Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Arcaya - Neobeauty Cosmetics



Arcaya - Neobeauty Cosmetics







Γειά σας Glamorous,


Καλοκαίρι σημαίνει ελευθερία και διασκέδαση. Σημαίνει να γιορτάζουμε την παιχνιδιάρικη πλευρά του εαυτού μας, που παγιδεύεται στους άλλους μήνες. Τι καλύτερος τρόπος  να παίξει κανείς με τα προϊόντα ομορφιάς της Arcaya!!!!


Το καλοκαίρι είναι εποχή χαλάρωσης, ψυχαγωγίας και ανανέωσης, αλλά μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό για την ομορφιά. Είναι ιδιαίτερα σκληρό με το πρόσωπο που μένει ολημερίς εκτεθειμένο στον ήλιο, ξεθωριάζει τα βαμμένα μαλλιά, ενώ η συνεχής έκθεση στο νερό και στον ιδρώτα μπορεί να καταστρέψει το πρόσωπο μας…. Μπορεί το καλοκαίρι να είναι μία δύσκολη περίοδος για να διατηρούμαστε  συνεχώς φρέσκιες και δροσερές, λόγω της ζέστης και του ιδρώτα, όμως με τα μυστικά ομορφιάς της  Arcaya θα καταφέρουμε να δείχνουμε λαμπερές ακόμα κι όταν ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο!!!

Αυτό το καλοκαίρι χρειαζόμαστε περισσότερο παρά ποτέ να χαλαρώσουμε, να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας και να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας. Αφήνουμε, λοιπόν, τις έγνοιες στην πόλη και ασχολούμαστε με το σώμα μας και το πρόσωπό μας πολύ περισσότερο γιατί  ας μην ξεχνάμε ότι η ομορφιά δεν κάνει διακοπές!!





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


H Neobeauty Cosmetics είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των επαγγελματικών καλλυντικών Arcaya, Idividual Cosmetics και Neomist. Τα προϊόντα των εταιρειών που εκπροσωπεί η Νeobeauty Cosmetics παράγονται κάτω από τους αυστηρότερους ποιοτικούς ελέγχους και αποτελούν αποτέλεσμα μακροχρόνιας έρευνας και μελέτης. Κάθε ένα από τα προϊόντα υπόσχεται άμεσα και ορατά αποτελέσματα, με μοναδικό στόχο τη φροντίδα της γυναικείας επιδερμίδας, την θεραπεία σε βάθος και την κάλυψη κάθε αισθητικής ανάγκης. Ιδανικά για κάθε ηλικία.
Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από ένα επιλεγμένο δίκτυο φαρμακείων.







Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:





Arcaya No5 Noni Frangipani Cream

(Κρέμα νυκτός για Θρέψη και Αναζωογόνηση)






Και η επιδερμίδα υπόκειται στους νόμους της φθοράς ενόσω ο άνθρωπος μεγαλώνει. Η σκόνη, τα νεκρά κύτταρα και οι ρύποι της ατμόσφαιρας επιτείνουν την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων στην περιοχή του προσώπου. Για τον λόγο αυτό πολλές είναι οι γυναίκες που καταφεύγουν σε χειρουργικές επεμβάσεις ανόρθωσης, οι οποίες ναι μεν προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα, είναι δε πολυδάπανες και ο χρόνος ανάρρωσης μεγάλος.

Όμως  ήδη ξέρετε ότι η ομορφιά είναι ένα άνισο παιχνίδι με τον χρόνο. Και για αυτό είναι πράγματι απαραίτητο να κάνουμε κάτι για το δέρμα μας, να το περιποιούμαστε και να το προστατεύουμε για να το διατηρήσουμε υγιές…. και μάλιστα αυτό πρέπει να γίνει πριν καν δούμε σημάδια αλλά όσο ακόμα μπορούμε να τα προλάβουμε…Μαγικό ραβδί δυστυχώς δεν υπάρχει οπότε θα χρειαστεί να ξέρετε τον τρόπο για να διατηρήσετε ένα γοητευτικό και ξεκούραστο πρόσωπο χωρίς έντονα τα σημάδια της γήρανσης.

Για τις γυναίκες που δεν μπορούν να περιμένουν, η Arcaya έφερε την επανάσταση στην τελετουργία της περιποίησης κάνοντας την  επιδερμίδα μας νεότερη, ξεκούραστη και αναζωογονημένη χάρις στην κρέμα νυκτός Arcaya No5 Noni Frangipani Cream.

Τώρα πια είναι δυνατό να σβήνουμε σε δευτερόλεπτα τα σημάδια της γήρανσης: ρυτίδες & πόρους αλλά και τις ατέλειες.


Με μια σειρά βασισμένη στην πιο προηγμένη τεχνολογία της,η Arcaya έφερε αληθινή επανάσταση στην περιποίηση της επιδερμίδας .Κάνοντας ένα βήμα πιο πέρα προσφέρει μια νέα λύση στην περιποίηση, που άμεσα και φυσικά, διορθώνει την επιδερμίδα. Χάρη στην θρεπτική κρέμα νυκτός, με την  απαλή υφή της η αντιγηραντική κρέμα καθημερινής ενυδάτωσης Arcaya No5 Noni Frangipani Cream αποτελεί μια ολοκαίνουργια αντιγηραντική τελετουργία. Μια ανάλαφρη κρέμα  που προσφέρει αίσθηση εξαιρετικής απαλότητας και άνεσης…..


Είναι μια πλούσια ,φρουκτώδες, συσφικτική κιτρινωπού χρώματος κρέμα προσώπου ελαφριάς υφής με ισχυρή θρεπτική και μαλακτική δράση, ιδανική και για την ταλαιπωρημένη ή ώριμη επιδερμίδα. Τα εξωτικά έλαια περιποίησης που περιέχει χαρίσανε στο πρόσωπο μου λάμψη και φωτεινότητα, κάνοντας την μεταξένια και απαλή .

Έχει έντονη αντιγηραντική δράση, μειώνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες ενώ ταυτόχρονα επαναπροσδιορίζει το οβάλ του προσώπου ενισχύοντας την σύσφιξη του δερματικού ιστού. Είναι μια προηγμένη αντιγηραντική κρέμα με μαλακτικές ιδιότητες που προσφέρει έντονη ενυδάτωση και πιο λεία υφή στο δέρμα. Είναι εξαιρετικά απαλή & δεν ερεθίζει. Η πλούσια σύνθεσή της βοηθά ώστε να καλμάρει το στρεσαρισμένο δέρμα και να μειωθεί η ερυθρότητά του.

Το  άρωμα της με κάνει να φαντάζομαι τη σαγηνευτική ατμόσφαιρα της ιταλικής Ριβιέρας, τα ειδυλλιακά καταγάλανα νερά, τον ατελείωτο ουρανό από πάνω και τις απότομες πράσινες πλαγιές. Αν αυτό σας ακούγεται σαν το ιδανικό καλοκαίρι, τότε μόλις βρήκαμε ένα τρόπο να ταξιδεύετε νοητά μέσα από το πιο υπέροχο άρωμα της Arcaya No5 Noni Frangipani Cream, είναι ελαφρύ , υπέροχο και με ταξιδεύει !!!

Είναι μια κρέμα νυκτός που φέρνει το καλοκαίρι στην επιδερμίδα μας χάρη στη σύνθεσή της με πλούσια θρεπτικά συστατικά που περιέχει.


Εφαρμόζω ικανή ποσότητα στο πρόσωπο, στον λαιμό και το ντεκολτέ με κυκλικές και ανοδικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί το προϊόν.

Είναι κατάλληλη για κανονικές, ξηρές και ευαίσθητες με έλλειψη σφριγηλότητας επιδερμίδες.





Arcaya Derma Pro Serum

(Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΝΖΥΜΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ARCAYA)




Αφού κολυμπήσαμε σε καταπράσινα νερά, περάσαμε ατελείωτες ώρες κάνοντας ηλιοθεραπεία, παίζοντας ρακέτες ή beach volley στην παραλία, ήρθε η ώρα της επιστροφής και της ανασύνταξης, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Αποτέλεσμα της παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο, είναι το δέρμα μας να έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά και να «διψάει» για φροντίδα και περιποίηση.

Η σωστή και ολοκληρωμένη περιποίηση της επιδερμίδας μας είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της νεανικότητάς της. Η φροντίδα του προσώπου είναι ωφέλιμος χρόνος με τον εαυτό μας, γι’ αυτό ο καθαρισμός του προσώπου μας πρέπει να καθιερωθεί ως καθημερινή αναγκαία συνήθεια.

Ο σωστός καθαρισμός βοηθάει το δέρμα να αναπνεύσει, ελευθερώνει τους πόρους και προετοιμάζει την επιδερμίδα για το επόμενο βήμα, την ενυδάτωση.. Ο καθαρισμός προσώπου «καθαρίζει» την επιδερμίδα μας από τα νεκρά κύτταρα, το περιττό σμήγμα και τα μαύρα στίγματα που δημιουργούνται από την ατμόσφαιρα. Το μακιγιάζ και οι ρύποι είναι απαραίτητο να αφαιρούνται πριν από τη χρήση οποιουδήποτε προϊόντος. Τα αποτελέσματα μετά τον καθαρισμό είναι ότι η επιδερμίδα μας αναπνέει καλύτερα .Οι πόροι μας είναι καθαροί και έτσι οι κρέμες απορροφούνται καλύτερα! Και ας μην ξεχνάμε ότι ο καθαρισμός του προσώπου είναι το Α και το Ω για την υγεία της επιδερμίδας.

Όσο πιο ολοκληρωμένα φροντίζουμε την επιδερμίδα μας, τόσο πιο άμεσα και ορατά θα είναι τα αποτελέσματα. Γι’ αυτό προϊόν εντατικής περιποίησης που δρα σε βάθος και έχει υψηλή περιεκτικότητα δραστικών συστατικών, ειδικά για το καλοκαίρι, που η επιδερμίδα έχει ανάγκη από ενισχυμένο καθαρισμό, δοκιμάστε το ΝΕΟ Arcaya Derma Pro Serum, για άμεση υγιή μορφή του προσώπου μας, η ικανότητα απορρόφησης του αυξάνεται και η επιδερμίδα αποκαλύπτεται καθαρή, διαυγής και φωτεινή από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.


Το ΝΕΟ Arcaya Derma Pro Serum είναι ένα δροσερό serum καθαρισμού και  είναι το πρώτο serum προσώπου που απομακρύνει ρύπους και μικροσωματίδια χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα, ενώ την αφήνει φρέσκια και λαμπερή, χάρη στην απαλή σύνθεση που συνδυάζει την απόλαυση με τον απόλυτο καθαρισμό! Είναι ένα ήπιο σε υφή προϊόν σχεδόν διάφανο που ,διεισδύει καλύτερα και είναι ολοκληρωμένος καθαρισμός της επιδερμίδας με κολλαγόνο και βιολογικά ένζυμα από παπάγια, ανανά και κολοκύθα ,εμπλουτισμένο με ενυδατικά στοιχεία ,που στοχεύουν στην τόνωση της ελαστικότητας της επιδερμίδας του προσώπου μας και στην εξουδετέρωση του περιεχομένου των πόρων από ρύπους και άχρηστες ουσίες. Το άρωμα του είναι υπέροχο και έντονο που διαρκεί και αφού έχω ξεπλύνει το πρόσωπο μου....


Έκανε την επιδερμίδα να φαίνεται φρέσκια, ζωντανή και νεανική, χαρίζοντας μου την απαλότητα που έλειπε ενώ ταυτόχρονα το προετοίμασε να έχει καλύτερη εφαρμογή της ενυδατικής μου κρέμας!


Εφαρμόζω περίπου το περιεχόμενο από 1-2 πιπέττες του Dermapur σε στεγνό και καθαρό δέρμα, και με τις άκρες των δακτύλων μου κάνω απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις( δεν κάνει πολύ αφρό). Αφήνω να δράσει για 1-2 λεπτά. Στη συνέχεια κάνω πάλι μασάζ με βρεγμένες τις άκρες των δακτύλων. Τέλος, ξεπλένω με άφθονο νερό.


Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας.





Arcaya Hyaluron Ampoules



Όταν το πρόσωπο μας είναι κουρασμένο, θαμπό και άτονο και εμείς δεν έχουμε το χρόνο για μια ολοκληρωμένη κούρα ομορφιάς στην αισθητικό μας, υπάρχει τρόπος να φρεσκαριστούμε στο σπίτι μας, αρκεί να έχουμε προμηθευτεί τα απαραίτητα καλλυντικά. Αυτά είναι οι αμπούλες ομορφιάς. Προϊόντα που περιέχουν ενεργά συστατικά υψηλής και άμεσης απόδοσης και θεωρούνται «πηγή νιότης και ενέργειας». Ας μην  ξεχνάμε ένα αναζωογονημένο και τονωμένο δέρμα κερδίζει ιδιαίτερη λάμψη και θετική προσοχή.

 Η προστατευτική ασπίδα του σώματός μας, το δέρμα μας, εκτίθεται καθημερινά σε εσωτερικούς και εξωτερικούς παράγοντες που το αποδυναμώνουν και το καταστρέφουν. Παράγοντες όπως το επιβαρυμένο περιβάλλον, κακός τρόπος ζωής ή γενετικές καταστάσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στην υγεία του δέρματος. Η αντοχή του μειώνεται καθώς επίσης και η ζωντάνια με την τονικότητά του. Η ARCAYA, κορυφαίο brand στην παγκόσμια αγορά επαγγελματικών καλλυντικών, ξεχωρίζει για τις αμπούλες ομορφιάς, απόλυτα εξειδικευμένες για κάθε ανάγκη, κάθε επιδερμίδα, κάθε ηλικία! Σκοπός της είναι να δώσει τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να απολαμβάνει καθημερινά περιποίηση επαγγελματικού τύπου στο σπίτι, εισάγοντας την νέα παγκόσμια καινοτομία στην ιατρική αισθητική: την περιποίηση προσώπου με αμπούλες ομορφιάς!


Οι αμπούλες είναι γυάλινες και μπλε χρώματος ,περιέχουν συμπυκνωμένες δραστικές ουσίες με μεγάλη και φανερή αποτελεσματικότητα. Η αποτελεσματικότητα τους οφείλεται στην συμπύκνωση ειδικών δραστικών ουσιών, οι οποίες δίνουν στο δέρμα μια απίστευτη ώθηση ενέργειας. Είναι αντιοξειδωτικές αμπούλες εντατικής ανάπλασης, ισχυρής δράσης  που βοηθάει στην ρύθμιση και αποκατάσταση των εξασθενημένων κυττάρων της επιδερμίδας, βοηθώντας τα να επαναλειτουργήσουν. Πρόκειται για αμπούλες, οι οποίες προσφέρουν ενυδάτωση μακράς διαρκείας και “κλείδωμα” της υγρασίας στην επιδερμίδα με υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους. Το υαλουρονικό οξύ σχηματίζει έναν μοναδικό σύνδεσμο στην κεράτινη στιβάδα, που “σφραγίζει” την υγρασία και αποτρέπει την απώλειά της, προάγοντας τη σταθερότητα της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα δίνει την αίσθηση “γεμίσματος” λεπτών γραμμών και ρυτίδων, χαρίζοντας ξεκούραστη και ανανεωμένη όψη.



  • Δίνει ελαστικότητα στο δέρμα σας, σταθερότητα και φρέσκια όψη.

  • Προσφέρει έντονη ενυδάτωση –φωτεινότητα.

  •  Γεμίζει τις ρυτίδες αποτελεσματικά από το εσωτερικό.

  •  Λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις μικρές ρυτίδες.

  •   Μειώνει με την τακτική χρήση, ακόμη και βαθιές ρυτίδες.

  • Παρέχει σταθερή ποσότητα νερού στα κύτταρα και εμποδίζει ως εκ τούτου την απώλεια υγρασίας από την επιδερμίδα.

  •   Ενεργοποίηση της σύνθεσης κολλαγόνου.

  • Αντιστρέφει την διαδικασία γήρανσης.

  • Το Arcaya Hyaluron Ampoules είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.



Με τον ορό στη βάση της αμπούλας και την αμπούλα σε όρθια θέση, σπάστε την στο λεπτό της σημείο. Κατά προτίμηση, τυλίξτε την αμπούλα με ένα χαρτομάντιλο πριν τη σπάσετε. Βάζουμε το ειδικό πλαστικό στόμιο και αδειάζουμε το περιεχόμενό της στην παλάμη του χεριού μας και εφαρμόζουμε κάνοντας απαλό μασάζ σε πρόσωπο λαιμό και ντεκολτέ που μόλις έχετε καθαρίσει. Εφαρμόζω 3-4 σταγόνες από το περιεχόμενο της αμπούλας και απλώστε σε όλο το πρόσωπο ώστε να απορροφηθεί εντελώς.








Η θερμοκρασία ανεβαίνει στα ύψη, το δέρμα μας διψάει και ζητάει ενυδάτωση. Η αναζήτηση της «πηγής της νιότης» είναι παλιά όσο και ο χρόνος. Αν μη τι άλλο, ο θρύλος θέλει τον Ισπανό θαλασσοπόρο Χουάν Πονς ντε Λεόν να ασχολείται επισταμένα με αυτήν, το 1513. Οι σύγχρονοι «εξερευνητές» της Arcaya που είναι αποφασισμένοι να σβήσουν τα σημάδια του χρόνου από το πρόσωπό μας έχουν ανακαλύψει το  «Ελιξίριο» της νιότης και δεν το κρατάνε μυστικό……….




Αν θέλετε και εσείς να αποκτήσετε σετ ομορφιάς και μαγευτικά ταξίδια από την Arcaya, εντελώς δωρεάν, αυτό το διάστημα η εταιρία διενεργεί ένα φανταστικό διαγωνισμό και μπορείτε να πάρετε όλοι μέρος. Το link του διαγωνισμού είναι: http://goo.gl/lYlBsX













Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Arcaya για την χορηγία των προϊόντων!!


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.facebook.com/NeobeautyCosmetics/?fref=ts



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου