Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Farcom



Farcom



Γειά σας Glamorous,


Στο σημερινό άρθρο θα σας μιλήσω για το σύμβολο της καλοτυχίας και της γονιμότητας, καρπός της ζωής και γνωστό από το έθιμο που σπάμε <<το ρόδι>> για να μας φέρει τύχη τη νέα χρονιά. Όμως οι θαυματουργές ιδιότητες του ροδιού δεν περιορίζονται εκεί. Είναι ευεργετικό για την υγεία μας και είναι πηγή πολύτιμων θρεπτικών συστατικών που χαρίζουν υγεία και ευεξία. Είναι ένα μοναδικό φυσικό καλλυντικό!


Το ρόδι είναι ένα φρούτο που είναι γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων στον άνθρωπο...Από την εποχή των Φοινίκων προσφερόταν σε ιεροτελεστίες και γιορτές, ενώ στην ελληνική και ρωμαϊκή μυθολογία θεωρείτο σύμβολο του έρωτα, της ευημερίας και της γονιμότητας. Έμβλημα της θεάς Ήρας και της Δήμητρας, το ρόδι σύμφωνα με τον μύθο, φυτεύτηκε από τη θεά Αφροδίτη στη γη, ο χυμός του κύλαγε στις φλέβες του θεού Διονύσου και μάγεψε την Περσεφόνη, η οποία και το καθιέρωσε ως σύμβολο ομορφιάς και ευημερίας.


Οι σπόροι του ροδιού είναι βάλσαμο για τον οργανισμό μας. Οι ξεχωριστές αντιοξειδωτικές ιδιότητες του ροδιού μπορούν να μάς χαρίσουν μακροζωία αλλά και μοναδική λάμψη. Εκτός από την κουζίνα, το ρόδι πρέπει να έχει τη δική του θέση και στο ντουλαπάκι με τα καλλυντικά. Τα πλούσια θρεπτικά συστατικά και οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες αυτού του καρπού προσφέρουν μακροζωία, ενώ χαρίζουν υγιή, νεανική και λαμπερή όψη, σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά.





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ



Η FARCOM, ως αμιγώς ελληνική εταιρεία, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των καλλυντικών, εμπνέεται από την σημαντική αυτή κληρονομιά και δημιουργεί στα εργαστήριά της, ολοκληρωμένες σειρές εντατικής περιποίησης και ενυδατικής, αντιγηραντικής φροντίδας για την επιδερμίδα, τα μαλλιά και το πρόσωπο . Ιδρύθηκε το 1970 και παρέχει καλλυντικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών και σώματος. Το όραμα της FARCOM είναι να παρέχει στην εγχώρια και διεθνή αγορά καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε ανταγωνιστικές τιμές, στηριζόμενη στην πολύχρονη εμπειρία της, στην δυναμική των συνεργατών της και στη διαρκή ερευνητική της προσπάθεια.


Στην Farcom είναι υποστηρικτές της ιδέας ότι οι «ωραίοι άνθρωποι» ζουν «ωραία ζωή» και απαρτίζουν έναν «ωραίο κόσμο» και συνεχίζουν να συνεισφέρουν σε αυτό προσπαθώντας να ξεπεράσουν τον εαυτό τους σε καλαίσθητη δημιουργία στον τομέα τους δρώντας με ειλικρίνεια και αυθεντικότητα. Η εταιρεία έχει κέντρο τον πελάτη και είναι δεσμευμένη στη συνεχή μεγιστοποίηση της ικανοποίησής του. Δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ιδέα ότι μια όμορφη ζωή είναι δυνατή μόνο σε ένα καθαρό περιβάλλον και καθιστούν και εμάς υπεύθυνους για αυτό.


Η FARCOM εξάγει όλα τα προϊόντα της σε αγορές πλέον των 30 χωρών.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι από τη νέα σειρά Mea Natura Pomegranate της εταιρίας FARCOM………





Mea Natura Pomegranate- CLEANSING MILK 3 IN 1 FACE & EYES

(Γαλάκτωμα Καθαρισμού)




Πόσες από εμάς δε θα θέλαμε να βρεθούμε στο κρεβάτι, έτοιμες για ύπνο , με καθαρό , αμακιγιάριστο πρόσωπο , και όλο αυτό να έχει γίνει αυτόματα με ένα… μαγικό τρόπο; Μάλλον όλες, και είναι λογικό γιατί κάποιες φορές, όταν νυστάζουμε και νιώθουμε όλη την κούραση της μέρας, η ιδέα και μόνο του καθαρισμού, μας προκαλεί βαρεμάρα και είναι σα να μας σπρώχνει όλο και πιο κοντά στο μαξιλάρι μας … Προκειμένου όμως να έχουμε όμορφη επιδερμίδα, το πρώτο, πολύ σημαντικό βήμα είναι ο σωστός καθαρισμός κάθε βράδυ. Τι θα κερδίσουμε από αυτό; Τα οφέλη είναι πολλά γιατί το μυστικό για νεανική επιδερμίδα είναι να μπορεί η επιδερμίδα να αναπνεύσει σωστά και να απορροφήσει τα κύρια δραστικά συστατικά των κρεμών που χρειάζεται να διεισδύσουν καλύτερα .


 Το πρόσωπό μας έχει ανάγκη από καθημερινή φροντίδα και προστασία, ώστε να δείχνει συνεχώς λαμπερό και αψεγάδιαστο……..

Ο καθαρισμός του προσώπου είναι το πρώτο βήμα για λαμπερή επιδερμίδα, καθώς βοηθάει να αφαιρείτε μακιγιάζ, σκόνη και ιδρώτα. Το μόνο που χρειάζεται είναι 2 – 3 λεπτά από το χρόνο σας.



Η φύση αποτελεί την κινητήριο δύναμη και την πηγή έμπνευσης για τη FARCOM. Η σειρά Mea Natura Pomegranate CLEANSING MILK αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα ενυδάτωσης και καθαρισμού βασισμένο σε κλινικές μελέτες και στη βαθιά γνώση της δύναμης της φύσης. Έτσι και με το γαλάκτωμα καθαρισμού, καθαρίζετε αποτελεσματικά την επιδερμίδα σας με το άγγιγμα των φυσικών συστατικών.

Το Γαλάκτωμα απαλού Καθαρισμού Προσώπου Mea Natura Pomegranate- CLEANSING MILK 3 IN 1 FACE & EYES είναι σχεδιασμένο για αποτελεσματικό καθαρισμό της επιδερμίδας του προσώπου και των ματιών από το μέικ-απ και τους ρύπους. Το Γαλάκτωμα Καθαρισμού έχει ευχάριστη και πολύ δροσερή γαλακτώδη υφή που θα την αγαπήσετε. Και το ευχάριστο άρωμα από ρόδι θα σας συνεπάρη , ενώ η απαλή σύνθεση του οργανικού  ελαίου Ροδιού ,εσπεριδοειδών και μύρτιλου βοηθάει στην ενυδάτωση και τόνωση της επιδερμίδας αφήνοντας αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας στο δέρμα…….


Βοηθά στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας στο δέρμα ενώ καταπραΰνει και διατηρεί την επιδερμίδα απαλή. Η επιδερμίδα φαίνεται καθαρή ,φρέσκια και είναι απόλυτα προετοιμασμένη να δεχτεί τα προϊόντα περιποίησης.  Ενώ είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες που θρέφουν αποτελεσματικά το δέρμα προλαμβάνοντας τους ερεθισμούς και  βοηθά στην αποκατάσταση της απαλότητάς του!!!!

Απλώστε με απαλές κινήσεις σε πρόσωπο και λαιμό και στη συνέχεια αφαιρέστε το γαλάκτωμα με βαμβάκι.


Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος !!!!


Το γαλάκτωμα καθαρισμού δεν περιέχει:
 Parabens, Mineral Oil, Propylene Glycol, Petrolatum, Silicones, Alcohol, Synthetic dyes



 
Mea Natura Pomegranate – FACE SCRUB GEL 





Το δέρμα μας ανανεώνει καθημερινά τα κύτταρά του δημιουργώντας νέα, τα οποία μένουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας κάνοντας την θαμπή και τραχιά. Όσο μεγαλώνουμε η διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων μειώνεται γι’ αυτό επιβάλλεται συχνότερη απολέπιση. Η απολέπιση  λειαίνει την επιφάνεια του δέρματος, διεγείρει σημαντικά τη μικροκυκλοφορία και διευκολύνει την αποβολή των τοξινών.

Η απολέπιση είναι το βήμα που οι περισσότεροι άνθρωποι παραλείπουν στην εβδομαδιαία ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας τους. Αλλά, αν ξεκινήσετε σωστά την απολέπιση στο δέρμα σας, θα παρατηρήσετε μια άμεση διαφορά. Ένας από τους λόγους που το δέρμα των ανδρών φαίνεται πιο νεανικό από ό, τι των γυναικών είναι επειδή οι άνδρες απολεπίζουν καθημερινά όταν ξυρίζονται.



Το Mea Natura Pomegranate – FACE SCRUB GEL είναι απαλό καθαριστικό τζελ καθαρισμού και απολέπισης για το πρόσωπο και το λαιμό, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες. Κάνει Βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας και κάνει απομάκρυνσή συσσωρευμένων νεκρών κυττάρων. Με φυσικούς, σφαιρικούς κόκκινους μικρόκοκκους περλίτη, καθαρίζει απαλά σε βάθος, απομακρύνει σκόνες χωρίς να αφυδατώνει, και κάνει αποσυμφόρηση των πόρων από σμήγμα, ιδρώτα, make-up και αφήνει την επιδερμίδα καθαρή,  δροσερή και ενυδατωμένη. Μου προσφέρει καθαρή και φωτεινή επιδερμίδα χωρίς να νιώθω το δέρμα μου να τραβάει. Το άρωμα του είναι απαλό και διακριτικό ρόδι που αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση….


Το Mea Natura PomegranateFACE SCRUB GEL αναζωογόνησε και λείανε την επιδερμίδα μου, προσφέροντας λαμπερή όψη , ζωντάνια, ενυδάτωση και απαλότητα.



  •  Η απολέπιση βοηθάει τις λιπαρές επιδερμίδες, αφού απομακρύνει το περιττό σμήγμα και απελευθερώνει τους πόρους εμποδίζοντας να δημιουργηθούν σπυράκια.

  • Τα σημάδια της ακμής γιατί βοηθά στην γρήγορη ανανέωση των κυττάρων που αυτό έχει σαν συνέπεια να εξαφανιστούν σιγά σιγά οι ατέλειες.

  • Στην μείωση της εικόνας των καφέ κηλίδων που έχουν δημιουργηθεί με τον χρόνο ή των πανάδων.

  • Στις ξηρές επιδερμίδες στις οποίες πρέπει γρήγορα να απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα για να έρχονται στην επιφάνεια τα υγιή τα οποία μπορούν να δεχτούν και να ευεργετηθούν από την ενυδάτωση.

  • Στην θαμπή και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα καθώς επαναφέρει την λάμψη και λειαίνει το δέρμα.

  • Στην απορρόφηση των ενυδατικών ή αντιγηραντικών προϊόντων που χρησιμοποιείς στο πρόσωπο σου.

Εφαρμόστε την κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις σε νωπή επιδερμίδα σε όλο το πρόσωπο. Να αποφεύγετε την περιοχή γύρω από τα μάτια. Δημιουργήστε αφρό και επιμείνετε στο μέτωπο, μύτη και πιγούνι. Ξεβγάλετε με χλιαρό νερό.


Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος και όλες τις ηλικίες.

Είναι σε πρακτική συσκευασία ,κατάλληλη για ταξίδια!


Το scrub gel προσώπου δεν περιέχει:

Parabens, Mineral Oil, Propylene Glycol, Silicones, Petrolatum, Alcohol




Mea Natura Pomegranate – Anti-Ageing, Anti-Wrinkle Face Day Cream SPF 15

(Αντιγηραντική/ Αντιρυτιδική Κρέμα Προσώπου Ημέρας

SPF 15 .Ολοκληρωμένη προστασία ενάντια στα σημάδια γήρανσης & τις ρυτίδες)





Στην ηλικία των 25+ οι γυναίκες είναι νέες, δραστήριες, γεμάτες ενέργεια και αυτό φαίνεται στο πρόσωπό τους. Επομένως, αυτό που χρειάζονται δεν είναι να καταπολεμήσουν, αλλά να κρατήσουν το χρόνο με το μέρος τους. Με άλλα λόγια, να διατηρήσουν τη νεανική επιδερμίδα που έχουν σε αυτήν την ηλικία για όσο το δυνατό περισσότερο.

Στην ηλικία αυτή μπορείτε να δράσετε προληπτικά επιλέγοντας την Αντιγηραντική / Αντιρυτιδική κρέμα ημέρας Mea Natura Pomegranate – Anti-Ageing, Anti-Wrinkle Face Day Cream SPF 15 που είναι ενισχυμένη με αντιοξειδωτικά και αντιγηραντικά συστατικά που θωρακίζουν την επιδερμίδα απέναντι στην επερχόμενη φθορά του χρόνου.

Οι ακτίνες UVA εισχωρούν βαθιά στο δέρμα μας, προκαλώντας αποδόμηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να χάνει την υποστηρικτική της στοιβάδα, να εμφανίζει ρυτίδες και έλλειψη σφριγηλότητας.


Η Αντιρυτιδική/αντιγηραντική κρέμα ημέρας Mea Natura Pomegranate – Anti-Ageing, Anti-Wrinkle Face Day Cream SPF 15 έχει λεπτόρρευστη και ελαφριά υφή εμπλουτισμένη με οργανικό έλαιο ροδιού και φωτεινό αποτέλεσμα για επανόρθωση των ρυτίδων και σύσφιξη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Χάρις στο σύμπλεγμα NATURA AGEING SKIN DEFY λειαίνει άμεσα την επιδερμίδα και χαρίζει λάμψη. Μέχρι το τέλος της ημέρας, η επιδερμίδα παραμένει λεία, τα χαρακτηριστικά παραμένουν σφριγηλά και το πρόσωπο διατηρεί τη νεότητά του!!!


Η κρέμα αυτή είναι λευκού χρώματος ,αρκετά ενυδατική χωρίς να αφήνει καθόλου λιπαρότητα και έχει ένα υπέροχο φρουτένιο άρωμα ροδιού. Η σύσταση της παρόλο που είναι κρεμώδης, έχει μία ελαφριά όψη που απλώνεται και απορροφάται εξαιρετικά εύκολα και αφήνει ευχάριστη αίσθηση.…..

Τα αποτελέσματα θα σας ενθουσιάσουν καθώς:
  • Οι ελεύθερες ρίζες οι οποίες είναι αποτέλεσμα άγχους, περιβαλλοντικών παραγόντων και ακτινών UVA εξουδετερώνονται. Η επιδερμίδα αποκτά  αρκετή ενέργεια για τη μόνιμη ανανέωση της δομής της.

  •  Ο ιστός είναι αισθητά πιο σφιχτός και η επιδερμίδα δείχνει πιο φρέσκια και πιο ανανεωμένη.

  •  έχει επιπλέον εμπλουτιστεί με SPF 15 για να προστατεύει ενεργά την επιδερμίδα ενάντια στη φθορά UVA/UVB, μειώνοντας έτσι τη δημιουργία νέων ρυτίδων. Απορροφάται γρήγορα και αφήνει μία ευχάριστη αίσθηση στην επιδερμίδα.

  •  Επηρεάζει τη δράση εκείνων των πρωτεϊνών που σχετίζονται με τη γήρανση του δέρματος και ενισχύει τη σφριγηλότητα του.

  • Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα με αποτέλεσμα λιγότερες ρυτίδες και βελτιωμένη ελαστικότητα, σφριγηλότητα και υφή.

  •  Ενισχύει την ενυδάτωση και υποστηρίζει τη φυσική διαδικασία ανάπλασης του δέρματος.   

Την χρησιμοποιώ καθημερινά κάνοντας ελαφρύ μασάζ σε πρόσωπο και λαιμό ,μέχρι να απορροφηθεί!! 


Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος!!

Χωρίς parabens Mineral Oil, Petrolatum, Silicones, Alcohol, Synthetic dyes- Δερματολογικά ελεγμένη.





MEA NATURA Pomegranate Anti-Ageing, Anti-Wrinkle 24-Hour Face Cream


(MEA NATURA Pomegranate Αντιγηραντική / Αντιρυτιδική 24ώρη Κρέμα Προσώπου. Εντατική δράση ενάντια στα σημάδια γήρανσης & τις ρυτίδες)








Οι ρυτίδες δεν είναι τίποτε άλλο παρά αλλοιώσεις του δέρματος, οι οποίες εμφανίζονται είτε λόγω γήρανσης είτε λόγω κάποιων συνηθειών μας (π.χ. ρυτίδες έκφρασης, τρόπος ζωής). Η γήρανση του δέρματος είναι μια απολύτως φυσιολογική και αναπόφευκτη διαδικασία.



To δέρμα μας διαθέτει ορισμένες ουσίες πολύ σημαντικές για την υγεία και την ομορφιά του, όπως το κολλαγόνο, η ελαστίνη και το υαλουρονικό οξύ. Αυτό που συμβαίνει με την πάροδο του χρόνου είναι, ότι η παραγωγή των ουσιών αυτών μειώνεται και η ανανέωση των κυττάρων ελαττώνεται, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να λεπταίνει, να αφυδατώνεται, να χάνει την ελαστικότητά της, και τελικά να «σπάει». Έτσι σχηματίζονται οι γνωστές ρυτίδες, κυρίως στο πρόσωπο, καθώς είναι αυτό που εκτίθεται πιο έντονα σε διάφορους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Αρχικά είναι «δυναμικές» δηλαδή είναι εμφανείς μόνο μέσω των εκφράσεων του προσώπου, στη συνέχεια όμως, καθώς η επιδερμίδα χαλαρώνει, γίνονται «στατικές», δηλαδή μόνιμες.



Η νέα Αντιγηραντική- Αντιρυτιδική 24ώρη κρέμα προσώπου είναι πλούσιας υφής που προσφέρει ορατά αποτελέσματα :


Μειώνει σημαντικά τις ρυτίδες

Βελτιώνει τη σφριγηλότητα

Θρέφει, προσφέρει λάμψη κι ενυδάτωση

Η κρέμα απορροφάται γρήγορα και προστατεύει την επιδερμίδα από τις επιβλαβείς περιβαλλοντικές επιδράσεις, λόγω της περιεκτικότητάς της σε φυσικούς δεσμευτές ελευθέρων ριζών.

Πολύτιμο έλαιο από τους σπόρους του ροδιού, περιποιούνται την απαιτητική επιδερμίδα.

Μειώνει τις ρυτίδες και λειαίνει….

Προστατεύει από το οξειδωτικό στρες .

Βελτιώνει την ελαστικότητα και τη σύσφιγξη της επιδερμίδας.

Ιδανική και ως βάση για το μακιγιάζ .

Το περίγραμμα του προσώπου φαίνεται πιο σφιχτό, η επιδερμίδα λάμπει από ομορφιά και ζωντάνια.


Η αποδεδειγμένη αντιγηραντική δράση της Αντιρυτιδικής- Αντιγηραντική κρέμας προσώπου  οφείλεται στην ειδική σύνθεσή της και το μοναδικό συνδυασμό λιπιδίων, με ένα μείγμα υαλουρονικού οξέος και ριβόζης!!

Ενυδατώνει άμεσα και εντατικά , αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή, ελαστική και με αίσθηση άνεσης.Ενώ διορθώνει σημαντικά τις ρυτίδες και βελτιώνει την υφή και τον τόνο της επιδερμίδας, για πιο λεία και πιο φρέσκια όψη.

Η Κρέμα έχει πλούσια φυσική σύνθεση που περιέχει 95% φυσικά συστατικά!!

Απλώστε καθημερινά σε καθαρή επιδερμίδα σε πρόσωπο και λαιμό με απαλές κυκλικές κινήσεις αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια.


Η καθημερινή της χρήση βελτιώνει αισθητά την υφή της επιδερμίδας, ενώ την διατηρεί ενυδατωμένη, μοναδικά απαλή, νεανική και λαμπερή.

Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος!!

Χωρίς parabens Mineral Oil, Petrolatum, Silicones, Alcohol, Synthetic dyes- Δερματολογικά ελεγμένη.

Ενδείκνυται για τις ηλικίες: 30+






Η σειρά MEA NATURA Pomegranate δημιουργήθηκε για να φέρει φρεσκάδα, ενυδάτωση και καθημερινή φροντίδα στην επιδερμίδα, προκειμένου να απολαμβάνετε αισθησιακό άρωμα και μοναδική ενυδάτωση, όλο το 24ωρο. Με τον αισθησιακό συνδυασμό του Ροδιού, η φρεσκάδα, η αναζωογόνηση και η ενυδάτωση είναι στα καλύτερά τους! Η σειρά είναι εμπνευσμένη από τη φύση, τις τάσεις της μόδας, με τα λαμπερά ανοιξιάτικα χρώματα, αλλά και τη δική σας ανάγκη για ολοκληρωμένες στιγμές περιποίησης.



Ευχαριστώ πολύ την εταιρία για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται :www.farcom.gr

 και   https://www.facebook.com/FARCOM.SA/?fref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου