Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

tianDe review

 

tianDe

Νέος χρόνος, ''νέα'' επιδερμίδα!


Γεια σας Glamorous,

Το ζητούμενο για εμάς για την νέα χρονιά είναι ένα και μοναδικό. Η υγεία της επιδερμίδας. Και για να την εξασφαλίσουμε δεν χρειάζονται νέοι, μεγαλεπήβολοι στόχοι. Αρκεί να υιοθετήσουμε βασικές, ζωτικής όμως σημασίας, κινήσεις στη ρουτίνα περιποίησης, που ενισχύουν τις λειτουργίες και τους φυσικούς μηχανισμούς ανανέωσης και επανόρθωσης εξασφαλίζοντας την υγεία και - γιατί όχι;- τη νεανική της όψη.

Συγκεκριμένα, το χειμώνα, το κρύο επιδρά δυσμενώς στις ζώνες που είναι εκτεθειμένες όπως το πρόσωπο. Και αυτό που χρειάζεται για να προστατεύσουμε το δέρμα μας από τις καιρικές συνθήκες είναι η ειδική καλλυντική φροντίδα. Όταν η θερμοκρασία πέφτει, χρειάζεται συστηματική περιποίηση και ο καθαρισμός του προσώπου  θα πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι από τη ρουτίνα ομορφιάς για να διατηρήσετε τη φυσική ομορφιά και την υγιή όψη της επιδερμίδας σας.

Με τον καθαρισμό προσώπου γίνεται το δέρμα αποκτά καλή υγεία. Το δέρμα από θαμπό, τραχύ και μουντό γίνεται υγιές γιατί ανανεώνεται, καθαρίζει, οξυγονώνεται και αναπνέει καλύτερα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να διορθώνονται τυχόν ατέλειες όπως στίγματα, σπυράκια, κύστες και ακμή. Συν της άλλης απορροφώνται καλύτερα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στο σπίτι σε καθημερινή βάση για την περιποίηση μας. Γι’ αυτό, η εταιρία tianDe αναπτύξει ισχυρές ασπίδες προστασίας  που θα την κάνουν άτρωτη στις περιβαλλοντικές επιθέσεις.

 


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

 

Η TianDe είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 2007 από 5 Ρώσους επιχειρηματίες, που όνειρο τους είχαν να μεταφέρουν τις θεραπευτικές δυνατότητες της ανατολής, στην δύση. Επένδυσαν στις αρχαίες μυστικές θεραπευτικές συνταγές της Κίνας του Θιβέτ και του Αλτάι (το οποίο είναι η πιο καθαρή οικολογικά περιοχή του πλανήτη, που είναι υπό την προστασία της UNESCO).

Τα προϊόντα της tianDe στηρίζονται σε συνταγές που έχουν 5000 χρόνια ιστορίας, της Κινέζικης και Θιβετιανής ιατρικής παράδοσης. Οι συνταγές είναι βασισμένες στην σύγχρονη αντίληψη της ιατρικής επιστήμης και παρασκευάζονται με τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά μηχανήματα.

Κυρίως τα συστατικά των προϊόντων, είναι εκχυλίσματα, φυτών και βοτάνων, τα οποία παράγονται, στις ορεινές πεντακάθαρες περιοχές των Ημαλαίων και Βόρειο Αλται και συλλέγονται από ειδικευμένους ανθρώπους.



Το προϊόν που δοκίμασα είναι:



tianDe Cleansing Gel Green Tea


Φροντίδα προσώπου!

Το ότι ο καθαρισμός είναι η πρώτη και πιο ουσιαστική κίνηση στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας δεν το αμφισβητεί κανείς . Δεν είναι μόνο ότι απομακρύνει ρύπους, σκόνη, σμήγμα, μακιγιάζ . Απελευθερώνει τους πόρους και προετοιμάζει την επιδερμίδα να δεχτεί τα ενεργά συστατικά των προϊόντων καθημερινής περιποίησης. Αρκεί βέβαια να γίνεται σωστά ,με συνθέσεις που ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας. Αν η σκόνη, οι ρύποι, το σμήγμα και τα κατάλοιπα του μέικ-απ ή του αντηλιακού που «φιλοξενούνται» καθημερινά στην επιφάνεια της επιδερμίδας μπορούσαν να αφαιρεθούν στο τέλος της ημέρας με λίγο δροσερό νερό, όλα θα ήταν καλά.

Αλλά  το νερό και το σαπούνι ανήκουν στο μακρινό πλέον παρελθόν. Και ο λόγος είναι απλός. Όταν χρησιμοποιούμαι σαπούνι διαταράσσεται η ισορροπία του δέρματος, με αποτέλεσμα στο τέλος της διαδικασίας την έντονη ξηρότητα της επιδερμίδας και την ενοχλητική αίσθηση τραβήγματος. Με αποτέλεσμα να χρειαζόμαστε  κάτι πιο ισχυρό για να απομακρυνθούν. Το ρόλο αυτό αναλαμβάνουν τα προϊόντα καθαρισμού .

Ο καθαρισμός του προσώπου είναι γρήγορος, επιβεβλημένος και, κυρίως, κανόνας υγιεινής! Θα μπορούσε να είναι μια από τις δέκα εντολές ομορφιάς, εντούτοις πολλές γυναίκες την παραβιάζουν, είτε από κούραση είτε από βιασύνη ή από τεμπελιά, αν και γνωρίζουν ότι, αν επιθυμούν μια τέλεια αψεγάδιαστη επιδερμίδα, θα έπρεπε η τελευταία κίνησή τους πριν κοιμηθούν και η πρώτη μόλις ξυπνήσουν να είναι ο σωστός και σχολαστικός καθαρισμός του προσώπου τους.

Σύμμαχος και ακούραστος βοηθός μας στα δύσκολα το tianDe Cleansing Gel Green Tea - που θα μας προετοιμάζει να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες καταστάσεις της επιδερμίδας, σαν παιχνιδάκι!!

Σήμερα, χάρις στο καθαριστικό προϊόν tianDe Cleansing Gel Green Tea, οι γυναίκες δεν έχουν πια καμιά δικαιολογία για «κακή συμπεριφορά» απέναντι στην επιδερμίδα τους.

Το tianDe Cleansing Gel Green Tea είναι ένα καθαριστικό προσώπου, που καθαρίζει απαλά και αφαιρεί το μακιγιάζ χωρίς να διαταράσσει την φυσική ισορροπία του pH του δέρματος χάρη στα φυσικά συστατικά που περιέχει!

Εντείνει τη φυσική ικανότητα του δέρματος να αναγεννάται.

Ο καθαρισμός με tianDe Cleansing Gel Green Tea, μας απαλλάσσει από τα νεκρά κύτταρα  στο πρόσωπο …. Επιπλέον, επιτρέπει στα θρεπτικά συστατικά που προσφέρουμε στο δέρμα να διεισδύσουν καλύτερα και πιο βαθιά. Με μια απαλή κίνηση μπορεί να αφαιρέσει ρύπους και μακιγιάζ -ακόμα και το αδιάβροχο- από το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη, να ενυδατώσει και να αναζωογονήσει την επιδερμίδα, να καταπραΰνει τυχόν ερεθισμούς και προσφέρει «τροφή», λάμψη και αντιοξειδωτική προστασία. Καθαρίζει το δέρμα σας χωρίς να διαταράσσεται η ισορροπία οξέος-βάσης, σφίγγει τους πόρους και καταστέλλει την υπερβολική δραστηριότητα των σμηγματογόνων αδένων και επαναφέρει το δέρμα σε ματ κατάσταση , βελτιώνοντας την επιδερμίδα.

Έχει ένα προηγμένο ενυδατικό σύμπλεγμα που συνδυάζει την αγνότητα των φυσικών συστατικών με τη δύναμη της επιστήμης και αποτρέπει την αφυδάτωση του δέρματος ενώ διατηρεί μία αίσθηση απαλότητας και άνεσης. Περιέχει ενεργά συστατικά από Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού - πηγή βιταμινών C, E, B1, K, E, P, PP και αιθέριο έλαιο που περιέχει πάνω από 100 ευεργετικά για τα συστατικά του δέρματός σας:

περιέχει ένα πλούσιο σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών που προστατεύουν το δέρμα σας από τις βλαβερές συνέπειες των ελεύθερων ριζών.

Οι πολυφαινόλες που περιέχει αποτρέπουν την καταστροφή της μεμβράνης λιπιδίων ενισχύοντας το επιδερμικό φράγμα και μειώνοντας τη διαδερμική απώλεια υγρασίας ·

Ενυδατώνει το δέρμα σας, βοηθώντας στην εξομάλυνση των λεπτών γραμμών.

Cocamidopropyl betaine - ένα μαλακό τασιενεργό που εξάγεται από λάδι καρύδας. Η ισορροπία οξέος είναι συμβατή με το φυσικό pH του δέρματος του προσώπου, το οποίο κυμαίνεται από 4 (για λιπαρό δέρμα) έως 5,7 (για ξηρό δέρμα).

Hydroxyethylcellulose - ένα σμηγματορρυθμιστικό συστατικό που έχει απολιπαντικό αποτέλεσμα. Δεν ερεθίζει το δέρμα σας και χρησιμοποιείται σε τρόφιμα και φάρμακα ως συστατικό σταθεροποίησης και συγκράτησης υγρασίας. Ο αιθέρας κυτταρίνης είναι ένα παράγωγο της κυτταρίνης, ένας από τους πιο συνηθισμένους πολυσακχαρίτες, που είναι ένα βασικό συστατικό των κυτταρικών τοιχωμάτων των φυτών που καθορίζει την αντοχή και την ελαστικότητα των φυτικών ιστών.

Βοηθά στην αποκατάσταση της απαλότητάς του διατηρώντας μία αίσθηση απαλότητας και άνεσης. Τονώνει την επιδερμίδα αφήνοντας την μοναδικά απαλή, αναζωογονημένη και λαμπερή.

Αποτέλεσμα:

Ένα καθαρό δέρμα χωρίς ερεθισμό και αίσθημα σφίξιμο.

Ο καθαρισμός είναι σημαντική για την υγεία του δέρματος, αλλά θα πρέπει να γίνεται με συνέπεια και προσοχή. Για το λόγο αυτό κρίνεται απαραίτητος ο σωστός καθαρισμός της επιδερμίδας πριν πέσουμε για ύπνο, από τα νεκρά κύτταρα, αλλά και τα κατάλοιπα του μακιγιάζ που έχουν μείνει στο πρόσωπό μας.

Έχει ευχάριστο άρωμα και είναι σε κομψή συσκευασία!

Είναι κατάλληλη για κάθε ηλικία και τύπο δέρματος.


Τρόπος χρήσης:


Ανακατέψτε μια μικρή ποσότητα gel με νερό για να σχηματίσετε αφρό, απλώστε σε βρεγμένο δέρμα προσώπου και λαιμό, κάντε μασάζ για 1-2 λεπτά και μετά ξεπλύνετε με ζεστό νερό.

 


Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως ας μην ξεχνάμε πως η φύση είναι η βιβλιοθήκη μας. Πάντοτε αναζητούμε από τους πολύτιμους πόρους της φυσικά συστατικά και εκχυλίσματα ώστε να επιτύχουμε την μέγιστη αποτελεσματικότητα με τον πιο ασφαλή και φυσικό τρόπο.

Τα tianDe είναι εξαιρετικά προϊόντα με βελούδινες υφές, εξαίσια αρώματα, υπέροχες αριστοκρατικές συσκευασίες προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και το πιο σημαντικό πολύ οικονομικά, υπόσχομαι πως αν τα γνωρίσεις θα σου είναι δύσκολο να τα αποχωριστείς. Τα προϊόντα tianDe είναι μια από τις καλύτερες φυσικές επιλογές για την περιποίηση του προσώπου και σώματός σας και απολαύστε την απαλότητα και κυρίως την ποιότητα των προϊόντων της.

 

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Υγεια Και Ομορφια Απο Το Θιβετ Και Την Αλται για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://tiande.eu/~8NEWR

https://www.facebook.com/tiandepepa

https://www.instagram.com/tiande_gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου