Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Lactacyd



Lactacyd




Γειά σας Glamorous.


Για να νιώθετε όμορφες και ξένοιαστες το κλειδί πάντα είναι η καθαριότητα!!Δεν νοείται ομορφιά χωρίς υγεία και καθαριότητα. Η καθαριότητα στην γυναίκα θα πρέπει πάντα να είναι πρωταρχικό μέλημα ακόμα και από την ομορφιά!!


Πολλές γυναίκες  βέβαια πιστεύουν ότι καθαριότητα σημαίνει μόνο ένα ντουζ ,αλλά  αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι κάποια σημεία του σώματος, όπως της ευαίσθητης περιοχής θέλουν πιο εξειδικευμένα προϊόντα. Και  για αυτό η εταιρία Lactacyd αγαπάει τις γυναίκες ,φροντίζοντας μας με τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων της που είναι για την ευαίσθητη περιοχή!!!


Το Lactacyd πρέπει να γίνει η θηλυκή ρουτίνα φροντίδας σας, η οποία είναι πολύ σημαντική!







ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ



Το Lactacyd ιδρύθηκε στη Γαλλία το 1950 από επιστήμονες που ήθελαν να δημιουργήσουν ένα αποτελεσματικό προϊόν για την πρόληψη του ερεθισμού. Κατά τις δοκιμές για τα καλύτερα συστατικά, ανακάλυψαν τις αρετές του γαλακτικού οξέος. Το γαλακτικό οξύ παράγεται φυσιολογικά από το γυναικείο σώμα ως προστασία για την ευαίσθητη περιοχή. Το αποτέλεσμα της έρευνάς τους ήταν ένα προϊόν καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή που προσφέρει στις γυναίκες την απαλότητα που αναζητούν για την καθημερινή υγιεινή τους. Η αποτελεσματικότητα και η ανεκτικότητα αυτού του ήπιου καθαριστικού έχει αποδειχθεί από πολλές δοκιμές και επιβεβαιώθηκε με τη χρήση από εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Η υγεία της γυναίκας απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα. Με περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας, το Lactacyd είναι ο ειδικός για τη γυναικεία υγιεινή, με μια κληρονομιά αφιερωμένη στη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής.







Τα προϊόντα που χρησιμοποίησα είναι:





 Lactacyd Intimate Washing Lotion





Ο καθαρισμός της ευαίσθητης περιοχής αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής υγιεινής για όλες τις γυναίκες. 
 Κάθε μέρα μπορεί να χρησιμοποιούμαι  ένα αφρόλουτρο για πλύσιμο σώματος ,προσώπου και  έτσι να νομίζουμε ότι μπορεί να κρατήσει τον εαυτό μας καθαρό και υγιές. Δυστυχώς, κάποια σημεία του σώματος έχουν διαφορετικό PH . Το δέρμα των χεριών μας, τα πόδια, το κεφάλι , το πρόσωπο και η ευαίσθητη περιοχή δεν έχουν τις ίδιες τιμές pH, έτσι απαιτείται ένα συγκεκριμένο προϊόν καθαρισμού για να ταιριάζει με το δικό του pH.
 
Το αφρόλουτρο και το σαπούνι είναι σκληρά  για την ευαίσθητη περιοχή! Το καθημερινό πλύσιμο με σαπούνι μπορεί να αποδυναμώσει τη φυσική προστασία της ευαίσθητης περιοχής μας, διότι η τιμή του pH του δεν ταιριάζει με το pH της ευαίσθητης περιοχής μιας γυναίκας, με αποτελέσματα  που μπορεί να οδηγήσουν στον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων που προκαλούν μόλυνση και για αυτό χρειάζεται περισσότερη περιποίηση και προστασία από τις άλλες περιοχές του σώματός μας. Αντίθετα με τα συνηθισμένα υγρά σαπούνια, που μπορεί να καταστρέψουν το φυσικό προστατευτικό στρώμα της ευαίσθητης περιοχής το Lactacyd Intimate Washing Lotion είναι εμπλουτισμένο με βιολογικό L-γαλακτικό οξύ και ένα μείγμα συστατικών που δημιουργούν αίσθηση άνεσης, δροσιάς και φρεσκάδας απομακρύνοντας τη δυσφορία όλη μέρα, κάθε μέρα. Επίσης περιέχει αναζωογονητικό γαλακτοορό(είναι φυσικό συστατικό που διυλίζεται από το γάλα. 
Χρησιμοποιείται για την σταθεροποίηση και διατήρηση της μικροχλωρίδας).

Το Lactacyd Intimate Washing Lotion είναι γαλακτώδες απαλή και ήπια λοσιόν καθαρισμού(ευαίσθητης περιοχής) λευκού υγρού χρώματος. Το άρωμα της είναι ελαφρύ και διακριτικό. Το χρησιμοποιούμαι βάζοντας μια μικρή ποσότητα στην παλάμη μας διότι αφρίζει πολύ καλά και στη συνέχεια, ξεπλένετε καλά κάτω από τρεχούμενο νερό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο ντους ή το μπάνιο ως υγρό σαπούνι στην εξωτερική βλεννογόνο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση. Το μπουκάλι του είναι πολύ πρακτικό για να το έχουμε ακόμα και σε ταξίδια!!

Με το Lactacyd Intimate Washing Lotion είμαστε απαλλαγμένες από κνησμό, ερεθισμό και κακή μυρωδιά, και αισθανόμαστε  καθαρή, φρέσκια και με αυτοπεποίθηση όλη μέρα.




Lactacyd Pharma with Antibacterials




Η σωστή περιποίηση δεν γίνεται μόνο για λόγους υγιεινής, αλλά και για να προφυλάξουμε τη χλωρίδα της περιοχής. Για να έχουμε λοιπόν, το καλύτερο αποτέλεσμα, πρέπει να επιλέξουμε και το κατάλληλο προϊόν. 
Το Lactacyd, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή, προσαρμοσμένα σε όλες τις φάσεις της ζωής μας. To Lactacyd θέλει να βοηθήσει τις γυναίκες να διατηρήσουν την αυτονομία και τη σιγουριά τους σε κάθε στάδιο της ζωής τους. Σκοπός του είναι να αναδείξει το δυναμισμό της γυναίκας που επιδεικνύει τη θετική ενέργεια και την αυτοπεποίθησή της.

Το Lactacyd Pharma with Antibacterials χρησιμοποιείται κυρίως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μετά τον τοκετό και κατά την εμμηνόρροια .Επίσης για όσες αθλούνται, είναι πολύ στην θάλασσα, πισίνα, σάουνα, τους  θερμούς μήνες και φοράνε στενά ρούχα. Το Lactacyd Pharma with Antibacterials ενισχύει τις φυσικές άμυνες της ευαίσθητης περιοχής. Περιέχει φυσικούς αντιβακτηριακούς παράγοντες που βοηθούν στην αναστολή της ανάπτυξης βακτηρίων και την πρόληψη των λοιμώξεων και της κακοσμίας. Είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα από  θυμάρι( είναι γνωστό για τις  αντισηπτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες του. Αναζωογονεί, τονώνει και ανανεώνει),  Άλας χαλκού(είναι φυσικό αντιβακτηριδιακό που προέρχεται από το ηλιέλαιο και εφαρμόζεται ως καλλυντικό συστατικό με αποσμητικές ιδιότητες και βοηθά στην μικροβιακή σταθερότητα) που είναι φυσικός αντιβακτηριακός παράγοντας.

Είναι και αυτό σε υγρή και σχεδόν διάφανη μορφή .Το άρωμα είναι ελαφρύ και διακριτικό .Είναι πολύ φιλικό με το δέρμα μας. Αφού το χρησιμοποιήσουμε ξεπλένουμε με νερό μετά από κάθε χρήση!!!Έχει και αυτό πολύ πρακτική και ανθεκτική συσκευασία.





Το Lactacyd είναι σε όλες τις φάσεις της ζωής μας, από την εφηβεία , την εγκυμοσύνη, αλλά και ως την εμμηνόπαυση. Είναι μια εταιρία που αγαπάει και φροντίζει τις γυναίκες εδώ και πολλά χρόνια!!Οπότε φίλες Glamorous πρέπει πάντα να φροντίζουμε και  συγκεκριμένα σημεία του σωματός μας διότι η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ !!!!





Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου