Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Pael International Cosmetics review

 

Pael International Cosmetics


Αντιμετωπίσετε την ξηροδερμία του χειμώνα!


Γειά σας Glamorous,

Κρύο, αέρας, βροχή, υγρασία, χιόνι, πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Ο χειμώνας και τα συνεπακόλουθά του δεν σας κάνουν απλά να νιώθετε ότι κρυώνετε ή ακόμα χειρότερα, ότι αρρωσταίνετε, αλλά και ότι αφυδατώνεστε. Μπορούν να προκαλέσουν ξηρότητα στο δέρμα σε σώμα και χέρια, κυρίως στο δεύτερο μιας και είναι περισσότερο εκτεθειμένο στις ακραίες καιρικές συνθήκες. Ξηρότητα που δεν εμφανίζεται μόνο σε ευαίσθητες επιδερμίδες ή σε εκείνες που έχουν την τάση να είναι ξηρές, αλλά σε όλους τους τύπους προσώπου γενικότερα, ακόμα και σε εκείνους που κατατάσσονται στους λιπαρούς. Η ξηροδερμία είναι κοινή κατά τους χειμερινούς μήνες για δύο βασικούς λόγους: τις χαμηλές θερμοκρασίες και τον ψυχρό αέρα στους εξωτερικούς χώρους από τη μία, και τον ξηρό και θερμό αέρα στους εσωτερικούς χώρους από την άλλη. Το δέρμα χάνει την υγρασία του, αφυδατώνεται και ξηραίνεται.

Προκειμένου να διασφαλίσετε πως το δέρμα σας θα παραμείνει υγιές και το χειμώνα, σας συστήνουμε να προσαρμόσετε την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης του δέρματος ούτως ώστε το δέρμα σας να λαμβάνει την απαραίτητη θρέψη. Για να αποφύγετε την αντιαισθητική εικόνα μίας "σκασμένης" επιδερμίδας, φροντίστε να διαφοροποιήσετε τη ρουτίνα περιποίησης του σώματος σας με τέτοιο τρόπο ώστε να συνάδει με την κρύα εποχή που διανύουμε. Γι’ αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ενυδατώνετε την επιδερμίδα σας τον χειμώνα. Έτσι θα διατηρήσετε την ελαστικότητά της και θα προλάβετε τη δημιουργία γραμμών και ρυτίδων.

Δοκιμάστε να υιοθετήσετε τις συμβουλές της εταιρίας Pael International Cosmetics και προστατέψτε το δέρμα σας με τα προϊόντα της και θα δείτε τη διαφορά!

 

 


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Pael International Cosmetics δραστηριοποιείται στον κλάδο των καλλυντικών και εφαρμογών αισθητικής από το 1990.

Αρχικά εδραιώθηκε με δίκτυο μεταπωλητών επαγγελματικών καλλυντικών στα ινστιτούτα αισθητικής στη Βόρειο Ελλάδα το οποίο αναπτύσσεται δυναμικά μέχρι σήμερα. Αργότερα πρωτοπορεί στα ελληνικά δεδομένα  με την εισαγωγή ειδών δώρου και μπάνιου στις μεγάλες αλυσίδες καλλυντικών, φαρμακείων και πολυκαταστημάτων. Τον πυρήνα της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας απαρτίζει το ανθρώπινο δυναμικό που αποτελείται από καταρτισμένα και έμπειρα στελέχη.

To οραμά τους η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους μέσα από ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων με γνώμονα τον άριστο συνδυασμό ποιότητας και τιμής. Ο επαγγελματισμός και το υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον καταναλωτή και τον επαγγελματία που διέπει την εταιρία, της επιτρέπει να προσφέρει στη ελληνική αγορά και διεθνώς προϊόντα με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας με σεβασμό στο περιβάλλον.

Οι  αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίους και πρωτοπόρους οίκους καλλυντικών, επαγγελματικών προϊόντων αισθητικής καθώς και τα ιδιοπαραγόμενα εμπορικά σήματα καθιστούν την εταιρεία από τις πλέον αξιόπιστες στο χώρο.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



PRIMO BAGNO WILD ORCHID MOISTURIZING SHOWER GEL



Το πρωί δυσκολεύεστε να σηκωθείτε από το κρεβάτι. Στο τέλος της εβδομάδας νιώθετε μια αφόρητη κούραση να σας καταβάλλει. Αισθάνεστε ανασφάλεια για το μέλλον, άγχος για το παρόν… Είναι προφανές ότι τα αποθέματα ενέργειάς σας έχουν μειωθεί. Είναι, βέβαια, ανώφελο να σας συστήσουμε να έχετε μια πιο χαλαρή καθημερινότητα. Άλλωστε, η πραγματικότητα είναι εκεί έξω και κανείς δεν μπορεί να παριστάνει ότι δεν τη βλέπει. Παρ’ όλα αυτά, είναι σημαντικό να μάθετε τον τρόπο να «ακούτε» τον οργανισμό σας και να γεμίζετε τις μπαταρίες σας όταν το έχετε ανάγκη.

Στο κεφάλαιο φροντίδα της επιδερμίδας το σώμα δείχνει να υστερεί κατά πολύ του προσώπου. Κι όμως το δέρμα του σώματος έχει όλες τις προϋποθέσεις να διατηρείται υγιές, φωτεινό και απαλό αφού παραμένει καλά προφυλαγμένο μέσα στα ρούχα το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου. Παρόλα αυτά ενδογενείς αλλά και εξωτερικοί παράγοντες απειλούν την άψογη εικόνα και υφή του. H έκθεση σε πολλές και διαφορετικής προέλευσης επιθέσεις την κάνουν να υποφέρει. Η ξηρότητα είναι το σήμα κινδύνου που εκπέμπει. Έστω κι αν πρόσκαιρα το κρύο υποχωρεί, ο χειμώνας είναι εδώ.

Εάν η πραγματικότητα σας πιέζει και η καθημερινότητα σας κουράζει, αντισταθείτε, εκτοξεύοντας την ενέργειά σας στα ύψη με το αφρόλουτρο PRIMO BAGNO WILD ORCHID MOISTURIZING SHOWER GEL.


Το αφρόλουτρο PRIMO BAGNO WILD ORCHID MOISTURIZING SHOWER GEL είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει ήπιο και αποτελεσματικό καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει και περιποιείται την επιδερμίδα χάρη στο εξαιρετικά συστατικά του, που δρουν ευεργετικά στην καθημερινή φροντίδα του σώματος.. Πλούσιο σε ενυδατικά συστατικά όπως η οργανική αλόη, διατηρεί το δέρμα υγιές και καθαρό χαρίζοντας φρεσκάδα που διαρκεί όλη μέρα. Προσφέρει μια υπέροχη αίσθηση χαλάρωσης.

Το πλούσιο τζελ του ξεδιπλώνει δροσερές, αναζωογονητικές νότες από το απαλό άγγιγμα μιας ανάμνησης  αλλά και η χαρά μιας στιγμής που πίστευες πως χάθηκε. Ένα άκρως γυναικείο, έντονο και μεθυστικό άρωμα. Με αρωματικές νότες από γεράνι, γαρδένια, τριαντάφυλλο και βανίλια όπου ζωντανεύουν τη θηλυκότητα.

Το αφρόλουτρο PRIMO BAGNO WILD ORCHID MOISTURIZING SHOWER GEL δρα σε όλες τις στρώσεις του δερματικού φραγμού με σκοπό να τον ενισχύσει και να του προσφέρει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Χαρίζει ευεξία.

Η επιδερμίδα ενυδατώνεται, καταπραΰνεται και αποκτά άνεση και απαλότητα που διαρκεί όλη την ημέρα. Περιποιείται και καθαρίζει ήπια την επιδερμίδα χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς, χαρίζοντας αίσθηση νεανικής φρεσκάδας και απαλότητας που διαρκεί.

 Χαρίστε λοιπόν στον εαυτό σας μια ξεχωριστή εμπειρία στο μπάνιο, την πολυτέλεια και την απόλαυση που αξίζετε δικαιωματικά! Το ζεστό νερό χαλαρώνει το σώμα και το SHOWER GEL που προστίθενται στο νερό χαρίζει απόλαυση στον νου. Βρείτε λοιπόν τον χρόνο για να προσφέρετε στον εαυτό σας και την οικογένειά σας την πολυτέλεια ενός ολοκληρωμένου μπάνιου.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο, ιδανικό για καθημερινή χρήση και κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Η συσκευασία είναι μοντέρνα με σύστημα στο καπάκι, το οποίο κάνει τη χρήση πανεύκολη!


Τρόπος χρήσης:

Απλώστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένο σφουγγάρι κάνοντας πλούσιο αφρό. Ξεπλένουμε με άφθονο νερό.




PRIMO BAGNO WILD ORCHID BODY BUTTER



Ενυδάτωση... Όλο το Χρόνο!


Το δέρμα μας υπακούει, όπως και το σώμα μας κάνει το ίδιο στις εναλλαγές του περιβάλλοντος και των εποχών. Αυτό το επιτυγχάνει συνήθως με επιτυχία, όμως υπάρχουν και οι περιπτώσεις εκείνες που αυτή η προσαρμογή δεν είναι εφικτή στον απόλυτο βαθμό.

Ο χειμώνας είναι η εποχή του χρόνου με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες περιβάλλοντος και την ίδια στιγμή την ξηρή συνήθως ατμόσφαιρα στο σπίτι μας, όπως προκύπτει από την προσπάθεια μας να το κρατήσουμε ζεστό. Οι συνθήκες αυτές καθιστούν το δέρμα μας πιο ευαίσθητο και ξηρό. Πολλοί δεν το γνωρίζουν, όμως το κρύο αφυδατώνει την επιδερμίδα εξίσου―κάποιες φορές  περισσότερο―από τη ζέστη. Για αυτό η βαθιά ενυδάτωση θα πρέπει να είναι η βασική μέριμνά μας για τους χειμερινούς μήνες.

Ενδεικτικό της σημασίας που αποδίδει η πλειοψηφία των ειδικών στη σωστή ενυδάτωση είναι πως τη θεωρούν περισσότερο απαραίτητη από την κάλυψη άλλων αναγκών της επιδερμίδας: ακόμα και η αντιγήρανση μπαίνει σε δεύτερο πλάνο, εφόσον το αφυδατωμένο δέρμα δεν μπορεί να ασχοληθεί με καμία άλλη ανάγκη. Η ενυδάτωση κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο σε ένα πρόγραμμα σωστής φροντίδας. Το χειμώνα η ενυδάτωση αποτρέπει την αφυδάτωση και το τράβηγμα που μπορεί να προκαλέσει το κρύο.

Η αφυδατωμένη επιδερμίδα είναι ένα από τα πιο επίμονα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δέρμα, όλες τις εποχές, και το PRIMO BAGNO WILD ORCHID BODY BUTTER είναι η ιδανική καθημερινή πρόταση για τέλεια και βαθιά ενυδάτωση που έρχεται να δώσει τη λύση της αφυδατωμένης επιδερμίδας..


Το PRIMO BAGNO WILD ORCHID BODY BUTTER είναι κρέμα σώματος και είναι ιδανικό για την καθημερινή ενυδάτωση του δέρματος, δρώντας πιο εντατικά. Ενυδατώνει έντονα την επιδερμίδα και επιταχύνει θεαματικά την ανάπλασή της.

Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας βελούδινο και ελαστικό, ενώ με τη συστηματική χρήση θα είναι ορατά πιο σφικτό, νεανικό και λαμπερό. Με πλούσια, μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα και μας επιτρέπει να ντυθούμε αμέσως.

Προσφέρει βαθιά και διαρκή ενυδάτωση και ενεργοποιεί τη φυσική αναπλαστική και επουλωτική ικανότητα του δέρματος. Τονώνει το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα και καταπραΰνει.. Αναζωογονεί  τη διάθεση και προσφέρει μια πολυτελή αίσθηση χαλάρωσης.

Τώρα μπορούμε να επωφεληθούμε ακόμα περισσότερο από την ανάλαφρη, βελούδινη υφή του και το μοναδικό του άρωμα και να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς, φροντίδας και βαθιάς ενυδάτωσης. Με αρωματικές νότες από γεράνι, γαρδένια, τριαντάφυλλο και βανίλια όπου ζωντανεύουν τη θηλυκότητα. Χάρη στη μοναδική του σύνθεση από οργανικό ελαιόλαδο και εκχύλισμα αλόης προσφέρει βαθιά και πλούσια ενυδάτωση ενώ παράλληλα διατηρεί την επιδερμίδα ελαστική και νεανική χαρίζοντας διακριτικό και ευχάριστο άρωμα που διαρκεί για πολλές ώρες.

Προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα, τόσο το καλοκαίρι που λόγω έντονης ηλιοφάνειας και ζέστης η επιδερμίδα διψά για ενυδάτωση, όσο και τον χειμώνα που, από το κρύο, η επιδερμίδα χρειάζεται επιπλέον φροντίδα.

Είναι σε όμορφη και πρακτική συσκευασία ακόμη και για την τσάντα μας.


Τρόπος χρήσης:

Απλώστε σε στεγνό δέρμα κάνοντας ελαφρύ μασάζ.




PRIMO BAGNO WILD ORCHID BODY LOTION



Περιποιηθείτε το δέρμα σας για καλό χειμώνα!


Σταδιακά κάθε χειμώνα, αντιλαμβανόμαστε ότι το δέρμα μας γίνεται πιο ευάλωτο στις καιρικές αλλαγές. Η αλλαγή της εποχής δεν απαιτεί απλώς διαφορετικά ρούχα και πιο ζεστό σπίτι, αλλά και διαφορετική φροντίδα του δέρματος.

Ειδικά στην Ελλάδα, όπου τα επίπεδα υγρασίας τείνουν να μειώνονται το χειμώνα με αποτέλεσμα το δέρμα μας να χάνει την υγρασία που χρειάζεται για να παραμείνει φρέσκο και ενυδατωμένο, κάνει σταδιακά την εμφάνιση της η ξηροδερμία, ιδίως σε άτομα που είναι ευάλωτα στο έκζεμα και σε άλλες παρόμοιες δερματοπάθειες. Το φαινόμενο αυτό είναι ακόμα πιο έντονο στους χώρους με κεντρική θέρμανση, όπου ξηραίνεται πρόσθετα η ατμόσφαιρα. Παράλληλα, η ξηρασία που προκαλεί στους χώρους εργασίας κυρίως η χρήση κλιματιστικών μηχανημάτων και ο περιορισμένος φυσικός αερισμός του χώρου, ενισχύει την αφυδάτωση της επιδερμίδας. Για να προστατευθείτε από τις απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας, φροντίστε να προστατεύετε και το σώμα σας από το κρύο και να μην το παρακάνετε με την κεντρική θέρμανση των κλειστών χώρων, ώστε να αμβλύνετε τη διαφορά της θερμοκρασίας.

Για να αποφύγουμε όλα τα πιο πάνω και να προστατεύσουμε σωστά το δέρμα μας κατά τους χειμερινούς μήνες πρέπει να εμπλουτίσουμε ή καλύτερα να αναθεωρήσουμε την καθημερινή μας ρουτίνα περιποίησης και να προσέξουμε περισσότερο κάποια σημεία που συνήθως δεν δίνουμε την απαιτούμενη σημασία.

Καθώς λοιπόν αλλάζουν οι εποχές, αλλάξτε τα ελαφριά, ενυδατικά προϊόντα που χρησιμοποιείτε με πιο «πλούσια» και πιο θρεπτικά, τα οποία θα χρησιμοποιείτε συχνότερα.

Επέλεξε την PRIMO BAGNO WILD ORCHID BODY LOTION με πλούσια, μη λιπαρή, υφή, που ναι μεν θα κρατά ενυδατωμένο το δέρμα, αλλά δεν θα το βαραίνει και θα του επιτρέπει να αναπνέει, χωρίς να ιδρώνει.


Το PRIMO BAGNO WILD ORCHID BODY LOTION είναι ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος είναι δροσερό και ανάλαφρο στην υφή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλη την οικογένεια. Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος, αφήνοντας την επιδερμίδα σε τέλεια ισορροπία, ανανεωμένη και φυσικά απαλή, ενώ δεν αφήνει λιπαρά κατάλοιπα στην επιδερμίδα. Η ισορροπημένη της σύνθεση με υψηλή περιεκτικότητα σε οργανικό ελαιόλαδο και εκχύλισμα αλόης, επαναφέρει τη φυσική υγρασία και ελαστικότητα της επιδερμίδας σας. Βελτιώνει την ενυδάτωση των ανώτερων στιβάδων της επιδερμίδας.

Παρέχει στην επιδερμίδα απαραίτητα λιπίδια και αντιοξειδωτικά συστατικά, διατηρώντας την έτσι μοναδικά απαλή και λαμπερή. Με βελούδινη υφή, για όλες τις επιδερμίδες, επανορθώνει σε βάθος το δέρμα. Αναπληρώνει τα θρεπτικά συστατικά της επιδερμίδας στο βαθύτερο στρώμα της και χαρίζει απαλότητα και ελαστικότητα στην επιδερμίδα που διαρκεί. Η πλούσια υφή της εισχωρεί άμεσα στην επιδερμίδα και την τυλίγει με βελούδινη απαλότητα. Στεγνώνει αμέσως και μπορούμε να ντυθούμε μετά την εφαρμογή. Η άνεση της λοσιόν σώματος χωρίς την ενοχλητική λιπαρότητα!

Έχει υπέροχο ,έντονο και μεθυστικό άρωμα απο νότες με γεράνι, γαρδένια, τριαντάφυλλο και βανίλια  και είναι σε συσκευασία κατάλληλη και για την τσάντα μας.


Τρόπος χρήσης:

Απλώστε τη λοσιόν σε στεγνό δέρμα κάνοντας ελαφρύ μασάζ.



PRIMO BAGNO WILD ORCHID BODY SRAY



Give your sweetest dreams a scent!


Λένε πως για να ολοκληρωθεί και να απογειωθεί ένα γυναικείο look, αρκούν μερικά εντυπωσιακά αξεσουάρ. Ένα ωραίο κολιέ ή ένα ιδιαίτερο ζευγάρι σκουλαρίκια για παράδειγμα. Αν θέλετε, όμως, τη γνώμη μας, για μας το πιο απαραίτητο και αισθησιακό αξεσουάρ για μια γυναίκα, αυτό που θα ολοκληρώσει την εμφάνισή της, είναι χωρίς αμφιβολία το άρωμά της.  Μια γυναίκα οφείλει να εκπέμπει κομψότητα και θελκτικότητα και πιστέψτε με, ένα ωραίο σύνολο ή μια εκκεντρική τσάντα δεν είναι αρκετά.

Αν σκεφτείτε πόσες φορές έχετε συνδέσει καταστάσεις και κυρίως ανθρώπους από το παρελθόν σας, με ένα συγκεκριμένο άρωμα, τότε θα καταλάβετε τη σημασία του. Και κυρίως όταν πρόκειται για εμάς τις γυναίκες. Γιατί μια πραγματικά σικάτη γυναίκα οφείλει πάντα να μοσχομυρίζει. Πολλές φορές, το άρωμα της και μόνο, είναι αρκετό για να καταφέρει να τραβήξει την προσοχή και το βλέμμα κάποιου. Ακόμα και ενός περαστικού, κάποιου που απλά θα περάσει τυχαία από δίπλα της. Είναι αυτό, που αρχικά θα κεντρίσει το ενδιαφέρον ενός άνδρα στο πρώτο ραντεβού. Είναι αυτό που θα του ξυπνήσει τις πιο ωραίες αισθήσεις. Γιατί κακά τα ψέματα, ένα σέξι φόρεμα συνοδευόμενο από ένα ωραίο ζευγάρι γόβες δεν αρκούν. Μπορεί ένας άνδρας που θα αντικρίσει μια όμορφη και κομψή γυναίκα να εντυπωσιαστεί με αυτό που βλέπει αρχικά, αλλά μετά την όραση μπαίνει στο παιχνίδι άλλη μια αίσθηση… η όσφρηση.

Είναι πολύ πιθανό να μη θυμάται τι φορούσατε όταν σας είδε για πρώτη φορά, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει τη μυρωδιά σας. Είναι, ίσως, το μόνο που θα έχει να θυμάται ακόμη και μετά από πολλά-πολλά χρόνια. Το άρωμα μιας γυναίκας μπορεί να μείνει χαραγμένο για τα καλά στη μνήμη ενός άνδρα και όσο περίεργο κι αν ακούγεται μπορεί να το ξεχωρίσει ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα αρώματα. Πέρα, όμως, από το πόσο ωραίο είναι να βλέπεις ότι το άρωμά σου μπορεί να γίνει αιτία για να μαγνητίσεις ανδρικά και γυναικεία βλέμματα, είναι πιο σημαντικό για ‘σένα την ίδια.

Αφυπνίστε τα αποθέματα ενέργειας στο σώμα σας και απολαύστε την άμεση και απαλή φροντίδα της επιδερμίδας σας με το αρωματικό PRIMO BAGNO WILD ORCHID BODY SRAY.


To PRIMO BAGNO WILD ORCHID BODY SRAY είναι ένα ελαφρύ σπρέι σώματος που ενυδατώνει, τονώνει την επιδερμίδα και δίνει αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς στο δέρμα. Είναι αέρινο και αισθησιακό, αποτελεί πρόσκληση για απέραντη οσφρητική απόλαυση.

Διατηρεί την ενυδάτωση της επιδερμίδας αφήνοντάς τη μεταξένια απαλή. Αποτελεί μια ανανεωμένη τελετουργία ομορφιάς, που συνδυάζει τα οφέλη της περιποίησης της επιδερμίδας με την ανάλαφρη αίσθηση φρεσκάδας ενός mist. Μια καινοτόμος υφή που διεγείρει τις αισθήσεις, θυμίζει μετάξι στην αφή, αλλά παραμένει ανάλαφρη σαν ανοιξιάτικη αύρα. Ένα απαλό χάδι που, με την άμεσα αναγνωρίσιμη floral καρδιά του, παρατείνει τη γοητεία του που ξεδιπλώνεται σαν μπουκέτο φρεσκοκομμένων λουλουδιών, ένα λεπτεπίλεπτο άρωμα από γεράνι, γαρδένια, τριαντάφυλλο σε συνδυασμό με το άρωμα βανίλια, αφήνοντας ένα αποπλανητικό άρωμα να διακατέχει τις αισθήσεις.

Με το αέρινο, μεταξένιο άγγιγμά του, προσφέρει άμεση οσφρητική απόλαυση. Κάθε σταγόνα του mist, τυλίγει την επιδερμίδα σαν ένα απαλό, άμεσα αναζωογονητικό σύννεφο και γλιστράει στην επιδερμίδα χαρίζοντας απαλότητα με μια μόνο, εύκολη κίνηση.

Η μεταξένια υφή του PRIMO BAGNO WILD ORCHID BODY SRAY αφήνει ένα λεπτεπίλεπτο ίχνος, γεμάτο υπαινιγμούς. Μια ιδιαίτερη στιγμή στην τελετουργία ομορφιάς, ιδανική για να συνδεθείτε πραγματικά με τον εαυτό σας.

Είναι το απόλυτο αξεσουάρ για να ξεχωρίζετε κάθε στιγμή, αφού μπορείτε να τα έχετε πάντα μαζί σας και να τα ανανεώνετε όποτε νιώθετε ότι το χρειάζεστε. Μάλιστα, δεν αρωματίζουν μόνο το σώμα σας, αλλά παράλληλα το φροντίζουν, καθώς η φόρμουλά τους είναι εμπλουτισμένη με ενυδατικούς παράγοντες και αλόη που κρατά την επιδερμίδα απαλή, ενώ δεν περιέχουν συστατικά και παράγωγα ζωικής προέλευσης. Και όχι μόνο αυτό! Μπορείτε να τα ψεκάσετε ακόμα και πάνω από τα ρούχα σας, καθώς η μοναδική τους σύσταση δεν αφήνει σημάδια στο ύφασμα.

Κομψό και πολυτελές, το Body Mist προσμένει στο μπουκάλι, για μια καθημερινή τελετουργία ομορφιάς που συνδυάζει τη φροντίδα της επιδερμίδας με την απόλαυση και τη φρεσκάδα με τον αισθησιασμό.


Τα PRIMO BAGNO WILD ORCHID BODY SRAY εμπνέουν και εμπνέονται από εσένα την ίδια! Εσένα που αγαπάς αυτό που κάνεις, που εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου, που θέλεις να ζεις έντονα. Είσαι έτοιμη, λοιπόν, να γοητεύσεις με το πιο “παιχνιδιάρικο” mist που ήρθε για να σε αναζωογονήσει και να αναδείξει τον θηλυκό σου εαυτό σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σου, όπου και αν βρίσκεσαι;


Τρόπος χρήσης:

Αφήστε μια απόσταση περίπου 30 εκατοστών όταν ψεκάζετε προς το σώμα σας ώστε να επιτρέψετε να απλωθεί το άρωμα. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία μέχρι να έχουν καλυφτεί όλα τα σημεία που επιθυμείτε .

 




Για το τέλος θα ήθελα να σας πω ότι χειμώνας είναι σκληρός με το δέρμα σας, αλλά  με τα προϊόντα Pael International Cosmetics θα δείτε διαφορά στην επιδερμίδα σας τόσο στην απαλότητα όσο και στην ενυδάτωση. Θα νιώσετε ανανεωμένες με ευεξία και αίσθηση φρεσκάδας που θα σας ακολουθεί καθ’ όλη  την διάρκεια της ημέρας. Τα προϊόντα Pael International Cosmetics είναι μια από τις καλύτερες φυσικές επιλογές για την ομορφιά μας καθ΄ όλη την διάρκεια του χρόνου.

 

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Pael International Cosmetics για την χορηγία των προϊόντων.

 

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.pael.gr/

https://www.facebook.com/pael.gr/

https://www.facebook.com/Primo-Bagno-162825091156807

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου