Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

OZONE GOLD review

 

OZONE GOLD


Η ομορφιά έχει χρώμα... το χρώμα του Αυγούστου!

Γειά σας Glamorous,

Αύγουστος, ο κατεξοχήν μήνας διακοπών για τους περισσότερους και αν δεν είναι πολυήμερες, τουλάχιστον υπάρχουν και οι σύντομες αποδράσεις σε παραλίες. Όταν είσαστε κάτω από τον ήλιο, στη σκιά ενός πλάτανου, χωμένη στις σελίδες ενός βιβλίου όλα φαντάζουν πιο ανάλαφρα και υπέροχα. Κάντε εικόνα τον εαυτό σας. Έχετε τα αυτιά στο νερό, είσαστε ανάσκελα στη θάλασσα και δεν ακούτε τίποτα. Ούτε καν το φόβο σας που σας λέει μην πάτε στα βαθιά. Ξέρετε όμως καλά πώς μόνο όταν κολυμπήσετε εκεί που δεν πατώνετε, με τέμπο και ωραίες ανάσες, θα μπορείτε να βγείτε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην παραλία.

Οι ημέρες έχουν έρθει και είναι διαφορετικές. Άλλωστε, το λέει η ίδια η λέξη: διακοπή, παύση, διάλειμμα για ξεκούραση. Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν, αυτόν το χρόνο, μακριά από τις καθημερινές υποχρεώσεις και το άγχος να τα προλάβετε όλα, και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει απολαμβάνοντας τη νωχελικότητα και το δικαίωμα στην τεμπελιά. Τις βλέπουμε σαν μια βουτιά στην ελευθερία και την ευτυχία, γι’ αυτό και τις περιμένουμε με ανυπομονησία. Οι διακοπές, ανεξάρτητα από τη διάρκειά τους, τον τόπο προορισμού, τον προϋπολογισμό τους ή την παρέα, είναι για όλους μας μια ευκαιρία να... γλείψουμε τις πληγές μας και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας για το επόμενο διάστημα.  Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και, αντί για τις βιαστικές φροντίδες ομορφιάς, συνδυάστε τη χαλάρωση και την αναζωογόνηση της ψυχής με την ανανέωση του σώματος. Αφεθείτε, λοιπόν, σε φροντίδες που η έλλειψη χρόνου συνήθως σας «απαγορεύει» να απολαύσετε. Μια βουτιά στα καταγάλανα νερά της θάλασσας και οι αισθήσεις μας αναζωογονούνται.

Ο Αύγουστος είναι ο ιδανικός μήνας του χρόνου, για μια νέα, φρέσκια ματιά στα πράγματα! Καιρός για ανανέωση λοιπόν!

Και επειδή η αλλαγή φυσικά ξεκινά από μέσα μας, αλλά είναι όμορφο να αντικατοπτρίζεται και στο δέρμα και στα μαλλιά μας, σας έχουμε το ιδανικό δώρο, για να δείξετε τον πιο φρέσκο εαυτό σας: Τα καλλυντικά OZONE GOLD.

 


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Τα OZONE GOLD είναι μια σειρά μοναδικών προϊόντων γερμανικού brand. Κατασκευάζονται με τα πιο σύγχρονα και υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και είναι σχεδιασμένα για τη βελτίωση της υγείας και της διατήρησης της ομορφιάς. Τα κύρια συστατικά των προϊόντων OZONE GOLD είναι το φυσικό ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης (EVOO), που λαμβάνεται από ζουμερές και ώριμες ελιές από την περιοχή της Μεσογείου και το καθαρό ιατρικό όζον (O₃), που λαμβάνεται μέσω ειδικής τεχνολογικής διαδικασίας.

Η σειρά περιποίησης και ομορφιάς Ozone Gold περιλαμβάνει προϊόντα υψηλής ποιότητας όπως, ιατρικές κρέμες πλούσιες σε όζον, προϊόντα περιποίησης προσώπου, κρέμες αντιγήρανσης, ολοκληρωμένες σειρές προστασίας μαλλιών, προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας και της περιποίησης σώματος.Ανανεώστε την εμφάνισή σας, χρησιμοποιώντας τα προϊόντα Ozone Gold στην καθημερινότητα σας!


Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


OZONE GOLD SHAMPOO


Λατρεύουμε το καλοκαιράκι για πολλούς λόγους (τον ήλιο, τη θάλασσα, την ξεγνοιασιά). Εσείς το ευχαριστιέστε το καλοκαίρι. Όμως τα μαλλιά μας δεν δείχνουν να έχουν την ίδια…άποψη! Λίγο οι βουτιές, λίγο το θαλασσινό νερό και το χλώριο της πισίνας, λίγο ο δυνατός αέρας στα νησιά και η ζέστη του καλοκαιριού, αφήνουν τα μαλλιά σας «ταλαιπωρημένα». Το καλοκαίρι τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται πολύ από τον ήλιο και την αλμύρα της θάλασσας. Η έκθεση στο θαλασσινό αεράκι μαζί με τις βουτιές στη θάλασσα αγριεύουν τα μαλλιά.

Η υπεριώδης ακτινοβολία καταστρέφει τη χρωστική της τρίχας και προκαλεί αλλαγές στο χρώμα του μαλλιού οι οποίες μειώνουν τη φυσική του προστασία - έτσι τα μαλλιά σας γίνονται πιο ευάλωτα στις βλαβερές ακτίνες του ηλίου. Η έκθεση στον ήλιο επίσης μειώνει το στρώμα λιπιδίων της τρίχας κάνοντας τα μαλλιά αδύναμα και θαμπά. Το θαλασσινό αλάτι έχει ισχυρή ξηραντική δράση και κάνει κι αυτό τα μαλλιά να δείχνουν θαμπά. Αποτέλεσμα: μαλλιά που χάνουν το χρώμα τους, γίνονται σκληρά και ξηρά και μετά από λίγους μήνες αρχίζουν να σπάνε εξαιτίας της αδύναμης τρίχας χωρίς ελαστικότητα.

Το καλοκαίρι όμως είναι σημαντικό να απολαμβάνουμε τον ζεστό καιρό την θάλασσα και τις ανέμελες ημέρες και να μην ασχολούμαστε με την τελειότητα των μαλλιών τόσο όσο τους άλλους μήνες.

Μην ανησυχείτε! Η ξηρότητα, η ψαλίδα και η φθορά στα μαλλιά μπορούν να αντιμετωπιστούν με την κατάλληλη περιποίηση. Σπάσιμο, ψαλίδα, ξηρές άκρες, θαμπάδα…  όλα "φωνάζουν" πάνω τους ότι έχει έρθει η ώρα για λούσιμο. Η καθημερινή αυτή συνήθεια είναι ιδανική, για να προσφέρουμε στα μαλλιά μας την απαραίτητη φροντίδα, έπειτα από την έκθεσή τους στον ήλιο και τη φθορά του αλατιού. Ένα σαμπουάν, όπως το OZONE GOLD SHAMPOO, θα αναζωογονήσει και θα ενυδατώσει τα μαλλιά, χάρη στην ισχυρή επανορθωτική του δράση.

Το OZONE GOLD SHAMPOO είναι το κλειδί για υγιή μαλλιά, αντιμετωπίζει τα <<ηλιακά, μουσκεμένα>> μαλλιά, με μια ασφαλής φόρμουλα που λειτουργεί για να ξεπλύνει τα καλοκαιρινά συντρίμμια. Αποτελεί την ιδανική λύση για απόλυτη προστασία των μαλλιών από εξωγενείς παράγοντες, όπως ο ήλιος, τα συχνά λουσίματα και η αλμύρα της θάλασσας των οποίων η αρνητική επιρροή γίνεται ιδιαίτερα αισθητή σε περιοχές με μακρές περιόδους ηλιοφάνειας.

Σχεδιασμένο για εξειδικευμένη εξάλειψη των ακαθαρσιών και της άμμου, η απαλή φόρμουλα καθαρισμού αφαιρεί τη συγκέντρωση της ημέρας και αφήνει τα μαλλιά απαλά, λαμπερά και φρέσκα. Η ειδική σύνθεσή του χαρίζει στα μαλλιά δύναμη, απαλότητα και ομορφιά. Το προστατευτικό του σύμπλεγμα από οζονισμένο ελαιόλαδο, κερατίνη και argan ασκεί έντονη επανορθωτική δράση, αποκαθιστώντας άμεσα την εσωτερική δομή και συνοχή των μαλλιών, ενώ η παρουσία συμβάλλει στη θρέψη και στη βαθιά ενυδάτωση των μαλλιών και παράλληλα χαρίζει ασύγκριτη απαλότητα, λάμψη και ελαστικότητα. Το Ozone Gold σαμπουάν περιέχει αντιβακτηριακά και αντιμυκητιακά συστατικά που βοηθούν στον καθαρισμό του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών βελτιώνοντας την υγεία τους.

Λειαίνει και αναζωογονεί την τρίχα σε κάθε λούσιμο. Το αποτέλεσμα είναι μαλλιά ζωντανά και υγιή, που λάμπουν κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο. Βοηθά τις σπασμένες άκρες να βρουν όσα έχασαν από την ξηρότητα και την ταλαιπωρία του καλοκαιρινού καιρού. Δίνει ζωή στα μαλλιά που έχασαν την παλιά τους αίγλη.

Αποκαλύπτει τα ηλιόλουστα μαλλιά στην λαμπερή δόξα τους! Μην πλένετε απλώς τα μαλλιά σας, αλλά περιποιηθείτε τα με τη φόρμουλα όζοντος.

Εξαιρετικό για όλους τους τύπους μαλλιών. Είναι σε όμορφη συσκευασία ,κατάλληλο και για τα ταξίδια μας.


Τρόπος χρήσης:

Κάντε απαλό μασάζ σε βρεγμένα μαλλιά και κατόπιν ξεπλύνετε.



OZONE GOLD HAIR CARE



Τα μαλλιά μας αποτελούν ένα σημαντικό δείκτη της εξωτερικής εμφάνισης, ένα σημείο που δύναται να αναδεικνύει ακόμη περισσότερο το παρουσιαστικό και την εικόνα μας, καθώς και τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Τα υγιή μαλλιά κατά την κοινή άποψη είναι χάρη, είναι γοητεία, είναι ο, τι αντιπροσωπεύει μια γυναίκα.

Τα μαλλιά καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του κεφαλιού μας και καθημερινά κάνουμε τα πάντα για να φαίνονται υγιή και λαμπερά σαν μόλις να έχουμε βγει από το κομμωτήριο. Επομένως, καθίσταται επιτακτικό το να ξέρουμε πώς να τα φροντίζουμε σωστά, πώς να αξιοποιούμε φυσικά υλικά για διάφορες επιθυμίες μας και πώς να χρησιμοποιούμε το οτιδήποτε πάνω τους.

Κυρίως σε περιόδους τριχόπτωσης, ταλαιπωρημένα μαλλιά είναι από τις βασικότερες κατηγορίες όπου η τόνωση μαλλιών χρήζει να ξεκινήσει από σήμερα κιόλας…!

Τι είναι η τόνωση μαλλιών;

Όπως πολύ εύκολα όλες αντιλαμβάνεστε, είναι όλα εκείνα τα κόλπα, τα μυστικά, οι λεπτομέρειες, οι καθημερινές συνήθειες, οι συμβουλές, τα «πρέπει» και τα «μη» που η καθεμία από εσάς οφείλει να γνωρίζει και να ακολουθεί επακριβώς προκειμένου η τόνωση μαλλιών να επέλθει, δηλαδή τα μαλλιά της να γίνουν και πάλι απαλά, φρέσκα, λαμπερά, ενυδατωμένα, περιποιημένα καταλλήλως, χωρίς να μπλέκονται συνεχώς, να φαίνονται κακομεταχειρισμένα ούτε να είναι όλο ψαλίδα και σπασμένες άκρες στα τελειώματα. Η φροντίδα μαλλιών, λοιπόν, είναι το πυρηνικό ζήτημα γύρω από το οποίο θα κινηθούμε.

Για την περίοδο τριχόπτωσης και για λάμψη που διαρκεί, σας προτείνουμε το OZONE GOLD HAIR CARE.

Το Gel περιποίησης μαλλιών Ozone Gold έχει μια ειδική φόρμουλα για τη θρέψη του τριχωτού της κεφαλής που βοηθά τα μαλλιά σας να παραμείνουν υγιή.

Τα ενεργά συστατικά που περιέχει εμπλουτίζουν τη φορμουλά τους, προλαμβάνουν ή αναστέλλουν την τριχόπτωση προσφέροντας αντιοξειδωτική προστασία, διεγείροντας τον βολβό της τρίχας και διευκολύνοντας την θρέψη και την αιμάτωσή του. Έτσι επιμηκύνουν τη ζωή της τρίχας και κάνουν τα μαλλιά πιο δυνατά και πιο πυκνά.

Τα αιθέρια έλαια βοηθούν το τριχωτό της κεφαλής σας να καταπολεμήσει τους μύκητες και τα βακτήρια θρέφοντας το δέρμα. Το οζονισμένο ελαιόλαδο διεγείρει επίσης τη μικροκυκλοφορία.Οι βελτιώσεις στη μικροκυκλοφορία που υποστηρίζονται από το οζονισμένο ελαιόλαδο διεγείρουν την ανάπτυξη των τριχοθυλακίων και αποτρέπουν την απώλεια των μαλλιών σας. Η φόρμουλα του Gel περιποίησης μαλλιών Ozone Gold έχει μια φυσική καταπραϋντική δράση, η οποία μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των προβλημάτων του τριχωτού της κεφαλής και των ερεθισμών.

Επανορθώνει τα κατεστραμμένα μαλλιά προάγοντας παράλληλα την ανάπτυξη της τρίχας, τα ενυδατώνει και προστατεύει. Είναι μια πολυτελής και ανάλαφρη θεραπεία για τα μαλλιά, που απορροφάται εύκολα για θρέψη και μεταξένιο τελείωμα με εντυπωσιακή λάμψη.

Μεταφέρει στα μαλλιά τις ευεργετικές ιδιότητές του χαρίζοντας φρεσκάδα και απαλότητα, αναπτύσσοντας προστατευτική δράση !

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε δύο φορές την εβδομάδα κάνοντας μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής. Μην πλένετε τα μαλλιά σας για 10-15 λεπτά μετά την εφαρμογή. Στη συνέχεια, συνιστάται να λούζετε τα μαλλιά σας με το σαμπουάν Ozone Gold.


OZONE GOLD SUNCREAM SPF50

 


Το μπλε της θάλασσας, το γαλάζιο του ουρανού, ο αφρός απ’ τα κύματα που σκεπάζουν την ακτή..

Ο ήλιος εκτός από ξενοιασιά και χαλάρωση , δυστυχώς (όπως όλα τα ωραία ) ενέχει και πολλούς κινδύνους. Πριν λίγα χρόνια, όλοι αποδεχόμασταν ότι το φωτεινό αστέρι της ημέρας, με το φως του και τη ζέστη του, ήταν μόνον πηγή ζωής, για τη γη μας. Όμως, οι άνθρωποι «φροντίσαμε» να καταστρέψουμε τη «φυσική ασπίδα» και να μετατρέψουμε αυτό το αγαθό και σε εχθρό.

Τα τελευταία χρόνια, η υπεριώδης ακτινοβολία του ηλίου θεωρείται επικίνδυνη, για την υγεία μας. Η υπεριώδης ακτινοβολία UVΑ προκαλεί πρόωρη γήρανση του δέρματος, επηρεάζει το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα και αποτελεί σημαντικό παράγοντα κινδύνου. Επειδή η ηλιακή ακτινοβολία είναι αθροιστική (δηλ. αθροίζεται χρόνο με το χρόνο) προκύπτουν και σοβαρότερα προβλήματα που όμως δεν τα αντιλαμβανόμαστε άμεσα, δηλ. μετά από την έκθεση στον ήλιο για λίγη ώρα, αλλά στο μέλλον άμεσο και έμμεσο, προκαλώντας  φωτογήρανση. Ο ήλιος όσο φίλος μας είναι τόσο εχθρός μας μπορεί να γίνει.

Ίσως κάποτε, πριν από πολλές δεκαετίες, όταν δεν υπήρχε τρύπα του όζοντος, το μαύρισμα δεν είχε γίνει μόδα και οι γνώσεις για την υπεριώδη ακτινοβολία (UV) του ηλίου ήταν ελλιπείς.

Στις μέρες μας ξέρουμε ότι το μια αντηλιακή κρέμα είναι απαραίτητη 365 μέρες το χρόνο γιατί η UV φτάνει όλο το χρόνο στην επιφάνεια της γης και δημιουργεί βλάβες στο δέρμα ανεξάρτητα από το αίσθημα της ζέστης ή του ψύχους που νιώθουμε. Μια αντηλιακή κρέμα που θα μας προφυλάσσει από την υπεριώδη ακτινοβολία και από όλες τις συνέπειές της όπως την πρόωρη γήρανση είναι η OZONE GOLD SUNCREAM SPF50.

Η OZONE GOLD SUNCREAM SPF50 είναι ειδικά μελετημένη αντηλιακή κρέμα με φίλτρα UVA & UVB, για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

Αυτή η αντηλιακή κρέμα dra ενάντια στις βλαβερές συνέπειες της ρύπανσης, τις ελεύθερες ρίζες και τις ακτινοβολίες UV. Η καινοτόμος φίνα και ανάλαφρη σύνθεσή της ντύνει την επιδερμίδα με ένα προστατευτικό πέπλο, ανεπαίσθητο, ιδανικό για καθημερινή χρήση. Είναι ελαφριάς υφής για εξισορρόπηση της λιπαρότητας , μοναδική, ελαφριά υφή που δε βαραίνει την επιδερμίδα.

 

Η OZONE GOLD SUNCREAM SPF50 έχει ενυδατικές ιδιότητες που δίνουν στο δέρμα την απαραίτητη υγρασία και απαλότητα. Περιέχει οζονισμένο ελαιόλαδο με αντιοξειδωτικούς παράγοντες που προλαμβάνουν το σχηματισμό ελευθέρων ριζών και στεατικό οξύ για τη μείωση της γήρανσης του δέρματος που προκαλείται από τη μακροχρόνια έκθεση στον ήλιο. Το στεατικό οξύ βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα ενώ διατηρεί την ελαστικότητά του και με τη σειρά του μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων στο δέρμα.. Υψηλή προστασία του δέρματος από την UV ακτινοβολία και τη φωτογήρανση. Με απαλή και μεταξένια υφή, απορροφάται αμέσως και δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ που προφυλάσσει το δέρμα από τις βλαβερές επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας.

Διατηρεί την δομή της επιδερμίδας, καθώς προστατεύει την πυκνότητα και την ελαστικότητά της κάτω από τον ήλιο, προσφέροντας εξαιρετική δράση κατά της φωτογήρανσης, την Νο1 αιτία πρόωρης γήρανσης.

Είναι πολύ ανθεκτική στο νερό και είναι για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Είναι σε όμορφη συσκευασία και σε μπουκάλι χωρίς αέρα. Αυτή η ειδική συσκευασία υγιεινής δεν εκθέτει το σπρέι σε σωματίδια αέρα και δεν προκαλεί μόλυνση του δέρματος.


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόζουμε το αντηλιακό σε στεγνό δέρμα 20 – 30 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο και το ανανεώνουμε κάθε 2 ώρες, καθώς και αμέσως μετά το κολύμπι ή το σκούπισμα με την πετσέτα.


OZONE GOLD HAND CREAM


Τα χέρια μας είναι οι αφανείς ήρωες!

Είναι αλήθεια! Τα χέρια μας περνάνε πολλά...

Τα κουράζουμε χρησιμοποιώντας τα για όλες μας τις κινήσεις και δουλειές, ενώ με τη χρήση διάφορων αλκοολούχων αντισηπτικών τα ξηραίνουμε! Χέρια ερεθισμένα, τραχιά, σκληρά, σκασμένα… Είναι δυστυχώς ένα φυσικό επακόλουθο όμως μπορείτε να το αποφύγετε.

Η επιδερμίδα των χεριών είναι διαφορετική από ότι στα άλλα μέρη του σώματος, όπως τα πόδια και τα μπράτσα.

Η επιδερμίδα στις παλάμες των χεριών είναι πιο παχιά και δεν έχει τριχοφυΐα, έτσι ώστε να μπορούν να κάνουν όλες τις απαιτούμενες δουλειές της καθημερινότητας.

Η επιδερμίδα στο πίσω μέρος των χεριών, ωστόσο, είναι πιο λεπτή και από την επιδερμίδα του προσώπου. Όταν τα χέρια σκάνε σημαίνει ότι έχει χαλάσει ο υδρολιπιδικός φραγμός, αυτός που κρατάει την ισορροπία στο δέρμα, και είναι κάτι που συμβαίνει κυρίως σε άτομα που πλένουν πολύ συχνά τα χέρια τους. Η από κάτω επιφάνεια του χεριού, η παλαμιαία όπως λέγεται, έχει σκληρή κεράτινη στοιβάδα, και δεν ξεφλουδίζει. Ξεφλουδίζει μόνο η επιφάνεια από πάνω και αυτό γιατί αφαιρούνται τα κεραμίδια και τα λιπίδια της επιφανειακής στοιβάδας. Αυτό σε συνδυασμό με το κρύο επιδεινώνει την κατάσταση και άρα τα χέρια σκάνε ή, σε κάποιες περιπτώσεις, ματώνουν και δημιουργείται έντονο πρόβλημα. Πολύ πιστεύουν ότι ρίχνοντας νερό θα ενυδατώσουν την επιδερμίδα τους ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο. Αυτό σημαίνει ότι τα χέρια σας απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα.

Ε λοιπόν, ήρθε η ώρα να χαρίσουμε στα χέρια μας τη φροντίδα που τους αξίζει!  Τι μπορούμε να κάνουμε, λοιπόν; «Όταν πλένουμε τα χέρια μας να χρησιμοποιούμε αμέσως μετά την ενυδατική κρέμα OZONE GOLD HAND CREAM.

Η OZONE GOLD HAND CREAM προσφέρει εντατική φροντίδα στα χέρια. Δίνει βαθιά θρέψη στην επιδερμίδα των χεριών και καταπολεμάει, θρέφει το δέρμα και βοηθά τις ρυτίδες. Όταν χρησιμοποιείται τακτικά μειώνει τις καφέ κηλίδες.

Ανακουφίζει άμεσα από την υπερβολική αίσθηση τραβήγματος και ξηρότητας, χάρη στην πλούσια σύνθεσή που είναι 4 φορές πιο γρήγορη από συμβατικές κρέμες. Περιέχει περίπου 190 βιοδραστικές ουσίες, 14 βιταμίνες, 11 μέταλλα και 18 αμινοξέα.

Καταπραΰνει, επανορθώνει και προστατεύει τα ξηρά, σκασμένα και ταλαιπωρημένα χέρια από οικιακές και επαγγελματικές δραστηριότητες. Προσφέρει πλούσια 24ωρη ενυδάτωση, θρέφει εντατικά τα χέρια και τα προστατεύει αποτελεσματικά από την ξηροδερμία και διάφορους ερεθισμούς.

Η πλούσια αυτή κρέμα προσφέρει διαρκή άνεση στα χέρια σας.

Χάρη στην ειδική, ελαφριά, μη λιπαρή σύνθεσή της, χαρίζει αίσθηση άνεσης. Μία πολύ μικρή ποσότητα αρκεί για να ανακουφίσει και να προστατεύσει τα πολύ ξηρά ή σκασμένα χέρια. Διάφανη μετά την εφαρμογή, απορροφάται γρήγορα, σχηματίζοντας ένα μονωτικό φραγμό πάνω στο δέρμα σας προστατεύοντάς το όπως ένα "δεύτερο δέρμα".

Ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες, αφήνει τα χέρια ορατά απαλότερα και πιο λεία.

Σε πρακτική συσκευασία , για όλες τις στιγμές!


Τρόπος χρήσης:

3 φορές την ημέρα (πρωί, μεσημέρι και βράδυ)



OZONE GOLD MASSAGE GEL



Το καλοκαίρι μας θυμίζει Ελλάδα, την ομορφιά της φύσης, τον ήλιο και το αεράκι το μεσημεριανό..

Το καλοκαίρι είναι εδώ και ο προσωπικός μας χρόνος συνδυάζεται με απλές καθημερινές διαδικασίες κυρίως, εκτός των τειχών του σπιτιού μας. Καλοκαίρι, παραλία, μόνοι ή με παρέα, ένα κοκτέιλ και μια αιώρα κάτω από τη σκιά… το τέλειο καλοκαιρινό σκηνικό!

Οι διακοπές για πολλούς έχουν ξεκινήσει, είτε σε κάποιο νησί, στο βουνό ή ακόμα και στο εξωτερικό! Για πολλούς ξεκίνησαν μεν αλλά δεν έχουν διάρκεια μιας και η δουλειά συνεχίζεται... Ειλικρινά όμως και μόνο που έχουν μειωθεί οι ρυθμοί, είναι ήδη ευεργετικό!

Η σημασία των διακοπών εντοπίζεται στην αλλαγή παραστάσεων, αλλά δε σημαίνει κιόλας ότι αν δε βρίσκεστε σε μια παραλία ή στο βουνό δεν μπορείτε να νιώσετε ηρεμία και χαλάρωση. Η εποχή που έχετε καιρό και για τον εαυτό σας! Γιατί, αλήθεια, να μην απολαύσετε αυτή την εποχή χωρίς τύψεις και αναστολές; Εμπρός, λοιπόν, ρυθμίστε το βιολογικό σας ρολόι στη… θερινή ώρα και μάθετε να χαλαρώνετε. Γιατί μόνο έτσι θα ανακαλύψετε την απόλυτη ελευθερία.

Αν αποζητούμε αναζωογόνηση, φρεσκάδα, ανανέωση, ανακούφιση από την ένταση της ημέρας ή καλύτερο ύπνο, το μασάζ είναι μια αξιόπιστη πρόταση – ειδικά τους θερινούς μήνες, που θέλουμε να είμαστε πιο χαλαροί.

Χαλαρωτικό μασάζ και μαλάξεις που προσφέρουν μία ξεχωριστή αίσθηση ευφορίας.

Ανακάλυψε μαζί με OZONE GOLD MASSAGE GEL πώς σε ένα μόνο λεπτό μπορείτε να ταξιδέψετε σε όλες αυτές τις εικόνες και να χαλαρώσετε, να γαληνέψετε και κυρίως να χαμογελάσετε. Όλα αυτά μέσα σε ένα μόνο λεπτό!

Η καλοκαιρινή εκδοχή, εστιάζει στο OZONE GOLD MASSAGE GEL, το οποίο φροντίζει και ενυδατώνει την ξηρή επιδερμίδα. Ξεκούραση της επιδερμίδας. Απαλότητα & λείανση.

Συνδυάζει την τέχνη του μασάζ με σκοπό να απελευθερώσουμε την ένταση στους μυς και στις αρθρώσεις, να βελτιώσουμε την κυκλοφορία στο αίμα και τη λέμφο, να αποτοξινώσουμε τους ιστούς  και να δημιουργήσουμε στο σώμα μια αίσθηση ολότητας και ισορροπίας.

Ανακουφίζει από το στρες και επιφέρει χαλάρωση. Βοηθάει στην ανακούφιση από πόνους, εντάσεις και “μπλοκαρίσματα”, ενώ συμβάλλει στην ταχύτερη αποθεραπεία των μυών και των συνδέσμων. Ελαττώνει τα οιδήματα, προσδίδει ευλυγισία στις αρθρώσεις, βελτιώνει τη στάση του σώματος, αποφορτίζει από το στρες και ενισχύει την ικανότητα θετικής σκέψης, αυξάνοντας τη δημιουργικότητα. Γενικά, ικανοποιεί την ανάγκη που έχουμε όλοι μας για άγγιγμα και φροντίδα.

Περιέχει οζονισμένο ελαιόλαδο και συστατικά υψηλής ποιότητας όπως έλαια από δεντρολίβανο, υπερικό, πιπέρι, μέντα, ευκάλυπτο και τζίντζερ, τα οποία βοηθούν στην αναζωογόνηση του δέρματος και των μυών.. Συμβάλλουν και διεγείρουν τον εγκέφαλο και πυροδοτούν μια δράση π.χ. χαλαρωτική, ηρεμιστική, διεγερτική και τονωτική. Όλα τα συστατικά του έχουν έναν μοναδικό ατομικό συνδυασμό, ο οποίος επιδρά με τη χημεία του σώματος με έναν άμεσο τρόπο, ο οποίος με τη σειρά του επηρεάζει κάποια εσωτερικά όργανα ή συστήματα του οργανισμού σε σύνολο.

Γιατί θα αγαπήσω το μασάζ με το στο OZONE GOLD MASSAGE GEL:

  • Χαλαρώνει και ανακουφίζει τους πονεμένους μυς από την ένταση.
  • Διευκολύνει τη ροή του αίματος, η οποία μεταφέρει επιπλέον οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά στα σημεία που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.
  • Συμβάλλει στην καταπολέμηση της αϋπνίας, καθότι μπορεί να αποφορτίζει το νευρικό σύστημα και να φέρνει σε ισορροπία σώμα και πνεύμα.
  • Ενεργοποιεί ακόμα περισσότερο τους ιδρωτοποιούς αδένες, άρα έχει αποτοξινωτική δράση. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του μασάζ, το δέρμα ανανεώνεται από την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, οπότε βελτιώνεται η υφή του, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να είναι πιο υγιής και λαμπερή.
  • Συνιστά μια αποτελεσματική μέθοδο για την επιτάχυνση της ροής της λέμφου, ώστε ο οργανισμός να αποβάλλει τις τοξίνες, εμποδίζοντας την κατακράτηση υγρών.

Είναι σε στρογγυλό μπουκάλι και είναι πρακτικό και για την βαλίτσα μας.


Τρόπος χρήσης:

Το Ozonised Massage Gel είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Απλώστε το σε καθαρό δέρμα. Κάντε απαλό μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί εντελώς στα μέρη του σώματος που χρειάζονται χαλάρωση.

 


Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως τα καλλυντικά της εταιρίας OZONE GOLD είναι ένα ταξίδι στο μαγευτικό κόσμο της ομορφιάς, μια περιπέτεια στον καταπληκτικό και πανέμορφο κόσμο των αισθήσεων. Με τα προϊόντα της μας βοηθάει να απολαύσουμε το καλοκαίρι μας… χωρίς τις ενοχλητικές συνέπειες του! Στόχος της εταιρίας είναι κάθε προϊόν, όχι μόνο να είναι ξεχωριστό αλλά και να ταιριάζει στις καθημερινές σας ανάγκες. Μια εταιρεία με ρυθμό, στρατηγική και εξέλιξη, που έχει αποδείξει πως είναι σε θέση να αγωνιστεί επάξια στο εμπορικό στίβο της Ελλάδος και του εξωτερικού.

 

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία OZONE GOLD για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://ozone-gold.gr/

https://www.facebook.com/ozonegold.gr

https://www.instagram.com/ozonegold.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου