Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Pael International Cosmetics review

 

Pael International Cosmetics


Επιδερμίδα σε διαδικασία…Άνοιξης!

Γειά σας Glamorous,

Άνθισε η διάθεσή σας μαζί με τα λουλούδια και έχει γίνει ηλιόλουστη και ανάλαφρη; Θέλετε να κάνετε κάτι για εσάς, να καλομάθετε λίγο τον εαυτό σας; Αν η απάντηση σε όλα τα παραπάνω είναι «Ναι!», τότε σας έχει ξεμυαλίσει ο καιρός και έχετε όρεξη να αρχίσετε τις εκδρομές.

Αναζωογονητικές μυρωδιές, πολυτελείς ανάλαφρες και λαχταριστές υφές, αρώματα που άλλοτε σε ταξιδεύουν και σε χαλαρώνουν και άλλοτε σε τονώνουν και σας φτιάχνουν τη διάθεση..... Καθώς η Άνοιξη έχει εισβάλλει με το μοναδικό της τρόπο μας  κάνει ξαφνικά να νιώθουμε πιο αισιόδοξες , με καλύτερη διάθεση και ψυχική πληρότητα.

Εκτός από τα ευχάριστα συναισθήματα που μας κατακλύζουν, τους ζεστούς μήνες βιώνουμε βελτίωση και σε ολόκληρο το σώμα μας. Η ζέστη, ο ήλιος και γενικότερα τη φύση ευνοούν την υγεία μας. Τα περισσότερα συστήματα του οργανισμού μας λειτουργούν καλύτερα και παράλληλα έχουν την ευκαιρία να δυναμώσουν.

Η Άνοιξη μας κάνει πιο αισιόδοξες και η επιθυμία για όμορφο πρόσωπο και σώμα γίνεται στόχος. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε για να αλλάξουμε τις καθημερινές μας συνήθειες ομορφιάς και να τις προσαρμόσουμε στις ανάγκες του καυτού ήλιου και του ζεστού καιρού.

Καλλυντικά με υπέροχες ευωδιές, μεταξένιες υφές και συστατικά που υπόσχονται την ανανέωση της επιδερμίδας, για να γίνει πιο λεία, πιο απαλή και πιο σφριγηλή.  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύστε την εφαρμογή τους και κυρίως τη δράση για την οποία προορίζονται.

Ολα αυτά μας τα προσφέρει η αγαπημένη μας εταιρία Pael International Cosmetics με τα καλλυντικά PRIMO BAGNO.


 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Pael International Cosmetics δραστηριοποιείται στον κλάδο των καλλυντικών και εφαρμογών αισθητικής από το 1990.

Αρχικά εδραιώθηκε με δίκτυο μεταπωλητών επαγγελματικών καλλυντικών στα ινστιτούτα αισθητικής στη Βόρειο Ελλάδα το οποίο αναπτύσσεται δυναμικά μέχρι σήμερα. Αργότερα πρωτοπορεί στα ελληνικά δεδομένα  με την εισαγωγή ειδών δώρου και μπάνιου στις μεγάλες αλυσίδες καλλυντικών, φαρμακείων και πολυκαταστημάτων. Τον πυρήνα της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας απαρτίζει το ανθρώπινο δυναμικό που αποτελείται από καταρτισμένα και έμπειρα στελέχη.

To οραμά τους η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους μέσα από ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων με γνώμονα τον άριστο συνδυασμό ποιότητας και τιμής. Ο επαγγελματισμός και το υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον καταναλωτή και τον επαγγελματία που διέπει την εταιρία, της επιτρέπει να προσφέρει στη ελληνική αγορά και διεθνώς προϊόντα με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας με σεβασμό στο περιβάλλον.

Οι  αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίους και πρωτοπόρους οίκους καλλυντικών, επαγγελματικών προϊόντων αισθητικής καθώς και τα ιδιοπαραγόμενα εμπορικά σήματα καθιστούν την εταιρεία από τις πλέον αξιόπιστες στο χώρο.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



PRIMO BAGNO MULTI ACTION MICELLAR WATER WITH HYALURONIC 4D

(ALOE VERA ΝΕΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ)





Η Άνοιξη μας φτιάχνει πάντα τη διάθεση και μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και μια ανεξήγητη χαρά . Ο καλός καιρός είναι ο σύμμαχος μας για ανάλαφρο και γεμάτο χρώματα ντύσιμο και είναι η κατάλληλη στιγμή να βγάλουμε προς τα έξω την ομορφιά που κρύβουμε μέσα μας!

Φορέστε τα καλά σας, βάψτε τα νύχια σας και συνεχίστε με το μακιγιάζ σας.

Το σωστό μακιγιάζ για εμάς τις γυναίκες είναι σημαντικό, όμως ακόμα σημαντικότερο για την επιδερμίδα μας είναι το σωστό ντεμακιγιάζ, το οποίο απαιτεί μεγάλη συνέπεια. Όσο κουρασμένες κι αν είμαστε, ό,τι ώρα κι αν επιστρέψουμε ο κανόνας είναι ένας και γνωστός σε όλες μας. Πρέπει πριν πέσουμε στο κρεβάτι για ύπνο, να έχουμε κάνει ένα καλό ντεμακιγιάζ.  Είναι από τις βασικές φροντίδες της ομορφιάς καθώς καθαρίζει, αναζωογονεί, χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα μας και την βοηθάει να αναπνέει. Είναι μια απαραίτητη καθημερινή ιεροτελεστία ακόμα και τις ημέρες που δεν βαφόμαστε για να απομακρύνουμε από το δέρμα μας ρύπους, ιδρώτα και σμήγμα. Το ντεμακιγιάζ συνιστά ένα από τα σημαντικότερα βήματα της ρουτίνας ομορφιάς με σκοπό τη σωστή περιποίηση του προσώπου. Χωρίς τη σωστή φροντίδα, η επιδερμίδα θα είναι άτονη, με ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο, φραγμένους πόρους και σπυράκια.

Ανεξάρτητα από το πόσο βαφόμαστε , η τήρηση μιας ημερήσιας ρουτίνας καθαρισμού της επιδερμίδας, πρωί και βράδυ, είναι απαραίτητη καθώς εκτός από την απομάκρυνση υπολειμμάτων μακιγιάζ και περιβαλλοντικών ακαθαρσιών (σκόνη, καυσαέριο κτλ.) βοηθάει παράλληλα στην τόνωση και την ενυδάτωση της επιδερμίδας σου.

Και ο πιο κατάλληλος τρόπος για να καθαρίσουμε το πρόσωπο μας είναι το νερό! Ναι το νερό της PRIMO BAGNO MULTI ACTION MICELLAR WATER WITH HYALURONIC 4D!

Πρόκειται για το καθαριστικό μακιγιάζ PRIMO BAGNO MULTI ACTION MICELLAR WATER WITH HYALURONIC 4D με το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί, απαλά και αποτελεσματικά, το μακιγιάζ από το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη.

Το PRIMO BAGNO MULTI ACTION MICELLAR WATER WITH HYALURONIC 4D απομακρύνει ρύπους και λιπαρότητα, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή, καθαρή και ενυδατωμένη. Έχοντας ήπια σύνθεση, είναι κατάλληλο ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Είναι ένα εύχρηστο, πρωτότυπο και φιλικό προϊόν καθαρισμού που μπορεί να εντάξετε στον καθημερινό πρωινό –και βραδινό- καθαρισμό σας. Ενώ αφαιρεί το μακιγιάζ, καθαρίζει και καταπραΰνει την επιδερμίδα με 1 κίνηση. Εφαρμόζουμε στο βαμβάκι και καθαρίσαμε! Το νερό Ντεμακιγιάζ PRIMO BAGNO MULTI ACTION MICELLAR WATER WITH HYALURONIC 4D είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ και να καθαρίσουμε βαθιά το πρόσωπο τα μάτια και τα χείλη ενώ δεν χρειάζεται ξέβγαλμα όπως με τα γαλακτώματα και τα σαπούνια. Το Aloe Vera Micellar ντεμακιγιάζ σε μορφή νερού είναι ένα υδατικό διάλυμα με μεγάλη συγκέντρωση ήπιων καθαριστικών μικυλλίων, αλόης και υαλουρονικό οξύ για πρόσωπο, μάτια και χείλη. Τα μικύλλια είναι μικρά αόρατα μικροσφαιρίδια που λειτουργούν σαν μαγνήτης όπου ελκύει τους ρύπους της επιδερμίδας αφαιρώντας εύκολα και γρήγορα ακόμα και αδιάβροχο μακιγιάζ χωρίς να αφήνουν λιπαρά κατάλοιπα ενώ η οργανική αλόη ενυδατώνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα.

Σε ένα απλό βήμα:

·      Καθαρίζει απόλυτα και αφαιρεί το make-up.

·      Τονώνει και καταπραΰνει άμεσα.

·      Ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα, προστατεύοντάς την από τις ελεύθερες ρίζες.

Αποτελεσματικό και εξαιρετικά απαλό, είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και για όλους τους τύπους δέρματος.

Αποτέλεσμα μια ιδανικά καθαρή και απαλή επιδερμίδα!

Είναι σε υπέροχη και πρακτική συσκευασία ,κατάλληλη και για την τσάντα μας.


Τρόπος χρήσης:

Εμποτίστε καλά λίγο βαμβάκι ή ένα δίσκο ντεμακιγιάζ και με απαλές κινήσεις καθαρίστε πρόσωπο, μάτια και χείλη. Για εξωτερική χρήση μόνο.



PRIMO BAGNO ALOE VERA MULTI ACTION FASE SERUM WITH HYALURONIC 4D

(ALOE VERA ΟΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ)

 


Άνοιξη, η εποχή των δραστηριοτήτων. Την άνοιξη, το πνεύμα μας αναζωογονείται και μας παρασύρει να βγούμε έξω στη φύση. Οργανώνουμε εκδρομές με το ποδήλατο για το Σαββατοκύριακο και απολαμβάνουμε την αίσθηση των πρώτων ζεστών ακτίνων του ήλιου στην επιδερμίδα μας. Αποθανατίζουμε με μια φωτογραφική μηχανή τα υπέροχα παιχνίδια του φωτός.

Οι πιο ζεστές θερμοκρασίες και το περισσότερο φως μας δίνουν ενέργεια και μας κάνουν να νιώθουμε πιο ισορροπημένοι. Εκμεταλλευτείτε τη νέα αυτή ενεργητικότητα και πείτε ναι στις δραστηριότητες! Απολαύστε στο έπακρο τις όμορφες ημέρες και υποδεχτείτε την άνοιξη γεμάτη ενέργεια και με υπέροχη επιδερμίδα.

Και η άνοιξη είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να το κάνουμε!

Τίποτα δεν δημιουργεί μεγαλύτερη αίσθηση από ένα πανέμορφο, λαμπερό, ανοιξιάτικο δέρμα απαλλαγμένο από τα σημάδια που άφησαν πάνω  του οι σκληροί χειμερινοί μήνες. Ας το παραδεχτούμε: Παγωμένες θερμοκρασίες και ξηρός αέρας δεν είναι ότι πιο ευνοϊκό για λαμπερή επιδερμίδα. «Το ψυχρό κλίμα του χειμώνα και η χαμηλή υγρασία αφαιρεί την υγρασία και δημιουργεί ξηρότητα στο εκτεθειμένο δέρμα»  λένε οι ειδικοί στην περιποίηση σώματος.

Μπορεί επίσης, να δημιουργήσει την αίσθηση της σφιχτής και ευαίσθητης επιδερμίδας. Από την άλλη, ο ζεστός ανοιξιάτικος καιρός έρχεται με τις δικές του ιδιαίτερες προκλήσεις. Τα θερμότερα κλίματα και η αυξημένη ζέστη - υγρασία μπορεί να οδηγήσουν το δέρμα να ιδρώνει, γεγονός που το καθιστά πιο επιρρεπές σε ερεθισμούς.

Πως πρέπει  να προσαρμόσετε την περιποίηση του δέρματος σας τώρα την άνοιξη ; Ενεργοποιήστε τη φυσική φωτεινότητα του προσώπου σας με το ALOE VERA MULTI ACTION FASE SERUM WITH HYALURONIC 4D, γιατί….άνοιξη σημαίνει υπέροχη επιδερμίδα!

To ALOE VERA MULTI ACTION FASE SERUM WITH HYALURONIC 4D είναι ένας ενισχυμένος ορός από δραστικά συστατικά όπως, υαλουρονικό οξύ ευρέως φάσματος 4D όπου δρα ταυτόχρονα και στις 3 στοιβάδες της επιδερμίδας, σκουαλένιο το οποίο έχει την ιδιότητα να εισχωρεί στο πιο βαθύ στρώμα της επιδερμίδας και ταυτόχρονα να την αναδομεί από μέσα προς τα έξω, και την ιδιαίτερη ουσία ‘’pentavitin” η οποία διατηρεί την επίδραση της ενυδάτωσης στο επιδερμικό στρώμα για την περίοδο των 24 ωρών. Εφαρμόζετε πάντα πριν την κρέμα για να ενισχύσει τη δράση της.

Η σύνθεσή του είναι τρεις φορές πιο πλούσια σε ενεργά συστατικά σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Οι υπερσυμπυκνωμένες συνθέσεις του δρουν σε βάθος με στόχο να αντιμετωπίσουν δραστικά τα σημάδια του χρόνου.

Η σύστασή του το κάνει πιο δραστικό και αποτελεσματικό χάρη στην εξαιρετική ελαφριά υφή του.

Παρέχει αντιοξειδωτική προστασία, βαθιά ενυδάτωση, θρέψη, σύσφιξη, ανάπλαση!

Είναι το πρώτο βασικό καθημερινό βήμα ενίσχυσης της του δέρματος σας. Για την ενίσχυση της εντατικής φυσικής ενυδάτωσης του δέρματος, αυτό το serum έχει μοναδικά χαρακτηριστικά: Δίνει μία πανίσχυρη ώθηση ενυδάτωσης, χρησιμοποιώντας την δύναμη από ενεργά συστατικά φυσικής προέλευσης.  Αυξάνει τα αποθέματα νερού χάρη στην αλόη που προσφέρει ανακούφιση από τα σημάδια του στρες, μειώνει την τραχύτητα του δέρματος και το βάθος των ρυτίδων και παρέχει μία πιο νεανική εμφάνιση, προσδίδοντας ενυδάτωση, ελαστικότητα και σφριγηλότητα στο δέρμα.

Παγιδεύει και συγκρατεί το νερό, αποκαθιστώντας έτσι την απαλότητα στην επιδερμίδα- ενισχύει την κυκλοφορία του νερού στην επιδερμίδα και επαναενεργοποιεί την μεταφορά του νερού στα κύτταρα, δροσίζοντας την επιδερμίδα. Συγκρατεί διαρκώς το νερό στην επιδερμίδα. Γεμάτο από νερό, το δέρμα είναι πιο αναζωογονημένο, ενυδατωμένο από το εσωτερικό ,το δέρμα είναι πιο όμορφο και έτοιμο να αντισταθεί στα σημάδια του χρόνου.

Η ανάλαφρη, υψηλής συγκέντρωσης υφή του ορού , απλώνεται εύκολα χαρίζοντας τις πολλαπλές αρετές στην επιδερμίδα. Ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό και χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα. Ενυδατωμένη και αναζωογονημένη επιδερμίδα, αποκαλύπτει την αύρα της. Τυλίγει την επιδερμίδα μέσα σε ένα πέπλο προστασίας ενάντια στους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες με την ισχυρή αντιοξειδωτική δράση του.

Ενυδατωμένο από το εσωτερικό , το δέρμα είναι πιο ελαστικό και αναζωογονημένο . Η επιδερμίδα είναι λαμπερή και μέρα με την μέρα, γίνεται καλύτερη, πιο δυνατή και τονώνεται με λάμψη νεότητας

Η οσφρητική σφραγίδα της Αλόης , αρωματίζουν φυσικά το serum.

Με μοναδικό δοσομετρητή για οικονομία που φτάνει πολλές δόσεις για τη συσκευασία των 30ml.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.


Τρόπος χρήσης:


Εφαρμόστε πρωί-βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα πρόσωπο και λαιμό με απαλές κυκλικές κινήσεις.



PRIMO BAGNO 24HOUR MULTI ACTION CREAM WITH HYALURONIC 4D & PANTHENOL

(24ΩΡΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ & ΠΑΝΘΕΝΟΛΗ)



Οι αλλαγές των εποχών είναι πάντα μια καλή αφορμή για να επανεξετάσουμε τη ρουτίνα περιποίησης που ακολουθούμε και, γιατί όχι, να την αναβαθμίσουμε.

Μπορεί ο χειμώνας να έχει ξεμακρύνει από τη σκέψη μας, όμως η επιδερμίδα …τον θυμάται ακόμα και ζητά ενισχύσεις για να σβήσει επιτέλους τα σημάδια της αφυδάτωσης -θαμπάδας και τραχύτητας- να επανορθώσει τις φθορές της και να θωρακιστεί απέναντι στις νέες επιθέσεις που την περιμένουν. Ώρα λοιπόν για εντατική ενυδάτωση. Τι κάνουμε όμως αν οι ανάγκες της είναι αυξημένες ή πιο σύνθετες; Μπορούμε να της προσφέρουμε κάτι περισσότερο, χωρίς να αλλάξουμε ριζικά τη ρουτίνα ομορφιάς που ήδη ακολουθούμε; Ευτυχώς, η PRIMO BAGNO 24HOUR MULTI ACTION CREAM WITH HYALURONIC 4D & PANTHENOL φροντίζει να μας δώσει τα “ενισχυτικά” της καθημερινής περιποίησης για να καλύψει τις πολλαπλές ανάγκες της επιδερμίδα μας.

Η ανάγκη για ολική ανανέωση αυτήν την περίοδο, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Επιλέγοντας τα σωστά συστατικά έχουμε κάνει το πρώτο και πιο ουσιαστικό βήμα. Η συνέπεια στην καθημερινή εφαρμογή είναι το επόμενο.

Είναι η «χείρα βοηθείας» που περιμένει από εμάς για να επανορθώσει τις φθορές της και να θωρακιστεί απέναντι στις νέες επιθέσεις που την περιμένουν. Το ζητούμενο είναι να διαφυλάξουμε την ισορροπία στα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας αποτρέποντας, κατά το δυνατόν, τις μεγάλες απώλειες νερού. Να αναπληρώσουμε, δηλαδή, τους φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες στις ανώτερες στιβάδες του δέρματος.

Η ενυδάτωση, σύσφιξη και αντιγήρανση είναι οι βασικές, καθημερινές κινήσεις ομορφιάς εκατομμυρίων γυναικών ανά τον πλανήτη και οι μοναδικές ενέργειες που αποδεδειγμένα σώζουν την επιδερμίδα σε κάθε δεκαετία ζωής. Η περιποίηση της επιδερμίδας μας έχει, λοιπόν, πρωταγωνιστικό σε κάθε εποχή! Εφαρμόστε την PRIMO BAGNO 24HOUR MULTI ACTION CREAM WITH HYALURONIC 4D & PANTHENOL και διατηρήστε ένα λαμπερό, υγιές δέρμα όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η PRIMO BAGNO 24HOUR MULTI ACTION CREAM WITH HYALURONIC 4D & PANTHENOL είναι 24ωρη κρέμα τριπλής δράσης για ολική ανανέωση: ενυδάτωση, σύσφιξη και αντιγήρανση.

Πλούσια και απαλή κρέμα για το πρόσωπο, που προσφέρει δυναμική και σε βάθος ενυδάτωση. Επιτυγχάνει μείωση των πρώτων λεπτών γραμμών και αύξηση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος.

Φυσικά ομοιόμορφη αλλά και τονισμένη ταυτόχρονα, η απόχρωση της επιδερμίδας αποκαλύπτει όλη τη φυσική της λάμψη. Διεγείρει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα τη διατηρεί ενυδατωμένη, με τέλεια υφή και ενυδάτωση! Προσφέρει θρέψη, περιποίηση και ενυδάτωση στην ταλαιπωρημένη επιδερμίδα. Δίνει στο διψασμένο πρόσωπό μας πραγματική ενυδάτωση !

Είναι πλούσια σε δραστικούς παράγοντες όπως το Υαλουρονικό οξύ ευρέως φάσματος 4D που δρα ταυτόχρονα και στις 3 βασικές κυτταρικές στιβάδες της επιδερμίδας, δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας στο δέρμα διατηρώντας τα φυσικά επίπεδα υγρασίας, προάγει την ελαστικότητα του δέρματος και καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης προσφέροντας ισχυρή-μοναδική αντιρυτιδική και αντιοξειδωτική δράση, ταυτόχρονα σε συνδυασμό με την πανθενόλη επιταχύνει τη δημιουργία νέων κυττάρων στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας. H μοναδική αυτή κρέμα είναι ενισχυμένη με φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες όπως βούτυρο καριτέ και βιολογική αλόη, που διαθέτουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και σε συνδυασμό με το βιολογικό ελαιόλαδο και τους πολυσακχαρίτες ενισχύουν τη σφριγηλότατα του δέρματος χαρίζοντας πλούσια ενυδάτωση και λάμψη αφήνοντας το δέρμα μας λείο και απαλό.

Με την PRIMO BAGNO 24HOUR MULTI ACTION CREAM WITH HYALURONIC 4D & PANTHENOL αποκαταστούμε έγκαιρα την ενυδάτωση και την απαλότητα του προσώπου μας και αναδεικνύουμε άμεσα το σφρίγος και τη λάμψη του δέρματός μας.. Η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή και φρέσκια- παρά την κούραση και το έντονο στρες της καθημερινότητάς.

Είναι το προϊόν που πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσουμε, γιατί είναι αυτό που θα μας βοηθήσει στην ανάπλαση της ταλαιπωρημένης από την έκθεση στον ήλιο επιδερμίδας , αλλά και θα μας διατηρήσει υπέροχες και λαμπερές για όλη τη χρονιά .

Oι δροσιστικοί τόνοι του αρώματός της θα δώσουν ένταση και μια έκρηξη δύναμης. Είναι σε στρογγυλή, γυάλινη συσκευασία με άφθονο προϊόν!


Τρόπος χρήσης:


Απλώνετε πρωί και βράδυ  σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό, με κυκλικές, ανοδικές κινήσεις αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.



24HOUR MULTI ACTION EYE CREAM ALOE VERA WITH HYALURONIC 4D & FILIENDULA TROPICAL ALGAE EXTRACT

(24ΩΡΗ ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ALOE VERA ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ & ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΤΡΟΠΙΚΩΝ ΦΥΚΙΩΝ)


Στο ίδιο μήκος κύματος με την επιδερμίδα του προσώπου οι ανάγκες της ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια στο πέρασμα του χρόνου αλλάζουν.

Όσο κι αν έχουν μπει πια για τα καλά στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας , υπάρχουν ακόμη «φωνές» που θέλουν την κρέμα ματιών, ως περιττή πολυτέλεια ιδιαίτερα στις νεανικές ηλικίες, που όλα λειτουργούν ρολόι. Κι όμως αυτή η μικρή περιοχή στην επιδερμίδα του προσώπου, έχει από πολύ νωρίς ανάγκη τις ειδικά σχεδιασμένες συνθέσεις…

Είτε μας αρέσει είχε όχι, είναι νόμος της φύσης. Ο χρόνος διαλέγει την περιοχή γύρω από τα μάτια για να κάνει την πρώτη του εμφάνιση. Εξάλλου φτάνει μόνο να αγγίξουμε την επιδερμίδα σε αυτή την περιοχή για να αντιληφθούμε πόσο λεπτή είναι, σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο σημείο του προσώπου. Η επιδερμίδα, επίσης, καταπονείται καθημερινά από τις εκούσιες ή ακούσιες γκριμάτσες μας, από τη διαρκή κίνηση των βλεφάρων και βέβαια από το οξειδωτικό στρες που προκαλεί στα κύτταρά της το εχθρικό περιβάλλον. Οι ιδιαιτερότητες αυτές οδηγούν στις λεπτές ακτινωτές ρυτίδες που σχηματίζονται στις εξωτερικές γωνίες των ματιών, το γνωστό «πόδι της χήνας».

Το πιο δυνατό σημείο του προσώπου, τα μάτια, χρειάζονται ειδική φροντίδα για να δείχνουν πάντα λαμπερά και νεανικά. Σε μας λοιπόν δεν απομένει παρά να τα αναγνωρίζουμε, να εντοπίζουμε τις αιτίες και να αναζητούμε τη λύση αποκλειστικά στη στοχευμένη περιποίηση.

Έχετε παρατηρήσει πως τις μέρες που δεν κοιμάστε καλά ή αρκετές ώρες, το πρωί ξυπνάτε με μαύρους κύκλους και με ένα ενοχλητικό πρήξιμο κάτω από τα μάτια σας. Τους έχετε αντιμετωπίσει με κάθε φυσικό τρόπο που υπάρχει, αλλά μάλλον πρέπει να το πάρετε απόφαση και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε μία κρέμα ματιών, καθώς με τα ενεργά συστατικά που περιέχει θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ξανά βλέμμα φωτεινό και ξεκούραστο.

Τα μάτια χρειάζονται μια πιο εξειδικευμένη φροντίδα και εδώ έρχεται να βοηθήσει ένα στοχευμένο «όπλο» που αξιοποιεί τη δύναμη του στο δέρμα μας και είναι η κρέμα ματιών 24HOUR MULTI ACTION EYE CREAM ALOE VERA WITH HYALURONIC 4D & FILIENDULA TROPICAL ALGAE EXTRACT.

Η 24HOUR MULTI ACTION EYE CREAM ALOE VERA WITH HYALURONIC 4D & FILIENDULA TROPICAL ALGAE EXTRACT είναι κρέμα ματιών πολλαπλής δράσης .Μια ιδιαίτερη απαλή και αποτελεσματική κρέμα για την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια.

Xάρη στα πολύτιμα συστατικά που περιέχει, μειώνει τις συσπάσεις των μυών, ενεργοποιεί τη σύνθεση του κολλαγόνου με αποτέλεσμα να μειώνεται το βάθος των ρυτίδων, αλλά και η δημιουργία νέων. Επιπλέον, δρα αντιοξειδωτικά και μαλακτικά, ενώ ενυδατώνει για πολλές ώρες.

Το μυστικό της αποτελεσματικότητας της είναι το Υαλουρονικό οξύ και εκχύλισμα τροπικών φυκιών ‘’Filipendula’’. Η Αloe Vera Multi Action Eye Cream με σύνθεση βασισμένη στο υαλουρονικό οξύ ευρέως φάσματος 4D που δρα και στις 3 βασικές κυτταρικές στιβάδες της επιδερμίδας, δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας στο δέρμα διατηρώντας τα φυσικά επίπεδα υγρασίας, ενώ ενδυναμώνει την κυτταρική συνοχή και προστατεύει, ταυτόχρονα σε συνδυασμό με το μοναδικό εκχύλισμα τροπικών φυκιών ”Filipendula” διευκολύνει την οξυγόνωση των ευαίσθητων κυττάρων, βελτιώνοντας έτσι την μικροκυκλοφορία και μειώνοντας αισθητά τους μαύρους κύκλους. Αμέσως θα νιώσετε την επιδερμίδα ενυδατωμένη και ελαστική και θα αποκτήσετε ορατά νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα.

Είναι γνωστή για την ενυδατική και επανορθωτική της δράση καθώς και για τις αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές της ιδιότητες. Προλαμβάνει και διορθώνει όλα τα σημεία της δερματικής γήρανσης που προκαλούνται και κυρίως ρυτίδες και  λεπτές γραμμές στην περιοχή των ματιών (κυρίως αυτές της έκφρασης) και απώλεια ελαστικότητας, τόνου και λάμψης. Αντιμετωπίζει τις γραμμές, αποκαθιστά την ελαστικότητα, αποσυμφορεί και καταπραΰνει, βελτιώνοντας παράλληλα την σφριγηλότητα της επιδερμίδας.

Το άρωμα της είναι διακριτικό!! Είναι σε κομψή συσκευασία.


Τρόπος χρήσης:

Απλώστε την κρέμα πρωί και βράδυ με ήπιες κυκλικές κινήσεις στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

 



Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η εταιρία Pael International Cosmetics μας βοηθάει να χαλαρώσουμε στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Έχει στόχο να κάνει την καθημερινότητα σας μικρές σημαντικές στιγμές. Εμπνευσμένη από την φύση ελπίζει να σας χαρίσει μοναδικά και ξεχωριστά προϊόντα. Η Pael International Cosmetics είναι ο  καλύτερος τρόπος να νιώσετε ένα διάφανο πέπλο άνοιξης που θα ανεβάζει τη διάθεση σε κάθε σας βήμα. Μας προσφέρει χαμόγελα που αποπλανούν αναδύοντας γλυκά αρώματα.


Τα προϊόντα PRIMO BAGNO της εταιρίας Pael International Cosmetics τα βρίσκεται εδώ:https://www.pael.gr/

https://www.facebook.com/pael.gr/

https://www.facebook.com/Primo-Bagno-162825091156807

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου