λεπτόρρευστη και άμεσα απορροφήσιμη από την επιδερμίδα, περιέχει ένα διαχρονικό και τρυφερό άρωμα. 

Η ανάσα μιας μνήμης κι η νοσταλγία του παρελθόντος συναντούν τρυφερά τη χαρά της στιγμής που βρέθηκε. Οι αισθησιακές και έντονες νότες του τριαντάφυλλου, γιασεμιού, βιολέτας και ίριδας συνδυάζονται απόλυτα δημιουργώντας ένα άρωμα που θα σας μείνει αξέχαστο. Χάρη στη μοναδική της σύνθεση από οργανικό ελαιόλαδο και εκχύλισμα αλόης προσφέρει βαθιά και πλούσια ενυδάτωση ενώ παράλληλα διατηρεί την επιδερμίδα ελαστική και νεανική χαρίζοντας διακριτικό και ευχάριστο άρωμα που διαρκεί για πολλές ώρες. Αυτή η ελαφριά κρέμα σώματος απορροφάται αμέσως, ενυδατώνει την επιδερμίδα και της χαρίζει την χαρακτηριστική ευωδιά του Musk.

Λειτουργεί στο εσωτερικό της επιδερμίδας και προσφέρει ενυδάτωση και άρωμα που διαρκεί. Περιέχει δραστικές ουσίες που φροντίζουν το δέρμα. Η φόρμουλα του ενδείκνυται για καθημερινή χρήση , ενυδατώνει το δέρμα διατηρώντας το απαλό και λείο , αφήνοντάς την επιδερμίδα βελούδινη και μαλακή.
Η ενυδατική λοσιόν με το συναρπαστικό άρωμα θα γίνει ο καλύτερος φίλος της επιδερμίδας σας.

Είναι σε στρογγυλή συσκευασία με άφθονο προϊόν και ειδική κάνουλα για καλύτερη κατανομή του προϊόντος.

Κατάλληλη για όλες τις επιδερμίδες.

Τρόπος χρήσης:

Απλώστε τη λοσιόν σε στεγνό δέρμα κάνοντας ελαφρύ μασάζ.




BODY MIST -PRIMO BAGNO MUSK ORIENTAL


Κάθε νέα σεζόν υπάρχει αυτή η ανάγκη για ανανέωση. Και όταν μιλάμε για την άνοιξη εκτός από την ανάγκη υπάρχει και τεράστια όρεξη και ενθουσιασμός! Μύρισε  άνοιξη. Η  βασίλισσα  των  εποχών, η ωραιότερη  εποχή  του  χρόνου. Η φύση  ξανάνιωσε.  Τι  χαρούμενη  εποχή!  Τι  ομορφιά ! Τι  μαγεία! Η γη  φόρεσε  τα  πράσινα  και  στολίστηκε  με  κάθε λογής  λουλούδια. Το νόημα της άνοιξης κρύβεται στις μυρωδιές της ζωής με το πράσινο, τη δροσερή μυρωδιά του βρεγμένου γρασιδιού και των μπουμπουκιών που ανθίζουν. Αυτές οι μυρωδιές σάς αναζωογονούν, σας φτιάχνουν τη διάθεση και σας κάνουν να νιώσετε αυτό το αίσθημα της αναγέννησης που είναι συνώνυμο της άνοιξης. 

Κάθε εποχή έχει το άρωμα της και η άνοιξη που είναι η περίοδος της αναγέννησης της φύσης με όλα τα δέντρα και τα λουλούδια να ανθίζουν… Η Άνοιξη μας μεταμορφώνει. Μας γεμίζει ενέργεια, χαρά, αισιοδοξία και όλη αυτή η γιορτή της φύσης μας φτιάχνει τη διάθεση.

Η Άνοιξη είναι επίσης εκείνη η περίοδος που εμείς ψάχνουμε να βρούμε πιθανότατα ένα νέο άρωμα για να υποδεχτούμε τη νέα σεζόν. Μας καλεί να ανανεωθούμε , να σταματήσουμε να φοράμε βαριά αρώματα, με βάση το «ξύλο», τόνους από μπαχαρικά και να βρούμε κάτι ανάλαφρο που θα είναι η νέα χαρούμενη «σφραγίδα» μας. Τα αρώματα βάζουν τα... ανοιξιάτικά τους και σας αποπλανούν με τις διακριτικές και δροσερές τους συνθέσεις!

Είναι δεδομένο ότι ο πιο εύκολός τρόπος για να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση στους άνδρες είναι να χαμογελάτε συχνά και να φοράτε το σωστό άρωμα. Έρωτας για τις νότες, ενθουσιασμός για τα μπουκάλια, έλξη που περνάει από τους αισθητήρες της όσφρησης.
Ένα από τα αγαπημένα αρώματα της εποχής, με φρεσκάδα και ανάλαφρη αίσθηση που ταιριάζει με την εποχή και με την αίσθηση της νεανικότητας που αυτή παρέχει είναι το BODY MIST -PRIMO BAGNO MUSK ORIENTAL.

Το BODY MIST -PRIMO BAGNO MUSK ORIENTAL είναι το αισθησιακό μας άρωμα σε ένα spray για όλο το σώμα. Φρεσκάδα και αναζωογόνηση, κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας, με λεπτά και διακριτικά φυσικά αρώματα και συστατικά που χαρίζουν απαλότητα και λάμψη. Ένα διαχρονικό και τρυφερό άρωμα. Η ανάσα μιας μνήμης κι η νοσταλγία του παρελθόντος συναντούν τρυφερά τη χαρά της στιγμής που βρέθηκε. Οι αισθησιακές και έντονες νότες του τριαντάφυλλου, γιασεμιού, βιολέτας και ίριδας συνδυάζονται απόλυτα δημιουργώντας ένα άρωμα που θα σας μείνει αξέχαστο. Χάρη στη σύνθεσή του προσφέρει βαθιά και πλούσια ενυδάτωση αφήνοντας την επιδερμίδα σας απαλή, μεταξένια και διακριτικά αρωματισμένη.

Αποπλανηθείτε ολοκληρωτικά, θηλυκό ταλαντεύεται ανάμεσα στην έντονη προσωπικότητα και τη γλυκιά εξωτερική σας πλευρά! Σαγηνευτικές και θηλυκές νότες που γίνονται πιο έντονες, αγκαλιάζονται και κορυφώνονται με μία γλυκιά πνοή.

Τυλίγει απαλά το σώμα και το αφήνει απαλά αρωματισμένο! Είναι συναρπαστικό, μαγευτικό, απαλό και είναι κατάλληλο για εκείνες τις κυρίες που αγαπούν να ισορροπούν ανάμεσα στην ισχυρή και την τρυφερή πλευρά τους. Είστε μια ισχυρή, μοντέρνα γυναίκα, αλλά σας αρέσει να σας προσέχουν και να σας κάνουν κομπλιμέντα; Τότε αυτό είναι το κατάλληλο άρωμα για σάς. Η ζεστή μυρωδιά του ξεκλειδώνει τη χαρά και την ενέργεια της γυναίκας μέσα σας, η οποία είναι εξαιρετικά ελκυστική για τους άντρες. Είναι ένα απαλό και παραμυθένιο άρωμα για τις κυρίες που τους αρέσει να μπαίνουν στον κόσμο της φαντασίας τους. Αυτό το άρωμα είναι ένα αληθινό σύμβολο της θηλυκότητας και της αγάπης που κάθε γυναίκα έχει μέσα της. Είναι ελκυστικό και απαλό, σαν να έρχεται από έναν άλλο κόσμο στον οποίο βασιλεύει η αρμονία και η αγάπη.

Είναι σε υπέροχη και πρακτική συσκευασία, σε μορφή spray.

Τρόπος χρήσης:

Ψεκάζετε στο σώμα για την πιο δροσερή και ανάλαφρη αίσθηση του αρώματός σας.




Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η εταιρία Pael International Cosmetics και τα προϊόντα τους, είναι οι πιο φρέσκες προτάσεις της αγοράς που έρχονται μέσα σε πανέμορφα συσκευασίες, που μας συνεπαίρνουν με τα σχέδια και τα χρώματά τους. Καλλυντικά που μας φέρνουν την δικής μας άνοιξη, αλλά και την δυνατότητα να μας μεταφέρουν σε ένα ταξίδι στο μαγευτικό κόσμο της ομορφιάς, μια περιπέτεια στον καταπληκτικό και πανέμορφο κόσμο των αισθήσεων. Αν ψάχνετε να «ξεκλειδώσετε» τα μυστικά της ομορφιάς, της ευεξίας και της μακροζωίας τότε η εταιρία Pael International Cosmetics με τα προϊόντα της, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για ν’ ανακαλύψετε ποιοτικά προϊόντα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Pael International Cosmetics για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.pael.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου