Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

eXnatura review




eXnatura

Αυτό το καλοκαίρι σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην φυσική ομορφιά…


Γεια σας Glamorous,

Όλοι αγαπάμε το καλοκαίρι. Όταν είμαστε παιδιά για τα παγωτά, τα ανέμελα παιχνίδια στη θάλασσα, το κλειστό σχολείο… Όταν είμαστε μεγαλύτεροι, το καλοκαίρι παραμένει μία αγαπημένη εποχή, αφού έχουμε την ευκαιρία να χαλαρώσουμε λίγο, να έρθουμε πιο κοντά στη φύση, να περάσουμε χρόνο με τους αγαπημένους μας, να διασκεδάσουμε περισσότερο, αλλά και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας για να περάσουμε τον δύσκολο και απαιτητικό χειμώνα που έχουμε μπροστά μας. Εκτός όμως από καλυτέρευση στη διάθεσή μας και ψυχική πληρότητα από τα ευχάριστα συναισθήματα που μας κατακλύζουν, τους ζεστούς μήνες βιώνουμε βελτίωση και σε ολόκληρο το σώμα & πρόσωπό  μας. Η ζέστη, ο ήλιος, η επαφή μας με τη θάλασσα και γενικότερα τη φύση ευνοούν την υγεία μας. Τα περισσότερα συστήματα του οργανισμού μας λειτουργούν καλύτερα το καλοκαίρι και παράλληλα έχουν την ευκαιρία να δυναμώσουν εν όψει του χειμώνα.

Καθώς το καλοκαίρι αρχίζει να εισβάλλει με το μοναδικό του τρόπο και  μας κάνει ξαφνικά να νιώθουμε πιο αισιόδοξες και με καλύτερη διάθεση, η επιθυμία για όμορφο πρόσωπο και πιο καλλίγραμμη σιλουέτα γίνεται στόχος.

Ένας στόχος που μπορείτε να επιτύχετε με πιο υγιεινή διατροφή, χωρίς υπερβολικές στερήσεις, με αρκετή άσκηση μέσα από ευχάριστους και διασκεδαστικούς τρόπους εκγύμνασης, με έξυπνα τρικ που θα λειτουργήσουν προς όφελος του προσώπου σας και της σιλουέτας αλλά και της διάθεσης, αλλά και με  τα υπέροχα καλλυντικά της eXnatura..

Καλλυντικά με υπέροχες ευωδιές, μεταξένιες υφές και συστατικά που υπόσχονται την ανανέωση της επιδερμίδας, για να γίνει πιο λεία, πιο απαλή και πιο σφριγηλή.  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύστε την εφαρμογή τους και κυρίως τη δράση για την οποία προορίζονται.





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

🌸 eXnatura... δηλαδή “εκ φύσεως” γιατί η νέα σειρά καλλυντικών που ετοιμάζουνε είναι φτιαγμένη αποκλειστικά με εξειδικευμένα φυσικά συστατικά.
🌸 Στο eXnatura θα βρείτε συμβουλές ομορφιάς, υγείας, ευεξίας και εξειδικευμένα φυσικά καλλυντικά που βοηθούν στη διατήρηση του πιο όμορφου εαυτού μας!
🌸 Με τη συμμαχία των εξειδικευμένων οργανικών καλλυντικών της eXnatura  και χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε ολόκληρη την καθημερινή σας καλλυντική ρουτίνα, θα σας βοηθήσουνε να ανακαλύψετε τον πιο όμορφο εαυτό σας. Γιατί είναι στη φύση μας να θέλουμε το καλύτερο!




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



eXnatura SNOW WHITE
(Λευκαντική – ενυδατική και αναπλαστική κρέμα προσώπου – σώματος)



«Αναμνήσεις» του καλοκαιριού…

Το καλοκαίρι ήρθε και φέρνει μαζί του ,ξεγνοιασιά, μπάνια και ηλιοθεραπεία ! Κάτω όμως από το χρώμα του καλοκαιριού, ίσως ανακαλύψουμε ότι ο ήλιος θα αρχίσει να αφήνει τα … αναμνηστικά του …
Οι κηλίδες είναι η πιο συνηθισμένη βλάβη του δέρματος. Την τελευταία δεκαετία όμως, εμφανίζονται με ολοένα και με μεγαλύτερη συχνότητα και δεν είναι τυχαίο ότι …. σκαρφάλωσαν στις πρώτες θέσεις της λίστας των γυναικείων ανησυχιών, απειλώντας να εκτοπίσουν ακόμα και τις ρυτίδες. Τι φταίει; Και με ποια όπλα μπορούμε να τις προλάβουμε ή να τις αντιμετωπίσουμε;
Οι κηλίδες, λένε, είναι οι νέες ρυτίδες. 
Το αποδεικνύει έμμεσα, η έξυπνη προσθήκη, από τη βιομηχανία καλλυντικών, σε όλο και περισσότερα προϊόντα. Γιατί όμως τέτοιο ενδιαφέρον; Τι άλλαξε;

Η γενιά των Baby Boomers, λένε οι ειδικοί, μεγάλωσε και πληρώνει τώρα… το λογαριασμό από τις ατέλειωτες ώρες ηλιοθεραπείας, χωρίς αντηλιακή προστασία, που απόλαυσε στα νιάτα της . Από την άλλη, η διαδεδομένη λήψη αντισυλληπτικών χαπιών στις νεότερες ηλικίες και οι θεραπείες ορμονικής υποκατάστασης στις μεγαλύτερες , ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για την αύξηση των περιστατικών υπερευαισθησίας στον ήλιο. Και βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η UV ακτινοβολία είναι πολύ εντονότερη τώρα, από ό,τι ήταν μερικές δεκαετίες πριν, λόγω της μείωσης του πάχους του στρώματος όζοντος .

Η υπερμελάγχρωση όπως αποκαλείται επιστημονικά, είναι η ανομοιόμορφη χροιά της επιδερμίδας από την παρουσία καφέ κηλίδων. Παρουσιάζεται και στα δύο φύλα, δυστυχώς όμως τη μερίδα του λέοντος ( 90%) έχουν οι γυναίκες. Τα ακριβή αίτια της αυξημένης παραγωγής μελανίνης- η φυσική χρωστική ουσία που δίνει τον χρωματικό τόνο και το μαύρισμα στο δέρμα- είναι άγνωστα . Είναι όμως γνωστοί οι κυριότεροι παράγοντες που την πυροδοτούν, με πρώτο και… χειρότερο, τον ήλιο.
Όσο ο χρόνος είναι με το μέρος μας και πριν καλά-καλά οι κηλίδες του ήλιου εγκατασταθούν, προσφέρουμε στην επιδερμίδα την εξειδικευμένη φροντίδα που έχει ανάγκη αυτήν την περίοδο του χρόνου με την eXnatura SNOW WHITE..

Η eXnatura SNOW WHITE … “Χιονάτη” μας! Μια μοναδική, απαλή,  λευκαντική – ενυδατική – αναπλαστική κρέμα προσώπου (και σώματος) με αποχρωματική και αντιοξειδωτική δράση, για πανάδες, καφέ κηλίδες και φακίδες. Αντιμετωπίζει τις υπάρχουσες δερματικές κηλίδες αλλά και προλαμβάνει τη δημιουργία νέων. Η χρήση της εξασφαλίζει απομάκρυνση νεκρών κερατινοκυττάρων, ενυδάτωση, ανανέωση και σύσφιγξη της επιδερμίδας.  Εμπλουτισμένη με μαστίχα, μαστιχέλαιο, εκχύλισμα φραγκόσυκου & τριαντάφυλλου, αρμπουτίνη, κοζικό οξύ, καλέντουλα, αχιλλέα, που προσφέρει προστασία ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία. Το arbutin είναι ένας φυσικός λευκαντικός παράγοντας, που δρα άμεσα στο δέρμα και μειώνει την παραγωγή της τυροσίνης και της μελανίνης, λευκαίνοντας το δέρμα. Το κοζικό οξύ είναι ένας ισχυρός φυσικός λευκαντικός παράγοντας χωρίς χημικά λευκαντικά που ενεργεί κατά των δυσχρωμιών και διαλύει την επιφανειακή στοιβάδα των κυττάρων όπου συγκεντρώνεται η μελανίνη.

Βοηθά στη λεύκανση και χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα. Προστατεύει και υποστηρίζει την επιδιόρθωση της κυτταρικής  βλάβης  που προκαλείται από τις υπεριώδεις ακτίνες. Προλαμβάνει και εξομαλύνει τις ατέλειες που προκαλούνται από πανάδες, δυσχρωμίες, κηλίδες  ενώ προσφέρει και ενυδάτωση.. Έχει υφή που απορροφάται αμέσως, ένα απαλό σύννεφο και η συσκευασία της ένα κόσμημα για το μπάνιο και το μπουντουάρ σας.
Αποτέλεσμα; μια αστραφτερή, απαλλαγμένη από κηλίδες και ενυδατωμένη επιδερμίδα!

Μοναδική γιατί “φοριέται” ακόμα και σε περιόδους μεγάλης ηλιοφάνειας, όπως το ελληνικό καλοκαίρι! Ταυτόχρονα ενυδατώνει, περιποιείται, αναπλάθει το δέρμα σας δίνοντάς του τροφή και υγρασία.
Χωρίς : Parabens, Mineral Oil, προπυλενογλυκόλες, αιθανολαμίνες, τριεθανολαμίνες .

Δερματολογικά ελεγμένη.  Cruelty free, vegan.

Τρόπος χρήσης:

Απλώστε μια μικρή ποσότητα από την κρέμα στην περιοχή του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ και στοχευμένα όπου υπάρχει ανάγκη. Με απαλές κυκλικές κινήσεις δώστε στο δέρμα σας την υπεραιμία που χρειάζεται για την άμεση απορρόφησής της.



eXnatura SERUM ANTI – AGEING -BUBBLES
(SERUM ΜΕ ΠΕΡΛΕΣ)



Ποια γυναίκα δεν θέλει να παραμείνει αγέραστη, λαμπερή και αψεγάδιαστη όσα χρόνια κι αν περάσουν; Είτε είστε 20 είτε 30 είτε 40 χρονών, γνωρίσετε πως αργά ή γρήγορα τα σημάδια του χρόνου θα κάνουν την εμφάνισή τους στο πρόσωπό σας και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε γι’ αυτό σωστά; Λάθος!

Πολλές γυναίκες πιστεύουν πως η φθορά του δέρματος και οι ρυτίδες είναι αναπόφευκτη. Μπορεί να μην σας απασχολεί τόσο έντονα τώρα, όμως σκεφτείτε πως όσο νωρίτερα ξεκινήσετε, τόσο περισσότερο θα ευχαριστείτε τον εαυτό σας στο μέλλον. Οι τρόποι περιποίησης του δέρματος, ο τύπος του δέρματος, η έκθεση στον ήλιο και τη γενετική προδιάθεση είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες για το κατά πόσο μια γυναίκα μπορεί να σχηματίσει ρυτίδες. Το δέρμα γίνεται λιγότερο ελαστικό, πιο λεπτό και αφυδατώνεται με την ηλικία. Μέρη του σώματος που εκτίθενται στον ήλιο, όπως τα χέρια, ο λαιμός και το πρόσωπο τείνουν να επηρεάζονται περισσότερο.
Στο παρελθόν οι ρυτίδες χαρακτηρίζονταν και σαν γραμμές του χαρακτήρα των ανθρώπων. Αντανακλούσαν τις εμπειρίες και τα συναισθήματα κάθε ανθρώπου και γι’ αυτό και ήταν επιθυμητές. Σήμερα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά σχετικά με το θέμα αυτό. Ο σύγχρονος άνθρωπος κάνει ό,τι μπορεί για να καθυστερήσει τα σημάδια της γήρανσης στο πρόσωπό του και να φαίνεται πιο νέος και πιο φρέσκος.

Tο να μείνουμε για πάντα νέες ίσως να είναι εφικτό κάποτε. Το να δείχνουμε όμως υγιής και φρέσκιες είναι πολύ εύκολο πλέον – αν δίνουμε έστω και ελάχιστο χρόνο στην περιποίησή μας με ένα serum προσώπου. Η γήρανση συμβαίνει σε όλους αργά ή γρήγορα. Όμως είναι κάτι το οποίο μπορεί να επιβραδυνθεί αρκετά με την χρήση του eXnatura SERUM ANTI – AGEING -BUBBLES. Όσο νωρίτερα τα αντιληφθούμε τόσο εύκολα θα τα αντιμετωπίσουμε.

Ο Serum Bubbles αντιγήρανσης είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας. Είναι ένας ορός με λεπτόρρευστη υφή και υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών….το μυστικό της επιτυχίας των ορού αυτού που έχει πλέον μπει για τα καλά στη ρουτίνα της καθημερινής περιποίησης της επιδερμίδας μας.
Διαθέτει έξυπνα συστήματα μεταφοράς που «ξεγελούν» τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας, τον διαπερνούν και απελευθερώνει τα ενεργά συστατικά που περιέχει στις βαθύτερες στιβάδες της, εκεί όπου η δράση τους θα είναι όντως ευεργετική .Η ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση, προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες και αντιμετωπίζει τη φθορά που έχουν ήδη προκαλέσει στα κύτταρά της .

Το Serum Bubbles αντιγήρανσης είναι ενισχυμένο με τέσσερις δραστικές ουσίες, που συν- λειτουργούν για να θρέψουν, να συσφίξουν και να προστατεύσουν την επιδερμίδα. Συνδυάζοντας θρεπτική φυτική γλυκερίνη με αντιοξειδωτικό οργανικό εκχύλισμα κόκκινου τσαγιού, οργανική πρόπολη και τανίνες κόκκινου σταφυλιού, ο ορός βελτιώνει αποτελεσματικά το δέρμα και το προστατεύει από κηλίδες που προκαλούνται από τον ήλιο και τη φωτογήρανση. Αποτελεσματική βελτίωση της τονικότητας, της υφής και της χροιάς του δέρματος με πέρλες που μεταφέρουν απευθείας τα ενεργά τους συστατικά και λειτουργούν σαν» ενέσεις» αντιγήρανσης!
Οι πέρλες μεταφέρουν τα ενεργά συστατικά του ορού τα οποία απελευθερώνονται μόλις έρθουν σε επαφή με το δέρμα, προστατεύοντας με αυτόν τον τρόπο τα πολύτιμα οργανικά εκχυλίσματα από την οξείδωση.

Τα δραστικά συστατικά  του , βοηθούν τα κύτταρα της επιδερμίδας να επανορθώσουν τις φθορές που έχει τους προκαλέσει το οξειδωτικό στρες και θα  τα προετοιμάσουν να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις της επόμενης μέρας. Προστασία που νιώθω εγώ και λάμψη που προσέχουν όλοι

Επίσης μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε πριν το μακιγιάζ μας, προσφέροντας ματ εφέ και αφήνει ένα πουδρέ, ματ τελείωμα. 
Το άρωμά του είναι πολύ ελαφρύ και είναι σε κομψή συσκευασία, κατάλληλη και για την τσάντα μας.

Για όλους τους τύπους δέρματος. Δερματολογικά ελεγμένο.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε πρωί και/ή βράδυ σε καθαρισμένο και στεγνό πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ με κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.


eXnatura GIVE ME HAIR
(SERUM ΜΑΛΛΙΩΝ)


Hair has the power…

Αναζωογονητικές μυρωδιές, πολυτελείς ανάλαφρες και λαχταριστές υφές, αρώματα που άλλοτε σε ταξιδεύουν και σε χαλαρώνουν και άλλοτε σε τονώνουν και σου φτιάχνουν τη διάθεση..... Οι παραλίες αρχίζουν να σφύζουν από κόσμο και το αγαπημένο καλοκαίρι , μας καλωσορίζει σιγά-σιγά. Καθώς το καλοκαίρι αρχίζει να εισβάλλει με το μοναδικό του τρόπο μας κάνει ξαφνικά να νιώθουμε πιο αισιόδοξες και με καλύτερη διάθεση.
Τώρα που έρχεται το καλοκαίρι φροντίζετε το παρουσιαστικό σας, μήπως όμως παραμελείτε τα μαλλιά σας; 
Για να είναι όμορφα, έχουν ανάγκη από καλή φροντίδα και σωστή περιποίηση.
Είστε έτοιμες για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις. Έχετε πάρει τα μέτρα σας, για να απολαύσετε τις διακοπές σας με ασφάλεια και ταυτόχρονα να δείχνετε περιποιημένες και λαμπερές. Το ίδιο, όμως, πρέπει να κάνετε και για τα μαλλιά σας. O ήλιος, ο αέρας, το νερό της θάλασσας και της πισίνας είναι στοιχεία που ταλαιπωρούν τα μαλλιά και καταστρέφουν την τρίχα, αλλοιώνοντας τη δομή της. Η ζέστη τα ξηραίνει, η ηλιακή ακτινοβολία και το χλώριο ξεθωριάζουν το χρώμα τους, το αλμυρό νερό τα αφυδατώνει και ο αέρας τα κάνει άγρια. Και σε αντίθεση με το δέρμα, τα μαλλιά δεν έχουν έναν άμεσο τρόπο να μας δείξουν ότι υποφέρουν, ωσότου είναι πολύ αργά. Ωστόσο, με την απαραίτητη προστασία και τα κατάλληλα προϊόντα, υπάρχουν τρόποι να προλάβετε τα χειρότερα και να διατηρήσετε την όμορφη εικόνα τους. Γυναίκες και άντρες, για να αποφύγουμε τα προβλήματα με τα μαλλιά μας το καλοκαίρι, πρέπει να κάνουμε μερικά συγκεκριμένα πράγματα.

Το eXnatura GIVE ME HAIR είναι εδώ για να μας μάθει πως μπορούμε να έχουμε υγιή και λαμπερά μαλλιά ενόψει καλοκαιριού.

Το Give me hair είναι ένα serum μαλλιών ιδανικό για την τριχόπτωση. Είναι μια νέα πρόταση στο τεράστιο πρόβλημα της τριχόπτωσης, μια αγνή σύνθεση από φυτικά εκχυλίσματα με εντυπωσιακά αποτελέσματα .Με φωσφολιπίδια, ιπποφαές και εκχυλίσματα καναδικής ιτιάς που αποδεδειγμένα αυξάνουν την τριχοφυΐα, προσφέροντας δύναμη και λάμψη στα μαλλιά.. Για μαλλιά που δε σπάνε, που μακραίνουν ομοιόμορφα, προστατευμένα από τη ρίζα μέχρι τις άκρες! Για όλες τις γυναίκες και όλους τους άντρες που επιθυμούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της τριχόπτωσης, των αδύναμων, ταλαιπωρημένων, θαμπών , χωρίς ζωντάνια μαλλιών. Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν! 
Ήρθε το serum Give me hair! της eXnatura για να προσφέρει στα μαλλιά σας ότι ονειρεύεστε και δεν μπορέσατε να αποκτήσετε με όλες τις άλλες μεθόδους που κυκλοφορούν…γιατί απλά η eXnatura πραγματοποιεί ότι υπόσχεται!
Με προηγμένες συνθέσεις πλούσιο που τρέφει και ενυδατώνει τα μαλλιά αλλά και μεταξένια υφή που αφήνει βελούδινη αίσθηση, το Give me hair αποτελεί ένα πραγματικό ελιξίριο για την φροντίδα των μαλλιών. Δεν χωρά αμφιβολία πως είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να ανακτήσει η τρίχα στιλπνότητα και λάμψη.

Το Give me hair είναι διάφανο και σε υγρή μορφή. Αποτελεί το απόλυτο ελιξίριο ομορφιάς για τα μαλλιά μας, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τις καθημερινές επιθέσεις. Η σύνθεσή του είναι εξαιρετικά ανάλαφρη, μη-λιπαρή και ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών.
Η πολυτέλεια συνδυάζεται και προσφέρει σε βάθος θρέψη για πανέμορφα μαλλιά με πολυτελή λάμψη και υπέροχο μεταξένιο άγγιγμα .

Αναλυτικότερα:

  • Παρέχει εντατική ενυδάτωση.
  • Χαρίζει στα μαλλιά απίστευτη γυαλάδα και λείανση.
  • Αποκαθιστά τα ταλαιπωρημένα τριχοθυλάκια.
  • Τα μαλλιά γίνονται απαλά και λεία.


Είναι σε πολύ όμορφη συσκευασία με ειδικό στόμιο και είναι κατάλληλο και για ταξίδια.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε 1-2 πιέσεις στην παλάμη του χεριού σας ή απευθείας στις ρίζες των μαλλιών σας με τη μύτη του απλικατέρ, αυξήστε την ποσότητα ανάλογα με την πυκνότητα των μαλλιών σας και απλώστε ομοιόμορφα σε βρεγμένα, νωπά ή στεγνά μαλλιά κάνοντας ελαφρύ μασάζ στις ρίζες. Είναι μεταξένιο, δε λαδώνει τα μαλλιά, δε λερώνει τα ρούχα ή τη μαξιλαροθήκη σας και μπορείτε να καλύψετε όλα τα μαλλιά σας με πολύ μικρή ποσότητα.



eXnatura SWEET SPOT


Το γυναικείο σώμα είναι τόσο θαυμάσιο όσο και περίπλοκο. Πόσο καλά όμως ξέρουμε να το φροντίζουμε; Πόσο καλά γνωρίζουμε την ευαίσθητη περιοχή μας και πόσο ευαίσθητες είμαστε απέναντι της;
Υπάρχει αποτελεσματικός τρόπος να προστατευθούμε από τις συνήθεις μολύνσεις της ευαίσθητης περιοχής; Τώρα πια ναι και μάλιστα είναι επιτακτική ανάγκη να φροντίζουμε την υγιεινή μας για να αποφύγουμε τις μολύνσεις.
Μεγάλο ποσοστό γυναικών αγνοεί βασικά και ουσιώδη σχετικά με τον γυναικείο καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής. Η υγιεινή του σώματος αλλά και της ευαίσθητης περιοχής, μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα, άνετα και κυρίως καθαρά. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τις γυναίκες να μην ξεχνάμε τους βασικούς κανόνες υγιεινής και τη χρήση προϊόντων περιποίησης για την ευαίσθητη περιοχή. Η καθημερινή και σωστή ατομική υγιεινή και φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής, συντελεί στη διατήρηση της υγείας της.

Με την κατάλληλη υγιεινή και φροντίδα, διατηρούμε την απαραίτητη ισορροπία και αποφεύγουμε το ενδεχόμενο λοιμώξεων.
Η σωστή περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής με τα κατάλληλα προϊόντα, δε γίνεται μόνο για λόγους υγιεινής (π.χ. δυσοσμία) αλλά και για να προφυλάξουμε τη χλωρίδα και την επιδερμίδα της περιοχής .Για να έχουμε λοιπόν, το καλύτερο αποτέλεσμα, πρέπει να επιλέξουμε και το κατάλληλο προϊόν.

To eXnatura, προσφέρει το SWEET SPOT για την ευαίσθητη περιοχή, προσαρμοσμένο σε όλες τις φάσεις της ζωής μας.

To SWEET SPOT θέλει να βοηθήσει τις γυναίκες να διατηρήσουν την αυτονομία και τη σιγουριά τους σε κάθε στάδιο της ζωής τους. Σκοπός του είναι να αναδείξει το δυναμισμό της γυναίκας που επιδεικνύει τη θετική ενέργεια και την αυτοπεποίθησή της.
Φροντίστε για την ευαίσθητη περιοχή με το πρωτοποριακό υγρό καθαρισμού Sweet spot της eXnatura με έναν απαλό τύπο που καθαρίζει χωρίς να στεγνώσει ή να ανατρέψει τη φυσική ισορροπία της ευαίσθητης περιοχής σας.
Είναι για την καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής και είναι εμπλουτισμένο με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες, συμβάλλει στον απαλό καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει την επιδερμίδα και προστατεύει τη φυσική χλωρίδα της ευαίσθητης περιοχής.

Η ειδική του σύνθεση με βιολογική μολόχα, πίτουρο ρυζιού, γλυκόριζα , μυρτιά, φύλλα ελιάς, μείγμα με εκχύλισμα ρητίνης μύρου, φυσικό χυμό αλόης, εκχύλισμα πορτοκαλιού, αργανέλαιο και βιολογικό μέλι, δουλεύουν αρμονικά για το τέλειο αποτέλεσμα. Ιδανικό για ερεθισμένους βλεννογόνους, πρωτεΐνες σιταριού βοηθούν στην ανακούφιση από την ταλαιπωρία, αποκαθιστούν την ισορροπία της φυσιολογικής χλωρίδας, αφήνοντας την αίσθηση της φρεσκάδας. Η αλκαλική βάση προσφέρει μια απαλή δράση καθαρισμού, ενώ το εκχύλισμα μαστίχας, το μαστιχέλαιο και το Υαλουρονικό οξύ ενυδατώνουν και δίνουν μια πιο σταθερή υφή στην περιοχή. Ο δραστικός συνδυασμός της πεπρονυλικής αλκοόλης, του λινελαϊκού οξέος και των kojic σπόρων από τα μανιτάρια Reisi & Tremella έχει σχεδιαστεί ειδικά για βιολογική επεξεργασία και λεύκανση ευαίσθητων περιοχών .

Ενα μείγμα συστατικών που δημιουργούν αίσθηση άνεσης, δροσιάς και φρεσκάδας απομακρύνοντας τη δυσφορία όλη μέρα, κάθε μέρα.
Το eXnatura πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά και ενσωματώνει τις ιδιότητες του στυπτηρώδους καλίου σε ένα μοναδικό καθαριστικό υγρό, με αποτέλεσμα το Sweet spot να έχει στυπτικές ιδιότητες, ενισχύοντας τους πόρους του δέρματος και τις αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, παρεμποδίζοντας την ανάπτυξη βακτηριδίων και οσμών.

Με το SWEET SPOT είμαστε απαλλαγμένες από κνησμό, ερεθισμό και κακή μυρωδιά, και αισθανόμαστε  καθαρή, φρέσκια και με αυτοπεποίθηση όλη μέρα.
Η συσκευασία του είναι πολύ πρακτική για να το έχουμε ακόμα και σε ταξίδια!!
Χωρίς parabens και αλλεργιογόνα και δερματολογικά δοκιμασμένο.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε απαλά στο υγρό δέρμα δημιουργώντας πλούσιο αφρό και ξεπλύνετε καλά με νερό.



eXnatura WOW DE – PUFF



Το ντεμακιγιάζ είναι πάντα ένα ζήτημα. Με όσο κέφι και όρεξη (και φιλαρέσκεια) απλώνει μια γυναίκα το μέικ-απ στην αρχή της μέρας, με άλλη τόση βαρεμάρα, αναβλητικότητα και οκνηρία το αφαιρεί στο τέλος της. Αν το αφαιρέσει βέβαια και δεν πέσει για ύπνο με τα τρία χιλιοστά χρωστικών ουσιών που επικαλύπτουν το δέρμα. Είναι περιττό να επαναλάβουμε ότι ο καθαρισμός είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε στην ομορφιά μας. Όσο ακριβά προϊόντα περιποίησης και αν χρησιμοποιούμε δεν έχουν αποτέλεσμα όταν δεν προχωράμε σε αυτό το τόσο απλό βήμα φροντίδας. Στην αναζήτηση του τέλειου καθαριστικού που θα αφαιρεί όλες τις χρωστικές με μία μόνο κίνηση περνάμε από πολλά στάδια. 

Σαπούνια, αφρώδη προϊόντα, μαντιλάκια, κρέμες, λοσιόν, τα πάντα. Τις περισσότερες φορές το μακιγιάζ απλώς δεν φεύγει. Η λευκή πετσέτα που σκουπίζει στο τέλος το πρόσωπο γίνεται μπεζ-καφέ και τα μάτια την επόμενη μέρα έχουν ένα πολύ μουντζουρωμένο σμόκι. Άλλες πάλι φορές το μακιγιάζ φεύγει. Αλλά μαζί του φεύγει και η ανώτερη στιβάδα της επιδερμίδας, αφήνοντας το πρόσωπο ξηρό, στεγνό και ταλαιπωρημένο.
Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αφαιρεθεί το μακιγιάζ και συγχρόνως να τραφεί η επιδερμίδα είναι το eXnatura WOW DEPUFF..

Μην ανησυχείτε! Τώρα, το σφουγγαράκι ντεμακιγιάζ WOW θα απομακρύνει το μακιγιάζ (ακόμη και το πιο επίμονο αδιάβροχο), αλλά και τους ρύπους της επιδερμίδας, μόνο με νερό!
Η εξειδικευμένη σύνθεση του έχει μοναδική αποστολή, να απομακρύνει μακιγιάζ, σκόνη, ατμοσφαιρικούς ρύπους και νεκρά κύτταρα και να απελευθερώσει αποτελεσματικά τους πόρους για να αναπνέει και να αναζωογονείται σωστά η επιδερμίδα. Κι όλα αυτά χωρίς να την απογυμνώνουν από τα φυσικά της λιπίδια και να διαταράσσουν έτσι την ισορροπία στην επιφανειακή στιβάδα .

Το eXnatura WOW DEPUFF είναι το μεσαίου μεγέθους , στρογγυλό με ένα υπέροχο λευκό χρώμα και απίστευτα απαλό στην υφή. Απομακρύνει εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά κάθε ίχνος μακιγιάζ, ρύπων και σμήγματος. Απολαυστικό στη χρήση του, αφήνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη, λεία και απαλή. Οι ειδικές μικρό-ίνες στη σύνθεσή του ενεργοποιούνται με το νερό και χαρίζουν στην επιδερμίδα ένα ελαφρύ peeling! Το eXnatura WOW DE – PUFF αφαιρεί  σε βάθος το μακιγιάζ, χωρίς να αφήσει υπολείμματα ενώ  είναι κατάλληλο  για δέρματα με προβλήματα ακμής και απομακρύνει το υπερβολικό σμήγμα.

Το φιλικό προς το περιβάλλον και πολυλειτουργικό σφουγγαράκι WOW από 70% ίνες μπαμπού + 30% βαμβάκι, αφαιρεί ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ, διασπώντας τους δεσμούς των συστατικών του μακιγιάζ σας. Αφήνει το δέρμα σας απαλό και καθαρό. Ταυτόχρονα, αφαιρεί παθογόνα μικρόβια και ρύπους από το δέρμα που αυξάνουν τη λιπαρότητα και τους ερεθισμούς. Το δέρμα είναι πιο υγιές, απαλό, καθαρό αλλά και πιο ελαστικό σε σχέση με πριν. Οι ιδιότητες και το σχήμα που έχει κάθε ίνα του, μαγνητίζουν ό,τι υπάρχει πάνω στην επιδερμίδα και της προσφέρουν αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ και ασύγκριτα εύκολο και απαλό καθαρισμό.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρέξετε το eXnatura WOW DE – PUFF και να αφαιρέσετε το μακιγιάζ χωρίς τρίψιμο, χωρίς μουτζούρες και χωρίς χημικά που περιέχονται σε όλα τα καλλυντικά.


Αναλυτικότερα:

  • Είναι η πιο φυσική μέθοδος αφαίρεσης μακιγιάζ και διαρκεί για πολλούς μήνες με καθημερινή χρήση.
  • Πρακτικό(για ταξίδια) .
  • Οικολογικό και φιλικό ως προς το περιβάλλον (δεν έχουμε μπουκαλάκια).
  • Απλό στην χρήση με απίστευτα αποτελέσματα (Χωρίς βαμβάκι, χωρίς χημικά, χωρίς υπολείμματα,100% υποαλλεργικό, ανθεκτικό).
  • Οικονομικό και ξοδεύουμε λιγότερο χρόνο.


Μπορεί να χρησιμοποιηθηθεί από άντρες, γυναίκες ακόμη και για μωρά! Ιδανικά για προσωπική χρήση ή ως δώρο.
Επαναχρησιμοποιήσιμο μέχρι και 200 ​​φορές, πλένεται, είναι επίσης ο καλύτερος τρόπος καθαρισμού του προσώπου χωρίς τα γαλακτώματα, λοσιόν ή καθαριστικά μαντηλάκια!
Δεν υπάρχει πλέον σπατάλη χρημάτων και χρόνου, όχι πιο βαριά μπουκάλια και βάζα, περισσότερος χώρος στο μπάνιο και στο μπουντουάρ! Φιλικό προς το περιβάλλον.

Το eXnatura WOW DE – PUFF είναι για κάθε τύπο δέρματος.

Τρόπος χρήσης:

Απλά μουσκέψτε το με κρύο ή ζεστό νερό και νιώστε την αλλαγή!




Μετά τη χρήση του για να καθαρίσουμε το eXnatura WOW DE – PUFF το πλένουμε με σαπούνι και το κρεμάμε να στεγνώσει με το ειδικό κορδελάκι του.
Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως στην εταιρία eXnatura βρίσκονται σε διαρκή έρευνα για να μας προσφέρουνε καινοτόμα προϊόντα εγγυημένης αποτελεσματικότητας που η επιστήμη έχει αναδείξει. Το αποτέλεσμα είναι επαγγελματική φροντίδα στο σπίτι μας με τη χρήση προηγμένων προϊόντων υψηλών προδιαγραφών! Κάθε ένα από τα προϊόντα υπόσχεται ορατά αποτελέσματα, με μοναδικό στόχο τη φροντίδα της γυναικείας επιδερμίδας, την βελτίωση της όψης και την κάλυψη κάθε αισθητικής ανάγκης. Μια εταιρεία με ρυθμό, στρατηγική και εξέλιξη, που έχει αποδείξει πως είναι σε θέση να αγωνιστεί επάξια στο εμπορικό στίβο της Ελλάδος και του εξωτερικού.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία eXnatura για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://exnatura.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου