Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

mu - Messinia Union – Kalamata review



mu - Messinia Union – Kalamata


​Εκεί που «γεννιέται» η ομορφιά!

Πάνε οι εορτές ,οι αργίες και το καρναβάλι! Και οι άδειες που κόλλησαν ή δεν κόλλησαν στα Σαββατοκύριακα… και τώρα; Δε χρειάζεται να σας πούμε πότε πέφτουν οι αργίες του 2020, σίγουρα θα το έχετε ήδη ψάξει… Πάμε να καλύψουμε άλλα κενά…! Τελείωσε ο Φεβρουάριος και μόλις ξεκινάει μια νέα εποχή και είναι γεμάτη με ευκαιρίες για διασκέδαση, χαλάρωση και όμορφες στιγμές.
Λίγο το ένα, λίγο το άλλο, φτάνουμε ήδη στον ανοιξιάτικο μήνα της χρονιάς και ακόμα προσπαθούμε να συνέλθουμε από το «hangover» του καρναβαλιού. Ανοίγει ο καιρός, ανοίγει η διάθεση, ανοίγουν τα παράθυρα του σπιτιού μας και γεμίζει ο χώρος όμορφες μυρωδιές και θετική ενέργεια!
Είναι καιρός και θα σας προτείνουμε να αγκαλιάσετε τον εαυτό σας, τις ιδέες και τα όνειρά σας. Να δείτε ποια είστε πραγματικά και τι θέλετε να πετύχετε. Με αυτόν τον τρόπο (που μάλλον δε θα σας πάρει μόνο μια ημέρα) θα έχετε κάνει το καλύτερο πλάνο για την νέα εποχή.

Εσείς μπήκατε στο κλίμα ή ακόμα; Έλα, τι περιμένετε; Άστε στην άκρη το γκρι του χειμώνα που φεύγει και βάλτε χρώμα στην καθημερινότητά σας.
Γιατί, αλήθεια, ποια δεν έχει νιώσει ότι θέλει κάτι να αλλάξει στη ζωή της; Μικρό ή μεγάλο, δεν έχει σημασία. Ποια από εμάς δεν έχει αισθανθεί ότι « δεν πάει άλλο» και πρέπει να ξεφύγει από οτιδήποτε την κρατά στάσιμη, της χαλάει τη διάθεση ή πολύ απλά δεν της ταιριάζει;

Αν ένα από τα μικρά πράγματα που μας χαλάνε την διάθεσή είναι η επιδερμίδα μας ,τότε την λύση μας την δίνει η mu - Messinia Union – Kalamata και τα προϊόντα της..




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Το κατάστημα "mu" είναι το "παιδί" του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΄"Ένωση Μεσσηνίας" και το όνομα τους προκύπτει από τα αρχικά της αγγλικής μετάφρασης του διακριτικού μας τίτλου (Messinia Union).
«Γεννηθήκανε» με στόχο την προώθηση των προϊόντων του Συνεταιρισμού αλλά και να φέρουνε στους Μεσσήνιους, στους επισκέπτες της πόλης αλλά και παντού, μιας και πραγματοποιούνε αποστολές εντός και εκτός Ελλάδας, πληθώρα συνεταιριστικών και τοπικών προϊόντων. Δίνοντας χώρο σε παραγωγούς οι οποίοι δύσκολα βρίσκουν θέση στις μεγάλες αλυσίδες αλλά και φέρνοντας στην Μεσσηνία προϊόντα από Συνεταιρισμούς όλης της χώρας προωθώντας την ιδέα ότι το τυποποιημένο, πιστοποιημένο Συνεταιριστικό προϊόν μπορεί να αποτελέσει την ναυαρχίδα εξωστρέφειας για την αγροτική οικονομία.
Τον Οκτώβριο του 2017 προχωρήσανε στην παρασκευή δύο τύπων ενυδατικών κρεμών περιποίησης προσώπου για γυναίκες με βάση το Βιολογικό Ελαιόλαδο Μεσσηνίας.

Κύριο μέλημα τους είναι η επιλογή ποιοτικών τυποποιημένων και πιστοποιημένων προϊόντων όπου σε συνδυασμό με ανταγωνιστικές τιμές να φέρουνε κοντά τους καταναλωτές με τοπικούς παραγωγούς και συνεταιρισμούς ανά την Ελλάδα και να διαμορφώσουνε σταδιακά μια διαφορετική κουλτούρα απέναντι στα τοπικά και στα συνεταιριστικά προϊόντα και τις χρήσεις τους.





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



M.U LIGHT FACE CREAM
(ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ –ΕΛΑΦΡΙΑΣ ΥΦΗΣ)





​Επειγόντως…ενυδάτωση!

Πάει και ο Φεβρουάριος! Να δείτε που ξαφνικά η Γη κάνει πιο γρήγορες περιστροφές και οι μέρες κυλάνε σα νερό, χωρίς να το πάρουμε είδηση.
Κάπου λοιπόν μέσα στην ταχύτητα που γυρίζει ο κόσμος γύρω μας και σε αυτό το vertigo που δε μας επιτρέπει να πολύ αντιληφθούμε μέρος, χρόνο, τόπο, νιώθουμε ότι οι υποσχέσεις της «νέας εποχής» (ξέρεις, αυτές που κάναμε στον εαυτό μας για μια καλύτερη καθημερινότητα) κάπως έχουν αρχίσει να ξεθωριάζουν.
Δε λέω ότι τις ξεχάσαμε, λέω ότι ίσως γίναμε πιο ελαστικοί ως προς το χρόνο και τον τρόπο υλοποίησής τους.
Για κάντε μια στάση. Πάρτε μια ανάσα. Πάρτε το χρόνο σας και σκεφτείτε. Σκεφτείτε τον εαυτό σας. Πού αφιερώνετε τον χρόνο σας, την ενέργειά σας, τις δυνατότητές σας, τον ίδιο σας τον εαυτό; Σε κάτι που σας γεμίζει και σας ολοκληρώνει ή απλά σε κάτι που «πρέπει»; Και πίστεψέ με, δεν υποτιμούμε τα «πρέπει», ειδικά στις μέρες μας, απλά προτείνουμε να τα βάλετε, να τα βάλουμε στη σωστή τους βάση και στη σωστή τους διάσταση.

Αν κάπου εκεί ανάμεσα στα «πρέπει» στριμώξετε και τα «θέλω» η ζωή θα έχει άλλο χρώμα, άλλον αέρα. Αν μπει και το χαμένο κομμάτι του παζλ στη θέση του, η εικόνα θα ολοκληρωθεί. ΕΣΥ θα ολοκληρωθείς. Κάντε αυτό που θέλετε και αγαπάτε, όσο απλό ή σύνθετο κι αν είναι αυτό. Αγάπα τον εαυτό σου, αγάπα τη ζωή σου.!
Η καθημερινότητα μπορεί να γίνει μεγάλος εχθρός. Καταπολέμησέ την. Άλλαξε την με μικρές συνήθειες και παραπλάνησέ την, ξεφύγετε της!
Ε λοιπόν, αυτό ακριβώς είναι το σημείο «μηδέν», όπως το λέμε εμείς. Είναι η στιγμή που πρέπει να μηδενίσετε το κοντέρ και να κάνετε την επανάστασή σας. Και σας θυμίσουμε, ότι η εποχή βοηθάει. Ο τελευταίος μήνας του χειμώνα είναι κατάλληλη ευκαιρία και φροντίζουμε λίγο παραπάνω τον εαυτό μας και την επιδερμίδα μας.
Είναι πολύ εύκολο να έχετε μεταξένια επιδερμίδα, τώρα που ο καιρός ανοίγει! Το μόνο που χρειάζεται είναι να δείξετε λίγο ενδιαφέρον παραπάνω και να βρείτε τα σωστά προϊόντα για σας.

Η ανάγκη για εντατική φροντίδα και επανόρθωση γίνεται επιτακτική, προκειμένου να αποκτήσει η επιδερμίδα σας τη λαμπερή όψη που της αξίζει. Ήρθε λοιπόν  η ώρα της ανασύνταξης, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Ενας από τους καλύτερους τρόπους για να προετοιμάσουμε το δέρμα μας είναι να βεβαιωθούμε ότι είναι πλήρως ενυδατωμένο.

Ξεκινώντας μία καινούρια ημέρα θέλουμε να αισθανόμαστε καθαρή και ανανεωμένη  και για αυτό φροντίζει η ενυδατική κρέμα ημέρας M.U LIGHT FACE CREAM.

Η M.U LIGHT FACE CREAM προορίζεται για την εντατική περιποίηση του δέρματος . Είναι μία κρέμα ενυδάτωσης εξειδικευμένης δράσης για το πρόσωπο.. Προσφέρει ενυδάτωση, τόνωση και προστασία στο ταλαιπωρημένο δέρμα και έχει καταπραϋντική δράση. Θα διατηρήσει αλλά και θα αναδείξει  την φυσική ομορφιά μας ενώ παράλληλα θα μας θωρακίσει από τα πρώτα εποχιακά σημάδια. Ετοιμαστείτε για μια «καθολική επίθεση» στην επιδερμίδα σας …
Είναι μια κρέμα που απορροφάται τέλεια από την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Μια εξαιρετική κρέμα που με την  δροσερή υφή της είναι ικανή να χαρίσει στο νεανικό δέρμα μας ,τη φρεσκάδα, την απαλότητα και την ελαστικότητα που του αξίζει. Κάνει το δέρμα μας πιο ενυδατωμένο, ενώ από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, έχουμε την αίσθηση ότι η επιδερμίδα μας «ξεδιψά».
Είναι εμπλουτισμένη με οργανικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, αμυγδαλέλαιο που δρα κατά των ελεύθερων ριζών και έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και θρέφει την επιδερμίδα. Διατηρεί τα επίπεδα της υγρασίας υψηλά και τονώνει την ελαστικότητα του δέρματος. Έναν συνδυασμό που προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση και επανόρθωση .

Αναπληρώνει, τους φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας και ενισχύει τους αμυντικούς μηχανισμούς της επιδερμίδας για την καλύτερη προστασία της από τις καθημερινές περιβαλλοντικές επιθέσεις. Διατηρεί την επιδερμίδα υγιή, φωτεινή και ελαστική, σε βάθος χρόνου. Αναζωογονεί, εξισορροπεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα του προσώπου, αφήνοντας μία υπέροχη αίσθηση απαλότητας. Θα αισθάνεστε την επιδερμίδα σας ελαφριά σαν πούπουλο αφού απορροφάται γρήγορα, ενυδατώνει και χαρίζει πιο νεανική και υγιή όψη.
Επιπλέον αποτελεί εξαιρετική βάση και για μακιγιάζ, αφού χάρη στη λεπτόρρευστη και μη λιπαρή υφή της…Επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κάτω από το  foundation.

Αποτέλεσμα: Όμορφη επιδερμίδα γεμάτη φρεσκάδα κάθε στιγμή.
Το άρωμα της είναι θυμίζει ένα χάδι απαλότητας και είναι πολύ διακριτικό!!
Είναι σε κομψή ,στρογγυλή συσκευασία ,ώστε να μπορούμε να την έχουμε και στην τσάντα μας.

Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Τρόπος χρήσης:

Την απλώνουμε καθημερινά, πρωί ή/και βράδυ με μικρές κυκλικές κινήσεις σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό. Κάνουμε απαλό μασάζ για καλύτερη διείσδυση.



M.U RICH FACE CREAM
(ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ –ΠΛΟΥΣΙΑΣ ΥΦΗΣ)




​Επιδερμίδα σε διαδικασία…ανάκαμψης!

Οι αλλαγές των εποχών είναι πάντα μια καλή αφορμή για να επανεξετάσουμε τη ρουτίνα περιποίησης που ακολουθούμε και, γιατί όχι, να την αναβαθμίσουμε.
Μπορεί ο χειμώνας σιγά σιγά να ξεμακρύνει από τη σκέψη μας, όμως η επιδερμίδα …τον θυμάται ακόμα και ζητά ενισχύσεις για να σβήσει επιτέλους τα σημάδια της αφυδάτωσης -θαμπάδας και τραχύτητας- να επανορθώσει τις φθορές της και να θωρακιστεί απέναντι στις νέες επιθέσεις που την περιμένουν. Ώρα λοιπόν για εντατική ενυδάτωση. Τι κάνουμε όμως αν οι ανάγκες της είναι αυξημένες ή πιο σύνθετες; Μπορούμε να της προσφέρουμε κάτι περισσότερο, χωρίς να αλλάξουμε ριζικά τη ρουτίνα ομορφιάς που ήδη ακολουθούμε; Ευτυχώς, η mu - Messinia Union – Kalamata φροντίζει να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά, με τα “ενισχυτικά” της καθημερινής κρέμας περιποίησης που μπήκαν στη ζωή της…επιδερμίδας μας για να καλύψουν μια ή πολλαπλές ανάγκες της.
Η ανάγκη για πλούσια ενυδάτωση, αυτήν την περίοδο, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Επιλέγοντας τα σωστά συστατικά έχουμε κάνει το πρώτο και πιο ουσιαστικό βήμα. Η συνέπεια στην καθημερινή εφαρμογή είναι το επόμενο….

Η εντατική ενυδάτωση είναι η «χείρα βοηθείας» που περιμένει από εμάς για να επανορθώσει τις φθορές της και να θωρακιστεί απέναντι στις νέες επιθέσεις που την περιμένουν.
Η σωστή λοιπόν ενυδάτωση, βάζει τα θεμέλια για υγιή, φωτεινή και με νεανική όψη επιδερμίδα. Το ζητούμενο είναι να διαφυλάξουμε την ισορροπία στα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας αποτρέποντας, κατά το δυνατόν, τις μεγάλες απώλειες νερού. Να αναπληρώσουμε, δηλαδή, τους φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες στις ανώτερες στιβάδες του δέρματος.
Η ενυδάτωση λοιπόν, είναι η βασική, καθημερινή κίνηση ομορφιάς εκατομμυρίων γυναικών ανά τον πλανήτη, η μοναδική ενέργεια που αποδεδειγμένα σώζει την επιδερμίδα σε κάθε δεκαετία ζωής. Η περιποίηση της επιδερμίδας μας έχει, λοιπόν, πρωταγωνιστικό σε κάθε εποχή! Εφαρμόστε την  M.U RICH FACE CREAM και διατηρήστε ένα λαμπερό, υγιές δέρμα όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η M.U RICH FACE CREAM είναι μια πλούσια ενυδατική κρέμα ημέρας που προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση και επανόρθωση της επιδερμίδας. Πλούσια και απαλή κρέμα για το πρόσωπο, που προσφέρει δυναμική και σε βάθος ενυδάτωση. Επιτυγχάνει μείωση των πρώτων λεπτών γραμμών και αύξηση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος.
Η M.U RICH FACE CREAM ενυδατώνει την επιδερμίδα, χωρίς να δίνει μια αίσθηση λιπαρότητας στο δέρμα. Ενυδατωμένο σε βάθος αλλά και έχοντας καταπραϋνθεί, το δέρμα είναι πιο απαλό, πιο ελαστικό. Φυσικά ομοιόμορφη αλλά και τονισμένη ταυτόχρονα, η απόχρωση της επιδερμίδας αποκαλύπτει όλη τη φυσική της λάμψη. Διεγείρει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα τη διατηρεί ενυδατωμένη, με τέλεια υφή και ενυδάτωση! Προσφέρει θρέψη, περιποίηση και ενυδάτωση στην ταλαιπωρημένη επιδερμίδα. Δίνει στο διψασμένο πρόσωπό μας πραγματική ενυδάτωση !

Είναι εμπλουτισμένη με οργανικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και αμυγδαλέλαιο θρέφοντας την επιδερμίδα.

Μέσα στις δυνατότητες της M.U RICH FACE CREAM συγκαταλέγονται η βαθιά ενυδάτωση που μπορεί να προσφέρει, η ανάπλαση και η ανανέωση που βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας . Αποκαταστούμε έγκαιρα την ενυδάτωση και την απαλότητα του προσώπου μας και αναδεικνύουμε άμεσα το σφρίγος και τη λάμψη του δέρματός μας.. Η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή και φρέσκια- παρά την κούραση και το έντονο στρες της καθημερινότητάς.
Η M.U RICH FACE CREAM είναι το προϊόν που πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσουμε, γιατί είναι αυτό που θα μας βοηθήσει στην ανάπλαση της ταλαιπωρημένης από την έκθεση στον ήλιο επιδερμίδας , αλλά και θα μας διατηρήσει υπέροχες και λαμπερές για όλη τη χρονιά .

Oι δροσιστικοί τόνοι του αρώματός της θα δώσουν ένταση και μια έκρηξη δύναμης. Είναι σε στρογγυλή, γυάλινη συσκευασία με άφθονο προϊόν!


Τρόπος χρήσης:

Την εφαρμόζουμε, απλώνοντας καθημερινά με μικρές κυκλικές κινήσεις σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό. Κάνοντας απαλό μασάζ για καλύτερη διείσδυση. Η καθημερινή της χρήση βελτιώνει αισθητά την υφή της επιδερμίδας, ενώ την διατηρεί ενυδατωμένη, μοναδικά απαλή, νεανική και λαμπερή.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως παρόλο που η όλη διαδικασία μοιάζει με ταξίδι, αν θέλετε να καταλήξετε λίγο πιο σύντομα στην τέλεια επιλογή, ακολουθείστε μας σε ένα ταξίδι στο μαγευτικό κόσμο της ομορφιάς, μια περιπέτεια στον καταπληκτικό και πανέμορφο κόσμο της εταιρίας mu - Messinia Union – Kalamata.. Κάθε φορά προχωράνε σε καινοτομίες και προσπαθούνε να ανοίξουνε νέους ορίζοντες για εσάς. Στόχος τους είναι κάθε σύνθεση στα προϊόντα τους, όχι μόνο να είναι ξεχωριστή αλλά και να ταιριάζει στις καθημερινές σας ανάγκες.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία mu - Messinia Union – Kalamata για την χορηγία των προϊόντων!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.facebook.com/mukalamata



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου