Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

AG PHARM





Ag pharm







                           

Γειά σας Glamorous,


   Στο σημερινό άρθρο θα αναφερθώ σε μία Ελληνική εταιρία την AG PHARM.Είναι μία εταιρία που σκοπό έχει το σεβασμό στον καταναλωτή και επιλέγει αγαθά υγείας και φροντίδας που καλύπτουν τις καθημερινές μας ανάγκες. Όταν πήρα στα χέρια μου τα προϊόντα της κατάλαβα ότι έχει αφουγκραστεί της ανάγκες της επιδερμίδας μου από την καθημερινότητα και  η φιλοσοφία της για ποιότητα και πολυτέλεια θα σας  ενθουσιάσουν !Εξάλλου η AG PHARM ταυτίζεται με την agάπη για το pharmακείο.







                         ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ





  H AG PHARM είναι μια νέα παραφαρμακευτική εταιρία που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο χώρο του φαρμακείου. Η AG PHARM θέλοντας να στηρίξει Έλληνες παραγωγούς, έχει εμπλουτίσει τον σημερινό κατάλογό της με Ελληνικά προϊόντα κατά 70%, ενισχύοντας έτσι την εγχώρια αγορά και τις Ελληνικές θέσεις εργασίας. Γι’ αυτό και κάθε Ελληνικό προϊόν ξεχωρίζει στον κατάλογο της, συνοδευόμενο με το σήμα «αγοράΖΩ Ελληνικά» και την αντίστοιχη Ελληνική καρδιά. Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι να αξιοποιεί το ανθρώπινο δυναμικό της, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα στα φαρμακεία, που θα καλύπτουν κάθε ανάγκη, προσθέτοντας ολοένα και περισσότερα αγαθά που θα φέρουν την σφραγίδα της.




Τα προϊόντα που δοκίμασα και έμεινα κατενθουσιασμένη είναι τα εξής:





      Cellular Serum –‘’κυτταρική αναγέννηση με βλαστοκύτταρα’’







 Όσο μεγαλώνουμε τόσο η ανάγκες της επιδερμίδας μας είναι πιο απαιτητικές για ανανέωση και ευεξία .Αυτός ο ορός το σίγουρο είναι ότι θα σας <<αναγέννησή>>.Είναι ένας συμπυκνωμένος ορός με φυτικά βλαστοκύτταρα ,πράσινου χρώματος .Πριν τον δοκιμάσω το δέρμα μου είχε χάσει την σφριγηλότητα του και την ενυδάτωση του (γιατί όπως πολλές από εμάς δεν τα πάμε καλά με το νερό).Ο συγκεκριμένος ορός επανάφερέ μετά από λίγο καιρό στην <<γερασμένη>> επιδερμίδα μου την κυτταρική αναγέννηση που χρειαζόμουν ,επίσης καταπολεμά την γήρανση του δέρματος (με άλλα λόγια προλαμβάνει την γήρανση). Είναι πολύ πρακτικός σε γυάλινη αμπούλα και μπορούμε να τον έχουμε πάντα μαζί μας. Τον βάζω σε καθαρό πρόσωπο πρωί-βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό κάνοντας ελαφρύ μασάζ πριν την ενυδατική κρέμα. Είναι κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας.




          Caviar Serum –‘’λάμψη & βελούδινη υφή με χαβιάρι’’




  


 Όταν η πολυτέλεια βρίσκετε σε ένα μικρή  γυάλινη αμπούλα. Τον ορό από χαβιάρι ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΨΑ. Είναι  ορός κυτταρικής αποκατάστασης με χαβιάρι, ροζ  χρώματος. Την ίδια στιγμή που τον δοκίμασα το δέρμα μου έγινε με βελούδινη υφή και τόσο απαλό όσο ενός μωρού ,με ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ. Όλα αυτά χάρις στα φωσφολιπίδια που περιέχει  και την εξαιρετική ικανότητα απορρόφησης από την επιδερμίδα(τα φωσφολιπίδια έχουν την ικανότητα δίνουν θρέψη ,αποκατάσταση , λάμψη και προστασία της επιδερμίδας του προσώπου και λαιμού).Βάζω πάντα σε καθαρό πρόσωπο σε μικρές ποσότητες κάνοντας κυκλικές κινήσεις, πρωί-βράδυ και είναι κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. 
Ο ορός από Χαβιάρι θα σας γίνει απαραίτητος!





                          Snake Serum –‘’like Botox’’





   Ναι καλά διαβάσατε ‘’snake serum’’,το μυστικό του ορού οφείλεται σε ένα τριπεπτίδιο το οποίο έχει ανάλογη δράση με εκείνη του δηλητηρίου του φιδιού. Είναι και αυτός σε γυάλινη αμπούλα ,κίτρινου χρώματος. Τον ορό snake τον βάζω για ισχυρή θεραπεία για την απομάκρυνση ρυτίδων και βαθιά ενυδάτωση καθώς και λείανση των μυών του προσώπου που προκαλούν δυναμικές ρυτίδες. Μετά από λίγες ημέρες θα νομίζετε ότι έχετε πάει στον καλύτερο πλαστικό χειρούργο διότι τα αποτελέσματα είναι άμεσα .Είδα τις ρυτίδες μου να μειώνονται σε πολύ μεγάλο βαθμό και να μην εμφανίζονται καινούργιες. Τον ορό τον βάζω σε καθαρό πρόσωπο σε μικρές ποσότητες κάνοντας μασάζ σε όλο το πρόσωπο με απαλές ευθείες κινήσεις των δαχτύλων έχοντας φορά από το κέντρο προς τα έξω  ,πρωί-βράδυ. Μπορούμε να τον βάλουμε στα σημεία που έχουμε πρόβλημα καθώς και σε όλο το πρόσωπο.




     Donkey Milk Serum- ‘’θρέψη & προστασία με γάλα γαϊδάρας






   Τον τελευταίο καιρό την αγορά καλλυντικών και ομορφιάς την έχουν κατακλύσει προϊόντα με γάλα γαϊδάρας ,περιττό να πω ,πως τα χρησιμοποιώ μανιωδώς τον τελευταίο καιρό. Βέβαια η πρώτη διδάξαντας η ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ που έκανε μπάνιο με το γάλα γαϊδάρας, δεν είναι  τυχαίο που η ομορφιά της έχει μείνει μυθική στην ιστορία. Είναι ένας λευκός ορός σε αμπούλα και τον χρησιμοποιώ για τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει (έχει βιταμίνη Α,Β,C ,πρωτεΐνη ,ασβέστιο και φώσφορο) Είναι ένας απαραίτητος ορός που μου προσφέρει σύσφιξη ,αναζωογόνηση , και μείωση των ρυτίδων καθώς απέκτησα ξανά  την λάμψη και ελαστικότητα που είχα χάσει. Βάζω πάντα σε καθαρό πρόσωπο σε μικρές ποσότητες κάνοντας κυκλικές κινήσεις, πρωί-βράδυ και είναι κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. 




       Hyaluronic Serum-‘’θρέψη και ενυδάτωση με υαλουρονικό’’






  Λίγο πολύ όλες ξέρουμε τα θετικά του υαλουρονικού αφού η τηλεόραση μας έχει κατακλύσει με διαφημίσεις .Το θέμα είναι να ξέρουμε και τη προϊόν αγοράζουμε .Δοκίμασα τον υπερσυμπυκνωμένο <<μπλε>>ορό και όντως τα αποτελέσματα ήταν κάτι παραπάνω από επιφωνήματα χαράς ,αυτό που λέει το πραγματοποιεί .Ο ορός αποτελείται από τρία μεγέθη υαλουρονικού οξέος κάνοντας τα κύτταρα της επιδερμίδας να επαναλειτουργήσουν, δυναμώνοντας τα και συμβάλλοντας στην φυσική εμφάνιση της επιδερμίδας .Μου χάρισε ενυδάτωση, φωτεινότητα και σφρι γηλότητα. Τον βάζω πρωί-βράδυ με ελαφρύ μασάζ μέχρι να απορροφηθεί .




    Snail Serum-‘’επούλωση &επανόρθωση με οπό σαλιγκαριού







 Τον ορό σαλιγκαριού ήθελα πολύ καιρό να τον δοκιμάσω, είχα την περιέργεια γιατί είχα ακούσει τόσα πολλά και η αλήθεια είναι ότι δεν διαψεύστηκα, ίσα-ίσα ενθουσιάστηκα ακόμα περισσότερο .Είχα ακούσει ότι το σάλιο σαλιγκαριού έχει επουλωτικές ιδιότητες και για αυτό χρησιμοποιείται και σε όσους έχουν πρόβλημα ακμής. Ο ορός είναι ανοιχτό πράσινου χρώματος και έχει πολύτιμα συστατικά (βλεννοπολυσακχαρίδια , αλλαντοίνη, γλυκολικό οξύ, κολλαγόνο, ελαστίνη, πρωτεΐνες ,βιταμίνες)όλα αυτά είχαν αποτέλεσμα να έχω βαθιά ενυδάτωση, ανανέωση και ανόρθωση του περιγράμματος .Τον έδωσα και στην κολλητή μου που έχει πρόβλημα ακμής και είδε μείωση και έλεγχο της ακμής . Τον βάζω πρωί-βράδυ κάνοντας  μασάζ  με απαλές κινήσεις.







 Πιστεύω ότι η AG PHARM είναι μία εταιρία που θα καλύψει τις ανάγκες κάθε γυναίκας σε μέγιστο βαθμό ,με αποτελέσματα ορατά που θα σας ενθουσιάσουν. Με ένα συνδυασμό τον serum ανάλογα με τις ανάγκες σας και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα δείτε την επιδερμίδα σας νεανική με φρεσκάδα ,απαλή και αναζωογονημένη και απίστευτα απαλή.
Τα προϊόντα της ag pharm τα βρίσκεται εδώ και εδώ  







2 σχόλια:

  1. Μπράβο just glamorous,οι αμπούλες αυτές είναι καταπληκτικές με φοβερά αποτελέσματα!LIKE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστούμε πολύ,πάντα σας παρουσιάζω τα καλύτερα προιόντα.Καλές γιορτές!

      Διαγραφή