Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

QS Professional review

QS Professional

Νέος χρόνος, ''νέα'' επιδερμίδα..

Γειά σας Glamorous,

Το 12ήμερο των εορτών έλαβε τέλος και η επιδερμίδα του προσώπου μετρά τις πληγές της! Δεν θέλω να φανώ δραματική, αλλά μεταξύ μας, λίγο παραπάνω ξενυχτήσαμε, πολλές φορές αγνοήσαμε το χρυσό κανόνα και κοιμηθήκαμε δίχως να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ μας και γενικά υποβάλλαμε το δέρμα μας σε διάφορες δοκιμασίες.
Παρόλο που αναζητούμε άμεσα τον τρόπο με τον οποίο θα αποτοξινώσουμε και θα επαναφέρουμε τον οργανισμό σε μια ισορροπημένη διατροφή συνήθως δεν εφαρμόζουμε την ίδια τακτική για την επιδερμίδα μας. Κι όμως, η επιδερμίδα έχει τις ίδιες «διατροφικές ανάγκες» με τον οργανισμό μας. Γι’ αυτό χρειάζεται ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά που εναλλάσσονται μεταξύ τους.
Το ζητούμενο για εμάς- ως γνήσιες glamorous- είναι ένα και μοναδικό. Η υγεία της επιδερμίδας. Και για να την εξασφαλίσουμε δεν χρειάζονται νέοι, μεγαλεπήβολοι στόχοι. Αρκεί να υιοθετήσουμε βασικές, ζωτικής όμως σημασίας, κινήσεις στη ρουτίνα περιποίησης, που ενισχύουν τις λειτουργίες και τους φυσικούς μηχανισμούς ανανέωσης και επανόρθωσης εξασφαλίζοντας την υγεία και - γιατί όχι;- τη νεανική της όψη.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αφουγκραζόμαστε και μελετάμε τις ανάγκες της επιδερμίδα μας, και ανακαλύπτουμε τάσεις με την βοήθεια της εταιρίας QS Professional, που αναμένεται να επικρατήσουν τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Το 1987 μια μικρή ομάδα επιστημόνων ερχόμενοι από μια μεγάλη φαρμακευτική εταιρία, ίδρυσαν την QS Professional–Biodomus εταιρία παραγωγής επαγγελματικών καλλυντικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων, καταθέτοντας την εμπειρία, τη τεχνογνωσία και τη δημιουργικότητα τους. Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία των QUATRE SAISONS, καινοτόμων επαγγελματικών καλλυντικών προϊόντων με φυσικής προέλευσης βιοτεχνολογικά ενεργά συστατικά, υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας, αλλά πάντοτε με γνώμονα το μέγιστο σεβασμό στην ασφάλεια της φύσης και του ανθρώπου.
Τα QUATRE SAISONS είναι μια ολοκληρωμένη σειρά επαγγελματικών καλλυντικών προϊόντων, που συνδυάζει μεγάλη συγκέντρωση βιολογικών και βιοτεχνολογικών ενεργών συστατικών, στην αιχμή των εξελίξεων της κοσμετολογίας.

Το όραμα της QS Professional είναι να συνεχίσουνε με το ίδιο πάθος, ειλικρίνεια και δημιουργικότητα, να μας προσφέρουνε υψηλής ποιότητας καλλυντικά προϊόντα και τις τέσσερις εποχές του χρόνου.





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



QUATRE SAISONS-Moisturizing Cleansing Gel 
(ΥΓΡΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ)



Ζούμε και αναπνέουμε τον μολυσμένο αέρα της πόλης. Η επιδερμίδα του προσώπου είναι το μοναδικό σημείο που δέχεται καθημερινά και σε όλη τη διάρκεια του χρόνου μακιγιάζ- συχνά παραπάνω από μια στρώση-, σκόνη, ρύπους και μικροσωματίδια , τα οποία αιωρούνται στην ατμόσφαιρα. Ας μην ξεχνάμε πως η επιδερμίδα μας είναι η πρώτη που υφίσταται τις βλαβερές συνέπειες της ατμοσφαιρικής ρύπανσης..
Όπως δείχνουν λοιπόν οι μελέτες, το κοκτέιλ των περιβαλλοντικών ρύπων από αιθαλομίχλη, σκόνη, καυσαέρια και όζον, εγκαθίσταται στην επιφάνεια, αποδυναμώνει τον επιδερμικό φραγμό με αποτέλεσμα να εμφανίζονται ολοένα και πιο συχνά, ερεθισμοί, κοκκινίλες και το δέρμα να καταλήγει θαμπό, άτονο και ξηρό. Στο τέλος της μέρας, σε μια τόσο μικρή περιοχή, όπως είναι η επιδερμίδα του προσώπου, συσσωρεύονται όλα τα παραπάνω και την κάνουν να ασφυκτιά και την εμποδίζουν να λειτουργήσει φυσιολογικά, με αποτέλεσμα σταδιακά να αποδυναμώνεται και να μην μπορεί να εκπληρώσει το βασικό της ρόλο, που είναι η προστασία του οργανισμού. Όλα αυτά δημιουργούν ένα περιβάλλον που την εμποδίζει να αναπνέει και να λειτουργεί φυσιολογικά. . Ο μοναδικός τρόπος για να την απαλλάξουμε από όλα τα παραπάνω είναι να φροντίζουμε για τον καθημερινό, βραδινό καθαρισμό. Δεν είναι τυχαίο που οι ειδικοί τονίζουν ανελλιπώς πως είναι η πιο σημαντική κίνηση στη ρουτίνα περιποίησης
Στην ανάγκη για προστασία, ενίσχυση και βαθύ καθαρισμό - το τρίπτυχο της σωστής φροντίδας από τη ρύπανση- η εταιρία QS Professional απαντά με καλλυντικά, που περιέχουν νέα, αλλά και ήδη αναγνωρισμένα ενεργά συστατικά τα οποία φαίνεται να οχυρώνουν αποτελεσματικά την επιδερμίδα.

Γι’ αυτό, η QS Professional αναπτύξει ισχυρές ασπίδες προστασίας  που θα την κάνουν άτρωτη στις περιβαλλοντικές επιθέσεις.
Για αρχή ο καθαρισμός, -πρωινός και βραδινός με Moisturizing Cleansing Gel - είναι η πιο σημαντική φροντίδα που μπορούμε να προσφέρουμε στο δέρμα μας από την εφηβική μας ηλικία μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Το Moisturizing Cleansing Gel είναι Υγρό σαπούνι καθαρισμού προσώπου σε μορφή gel ,για κανονικά και ξηρά δέρματα. Απομακρύνει όλα όσα συσσωρεύονται στη διάρκεια της μέρας και της νύχτας, απελευθερώνει τους πόρους και δίνει τη δυνατότητα στο δέρμα να αναπνέει για να αναζωογονείται σωστά. Απομακρύνει μακιγιάζ, σκόνη, ατμοσφαιρικούς ρύπους και νεκρά κύτταρα και απελευθερώνει αποτελεσματικά τους πόρους για να αναπνέει και να αναζωογονείται σωστά η επιδερμίδα. Κι όλα αυτά χωρίς να την απογυμνώνει από τα φυσικά της λιπίδια και να διαταράσσουν έτσι την ισορροπία στην επιφανειακή στιβάδα .
Αφήνει το δέρμα καθαρό και τα δραστικά συστατικά των προϊόντων περιποίησης εισχωρούν άμεσα και σε μεγαλύτερο βάθος.

Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα ενυδάτωσης και καθαρισμού βασισμένο στη βαθιά γνώση της δύναμης της φύσης. Έχει απαλή υφή, καθαρίζει αποτελεσματικά, βελτιώνει την όψη, έχει μαλακτική δράση και δίνει στο δέρμα φρεσκάδα και υγεία. Με λεπτόρρευστη, δροσερή υφή που δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας.  Το Moisturizing Cleansing Gel περιέχει πολλά ακόμη ευεργετικά για την επιδερμίδα συστατικά. Έχει εμπλουτιστεί με Calendula,Chamomile και Centella extract συνδυάζοντας την αγνότητα των φυσικών συστατικών με τη δύναμη της επιστήμης , αποτρέπει την αφυδάτωση του δέρματος ενώ διατηρεί μία αίσθηση απαλότητας και άνεσης. Πλούσιο ,θρέφει αποτελεσματικά το δέρμα προλαμβάνοντας τους ερεθισμούς, ενώ βοηθά στην αποκατάσταση της απαλότητάς του διατηρώντας μία αίσθηση απαλότητας και άνεσης. Αφαιρεί αποτελεσματικά ρύπους και μακιγιάζ ενώ τονώνει την επιδερμίδα αφήνοντας την μοναδικά απαλή, αναζωογονημένη και λαμπερή.

Έχει ευχάριστο άρωμα που θυμίζει ανθισμένους, ανοιξιάτικους κήπους ..Είναι σε στρογγυλή συσκευασία, με ειδικό στόμιο για καλύτερη κατανομή του προϊόντος!

Οδηγίες Χρήσης:

Το απλώνουμε στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις πρωί ή/και βράδυ και αφαιρούμε με νερό.



QUATRE SAISONS- Dark Cleansing Mask  
(ΜΑΣΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΑΝΘΡΑΚΑ)



Γεννιόμαστε με ένα συγκεκριμένο τύπο δέρματος. Όμως είναι σίγουρο ότι δεν θα περάσουμε …..μαζί όλη μας τη ζωή. Ενδογενείς και εξωγενείς παράγοντες που μεσολαβούν στο πέρασμα του χρόνου μπορούν να αλλάξουν άρδην τη φυσιολογία και τον τύπο του δέρματος. Και τις περισσότερες φορές προς το χειρότερο….
Γνωρίζουμε πως ο τύπος της επιδερμίδας είναι γενετικά προκαθορισμένος και τα βασικά του χαρακτηριστικά φαίνονται στην εφηβεία. Ωστόσο το δέρμα , όπως κάθε ζωντανός οργανισμός στη διάρκεια του βίου του αλλάζει αφού επηρεάζεται, όπως είναι φυσικό, είτε από το περιβάλλον, είτε από τις ορμονικές μεταβολές είτε πάλι και από τον τρόπο ζωής. Και δεν εννοούμε τις τυχόν μικροαλλαγές που μπορεί να εντοπίσουμε σε κάθε εποχή του χρόνου - η λιπαρή, για παράδειγμα, να γίνει ακόμη πιο λιπαρή στη διάρκεια του καλοκαιριού ή η ξηρή να υποφέρει περισσότερο το χειμώνα- αλλά για ουσιαστικές μεταβολές του τύπου δέρματος, που αποτυπώνονται σταδιακά μέχρι να τις αντιληφθούμε, με αποτέλεσμα να διαφοροποιούνται οι καθημερινές του ανάγκες άρα και η ρουτίνα περιποίησης.
Συμβαίνει όμως πολύ συχνά, οι παραπάνω ανάγκες να διαφέρουν ακόμη και ανά σημείο του προσώπου. Η εντοπισμένη ακμή στο πιγούνι, που εμφανίζεται συχνά στην ενήλικη ζωή, ή οι φραγμένοι πόροι στη μύτη, μπορούν να εμφανιστούν σε μια κανονική, κατά τα άλλα, επιδερμίδα.
Ενώ όταν η επιδερμίδα έχει λιπαρότητα οι πόροι είναι εμφανείς, η επιδερμίδα συχνά γυαλίζει και η αίσθηση λιπαρότητας είναι ιδιαίτερα έντονη στο μέτωπο, στη μύτη και στο πιγούνι. Έχει μεγαλύτερο πάχος από τους υπόλοιπους τύπους δέρματος και θαμπή όψη. Η ζωή με τη λιπαρή επιδερμίδα δεν είναι εύκολη. Λίγο μετά τον πρωινό καθαρισμό το σμήγμα είναι και πάλι ορατό. Όσο μάλιστα περνούν οι ώρες, η λιπαρότητα είναι ακόμη πιο εμφανής και ενοχλητική, με αποτέλεσμα να αλλοιώνει το μακιγιάζ. Να απαλλαγούμε από το παραπανίσιο σμήγμα είναι μάλλον αδύνατον. Με την εξειδικευμένη όμως φροντίδα, χάρη στις ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες της λιπαρής επιδερμίδας συνθέσεις, μπορούμε να το έχουμε, κατά το δυνατόν, υπό έλεγχο.
Τη λύση στο παραπάνω πρόβλημα δίνει η Dark Cleansing Mask που επιτρέπει με την εφαρμογή της την πολλαπλή , ευεργετική της δράση.

Η Dark Cleansing Mask είναι μάσκα προσώπου για το λιπαρό και με τάση ακμής δέρμα. Είναι ιδανική για βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας και προετοιμάζει το δέρμα για την καλύτερη απορρόφηση των ενεργών συστατικών των προϊόντων περιποίησης που θα ακολουθήσουν.   Δρά σαν ''μαγνήτης'', αντλώντας τις ακαθαρσίες του δέρματος μέσα από τους πόρους, όπως τα βακτήρια, το λάδι, η βρωμιά, τα χημικά και άλλα σωματίδια. Η χρήση της μάσκας με ενεργό άνθρακα, μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τον τόνο, την υφή και τη γενική κατάσταση του δέρματος σας. Ο ενεργός άνθρακας μπορεί επίσης να βοηθήσει και στην καταπολέμηση της ακμής, αλλά και στο καθαρισμό του μακιγιάζ.

Πρόκειται για μια μάσκα προσώπου μαύρου χρώματος, η οποία περιέχει με ενεργό άνθρακα, πανθενόλη, πρόπολη, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα, το σμήγμα και καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα αφήνοντας την αισθητά πιο καθαρή και ανάλαφρη. Είναι ιδανική για λιπαρά δέρματα και δέρματα με τάση ακμής, καθώς αφαιρεί το σμήγμα και τους συσσωρευμένους ρύπους από τους πόρους, συσφίγγοντας τους, ενώ παράλληλα προσδίδει ματ όψη, κάνοντας το δέρμα σας καθαρό και τέλεια απαλό. Σας χαρίζει καθαρή και ανάλαφρη επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα καθαρίζει και συσφίγγει τους πόρους.
Βασισμένη σε ενεργά συστατικά με καθαριστική, ενυδατική, αναζωογονητική & αντιγηραντική δράση.

Ο Ενεργός Άνθρακας απορροφά αποτελεσματικά ανόργανα άλατα, τοξίνες, ακαθαρσίες και άλλες επιβλαβείς ουσίες από την επιδερμίδα, την καθαρίζει σε βάθος απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και κάνει απολέπιση. Λόγω της πορώδους, απορροφητικής του φύσης οι τοξίνες εξουδετερώνονται και το δέρμα δείχνει καθαρό, λαμπερό και ξεκούραστο. Χρησιμοποιείται στην αντιμετώπιση της ακμής, διότι καθαρίζει σε βάθος τους πόρους και σκοτώνει τα βακτήρια που προκαλούν αυτές τις παθήσεις.

H Πανθενόλη είναι ένα φυσικό, υγραντικό συστατικό με εξαιρετικά διεισδυτικές ικανότητες, πλούσιες ενυδατικές, αναπλαστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες ενώ έχει αναζωογονητική και αντιγηραντική δράση.  Η χρήση της συμβάλλει δραστικά, ανακουφίζοντας και βελτιώνοντας την επιδερμίδα.

Συσφίγγει τους πόρους, προσδίδει ματ όψη και παρέχει υψηλή αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση. Επιπλέον χάρις στα πλούσια ενεργά συστατικά που περιέχει προσδίδει λάμψη στην επιδερμίδα!
Είναι σε κομψή συσκευασία ,με απίστευτα υπέροχο άρωμα και είναι κατάλληλη και πρακτική ακόμα και για τα ταξίδια μας!


Αναλυτικότερα:

  • Απορροφά τις τοξίνες.
  • Συσφίγγει το περίγραμμα του προσώπου.
  • Τραβάει την περίσσια λιπαρότητα.
  • Καθαρίζει σε βαθύ επίπεδο τους φραγμένους πόρους.
  • Αφαιρεί αποτελεσματικά τα μαύρα στίγματα.


Οδηγίες Χρήσης:

Για καλύτερο αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε τη μάσκα μία ή δύο φορές την εβδομάδα και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
• Εφαρμόστε ένα παχύ στρώμα στις περιοχές της ζώνης Τ (μύτη-μέτωπο-πηγούνι)
• Αφήστε τη μάσκα για 20-25 λεπτά, μέχρι να στεγνώσει εντελώς και στη συνέχεια τραβήξτε απαλά από το πρόσωπο.
• Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό για να αφαιρέσετε τυχόν περισσεύματα.



QUATRE SAISONS- CC Cream SPF 20
(ΕΠΙΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ,ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ)




Θυμάστε τον καιρό που είχατε τέλεια όψη επιδερμίδας χωρίς καν να φοράτε μέικ απ; Για να είμαστε δίκαιοι, δεν είναι και τόσο πρόσφατα, αλλά σήμερα η όψη της επιδερμίδας σας είναι πιο θαμπή και ανομοιόμορφη από ποτέ και δεν ξέρετε τι να κάνετε. Ο χρόνος και η κούραση έχουν κλέψει από την ομορφιά μας το σημαντικότερο κομμάτι της: την ακτινοβολία. Σίγουρα δεν θέλουμε η νέα χρονιά να μας βρει με το θαμπό, κουρασμένο πρόσωπο που βλέπουμε κάθε μέρα στον καθρέφτη μας. Πριν σας καταβάλλει ο πανικός, λάβετε μέτρα για να βοηθήσετε την επιδερμίδα σας!
Οι αλλαγές αυτές είναι φυσιολογικές: κατά τη διάρκεια των ετών, τα κύτταρα του δέρματος γερνούν και ο ρυθμός ανανέωσής τους μειώνεται. Ως εκ τούτου, τα νεκρά κύτταρα συσσωρεύονται στην επιφάνεια του δέρματος, το οποίο χάνει τη λάμψη του και φαίνεται θαμπό. Η επιδερμίδα αφυδατώνεται και παίζει τον προστατευτικό της ρόλο λιγότερο αποτελεσματικά, οι τοξίνες δεν εξαλείφονται και η ομοιομορφία του χρώματος χάνεται.
Αν μια μέρα, ξαφνικά, η επιδερμίδα σας δείχνει ''διαφορετική''. Πιο χλωμή, θαμπή ή κόκκινη, η αιτία είναι ότι ο χρωματικός τόνος της επιδερμίδας αλλάζει. Ωστόσο, εξακολουθείτε να έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε τη λάμψη της επιδερμίδας σας, να βελτιώσετε την ποιότητα της επιδερμίδας σας και να καταπολεμήσετε την εμφάνιση των καφέ κηλίδων.
Αλλαγή φρουράς λοιπόν στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Οι QUATRE SAISONS- CC Cream SPF 20 αποτελούν την ιδανική επιλογή για την καθημερινή φροντίδα, προστασία και ομοιόμορφο τόνο που προσφέρουν, σε μία μόνο σύνθεση. Τώρα, αυτή η έξυπνη τεχνολογία βοηθά να τον ξανα αλλάξετε. Μέσα σε δευτερόλεπτα θα δείτε την αλλαγή-μια πολύ υγιή λάμψη. Μη-λιπαρή ενυδάτωση καθώς και αντηλιακή προστασία σηματοδοτούν οτι το αύριο θα είναι ακόμα καλύτερο.
Η QUATRE SAISONS- CC Cream SPF 20 (από τα αρχικά Color Corrector) είναι ουσιαστικά ένα primer νέας γενιάς, που διορθώνει τον χρωματικό τόνο του δέρματος και εξουδετερώνει οπτικά οποιαδήποτε ατέλεια, από καφέ κηλίδες μέχρι θαμπάδα και κοκκινίλες. Και μάλιστα είναι έτσι μελετημένη ώστε να προσφέρει άμεσα το αποτέλεσμα χρωματικής διόρθωσης αλλά και τα μακροπρόθεσμα οφέλη μιας κρέμας περιποίησης χωρίς συμβιβασμούς ως προς την υφή.

Γενικά, αυτές οι "υβριδικές" κρέμες είναι ενδιαφέρουσες για τις γυναίκες που δεν έχουν ιδιαίτερα δερματικά προβλήματα και αναζητούν απλές καθημερινές λύσεις. Επειδή συνδυάζουν πολλές δράσεις ταυτόχρονα, έχουν πλούσια σύνθεση με διαφορετικά συστατικά, κάτι που δεν προτείνεται για τα πιο ευαίσθητα δέρματα που αναζητούν απλές συνθέσεις.

Η QUATRE SAISONS- CC Cream SPF 20 γίνεται ένα με το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας σας, εξουδετερώνοντας την ερυθρότητα και τη θαμπάδα, και μειώνοντας την κουρασμένη όψη. Τα συστατικά που εμπεριέχονται στην εξαιρετικά ανάλαφρη ενυδατική της σύνθεση δρουν σαν μέικ-απ - Βάση Προσώπου, όταν έλθουν σε επαφή με την επιδερμίδα. Το αποτέλεσμα; Γυμνή, φυσική επιδερμίδα. Αποκτήστε το τέλειο nude look με ανάλαφρη, προσαρμόσιμη κάλυψη
Είναι ένα ενυδατικό προϊόν με χρώμα που καλύπτει ατέλειες και ψεγάδια ενώ χαρίζει ματ αψεγάδιαστο τελείωμα. Με SPf20, προσφέρει έντονη και ομοιόμορφη κάλυψη στα σημάδια και τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας, δημιουργώντας ένα υγιές, φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα. Σκοπός της είναι να τελειοποιήσει την όψη και την υφή της επιδερμίδας. Η κρέμα CC είναι ιδανική για έλεγχο του χρώματος. Αυτή η κρέμα θα σβήσει τη χλωμή ή κόκκινη, ερεθισμένη όψη που μπορεί να έχει το πρόσωπό σας. Περιέχει συστατικά που χαρίζουν φρεσκάδα στο δέρμα και του δίνουν μία απαλή υφή.
Παρέχει υψηλή κάλυψη με ματ αποτέλεσμα, προφυλάσσει το δέρμα από τις βλαβερές συνέπειες του όζοντος και την επιβλαβή δράση των ελευθέρων ριζών, προστατεύει από την επικίνδυνη UVA / UVB ηλιακή ακτινοβολία, διεγείρει την αναγέννηση του δέρματος, βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, προσφέρει διαρκή ενυδάτωση και θρέφει το δέρμα σε βάθος .
Ένα προϊόν που δημιουργεί την ιδανική βάση μακιγιάζ και συνδυάζει ταυτόχρονα οφέλη περιποίησης στην επιδερμίδα.
Ενας μαγικός συνδυασμός περιποίησης και καλλωπισμού. Η ιδανική λύση για κάθε γυναίκα.

To άρωμα της είναι ελαφρύ και υπέροχο. Σε όμορφη συσκευασία. Κατάλληλη και για ταξίδια.


Αναλυτικότερα:

  •  Διορθώνει και χαρίζει ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα.
  • Φωτίζει, προσφέροντας υγιή όψη στην επιδερμίδα.
  •  Ενυδατώνει για 24 ώρες.
  • Ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των πόρων.
  • Μειώνει τη γυαλάδα.
  • Έχει SPF 20 και προστασία.
  •  Ιδανικό για primer πριν από το foundation.
  • Μη φαγεσωρογόνο και δερματολογικά ελεγμένο.
  • Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, συμπεριλαμβανομένης της ευαίσθητης επιδερμίδας



Οδηγίες Χρήσης:

Εφαρμόζουμε την κρέμα CC με ανοδικές και προς τα έξω κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί. Βεβαιωθείτε ότι έχει εφαρμοστεί ομοιόμορφα στο πρόσωπο έως και το λαιμό λόγω της σύνθεσής της με χρώμα.





Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως στην εταιρία QS Professional βρίσκονται σε διαρκή έρευνα για να μας προσφέρουνε καλλυντικά προϊόντα εγγυημένης αποτελεσματικότητας με καινοτόμα δραστικά συστατικά που η επιστήμη έχει αναδείξει, και η Φύση μας έχει χαρίσει απλόχερα. Το αποτέλεσμα είναι επαγγελματική φροντίδα στο σπίτι μας με τη χρήση προηγμένων καλλυντικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών! Κάθε ένα από τα προϊόντα υπόσχεται ορατά αποτελέσματα, με μοναδικό στόχο τη φροντίδα της γυναικείας επιδερμίδας, την βελτίωση της όψης και την κάλυψη κάθε αισθητικής ανάγκης. Μια εταιρεία με ρυθμό, στρατηγική και εξέλιξη, που τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει πως είναι σε θέση να αγωνιστεί επάξια στο εμπορικό στίβο της Ελλάδος και του εξωτερικού.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία QS Professional για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.qsprofessional.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου