Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

KLORANE

KLORANE

            

                

Γειά σας Glamorous,


 Σήμερα θα σας μιλήσω για την εταιρία KLORANE.Είναι μία Γαλλική εταιρία που με τα προϊόντα της καινοτομεί στην  περιποίηση του δέρματος .Και όταν μιλάμε για καλλυντικά ,δεν πρέπει να μιλάμε μόνο για κρέμες αλλά και για ότι άλλο μας κάνει όμορφες με ωραία αποτελέσματα. Η κοσμετολογία( Κοσµητολογία )εξάλλου αφορά όλα τα προϊόντα ομορφιάς.



                                   ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

 Το 1966 στην πλατεία Jean Jaurès στο Castres, ένας νέος φαρμακοποιός κάθεται πίσω από τον πάγκο και παρατηρεί τον κόσμο με έντονη επιθυμία για καινοτομία. Έχοντας πάθος για τη βοτανολογία, ο Κύριος Pierre Fabre θα δημιουργήσει τα Εργαστήρια Klorane. Λανσάρει την 1η σειρά σαμπουάν με βάση μια πολύ καινοτόμο ιδέα για την εποχή: σαμπουάν με φυτικά εκχυλίσματα. Γεννιέται το διάσημο σαμπουάν με χαμομήλι και η επιτυχία του δεν θα τον διαψεύσει ποτέ. Το 1994,η Klorane επενδύει περισσότερο στη διατήρηση, προστασία και την καλή χρήση της φυτικής κληρονομιάς, δημιουργώντας το Ινστιτούτο Klorane (Ίδρυμα).Και συνεχίζει μέχρι σήμερα να καινοτομεί με τα προϊόντα της.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι τα εξής:

Klorane Anti-Age dOlivier (Αντιγηραντικός Συμπυκνωμένος Ορός Μαλλιών χωρίς Ξέβγαλμα με Ελιά)





ΟΤΑΝ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΦΙΝΕΤΣΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ.


  Όταν συνδυάσεις αυτά τα δύο, μόνο καλό αποτέλεσμα θα έχεις. Το ινστιτούτο klorane αγαπάει και τιμάει την Ελλάδα με αυτό τον τρόπο χρησιμοποιώντας ένα είδος ελιάς ,το Olea Europa L από την Πελοποννησιακή γη συλλέγοντας την ποικιλία κορωνέικη .Ο συγκεκριμένος ορός είναι πιο συμπυκνωμένος και σκοπό έχει τη νεότητα της επιδερμίδας και διεγείρει τη μικροκυκλοφορία του τριχωτού χάρη στη μοναδική μέθοδο εφαρμογής του .Ξέρετε ότι δεν γερνάει μόνο η επιδερμίδα μας αλλά και με το πέρασμα του χρόνου τα μαλλιά γίνονται πιο εύθραυστα, πιο λεπτά. Χάνουν τη ζωντάνια τους και αποδυναμώνονται. Το τριχωτό της κεφαλής γίνεται ξηρό. Οι ζωτικές ιδιότητες μειώνονται και είναι πιο ευαίσθητο σε εξωτερικές επιθέσεις .Αυτός ο ελιξήριος  ορός διεγείρει το τριχωτό και ενδυναμώνει την ίνα της τρίχας χάρις στις  θρεπτικές και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες της ελιάς .Ο ορός είναι  μέσα σε ένα πράσινο μπουκάλι με δοσομετρητή για ευκολία στην χρήση και στο εσωτερικό της συσκευασίας υπάρχει αναλυτικά το πώς να κάνουμε μασάζ στο κεφάλι μας. Τον ψεκάζω σε νωπά μαλλιά κάνοντας μασάζ.



Klorane Anti-Age Shampooing dOlivier (Αντιγηραντικό 
 Σαμπουάν με Ελιά).





Πριν τον ορό συνήθως λούζομαι με το αντιγηραντικό σαμπουάν της Klorane ,που και αυτό έχει σκοπό την πρόληψη της τρίχας από το σπάσιμο και γενικά όταν τα μαλλιά μας γίνονται εύθραυστα και λεπτά .Περιέχει τον πράσινο χρυσό της Ελλάδας ,την ελιά μας ,υπεραιωνόβιο δένδρο της Μεσογείου,  η ελιά είναι ένα θαύμα της ζωής, σύμβολο μακροβιότητας και ανθεκτικότητας .Εξάλλου μην ξεχνάμε η ελιά του Πλάτωνα και του Πεισίστρατου είναι 2.500 ετών, που διασώζονται ακμαία μέχρι σήμερα. Το σαμπουάν με καθαρό εκχύλισμα Ελιάς καταπολεμά τη γήρανση των μαλλιών. Το μυστικό του ;Εξισορροπεί το τριχωτό και αναγεννά τα μαλλιά που έχουν αποδυναμωθεί με την πάροδο του χρόνου .Το σαμπουάν είναι καλαίσθητο σε <<τετράγωνη>> συσκευασία με πράσινο χρώμα και άρωμα που θυμίζει Ελλάδα και καθαριότητα ,με άρωμα ελιάς. Όταν το χρησιμοποίησα ελαττώθηκε και η πιτυρίδα και η ξηροδερμία που είχα. Ένα μόνο λούσιμο αρκεί και μετά ξεπλύνετε.





Γενικά από την KLORANE έμεινα πολύ ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα των προϊόντων της, πάντα πρωτοπόρα, με σεβασμό στο περιβάλλον, ακολουθεί  μια αυστηρή τακτική με σεβασμό στην φαρμακευτική δεοντολογία σε όλα τα επίπεδα παραγωγής των προϊόντων : τη βοτανολογική τεχνογνωσία, βασική αρχή μιας μάρκας που όλα της τα προϊόντα προέρχονται από φυτικά συστατικά, την αυθεντικότητα, σταθερή αξία της μάρκας, καθώς και την ισχυρή θέληση να προστατεύσουμε τη φυσική μας κληρονομιά.


Τα προϊόντα Klorane τα βρίσκετε εδώ και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου