Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Apivita review


Apivita

Feel the Summer!

Γεια σας Glamorous,

Τα χρησιμοποιούμε για να γοητεύσουμε, να βελτιώσουμε τη διάθεσή μας, να αυτοσυγκεντρωθούμε, να αυξήσουμε την αυτοπεποίθησή μας, να αναζωογονηθούμε. Τα αρώματα δεν μας κάνουν μόνο να νιώθουμε ωραία στις διάφορες στιγμές μας, δείχνουν ακόμα και κάτι από την προσωπικότητα μας. Μια ορισμένη μυρωδιά μπορεί να μας καθορίσει και πάνω απ’ όλα να κάνει τους άλλους να μας θυμούνται και να μας αναγνωρίζουν. Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να ξεκλειδώσει τις αναμνήσεις μας με τον τρόπο που μπορεί να το κάνει ένα άρωμα.

Είναι ξεκάθαρο ότι η όσφρηση είναι από τις πιο αδικημένες μεταξύ των αισθήσεων. Κι όμως, δοκιμάστε να φανταστείτε έναν κόσμο χωρίς μυρωδιές. Θα είναι ένας κόσμος χωρίς χρώμα, μουντός και κακόκεφος. Η εικόνα είναι ισχυρό μήνυμα αλλά είναι ελλιπής,  καθώς από μόνη της δεν μπορεί να είναι βιωματική. Τα πάντα γύρω μας είναι συνυφασμένα με μυρωδιές. Άνθρωποι, χώροι, καταστάσεις όλα έχουν εγγεγραμμένη τη δική τους μυρωδιά στο μυαλό μας. Το σπίτι σας έχει την δική του ξεχωριστή μυρωδιά που την αναγνωρίζετε ως οικεία και σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια και θαλπωρή. Ο έρωτας είναι άμεσα συνδεδεμένος με μυρωδιές. Το μαξιλάρι που παίρνετε αγκαλιά όταν δεν είναι στο κρεβάτι, η φορεμένη μπλούζα του και το γεγονός ότι τον/την αναγνωρίζετε στον χώρο ακόμη και πριν τους δείτε, απλώς και μόνο από την μυρωδιά, είναι η απόδειξη ότι τα αρώματα παίζουν μεγαλύτερο ρόλο στην καθημερινότητα μας από όσο είχαμε σκεφτεί. Αν λοιπόν, είναι τόσο σημαντική η μυρωδιά μας στον τρόπο που μας αντιλαμβάνονται οι άλλοι, οφείλουμε να δώσουμε την δέουσα προσοχή στην επιλογή του αρώματος που θα μας αντιπροσωπεύει.

Χάρη λοιπόν, στη δυσκολία και πολυπλοκότητα που ενέχει η δημιουργία του, το άρωμα θεωρείται εδώ και αρκετά χρόνια πραγματική τέχνη.

Τα αρώματα της εταιρίας Apivita είναι αυτά που θα μας δημιουργήσουν αναμνήσεις..



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Το 1972, οι ιδρυτές της APIVITA Νίκος και Νίκη Κουτσιανά, ως νέοι φαρμακοποιοί, δημιούργησαν τα πρώτα τους φυσικά καλλυντικά, χρησιμοποιώντας μελισσοκομικά προϊόντα και εκχυλίσματα βοτάνων. Εμπνεύστηκαν από την κοινωνία της μέλισσας, τη μοναδική βιοποικιλότητα της ελληνικής φύσης και την ολιστική προσέγγιση του Ιπποκράτη για την υγεία, την ομορφιά και την ευεξία.
Το 1979 δημιούργησαν την APIVITA. Tο όνομά της, προέρχεται από τις λατινικές λέξεις Apis (μέλισσα) και Vita (ζωή), και σημαίνει «η ζωή της μέλισσας». Ένα όνομα που αντανακλά τη φιλοσοφία της εταιρείας, η οποία ως ζωντανός οργανισμός, όπως η μέλισσα σε όλη τη διάρκεια της ζωής της, δημιουργεί συνεχώς αξία. Αξία στην κοινωνία, στο φυσικό περιβάλλον, στην οικονομία.

Το πάθος και το όραμα της APIVITA απλώνεται μέσω των προϊόντων της σε 23 χώρες, όπως στην Ελλάδα, Ισπανία, Κύπρος, Ιταλία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Ρουμανία, Ουκρανία, Ουγγαρία, Κροατία, Βουλγαρία, Αγγλία, Ιρλανδία, Μάλτα, Χονγκ Κονγκ, Μαυροβούνιο, Ρωσία, Ταιβάν, Κίνα, Νότια Αφρική, Τυνησία, Ελβετία και Μαρόκο.



Eau de Toilette BEE MY HONEY


Lemon Fever!

Έχετε συνειδητοποιήσει ότι τα αρώματα και οι μυρωδιές που μας περιβάλλουν, επηρεάζουν συχνά τη διάθεση μας και μεταβάλλουν τα συναισθήματά μας, μέσα σε λίγα μόνο λεπτά,  χωρίς να το καταλάβουμε;
Τα αρώματα δεν είναι απλώς ένα μείγμα αιθέριων ελαίων και αρωματικών συστατικών. Είναι μία "χρονομηχανή", συνδεδεμένη με τις περισσότερες αναμνήσεις σας. Μία και μόνο σταγόνα, είναι ικανή να σας ταξιδέψει σε αγαπημένα μέρη και πρόσωπα.

Για τους περισσότερους ανθρώπους, οι μυρωδιές συχνά συνδέονται με αναμνήσεις. Αυτό δεν είναι σύμπτωση. Η όσφρηση συνδέεται άμεσα με το συναισθηματικό κέντρο του εγκεφάλου μας. Γνωρίζατε ότι ο εγκέφαλός μας είναι σε θέση να «αποθηκεύσει» μυρωδιές, καλύτερα κι από εικόνες; Και ότι ένα άρωμα διαρκεί περισσότερο και με πιο έντονο τρόπο στο μυαλό μας από ό,τι οποιαδήποτε άλλη εικόνα που δημιουργείται από τις άλλες τέσσερις αισθήσεις; Αυτός είναι ο λόγος που γυρίζουμε το κεφάλι μας, όταν το άρωμα κάποιου ανθρώπου μας θυμίζει κάτι από το παρελθόν. Σα να νιώθουμε κοντά σε ένα παλιό φίλο. Και εξηγεί επίσης γιατί μπορούμε εύκολα να αισθανθούμε έλξη για κάποιον του οποίου το άρωμα μας αρέσει πολύ.
Αναμφίβολα, η επιλογή ενός αρώματος, είτε πρόκειται για μας είτε για τον αγαπημένο μας , την καλύτερή μας φίλη ή και για εμάς, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Για να κάνουμε σωστή επιλογή βασιζόμαστε πάνω απ’ όλα στο ένστικτό μας.

Πρέπει να σας απασχολεί γιατί πρέπει να δηλώνει ότι είσαι «εσύ». Να βγάζει προς τα έξω τα χαρακτηριστικά του δικού σας εαυτού.
Κάθε άρωμα κρύβει μέσα του μια όμορφη ιστορία, μια μυστική συνταγή, μια έμπνευση και πολλά σπάνια και πολύτιμα συστατικά σε μια και μοναδική σύνθεση… Τα αρώματα λοιπόν, ως άλλα έργα τέχνης, αξίζουν τον θαυμασμό και τον σεβασμό μας!
Στην σημερινή εποχή το άρωμα Eau de Toilette BEE MY HONEY της εταιρείας Apivita έχει στόχο να αναστατώσει τις αισθήσεις και να αγγίξει την ψυχή. Παράλληλα αφήνει μια έντονη αίσθηση θηλυκότητας, κομψότητας και συναισθηματικής αρμονίας. Δροσερά φρούτα και μέλι ενώνονται με συναρπαστική μαεστρία σε μια σύνθεση που στοχεύει στη γυναικεία ψυχή.

Η καρδιά του αρώματος αναβλύζει γλύκα και ζεστασιά από άνθη πορτοκαλιάς, γιασεμί και μέλι λεβάντας, που δίνουν τον δικό τους τόνο στη συμφωνία.  Ο δροσερός χυμός του Μανταρίνι, Λεμόνι, αγκαλιάζουν το Δενδρολίβανο, μετατρέποντας σε μια οικεία αγαπημένη αίσθηση.. Μια έκρηξη θηλυκότητας επιτυγχάνεται απο ουδέτερες και κλασσικές νότες από Tonka, Πατσουλί και Musks. Όλες οι αρωματικές νότες αναμειγνύονται, συνδυάζοντας μια λουλουδένια αίσθηση, με ένα μοντέρνο & εθιστικό τελείωμα μελιού!
Το άρωμα Eau de Toilette BEE MY HONEY είναι η πεμπτουσία της αυτοπεποίθησης, του στυλ και της κομψότητας . Εμπνευσμένο άρωμα από τις ηλιόλουστες ακτές της Ελλάδας, αιχμαλωτίζει τις γλυκές νότες του φρέσκου μελιού και τη ζωντάνια της φύσης. Το BEE MY HONEY αποτελεί ένα φόρο τιμής σε όλα εκείνα τα εικονικά αρώματα που ξυπνάνε τις αναμνήσεις μας! Μια βόλτα στις ομορφιές της Μεσογείου…

Πρόκειται για ένα άρωμα ελαφρύ, φρέσκο​​, κομψό, αναζωογονητικό και γοητευτικό!

Αθόρυβα και διακριτικά, αλλά και με όλη τη δύναμη της ακτινοβολίας του, το Eau de Toilette BEE MY HONEY φωλιάζει στις αιθέριες πτυχές ενός αισθησιακού πέπλου. Το χάδι του είναι γλυκό και λεπτό, προσφέροντας μια έντονη εμπειρία. Σαν ένα κρυφό ραντεβού. Αυτό το άρωμα αγκαλιάζει τα πάντα, γίνεται ένα με την επιδερμίδα και την ντύνει αισθησιακά. Η λεπτότητα και η διαφάνεια συναντούν την γλυκιά επιμονή, σε μια αποκλειστική συνεύρεση. Η σύνθεσή του είναι πρωτοποριακή και ισορροπημένη .Αυτό το άρωμα βαδίζει σε διαφορετικό μονοπάτι και επινοεί μια μοναδική υπογραφή που συμφιλιώνει τα αντίθετα.

Όλες αυτές οι αισθήσεις σφραγίστηκαν σε ένα κλασικό, επιβλητικό μπουκάλι.

Τρόπος χρήσης:

Ψεκάστε το στο εσωτερικό του χεριού σας. Πριν το μυρίσετε, αφήστε να περάσουν 1-2΄. Με την πρώτη εισπνοή, θα αντιληφθείτε τις νότες κορυφής, οι οποίες θα καθορίσουν αν σας αρέσει το άρωμα ή όχι. Για να διακρίνετε τις μεσαίες νότες, πρέπει να περάσει περίπου μισή ώρα. Τόσο είναι το διάστημα που χρειάζεται για να βγουν στην επιφάνεια οι μεσαίες νότες, οι οποίες τώρα αναμειγνύονται με τη μυρωδιά της επιδερμίδας. Για να αντιληφθείτε τις νότες βάσης, πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 2 ώρες. Οι νότες βάσης είναι η ομάδα που χρειάζεται το μεγαλύτερο διάστημα για να φανερωθεί, γι’ αυτό άλλωστε διαρκεί τις περισσότερες ώρες. Το χρησιμοποιούμαι βάζοντας τα στον λαιμό, πίσω από τα αυτιά και στους καρπούς μας.



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως παρόλο που η όλη διαδικασία μοιάζει με ταξίδι, αν θέλετε να καταλήξετε λίγο πιο σύντομα στην τέλεια επιλογή, ακολουθείστε μας σε ένα ταξίδι στο μαγευτικό κόσμο της ομορφιάς, μια περιπέτεια στον καταπληκτικό και πανέμορφο κόσμο των αισθήσεων της εταιρίας Apivita. Κάθε φορά προχωράνε σε καινοτομίες και προσπαθούνε να ανοίξουνε νέους ορίζοντες για εσάς. Στόχος τους είναι κάθε προϊόν, όχι μόνο να είναι ξεχωριστό αλλά και να ταιριάζει στις καθημερινές σας ανάγκες.


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.apivita.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου