Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Parfimo review

 

Parfimo


Η αίσθηση που... ξυπνά μνήμες !

Γειά σας Glamorous,

Όραση, ακοή, όσφρηση, αφή και γεύση, γεννιόμαστε με αυτές και μας συνοδεύουν στην υπόλοιπη ζωή μας. Οι πέντε αισθήσεις στην πορεία των χρόνων οξύνονται  και διευρύνουν την γνώση μας για τα πράγματα και τον εαυτό μας. Ποια όμως από αυτές μπορεί να συνδεθεί έντονα με τα συναισθήματα μας ;

Η όσφρηση είναι η μόνη αίσθηση με αυτό το προνόμιο…ωστόσο παραμένει μια ανεξερεύνητη αίσθηση σε σχέση με τις υπόλοιπες. Αυτό ίσως οφείλεται στην πολύπλοκη συνεργασία των πολλών υποδοχέων του ρινικού συστήματος. Από την χημική σύσταση μιας ουσίας δεν μπορεί να προβλεφθεί η μυρωδιά της. Η αντίστροφη πορεία δηλαδή, που επιτυγχάνεται χωρίς μεγάλη δυσκολία σε όραση, ακοή και γεύση, είναι ακόμα αδύνατη στην όσφρηση. Με αυτό τον τρόπο η όσφρηση παραμένει, εν μέρει, μια άγνωστη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού.

Το πώς ο καθένας μας βιώνει  και έχει ταυτιστεί με συγκεκριμένες μυρωδιές σχετίζεται με τον τρόπο που εγκέφαλος αποθηκεύει και καταγράφει πληροφορίες που έρχονται από οσφρητικά ερεθίσματα.

Τα αρώματα αποτελούν μια από τις πιο χαρακτηριστικές και πιο ευεργετικές μυρωδιές στον κόσμο και μπορούν να ερεθίσουν και να διεγείρουν το υποσυνείδητο μας , να μας ταξιδέψουν στο ξεχασμένο παρελθόν μας , να ξυπνήσουν μνήμες αλλά και να συνδέσουν συγκεκριμένα πράγματα με μια εποχή. Όσφρηση, μυρωδιές… αισθήσεις εγείρουν την ανθρώπινη περιέργεια και παίζουν κρυφτό με τη μνήμη του ανθρώπου. Η διαδικασία αυτή μπορεί λοιπόν να μας μεταφέρει νοερά σε αγαπημένα πρόσωπα , μέρη, στον πρώτο έρωτα, την αγκαλιά της μαμάς, τα φοιτητικά μας χρόνια.

Εάν θέλετε και εσείς να αφυπνίσετε  μνήμες και να κάνετε ευχάριστη την καθημερινότητά μας, ζήστε την  εμπειρία  με αρώματα από την εταιρία Parfimo που ξυπνούν τις αισθήσεις σας.

 

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

To Parfimo προσφέρει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων για κάθε γούστο. Κάθε μέρα προσθέτουνε και επεκτείνουνε τη συλλογή τους πάνω από 1 εκατομμύριο πρωτότυπα αρώματα και καλλυντικά προϊόντα για να ικανοποιήσουνε και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Θα βρείτε όχι μόνο περίφημα αρώματα και καλλυντικά από όλο τον κόσμο, αλλά και μοναδικά, εξειδικευμένες μάρκες που δεν μπορείτε να βρείτε στα συνηθισμένα αρωματοπωλεία. Το Parfimo προσπαθεί να διατηρήσει τη ηγετική θέση της ως ένας από του μεγαλύτερους προμηθευτές της αρχικής αρώματα και καλλυντικά στην Ελληνική αγορά. Επιλέξτε πάνω από 1 εκατομμύριο πρωτότυπα προϊόντα έτοιμα για άμεση παράδοση από τις αποθήκες τους.


Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


Eau de Parfum- BEYONCE HEAT


Όλα είναι στιγμές!

Πώς μυρίζει άραγε η αγάπη;

Για την κάθε μία από εμάς, ο έρωτας είναι κάτι διαφορετικό καθώς τον βιώνουμε διαφορετικά, το ίδιο και η αγάπη. Υπάρχει σε τόσες μορφές! Είναι παθιασμένη , κτητική, παιχνιδιάρικη, επιπόλαια , τρυφερή, βαριά όταν είναι ανεκπλήρωτη και ουράνια όταν βρίσκει ανταπόκριση. Γιατί ναι, είναι τόσο όμορφο να κόβονται τα πόδια σου , να μη μπορείς να πάρεις ανάσα απ’ τη λαχτάρα και η καρδιάς ου να πάει να σπάσει. Όσο διαφορετικά και αν τη νιώθουμε μέσα μας όμως, έχει ένα κοινό για όλους μας: Είναι ρομαντική!

Είναι ρομαντική όπως και αν τη δεις και για να την τιμήσουμε γεμίσουμε τον αέρα με τη μυρωδιά της.

Η αλήθεια όμως είναι πως η όσφρηση είναι η αίσθηση που συνδέεται περισσότερο με αυτό το συναίσθημα. Τα αρώματα ερεθίζουν τον εγκέφαλο και συγκεκριμένα τον υποθάλαμο που διεγείρουν τις χημικές ουσίες, οι οποίες είναι υπεύθυνες για τα συναισθήματα. Αυτό το μείγμα χημικών ουσιών διεγείρουν το κέντρο ευχαρίστησης του εγκεφάλου. Να λοιπόν γιατί χαμογελάτε και νιώθετε όμορφα και βρίσκεστε σε μια κατάσταση ευφορίας!

Όλες αυτές οι μικρές πινελιές ευτυχίας, αποτυπώνονται σε ευωδιές και κλείνονται ανεξίτηλες σε όμορφα μπουκάλια ,με ρομαντικά αρώματα.. που έχουν την δύναμη να μας ταξιδέψουν, να ανακαλέσουν στη μνήμη μας όλες αυτές τις στιγμές που ξεσηκώνουν τις αισθήσεις μας.

Εάν είσαι και εσύ γυναίκα με ισχυρή φαντασία, ρομαντική διάθεση, άρνηση συμβιβασμού με την καθημερινότητα, πάθος για το μυστηριώδες ή το απροσπέλαστο και αγάπη για την περιπλάνηση και τις ανακαλύψεις, ένα άρωμα που θα «ξεκλειδώσει» τον δικό σας ρομαντισμό είναι το Eau de Parfum- BEYONCE HEAT.

Το Eau de Parfum- BEYONCE HEAT  είναι ένα άρωμα, που ξυπνά τις αισθήσεις με την πρώτη ανάσα. Αποκαλύπτει τη θηλυκότητα, τον ρομαντισμό, την αποπλάνηση και τον αισθησιασμό. Ενα άρωμα εμπνευσμένο για την γυναίκα που αντανακλά τη μαγεία του έρωτα,που ζητάει την απόλυτη αφοσίωση και αιώνια αγάπη. Κάτι τρυφερό, αθώο και γλυκό γιατί ξέρεις ότι ήταν κάτι το αληθινό.

Είναι ένα υπέροχο, πλούσιο λουλουδένιο, φρουτώδες άρωμα, που δεν ξεχνιέται ποτέ, όπως ακριβώς και οι ρομαντικές γυναίκες που το φοράνε.

Αντιπροσωπεύει την αγάπη που ανατρέπει τους κανόνες και ικανοποιεί την ανθρώπινη ψυχή για την αιώνια δίψα για αληθινή ευτυχία.

Ένα σαγηνευτικό άρωμα που ο ενθουσιασμός αναβλύζει στις νότες κορυφής από ροδάκινο, μανόλιας, Νερολί , ορχιδέες,  που πλημμυρίζουν την ατμόσφαιρα και δημιουργούν την ίδια αίσθηση με εκείνους του τρελούς χτύπους της καρδιάς και τις κλεφτές ματιές γεμάτες όνειρα της πρώτης στιγμής που ερωτεύεσαι. Ο ρομαντισμός αποκαλύπτεται στις μεσαίες νότες από Μόσχο , αγιόκλημα, αμύγδαλο, Γαλλικά μακαρόνια, όπου αφήνεσαι στην μαγεία του έρωτα. Ενα χάδι, ένα άγγιγμα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό ένα νέο συναίσθημα. Προσδίδουν την αποκορύφωση του πάθους, τον απόλυτο έρωτα που αναγεννιέται. Η ιστορία ολοκληρώνεται με τις νότες βάσης από αμπάρο, φασόλια tonka, sequoia, όπου δίνετε η υπόσχεση για μια τόσο δυνατή αγάπη που δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτήν. Σαγηνευτικό, ανατρεπτικό σε όλες του τις πτυχές, προσδίδει μια αισθησιακή πινελιά, με μια δόση πρόκλησης. Γιατί η αγάπη ανατρέπει όλους τους κανόνες!

Για τη βέλτιστη πινελιά πολυτέλειας, στο επάνω μέρος του μπουκαλιού το καπάκι είναι διακοσμημένο με χρυσό, χαραγμένο με τις λέξεις BEYONCE. Οι κομψές, κυματιστές πτυχώσεις, προσθέτουν μια απροσδόκητη υφή στο λαμπερό, αέρινο γυάλινο μπουκάλι. Το χρώμα του μπουκαλιού αντικατοπτρίζει τα αγαπημένα χρώματα της BEYONCE.


***Άλλη μια αγαπημένη μας τραγουδίστρια που μπορεί να καυχηθεί για τη δική της συλλογή αρωμάτων σχεδιαστών είναι η Ariana Grande που είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αστέρια σήμερα. Τραγουδίστρια, ηθοποιός και τώρα επίσης σχεδιαστής.

Τα αρώματα με την επωνυμία Ariana Grande χαρακτηρίζονται σαν πολύ νεανικά, χαριτωμένα με κομψό στιλ, που αποκτούν με γρήγορη ταχύτητα δημοτικότητα και φαίνεται ότι θα αυξάνεται ακόμη περισσότερο. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένες που τη επόμενη φορά, θα αγοράσουμε τα αρώματα της Ariana Grande από την Parfimo .


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε το σαν άρωμα απευθείας στους καρπούς και σε άλλα σημεία σφυγμού.


Eau de Parfum-GEORGES RECH GOLD EDITION


Oh la la… La Vie Est Belle!

Μεσαιωνικά παραμυθένια κάστρα και απόκρημνες ακτές που ενέπνευσαν ζωγράφους, θάλασσες από λεβάντες και αμπέλια που θα σας συνεπάρουν, γραφικά ψαροχώρια και κοσμοπολίτικα θέρετρα προσθέτουν τη δική τους πινελιά στη γαλλική παλέτα. Πληθωρική σε όλες τα εκφάνσεις της, ξεχωρίζει για την αριστοκρατική ομορφιά της, «υπνωτίζοντας» κατοίκους και επισκέπτες. . Δεν είναι απλώς μια χώρα,αλλά ένας κόσμος γεμάτος μαγεία.  Την Γαλλία δεν μπορείς να την περιγράψεις. Πρέπει να την ζήσεις, να την δεις από κοντά για να νιώσεις την αύρα της. Χρειάζεται να περπατήσεις στις μποέμικες πλατείες της και να ανακαλύψεις αναγεννησιακές καλλιτεχνικές λεπτομέρειες σε κτίρια που στέκουν εκεί για αιώνες, να ποζάρεις για κάποιον ευτυχισμένο ζωγράφο και να δεις από κοντά τα περίφημα γαλλικά ρεστοράν για να πάρεις έστω και μία γεύση από αυτή τη μαγευτική χώρα, όπου η ομορφιά κυριαρχεί παντού. Αυτή η αίσθηση διαχέεται στον αέρα που αναπνέεις, καλώντας σε να περιπλανηθείς στους δρόμους και τις γειτονιές της.

Μια ζωντανή καρτ-ποστάλ μιας άλλης εποχής σε μια από τις ομορφότερες γωνιές της Ευρώπης.

Ακόμη και εάν η εποχή μπορεί να σας επηρεάσει, κλείστε τα μάτια και ονειρευτείτε ένα ταξίδι στη Γαλλική Ριβιέρα.  Αποδράστε σε ένα χρυσό όνειρο εμπνευσμένη από την αγάπη για πολυτέλεια, αισθησιασμό και φινέτσα. Με μια μαγική αλχημεία παρασυρθείτε σε ένα μεθυστικό περιβάλλον, με μία μυρωδιά τόσο απλή και όμορφη όσο ο αέρας που αναπνέουμε!

Αν το άρωμα είναι, όπως λένε, η πιο έντονη μορφή ανάμνησης, τότε το Eau deParfum-GEORGES RECH GOLD EDITION θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη σας. Κάθε σταγόνα του δημιουργεί μια εικόνα, την απαρχή μιας ιστορίας έξω και πέρα απ’ την καθημερινότητα μας, ένα μαγικό ταξίδι.

Το επιβλητικό Eau de Parfum-GEORGES RECH GOLD EDITION αιχμαλωτίζει όλο το ρομαντισμό της γαλλικής φινέτσας σε ένα μπουκάλι. Συντελεί στην ανάκληση της μνήμης για αυτό το μέρος που ασκεί τη δύναμη έλξης του καθώς το άρωμά του απλώνεται πάνω στο δέρμα.

Ένα υπερήφανο άρωμα που διαμορφώνεται μέσα στην πολυτέλεια του χρυσού. Ξεχωρίζει και αγγίζει νέα οσφρητικά όρια αποτελώντας μια αιθέρια, άκρως μυστηριώδη έκρηξηλουλουδιών που θα σας ενθουσιάσει. Αποπνέει μια αύρα πολυτέλειας με πλούσιες και συνάμα επιμελώς συνδυασμένες νότες που αφήνουν πίσω τους ένα αλησμόνητο ίχνος.

Εμπλουτισμένο με τη σπάνια αρωματική συμφωνία γιασεμιού, βανίλιας και μανταρινιού, σε συνδυασμό με τη μεθυστική αρωματική συμφωνία κασμιριού και κεχριμπάρι που γίνεται ένα με την επιδερμίδα. Όταν ενώνονται, συνθέτουν ένα μυστικιστικό άρωμαγεμάτο δυνατότητες και αντιθέσεις: μαύρο και άσπρο, λουλουδάτο και αισθησιακό, σπινθηροβόλο και οικείο.

Αέρινο, λαμπερό και εντυπωσιακό που δίνει φως στη ζωή σας και ενισχύει την χαρούμενη διάθεση. Είναι η πεμπτουσία της αυτοπεποίθησης, του στυλ και της κομψότητας. Εμπνευσμένο άρωμα το οποίο μένει αληθινά αξέχαστο.

Το μπουκάλι ζωντανεύει μέσω μιας θηλυκής και εκλεπτυσμένης χρυσής απόχρωσης, η οποία αντανακλά τον γεμάτο αυτοπεποίθηση και ενθουσιώδη χαρακτήρα του αρώματος. Το κλασσικό, επιβλητικό διάφανο καπάκι μαρτυρά τις χαρακτηριστικές λεπτομέρειες του σχεδιασμού.


Τρόπος χρήσης:

Ψεκάστε το στο εσωτερικό του χεριού σας. Πριν το μυρίσετε, αφήστε να περάσουν 1-2΄. Με την πρώτη εισπνοή, θα αντιληφθείτε τις νότες κορυφής, οι οποίες θα καθορίσουν αν σας αρέσει το άρωμα ή όχι. Για να διακρίνετε τις μεσαίες νότες, πρέπει να περάσει περίπου μισή ώρα. Τόσο είναι το διάστημα που χρειάζεται για να βγουν στην επιφάνεια οι μεσαίες νότες, οι οποίες τώρα αναμειγνύονται με τη μυρωδιά της επιδερμίδας. Για να αντιληφθείτε τις νότες βάσης, πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 2 ώρες. Οι νότες βάσης είναι η ομάδα που χρειάζεται το μεγαλύτερο διάστημα για να φανερωθεί, γι’ αυτό άλλωστε διαρκεί τις περισσότερες ώρες. Τα χρησιμοποιούμαι βάζοντας τα στον λαιμό, πίσω από τα αυτιά και στους καρπούς μας.

 



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εμπειρία μας με τα προϊόντα Parfimo έρχονται να ταξιδέψουν τις αισθήσεις μας σε ένα κόσμο μυστηριακό, πρωτόγνωρο και μεθυστικό. Μας συνεπαίρνουν , ξυπνούν  τις αναμνήσεις μας και κατακτούν το μυαλό́ με την πολυτέλεια τους. Συνδυάζoυν την αισθητική των υφών και μας προσκαλούν σε ένα απολαυστικό ταξίδι αισθήσεων. Ομορφιά που μας συντροφεύει καθημερινά. Γιατί μας αξίζει!

 

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Parfimo για την χορηγία των προϊόντων!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ: https://www.parfimo.gr/

https://www.facebook.com/parfimo.gr

https://www.instagram.com/parfimo.gr/

 

 

6 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας και καλή Μεγάλη εβδομάδα, είδα το άρθρο σας και μπήκα στην σελίδα parfimo και πραγματικά είδα ότι έχουν πολύ καλές τιμές σε σύγκριση με το κατάστημα που τα αγοράζω. Θα ήθελα να ρωτήσω εαν όντως είναι αυθεντικά τα αρώματα;Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα σας,επίσης Καλή εβδομάδα . Ολα τα προιόντα απο την εταιρία parfimo είναι 100% αυθεντικά και αγοράζονται απευθείας από κατασκευαστές και αποκλειστικούς διανομείς εμπορικών σημάτων. Επίσης,έχουν τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά. Σας ευχαριστούμε.

      Διαγραφή
  2. Διαβάζω τα άρθρα σας διότι πολλές φορές βρίσκω πολλές χρήσιμες πληροφορίες για αντρικά προιόντα. Θα μπορούσατε εκτός απο γυναικεία αρώματα να μας προτείνετε και κάποια ανδρικά και σε οικονομικές τιμές.Φιλικά Νότης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα σας,ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια.Θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε το αίτημα σας σε επόμενα post. Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

      Διαγραφή
  3. Απόλαυσα το άρθρο σας και με ταξιδέψατε με αρώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ Ναταλία,χαιρόμαστε που μπορούμε μέσα απο τα άρθρα μας να σας ταξιδέψουμε έστω και νοερά.

      Διαγραφή