Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Parfimo review

 

Parfimo


Οι πινελιές του φθινοπώρου!

Γειά σας Glamorous,

Φθινόπωρο! Ήρθανε τα πρωτοβρόχια και τα πρώτα κρύα ,η γη γεμίζει φύλλα. Κυκλάμινα και  χρυσάνθεμα έχουν την τιμητική τους . Αυτή η εποχή έχει τόσο όμορφα χρώματα και η φύση είναι ντυμένη στις αγαπημένες μας αποχρώσεις. Με μια διάθεση ρομαντισμού οδεύουμε προς την αρχή του γλυκού  φθινοπώρου. Μια εποχή που πραγματικά λατρεύουμε γιατί ή φύση αναδεικνύει τον πιο όμορφο εαυτό της. Τα χρώματα αλλάζουν, οι μέρες μικραίνουν, το σκηνικό γίνεται όλο και πιο θεατρικό. Αστραπές, βροντές, σκοτεινός ουρανός , ο αέρας μυρίζει βρεγμένο χώμα και φύλλα και η  μυρωδιά της βροχής μπαίνει από το παράθυρο. Δε θέλουμε κάτι άλλο από το να πιούμε το αγαπημένο μας ζεστό τσάι ή καφέ στην αγαπημένη μας κούπα και να χουχουλιάσουμε στον καναπέ ή στο κρεβάτι με μια λεπτή κουβερτούλα βλέποντας ταινία, σειρά ή απλά διαβάζοντας ένα βιβλίο. Μια εποχή αντιθέσεων, η έλξη των αντιθέτων, η αλχημεία αντιφατικών αποτελεσμάτων, μιας εποχής με πλούσια χρώματα και υφές.   

Το φθινόπωρο είναι μία λαμπερή εποχή του χρόνου, μιας και σηματοδοτεί πολλές αλλαγές στη ζωή μας. H ματιά και ο προγραμματισμός μας στρέφονται στο φθινόπωρο, σκεπτόμενοι τι θα αλλάξουμε στη ζωή μας, σε τι θα καινοτομήσουμε και τι πρέπει να περιμένουμε από τη «νέα εποχή».

Ο Οκτώβρης είναι ο μήνας της ανανέωσης , που νιώθουμε την ανάγκη να ανανεωθούμε και να ντύσουμε αυτή τη νέα σεζόν με ολοκαίνουργιες μυρωδιές. Ο εγκέφαλός μας έχει ανάγκη από πιο βαθύτερες οσφρητικές συνθέσεις που θα μας  πλημμυρίζουν με μια αδιόρατη αίσθηση ζεστασιάς, αλλά και θα ταιριάξουν ιδανικά με την πολυεπίπεδη φθινοπωρινή εποχή.

Ο ήλιος χάνει τη δύναμή του και τα δέντρα ντύνονται στα χρώματα του φθινοπώρου είναι η εποχή για ζεστά φθινοπωρινά αρώματα που χαρίζουν καλή διάθεση τις μουντές μέρες.

Ταξιδέψτε το μυαλό σας και κρατήστε μακριά τις κρύες μέρες του φθινοπώρου με ζεστά αρώματα από την εταιρία Parfimo που σίγουρα θα ενισχύσουν το πνεύμα σας, αυξάνοντας την διάθεσή σας.

 


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

To Parfimo προσφέρει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων για κάθε γούστο. Κάθε μέρα προσθέτουνε και επεκτείνουνε τη συλλογή τους πάνω από 1 εκατομμύριο πρωτότυπα αρώματα και καλλυντικά προϊόντα για να ικανοποιήσουνε και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Θα βρείτε όχι μόνο περίφημα αρώματα και καλλυντικά από όλο τον κόσμο, αλλά και μοναδικά, εξειδικευμένες μάρκες που δεν μπορείτε να βρείτε στα συνηθισμένα αρωματοπωλεία. Το Parfimo προσπαθεί να διατηρήσει τη ηγετική θέση της ως ένας από του μεγαλύτερους προμηθευτές της αρχικής αρώματα και καλλυντικά στην Ελληνική αγορά. Επιλέξτε πάνω από 1 εκατομμύριο πρωτότυπα προϊόντα έτοιμα για άμεση παράδοση από τις αποθήκες τους.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Eau de Parfum BRITNEY SPEARS HIDDEN FANTASY




Δώστε πνοή στο φθινόπωρο!

Το φθινόπωρο είναι η πιο γοητευτική εποχή του χρόνου . Είναι η ώρα που τα φύλλα πέφτουν, κι αφήνουν τα κλαριά γυμνά για το χειμώνα, που βιάζονται τα δειλινά..

Το φθινόπωρο είναι μια ξεχωριστή εποχή του χρόνου και ήδη βρισκόμαστε μέσα στη χρυσοκίτρινη εποχή του χρόνου. Είναι η εποχή κατά την οποία οι ηλιόλουστες μέρες και οι δροσερές νύχτες προσθέτουν σταδιακά εκατοντάδες κίτρινες, πορτοκαλί και κόκκινες πινελιές στους δασοσκέπαστους λόφους. Είναι η εποχή κατά την οποία τα πεύκα και οι κέδροι δημιουργούν ένα σκούρο φόντο και τα δέντρα ρίχνουν τα ζωηρόχρωμα κόκκινα και κίτρινα φύλλα τους. Περπατάμε στο δάσος , συνθλίβοντας τα ξερά φύλλα. Τα συννεφάκια σμίγουν στον ουρανό και ρίχνουν τα πρωτοβρόχια για να ποτίσουν τη γη. Οι φίλοι μας τα χελιδόνια, ταξιδεύουν για πιο ζεστές χώρες. Ποικιλία χρωμάτων και αρωμάτων μας πλημμυρίζουν απ' άκρη σ' άκρη.

Το φθινόπωρο έχει μια μοναδικά μελαγχολική και νοσταλγική νότα. Είναι μια εποχή που ξυπνά συναισθήματα και αισθήσεις και μας θυμίζει εικόνες από άλλες εποχές.

Το φθινόπωρο μας λέει : επιβραδύνετε ,κλείστε τα μάτια, πάρτε βαθιά ανάσα, εκπνεύστε.. είναι συνυφασμένο με την περίοδο εκείνη που αλλάζουμε τα πάντα κι ανασυντασσόμαστε.

Το φθινόπωρο αποτελεί πια πραγματικότητα κι εσείς έχετε ήδη αρχίσει να αναζητάτε τις κατάλληλες φθινοπωρινές μυρωδιές, για να «ντύσετε» κάθε σας εμφάνιση και να της δώσετε έναν αέρα ανανέωσης.

Μία ωραία μυρωδιά ενός φθινοπωρινού αρώματος αιχμαλωτίζει την χαρά και προσφέρει απόλαυση και ζωή σε αυτούς που το μυρίζουν.

Υποδεχτείτε λοιπόν το φθινόπωρο με χαμόγελο και αφεθείτε στο Eau de Parfum BRITNEY SPEARS HIDDEN FANTASY που θα σας δώσει την απαραίτητη τόνωση και ένταση και απολαυστική πινελιά σε κάθε σας στιγμή στο νέο σας ξεκίνημα.

Το Eau de Parfum BRITNEY SPEARS HIDDEN FANTASY είναι ένα φρουτένιο γκουρμέ λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Ενα σαγηνευτικό άρωμα που έχει να κάνει με το να εκφράζει τις πολλές μυστηριώδεις πλευρές μιας γυναίκας. Είναι γεμάτο ενθουσιασμό, επιθυμία και πρόκληση και θα βάλει εσάς και όλους τους γύρω σας σε μία αισθησιακή μελωδία. Θα σας συνεπάρει και θα αναδείξετε την θηλυκότητά σας με αυτό το απόλυτα γυναικείο άρωμα με την μοναδική και ξεχωριστή μυρωδιά του.

Το άρωμα εμπνεύστηκε από την αγάπη της Britney για τα λευκά λουλούδια, τη βανίλια και τα γλυκά επιδόρπια.

Μαλακές, νότες από λουλούδια αναμειγνύονται με πικάντικες για να δημιουργήσουν την καρδιά ενός λουλουδάτου φθινοπωρινού αρώματος. Οι νότες κορυφής είναι το πορτοκαλί, Νερολί , Ασιατικό μανταρίνι, λεβέντα verbena, ενώ οι μεσαίες νότες είναι το γαριφαλόδενδρο, γιασεμί, νούφαρο , γλυκές νότες. Οι νότες της βάσης είναι το αμπάρο, σανταλόξυλο, βανίλια, νότες ξύλου. Αποτελούν μια τέλεια αρμονία φρέσκων τόνων με στιβαρή οσφρητική δομή: είναι φρέσκο και απόλυτα θηλυκό. Νότες σε μία επίδειξη αέρινης δροσερής γοητείας που δίνουν στο άρωμα διάρκεια για πολλές ώρες.

Απόλυτα θηλυκό και ακαταμάχητα γοητευτικό, κρύβει τον αισθησιασμό του στον αναπάντεχο και ανατρεπτικό συνδυασμό από την γλυκύτητα των εσπεριδοειδών και τις νότες ξύλου που παραμένουν στο δέρμα για να δώσουν μια ζεστή αίσθηση.

Ένα άρωμα που συνδυάζει τη γοητεία με την εκλεπτυσμένη πολυτέλεια. Μία μοναδική εμπειρία αισθήσεων που σας προσκαλεί να αποδράσετε σε ένα φθινοπωρινό τοπίο.

Κλεισμένο σε πολυτελές κόκκινο σαν κεράσι γυάλινο μπουκάλι, συμβολίζει τη θηλυκότητα, την αγάπη και τη ζεστασιά.

Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση.


Τρόπος χρήσης:

Αρωματίστε με το Eau de Parfum BRITNEY SPEARS HIDDEN FANTASY το εσωτερικό των καρπών και των αγκώνων, τον λαιμό και το ντεκολτέ σας και μαγέψτε τους πάντες στο πέρασμά σας.




Eau deToilette BOURJOIS PARIS CLIN D´OEIL SILVER DREAM



Αν το φθινόπωρο ήταν γυναίκα!

Είναι η εποχή που έχει εμπνεύσει όσο λίγες ζωγράφους, συγγραφείς, ποιητές και λοιπούς καλλιτέχνες. Κάτι τα υπέροχα χρώματά του, κάτι η ρομαντική μελαγχολία του, δεν πρέπει να ήταν δύσκολο για το φθινόπωρο να γίνει η μούσα της έμπνευσης καθημερινών και μη ανθρώπων. Το φθινόπωρο… είναι το τελευταίο, και ομορφότερο,χαμόγελο του χρόνου και όποιος λέει πως το φθινόπωρο είναι μουντό, τότε απλά δεν έχει κοιτάξει γύρω του.

Τα πορφυρά φύλλα αρχίζουν να εμφανίζονται στα δέντρα και δημιουργούν μια όμορφη αντίθεση με το γκρίζο του ουρανού. Τα φυλλοβόλα δέντρα ντύνουν με ένα παχύ χαλί τα πεζοδρόμια και τα ξερά τους κλαδιά συνθέτουν μικρά… χιτσκοκικά έργα τέχνης. Η μυρωδιά του βρεγμένου χώματος πλημμυρίζει τον αέρα σαν ένα μαγικό… αρωματικό εξωτερικού χώρου και τα πρωτοβρόχια «καθαρίζουν» τον εξωτερικό και τον εσωτερικό μας κόσμο.

Η γλυκιά ατμόσφαιρα του φθινοπώρου, απλώνεται και μας τυλίγει. Θλιβόμαστε με τη βροχή , αλλά τα δένδρα την ευχαριστούν.

Η εποχή έχει αλλάξει. Αγαπάμε το φθινόπωρο γιατί μαζί με τα πρωτοβρόχια, φέρνει μαζί του κι έναν γλυκό αέρα ανανέωσης ο οποίος πλημμυρίζει το εσωτερικό μας και κατ’ επέκταση της ψυχής μας… Δε μένει, λοιπόν, παρά να καλωσορίσουμε τα χρώματα, τα αρώματα και τις υφές της εποχής και να τους επιτρέψουμε να μας ζεστάνουν… μέσα-έξω!

Προκειμένου να αισθανθούμε όμορφα, να ανανεώσουμε τη διάθεσή μας και να νιώσουμε ξανά γεμάτη αυτοπεποίθηση, χρειάζεται να ενεργοποιήσουμε στο μέγιστο βαθμό την αίσθηση της όσφρησης και δεν υπάρχει ιδανικότερη «οδός» από το να επιλέξουμε το σαγηνευτικό, μεθυστικό άρωμα Eau de Toilette BOURJOIS PARIS CLIN D´OEIL SILVER DREAM, που θα αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του.

Το Eau de Toilette BOURJOIS PARIS CLIN D´OEIL SILVER DREAM είναι ένα ξυλώδη λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες, που θα σας φωτίζει μέχρι το τέλος της νύχτας ... για ένα ακαταμάχητο αποτέλεσμα!

Αποτίει φόρο τιμής στη φυσική ομορφιά, τη θηλυκότητα και την κομψότητα. Τονίζει τέλεια τη φυσική σας χάρη και την αβίαστη κομψότητα.

Κάθε σταγόνα του προσφέρει την απόλυτη εμπειρία! Με λαμπερή νότα εσπεριδοειδών, λεμόνι από το Αμάλφι, μυρωδιά απο μανταρίνι και πορτοκάλι. Ενα μπουκέτο γιασεμί ντυμένο με πολύτιμα ξύλα κέδρος, πατσουλί, βέτιβερ. Θα μαγευτείτε από τον έντονο αισθησιασμό της βανίλιας.

Έντονο αλλά ταυτόχρονα και διακριτικό και με όλη τη δύναμη της ακτινοβολίας του, το Eau de Toilette BOURJOIS PARIS CLIN D´OEIL SILVER DREAM φωλιάζει στις αιθέριες πτυχές ενός αισθησιακού πέπλου. Το χάδι του είναι γλυκό και λεπτό, προσφέροντας σε κάθε γυναίκα μια έντονη εμπειρία. Σαν ένα κρυφό ραντεβού.

Προκλητικό, συναρπαστικό, με τη μοναδική απαστράπτουσα μωβ πουδρέ απόχρωση του , το γυαλιστερό λείο φινίρισμα του, το μπουκάλι του είναι ένα κατ’ εξοχήν αντικείμενο του πόθου: τρομερά glamour!

Δεσπόζει αποπνέοντας κομψότητα και μια αναζωογονητική αρωματική έκρηξη που ανανεώνει μυαλό, σώμα και ψυχή δημιουργώντας μια αύρα ρομαντισμού για αισθησιακές βραδιές φθινοπώρου.

Για τις βραδινές εξόδους και σε ειδικές περιστάσεις!


Τρόπος χρήσης:

Ψεκάστε στο λαιμό όπου θέλετε να σας φιλήσουν ή στο ντεκολτέ που επιθυμείτε να είναι ποθητό.



Eau de Toilette FORD MUSTANG MUSTANG 50 YEARS


Some autumn afternoon!

Μνήμες, άρωμα βρεγμένου χώματος, ευωδιά φρεσκοπλυμένου δάσους, το τρίπτυχο, η συνταγή του φθινόπωρου.

Πώς πετυχαίνεις ένα σωστό φθινόπωρο; Με αυτά τα υλικά ακριβώς: μνήμη, βρεγμένο χώμα, φρεσκοπλυμένο δάσος, στις κατάλληλες αναλογίες.

Αποστάζοντας και συνδυάζοντας υλικά της φύσης αναδύονται αρώματα που αφήνουν το αποτύπωμά τους να αιωρείται στο χρόνο.

Αρώματα του φθινόπωρου, επειδή το ίδιο το φθινόπωρο αποστάζει κάτι από αποχαιρετισμό  και αναδίνει κάτι από περισυλλογή, αποχωρισμό και μελαγχολία. Αυτά είναι και τα ακριβά του θέλγητρα.

Τα αρώματα και οι μυρωδιές έχουν μεγάλη δύναμη και την ικανότητα να αλλάξουν διάθεση στους ανθρώπους, να ανασύρουν μνήμες, να χαρακτηρίσουν και να δημιουργήσουν προσωπικότητες και τέλος να μας κάνουν πιο ελκυστικούς προς τους άλλους και να μαγνητίσουν το αντίθετο φύλο.

Για τον άντρα το κεφάλαιο “άρωμα” είναι πολύ σημαντικό γιατί μέσα από αυτό εκφράζει στοιχεία της προσωπικότητας του και σίγουρα είναι από τα πράγματα που δεν ξεχνάει ποτέ μια γυναίκα. Μπορεί να γίνει ξαφνικά πολύ γοητευτικός , με μία μόνη κίνηση. Είναι απίστευτο πως επηρεάζετε η γυναικεία άποψη για έναν άνδρα από το άρωμα και την μυρωδιά που αφήνει στο πέρασμά του. Αποτυπώνονται στο νου από την πρώτη φορά και σας βάζουν αμέσως στο παιχνίδι αποπλάνησης, δημιουργούν ιστορίες στο πέρασμά τους. Αυτό δε σημαίνει βέβαια πως δεν μπορούν ταυτόχρονα να είναι ρομαντικά ή πιο κομψά. Σε αυτή την ισορροπία κρύβεται εξάλλου και το μυστικό τους να είναι κάθε φορά ακαταμάχητα, όπως εσύ άλλωστε.

Εάν θέλετε να καλωσορίσετε το φθινόπωρο με τον πιο ξεχωριστό και μεθυστικό τρόπο, το Eau de Toilette FORD MUSTANG MUSTANG 50 YEARS θα ανεβάσει την φθινοπωρινή σας διάθεση.

Το Eau de Toilette FORD MUSTANG MUSTANG 50 YEARS είναι ένα ξυλώδη πικάντικο άρωμα για άνδρες. Είναι ένα συναρπαστικό άρωμα για τον εορτασμό των 50 χρόνων της διάσημης μάρκας αυτοκινήτων. Ζήστε τη συγκίνηση να οδηγείτε ένα από τα πιο αγαπημένα αυτοκίνητα χωρίς ποτέ να χρειαστεί να φύγετε από το σπίτι σας με αυτό το εξωτικό άρωμα.

Αποτυπώνει την ουσία του ανδρικού προτύπου, του άνδρα που είναι βασιλιάς στην καθημερινότητά του,  που εμπνέει, σαγηνεύει με τη γοητεία του και υμνεί τη νέα εποχή στην αρρενωπότητα.  Αποτυπώνει τη φρεσκάδα των αρωμάτων της γης, συνδυάζοντας στην ουσία  μια ζεστή έκρηξη εσπεριδοειδών όπως το γκρέιπφρουτ, μέντα, κόκκινο πορτοκαλί που αναζωογονεί όλες τις αισθήσεις,  με τη φρεσκάδα του και την ζεστασιά της κανέλας, ρόζα, δέρμα. Στη βάση του αρώματος, κυριαρχούν οι ζεστές ξυλώδεις νότες, το αισθησιακό πατσουλί, αμπάρο, λευκό ξύλο. Οι πικάντικες νότες σε συνδυασμό με τους ξυλώδεις τόνους συνθέτουν ένα αισθησιακό άρωμα με ένα μυστήριο που ταιριάζει απόλυτα στην εποχή του φθινοπώρου.

Διανθισμένο με τη ζωντάνια του, αφήνει ένα θαυμάσιο ξυλώδες αρωματικό αποτύπωμα, που είναι το σήμα κατατεθέν του άνδρα που ζει τη ζωή του με πάθος. . φρεσκάδα και δύναμη ενωμένα σε ένα μυστήριο, έντονο άρωμα, το οποίο διαθέτει μια πιο τολμηρή, πιο ξύλινη προσωπικότητα.

Είναι ένα ταξίδι ισχυρής αποπλάνησης μέσα από τα μάτια ενός άνδρα. Ένα άρωμα για τον σύγχρονο άνδρα!! Παρασυρθείτε από τη δύναμη, την ταχύτητα και τη χάρη και των αυτοκινήτων Mustang με αυτό το άρωμα!

Σε ένα κομψό μαύρο μπουκάλι που θα στολίσει το μπάνιο σας. Το φλας είναι ματ μαύρο και διακοσμείται με μια ετικέτα που κρέμεται από το μπουκάλι που φέρει το αναμφισβήτητο λογότυπο της μάρκας.


Τρόπος χρήσης:

Αυτό που πρέπει να προσέχουν οι άνδρες, είναι σε κάθε περίπτωση, η ποσότητα. Κι αυτό γιατί ορισμένα αρώματα, γίνονται πιο δυνατά με το πέρασμα της ώρας. Ξεκινήστε με μία μικρή ποσότητα, δείτε τις αντιδράσεις και αυξήστε την ποσότητα μέχρι εκεί που τα σχόλια είναι κολακευτικά και όχι του τύπου “πόσο άρωμα έβαλες πάλι;”. Το ιδανικό σημείο για να ψεκάσεις είναι η περιοχή μεταξύ του στήθους και του λαιμού.

 

 


Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως παρόλο που η όλη διαδικασία μοιάζει με ταξίδι, αν θέλετε να καταλήξετε λίγο πιο σύντομα στην τέλεια επιλογή, ακολουθείστε μας σε ένα φθινοπωρινό ταξίδι στο μαγευτικό κόσμο των αρωμάτων, μια περιπέτεια στον καταπληκτικό και πανέμορφο κόσμο των αισθήσεων της εταιρίας Parfimo . Συνδυάζουν την τέχνη των χρωμάτων, την ακρίβεια των εφαρμογών,  την αισθητική των υφών , με τα ξεχωριστά αρώματα τους, μας προσκαλούν σε ένα απολαυστικό φθινοπωρινό ταξίδι αισθήσεων. Αρώματα που μας συντροφεύουν όλες τις εποχές.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Parfimo για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.parfimo.gr/

https://www.facebook.com/parfimo.gr

https://www.instagram.com/parfimo.gr/

3 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σας,θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που μας μάθατε την εταιρία Parfimo και μας δίνετε λεπτομέρειες για τα αρώματα. Είσαστε το μοναδικο site που μας μαθαίνει για τα αρώματα και ποια μπορούμε να βάλουμε κάθε εποχή.Σας ευχαριστούμε πολύ και συνεχίστε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σας,ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας. Χαιρόμαστε να σας μαθαίνουμε για τα αρώματα και το ποια εποχή μπαίνει το καθένα,καθώς τα αρώματα έχουν και αυτά την εποχή τους-αλλά είναι δροσερά,άλλα ζεστα και γλυκά και άλλα είναι πικάντικα. Η εταιρία Parfimo έχει μεγάλη γκάμα αρωμάτων και καλύπτει όλες τις ανάγκες μας κάθε εποχή και η ποιότητα και οι τιμές τους είναι απίστευτα χαμηλές. Σας ευχαριστούμε πολύ.

      Διαγραφή
  2. Θέλουμε και άλλα άρθρα για φθινοπωρινά αρώματα.Σας ευχαριστο΄υμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή