Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Simply Herbal reiew


Simply Herbal


Χαμογελάστε χωρίς το φόβο των ρυτίδων!

Γεια σας Glamorous,

Μπορεί στους άνδρες να βλέπουμε τις ρυτίδες ως σημάδι εμπειρίας και ωριμότητας – πολλές φορές και γοητείας! Για τις γυναίκες όμως, οι οποίες πολύ δύσκολα συμφιλιώνονται με το χρόνο, οι ρυτίδες αποτελούν ξεκάθαρο και ομολογημένο εχθρό..

Οι περισσότερες γυναίκες αυτό που επιθυμούμε είναι να καταπολεμήσουμε τα σημάδια του χρόνου με σημαία μας το “είμαστε όσο φαινόμαστε”! Είμαστε πεπεισμένες ότι θα εξαιρεθούμε από την αδυσώπητη πορεία του χρόνου.  Μπορεί να πανικοβληθήκαμε με την πρώτη ρυτίδα, αφού την θεωρήσαμε σημάδι γήρατος, αλλά φυσικά τα ψεγάδια μας είναι αυτά που μας κάνουν να διαφέρουμε.

Με το πέρασμα του χρόνου ατροφούν τόσο το κολλαγόνο, όσο και οι ελαστικές ίνες του δέρματος, καθώς και το στηρικτικό λίπος που δίνει, για παράδειγμα, στα βρέφη απαλή και αφράτη υφή. Το πάχος του δέρματος είναι επίσης ένας σημαντικός  παράγοντας.  Η γυναικεία επιδερμίδα είναι λεπτότερη των ανδρών γι’ αυτό και συχνά,  οι γυναίκες φαίνονται μεγαλύτερες από έναν άνδρα συνομήλικό τους.  Το κάπνισμα και η υπέρμετρη ηλιοθεραπεία είναι δύο άλλες σημαντικές αιτίες δημιουργίας πρόωρων ρυτίδων. Οι ρυτίδες εμπίπτουν σε γενικά δύο κατηγορίες: λεπτές γραμμές στην επιφάνεια της επιδερμίδας και βαθύτερες αυλακώσεις στο δέρμα.

Αν οι ρυτίδες είναι ένα πρόβλημα που σας απασχολεί, ή αν ψάχνετε τρόπους για να τις μειώσετε, τότε με τα προϊόντα της εταιρίας Simply Herbal μπορείτε να αποκτήσετε ξανά λαμπερό και νεανικό πρόσωπο απαλλαγμένο από βαθιές ρυτίδες.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Simply-Herbal, είναι μια εταιρεία που αποτελείται από φαρμακοποιούς, χημικούς και βιολόγους. Στόχος τους είναι να μας προσφέρουνε προϊόντα που παρασκευάζονται με φυσικά συστατικά και για να ικανοποιηθούν όλες οι ανάγκες μας φυσικά.
Το σύνθημά τους είναι ότι η φύση μπορεί να προσφέρει λύσεις σε κάθε πρόβλημα. Γι 'αυτό δεν χρησιμοποιούνε χημικά και parabens σε οποιοδήποτε βήμα της διαδικασίας παρασκευής. Αντί για συντηρητικά, χρησιμοποιούνε φυσικές εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες είναι εξίσου αποτελεσματικές, όπως η βιταμίνη Ε που είναι γνωστή για τις ισχυρές αντιβακτηριδιακές της ιδιότητες.

Όλα τα προϊόντα τους είναι αποτέλεσμα εκτεταμένης έρευνας, διεξοδικών δοκιμών και συνδυασμένης γνώσης της βοτανικής και της φυτοθεραπείας.



Το προϊόν που δοκίμασα είναι:




Antiwrinkle Face Cream for Fine Lines with Hyaluronic Acid
(Αντιρυτιδική Κρέμα Προσώπου για Λεπτές Γραμμές με Υαλουρονικό)





Πρόσωπο νεανικό χωρίς ρυτίδες!

Το γήρας δεν είναι ευχάριστο είναι όμως η μοναδική… γνωστή μέθοδος μακροζωίας.
Ρυτίδες έκαναν την εμφάνισή τους στο πρόσωπό σας;
Λίγοι είναι οι άνθρωποι που μπορούν και αδιαφορούν για τις ρυτίδες του προσώπου τους. Ιδιαίτερα οι γυναίκες «αντιδρούν» με μεγάλη ευαισθησία απέναντι στις ρυτίδες, που τις ερμηνεύουν ως ενδείξεις της χαμένης νιότης.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Υπάρχουν πλέον αρκετές λύσεις για τον περιορισμό, αλλά ακόμη και για την εξαφάνισή τους!
Oι εκφράσεις του προσώπου είναι ίσως ένας από τους πιο σημαντικούς κώδικες επικοινωνίας. 
Είναι, ωστόσο, υπεύθυνες και για την εμφάνιση των λεγόμενων ρυτίδων έκφρασης. Αλίμονο, όμως, αν κάθε φορά που γελάμε, θυμώνουμε ή συνοφρυωνόμαστε, σκεφτόμαστε μην τυχόν και ενταθούν οι ρυτίδες στο πρόσωπό μας. Aντ’ αυτού, καλό θα ήταν να τις προλάβουμε ή να χτυπήσουμε τον εχθρό κατά μέτωπο με ό,τι διαθέτει η κοσμετολογία. Περιορίσουμε τις ρυτίδες έκφρασης και όχι τις εκφράσεις μας!

Η καταπολέμηση των ρυτίδων από μόνη της συμβολίζει την αιώνια πάλη ενάντια στη φθορά του χρόνου που περνά.
Όσο κι αν θέλουμε να τις αποφύγουμε, όσο κι αν προσπαθήσουμε να τις καθυστερήσουμε, οι ρυτίδες θα βρουν τον τρόπο να κάνουν την εμφάνισή τους. Και όσο δύσκολο κι αν είναι να εναντιωθούμε στη φύση, πάντα υπάρχει τρόπος να έρθουμε κοντά στο επιθυμητό σφριγηλό, νεανικό πρόσωπο, μένοντας… μακριά από το χειρουργικό τραπέζι. 
Φτάνει να ακολουθήσουμε μικρές, πρακτικές, συμβουλές για περισσότερη λάμψη και λιγότερες ρυτίδες και φυσικά να εμπιστευτούμε την Antiwrinkle Face Cream for Fine Lines with Hyaluronic Acid, για να απογειώσει την καθημερινή φροντίδα ομορφιάς μας και το όνειρο για ένα φρέσκο, νεανικό και αψεγάδιαστο δέρμα μπορεί να βγει αληθινό!

Η Antiwrinkle Face Cream for Fine Lines with Hyaluronic Acid είναι αντιρυτιδική κρέμα που σχεδιάστηκε για να αναστρέψει, να βελτιώσει ή ακόμα και να σβήσει σημάδια γήρανσης, όπως είναι οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές και το κατεστραμμένο από τον ήλιο δέρμα.. Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, επανορθώνει τις λεπτές γραμμές έκφρασης και προλαμβάνει τις μόνιμες ρυτίδες.
Με καινοτόμο φόρμουλα που ''γεμίζει'' τις ρυτίδες από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής, επανορθώνει την επιδερμίδα, βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου και προλαμβάνει τα σημάδια της γήρανσης.

Χαρίζει ομοιόμορφη όψη. Η επιδερμίδα ανακτά την άνεσή της.
Προσφέρει τροφή και εντατική ενυδάτωση, αναπληρώνοντας την φυσική υγρασία και επαναφέροντας την ελαστικότητα στο δέρμα με αποτέλεσμα την αναζωογόνηση και την λάμψη. Παράλληλα ενισχύει την αντιγηραντική δράση, προστατεύοντας την επιδερμίδα από την φθορά του χρόνου ενώ προσφέρει τόνωση και υγεία στην επιδερμίδα.

Πλούσιας υφής, μη λιπαρή κρέμα με Υαλουρονικό οξύ, έλαιο αργκάν και αβοκάντο. Το Υαλουρονικό οξύ, συμβάλλει στην ενίσχυση της φυσικής υγρασίας της επιδερμίδας και στη διατήρηση της ελαστικότητάς της. Το έλαιο αργκάν, πλούσιο σε Ωμέγα-6 λιπαρά οξέα και βιταμίνες Α και Ε, επιταχύνει την επανόρθωση της επιδερμίδας και προσδίδει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Το έλαιο αβοκάντο, είναι μια ευεργετική τροφή για το δέρμα και ιδιαίτερα αντιοξειδωτική.

Έτσι, η επιδερμίδα επανακτά τη χαμένη λάμψη, την ομοιομορφία και τη νεανική και φρέσκια όψη της.

Απορροφάται πολύ εύκολα από το δέρμα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.
Βελούδινη υφή και διακριτικό άρωμα αργκάν.

Είναι σε υπέροχη ,γυάλινη ,πρακτική συσκευασία, κατάλληλη και για την τσάντα μας.

Χωρίς: Parabens, Silicones, Mineral oil, Propylene glycol, SLES, PEG

Τρόπος χρήσης:

Απλώστε μικρή ποσότητα κρέμας σε πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως στα προϊόντα της εταιρίας Simply Herbal νιώθεις ένα κομμάτι από την φύση να είναι πάντα μαζί σου! Το νιώθεις από τις κρέμες με τα καταπληκτικά αποτελέσματα, από τα ωραία και γλυκά αρώματα των προϊόντων και από τα φυσικά  συστατικά που χρησιμοποιούν. Απλά μας χαρίζουν την <<φύση >> με τα προϊόντα τους !! Ας μην ξεχνάμε πως η φύση είναι η βιβλιοθήκη μας. Πάντοτε αναζητούμε από τους πολύτιμους πόρους της φυσικά συστατικά και εκχυλίσματα ώστε να επιτύχουμε την μέγιστη αποτελεσματικότητα με τον πιο ασφαλή και φυσικό τρόπο.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Simply Herbal για την χορηγία των προϊόντων..
Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.simply-herbal.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου