Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Rose Petals rievew


Rose Petals

Πώς να κάνετε την άσκηση τρόπο ζωής..

Γεια σας Glamorous,

Η άνοιξη έφθασε και πλέον όλοι μας αναζητούμε τρόπο να απαλλαγούμε από τα περιττά κιλά που αποκτήσαμε κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Το καλοκαίρι πλέον πλησιάζει «επικίνδυνα» και ένα φαινόμενο που παρατηρείται κάθε χρόνο τέτοια εποχή είναι γεμάτα από κόσμο γυμναστήρια και χώροι άθλησης. Η άνοιξη είναι μία περίοδος ανανέωσης και η κατάλληλη εποχή για να μπούμε σε ένα πρόγραμμα γυμναστικής. Την άνοιξη τα μακριά παντελόνια δίνουν τη θέση τους σε κοντές φούστες, βερμούδες και αέρινα φορέματα. 

Η γυμναστική βοηθάει μία γυναίκα ή ένα άντρα να διατηρεί το σώμα του γραμμωμένο, σφριγηλό και να νιώθει ευεξία και αυτοπεποίθηση.
Η άθληση, για να αποδώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα, θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τους στόχους του κάθε γυμναζόμενου. Τα οφέλη της είναι πολύπλευρα, τόσο για την καλή μας υγεία και φυσική κατάσταση όσο και για την ψυχολογία μας.
Έτσι λοιπόν, 30 λεπτά άσκηση καθημερινά μπορεί να μας γεμίσει ενέργεια όλη μέρα και παράλληλα, να ενισχύσει το μεταβολισμό μας.
Η Άνοιξη είναι ιδανική εποχή για να εντάξουμε δυναμικά την άσκηση στην καθημερινότητά μας, να μας προσφέρει εκτόνωση, ευεξία και ζωτικότητα! Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσουμε να ασκούμαστε αλλά σίγουρα είναι προτιμότερο να καθιερώσουμε ένα τρόπο ζωής που θα ασκούμαστε καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Πετάξτε ό,τι σας βαραίνει και πάρτε όλα τα καλά που έχει να σας δώσει η άσκηση και γεμίστε τις μπαταρίες σας προσφέροντας τόνωση.
Τα καλλυντικά Biofresh Sport είναι ιδανικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άντρες ή γυναίκες, αθλητές κατά τη διάρκεια της αθλητικής προετοιμασίας ή μετά την προπόνηση ή/και από οποιονδήποτε σε περιόδους παρακολούθησης προγραμμάτων.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η αγάπη τους για τα φυτικά προϊόντα, την υγεία και τη καλή ζωή, τους οδήγησε στο να ασχοληθούνε με το εμπόριο καλλυντικών και βοτάνων μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2010 με έδρα τη Σόφια, Βουλγαρία. Ο στόχος τους είναι να παρέχουνε στους καταναλωτές τη δυνατότητα να επιλέξουν ποιοτικά και αξιόπιστα καλλυντικά, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πολύ ελκυστικές τιμές. Συνεργάζονται με τις καλύτερες εταιρείες παραγωγής καλλυντικών στη Βουλγαρία, που προσφέρουν σταθερή ποιότητα και τα προϊόντα τους είναι γνωστά σε πολλές χώρες του κόσμου.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



BIOFRESH SPORT -READY GOAL-ACTIVE DEFENSE SUNSCREEN CREAM
(ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ SPF50 BIOFRESH SPORT)



Είναι αλήθεια. Η άνοιξη και η καλοκαιρία κάνουν καλό στην ψυχική μας υγεία. Ο ήλιος, το πιο φυσικό αντικαταθλιπτικό, αυξάνει την παραγωγή ενδορφινών, των ορμονών δηλαδή που συμβάλουν στο να νιώθουμε καλά, να έχουμε ευφορία, αισιοδοξία και διάθεση για ζωή. Την άνοιξη η ηλιοφάνεια αυξάνεται σημαντικά, παράλληλα και η θερμοκρασία, οπότε έχουμε την ευκαιρία είτε το πρωί ή τις απογευματινές ώρες να βγούμε έξω και να περπατήσουμε, να αθληθούμε ή απλά να πιούμε έναν καφέ. Η άθληση είναι ίσως ο καλύτερος συνδυασμός καθώς επαυξάνει τη θετική επίδραση του ήλιου στην ψυχολογία. Επιλέξτε ότι σας ευχαριστεί περισσότερο, από το περπάτημα, το ποδήλατο, το κολύμπι, τις ρακέτες σε μια παραλία ή κάποιο άλλο ομαδικό άθλημα αν έχετε παρέα ή ατομικό αν όχι, ακόμα κι έναν χαλαρό περίπατο αν οι αντοχές σας «δε σηκώνουν» κάτι άλλο.
Ηλιος και άσκηση έχουν εξαίρετα οφέλη για την υγεία και την φυσική κατάσταση. Ωστόσο, όταν εφαρμόζονται σε συνδυασμό, τα οφέλη της εκγύμνασης πολλαπλασιάζονται. Η προπόνηση που γίνεται σε εξωτερικό χώρο και ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες συνοδεύεται από την επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας και του θερμού κλίματος. 

Το φως του ήλιου, συμβάλει στην βελτίωση του μυϊκού τόνου, μυϊκής αντοχής και καταστέλλει το αίσθημα της όρεξης. Η άσκηση με την επικουρική επίδραση του ηλιακού φωτός πολλαπλασιάζει τα οφέλει και τις βιολογικές προσαρμογές που επιφέρει.
Μην ξεχνάτε όμως,  πολύ δυνατό ήλιο και  υψηλές θερμοκρασίες μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρά προβλήματα, όπως τα εγκαύματα και η αφυδάτωση που αποτελούν τους κυριότερους κινδύνους της άσκησης, που προκαλούνται λόγω της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο.
Μια αντηλιακή κρέμα προσώπου και σώματος που θα μας προφυλάσσει από την υπεριώδη ακτινοβολία και από όλες τις συνέπειές της είναι η BIOFRESH SPORT -READY GOAL-ACTIVE DEFENSE SUNSCREEN CREAM . Μπορείτε να γυμναστείτε άφοβα και με ασφάλεια.

Η BIOFRESH SPORT -READY GOAL-ACTIVE DEFENSE SUNSCREEN CREAM είναι προστατεύει το πρόσωπο και τα εκτεθειμένα μέρη του σώματος από τον ήλιο κατά τις φυσικές υπαίθριες δραστηριότητες .
Αυτή η αντηλιακή κρέμα προσώπου με SPF 50+ πολλαπλής προστασίας ενάντια στις βλαβερές συνέπειες της ρύπανσης, τις ελεύθερες ρίζες και τις ακτινοβολίες UV. Η καινοτόμος φίνα και ανάλαφρη σύνθεσή της ντύνει την επιδερμίδα με ένα προστατευτικό πέπλο, ανεπαίσθητο, ιδανικό για καθημερινή χρήση. Είναι ελαφριάς υφής για εξισορρόπηση της λιπαρότητας , μοναδική, ελαφριά υφή που δε βαραίνει την επιδερμίδα.

Η BIOFRESH SPORT -READY GOAL-ACTIVE DEFENSE SUNSCREEN CREAM έχει ενυδατικές ιδιότητες που δίνουν στο δέρμα την απαραίτητη υγρασία και απαλότητα, ενώ τα ενεργά συστατικά από μαγνήσιο ,κρεατίνη, άρνικα την καθιστούν ανθεκτική στο νερό και στην εφίδρωση. . Υψηλή προστασία του δέρματος από την UV ακτινοβολία και τη φωτογήρανση. Με απαλή και μεταξένια υφή, απορροφάται αμέσως και δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ που προφυλάσσει το δέρμα από τις βλαβερές επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας.

Διατηρεί την δομή της επιδερμίδας, καθώς προστατεύει την πυκνότητα και την ελαστικότητά της κάτω από τον ήλιο, προσφέροντας εξαιρετική δράση κατά της φωτογήρανσης, την Νο1 αιτία πρόωρης γήρανσης.
Η πλούσια υφή της, χαρίζει ενυδάτωση και άνεση που διαρκεί, χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας και χωρίς να κολλάει. Είναι πολύ ανθεκτική στο νερό και έχει υπέροχο άρωμα.

Καθημερινή χρήση όλο το χρόνο για προστασία και αψεγάδιαστη επιδερμίδα.
Είναι για όλους τους τύπους επιδερμίδας.
Είναι σε όμορφη συσκευασία και είναι κατάλληλη για την τσάντα μας.


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε καθημερινά επαρκή ποσότητα σε πρόσωπο και σώμα, πριν την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Σε περιόδους έντονης έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία, επαναλάβετε την εφαρμογή και κατά τη διάρκεια της ημέρας, ιδιαίτερα μετά από σκούπισμα ή εφίδρωση.



BIOFRESH SPORT -READY GOAL-COOLING GEL BALM-AFTER SPORT
(ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΟ ΤΖΕΛ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ)



Ήλιος – Ζέστη – Άσκηση –> Ενυδάτωση τώρα..

Κάθε φορά που μπαίνει η άνοιξη, τα ρούχα μας λιγοστεύουν κι εμείς σκεφτόμαστε τον εαυτό μας σε παραλία με μαγιό και σαγιονάρες. Επίσης, θυμόμαστε ότι θα θέλαμε να ήμασταν πιο γυμνασμένοι και έτοιμοι να βγούμε στο αδυσώπητο Ελληνικό καλοκαιρινό φως με τις λιγότερες σωματικές ατέλειες. Εχουμε, ωστόσο, βαρεθεί τις μονότονες ασκήσεις στο γυμναστήριο και θα θέλαμε κάτι διαφορετικό, που θα μας σηκώσει από τον καναπέ και με αφορμή τις… αψεγάδιαστες εμφανίσεις μας θα αλλάξει τον τρόπο ζωής και την καθημερινότητά μας. Η γυμναστική σε ζεστό περιβάλλον για πολύ κόσμο είναι αναγκαία, καθώς κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν γρήγορα ένα όμορφο σώμα. 
Τα προγράμματα είναι σε υψηλές εντάσεις για την επίτευξη των στόχων και την αποτελεσματικότητά τους. Αποτελεσματική, είναι η άσκηση που θα γίνει έχοντας μόνο οφέλη για την υγεία του ασκούμενου.
Η άσκηση στον ήλιο, τηρουμένων βέβαια των κανόνων για την προστασία από τις υπεριώδης ακτίνες του, μπορεί να είναι θεραπευτική για όσους «είναι στις μαύρες τους» ή να συμβάλει στη διατήρηση μιας ήδη καλής διάθεσης. Τα οφέλη της τακτικής σωματικής άσκησης είναι τόσα και σημαντικά, που δύσκολα κανείς μπορεί να τα παραβλέψει.
Το πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο ασκούμενος την άνοιξη- καλοκαίρι είναι ο ήλιος και η ζέστη. Προκαλούν μεγάλη απώλεια υγρών (αφυδάτωση) και η ανεβασμένη θερμοκρασία του σώματος (υπερθερμία).

Για να γίνει αποτελεσματική η άσκηση κάνουμε ένα πλάνο ενυδάτωσης και τόνωσης του δέρμα τους.
Η άθληση, το τρέξιμο, ένα δυνατό πρόγραμμα στο γυμναστήριο ή απλώς το να περνάτε όλη την ημέρα σας όρθιοι μπορούν να αφήσουν στους μύες μια αίσθηση κόπωσης και άλγους. 

Το BIOFRESH SPORT -READY GOAL-COOLING GEL BALM-AFTER SPORT βοηθά στη δροσιά και την ενεργοποίηση των καταπονημένων μυών. Το gel προσφέρει μια αίσθηση δροσιάς και βοηθά στην άμεση αναζωογόνηση. Αναζωογονεί και τονώνει , προσφέροντας 100% περιποίηση δροσιάς, από την ένταση των ασκήσεων και τονώνει το σώμα. Ενυδατώνει και καταπραΰνει το δέρμα.
Τα ευεργετικά συστατικά του τζελ με μενθόλη, κρεατίνη, άρνικα, μαγνήσιο , προσφέρει αίσθηση δροσιάς, ενυδατώνει και αυξάνει την ελαστικότητας της επιδερμίδας. Η μενθόλη που περιέχεται , μειώνει το αίσθημα του πόνου και το μυϊκό πιάσιμο μετά την σωματική άσκηση και καταπόνηση, τονώνει και επιταχύνει την αποκατάσταση. Νιώστε τη φρεσκάδα που σας προσφέρει και αποκτήστε ελευθερία κίνησης  στη ζωή σας!

To BIOFRESH SPORT -READY GOAL-COOLING GEL BALM-AFTER SPORT προσφέρει ένα διάφανο χάδι δροσιάς και απαλότητας σε όλο το σώμα. Με άμεση μαλακτική και ενυδατική δράση, ανακουφίζει από την ταλαιπωρία και την ξηρότητα, όπως αυτή που προκαλεί ο ήλιος. Η χρήση του βοηθά στο να διατηρείται το δέρμα υγιές και ελκυστικό.
Απαλή και δροσερή σύνθεση, προσφέρει βαθιά και διαρκή ενυδάτωση και καταπραΰνει από τους μικροερεθισμούς, το αίσθημα καψίματος και το ερύθημα.

Είναι ένα μοναδικό, εύκολα απορροφούμενο και μη λιπαρό προϊόν, που αναζωογονεί και δροσίζει, το σώμα.
Χαρίζει ευχάριστη αίσθηση δροσιάς, ανακουφίζει και φροντίζει το δέρμα.

Είναι για όλους τους τύπους επιδερμίδας.
Είναι σε όμορφη συσκευασία και είναι κατάλληλη για την τσάντα μας.

Τρόπος χρήσης:

Με απαλές, κυκλικές κινήσεις τρίψτε μια γενναιόδωρη ποσότητα από το δροσιστικό gel. Βεβαιωθείτε ότι πλένετε τα χέρια σας μετά τη χρήση του δροσιστικού gel και να φυλάσσετε μακριά από παιδιά. Πριν τη χρήση μπορείτε να το βάλετε στο ψυγείο για μεγαλύτερη αίσθηση δροσιάς.


LIP BALM ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ BIOFRESH SPORT



Στείλτε φιλιά..

Η άσκηση είναι πολύ σημαντικό μέρος της υγιεινής ζωής. Αποτελεί το κλειδί για την πρόληψη τραυματισμών αλλά και διαφόρων παθολογικών καταστάσεων. Τα πλεονεκτήματα που έχει η άσκηση στο γυμναστήριο είναι προφανή (άνετος χώρος με ελεγχόμενη θερμοκρασία και πολλά όργανα γυμναστικής), αλλά ολοένα περισσότερα στοιχεία δείχνουν ότι η άσκηση σε υπαίθριο χώρο δεν μπορεί να υποκατασταθεί από εκείνη σε έναν κυλιόμενο διάδρομο ή στατικό ποδήλατο.
Αλλά η συνεχής έκθεση στον ήλιο επιταχύνει τη διαδικασία της αφυδάτωσης στα χείλη σας. Η ξηρότητα δεν απειλεί μόνο την επιδερμίδα του προσώπου σας αλλά και το δέρμα των χειλιών σας.
Γνωρίζετε ότι τα χείλη αφυδατώνονται περισσότερο από κάθε άλλο σημείο του σώματος; Κι όμως ισχύει!

Η αίσθηση του αφυδατωμένου δέρματος σας προκαλεί ενόχληση. «Στην περιοχή των χειλιών, αυτή η αίσθηση γίνεται ακόμη πιο έντονη, καθώς η επιδερμίδα είναι ιδιαίτερα λεπτή και ευαίσθητη».
Η επιδερμίδα των χειλιών περιλαμβάνει κάποιες ουσίες, γνωστές ως φυσικοί ενυδατικοί παράγοντες, οι οποίες βρίσκονται στην εξωτερική στιβάδα της. Αυτές είναι υπεύθυνες για τη διατήρηση της υγρασίας και της απαλότητας των χειλιών. Ωστόσο, οι χαμηλές θερμοκρασίες ή η έκθεση στον ήλιο εμποδίζουν τη φυσιολογική λειτουργία τους, με αποτέλεσμα να χάνεται η φυσική υγρασία της επιδερμίδας.

Έτσι βρίσκονται καθημερινά ιδιαίτερα εκτεθειμένα σε διάφορους επιθετικούς παράγοντες που επαναλαμβάνονται και είναι επιρρεπή στην αφυδάτωση. Πώς μπορούμε να τα προστατεύσουμε;
Αν κι εσείς ταλαιπωρείστε από σκασμένα χείλη, μπορείτε να απαλλαγείτε άμεσα και να ξανά αποκτήσετε χείλη για φίλημα. Μπορείτε να ανακουφιστείτε άμεσα από το ενοχλητικό τράβηγμα των ξηρών χειλιών απλώνοντας ένα ενυδατικό προϊόν σε μορφή στικ.
Διατηρήστε τα χείλη σας βελούδινα και υγιή με το LIP BALM ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ BIOFRESH SPORT για ενυδάτωση.

To LIP BALM ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ BIOFRESH SPORT είναι σχεδιασμένο για την προστασία των χειλιών από εξωτερικούς παράγοντες κατά τη διάρκεια φυσικών, υπαίθριων δραστηριοτήτων.
Είναι υψηλής ποιότητας, που θρέφει και περιποιείται τα χείλη και χαρίζει μικρές, καθημερινές δόσεις χαράς και ευτυχίας, προσφέροντας δόση ευτυχίας! Είναι σχεδιασμένο για να μαλακώνει τα χείλη, προσφέροντας φροντίδα που προστατεύει τα χείλη. Είναι lip balms με διάφανο χρώμα και με θρεπτικές φόρμουλες, φυσική λάμψη και περιέχει φίλτρο UVA / UVB , τα χείλη μας να φαίνονται και να τα νιώθουμε ανανεωμένα. Τα ενεργά συστατικά ,7 Φυσικά έλαια, Κερί μέλισσας, Βιταμίνη Ε ,προστατεύουν και τρέφουν τα χείλη σας.

Είναι πολύ ενυδατικό, προστατευτικό, επανορθωτικό και αφήνει υπέροχη αίσθηση στα χείλη. Τα δραστικά στοιχεία που περιέχει, προσφέρουν ώρες ενυδάτωσης και απαλότητας συνδυασμένη με την απόλυτη υφή ώστε να μη κολλάνε τα χείλη μεταξύ τους!
Το αποτέλεσμα; Ένα μοναδικό κρεμώδες αποτέλεσμα που θα λατρέψετε! Ιδανικό για εκείνες  που πιστεύουν πως το μυστικό της ευτυχίας είναι  μια ζωή με λιγότερες ανησυχίες & έγνοιες . Για Δυναμικές, αθλητικές και γεμάτες αυτοπεποίθηση. Ιδανικό για όλες τις ώρες & περιστάσεις !

Αναλυτικότερα:

  • Ενυδατώνει την επιδερμίδα στα χείλη, με αποτέλεσμα την ταχύτερη επούλωση των ερεθισμών.
  • Προστατεύει από την ενόχληση που προκαλεί η σκασμένη επιδερμίδα.
  • Εξασφαλίζει λεία ,απαλή υφή .
  • Δεν χρειάζεται καν καθρέφτη για να το απλώσεις! Είναι ίσως το μοναδικό προϊόν που μπορούμε να το απλώσουμε...με τυφλό σύστημα!
  • Είναι το προϊόν που θα σε σώσει από τα σκασμένα χείλη.


Σε μορφή stick είναι πάντα πολύ πρακτικό για να τα έχουμε συνέχεια στην τσάντα μας!!

Τρόπος χρήσης:

Το εφαρμόζουμε στο κέντρο και στο επάνω μέρος των χειλιών ακολουθώντας τις γραμμές του στόματος. Στη συνέχεια το εφαρμόζουμε σε όλο το κάτω χείλος.



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως με γνώμονα την εξειδίκευση και την παροχή υψηλής ποιότητας ,η Rose Petals έχοντας ως φιλοσοφία και θέτοντας ως στόχο τη χρήση ποιοτικών προϊόντων με δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης, το συνδυασμό υψηλής ποιότητας και προσιτής τιμής και την ειλικρίνεια προς τον καταναλωτή, η εταιρεία συνεχίζει το όραμα της και μας προτρέπει να εξερευνήσουμε τον μαγικό της κόσμο… Έχει εξαιρετικά προϊόντα με βελούδινες υφές, εξαίσια αρώματα, υπέροχες αριστοκρατικές συσκευασίες προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια…

Ευχαριστώ την εταιρία Rose Petals για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.fytikakallyntika-rosepetals.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου