Τρίτη 12 Απριλίου 2016

NIOTI



NIOTI




Γειά σας Glamorous,      
                               

Στο σημερινό άρθρο θα σας μιλήσω για αυτό που εδώ και αιώνες το ανθρώπινο είδος θέλει. Και δεν είναι κάτι άλλο εκτός από την ΝΙΟΤΗ, το να είμαστε πάντα νέοι και όμορφοι!! .Από την αρχαία Ελλάδα η νιότη θεωρούνταν θεά της ΟΜΟΡΦΙΑΣ. Από τα χέρια της έβγαιναν οι θεοί και οι ημίθεοι ,νεώτεροι και δυνατότεροι .Αλλά στην σημερινή εποχή η νιότη ξαναγεννήθηκε από την εταιρία NIOTI  προσφέροντας μας την ομορφιά με αγνά προϊόντα βιολογικού λαδιού και μελιού !!!Είναι μία εταιρία που θέλει να είμαστε αλλά και να αισθανόμαστε <<όμορφες σαν αρχαίες θεές>>. 




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ



Η NIOTI είναι μία Ελληνική ανώνυμη εταιρία που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στον χώρο των προϊόντων ομορφιάς και υγείας, στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Η εταιρία πλαισιώνεται από ανθρώπους, των οποίων το πάθος για τις πρώτες ύλες που παράγει η χώρα μας, τους οδήγησε στην δημιουργία προϊόντων ανώτερης ποιότητας, για τα οποία οι εκπρόσωποί τους ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα αναζητώντας τους καλύτερους παραγωγούς.

Οι συνεχείς ποιοτικοί έλεγχοι παραγωγής των προϊόντων, οι Ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις και οι εγκρίσεις κρατικών και ιδιωτικών φορέων είναι προϋπόθεση από την NIOTI για να διατεθεί το προϊόν της στην αγορά. Το όραμα της ΝΙΟΤΙ είναι η απόλαυση εκ μέρους των πελατών της μιάς μοναδικής αίσθησης περιποίησης και ομορφιάς των προϊόντων της στην Ελληνική και παγκόσμια αγορά. Ουσιαστική επένδυση της NIOTI, είναι οι ισχυροί δεσμοί και οι ανθρώπινες σχέσεις με τις αποκλειστικές συνεργάτιδες και τους πελάτες.





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:





NIOTI- Θρεπτική κρέμα νυκτός





Πολλές φορές σας έχω αναφέρει ότι πρέπει να φροντίζουμε το πρόσωπό μας και το βράδυ. Συνήθως οι πιο πολλές από εμάς φροντίζουμε το πρόσωπό μας μόνο την ημέρα ,γιατί πρέπει να είμαστε πιο φρέσκιες και να δείχνουμε ωραίες στους άλλους. Αυτό βέβαια είναι ένα από τα λάθη που κάνουμε όσον αφορά την ομορφιά!!!

Η σωστή περιποίηση πρέπει να συνεχίζεται πάντα και το βράδυ με μία  θρεπτική κρέμα  νυκτός. Το δέρμα μας κατά την διάρκεια της ημέρας δέχεται εξωτερικές επιθέσεις από την ηλιακή ακτινοβολία τους ρύπους, τον αέρα, την ζέστη. Και σύμφωνα με τους επιστήμονες ότι φθορές προκαλεί η ημέρα, της επιδιορθώνει η νύχτα !!!

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να παραμείνει το δέρμα μας υγιές και λαμπερό είναι να χρησιμοποιήσετε μια κρέμα νύχτας το βράδυ.

Η κρέμα ΝΙΟΤΙ είναι μία πλούσια λευκή κρέμα με <<παχιά>>υφή που απορροφάται από το  δέρμα σαν ένα όνειρο και λειτουργεί μαγικά. Έκανε το  δέρμα μου πολύ ενυδατωμένο και λαμπερό …..Λατρεύω τον τρόπο που αυτή η κρέμα κάνει την επιδερμίδα μου μεταξένια.

Οσο κοιμόμαστε η κρέμα νυκτός της ΝΙΟΤΙ βοηθά στην αναδόμηση των κυττάρων και κάνει επανορθώσει στην επιδερμίδα προσφέροντας και αντιγήρανση.. Έτσι το πρωί δείχνετε ξεκούραστη, λαμπερή και όμορφη.

Η κρέμα νύχτας ΝΙΟΤΙ αποτελείται από μοναδικά συστατικά που λειτουργούν μόνο τη νύχτα ενώ κοιμάστε και περιέχει βιολογικό λάδι ελιάς, εκχύλισμα μελιού και shea butter όχι μόνο για να θρέψει το δέρμα μας, αλλά να σταματήσει  επίσης και τις ανησυχίες μας.

Το άρωμα της θυμίζει φρεσκάδα και είναι πολύ διακριτικό και καθόλου ενοχλητικό!

Λατρεύω την κομψή και σικ συσκευασία , αυτής της κρέμα νύχτας. Είναι πρακτική και για ταξίδια.

Είναι κατάλληλη και για τις πιο απαιτητικές επιδερμίδες.







NIOTI- Αντιγηραντική - Συσφικτική κρέμα προσώπου 24ωρη






Οι περισσότερες από εμάς θέλουμε σφιχτό δέρμα χωρίς πλαστική χειρουργική; Με αποτέλεσμα να ψάχνουμε για την καλύτερη κρέμα σύσφιξης και αντιγήρανσης.

Οι συσφικτικές  κρέμες προσώπου προσφέρουν σύσφιξη και  βοηθούν στην καταπολέμηση της χαλαρότητας στο πρόσωπο που προκαλείται από την απώλεια του κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος. Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα μας δεν είναι σε θέση να παράγει κολλαγόνο, ελαστίνη και υαλουρονικό  οξύ. Αυτό αναγκάζει το δέρμα μας να γερνά. Ως αποτέλεσμα, να προκαλεί στο δέρμα λεπτές γραμμές, ρυτίδες και άλλα σημάδια γήρανσης. Ωστόσο, αν ψάχνετε για μια κρέμα νύχτας για να σας κάνει να δείχνετε νεότερες και να αφαιρέσετε όλα τα σημάδια της γήρανσης, η αντιγηραντική - συσφικτική κρέμα προσώπου ΝΙΟΤΙ  μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση της νεανικής σφριγηλότητας.

Είναι για όσες από εσάς είστε 40+ και έχουν αρχίσει τα πρώτα σημάδια της ηλικίας. Είναι μια 24ωρη αντιγηραντική συσφικτική κρέμα προσώπου, παχιά σε υφή κρέμα και λευκού χρώματος που επιβραδύνει τα αποτελέσματα του χρόνου χαρίζοντας στην επιδερμίδα σύσφιξη ενυδάτωση και λάμψη. Εγώ είμαι πολύ νεότερη ,αλλά δεν είναι κακό να προλαμβάνω. Βάζοντας την ένιωσα πολύ ενυδατωμένη και ένιωσα την σφριγηλότητα στο πρόσωπό μου καθώς άφηνε μια απαλότητα στο δέρμα μου. Χαρίζει απίστευτη λάμψη, ελαστικότητα και σύσφιξη. Περιέχει βιολογικό λάδι ελιάς, εκχύλισμα φύλλων ελιάς και εκχυλίσματα σιταριού, είναι πλούσιας υφής και απαραίτητη για το πρόσωπο κάθε γυναίκας. Το άρωμα της είναι πολύ ευχάριστο και διακριτικό. Συνδυάζοντας την κρέμα και με τον ορό προσώπου τα αποτελέσματα είναι καταπληκτικά….







NIOTI- Κρέμα χειλιών & ματιών-Ενυδατική




Με το πέρασμα του χρόνου, η επιδερμίδα αλλάζει όψη και μπορεί να προδώσει την ηλικία μιας γυναίκας. Όμως, μία μοντέρνα δραστήρια γυναίκα πρέπει να φαίνεται και να είναι πάντα εξαιρετική. Γι’ αυτό, η σχολαστική περιποίηση της επιδερμίδας πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της. Και ειδικότερα όταν αφορά τα μάτια και τα χείλη μας , πρέπει να είμαστε πιο σχολαστικές διότι είναι σημεία που <<σπάνε>> πιο γρήγορα.

Η κρέμα Κρέμα χειλιών & ματιών NIOTI  είναι μια πλούσια κρέμα ματιών με ποιο ρευστή υφή , που στοχεύει στην λείανση των λεπτών γραμμών αλλά και στην ανάπλαση της επιδερμίδας με σκοπό να δείχνει πιο νέα και λαμπερή. Η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια μου έγινε πιο ελαστική και έχουν απαλυνθεί σε εμφάνιση οι γραμμές έκφρασης. Τα μάτια μου φαίνονται πιο ξεκούραστα και βλέπω μια μεγάλη διαφορά σε ότι αφορά το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους. Το πόδι της χήνας που με ταλαιπωρεί, πραγματικά έχει αισθητή διαφορά. Και όλα αυτά χάρις στα συστατικά που περιέχει από βιολογικό λάδι ελιάς, που ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος ,ενώ η  καφεΐνη που περιέχει ελαττώνει τους μαύρους κύκλους και τα εκχυλίσματα αγγουριού με όλα τα αντιοξειδωτικά στοιχεία προλαμβάνει και διορθώνει τα σημάδια γήρανσης  διαφυλάσσοντας  την νεανικότητα της περιοχής. Ενώ στα χείλη μου έδωσε απίστευτη ενυδάτωση και πολύ ευχάριστη υφή και δεν φαίνονται πλέον αφυδατωμένα.

Την χρησιμοποιώ καθημερινά κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ και ταμπονάροντας την περιοχή. Αποφεύγουμε τραβήγματα. Η επιδερμίδα κάτω από τα μάτια είναι ντελικάτη και θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Μόλις εφαρμόσω την κρέμα αφήνω να απορροφηθεί εντελώς πριν αρχίσω το μακιγιάζ






NIOTI- Μαλακτική κρέμα μαλλιών



Τώρα που έρχεται το καλοκαιράκι και θα είμαστε στην θάλασσα και στον ήλιο ,αλλά και από την καθημερινή ταλαιπωρία από τις καιρικές συνθήκες και το πιστολάκι, τα μαλλιά μας συχνά τα νιώθουμε ξηρά ειδικά στις άκρες. Όσες έχουμε μακριά μαλλιά παρατηρούμε εκτός από την ξηρότητα , φριζάρισμα και άσχημη υφή και συχνά τα νιώθω ξηρά-ειδικά στις άκρες με αποτέλεσμα να έχω σχεδόν πάντα ψαλίδα. Τη λύση τη βρήκα στη χρήση της Μαλακτικής κρέμας μαλλιών από την ΝΙΟΤΙ που δίνει στα μαλλιά μου καθημερινή ενυδάτωση. Είναι λευκού χρώματος  και έχει αρκετά πλούσια υφή και δεν χρειάζομαι  μεγάλη ποσότητα. Σταμάτησα να έχω ψαλίδα ενώ ταυτόχρονα τονώνει τα μαλλιά μου, αφήνοντας τα υγιή και λαμπερά. Τα συστατικά που περιέχει είναι από βιολογικό λάδι ελιάς και λάδι αργκάν, εκχύλισμα αλόης, προβιταμίνη Β5, κερατίνη και βιταμίνη Ε που ενυδατώνουν και θρέφουν τα μαλλιά αφήνοντάς τα απαλά υγιή και μεταξένια.

Αφού λουστώ ,απλώνω την κρέμα σε υγρά λουσμένα μαλλιά, από τις ρίζες μέχρι τις άκρες, κάνοντας απαλό μασάζ. Αφήνω  να δράσει 5 με 10 λεπτά και ξεπλένω με άφθονο νερό. Ξεπλένεται πολύ εύκολα και ξεμπλέκει τα μαλλιά μου και τα κάνει πιο απαλά και λεία.






NIOTI- Μάσκα μαλλιών





<<Ολοι υποκύπτουν μπροστά στην γοητεία μιας γυναίκας ,η οποία σε όποιο χώρο και να μπει ,θα κάνει όλα τα μάτια να γυρίσουν επάνω της>>. Πόσο μάλλον όταν θα έχει όμορφα , αεράτα και μεταξένια μαλλιά.

Αγαπημένη μάσκα μαλλιών για εμένα αφού κάνει τα μαλλιά μου να μακραίνουν με φυσικό τρόπο, αφήνοντας τις άκρες ενυδατωμένες. Είναι μία λευκή και ρευστή μάσκα μαλλιών που ενυδατώνει τα μαλλιά και τα κάνει πιο λαμπερά και μαλακά. Απευθύνεται κυρίως σε κοπέλες που έχουν ταλαιπωρήσει τα μαλλιά τους ,αλλά και σε όσες θέλουν να προλάβουν καταστάσεις, αφού βοηθά τα μαλλιά να ανακτούν την χαμένη τους λάμψη, τα  ενυδατώνει ,θρέφει , αφήνοντάς τα απαλά, υγιή, λαμπερά και χωρίς ψαλίδα. Δεν λαδώνει τα μαλλιά μου καθόλου  και αφήνει ένα υπέροχο διακριτικό άρωμα.

Αφού λουστώ, απλώνω τη μάσκα σε υγρά λουσμένα μαλλιά, από τις ρίζες μέχρι τις άκρες, κάνοντας απαλό μασάζ. Αφήνω  να δράσει 5 με 10 λεπτά και ξεπλύνω με άφθονο νερό.






 NIOTI- Τονωτικό λάδι μαλλιών




Το λάδι μαλλιών της ΝΙΟΤΙ είναι ένα απαραίτητο καλλυντικό για όλες τις γυναίκες, χειμώνα-καλοκαίρι. Τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται όλο τον χρόνο από τους ρύπους, τον αέρα, την ηλιακή ακτινοβολία και κυρίως από το πιστολάκι. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι άκρες των μαλλιών να γεμίζουν ψαλίδα και να σπάνε.

Είναι πραγματικά ένα λαδάκι που κάνει μεταξένια τα μαλλιά μου, αφού περιέχει λάδι μεταξιού ,οργανικό λάδι ελιάς και λάδι αργκάν.. Μου χάρισε άμεση θρέψη και έντονη λάμψη στα μαλλιά μου και χάρις  στο λάδι αβυσσηνίας και την  βιταμίνη Ε που περιέχει απέκτησα ευκολία στο χτένισμα και απαλότητα. Το χρησιμοποιώ και το καλοκαίρι διότι προστατεύει από την ακτινοβολία UV!!!

Είναι σε υγρή μορφή και με <<θειικό άρωμα>>.Βάζοντας το έθρεψε την τρίχα σε βάθος, χωρίς να αφήσει ίχνος λιπαρότητας.

Το εφαρμόζω σε σκουπισμένα με πετσέτα ή στεγνά μαλλιά..








Για το τέλος θα ήθελα να αναφέρω ότι είμαι πανευτυχής που ακόμη μία Ελληνική εταιρία έχει τόσο καλά προϊόντα και με τόσα καλά αποτελέσματα. Η ελληνική γή ,γή των θεών και της ομορφιάς χαρίζει σε εμάς τις γυναίκες τα αγνά προϊόντα της απλόχερα!!!

Τα προϊόντα  ΝΙΟΤΙ  δεν περιέχει PARABENS, ΠΡΟΠΥΛΕΝΟΓΛΥΚΟΛΗ, ΠΑΡΑΦΙΝΕΛΑΙΟ.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία για την χορηγία των προϊόντων!!


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου