Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

FBM Anagenessis Personal Clinic

FBM Anagenessis Personal Clinic



Γειά σας Glamorous,


Oι εκφράσεις του προσώπου μας είναι ίσως ένας από τους πιο σημαντικούς κώδικες επικοινωνίας. Είναι, ωστόσο, υπεύθυνες και για την εμφάνιση των λεγόμενων ρυτίδων έκφρασης. Αλίμονο, όμως, αν κάθε φορά που γελάμε, θυμώνουμε ή συνοφρυωνόμαστε, σκεφτόμαστε μην τυχόν και ενταθούν οι ρυτίδες στο πρόσωπό μας. Aντ’ αυτού, καλό θα ήταν να τις προλάβουμε ή να χτυπήσουμε τον εχθρό κατά μέτωπο .

Οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια μας είναι ο εφιάλτης κάθε γυναίκας και η συνεχόμενη αντιπαράθεσή της με το χρόνο που περνά. Φαίνεται πως κανείς δεν μπορεί να γλιτώσει από αυτές και το άγχος επιδεινώνει την κατάσταση.  Οι ρυτίδες στα μάτια είναι από τις πρώτες ρυτίδες που εμφανίζονται στο πρόσωπο, διότι η επιδερμίδα των ματιών είναι πιο λεπτή και πιο ευαίσθητη και πολλές φορές προκαλεί ανεπιθύμητες ρυτίδες εξαιτίας της μειωμένης της ανθεκτικότητας στο χρόνο και στις εξωτερικές συνθήκες.


 Όπως είναι λογικό, όλες οι γυναίκες θέλουν να απαλλαγούν από τις ρυτίδες στα μάτια, ωστόσο αυτό δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση. Τα μάτια μας είναι πιο επιρρεπή  στις φθορές του χρόνου σε σχέση με το υπόλοιπο πρόσωπο. Αυτό συμβαίνει γιατί το πάχος της επιδερμίδας γύρω από τα βλέφαρα είναι πιο λεπτό ενώ περιέχει και ελάχιστα λιπαρά στοιχεία. Για το λόγο αυτό τα μάτια παρουσιάζουν πιο γρήγορα προβλήματα όπως ρυτίδες, μαύρους κύκλους και σακούλες .Ταλαιπωρούνται συνεχώς από την σκόνη, το καυσαέριο, τον ήλιο, τις καιρικές μεταβολές ακόμη και από την ακτινοβολία των υπολογιστών!!!!!!







ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η FBM Anagenessis Personal Clinic είναι μια ελληνική εταιρεία που με τα προϊόντα και τις θεραπείες της μπορεί να σας δώσει πραγματικά αποτελέσματα. Η εταιρία Anagenessis Personal Clinic σκέφτεται τον πλανήτη και το άτομο δημιουργώντας προϊόντα που επιφέρουν την ισορροπία στο πρόσωπο, στο σώμα, στη ψυχή και το περιβάλλον. Τα προϊόντα της Anagenessis Personal Clinic δεν περιέχουν συστατικά τα οποία κατηγορούνται για τις ανεπιθύμητες ενέργειες στο περιβάλλον και στον άνθρωπο. Η Anagenessis Personal Clinic στη συνεχή αναζήτηση για το καλύτερο, χρησιμοποίησε κορυφαίους χημικούς σε συνεργασία με εξιδεικευμένους αισθητικούς, με στόχο να δημιουργηθεί μια σειρά με καλλυντικά ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ και με τα καλύτερα αποτελέσματα για τη νεότητα και την υγεία του προσώπου και του σώματος.

Τα προϊόντα τους δεν περιέχουν Συντηρητικά (άρα ούτε parabens). Επίσης δε περιέχουν προπυλενογλυκόλη η οποία έχει κατηγορηθεί για πιθανούς ερεθισμούς αλλά ούτε και παραφινέλαιο, το οποίο είναι πετρελαϊκό παράγωγο και δεν επιτρέπει στο δέρμα να αναπνεύσει.

Τα προϊόντα τους απορροφούνται άμεσα, δρουν γρήγορα στην επιδερμίδα και προσφέρουν σύντομα λάμψη και υγεία.




Το προϊόν που δοκίμασα είναι:



FBM Anagenessis- Concetrated eye serum


 
Αναμφίβολα, τα μάτια είναι τα πρώτα που προδίδουν την ηλικία μας. Η γήρανση των ματιών επηρεάζει ολόκληρη αυτήν την περιοχή – εμφανίζονται γραμμές και ρυτίδες, το πόδι της χήνας και χαλάρωση της επιδερμίδας και εμείς οι γυναίκες το γνωρίζουμε πολύ καλά. Φυσικά και καμιά μας  δεν θα πρέπει να μείνει άπραγη, για αυτό το λόγο πρέπει να προμηθευτούμε ένα από τα πιο ισχυρά « χρυσά όπλα» της αγοράς, το οποίο μας το παρουσιάζει η FBM Anagenessis .

Πολλές γυναίκες όταν κοιτάζονται το πρωί στον καθρέφτη δεν αναγνωρίζουν το πρόσωπό τους, αφού τα οιδήματα στην περιοχή των ματιών δίνουν μια άλλη εικόνα. Τα μάτια μας μάλιστα είναι ένα ιδιαίτερο σημείο του προσώπου μας, που απαιτεί φροντίδα με ειδικά προϊόντα περιποίησης ματιών δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα. Το δέρμα στην περιοχή των ματιών είναι πολύ ευαίσθητο και με την πάροδο της ηλικίας γίνεται ακόμα λεπτότερο και χάνει την ελαστικότητά του λόγω έλλειψης σμηγματογόνων αδένων.. Είναι μια περιοχή που λόγω της αυξημένης κινητικότητας των μυών εμφανίζονται πρόωρα οι πρώτες ρυτίδες έκφρασης.


Ένα πολύ δυνατό και με εντυπωσιακά αποτελέσματα serum που δοκιμάσαμε τελευταία είναι η Concetrated Εye Serum της FBM Anagenessis. Πρόκειται για ένα serum ματιών ενισχυμένης δράσης κατά των παραγόντων που προκαλούν ρυτίδες, οιδήματα και μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια. Το προϊόν Concetrated Εye Serum της FBM Anagenessis σχεδιάστηκε για να καταπολεμά τη γήρανση σε όλη την περιοχή των ματιών, χρησιμοποιώντας συστατικά-κλειδιά, που στοχεύουν στις διαφορετικές ανάγκες όλης της περιοχής. Πρόκειται για ένα ελιξίριο που προσφέρει βαθιά και εντατική περιποίηση με εγγυημένα αποτελέσματα. Πρόκειται για μια έξυπνη αντιγηραντική λύση, για ορατή λείανση, ορατή ανόρθωση, ορατή σύσφιξη και αποκατάσταση του νεανικού σχήματος των ματιών που προσφέρει διόρθωση και κλινικά αποτελέσματα .Το serum ενισχυμένης δράσης, είναι εμπλουτισμένο με τελευταίας τεχνολογίας βλαστοκύτταρα από το φυτό Argan που προστατεύει, αναζωογονεί  και ενισχύει την επιδερμίδα επιταχύνοντας τη φυσική διαδικασία ανανέωσής της .Επίσης τα λιποαμινοξέα και οι θρεπτικοί πολυσακχαρίτες που περιέχει πραγματοποιούν τόνωση της ελαστικότητας στην περιοχή γύρω από τα μάτια, ορατή μείωση ρυτίδων και στοχευόμενη δράση κατά μαύρων κύκλων και σακουλών.


  • -32% στο μήκος και το βάθος των ρυτίδων και λεπτών γραμμών.

  •  Μειώνει τον όγκο στο άνω βλέφαρο - σύσφιγξη.

  • Μειώνει την εικόνα των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

  •  Ενυδατώνει την περιοχή γύρω από τα μάτια.

  •  Μειώνει την εικόνα των μαύρων κύκλων.

  • Μειώνει την εικόνα του οιδήματος στο κάτω βλέφαρο (σακούλα).

  • Βελτιώνει τη λάμψη και τη νεανική όψη.

  •  Αντιμετωπίζει τις πρώτες ρυτίδες, τις λεπτές γραµµές και τους πόρους, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου.

Με μεταξένια υφή  που απορροφάται γρήγορα ,χωρίς να λιπαίνει και συμπυκνωμένη δράση, το Concetrated Εye Serum της FBM Anagenessis απαντά στις ανάγκες κάθε επιδερμίδας. Ακόμα λοιπόν και αν το skincare layering δεν συγκαταλέγεται στις αγαπημένες σας συνήθειες, το συγκεκριμένο serum, θα ενισχύσει την επιδερμίδα σας, και δεν πρέπει να λείπει από την καθημερινή σας ρουτίνα.



Το απλώνω σε μικρή ποσότητα πρωί – βράδυ.






Μπορεί τα μάτια να είναι, όπως λέει ο λαός μας, ο καθρέφτης της ψυχής μας αλλά οι ρυτίδες που συχνά σχηματίζονται γύρω τους είναι σίγουρα ο καθρέφτης της ηλικίας μας. Για αυτό και η FBM Anagenessis ψάχνει και φέρνει πάντα μεθόδους για να προλάβει, καλύψει ή ακόμα και να διορθώσει τα σημάδια της γήρανσης σε όλο το πρόσωπο αλλά ειδικότερα γύρω από τα μάτια.



Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://jqm.fbmanagenessis.gr/articles

                    https://www.facebook.com/AnagenessisPersonalClinic/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου