Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Mythos Cosmetics review

Mythos Cosmetics


Γεια σας Glamorous,

Τα χρησιμοποιούμε για να γοητεύσουμε, να βελτιώσουμε τη διάθεσή μας, να αυτοσυγκεντρωθούμε, να αυξήσουμε την αυτοπεποίθησή μας, να αναζωογονηθούμε. Τα αρώματα δεν μας κάνουν μόνο να νιώθουμε ωραία στις διάφορες στιγμές μας, δείχνουν ακόμα και κάτι από την προσωπικότητα μας. Μια ορισμένη μυρωδιά μπορεί να μας καθορίσει και πάνω απ’ όλα να κάνει τους άλλους να μας θυμούνται και να μας αναγνωρίζουν. Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να ξεκλειδώσει τις αναμνήσεις μας με τον τρόπο που μπορεί να το κάνει ένα άρωμα.
Είναι ξεκάθαρο ότι η όσφρηση είναι από τις πιο αδικημένες μεταξύ των αισθήσεων. Κι όμως, δοκιμάστε να φανταστείτε έναν κόσμο χωρίς μυρωδιές. Θα είναι ένας κόσμος χωρίς χρώμα, μουντός και κακόκεφος. Η εικόνα είναι ισχυρό μήνυμα αλλά είναι ελλιπής,  καθώς από μόνη της δεν μπορεί να είναι βιωματική. Τα πάντα γύρω μας είναι συνυφασμένα με μυρωδιές. Άνθρωποι, χώροι, καταστάσεις όλα έχουν εγγεγραμμένη τη δική τους μυρωδιά στο μυαλό μας. Το σπίτι σας έχει την δική του ξεχωριστή μυρωδιά που την αναγνωρίζετε ως οικεία και σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια και θαλπωρή. Ο έρωτας είναι άμεσα συνδεδεμένος με μυρωδιές. Το μαξιλάρι που παίρνετε αγκαλιά όταν δεν είναι στο κρεβάτι, η φορεμένη μπλούζα του και το γεγονός ότι τον/την αναγνωρίζετε στον χώρο ακόμη και πριν τους δείτε, απλώς και μόνο από την μυρωδιά, είναι η απόδειξη ότι τα αρώματα παίζουν μεγαλύτερο ρόλο στην καθημερινότητα μας από όσο είχαμε σκεφτεί. Αν λοιπόν, είναι τόσο σημαντική η μυρωδιά μας στον τρόπο που μας αντιλαμβάνονται οι άλλοι, οφείλουμε να δώσουμε την δέουσα προσοχή στην επιλογή του αρώματος που θα μας αντιπροσωπεύει.
Χάρη λοιπόν, στη δυσκολία και πολυπλοκότητα που ενέχει η δημιουργία του, το άρωμα θεωρείται εδώ και αρκετά χρόνια πραγματική τέχνη.
Τα αρώματα της εταιρίας Mythos Cosmetics είναι αυτά που θα μας δημιουργήσουν αναμνήσεις…..





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Στην Αθήνα το 1966 ,μια απλή ιδέα για φυσικά προϊόντα γέννησε η εταιρία Flax……….
Πρώτος της καρπός η οικογένεια προϊόντων LifoPlus .Μία ολοκληρωμένη σειρά φυτικών σφουγγαριών ,βασισμένη στο φυτό λούφα. Ακολούθησαν δυναμικά οι σειρές περιποίησης Clean Skin & Mythos καθιστώντας την εταιρία τους έναν από τους πρωτοπόρους της εποχής!!Η σειρά Mythos σχεδιάστηκε με βάση την ελιά. Συνδυάζοντας την με μια μεγάλη ποικιλία βοτάνων και καρπών δημιουργήσανε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ,που αξιοποιούν όλες τις ξεχωριστές ιδιότητες των φυσικών τους συστατικών .Στην νέα σειρά Mythos καινοτομήσανε με τις φυσικές και ήπιες φόρμουλες!!
Η σταθερή ανάπτυξή τους είχε σαν αποτέλεσμα το 1990 την επέκταση της εταιρίας στην διεθνή αγορά ,με την διάθεση των φυσικών τους προϊόντων σε ηπείρους υψηλών απαιτήσεων όπως Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία.....

Στην εταιρεία Flax έχουν δεσμευτεί να παράγουν, προϊόντα υψηλής ποιότητας με σκοπό την ικανοποίηση των προσδοκιών του καταναλωτή τους. Με τον τρόπο αυτό έχουν όραμα, να κάνουν την εταιρεία Flax μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στο χώρο της. Αυτό το όραμα μεταφράζεται στο να γίνουν τα προϊόντα Flax πρότυπα ποιότητας για τα προϊόντα της κατηγορίας τους. Σήμερα η δημιουργία νέων προϊόντων από αγνά φυσικά υλικά, αποτελεί  καθημερινά πάθος της εταιρίας!!!




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




EAU DE TOILETTE WILD ROSE



Έχετε συνειδητοποιήσει ότι τα αρώματα και οι μυρωδιές που μας περιβάλλουν, επηρεάζουν συχνά τη διάθεση μας και μεταβάλλουν τα συναισθήματά μας, μέσα σε λίγα μόνο λεπτά,  χωρίς να το καταλάβουμε;
Τα αρώματα δεν είναι απλώς ένα μείγμα αιθέριων ελαίων και αρωματικών συστατικών. Είναι μία "χρονομηχανή", συνδεδεμένη με τις περισσότερες αναμνήσεις σας. Μία και μόνο σταγόνα, είναι ικανή να σας ταξιδέψει σε αγαπημένα μέρη και πρόσωπα.
Για τους περισσότερους ανθρώπους, οι μυρωδιές συχνά συνδέονται με αναμνήσεις. Αυτό δεν είναι σύμπτωση. Η όσφρηση συνδέεται άμεσα με το συναισθηματικό κέντρο του εγκεφάλου μας. Γνωρίζατε ότι ο εγκέφαλός μας είναι σε θέση να «αποθηκεύσει» μυρωδιές, καλύτερα κι από εικόνες; Και ότι ένα άρωμα διαρκεί περισσότερο και με πιο έντονο τρόπο στο μυαλό μας από ό,τι οποιαδήποτε άλλη εικόνα που δημιουργείται από τις άλλες τέσσερις αισθήσεις; Αυτός είναι ο λόγος που γυρίζουμε το κεφάλι μας, όταν το άρωμα κάποιου ανθρώπου μας θυμίζει κάτι από το παρελθόν. Σα να νιώθουμε κοντά σε ένα παλιό φίλο. Και εξηγεί επίσης γιατί μπορούμε εύκολα να αισθανθούμε έλξη για κάποιον του οποίου το άρωμα μας αρέσει πολύ.
Αναμφίβολα, η επιλογή ενός αρώματος, είτε πρόκειται για μας είτε για τον αγαπημένο μας ή την καλύτερή μας φίλη, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Για να κάνουμε σωστή επιλογή βασιζόμαστε πάνω απ’ όλα στο ένστικτό μας.
Πρέπει να σας απασχολεί γιατί πρέπει να δηλώνει ότι είσαι «εσύ». Να βγάζει προς τα έξω τα χαρακτηριστικά του δικού σας εαυτού.
Κάθε άρωμα κρύβει μέσα του μια όμορφη ιστορία, μια μυστική συνταγή, μια έμπνευση και πολλά σπάνια και πολύτιμα συστατικά σε μια και μοναδική σύνθεση… Τα αρώματα λοιπόν, ως άλλα έργα τέχνης, αξίζουν τον θαυμασμό και τον σεβασμό μας!

Στην σημερινή εποχή το άρωμα EAU DE TOILETTE WILD ROSE της εταιρείας Mythos Cosmetics έχει στόχο να αναστατώσει τις αισθήσεις και να αγγίξει την ψυχή. Παράλληλα αφήνει μια έντονη αίσθηση θηλυκότητας, κομψότητας και συναισθηματικής αρμονίας. ‘Ένα μπουκέτο λουλούδια, ξύλα και δροσερά φρούτα ενώνονται με συναρπαστική μαεστρία σε μια σύνθεση που στοχεύει στη γυναικεία ψυχή. 
Το άρωμα ανοίγει με ένα λαμπερό floral με  Άγριο τριαντάφυλλο, Γιασεμί, Κρινάκια που δίνουν τον δικό τους τόνο στη συμφωνία.  Ο δροσερός χυμός του Μανταρίνι, Πορτοκάλι, αγκαλιάζει το φρουτένιο Γκρέιπφρουτ, μετατρέποντας σε μια οικεία αγαπημένη αίσθηση.. Στην καρδιά της εσάνς μια έκρηξη θηλυκότητας επιτυγχάνεται με τη βοήθεια του Σανταλόξυλο και του Πατσουλί.
Το άρωμα EAU DE TOILETTE WILD ROSE είναι η πεμπτουσία της αυτοπεποίθησης, του στυλ και της κομψότητας . Εμπνευσμένο άρωμα το οποίο μένει αληθινά αξέχαστο. Πρόκειται για ένα άρωμα για τις σύγχρονες γυναίκες. Ελαφρύ, φρέσκο​​, κομψό, θηλυκό και γοητευτικό!
Αθόρυβα και διακριτικά, αλλά και με όλη τη δύναμη της ακτινοβολίας του, το EAU DE TOILETTE WILD ROSE φωλιάζει στις αιθέριες πτυχές ενός αισθησιακού πέπλου. Το χάδι του είναι γλυκό και λεπτό, προσφέροντας σε κάθε γυναίκα μια έντονη εμπειρία. Σαν ένα κρυφό ραντεβού. Αυτό το άρωμα αγκαλιάζει τα πάντα, γίνεται ένα με την επιδερμίδα και την ντύνει αισθησιακά. Η λεπτότητα και η διαφάνεια συναντούν την γλυκιά επιμονή, σε μια αποκλειστική συνεύρεση. Η σύνθεσή του είναι πρωτοποριακή και ισορροπημένη .Αυτό το άρωμα βαδίζει σε διαφορετικό μονοπάτι και επινοεί μια μοναδική υπογραφή που συμφιλιώνει τα αντίθετα.

Όλες αυτές οι αισθήσεις σφραγίστηκαν σε ένα κλασικό, επιβλητικό μπουκάλι.


Τρόπος χρήσης:

Ψεκάστε το στο εσωτερικό του χεριού σας. Πριν το μυρίσετε, αφήστε να περάσουν 1-2΄. Με την πρώτη εισπνοή, θα αντιληφθείτε τις νότες κορυφής, οι οποίες θα καθορίσουν αν σας αρέσει το άρωμα ή όχι. Για να διακρίνετε τις μεσαίες νότες, πρέπει να περάσει περίπου μισή ώρα. Τόσο είναι το διάστημα που χρειάζεται για να βγουν στην επιφάνεια οι μεσαίες νότες, οι οποίες τώρα αναμειγνύονται με τη μυρωδιά της επιδερμίδας. Για να αντιληφθείτε τις νότες βάσης, πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 2 ώρες. Οι νότες βάσης είναι η ομάδα που χρειάζεται το μεγαλύτερο διάστημα για να φανερωθεί, γι’ αυτό άλλωστε διαρκεί τις περισσότερες ώρες. Τα χρησιμοποιούμαι βάζοντας τα στον λαιμό, πίσω από τα αυτιά και στους καρπούς μας.




EAU DE TOILETTE CARDAMOM


Τα αρώματα και η μυρωδιά είναι ένα χαρακτηριστικό που παρουσιάζει την προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά. Έτσι, σαν άντρας που στην αξία του συγκαταλέγει το προσεγμένο στυλ, καλό θα είναι να έχετε αρώματα που σας εκφράζουν αλλά και τονίζουν την προσωπικότητα σας.
Έτσι και αλλιώς, το άρωμα είναι κάτι σαν υπογραφή.
Μελέτες έχουν αποδείξει ότι διαθέτουμε 5 με 6 εκατομμύρια οσφρητικούς υποδοχείς και η όσφρηση επηρεάζει το 75% των συναισθημάτων μας.
Επίσης, οι γυναίκες έχουν καλύτερες οσφρητικές επιδώσεις σε μυρωδιές από τους άνδρες, κάτι που τις κάνει ευαίσθητες στο να αφυπνιστεί το μυαλό τους πριν καν κοιτάξουν, αρκεί μόνο να μυρίσουν. Δεν είναι τυχαίο που η κοπέλα σας ίσως κοιμάται με κάποιο ρούχο σας. Έχει τη φυσική σας μυρωδιά αλλά και το άρωμα σας. Μπορεί να σας έχει ζητήσει να ψεκάσετε και κάποιο ρούχο με αυτό. Αυτό συμβαίνει γιατί θέλει να σας νιώθει κοντά της. Άλλωστε μην ξεχνάτε πως οποιοδήποτε άρωμα λέει πολλά για αυτόν που το φοράει.
Υπάρχουν βέβαια και τα αντίθετα αποτελέσματα σε αυτό, δηλαδή περιπτώσεις που το άρωμα θα επηρεάσει μνήμες και συναισθήματα όχι τόσο θετικά.
Για να καταλήξουμε σε μία σωστή επιλογή αρώματος θα πρέπει να βάλουμε κάποια κριτήρια που μας αντιπροσωπεύουν.
Καλύτερος τρόπος είναι να έχουμε στο μυαλό μας το άρωμα σαν να είναι ο καθρέφτης της διάθεσης ενός άνδρα και κάτι που θα πλαισιώσει το τελικό αποτέλεσμα της εμφάνισης και θα δώσει την τελική εικόνα.
Ένα εκλεπτυσμένο, αρρενωπό φρουτώδες άρωμα με εξαιρετική ευωδιά είναι το EAU DE TOILETTE CARDAMOM.

Αιχμαλωτίζοντας την ουσία της αρρενωπής ομορφιάς, αυτό το δυνατό άρωμα ξεχειλίζει ενέργεια και αισθησιασμό. Το EAU DE TOILETTE CARDAMOM συνδυάζει φρέσκιες νότες, γεράνι, , λεμόνι , Γκρέιπφρουτ, Πορτοκάλι ενώ οι νότες Πατσουλί, Vetyver, Κέδρος, χαρίζουν μοντέρνο τόνο σε ένα κλασικό άρωμα. Μία έκρηξη κάρδαμου και περγαμόντου…αυτή είναι η ξεχωριστή συνταγή που θα βάλει φωτιά στο νέο σας εαυτό και που θα γίνει ένας αχώριστος σύντροφος για την καθημερινότητα. Επιβάλλεται να το γνωρίσετε. Και θα το ερωτευτείτε. Αποτελεί μία από τις σταθερές αξίες που έχει ένας άντρας στο μπάνιο του. Αποπνέοντας αυτοπεποίθηση και παιχνιδιάρικη διάθεση!
Το EAU DE TOILETTE CARDAMOM μπορεί να φορεθεί οποτεδήποτε στους ψυχρότερους ή ψυχρότερους μήνες και σε επίσημες περιπτώσεις κατά τους θερμότερους χρόνους του έτους. Η μυρωδιά του EAU DE TOILETTE CARDAMOM είναι τόσο ζεστή, ελκυστική και σαγηνευτική. Είναι επίσης το τέλειο άρωμα για άνδρες που συνήθως δεν φορούν άρωμα πέρα από το αποσμητικό τους. Ο συνδυασμός από νότες εσπεριδοειδών, μαζί με το ξύλο, δίνουν ένα υποβλητικό άρωμα με αίσθηση ελευθερίας. Ένα άρωμα για τον σύγχρονο άνδρα!!
Και όπως ακριβώς κάθε άντρας έχει πολλές πτυχές να δείξει, έτσι έχει και το νέο άρωμα που σχεδιάστηκε για εκείνον. Για εσένα στην προκειμένη περίπτωση, που ξέρεις καθημερινά να δέχεσαι όλο και περισσότερες προκλήσεις με στόχο να υπερνικάς τα εμπόδια. Το άρωμα είναι σχεδιασμένο ώστε να ξυπνήσει τις αισθήσεις .Αν είστε από τους τολμηρούς, μάλλον βρήκατε το άρωμα σας.

Μινιμαλισμός, κομψότητα και έμπνευση, είναι οι πρώτες λέξεις που σου έρχονται στο μυαλό βλέποντας το πολύπλευρο και φωτεινό πράσινο μπουκάλι του EAU DE TOILETTE CARDAMOM.

Το EAU DE TOILETTE CARDAMOM είναι για όλους τους τύπους δέρματος!


Τρόπος χρήσης:

Αυτό που πρέπει να προσέχουν οι άνδρες, είναι σε κάθε περίπτωση, η ποσότητα. Κι αυτό γιατί ορισμένα αρώματα, γίνονται πιο δυνατά με το πέρασμα της ώρας. Ξεκινήστε με μία μικρή ποσότητα, δείτε τις αντιδράσεις και αυξήστε την ποσότητα μέχρι εκεί που τα σχόλια είναι κολακευτικά και όχι του τύπου “πόσο άρωμα έβαλες πάλι;”. Το ιδανικό σημείο για να ψεκάσεις είναι η περιοχή μεταξύ του στήθους και του λαιμού.



MYTHOS-TRADITIONAL SOAP WITH LEMON- LAVENDER
(ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΛΕΜΟΝΙ- ΛΕΒΑΝΤΑ)




Ο καθαρισμός είναι η πρώτη και πιο ουσιαστική κίνηση στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας και δεν το αμφισβητεί κανείς. Απελευθερώνει τους πόρους και προετοιμάζει την επιδερμίδα να δεχτεί τα ενεργά συστατικά των προϊόντων καθημερινής περιποίησης. Αρκεί βέβαια να γίνεται σωστά με συνθέσεις που ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας.
Έτσι λοιπόν είναι η στιγμή να ανανεωθούμε με μια home spa θεραπεία και ο καλύτερος τρόπος για να αποφορτίσουμε μετά από μια κοπιαστική μέρα είναι ένα ζεστό ντους . Σκόνη, ρύποι, στρες και συσσωρευμένη ένταση εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Το νερό που πέφτει με δύναμη στον αυχένα, τους ώμους και την πλάτη προσφέρει ένα μίνι χαλαρωτικό και ιδιαίτερα ευεργετικό μασάζ. Αρώματα που μοσχοβολούν καθαριότητα, χρώματα που εντυπωσιάζουν ευχάριστα…
Στις μέρες μας το φυσικό σαπούνι συνδέεται με όλες τις αξίες του παρελθόντος και διαφοροποιείται ως η μόνη φυσική πρόταση. Όλοι σχεδόν έχουμε την εικόνα ενός παππού ή μιας γιαγιάς να πλένεται με σαπούνι. Σαπούνι για τα μαλλιά, για το σώμα, για τα ρούχα, για κάθε χρήση… Το μυστικό αιώνων για την προσωπική υγιεινή και καθαριότητα, διατηρείται μέχρι και τις μέρες μας. Η ανάγκη αλλά και η επιθυμία να χρησιμοποιoύμαι αγνά και αποτελεσματικά προϊόντα υπήρξαν δύο βασικές και καθοριστικές παράμετροι που μας ώθησαν να ασχοληθούμε και να ψάξουμε  για παραδοσιακά σαπούνια.
Η σύγχρονη εποχή και το marketing μας δίδαξε ότι το καθαρό δέρμα ταυτίζεται με το υγιές.
Πόσο όμως ισχύει αυτό; Μήπως όταν μπαίνουμε στο μπάνιο αντί να καθαρίζουμε το δέρμα μας το φορτώνουμε με επικίνδυνες για την υγεία χημικές ουσίες; 
Στο σημείο αυτό έρχονται 2 παραδοσιακά σαπούνια τα MYTHOS-TRADITIONAL SOAP WITH LEMON- LAVENDER, να προτείνουν έναν πιο εναλλακτικό και σίγουρα πιο υγιεινό, τρόπο καθαρισμού σε σύγκριση με τα περισσότερα προϊόντα της αγοράς σε αυτόν τον τομέα. Πρόκειται για παραδοσιακά «έργα τέχνης» κατάλληλα για το σώμα και το πρόσωπο.
Το TRADITIONAL SOAP WITH LEMON είναι ένα εκλεπτυσμένο σαπούνι με πλούσιο, κρεμώδη αφρό που τρέφει την επιδερμίδα, αφήνοντας το πρόσωπο και το σώμα μας μαλακά. Ιδιαίτερα απαλό με την επιδερμίδα το MYTHOS-TRADITIONAL SOAP WITH LEMON δίνει μία αίσθηση φρεσκάδας . Είναι ένα εξαιρετικό καθαριστικό με πολυάριθμα καταπραϋντικά και απολυμαντικά συστατικά καθώς καθαρίζει το δέρμα, χωρίς να το στερεί από τα φυσικά του λιπαρά στοιχεία, που -κατά γενική ομολογία- καταφέρνουν άλλα σαπούνια καταλήγοντας έτσι σε ξηρό και στεγνό δέρμα.
Η σύστασή του βασίζεται στο Λάδι Ελιάς που είναι ευεργετικό για την επιδερμίδα μας.. Η ποικιλία των χρήσεων του ελαιόλαδου και οι μαλακτικές και απολυμαντικές τους ιδιότητες,  το καθιστούν κάτι πολύ παραπάνω από συστατικό καλής διατροφής, καθώς η χρήση του στη μορφή του σαπουνιού, αν και μοιάζει παλιομοδίτικη, σε πολλούς, παραμένει υπολογίσιμη δύναμη. Το Λάδι Ελιάς είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά στοιχεία που καταπολεμούν τη δράση των ελεύθερων ριζών, με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπος καθημερινά και διαρκώς ο ανθρώπινος οργανισμός.
Ενώ το άρωμα Λεμονιού που περιέχει ,είναι γνωστό για τη δράση του στη καταπολέμηση των τοξινών της επιδερμίδας. Το άρωμα λεμονιού χαρακτηρίζεται από φρεσκάδα και "ανεβάζει" τη διάθεση. Περιποιείται την επιδερμίδα του σώματος αφήνοντας την υπέροχα καθαρή, ενώ ταυτόχρονα την αναζωογονεί χαρίζοντας της φρεσκάδα και λάμψη.
Το σαπούνι λεμονιού είναι ιδανικό και για λιπαρές επιδερμίδες που τείνουν να παρουσιάζουν "λεκέδες" και στίγματα, καθώς η αντιοξειδωτική του δράση επαναφέρει τη λιπαρότητα της επιδερμίδας σε φυσιολογικά επίπεδα.
Η πλάκα του σαπουνιού είναι πρασινωπού χρώματος και σίγουρα θα σας μεταφέρει σε κήπους με τα Λεμόνια!!

Το MYTHOS-TRADITIONAL SOAP WITH LAVENDER, αναγεννά το σώμα και κατευνάζει το πνεύμα προσφέροντας στιγμές ευεξίας και αρμονίας. Η σύνθεσή του τρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα την καθαρίζουν .Είναι ιδανικό διότι είναι εμπλουτισμένο με συστατικά που απαλύνουν, θρέφουν, ενυδατώνουν και αναζωογονούν τη επιδερμίδα. Τονώνει την επιδερμίδα  καθώς ανακουφίζει την κούραση, εξισορροπεί το μυαλό και τα συναισθήματα και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας. Είναι μωβ χρώματος και δημιουργεί πλούσιο αφρό….
Έχει ένα ευχάριστο χαλαρωτικό άρωμα Λεβάντας που εγκλωβίζει μέσα μας την αγαπημένη μας ανάμνηση … Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα αρώματα που υπάρχουν. Φτιάχνει τη "διάθεση" σε όλους και αποτελεί ένα "απαραίτητο" άρωμα. Πρώτο σε προτίμηση στους άνδρες , χαρακτηρίζεται "μεθυστικό" από τις γυναίκες και υπέροχο από τα παιδιά. Πόσες φορές μυρίσατε κάτι ωραίο και αμέσως χαλαρώσατε; Μια εισπνοή αρκετή για να απελευθερώσει τις ενδορφίνες μας και να πλημμυρίσει το μυαλό από ωραίες εικόνες.


Τρόπος χρήσης:

Και τα 2 σαπούνια τα εφαρμόζουμε κάνοντας πλούσιο αφρό, σε τρεχούμενο νερό. Ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό. Είναι δερματολογικά ελεγμένα.


ΕΛΑΦΡΟΠΕΤΡΑ ΦΤΕΡΝΩΝ ΜΕ ΣΧΟΙΝΑΚΙ


Πείτε «αντίο» στις σκληρές φτέρνες..

Είναι γνωστό πως τα πόδια μας καταπονούνται ίσως περισσότερο από κάθε άλλο σημείο του σώματός μας και η αλήθεια είναι πως η περιποίησή τους είναι καθοριστική τόσο για την όμορφη εικόνα τους όσο και για την αποφυγή διαφόρων προβλημάτων που παρουσιάζονται τους χειμερινής μήνες λόγω της θερμοκρασίας.
Τα πόδια έχουν την τάση να κουράζονται και να επιβαρύνονται καθημερινά με εμφανή πρηξίματα, λόγω ορθοστασίας, ακατάλληλων παπουτσιών αλλά και των περιττών κιλών. Μάλιστα, η συνεχής τριβή που ασκείται στη φτέρνα και την περιοχή κάτω από τα δάχτυλα, οδηγεί σε σκληρύνσεις, ξηροδερμία και σκασίματα, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα στα σημεία αυτά να σκληραίνει, να «σκάει» και να δείχνει άγρια και αντιαισθητική.
 Το ξηρό δέρμα προκαλεί συχνά το σχηματισμό μιας άσχημης και άγριας επιφάνειας που δεν περιορίζεται μόνο στις φτέρνες αλλά επεκτείνεται και στις παλάμες (από τα συχνά πλυσίματα), τους αγκώνες, τα γόνατα και άλλα σημεία. Το δέρμα τεντώνει, αγριεύει και, εκτός από ενοχλητικό, μερικές φορές είναι και απαίσιο στην όψη! Οι σκασμένες φτέρνες είναι στην ουσία ένα αρκετά συνηθισμένο πρόβλημα που προκύπτει λόγω ελλιπούς ενυδάτωσης. Αν το δέρμα μείνει παραμελημένο για αρκετό καιρό, η κατάσταση επιδεινώνεται. Στην αρχή, το σκασμένο δέρμα αποτελεί αισθητικό πρόβλημα αλλά ενδέχεται να εξελιχθεί σε οδυνηρές σχισμές ή ραγίσματα της επιδερμίδας. Οι σκασμένες φτέρνες μπορούν να αναγνωριστούν από τη συσσώρευση σκληρού και ξηρού δέρματος γύρω από τις άκρες της φτέρνας.
Οι φτέρνες μπορεί να φαίνονται αποχρωματισμένες με αμυδρές λευκές σχισμές (ραγάδες) ή κάθετα σκασίματα, ανάλογα με τη σοβαρότητα του προβλήματος.
Η μειωμένη φυσική λιπαρότητα στο δέρμα κάποιων ανθρώπων, η εσφαλμένη στάση του σώματος όταν στεκόμαστε ή όταν περπατάμε και τα ακατάλληλα παπούτσια είναι μερικές από τις αιτίες που προκαλούν σκασμένες φτέρνες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η αιτία για το σκασμένο δέρμα ενδέχεται να οφείλεται στο επάγγελμά σας (ιδιαίτερα αν απαιτεί έντονη ορθοστασία).
Βουρρρ για τις φτέρνες μας λοιπόν, που ακόμη και ο σύντροφός μας όταν τις συναντάει στο κρεββάτι πάνω στα δικά του πόδια…δεν μπορεί να συγκρατήσει τα σχόλια του…
Προτού φορέσετε τα παπούτσια σας , αφιερώστε χρόνο στην περιποίηση και φροντίδα των ποδιών σας και αντιμετωπίσετε τις σκληρύνσεις και την ξηροδερμία, ξεκινώντας με την απολεπιστική ελαφρόπετρα φτερνών της εταιρίας Mythos.

Η ελαφρόπετρα Mythos είναι το ιδανικό εργαλείο περιποίησης των ποδιών και συγκεκριμένα των πελμάτων. Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και τις σκληρύνσεις αφήνοντας το δέρμα μαλακό και βελούδινο. Ανακουφίζει τις καταπονημένες και σκασμένες φτέρνες, ενώ απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τα σκληρά σημεία που υπάρχουν στην συγκεκριμένη περιοχή.
Προσφέρει "ενεργή" ανάπλαση της επιδερμίδας στις τραχιές, ξηρές, σκασμένες φτέρνες. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως βοηθά τη φυσική διαδικασία αποκατάστασης, επιταχύνοντας τη δημιουργία νέων κυττάρων και χτίζοντάς φυσικούς συνδετικούς δεσμούς που ενισχύουν την ανάπλαση της επιδερμίδας. Είναι ανάλαφρη και είναι ιδανική για την αναζωογόνηση του δέρματος των φτερνών .Αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα πόδια μας!!
Η ελαφρόπετρα Mythos είναι για την απόλυτη περιποίηση των φτερνών σας χειμώνα-καλοκαίρι.
Είναι πρακτική για να την βάζετε στην τσάντα σας και να την χρησιμοποιείτε ανά πάσα στιγμή. Έχει σκοινάκι για να την κρεμάμε!



Τρόπος χρήσης:

Το ζεστό νερό και η ελαφρόπετρα, αποτελούν έναν ιδανικό συνδυασμό για την ανακούφιση από τις σκασμένες φτέρνες. Αυτή η διαδικασία είναι εύκολη και χαλαρωτική – ο τέλειος συνδυασμός για να εξαφανίσετε παντελώς κάθε σκληρό και ξηρό δέρμα από τα πόδια σας. Γεμίστε μια λεκάνη με ζεστό νερό και βάλτε τα πόδια σας μέσα για 15 λεπτά. Βγάλτε τα πόδια σας από την λεκάνη, στεγνώστε τα λίγο με μια πετσέτα και τρίψτε τα καλά με την ελαφρόπετρα. Τέλος, ξεπλύνετε τα πόδια σας για ακόμη μια φορά. Αυτό θα απομακρύνει το σκληρό δέρμα από τις φτέρνες σας.


Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως παρόλο που η όλη διαδικασία μοιάζει με ταξίδι, αν θέλετε να καταλήξετε λίγο πιο σύντομα στην τέλεια επιλογή, ακολουθείστε μας σε ένα ταξίδι στο μαγευτικό κόσμο της ομορφιάς, μια περιπέτεια στον καταπληκτικό και πανέμορφο κόσμο των αισθήσεων της εταιρίας Mythos Cosmetics. Κάθε φορά προχωράνε σε καινοτομίες και προσπαθούνε να ανοίξουνε νέους ορίζοντες για εσάς. Στόχος τους είναι κάθε προϊόν, όχι μόνο να είναι ξεχωριστό αλλά και να ταιριάζει στις καθημερινές σας ανάγκες.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Flax για την χορηγία των προϊόντων!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.flax.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου