Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Frezyderm



Frezyderm






Γειά σας Glamorous,


O Ζωοδότης ήλιος, τόσο πολύτιμος και απαραίτητος για τη ζωή στον πλανήτη μας!!!


Έχετε  ποτέ  αναρωτηθεί  γιατί η άνοιξη  και το καλοκαίρι θεωρούνται οι πιο αγαπημένες εποχές του χρόνου  από τους περισσότερους ανθρώπους; Πιθανώς  η  απάντηση  να οφείλεται  στις  ευεργετικές  ιδιότητες  του ήλιου. Έχει αποδειχθεί πως η έκθεση στον ήλιο  προκαλεί ευφορία στον άνθρωπο  και αυτό γιατί όταν το σώμα εκτεθεί στις ηλιακές ακτίνες , απελευθερώνονται ενδορφίνες , ουσίες υπεύθυνες  για την αίσθηση της ευφορίας.

Τα τελευταία χρόνια όμως φαίνεται  ότι ο ήλιος δεν αγαπάει το δέρμα μας. Από τις ορατές  και αόρατες ακτινοβολίες που εκπέμπει ο ήλιος , οι αόρατες  υπεριώδεις   UVA-UVB  φτάνουν στην επιφάνεια της γης και προκαλούν τα περισσότερα προβλήματα. Διεισδύουν  στο δέρμα επιφέροντας πολλές δυσάρεστες συνέπειες. Χωρίς αυτόν όμως δεν υπάρχει ζωή και πέρα από κάθε αμφιβολία αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο για την υγεία μας.

Το καλοκαίρι δεν περιμένει άλλο. Το ίδιο φαντάζομε κι εσείς.! Για αυτό τον λόγο ακονίσατε τα …μαγιό σας.  Όσες δεν εμφανιστήκατε ακόμα στις παραλίες ( 2 – 3 θα είναι μάλλον…) θα το κάνετε τις επόμενες μέρες ή και σήμερα! Δείτε πώς θα φροντίσετε σωστά την επιδερμίδα σας αυτό το καλοκαίρι για να διατηρήσετε τη λάμψη και τη ζωντάνια της και την ενυδάτωση της.





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ
 



Η FREZYDERM είναι μια ελληνική εταιρεία που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2011, με πολυετή πείρα στο σχεδιασμό και την παραγωγή δερμοκαλλυντικών προϊόντων. Έχοντας μοναδικό γνώμονα την υγεία του δέρματος και την ομορφιά που πηγάζει μέσα από αυτή, το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της FREZYDERM αξιοποιεί όλα τα δεδομένα της σύγχρονης Κοσμετολογίας και σχεδιάζει τα προϊόντα FREZYDERM χρησιμοποιώντας αποκλειστικά πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας!

Με αποτελεσματικές συνθέσεις από δραστικά συστατικά, μοναδικές υφές και διακριτικά αρώματα η καθημερινή περιποίηση με τη FREZYDERM γίνεται μια πραγματική απόλαυση! Η FREZYDERM διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα, την καθημερινή περιποίηση και την επαναφορά της υγείας των μαλλιών, τη φροντίδα των ποδιών, την αντιμετώπιση των δερματικών κηλίδων, την περιποίηση της λιπαρής και ακνεϊκής επιδερμίδας καθώς και τις ανάγκες της βρεφικής και παιδικής επιδερμίδας.





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:





MOISTURIZING PLUS CREAM
 



Μετά το τεράστιο κεφάλαιο της αντιγήρανσης η κοσμετολογία αρχίζει να στρέφει την προσοχή του στο εξίσου σημαντικό θέμα της καθημερινής ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Ειδικά το καλοκαίρι είναι ο καλύτερος σύμμαχος απέναντι στην ξηρότητα και την αφυδάτωση. Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι από την ηλικία των 30 και μετά η επιδερμίδα μας σταδιακά αφυδατώνεται και γίνεται πιο θαμπή. Εμφανίζει ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Χάνει τη φρεσκάδα και την πυκνότητά της………….

Οσο για το καλοκαίρι θέλουμε να το ζούμε στο έπακρο. Να απολαμβάνουμε κάθε κύμα, κάθε ηλιαχτίδα και κάθε απογευματινό αεράκι. Αλλά δυστυχώς τα σημάδια των διακοπών γίνονται εμφανή με την πάροδο του χρόνου. Η έκθεση στον ήλιο, οι υψηλές θερμοκρασίες και η θάλασσα έχουν αφήσει την επιδερμίδα μας αφυδατωμένη, ξηρή με αίσθηση τραβήγματος. Η ανάγκη για εντατική φροντίδα και επανόρθωση γίνεται επιτακτική, προκειμένου να αποκτήσει η επιδερμίδα μας τη λαμπερή όψη που της αξίζει.

Τις ανάγκες μας για κάθε τύπο δέρματος σε πρόσωπο ή σώμα έρχεται να μας τις καλύψει η FREZYDERM με μία ολοκληρωμένη πολυλειτουργική σειρά προϊόντων για ενυδάτωση, σε βάθος αναδόμηση και ταυτόχρονα πρόληψη, επανόρθωση και αναστροφή της φωτογήρανσης.

Το πρόβλημα αυτό έρχεται να λύσει η Moisturizing Plus Cream.

Είναι μια κρέμα λευκού χρώματος που με την  δροσερή υφή της είναι ικανή να χαρίσει στο νεανικό δέρμα μας ,τη φρεσκάδα, την απαλότητα και την ελαστικότητα που του αξίζει. Κάνει το δέρμα μου πιο ενυδατωμένο, ενώ από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, έχουμε την αίσθηση ότι η επιδερμίδα μας «ξεδιψά». Επιπλέον αποτελεί εξαιρετική βάση και για μακιγιάζ, αφού χάρη στη λεπτόρρευστη και μη λιπαρή υφή της, απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Το άρωμα της είναι ελαφρύ και ευχάριστο…Επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κάτω από το  foundation.



·       Τα φυτικά εκχυλίσματα και το σύμπλεγμα 3 τύπων υαλουρονικού οξέος σε συνδυασμό με τα ενεργά συστατικά σύκου προσφέρουν ενισχυμένη ενυδάτωση και επανόρθωση και στα 3 επίπεδα της επιδερμίδας.

·        Η πλούσια και απαλή σύνθεση της Moisturizing Plus Cream προσφέρει δυναμική και σε βάθος ενυδάτωση στο κανονικό προς ξηρό και μέτρια αφυδατωμένο δέρμα σε πρόσωπο και λαιμό.

·       Επιτυγχάνει μείωση των πρώτων λεπτών γραμμών και αύξηση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος, λόγω της χρήσης τετραπεπτιδίων (Tetrapeptide -9 & -11), που ενεργοποιούν τους μηχανισμούς γονιδιακής έκφρασης του δέρματος και αυξάνουν τη σύνθεση της ελαστίνης καθώς και του κολλαγόνου κατά 112%.

·       Μια πραγματική πηγή ενυδάτωσης για τη διψασμένη επιδερμίδα μετά το Καλοκαίρι. Εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε και εκχυλίσματα Ηλίανθου και Δεντρολίβανου, που προστατεύουν το DNA του δέρματος από το οξειδωτικό stress, θα γίνει επάξια η απολαυστική περιποίηση του προσώπου κάθε πρωί και βράδυ.



Έχει καταπληκτική συσκευασία με αντλία που είναι πολύ όμορφη και πρακτική για λόγους οικονομίας ,αλλά και θέματα υγιεινής…

Την χρησιμοποιώ καθημερινά, πρωί ή/και βράδυ, απλώνοντας την  σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα, στο πρόσωπο και το λαιμό.





SELF TAN BODY SHAPE


 Ηλιόλουστο φινίρισμα πριν τον ήλιο, χωρίς αυτόν...


Η χώρα μας έχει ένα ευλογημένο κλίμα που μας χαρίζει ηλιοφάνεια για πολλούς μήνες και το να μαυρίσει κανείς σε αυτήν είναι το πλέον εύκολο. Δυστυχώς, όμως, ο ήλιος κάθε χρόνο γίνεται και πιο επιθετικός και καλό είναι να προσέχουμε πότε και πως εκτιθέμεθα σε αυτόν.

Το καλοκαίρι όμως είναι ήδη εδώ και πολλές γυναίκες έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε το μαύρισμα. Η  χρυσαφένια επιδερμίδα είναι ελκυστική και sexy αλλά πολλές από εμάς δεν μπορούμε να μαυρίσουμε ποτέ στο βαθμό που επιθυμούμε. Όλες θέλουμε να την αποκτήσουμε, ειδικά το καλοκαίρι, αλλά όλες ξέρουμε και  τις επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας.

Επιπλέον: αν ξοδεύαμε κάποιες εργατοώρες κάτω από τον καυτό ήλιο θα καταλήγαμε α) με έγκαυμα και β) με φωτογήρανση. Τα σημάδια της οποίας  θα βλέπαμε μερικά χρόνια μετά και μιλώ για εκείνες τις πανάδες ή τις ρυτιδούλες που βγήκαν πολύ πριν την ώρα τους.

Με τον ήλιο λοιπόν να αποτελεί κόκκινο πανί για την επιδερμίδα μας και το solarium να δημιουργεί σωρεία προβληματισμών και μέχρι να βρούμε το δρόμο για την κοντινότερη παραλία, λίγο… ψεύτικο sun-kissed χρώμα θα καμουφλάρει την ασπρίλα και θα αναδείξει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας μας με φυσικό χρώμα το οποίο μετά από μερικές ώρες εφαρμογής μετατρέπεται στο χρυσό μπρούτζινο χρώμα που όλες αγαπάμε. .

Το SELF TAN BODY SHAPE είναι λοιπόν, για ένα επιφανειακό, τεχνητό και απόλυτα ασφαλές μαύρισμα που δεν χρειάζεται έκθεση στον ήλιο για να επιτευχθεί. Είναι ένα προϊόν που εκτός από μαύρισμα προσφέρει και σύσφιγξη της επιδερμίδας!

Το Body Shape έχει ελαφριά κρεμώδες υφή για να απλώνεται εύκολα στην επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή. Με απαλό πράσινο χρώμα, απορροφάται πολύ γρήγορα και δεν αφήνει λιπαρότητα και γραμμές και δεν "πορτοκαλίζει", ούτε βάφει τις παλάμες και τα νύχια!!

 Το δέρμα χρωματίζεται σταδιακά, ώστε να επιτυγχάνεται ένας φυσικός τόνος ομοιόμορφου μαυρίσματος & λάμψης. Περιέχει ένα σύμπλεγμα φυτικών συστατικών, πολυφαινολών, καφεΐνης, guarana και καρνιτίνης που όχι μόνο δίνει ένα απολύτως φυσικό μαύρισμα χωρίς ήλιο αλλά ενεργοποιούν και την μελανίνη κι έτσι μαυρίζουμε πιο γρήγορα όταν κάνουμε ηλιοθεραπεία, παρέχει και αντιγηραντική/αντιοξειδωτική προστασία, ενεργοποιεί τη λιπόλυση, αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος και μειώνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Το άρωμα του δεν είναι έντονο…..



  •    Μαύρισμα χωρίς έκθεση στον ήλιο

  •   Αύξηση ελαστικότητας και σφρίγους

  •     Ενίσχυση μικροκυκλοφορίας

  •     Ενεργοποίηση μικροκυκλοφορίας



Είναι σε πρακτική συσκευασία για να το έχουμε παντού!!



Απλώνουμε την κρέμα σε καθαρό δέρμα oμοιόμορφα, 2 φορές την ημέρα. Μετά τις 2 πρώτες μέρες το δέρμα σκουραίνει και βαθμιαία το αποτέλεσμα γίνεται εμφανέστερο στο τέλος της εβδομάδας. Με την έκθεση στον ήλιο το μαύρισμα ενισχύεται.

Δεν παρέχει αντηλιακή προστασία και η έκθεση στον ήλιο απαιτεί πάντα αντηλιακό






Αποκαταστήστε έγκαιρα την ενυδάτωση και την απαλότητα της επιδερμίδας σας σε πρόσωπο και σώμα με την αγωγή εντατικής ενυδάτωσης της FREZYDERM και αναδείξτε άμεσα το σφρίγος και τη λάμψη του δέρματός σας για ένα εξίσου απολαυστικό καλοκαίρι ………




Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.frezyderm.com/
 
https://web.facebook.com/frezyderm/home

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου