Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Mythos Cosmetics review


Mythos Cosmetics



«Ανάσταση» της λαμπερής επιδερμίδας…

Γειά σας Glamorous,

Στο τελευταίο ζουρ-φιξ πριν απ’ την πασχαλινή ανάπαυλα, ανακοινώνουμε μέσες-άκρες πού θα αναστήσουμε. Ανακοινώνουμε πατρίδες κατά το πλείστον, όχι προορισμούς. Μακεδονία, Ιόνιο, Αιγαίο, Πελοπόννησος, Ρούμελη, χωριά, νησιά, πολίχνες. Μερικοί έχουν μεγάλα σπίτια και έχουν εκεί ήδη χωρέσει φίλοι-άλλοι θα περνούν ανυπερθέτως την Κυριακή τ’ απόγευμα για κρασί ή τη Δευτέρα για κοινή εκδρομή. Προσκλήσεις αμοιβαίες, χαλαρά ραντεβού και συναγωνισμοί, σε ποιον τόπο μεθάει περισσότερο η άνοιξη για μια στιγμή, νιώθουμε τη ζωή να μας παίρνει απ’ το χέρι και να μας τραβάει ανακουφιστικά από τις μέριμνες και τις προβλέψεις.
Το Πάσχα μάς σπρώχνει τον ένα προς τον άλλο. Ανταλλάσσοντας πατρίδες και πασχαλινούς προορισμούς, μοιραζόμαστε την εμπειρία κοινού και όλοι μαζί. Η αντίστροφη μέτρηση για το Πάσχα ξεκίνησε και όλοι ανυπομονούμε για τις αργίες.

Και επειδή οι άγιες αυτές μέρες είναι μόλις μια ανάσα μακριά και οι βόλτες με συγγενείς και φίλους στην πόλη ή στο χωριό θα είναι και φέτος στο πασχαλινό πρόγραμμα, εντοπίσαμε για εσάς λαμπρές λύσεις που θα σας κάνουν την πιο περιποιημένη εκδοχή του εαυτού σας σε πρόσωπο, μαλλιά και σώμα. Αρκεί να ξεκινήσετε από σήμερα για να προλάβετε.

Τώρα δεν έχετε δικαιολογίες ότι δεν προλαβαίνετε. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και ακολουθήστε τα tips της Mythos Cosmetics για λαμπερές εμφανίσεις το Πάσχα. Μη χάνετε χρόνο. Ξεκινήστε τώρα να εφαρμόζετε τις συμβουλές φροντίδας και μέχρι το Πάσχα θα δείτε πως η λάμψη της επιδερμίδας σας… αληθώς Ανέστη!




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Στην Αθήνα το 1966 ,μια απλή ιδέα για φυσικά προϊόντα γέννησε η εταιρία Flax……….Πρώτος της καρπός η οικογένεια προϊόντων LifoPlus .Μία ολοκληρωμένη σειρά φυτικών σφουγγαριών ,βασισμένη στο φυτό λούφα. Ακολούθησαν δυναμικά οι σειρές περιποίησης Clean Skin & Mythos καθιστώντας την εταιρία τους έναν από τους πρωτοπόρους της εποχής!!Η σειρά Mythos σχεδιάστηκε με βάση την ελιά. Συνδυάζοντας την με μια μεγάλη ποικιλία βοτάνων και καρπών δημιουργήσανε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ,που αξιοποιούν όλες τις ξεχωριστές ιδιότητες των φυσικών τους συστατικών .Στην νέα σειρά Mythos καινοτομήσανε με τις φυσικές και ήπιες φόρμουλες!!
Η σταθερή ανάπτυξή τους είχε σαν αποτέλεσμα το 1990 την επέκταση της εταιρίας στην διεθνή αγορά ,με την διάθεση των φυσικών τους προϊόντων σε ηπείρους υψηλών απαιτήσεων όπως Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία..

Στην εταιρεία Flax έχουν δεσμευτεί να παράγουν, προϊόντα υψηλής ποιότητας με σκοπό την ικανοποίηση των προσδοκιών του καταναλωτή τους. Με τον τρόπο αυτό έχουν όραμα, να κάνουν την εταιρεία Flax μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στο χώρο της. Αυτό το όραμα μεταφράζεται στο να γίνουν τα προϊόντα Flax πρότυπα ποιότητας για τα προϊόντα της κατηγορίας τους.
Σήμερα η δημιουργία νέων προϊόντων από αγνά φυσικά υλικά, αποτελεί  καθημερινά πάθος της εταιρίας!!!





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Mythos – Clearance Expert Facial Purifying Gel
(Mythos – Τζελ Περιποίησης Προσώπου)



Το Πάσχα μοσχοβολάει αρώματα του Απρίλη. Oι εκκλησιές της Eλλάδας θα γεμίσουν κόσμο, οι λευκές λαμπάδες θα  μεταφέρουν «το Αγιο Φως» και στις καρδιές μας. Πάσχα σημαίνει οικογένεια, εκκλησία, χωριό και φυσικά ένα γιορτινό τραπέζι γεμάτο με νόστιμα και παραδοσιακά εδέσματα! Αρνί, κοκορέτσι και γενικά ό,τι μπορεί να ψηθεί. Εννοείται πως δεν θα αντισταθείτε στο λαχταριστό κοκορέτσι που όλο γυρίζει και όλο γυρίζετε και εσείς γύρω απ’ τη σούβλα ανυπομονώντας να ψηθεί. Εννοείται πως θα υποκύψετε και στον παραδοσιακό οβελία, χωρίς αμφιβολία. Όμως ανάμεσα στο «τιμάω την παράδοση» και στο «δεν μπορώ να πάρω ανάσα από το φούσκωμα» υπάρχει διαφορά. Σκεφτείτε μόνο σε τι σοκ υποβάλλετε τον οργανισμό σας όταν, ξαφνικά, για λίγες μόνο μέρες, καταναλώνετε όσα κορεσμένα λιπαρά δεν καταναλώσατε όλο τον υπόλοιπο χρόνο. 
Γιατί γνωρίζετε, φυσικά, ότι τα κλασικά παραδοσιακά σουβλιστά του Πάσχα, δεν είναι και η πιο «αθώα» τροφή. Πέρα από το γεγονός ότι τα «κακά λιπαρά» συνδέονται με καρδιαγγειακά νοσήματα, επηρεάζουν και τη δημιουργία των ελευθέρων ριζών στον οργανισμό που προκαλούν πρόωρη γήρανση, αλλά και το δέρμα μας <<τρώει>> πολύ κάπνα! O καπνός της φωτιάς, εκτός από άνθρακα περιέχει ακόμη μία ουσία, το κρεόζωτο (πίσσα) και κατακάθεται στην επιδερμίδα μας σαν στρώμα κάπνας.
Δοκιμάστε λοιπόν το ισορροπημένο τρίπτυχο «αρνάκι-φρουτάκι- πλύση προσώπου» , κορεσμένα λίπη και κάπνα δεν θα αφήσουν τα σημάδια τους ούτε στη ζυγαριά σας ούτε στο δέρμα σας.
Ενα σωστό σύστημα καθαρισμού όχι μόνο μπορεί να συντελέσει στον αποτελεσματικό καθαρισμό και στην αναζωογόνηση σε βάθος της επιδερμίδα, χαρίζοντάς της υγιή και όμορφη όψη.

Το Mythos – Clearance Expert Facial Purifying Gel αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την βρωμιά από εξωτερικούς παράγοντες , μέσα από ένα εξειδικευμένο σύστημα καθημερινής περιποίησης.

Το Mythos – Clearance Expert Facial Purifying Gel είναι απαλό και δροσερό καθαριστικό τζελ προσώπου. Κάνει καθαρισμό της επιδερμίδας και κάνει απομάκρυνσή συσσωρευμένων νεκρών κυττάρων. Καθαρίζει απαλά και σε βάθος. Αφαιρεί τη βρωμιά , το υπερβολικό σμήγμα και τις ακαθαρσίες, για να προσφέρει βαθύ καθαρισμό και φρεσκάδα στην επιδερμίδα. Αφαιρεί τους ρύπους, το μακιγιάζ και δίνει μια αίσθηση δροσιάς και απαλότητας. Με ενυδατικούς παράγοντες και για τη πρόληψη των ερεθισμών και της αίσθησης τραβήγματος. Ρυθμίζει την λιπαρότητα. Προστατεύει από ερεθισμούς. Αναζωογονεί το δέρμα, προσφέροντας μια υγιή λάμψη. Πλύση προσώπου για απαλή φροντίδα & φρεσκάδα, για όλους τους τύπους δέρματος.
Το αναζωογονητικό Gel Καθαρισμού είναι εμπλουτισμένο με 100% ΒΙΟ ελαιόλαδο, φυσική βάση γλυκερίνη, χαμομήλι & αλόη βέρα, 100% ΒΙΟ ελαιόλαδο, ενεργός τύπος με ολιγοπεπτίδια & πολυφαινόλες . Καθαρίζει και αναζωογονεί σε βάθος την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της υγιή και όμορφη όψη. Καθαρίζει εντατικά την επιδερμίδα απαλλάσσοντάς την από τους ρύπους και την περίσσεια σμήγματος. Μέρα με τη μέρα η επιδερμίδα αναπνέει. Γίνεται πιο καθαρή και πιο όμορφη, αποκτώντας υπέροχη όψη.


Αναλυτικότερα:

  • Καθαρίζει σε βάθος, ενώ σέβεται τη φυσική ισορροπία υγρασίας της επιδερμίδας.
  • Τονώνει την επιδερμίδα χάρη στην αναζωογονητική σύνθεσή του.
  • Είναι ιδιαίτερα απαλό για την επιδερμίδα.


Δείτε και νιώστε εντυπωσιακά φρέσκια την επιδερμίδα σας και ανανέωση που θα αποκαλύψει την πιο λαμπερή επιδερμίδα που είχατε ποτέ!
Με δροσερό άρωμα και είναι σε υπέροχη, ανανεωμένη συσκευασία με ειδική κάνουλα για καλύτερη κατανομή του προϊόντος.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Τρόπος χρήσης:

Απλώστε απαλά σε νωπό πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και κάντε απαλό μασάζ με μικρές κυκλικές κινήσεις. Ξεβγάλατε με χλιαρό νερό.


Mythos -24h Hydro-Plumping Lightweight Fluid Face Cream
(24ωρη Υδροβόλα Ελαφριά Κρέμα Προσώπου)




Για να λάμπετε τη «ΛΑΜΠΡΗ»…

Θέμα καλαισθησίας και θέμα… ονομασίας! Το να λάμπετε το Πάσχα είναι και τα δύο, αφού, θυμηθείτε, η αγαπημένη μας γιορτή λέγεται και Λαμπρή. 
Χαρά, ελπίδα, αισιοδοξία… η καλή σας διάθεση θα λάμψει τη Λαμπρή αλλά μην αφήσετε παραπονεμένη ούτε την επιδερμίδα σας. Η άψογη επιδερμίδα είναι το μυστικό για να εντυπωσιάσετε με το γιορτινό σας look. Φροντίστε το δέρμα σας: Έχετε άπλετο χρόνο μέσα στις γιορτές για να το περιποιηθείτε. Ένα θαμπό, κουρασμένο πρόσωπο δεν είναι και η καλύτερη εικόνα για να συναντήσετε τους καλεσμένους στο πασχαλινό τραπέζι.  Γι’ αυτό, προνοήστε από τώρα με ένα 10ήμερο πρωτόκολλο ρουτίνας ομορφιάς που θα επαναφέρει τη φωτεινότητα στην επιδερμίδα σας.
Δεν χρειάζεται βέβαια να πλησιάζει το Πάσχα για να θυμηθείτε το αυτονόητο: ότι η επιδερμίδα για να είναι υγιής, χρειάζεται ξεκούραση και θρέψη. Αυτόν τον κανόνα ομορφιάς, τον γνωρίζετε ήδη. Δυστυχώς όμως, το απαιτητικό σας πρόγραμμα σας κάνει να τον ξεχνάτε συνέχεια. Επωφεληθείτε λοιπόν από τις πασχαλινές διακοπές που είναι μέρες ανάπαυλας και ξεκούρασης από δουλειά, τρέξιμο και υποχρεώσεις -ακόμη και αν είναι μόνο 4- και προσπαθήστε να φροντίσετε την επιδερμίδα σας.

Η καθημερινή σας κρέμα αρκεί για να δείξετε στη θεία το πιο λαμπερό σας πρόσωπο. Τι; Μόνο τα βεγγαλικά της Ανάστασης θα λάμπουν; Για εσάς που ετοιμάζεστε για τις διακοπές του Πάσχα, η Mythos -24h Hydro-Plumping Lightweight Fluid Face Cream είναι η ιδανική επιλογή!

Η Mythos -24h Hydro-Plumping Lightweight Fluid Face Cream είναι ενυδατική ελαφριά κρέμα ένας αρμονικός συνδυασμός υψηλής δραστικότητας φυτών και αντιοξειδωτικών με εξαιρετικό αποτέλεσμα αντιρυτιδικής δράσης. Επανορθώνει τις ρυτίδες σε όλες τις διαστάσεις τους, λειαίνει και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας σας και αναζωογονεί το κουρασμένο και καταπονημένο δέρμα. Αναζωογόνηση, ενάντια στις λεπτές γραμμές, έλεγχος πόρων και λαδιού για λιπαρά / συνδυασμένα δέρματα.
Βουτήξτε και ενυδατώστε το δέρμα σας για ομαλότερη εμφάνιση με την ενυδατική κρέμα. Αυτή η φόρμουλα παρέχει έντονη ενυδάτωση για να βοηθήσει το δέρμα και να μειώσει την εμφάνιση λεπτών γραμμών. Βοηθά στην αναζωογόνηση του θαμπά δέρματος για μια ομαλή, υγιή εμφάνιση.

Ενυδατώνει εντατικά για να βοηθήσει στη βελτίωση της εμφάνισης κουρασμένου ή θαμπή δέρματος που μπορεί να προκληθεί από την αφυδάτωση που σχετίζεται με την ηλικία. Εξομαλύνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και την ανώμαλη υφή του δέρματος. Περιέχει jojoba & ροδιού, βούτυρο shea, 100% ΒΙΟ ελαιόλαδο, ολιγοπεπτίδια & πολυφαινόλες. Απορροφάται αμέσως και προσφέρει δροσιστική ενυδάτωση.


Αναλυτικότερα:

  • 24ωρο ενυδατική κρέμα προσώπου για λιπαρά / συνδυαστικά δέρματα.
  • Τριπλή δράση κατά της λιπαρότητας.
  • Μείωση του σμήγματος.
  • Ορατή μείωση των πόρων του δέρματος.
  • Ισορροπία υγρασίας & ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.
  • Διατροφή και προστασία από την πρώιμη γήρανση.


Βοηθά το δέρμα να διατηρεί την υγρασία όλη την ημέρα για διαρκή ενυδάτωση και να μειώνει την εμφάνιση των ορατών αποτελεσμάτων της αφυδάτωσης του δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των λεπτών γραμμών.
Το άρωμα της είναι αναζωογονητικό  και ευχάριστο…..Εχουμε την αίσθηση φρεσκάδας για πολλές ώρες.
Είναι σε όμορφη ,ανανεωμένη συσκευασία που δημιουργεί αίσθηση.

Δερματολογικά ελεγμένη.


Τρόπος χρήσης:

Την χρησιμοποιούμε καθημερινά πρωί ή/και βράδυ, απλώνοντας σε πρόσωπο και λαιμό με κυκλικές κινήσεις ωσότου απορροφηθεί.



Mythos –Radiant & Depuffing Eye Gel- Cream
(Mythos -Κρέμα Τζελ Ματιών Λάμψης & κατά του Πρηξίματος)



Ο χρόνος για τις γιορτές του Πάσχα μετρά πλέον αντίστροφα. Έχει ξεκινήσει η Μ. Εβδομάδα, η κορύφωση της Σαρακοστής, που καταλήγει στο Πάσχα. Και οι προετοιμασίες για τις διακοπές ή για την γιορταστικό τραπέζι έχουν αρχίσει να σχεδιάζονται σιγά σιγά. Άλλοι πακετάρουν βαλίτσες, άλλοι παραγγέλνουν οβελίες και οι νοικοκυρές (οι πιο πολλές) να ξεσκονίζουν βιβλία και τετράδια με συνταγές ή να χαζεύουν σε διάφορα blogs και sites τις συνταγές που παρασκευάζουν διάσημοι και μη μάγειροι. Το γιορταστικό τραπέζι είναι σημείο συνεύρεσης με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους.
Η γιορτή του Πάσχα έχει έντονο Ελληνικό χρώμα και η επίσκεψη στα πάτρια εδάφη είναι πάντα συνδεδεμένη με την παράδοση. Το Πάσχα πάντα φέρνει το αίσθημα άνοιξης, την ιδέα για τη φύση, που αναγεννιέται σε αμέτρητα χρώματα. Για τις ψυχές μας που καθαρίζονται και στις καρδιές μας λάμπει μια ηλιαχτίδα γεμάτη ελπίδα για το καλό. Μέσα από τα μάτια μας η γιορτή φαίνεται ακόμη πιο ποικιλόχρωμη και χαρούμενη.

Το Πάσχα μας κάνει χαρούμενους ,έχουμε καλή διάθεση και όμορφη παρέα ,ξενυχτάμε και πίνουμε λίγο παραπάνω αλκοόλ.
Η έλλειψη ύπνου που θα ακολουθήσει ή οι λάθος ώρες ύπνου, παίζουν σημαντικό ρόλο στη δημιουργία μαύρων κύκλων στα μάτια. Επίσης, ο τρόπος ζωής, όπως το αλκοόλ, το κάπνισμα και η διατροφή συμβάλουν αρνητικά.
Ποιες κινήσεις θα σας εξασφαλίσουν να έχετε λάμψη, χωρίς πρηξίματα ,χωρίς σακούλες και εντυπωσιακά μάτια τις γιορτινές ημέρες;
Τα όμορφα και ζωντανά μάτια χαρίζουν έντονο βλέμμα και νιότη. Για να απομακρύνετε τυχόν πρηξίματα στα μάτια και μαύρους κύκλους, δείτε τί είναι αυτό που τα προκαλεί και στη συνέχεια τρόπους αντιμετώπισης.
Για να ανακτήσετε τη χαμένη σας λάμψη στα μάτια σας χρησιμοποιήστε την Mythos –Radiant & Depuffing Eye Gel- Cream.

Η MythosRadiant & Depuffing Eye Gel- Cream είναι ενισχυμένη κρέμα-gel ματιών με εξειδικευμένη σύνθεση που απευθύνεται σε κουρασμένα μάτια, με έντονη εμφάνιση ρυτίδων, σακούλες και μαύρους κύκλους.  Για λάμψη, κατά του πρηξίματος με ελαφριά υφή, κατά των σακούλων & των πρώτων γραμμών  κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες. Προστατεύει, ενυδατώνει, ανακουφίζει, περιποιείται την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια, προσφέροντας ξεκούραστο και υγιές βλέμμα. Βοηθάει στην αντιμετώπιση του πρηξίματος, των σακουλων & των πρώτων γραμμών. Ελαφριά υφή. Κατάλληλη για βάση μακιγιάζ.  Ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες.  Προστατεύει, ενυδατώνει, ανακουφίζει, περιποιείται την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια.

Η πλούσια σύνθεσή της και η περιεκτικότητα σε φυσικά συστατικά βοηθούν στην ενυδάτωση της ευαίσθητης επιδερμίδας γύρω από την περιοχή των ματιών. Ανάλαφρης υφής για εντατική ενυδάτωση με 100% βιολογικό ελαιόλαδο, Υαλουρονικό οξύ, αλλαντοΐνη, εκχύλισμα αλόης & συνεργιστικό συνδυασμό από φύλλα βελανιδιάς & πράσινου τσαγιού. Ενεργή φόρμουλα με ολιγοπεπτίδια & πολυφαινόλες.
Λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας και βελτιώνει τη μικρο- κυκλοφορία συμβάλλοντας στην εξάλειψη των μαύρων κύκλων. Μέρα με τη μέρα, η επιδερμίδα είναι πιο λεία, πιο τονωμένη. Οι σακούλες ξεπρήζονται και οι μαύροι κύκλοι σβήνουν. Προσφέρει βαθιά και εντατική περιποίηση με εγγυημένα αποτελέσματα. Πρόκειται για μια έξυπνη αντιγηραντική λύση, για ορατή λείανση, ορατή ανόρθωση, ορατή σύσφιξη και αποκατάσταση του νεανικού σχήματος των ματιών που προσφέρει διόρθωση και τέλεια αποτελέσματα.

Θα αφήσει την επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών μεταξένια, απαλή και αναζωογονημένη.
Το άρωμα της είναι διακριτικό!! Είναι σε κομψή, ανανεωμένη συσκευασία.

Φόρμουλα μη λιπαρή - Δεν κολλάει. Δερματολογικά ελεγμένη.
ΧΩΡΙΣ PARABEN, BHT, SILICONE, MINERAL OIL, EDTA, SYNTHETIC COLORANTS FREE.

Τρόπος χρήσης:

Απλώστε το προϊόν μέρα και νύχτα, μετά από προσεκτικό καθαρισμό, στην περιοχή γύρω από τα μάτια με απαλές ταμποναριστές κινήσεις.



Mythos Strong & Long, Shine & Volume Shampoo
(Mythos Σαμπουάν Θρέψης, Λάμψης, Όγκου)



Καμία εβδομάδα των παθών για τα μαλλιά…

Η αντιστροφή μέτρηση για το Πάσχα έχει ξεκινήσει και εσείς  θέλετε και αυτές τις γιορτές να είσαστε ανανεωμένες και λαμπερές. Τρέχετε να τα προλάβετε όλα, στο πίσω μέρος του μυαλού σας έχετε τις πιο μικρές λεπτομέρειες, που όμως μπορούν να κάνουν την διαφορά. Το να είσαστε προνοητική δεν συνεπάγεται ότι είσαστε ψυχαναγκαστική αλλά ότι θέλετε να είσαστε οργανωμένη, θέλετε να ξέρετε ακριβώς ποια πράγματα να βάλετε στην βαλίτσα σας και τέλος, δεν θέλετε να τρέχετε τελευταία στιγμή και στο τέλος το αποτέλεσμα να μην σας ευχαριστεί.
Ακόμα και οι πιο προσεγμένες πασχαλινές εμφανίσεις, χωρίς υγιή, λαμπερά μαλλιά δημιουργούν απλώς ένα ανολοκλήρωτο σύνολο. Κι αν βιάζεστε να πείτε πως ο δυνατός ανοιξιάτικος ήλιος, έτσι και αλλιώς θα ταλαιπωρήσει την κόμη σας όσο λαμπερή κι αν είναι, ξανασκεφτείτε το.

Κάθε τέτοια εποχή μάς απασχολούν τα μαλλιά και η φροντίδα τους, λόγω των προβλημάτων που εμφανίζουν με μεγαλύτερη συχνότητα. H κύρια αιτία, όπως λένε οι ειδικοί, είναι η φθορά των μαλλιών από διάφορους παράγοντες. Tα συνηθέστερα από αυτά σχετίζονται με την έκθεση στον ήλιο κατά τη  διάρκεια των οποίων τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται αρκετά.

Εξάλλου, οι παράγοντες που προκαλούν φθορά είναι αρκετοί και κάποιους σίγουρα θα τους αναγνωρίσετε. Aν λοιπόν κάνετε βαφή, ανταύγειες (πολύ περισσότερο αν γίνεται προηγουμένως ντεκαπάζ), αν χρησιμοποιείτε καθημερινά πιστολάκι, βραστά ρόλεϊ ή ψαλίδι ισιώματος, ή και μόνο αν βουρτσίζετε ή χτενίζετε βίαια τα μαλλιά σας, προκαλούνται προβλήματα και εμφανίζονται διάφορα σημάδια.
Συνήθως όλα τα παραπάνω μαρτυρούν ελλιπή φροντίδα των μαλλιών και ταλαιπωρία από μηχανικές κυρίως διαδικασίες .

Αυτό που χρειάζεστε για να παραμείνουν τα μαλλιά σας δυνατά και λαμπερά καθ’ όλη τη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών είναι το Mythos Strong & Long, Shine & Volume.  

Το Mythos Strong & Long, Shine & Volume Shampoo προστατεύει τα μαλλιά από το ξεθώριασμα που προκαλεί η UV ακτινοβολία, η ατμοσφαιρική ρύπανση και το καθημερινό styling. Φυσική τόνωση. Ισορροπία. Ελαστικότητα. Εντυπωσιακός όγκος.
Χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά, στόχος του είναι να προσφέρει υγιή μαλλιά με λάμψη και όγκο. Με τον βελούδινο και πλούσιο αφρό του, μεταφέρει στα μαλλιά τις ευεργετικές ιδιότητές του χαρίζοντας φρεσκάδα και απαλότητα. 

Περιέχει  100% βιολογικό ελαιόλαδο, εκχύλισμα σανταλόξυλου & αλόης, πρωτεΐνες σιταριού & προβιταμίνη Β5. αναπτύσσοντας προστατευτική δράση και φροντίζοντας για καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά. Χάρη στις μαλακτικές του ιδιότητες προσδίδει απαλότητα και υπέροχη υφή στα μαλλιά. Είναι μια πολυτελής και ανάλαφρη θεραπεία για τα μαλλιά, που απορροφάται εύκολα για θρέψη και μεταξένιο τελείωμα με εντυπωσιακή λάμψη, αφήνοντας τα μαλλιά μεταξένια απαλά, λεία, λαμπερά και πραγματικά περιποιημένα..
Μέσα σε μια σύνθεση με πολύ απαλή καθαριστική βάση που ξεμπλέκει και δίνει όγκο, μία αληθινή πηγή ενέργειας που ξαναδίνει δύναμη και τόνωση στα κουρασμένα μαλλιά. Δραστηριοποιεί τη μικροκυκλοφορία του δέρματος και διεγείρει τον τριχοθύλακα για να ευνοήσει την ανάπτυξη υγιών και δυνατών μαλλιών. Υποαλλεργικό.
Εισχωρεί στα μαλλιά από τη ρίζα μέχρι τις άκρες , διατηρώντας τους παράλληλα καθαρά και σε καλή κατάσταση. Οπότε αφήστε τα μαλλιά σας να καμαρώνουν.

Με μεθυστικό άρωμα…. Και σε στρογγυλή, μεγάλη συσκευασία με ειδικό καπάκι για καλύτερη κατανομή του προϊόντος.
Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.
Ενεργή φόρμουλα με ολιγοπεπτίδια & πολυφαινόλες
Δερματολογικά ελεγμένο.


ΧΩΡΙΣ PARABEN, BHT, SILICONE, MINERAL OIL, EDTA, GMO, SYNTHETIC COLORANTS FREE.


Τρόπος χρήσης:

Βρέχετε καλά τα μαλλιά σας και χρησιμοποιείτε αρκετή ποσότητα από το Shampoo κάνοντας απαλό μασάζ. Ξεπλένετε καλά και επαναλαμβάνετε την αρχική διαδικασία, επιμένοντας στο τελευταίο ξέβγαλμα, ώστε να μην παραμείνουν ίχνη αφρού και ρύπων στην περιοχή του τριχωτού της κεφαλής σας.



Mythos Restoring Hair Mask for Strength & Repair
(Mythos Μάσκα Μαλλιών για Αναδόμηση & Ενδυνάμωση)



Μαλλιά ξηρά, θαμπά, κουρασμένα, άτονα: τα αφυδατωμένα μαλλιά είναι όλα αυτά μαζί και σίγουρα αξίζουν καλύτερη τύχη!
Ή, πώς η καθημερινή περιποίηση των μαλλιών δεν έχει πλέον τίποτα να ζηλέψει από εκείνην της επιδερμίδας. Σημείο …εκκίνησης και για τα μαλλιά- η καθημερινή έκθεση στις εχθρικές περιβαλλοντικές (αστική ρύπανση, υπεριώδης ακτινοβολία) και κλιματολογικές (παγωνιά και αέρας το χειμώνα, ζέστη το καλοκαίρι) συνθήκες. Σε αυτό προσθέστε και την ταλαιπωρία που υφίσταται η τρίχα από τις συχνές, τεχνικές επεξεργασίες, βαφές και καθημερινό styling, γεγονός που εξηγεί την πρόωρη φθορά της. Είναι οι βασικοί παράγοντες που "ρουφάνε" την υγρασία από τα μαλλιά. Η υπερβολική έκθεση σε οποιονδήποτε από αυτούς τους παράγοντες αφαιρεί από το προστατευτικό περίβλημα της τρίχας τα φυσικά της έλαια, αφήνοντάς την αφυδατωμένη και αδύναμη.

Σε καμιά μας δεν αρέσει να έχουμε άγρια, ταλαιπωρημένα μαλλιά. Γι’ αυτό μια μάσκα μαλλιών είναι απαραίτητη σε κάθε λούσιμο.
Κάθε φορά που εφαρμόζουμε μάσκα στα μαλλιά είναι σαν να τους προσφέρουμε ένα πλήρες γεύμα, πλούσιο σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, ενώ απλώνοντας το κοντίσιονερ είναι σαν κάνουμε το… καθημερινό μας μακιγιάζ. Οι πρώτες, δηλαδή, εξασφαλίζουν εντατική θρέψη, επανόρθωση, τόνωση και αναζωογόνηση σε βάθος. Ενώ το δεύτερο, δρα αποκλειστικά στην επιφάνεια, ενυδατώνει, τιθασεύει και λειαίνει την υφή της τρίχας. 
Εμείς σήμερα θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με τη μάσκα, που προσφέρει άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα - όταν η χρήση της είναι συστηματική - οφέλη βελτιώνοντας ουσιαστικά την κατάσταση της τρίχας. Βάλτε στην καθημερινότητά σας την Mythos Restoring Hair Mask for Strength & Repair.

Η Mythos Restoring Hair Mask for Strength & Repair είναι μάσκα μαλλιών για φυσική ενδυνάμωση & ανάπλαση, προστασία κατά των βαφών & styling. Αναδόμηση & επανόρθωση των ριζών. Η τρίχα επανορθώνεται σε βάθος, στον πυρήνα της, ανακτά τη δύναμη και την ελαστικότητά της. Τα μαλλιά τονώνονται και αναζωογονούνται. Διασφαλίζει τη συνοχή της τρίχας.
Περιέχει πολύ υψηλά επίπεδα από 100% βιολογικό ελαιόλαδο, πρωτεΐνες σιταριού, σόγια, μέλι & πολυσακχαρίτες, για να προσφέρει εντατική αναδόμηση, ενυδάτωση και δύναμη στο εσωτερικό των εξαιρετικά ταλαιπωρημένων μαλλιών. Αυτά ενισχύουν τις προστατευτικές λειτουργίες των μαλλιών, τα θωρακίζουν ενάντια στους επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες και τα εμπλουτίζουν με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Απαλύνει, ανακουφίζει και θρέφει αποτελεσματικά το τριχωτό της κεφαλής, κάνοντας τα μαλλιά απαλά και μεταξένια. Προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση στην τρίχα, ενώ παράλληλα ξεμπλέκει το μαλλί και αποτρέπει το φριζάρισμα. Συμβάλλει στη θρέψη και την ενδυνάμωση των μαλλιών, προσδίδοντάς τους ελαστικότητα, όγκο και κράτημα, ενώ βοηθάει επίσης στην απομάκρυνση του στατικού ηλεκτρισμού κάνοντας το χτένισμα ευκολότερο.

Με δραστικά συστατικά με συμπληρωματικές ιδιότητες, διασφαλίζει το μέγιστο της θρέψης, χαρίζει απαλότητα στα μαλλιά και διευκολύνει το χτένισμα.  Ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την προστασία από την καθημερινή φθορά, θρέφει, αναζωογονεί και περιποιείται σε βάθος τα μαλλιά ενώ συμβάλλει στην διατήρηση της ελαστικότητας της τρίχας, χαρίζοντας λαμπερή και υγιή εμφάνιση στα μαλλιά.
Βελτιώνει την εσωτερική δύναμη της τρίχας και λειαίνει την επιφάνεια της. Προσφέρει στα μαλλιά , περιποίηση που διαρκεί, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Η πολυτέλεια συνδυάζεται και προσφέρει σε βάθος θρέψη για πανέμορφα μαλλιά με πολυτελή λάμψη και υπέροχο μεταξένιο άγγιγμα .

Μπορεί να αποκαταστήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα και μέσα σε λίγες μόνο εφαρμογές, την τρίχα και να δώσει πίσω στα μαλλιά σας τη χαμένη τους λάμψη!
Εάν θέλετε να δείτε τα μαλλιά σας πιο λεία, δυνατά και λαμπερά, δοκιμάστε αυτή την δυναμωτική μάσκα μαλλιών.
Είναι σε υπέροχη ,ανανεωμένη συσκευασία με υπέροχο άρωμα.


Τρόπος χρήσης:

Μετά το λούσιμο, εφαρμόστε στα μαλλιά από τις ρίζες ως τις άκρες. Τυλίξτε σε μια πετσέτα για 5-8 λεπτά. Ξεπλύνετε καλά.





Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρία Mythos Cosmetics είναι ο καλύτερος σύμμαχος της γυναικείας ομορφιάς. Συνδυάζει την τέχνη των χρωμάτων, την ακρίβεια των εφαρμογών,  την αισθητική των υφών ,ξεχωριστά αρώματά τους, μας προσκαλούν σε ένα απολαυστικό ταξίδι αισθήσεων και προσφέρει μοναδικές συνθέσεις στα προϊόντα της που αναδεικνύουν την ομορφιά κάθε γυναίκας. Ομορφιά που μας συντροφεύει καθημερινά. Γιατί μας αξίζει!

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Mythos Cosmetics για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:info@flax.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου