Κυριακή 3 Μαΐου 2020

AGALLIS review


AGALLIS


Γεια σας Glamorous,

Η άνοιξη είναι ήδη εδώ, ο ήλιος λάμπει. Στην Ελλάδα αγαπάμε τον ήλιο- όσο και να απολαμβάνουμε το χειμώνα, τα αφράτα πουλόβερ, τα χρωματιστά κασκόλ και τις μπότες, τίποτα δεν μας φτιάχνει τη διάθεση όσο οι ηλιόλουστες μέρες και οι βόλτες στο κέντρο της πόλης, παρέα με κρύο καφέ στο χέρι και μουσική στα αυτιά.
Χωρίς αυτόν δεν υπάρχει ζωή και πέρα από κάθε αμφιβολία αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο για την υγεία μας. Στην Ελλάδα η περίοδος ηλιοφάνειας είναι πολύ μεγάλη και ξεκινάει νωρίς ήδη από τον Μάρτιο με ημέρες έντονης λιακάδας. Είναι επομένως πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε να προστατευόμαστε εγκαίρως από τον ήλιο της άνοιξης, όταν ακόμα το δέρμα δεν είναι προετοιμασμένο για αυτήν την αιφνίδια και απότομη έκθεση σε αυτόν.
Μπορεί, λοιπόν, οι περισσότεροι να σπεύδουμε να προστατευτούμε από αυτόν τους καλοκαιρινούς μήνες με τη χρήση αντηλιακών και την αποφυγή άμεσης και πολύωρης έκθεσης στον ήλιο, αλλά τι γίνεται με τις ανοιξιάτικες λιακάδες; Μην ξεχνάμε ότι με την έκθεση του δέρματος στον ήλιο, η επιδερμίδα γίνεται θαμπή, αφυδατωμένη και χάνει την λάμψη της!

Η έγκαιρη λοιπόν προστασία και ενυδάτωση ,είναι πολύ σημαντική και τα κατάλληλα καλλυντικά που θα ενυδατώσουν το δέρμα μας θα πρέπει να είναι το πρώτο μέλημα μας ενόψει καλοκαιριού!!

"Μιλώντας για την μαγεία της άνοιξης , πηγή έμπνευσης, για το δέμα μας είναι τα προϊόντα της εταιρίας AGALLIS….



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Ο ελαιώνας τους αποκτήθηκε κατά το έτος γέννησης του δεύτερου παιδιού της οικογενείας τους, σημαδιακό μιας και αυτός είχε την ιδέα για την ίδρυση του ηλεκτρονικού καταστήματος. Έμπνευση υπήρξε η αιώνια διαμάχη του με τον πατέρα του σχετικά με το αν το λάδι είναι αποκλειστικά ένα υψηλής ποιότητας γαστρονομικό προϊόν ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παράγει κι άλλα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα.
Το ηλεκτρονικό τους κατάστημα ιδρύθηκε από την οικογένεια Στογιάννος και στόχος του είναι να κάνει γνωστά στην Ευρώπη, προϊόντα υψηλής ποιότητας και γαστρονομικής αξίας που παράγονται στην Ελλάδα, από μικρές οικογενειακές μονάδες, σε μικρές ποσότητες και που για το λόγο αυτό δεν μπορούν να διακινηθούν από τις μεγάλες εμπορικές μονάδες ( super markets ).
Το κατάστημά τους θα ανανεώνεται συνέχεια με νέα προϊόντα, είτε δικής τους παραγωγής είτε από επιλεγμένους προμηθευτές τα οποία και μας προσκαλούνε να τα δοκιμάσουμε.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



AGALLIS NATURAL HANDMADE POPPY SEED SOAP
(ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΠΑΠΑΡΟΥΝΟΣΠΟΡΟ)




Απολέπιση..τώρα είναι η εποχή της!

Είναι σίγουρα η εποχή της. Μαζί με την ενυδάτωση, η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων είναι η κλασική συνταγή επανόρθωσης και ανανέωσης της επιδερμίδας πριν τις καλοκαιρινές διακοπές.
Αρκούν μόνο λίγα λεπτά, όσο κάνουμε ντους , για να απολαμβάνουμε σε μόνιμη βάση τα πολλαπλά της οφέλη στην όψη και την υφή της, κατά γενική ομολογία, παραμελημένης επιδερμίδας του σώματος.
Για πολλές από εμάς η απολέπιση του σώματος αρχίζει στα μέσα της άνοιξης, γίνεται πιο εντατική στις αρχές του καλοκαιριού, στη συνέχεια το ενδιαφέρον μειώνεται , ιδιαίτερα όταν αρχίσουμε να μαυρίζουμε, και τελειώνει οριστικά με τις πρώτες δροσιές του φθινοπώρου. Κι όμως όταν οι απότομες εναλλαγές θερμοκρασίας συμβάλλουν στην έντονη αφυδάτωση της επιδερμίδας, είναι το ιδανικό χρονικό διάστημα για να βάλουμε συστηματικά την απολέπιση στην εβδομαδιαία ρουτίνα περιποίησης.

Για τα οφέλη της απολέπισης έχουμε γράψει πολλές φορές. Είναι ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος για να διατηρούμε υγιές το δέρμα μας σε βάθος χρόνου. Δεν είναι μόνο ότι απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στην επιφάνεια, διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς ανανέωσης και επανόρθωσης που σταδιακά χάνουν τους φυσιολογικούς τους ρυθμούς και επιπλέον διευκολύνει τα ενεργά, δραστικά συστατικά των προϊόντων καθημερινής περιποίησης να διεισδύουν ευκολότερα και σε μεγαλύτερο βάθος. Τα οφέλη της είναι άμεσα και ανεκτίμητα με την προϋπόθεση ότι επιλέγονται οι σωστοί απολεπιστικοί παράγοντες που σέβονται τις ιδιαίτερες ανάγκες και φυσιολογία του δέρματος σε κάθε σημείο του σώματος ξεχωριστά.

Η απολέπιση του σώματος με το AGALLIS NATURAL HANDMADE POPPY SEED SOAP βοηθά να διατηρήσουμε το μαύρισμα του καλοκαιριού λίγο παραπάνω και την επιδερμίδα λεία και απαλή σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Το AGALLIS NATURAL HANDMADE POPPY SEED SOAP είναι φυσικό σαπούνι με απολεπιστική δράση που διεγείρει τη μικροκυκλοφορία, εξαλείφει τις τοξίνες και συμβάλλει στη βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας του σώματος.
Συμβάλλει ώστε να καθαρίζουν βαθιά οι πόροι του δέρματος και να απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα. Δίνει αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Έχει άμεσα αποτελέσματα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρκετά συχνά μαλακώνοντας την επιδερμίδα, χωρίς να την ερεθίζει..
Οι σπόροι παπαρούνας που περιέχει το σαπούνι ,βοηθούν στην τόνωση και στην σύσφιξη ενώ το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο αυξάνει την ενυδάτωση της επιδερμίδας. Ενώ το Αμυγδαλέλαιο, Λάδι calendula, Βούτυρο καριτέ, Βούτυρο κακάο, Σόδα, αποσταγμένο νερό, τονώνουν και αναζωογονούν τη θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα!!!

Έχει εξαιρετικά ενυδατικές, ηρεμιστικές, στυπτικές και αντιερεθιστικές ιδιότητες. - Εκτός από το απαλό μασάζ και την ελαφριά απολέπιση χαρίζει αναζωογόνηση και απαλότητα στο δέρμα.
Συμβάλει στη σωστή αιμάτωση, στην ανανέωση των κυττάρων και στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου…. Δεν ταλαιπωρεί την επιδερμίδα αλλά είναι αρκετά αποτελεσματικό ώστε να αφαιρέσει και το πιο ταλαιπωρημένο ξηρό δέρμα απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα. Αφήνει στην επιδερμίδα μία αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης.
To AGALLIS NATURAL HANDMADE POPPY SEED SOAP είναι ο εβδομαδιαίος «ενισχυτής» μας.

Απαλλαγμένη από τα νεκρά κύτταρα, η επιδερμίδα είναι πιο λεία και απαλή, χωρίς ίχνος ξηρότητας. Θα κάνει την επιδερμίδα του σώματος σας, να είναι λαμπερή και μεταξένια σαν χάδι!!
Έχει ελαφρύ άρωμα και είναι σε όμορφη συσκευασία!!!

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Τρόπος χρήσης:

Σε βρεγμένο δέρμα τρίβουμε με το σαπούνι χωρίς να παραλείψουμε κανένα σημείο. Να επιμείνετε σε περιοχές που χρειάζονται έντονη απολέπιση. Ξεβγάλετε με άφθονο νερό. Το δέρμα μας θα παραμείνει καθαρό και φωτεινό χωρίς αίσθηση ξηρότητας ή τραβήγματος.



AGALLIS NATURAL HANDMADE ACTIVATED CHARCOAL SOAP
(ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ)






How to detox… Η φύση στην υπηρεσία της ομορφιάς!

Η όμορφη επιδερμίδα ξεκινά από την υγιή επιδερμίδα! Η ατμοσφαιρική ρύπανση, η σκόνη, το στρες και η κακή διατροφή την επηρεάζουν, κάνοντάς την να δείχνει θαμπή, άτονη και κουρασμένη!
Η συσσώρευση των ρύπων στην επιδερμίδα μας μπορεί να επιφέρει κυτταρικές βλάβες, ξηρότητα, φλεγμονές και πρόωρη γήρανση του δέρματος. Για να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας καθαρή και υγιή, ένας καλός καθημερινός καθαρισμός προσώπου είναι απαραίτητος.
Ο σχολαστικός καθαρισμός της επιδερμίδας πρωί και –πολύ περισσότερο– το βράδυ επιβάλλεται!
Είναι γεγονός ότι το δέρμα είναι το μεγαλύτερο, αλλά και ένα από τα πιο σημαντικά όργανα του σώματός μας: μας προστατεύει, αποτελεί το «σύνορό» μας με το περιβάλλον, αλλά παράλληλα μας χαρακτηρίζει. Είναι ο εκφραστής των συναισθημάτων μας καθώς και της υγείας μας, αφού ακτινοβολεί, πάντα, την εσωτερική μας κατάσταση. Έχουμε, λοιπόν, την υποχρέωση να το φροντίζουμε και να το προστατεύουμε για να είμαστε, αλλά και να φαινόμαστε, όμορφοι και υγιείς.

H Άνοιξη αποτελεί την ιδανική περίοδο για προγραμματισμό νέων δράσεων και στρατηγικών για τη νέα εποχή. Οι ιεροτελεστίες detox με ενεργό άνθρακα είναι απαραίτητες για να δείτε άμεσα την επιδερμίδα σας να αναγεννάται και να λάμπει!
Η ενεργός άνθρακας πάντοτε θεωρούταν ότι έχει “θαυματουργές ιδιότητες που βοηθούν το δέρμα. Είναι γνωστός από την αρχαιότητα για την εξαιρετική καθαριστική του ικανότητα και τις αποτοξινωτικές του ιδιότητες. Αν νομίζετε ότι ο ενεργός άνθρακας είναι μια σημερινή «εφεύρεση» κάνετε λάθος! Η πρώτη χρήση του για καθαρισμό, αποτοξίνωση αλλά και επούλωση των πληγών, χάνεται στα βάθη του χρόνου.
Πρώτοι εκτιμούν την αξία του οι Αιγύπτιοι, το 1550 π.Χ.! Ο Ιπποκράτης μιλά για την ευεργετική δράση του σε γαστρεντερικές διαταραχές, ενώ οι καθαριστικές του ιδιότητες είναι γνωστές και στην Ασία-στην Ινδία όπως και στην Κίνα του 15ου αιώνα, στα χρόνια της δυναστείας των Μινγκ!

Ο ενεργός άνθρακας, χωρίς αμφιβολία, η πιο παραδοσιακή κούρα ομορφιάς από γενέσεως κόσμου. Ενώ η σημερινές γυναίκες τον θεωρούν ότι είναι η κορυφαία τάση ομορφιάς αυτή την στιγμή.
Ανακαλύψτε τις θαυματουργές ιδιότητες του και αποκτήστε λαμπερή επιδερμίδα με το σαπούνι AGALLIS NATURAL HANDMADE ACTIVATED CHARCOAL SOAP, που είναι συνώνυμο με την απαλή περιποίηση και την αστραφτερή καθαριότητα.

Το AGALLIS NATURAL HANDMADE ACTIVATED CHARCOAL SOAP είναι σαπούνι με ενεργό άνθρακα ιδανικό για έναν βαθύ καθαρισμό του σώματος από τις επιβλαβείς ουσίες που καθημερινά μας προσβάλουν - ένα φυσικό στοιχείο με ισχυρές καθαριστικές ιδιότητες. Βοηθά στη μείωση των ατελειών αφαιρεί το σμήγμα και διατηρεί το δέρμα χωρίς λιπαρότητα. Απομακρύνει τις τοξίνες και βοηθάει στην αναπνοή των κυττάρων της επιδερμίδας. Δρα σαν ‘’μαγνήτης’’, έλκοντας τις ακαθαρσίες του δέρματος μέσα από τους πόρους, όπως το λάδι, η βρωμιά, τα χημικά και άλλα σωματίδια. Βελτιώνει τον τόνο, την υφή και τη γενική κατάσταση του δέρματος. Πρόκειται για μια απαλή, φόρμουλα που δεν ξηραίνει, εξισορροπεί το pΗ και δεν ερεθίζει ενώ παράλληλα καθαρίζει και αποφράσσει τους πόρους. Προλαμβάνει, καθαρίζει και εμποδίζει το σχηματισμό ακμής.
Προετοιμάζει το δέρμα για την καλύτερη απορρόφηση των ενεργών συστατικών των προϊόντων περιποίησης που θα ακολουθήσουν.  Θα αφήσει το δέρμα σας να νιώθει φρέσκο ​​και αναζωογονημένο.

Επιπλέον είναι πλούσιο σε ενεργά συστατικά που προσδίδουν λάμψη στην επιδερμίδα! Με ειδική σύνθεση με Ενεργό Άνθρακα, Έξτρα Παρθένο ελαιόλαδο, Λάδι καρύδας, Αμυγδαλέλαιο, Βούτυρο καριτέ, Βούτυρο κακάο, Καστορέλαιο, Φοινικέλαιο, Σόδα, Αποσταγμένο νερό.. Ο Ενεργός Άνθρακας έχει εξαιρετική προσροφητική του ικανότητα και τις καθαριστικές ιδιότητες. Επίσης βοηθάει τα δέρματα με τάση ακμής και απομακρύνει το μακιγιάζ, αφήνοντας το δέρμα καθαρό και ανακουφισμένο.

Αναλυτικότερα:

  • Αφήνει το δέρμα σας καθαρό και τέλεια απαλό.
  • Ιδανικό και με εξαιρετικά αποτελέσματα σε λιπαρές επιδερμίδες. Λιπαρή επιδερμίδα με τάση ακμής.
  • Για επιδερμίδα με τοξίνες και ρύπους.
  • Μετά τον καθαρισμό και θεραπεία της λιπαρής επιδερμίδας.
  • Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.


Για όλους τους παραπάνω λόγους και ακόμα περισσότερους χρησιμοποιήστε το AGALLIS NATURAL HANDMADE ACTIVATED CHARCOAL SOAP για ένα μεταξένιο δέρμα όλο λάμψη.

Είναι σε κομψή συσκευασία και είναι κατάλληλη και πρακτική ακόμα και για τα ταξίδια μας!

Τρόπος χρήσης:

Απλώστε μια ποσότητα του σαπουνιού σε στεγνό και καθαρό πρόσωπο και κάντε απαλό μασάζ.
Ξεπλύνετε με άφθονο νερό μέχρι να απομακρυνθούν και τα τελευταία υπολείμματα του σαπουνιού.



AGALLIS NATURAL HANDMADE PINK CLAY AND SILK SOAP
(ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΡΟΖ ΑΡΓΙΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΙ)






Δέρμα θαμπό, άτονο ,τραχύ και κουρασμένο. Δεν το βλέπετε μόνο στον καθρέφτη, το αισθάνεστε και κάπως «βαρύ». Είναι όπως νιώθουμε το σώμα μας όταν είμαστε κουρασμένες, όταν μετά βίας μπορούμε να σηκώσουμε τα μέλη μας. Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες που πέρασαν, αλλά και η έλλειψη ύπνου, το στρες και η μη ισορροπημένη διατροφή, είναι από τους κυριότερους λόγους που η επιδερμίδα μας παρουσιάζει αυτή την ­εικόνα. Σημαντικό είναι να βοηθήσουμε  την επιδερμίδα να «ενυδατωθεί». Ο χειμώνας που πέρασε και η σκληρότητα με την οποία φέρθηκε στο δέρμα μας – σιγά σιγά περνάει και θα αντικατασταθεί . Ώρα, λοιπόν, να προετοιμάσουμε την επιδερμίδα μας για τις νέες καιρικές συνθήκες, για να είμαστε σίγουροι πως θα είναι πιο υγιής από ποτέ.
Βγάλτε από πάνω σας όλα τα άσχημα και περιλούστε το σώμα σας με ήλιο και ευχάριστη διάθεση. Όπως η ψυχή μας, έτσι και το δέρμα μας ξυπνά και θέλει απεγνωσμένα την λάμψη και την ομορφιά.

Πώς μπορούμε όμως να αναζωογονηθούμε και να προετοιμαστούμε για ένα ζεστό και με ηλιοφάνεια καιρό δίχως τομές και μακροχρόνιες τεχνικές;

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δείτε πάλι την επιδερμίδα σας φωτεινή και ίσως η πιο σημαντική συμβουλή σε ό,τι έχει να κάνει με το δέρμα είναι η τακτική ενυδάτωση.

Πρέπει να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε ένα πιο απαλό σαπούνι για καθαρισμό.. Εάν η επιδερμίδα σας είναι ξηρή και ευαίσθητη, τότε σίγουρα σας προτείνουμε τα δοκιμάσετε το AGALLIS NATURAL HANDMADE PINK CLAY AND SILK SOAP.

Το AGALLIS NATURAL HANDMADE PINK CLAY AND SILK SOAP είναι σαπούνι που σηματοδοτεί τη μετάβαση στην άνοιξη. Το υπέροχο αυτό σαπούνι μας φέρνει αισιοδοξία και χαρά. Προσφέρει αισιοδοξία για το μέλλον, ξεκουράζει το μυαλό και απομακρύνει το άγχος της καθημερινότητας. Αυτό είναι ένα γλυκό n 'λείο σαπούνι για όλους τους τύπους δέρματος καθώς και για ώριμους και ευαίσθητους.
Θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας την λάμψη και την ελαστικότητα που της λείπει.

Ο ροζ πηλός θεωρείται το πιο ήπιο από όλα τα άργιλα, αλλά μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί περιστασιακά κατά της ακμής και επίσης ως ήπια απολέπιση. Ο Ροζ Άργιλος θα προσδίδει  μοναδικές ιδιότητες χαρίσει ένα απόλυτα φυσικό απαλό (pal) ροζ χρώμα σε αυτό το σαπούνι. Το πλούσιο μείγμα ελαίων και βουτύρων καθώς και η προσθήκη Ροζ αργίλου και μεταξιού που χρησιμοποιούμε για την παρασκευή του σαπουνιού αυτού θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας την λάμψη και την ελαστικότητα που της λείπει.

Η άργιλος βοηθάει στην ανάπλαση των κυττάρων και την περιποίηση της ευαίσθητης επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα την αποτοξινώνει λόγο της δυνατότητας ανταλλαγής ιόντων με το σώμα.
Απόλυτα φυσικό σαπούνι, που καθαρίζει, αποτοξινώνει και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Αποκαθιστά το φυσικό pH, διορθώνει το κουρασμένο και άτονο δέρμα και συμβάλλει στην υγιή λάμψη της επιδερμίδας.

Βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και δίνει λάμψη στο θαμπό κουρασμένο δέρμα. Δεν τραβάει τα έλαια και συνεπώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί και απο ξηρά δέρματα.

Προσφέρει ισχυρή ενυδάτωση και χαρίζει υγιές και νεανικό δέρμα. Καθαρίζει και αναζωογονεί το δέρμα μας φυσικά! Είναι αρκετά απαλό για καθημερινή χρήση.

Έχει υπέροχο άρωμα και είναι σε κομψή και πρακτική συσκευασία, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας.

Τρόπος χρήσης:

Το εφαρμόζουμε απευθείας στο σώμα μας ή τρίψτε το πρώτα στο σφουγγάρι σας για να κάνει αφρό. Διατηρείται στεγνό σε σχάρα .




AGALLIS NATURAL HANDMADE ARGAN OIL SOAP
(ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΛΑΔΙ ARGAN ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΙ)





Και ποια δε θέλει να έχει ένα φρέσκια, ενυδατωμένη, λαμπερή, υγιής και πάνω απ’ όλα σφριγηλή επιδερμίδα που θα απογειώνει την ομορφιά της και θα την κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλές άλλες γυναίκες οι οποίες δεν περιποιούνται κατάλληλα το δέρμα τους; Μάλλον όλες μας, ειδικά αν ξέρουμε ότι μπορούμε να αποκτήσουμε και να διατηρήσουμε μια σφριγηλή επιδερμίδα χωρίς να σπαταλάμε πολλά χρήματα. Στη σύγχρονη κοινωνία, η εξωτερική εμφάνιση έχει ιδιαίτερη σημασία. Οι άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, όταν έχουν νεανικότερη εμφάνιση αντιμετωπίζονται καλύτερα τόσο στις διαπροσωπικές τους σχέσεις όσο και στους επαγγελματικούς τους στόχους.
Εντούτοις η γήρανση, φυσική αρνητική συνέπεια κάθε οργανισμού, έρχεται αμείλικτα τόσο γονιδιακά , όσο και λόγω των επιδράσεων του περιβάλλοντος (ήλιος, stress, κ.λπ.).

Μπορεί η πίεση της καθημερινής ρουτίνας να σας αναγκάζει να κάνετε τα πάντα βιαστικά, όμως σε ορισμένα θέματα δεν χωράνε βιασύνες! Η αλήθεια είναι πως, σε αντίθεση με τη λάμψη του δέρματος σας, το γραφείο σας δεν πρόκειται να μετακινηθεί από εκεί που είναι. Συγκεκριμένα, η σωστή ενυδάτωση του είναι ένα θέμα που αφορά αφενός μεν στην υγεία της επιδερμίδας και αφετέρου στην αισθητική της εμφάνιση. Επομένως, είναι σημαντικό να παρέχετε καθημερινά προστασία και θρέψη στην επιδερμίδα σας .
Γι’ αυτό, αν πράγματι θέλετε τα προϊόντα περιποίησης που αγοράζετε να έχουν εμφανή αποτελέσματα στην επιδερμίδα σας, οργανώστε καλύτερα το πρόγραμμα σας και αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο για την εφαρμογή τους. Εξάλλου, αν εσείς οι ίδιες λάμπετε, θα λάμψει και η μέρα σας!

Ποια είναι η σωστή επιλογή για εσάς;

Μα φυσικά το AGALLIS NATURAL HANDMADE ARGAN OIL SOAP.

Το AGALLIS NATURAL HANDMADE ARGAN OIL SOAP είναι χειροποίητο σαπούνι από λάδι Argan & μετάξι.
Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα σαπούνια που αφήνουν το δέρμα σας ξηρό, αυτή η αγνή και οργανική συνταγή σαπουνιού επικεντρώνεται στο ξηρό και ώριμο δέρμα.

 Ο συνδυασμός του έλαιο Argan, το οποίο είναι πλούσιο σε Βιταμίνη Ε και φαινολικές ενώσεις, καθιστούν το σαπούνι ισχυρό σύμμαχο για την λάμψη του δέρματος, την σύσφιξή του καθώς επίσης και την επαναφορά της ελαστικότητάς του. Το σαπούνι μας με έλαιο Argan και μετάξι χαρίζει λάμψη σε πρόσωπο και σώμα, ενώ ταυτόχρονα τα ενυδατώνει. Το εξαιρετικά χαμηλό μοριακό βάρος των αμινοξέων μεταξιού τους επιτρέπει να εισχωρήσουν βαθιά στην επιδερμίδα, ενώ προσδίδει στο σαπούνι μας αντιγηραντικές και αντιρυτιδικές δράσεις. Παρέχει μια εξαιρετικά πλούσια ενυδάτωση και ανανέωση στο δέρμα σας. Οι ευεργετικές ιδιότητες του είναι πάρα πολλές με μια απο αυτές να διατηρούν την επιδερμίδα απαλή χαρίζοντας λάμψη. Προσφέρει άμεση καταπράυνση, αναζωογόνηση και θρέψη στο δέρμα. Είναι ιδανικό για το δέρμα που εκτίθεται στον ήλιο και τις απαιτητικές καιρικές συνθήκες.

Ο συνδυασμός αυτός δίνει μια μοναδική εμφάνιση σε αυτό το σαπούνι. Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητές του μπορεί να έχουν θετικό αποτέλεσμα αναζωογονώντας το δέρμα.
Αυτό το θεραπευτικό σαπούνι προσφέρει πλούσια ενυδάτωση στις κουρασμένες, από την πολύωρη έκθεση στον ήλιο, επιδερμίδες. Κάνει το μπάνιο απόλαυση, ειδικά μετά από μια κουραστική μέρα.
Καθαρίζει απαλά το σώμα, προσφέροντας ένα γλυκό άρωμα. Προσφέρει ισχυρή ενυδάτωση και χαρίζει υγιές και νεανικό δέρμα.
Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και ιδιαιτέρα για τις ώριμες επιδερμίδες.

Σε υπέροχη συσκευασία.


Τρόπος χρήσης:

Δημιουργείστε πλούσιο αφρό σε βρεγμένη επιδερμίδα και ξεβγάλετε. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.


Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως το καλωσόρισμα  της Άνοιξης με τα χειροποίητα σαπούνια AGALLIS κερδίζουν συνεχώς νέους θαυμαστές μιας και αποτελεί μια ιδιαίτερα ευχάριστη φροντίδα για την επιδερμίδα μας… Η εταιρεία AGALLIS, βάζοντας σε προτεραιότητα την ποιότητα και την αγνότητα, παρασκευάζει χειροποίητα φυσικά σαπούνια, που προσφέρουν φυσική ενυδάτωση και πλούσιο αφρό.
Μας δίνουν all time classic προϊόντα ομορφιάς. Προϊόντα που αποπνέουν ένα νοσταλγικό άγγιγμα άλλης εποχής και απολαμβάνουμε όλο τον χρόνο.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία AGALLIS για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://agallisoil.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου