Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Bioselect review


Bioselect

Καλώς ήρθες άνοιξη!

Γειά σας Glamorous,

Άνοιξη! Ήλιος, αεράκι, άνθη, πουλάκια, συννεφάκια… Οι πρώτες ζεστές ακτίνες του ήλιου χαϊδεύουν απαλά το πρόσωπό σας. Η μέρα αρχίζει να μεγαλώνει και η άνοιξη σας χτυπά την πόρτα: καλσόν, πουλόβερ και γάντια είναι πια ώρα να μπουν στο πατάρι.
Η χλωμή, άτονη επιδερμίδα είναι πια παρελθόν: ξύπνα το σώμα σας! Ο βαρύς χειμώνας μας αποχαιρετά και μαζί του παίρνει και τα άσχημα με τα οποία σας φόρτωσε.
Μέσα λοιπόν σε μια πιο ανεβασμένη διάθεση, όλοι προσπαθούμε να απαλλαγούμε από τις από τις επιπτώσεις του χειμώνα και να προετοιμαστούμε για το καλοκαίρι. Η άνοιξη παίζει το ρόλο του συνδετικού κρίκου ανάμεσα σε αυτές τις δύο τόσο αντιφατικές εποχές του χρόνου. Ουσιαστικά η άνοιξη αναλαμβάνει την ευθύνη να μας προετοιμάσει για το καλοκαίρι.
Και επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, το πρώτο πράγμα που κάνετε για να μπείτε σε spring mood, είναι η αλλαγή του αρώματος σας.

Ολοκληρώστε τη διαδικασία με ένα απόλυτα ανοιξιάτικο άρωμα που θα σας κάνει να μοσχομυρίζετε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Επιλέξτε ανάλαφρες, δροσερές και παιχνιδιάρικες εσάνς που ταιριάζουν αρμονικά με τα ηλιόλουστα πρωινά και ξεσηκώνουν τη διάθεσή σας.

Φτιάξτε την διάθεση σας και ανανεώστε το άρωμα σας που θα σας συντροφεύει στις ανοιξιάτικες σας εξορμήσεις. Υποδεχθείτε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου με αρώματα Bioselect.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία BIOselect  ιδρύθηκε από τον κ. Τσομπανάκη, την κα Χαρμάνη και τον κ. Χριστουλάκη το 2002 με άμεση ειδίκευση στα προϊόντα με υψηλή βιολογική σύσταση όπως ο Δίκταμος και το παρθένο ελαιόλαδο της Κρήτης. Το 2005, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς για τα οργανικά καλλυντικά, δημιούργησαν τη σειρά από πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα BIOselect .Η επιχείρηση, κατά την περίοδο δραστηριότητάς της, απέδειξε στον καταναλωτή τη μοναδικότητα, την αποκλειστικότητα και την αγνότητα των προϊόντων της. Κάθε προϊόν BIOselect αποτελείται από ένα μίγμα ελαιόλαδου και Δίκταμου, το Dictamelia - προϊόν κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Το 2005, η σειρά προϊόντων κυκλοφόρησε στην Ελλάδα σε επιλεγμένα φαρμακεία στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη καθώς και σε καταστήματα βιολογικών προϊόντων. Η εταιρεία BIOselect ανέπτυξε, τις πρώτες εμπορικές συνεργασίες της διεθνώς το 2006 και σήμερα έχει αντιπροσώπους σε: Αγγλία, Ρωσία, Δανία, Πολωνία,  Λιθουανία, Ιταλία, Τουρκία, Ηνωμένες Πολιτείες και Νορβηγία.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Hair & Body Fragrance Mist~Clowing Rituals
(Ελαφρύ Άρωμα για τα Μαλλιά & το Σώμα)



Νιώστε το άγγιγμα της άνοιξης!

Βαθιές… ανάσες και η φύση, αναγεννήθηκε και κυοφορεί τους καρπούς στα δέντρα και στα φυτά. Όλα έχουν αλλάξει και μαζί και η διάθεση καθώς ο χειμώνας σήκωσε… μαντήλι και έγινε η υποδοχή της άνοιξης που χωρίς… παραγγελία έφερε χρώματα κι αρώματα!
Ήρθε πάλι η Άνοιξη και η φύση ντύνεται στα γιορτινά της. Τα λουλούδια ανθίζουν, ο ήλιος είναι πιο φωτεινός και ζεστός και η διάθεση όλων είναι πιο χαλαρή. Η άνοιξη είναι η εποχή που παίρνεις μια βαθιά ανάσα και προχωράς. Είναι οι μέρες που θέλεις να βάλεις λουλούδια στο βάζο και οι νύχτες που περπατάς στους δρόμους και οι μυρωδιές των ανθισμένων δέντρων σε κάνουν να χαμογελάς -ακόμη και αν βρίσκεσαι στο κέντρο της πόλης. Λίγο ο ήλιος που μας ξεμυαλίζει κάθε μέρα, λίγο οι μέρες που σβήνουμε από το ημερολόγιο, η άνοιξη είναι εδώ και την καλωσορίσουμε. Είναι η στιγμή που θέλεις να βάλεις στην καθημερινότητά σου μια νότα χαράς.
Είναι η εποχή με εκείνη τη μαγική ικανότητα που φτιάχνει τη διάθεση και λειτουργεί ως mood booster!

Η Άνοιξη είναι η κατάλληλη περίοδος για να φρεσκάρετε τόσο την διάθεσή σας όσο και το άρωμά σας – επιλέγοντας ένα άρωμα που θα χρωματίσει με ανθισμένες νότες τις ανοιξιάτικες στιγμές σας!
Η αλήθεια είναι ότι ένα άρωμα έχει τη δύναμη να σας φτιάξει τη διάθεση, να δώσει έναν αέρα φρεσκάδας στην αύρα σας και να σας ανανεώσει. Η πιο φρέσκια πρόταση έρχεται να σας συνεπάρει. Αν χρειάζεσαι κάτι λίγο ακόμα για να απογειώσετε την ενέργεια και την αυτοπεποίθησή σας, φορέστε το Hair & Body Fragrance Mist~Clowing Rituals ένα καλειδοσκόπιο φρεσκάδας και αισιοδοξίας. Είναι εδώ για να σας κάνει να νιώσετε πιο όμορφα με διάθεση και αυτοπεποίθηση στα ύψη για να αναζωογονηθεί η αύρα σας.

Το Hair & Body Fragrance Mist~Clowing Rituals  είναι ένα μοναδικό εξωτικό άρωμα εμπνευσμένο από τις ιεροτελεστίες ομορφιάς των γυναικών στην Ιαπωνία. Ηρθε για να χαρίσει στην καθημερινότητά σας την ευωδιά της άνοιξης. Περιποιείται τα μαλλιά και την επιδερμίδα σας και δίνει στη μέρα σας ενέργεια και λάμψη!
Είναι άρωμα που αφήνει το δέρμα σας και τα μαλλιά σας ενυδατωμένα και διακριτικά αρωματισμένα!
Χάρη στην σύνθεση του , που είναι μελετημένη ώστε να μην περιέχει οινόπνευμα και να μην ξηραίνει το δέρμα , προσφέρει προστασία και αναζωογόνηση. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση αφήνοντας την επιδερμίδα σας απαλή, μεταξένια ,ενώ το απολαυστικό, άρωμά του τυλίγει απαλά το σώμα και μαλλιά.

Ένα φίνο αρωματικό αριστούργημα, του οποίου το ανθισμένο αποτύπωμα ενισχύεται από ελαφρές νότες, αισθησιακές, ικανές να ανακαλέσουν μνήμες του παρελθόντος και να τις μεταφράσουν σε ένα μοντέρνο και κομψό στυλ.
Κάθε σύνθεση του αρώματος, αποτελεί σημείο συνάντησης άριστων συστατικών φυτικής προέλευσης. Ένα άρωμα με έλαια camellia tsubaki & argan – είναι μερικά από τα συστατικά που συνθέτουν τη μοναδική μυρωδιά του, «ντύνοντας» τις ανοιξιάτικές σας εμφανίσεις, κάτω από το ζεστό -γιατί ακόμα δεν το λες καυτό- ήλιο και το καταπράσινο τοπίο.

Πρωταγωνίστρια της σειράς, η υπέροχη camellia tsubaki !
Ένα εντυπωσιακό λουλούδι που ξεχωρίζει για την επιβλητική εικόνα του, καθώς και για το βαθύ και αισθησιακό άρωμά του. Το λουλούδι της καμέλιας, συμβολίζει περισσότερο από κάθε άλλο, το σύμπαν των ερωτικών συναισθημάτων και τη διαρκή αγάπη. Σύμφωνα με άλλες παραδόσεις, είναι ένα λουλούδι που αντιπροσωπεύει την αιώνια αφοσίωση και φέρνει καλή τύχη.
Οι εκλεπτυσμένες νότες της καμέλιας και η εξωτική καρδιά του argan, ορίζουν τη σαγηνευτική και αρμονική φύση ενός μοναδικού αρώματος.
Είναι εξαιρετικά φρέσκο, το οποίο θα σας κάνει να χαμογελάσετε ακόμα με την πρώτη δοκιμασία. Είναι εξαιρετικά αισθησιακό και υπογραμμίζει τα πιο ευαίσθητα χαρακτηριστικά μιας γυναίκας. Το σαγηνευτικό άρωμά του θα κάνει κάθε άνδρα να γυρίζει πίσω από σας και να αναρωτιέται ποια είναι αυτή η κυρία; Αν θέλετε να δώσετε στίγμα στη θηλυκότητα και στο αισθησιασμό σας, αυτό το άρωμα είναι ιδανικό για σάς. Η ελκυστική του μυρωδιά, σας προσκαλεί να κάνετε απροσδόκητες τρέλες και αξέχαστες περιπέτειες.
Χαρίστε στην επιδερμίδα & μαλλιά σας λάμψη και μεταξένια απαλότητα όπως τα βελούδινα πέταλα του λουλουδιού. Ένα προϊόν που θα λατρέψετε!

Φωτεινό και δροσερό όπως το υπέροχο μπουκάλι του!

Τρόπος χρήσης:

Ψεκάστε το σώμα ή τα μαλλιά σας και επαναλάβετε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.




Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η εταιρία BIOselect μας βοηθάει να χαλαρώσουμε στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Έχει στόχο να κάνει την καθημερινότητα σας μικρές σημαντικές στιγμές. Εμπνευσμένη από την φύση ελπίζει να σας χαρίσει μοναδικά και ξεχωριστά προϊόντα. Η BIOselect είναι ο  καλύτερος τρόπος να νιώσετε ένα διάφανο πέπλο άνοιξης που θα ανεβάζει τη διάθεση σε κάθε σας βήμα. Μας προσφέρει χαμόγελα που αποπλανούν αναδύοντας γλυκά αρώματα.



Ευχαριστώ πολύ την εταιρία BIOselect για την χορηγία των προϊόντων!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.bioselect.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου