Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

The Soap review

 

The Soap


Όταν του φθινοπώρου η πόρτα ανοίξει!

Γειά σας Glamorous,

Φθινόπωρο, γλυκό και μελαγχολικό. Το φθινόπωρο είναι εδώ! Tο φθινόπωρο είναι απλά… μαγικό!

Oι ημέρες είναι μικρές, μερικές φορές πολύ κρύες!

Το φθινόπωρο μπορεί να σημαίνει βροχή, άνεμος και κρύο, είναι ωστόσο η εποχή στην οποία η φύση μας προσφέρει τα πιο όμορφα τοπία. To φθινόπωρο έρχεται με διάθεση να τα αλλάξει όλα. Η αλλαγή που γίνεται στο φύλλωμα φέρνει και τα πιο όμορφα χρώματα της σεζόν.

Το φθινόπωρο όμως, αλλάζουν οι ανάγκες φροντίδας και περιποίησης της επιδερμίδας, καθότι το σώμα μας πρέπει να βοηθηθεί κατάλληλα και να προετοιμαστεί για την κρύα εποχή. Οι ανάγκες ομορφιάς για τη νέα σεζόν δεν αφορούν απαραίτητα κάτι καινούριο, κάτι που δεν το ξέρουμε ή το ακούμε για πρώτη φορά. Συχνά αφορούν διαδικασίες που γνωρίζουμε και απλώς τυχαίνει να ξεχνάμε ή να αγνοούμε για διάφορους λόγους. Έτσι, οι κανόνες ομορφιάς που πρέπει να μας συνοδεύσουν αυτή την εποχή είναι οι γνωστοί και αποτελεσματικοί κανόνες περιποίησης και φροντίδας που τόσο καλά έχουμε αποτυπώσει στο μυαλό μας, αλλά όχι πάντα και στην καθημερινότητά μας.

Εκτός αυτού, το πιθανότερο είναι ότι ο χρόνος που έχετε στη διάθεσή σας για μια έστω και μικρή καθημερινή περιποίηση δεν επαρκεί. Έτσι, η αντιμετώπιση της ξηρότητας σε ελάχιστο χρόνο εξελίσσεται σε έναν άνισο αγώνα ενάντια στις καιρικές συνθήκες, αλλά και στο παραφορτωμένο πρόγραμμά σας.

Η φθινοπωρινή σεζόν είναι πάντα μια καλή στιγμή για να κάνετε το πολυπόθητο “restart” στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας. Θωρακίστε και θρέψτε την επιδερμίδα σας και φροντίστε να χειριστείτε καλύτερα το κρύο που έρχεται! Μιλώντας για την μαγεία του φθινοπώρου, πηγή έμπνευσης, για το δέμα μας είναι τα προϊόντα της εταιρίας The Soap

 

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

 

H εταιρία The Soap με τα πιο αγνά υλικά και με πολύ μεράκι δημιουργεί σαπούνια και άλλα δερμοκαλλυντικά, υψηλής ποιότητας και αισθητικής, στο κατάλληλα διαμορφωμένο εργαστήριο του φαρμακείου τους.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




The Soap ΣΑΠΟΥΝΙΑ & BATH BOMB & ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ





Soaps with benefits!

Αν είσαστε από τους ανθρώπους που δεν τα πάνε καλά με τις χαμηλές θερμοκρασίες και νομίζετε πως "το κρύο φταίει για όλα", μάλλον η επιστήμη είναι με το μέρος σας και σας επιβεβαιώνει πως ένας μουντός καιρός μπορεί να επηρεάσει το σώμα σας .

Η αλλαγή των εποχών και της θερμοκρασίας σημαίνει επίσης πως τώρα είναι μια καλή στιγμή για να περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας, ώστε να την προστατέψετε και να προετοιμάσετε για τους κρύους μήνες που έρχονται. Καθώς το φθινόπωρο είναι εποχή μετάβασης προς το χειμώνα, χρειαζόμαστε την ενυδάτωση, την αποκατάσταση, την αποτοξίνωση και την προστασία των προϊόντων που θα δώσουν στο δέρμα την τροφή που χρειάζεται για να αισθανόμαστε υγιείς. Καθώς η θερμοκρασία μειώνεται, οι καιρικές συνθήκες μπορεί να κάνουν το δέρμα στεγνό και ξηρό, έτσι είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα απαραίτητα που απαιτούνται για την προστασία και την λάμψη του.

Μην απογοητεύεστε όμως, γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να διατηρήσετε το δέρμα σας λαμπερό και νεανικό το φθινόπωρο. Επιλέγοντας τα σωστά συστατικά έχουμε κάνει το πρώτο και πιο ουσιαστικό βήμα. Η συνέπεια στην καθημερινή εφαρμογή είναι το επόμενο.

Από τη μακριά λίστα λοιπόν των προϊόντων της καθημερινής ρουτίνας επιλέξαμε τα απολύτως απαραίτητα, αυτά που δίνουν το στίγμα της σωστής φροντίδας .

Εκμεταλλευόμαστε λοιπόν το φθινόπωρο για να ανανεώσουμε, να ξεκουράσουμε και να φροντίσουμε το δέρμα μας, με τα προϊόντα αναζωογόνησης The Soap ΣΑΠΟΥΝΙΑ & BATH BOMB & ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ, που μπορούμε να κάνουμε εύκολα και γρήγορα σπίτι μας.

ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΔΥΟΣΜΟ:

Στην καρδιά λοιπόν του φθινοπώρου, το ευωδιαστό σαπούνι μέντας και δυόσμου, εμπλουτισμένο με έλαιο αβοκάντο προσφέρει βαθιά καθαριότητα και μία μοναδική αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας!

Για τέλειο καθαρισμό προσώπου, χεριών και σώματος. Ο δυόσμος, με τις ισχυρές, αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, καταπολεμά αποτελεσματικά μικρόβια, ιούς και μύκητες, παθογόνες αιτίες χρόνιων δερματικών παθήσεων, διατηρώντας παράλληλα τα βακτήρια που είναι απαραίτητα για την διατήρηση της υγιούς δερματικής δομής. Επιπλέον αντιμετωπίζει με επιτυχία τη λιπαρότητα συμβάλλοντας στην πρόληψη της ακμής. Η μέντα καταπραΰνει, μαλακώνει και τρέφει το δέρμα. Εμπλουτισμένο με βιταμίνες που είναι θρεπτικές και επανορθωτικές του δέρματος. Το έλαιο αβοκάντο, επιδεικνύει σημαντική αντιγηραντική, ενυδατική, θεραπευτική και επουλωτική δράση, ενώ το έλαιο καρύδας θρέφει βαθιά και μαλακώνει το δέρμα επιτυγχάνοντας την ανάπλαση και τη διατήρηση της ελαστικότητάς του. Ένα εξαιρετικό χειροποίητο σαπούνι, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Χρησιμοποιήστε το στο μπάνιο σας και απολαύστε την πνευματική και σωματική τόνωση που προσφέρει ο δυόσμος με το γνωστό, δροσερό και πιπεράτο άρωμα του. Θα σας αλλάξει τη διάθεση και θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε την μέρα σας.

ΣΑΠΟΥΝΙ LIME:

Η αποκατάσταση της επιδερμίδας δεν είναι εύκολη και εάν δε βιαστούμε να επαναφέρουμε τη ζωντάνια υπάρχει ανησυχία για επιτάχυνση της διαδικασίας γήρανσης της επιδερμίδας λόγω ξηρότητας. Το καλό νέο είναι ότι μπορούμε να το σταματήσουμε. Πως;

Η μάχη ονομάζεται ενυδάτωση με Σαπούνι Lime ,για να φροντίσετε σωστά την επιδερμίδα σας και να διατηρήσετε τη λάμψη και τη ζωντάνια της. Ώρα για μάχη!

Διατηρεί τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας, προσφέροντας στο δέρμα σας φυσική και απαλή φροντίδα. Οι απολαυστικοί συνδυασμοί φυσικών συστατικών με αιθέριο έλαιο Lime και βούτυρο Garcinia Indica, αντιοξειδωτικές ιδιότητες με προσθήκη βιταμίνης Ε διεγείρουν τις αισθήσεις ενώ χαρίζουν στην επιδερμίδα απαλή υφή προστατεύοντάς την από την αφυδάτωση. Αναζωογονεί και προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία ενώ χαρίζει απαλότητα στην επιδερμίδα, αίσθηση αναγέννησης και φρεσκάδας. Ό,τι πρέπει για το ξεκίνημα και το τελείωμα της μέρας.

Η υπέροχη κρεμώδης υφή του και το μοναδικό άρωμα υπόσχονται μία μοναδική εμπειρία περιποίησης που μετατρέπουν το μπάνιο σε ένα αξέχαστο ταξίδι στη φύση!

ΣΑΠΟΥΝΙ COCONUT – EXTRA VIRGIN OLIVE OIL ΣΥΚΟΥ:

Είναι ένα εξωτικό σαπούνι σώματος με άρωμα σύκου, που ενώνει την Ανατολή με την Δύση. Αιχμαλωτίζει και ξυπνάει τις αισθήσεις με το άγγιγμα της καρύδας . Απαλύνει με ένα υπαινιγμό και δημιουργεί μια παιχνιδιάρικη και αληθινά θηλυκή παρουσία. Αιχμαλωτίζει το πνεύμα και τη λάμψη της θηλυκότητας κάθε μέρα, αποπνέοντας μια νότα μυστηρίου και ανεκπλήρωτων πόθων. Ο πλούσιος αφρός καθαρίζει απαλά και περιποιείται το δέρμα. Διατηρεί την υγρασία του δέρματος και ενυδατικό έλαιο καρύδας χαρίζει απαλότητα στο δέρμα.

H έκρηξη από έντονες και ζωηρές νότες σύκου, που στη συνέχεια ενώνονται με τους ζεστούς τόνους της καρύδας μεταφέρουν την καθημερινή σας περιποίηση σε εξωτικά μέρη. Το άρωμα σύκου και η σαγηνευτική ζεστασιά της καρύδας αναβιώνουν μια εμπειρία μυστηρίου στο καθημερινό σας μπάνιο.

ΣΑΠΟΥΝΙ COCONUT – EXTRA VIRGIN OLIVE OIL TOBACCO:

Ένα σαπούνι που δίνει στο δέρμα αισθησιακή τρυφερότητα και φρεσκάδα ενώ την τυλίγει με εθιστικό άρωμα του. Μια αναζωογονητική́ συμφωνία που έχει στόχο να αναστατώσει τις αισθήσεις και να αγγίξει την ψυχή.

Mε την μοναδική του σύνθεση από καρύδα και άρωμα tobacco, σας δίνει γενναιόδωρα όλες τις ιδιότητες που χρειάζονται, εξισορροπώντας την οξύτητα και διατηρώντας την υγρασία στο δέρμα. Προσδίδει απαλότητα, μεταξένια αίσθηση και πλούσια βαθιά ενυδάτωση, ενισχύοντας την υγεία και την καλή κατάσταση ακόμα και της πιο ταλαιπωρημένης ή κουρασμένης επιδερμίδας.

Αιχμαλωτίζει  παιχνιδιάρικα τις  αισθήσεις και χαρίζει χαλάρωση, αφήνοντας την αίσθηση της απόλυτης αρμονίας και της εσωτερικής  ακτινοβολίας.

ΣΑΠΟΥΝΙ COCONUT – EXTRA VIRGIN OLIVE OIL ΠΕΥΚΟΥ:

Ήπιο σαπούνι περιποίησης με άρωμα πεύκου. Η μπάρα σαπουνιού περιποίησης Coconut - Extra Virgin Olive Oil με άρωμα Πεύκου περιποιείται απαλά την επιδερμίδα του σώματος σας, ενώ παράλληλα το απαλό άρωμα της την αφήνει διακριτικά αρωματισμένη.

Με το που θα δοκιμάσετε το Σαπούνι Coconut - Extra Virgin Olive Oil με άρωμα Πεύκου θα νιώθετε ότι ήταν η σημαντικότερη στιγμή σας, όλες οι αισθήσεις σας γραφτές και άγραφες θα λειτουργήσουν σ' ένα ξέφρενο ρυθμό, θα κατακλυστείτε από την έννοια μιας ξεχασμένης λέξης και θα είναι φορές που θα νομίζετε ότι ο χρόνος παύει να κυλάει. Κλείνετε τα μάτια και σε αγκαλιάζει ένα ζεστό απόγευμα ή μια έναστρη νύχτα, σε μία αυλή κάπου στην Ελλάδα όπου ανάμεσα στις τόσες μυρωδιές το άρωμα πεύκου κυριαρχεί ταξιδεύοντας σε στον χώρο των αναμνήσεων.

Οι αναμνήσεις έχουν άρωμα πεύκου …άρωμα Ελλάδας.

ΣΑΠΟΥΝΙ COCONUT – EXTRA VIRGIN OLIVE OIL ΑΓΓΟΥΡΙ:

Ξηρότητα, ερεθισμός, κοκκινίλες, τραχιά υφή, δέρμα που «τραβάει». Όταν ξεκινάμε να νιώθουμε ενοχλήσεις στο δέρμα όπως τραβήγματά και ξηρότητα, πιθανά υπάρχει  παροδική διαταραχή του δερματικού φραγμού. Επομένως, αν θέλουμε να την αποκαταστήσουμε και να ξαναβρούμε την άνεση στο δέρμα μας θα πρέπει πρώτα να αναζητήσουμε τους λόγους που  την προκάλεσαν.

Τι μπορούμε να κάνουμε;

Τα 10 λεπτά που σώζουν την επιδερμίδα. Τόσος χρόνος χρειάζεται για ένα απολαυστικό και χαλαρωτικό ντους χωρίς να διαταραχθεί η συνοχή του δερματικού φραγμού και τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας. Σε πρώτο ρόλο το απαλό Σαπούνι Coconut - Extra Virgin Olive Oil με άρωμα αγγούρι που διασφαλίζει τη σωστή υγιεινή αλλά και προστασία του υδρολιπιδικού μανδύα του δέρματός μας.

To Σαπούνι Coconut - Extra Virgin Olive Oil με άρωμα αγγούρι δίνει μια δροσιστικά ανάλαφρη αίσθηση καθαριότητας, φρεσκάδας και ενυδάτωσης στην επιδερμίδα σας. Με αυτό το σαπούνι μπαίνετε στη ζώνη φρεσκάδας και επωφεληθείτε από την τονωτική, εξισορροπητική και αναζωογονητική δράση του, στη φροντίδα της επιδερμίδας.

Βοηθά στην απαλότητα και την θρέψη του ξηρού δέρματος, την ηρεμία του ευαίσθητου δέρματος και μπορεί να αναζωογονήσει το κατεστραμμένο δέρμα, καθώς περιέχει Coconut Oil με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο με άρωμα αγγούρι.

Χαρίζει φρεσκάδα και αναζωογόνηση!

ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΦΑΣΚΟΜΗΝΟ ΚΑΙ ΠΗΛΟ:

Η επιδερμίδα στο πρόσωπο & σώμα μας φαίνεται πιο ξηρή, πιο θαμπή και άτονη, την νιώθουμε να «τραβάει». Όχι, δεν είναι ιδέα μας, είναι η αντίδρασή της στο κρύο, τη βροχή και τον αέρα, τα συνήθη καιρικά φαινόμενα που σηματοδοτούν το πέρασμα στο φθινόπωρο.

Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται, όπως κι εμείς, ενισχυμένη προστασία, ίσως και κάποιες μικροαλλαγές στις συνήθειες μας.

Ένα ντους με σαπούνι με φασκόμηλο και πηλό μπορεί να βοηθήσει στην ενυδάτωση του σώματός μας ,να μας τονώσει και να έχουμε καλή διάθεση!!

Ένα σαπούνι  με πηλό για άνδρες και γυναίκες.

Περιέχει ήπια μαλακτικά και ενυδατικά συστατικά τα οποία προσφέρουν αποτελεσματικό καθαρισμό και περιποίηση της επιδερμίδας.

Είναι ένα πλούσιο, ενυδατικό προϊόν καθαρισμού με ωραίο άρωμα φασκόμηλου, αρκετά απαλό για καθημερινό πλύσιμο της επιδερμίδας μας….. Ο απαλός αφρός του τυλίγει το σώμα και τις αισθήσεις ενώ αποτελεί μια φυσική πηγή ενυδάτωσης για όλο το σώμα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί, εκτός απο καθαρισμό προσώπου-σώματος, και για ξύρισμα με πινέλο ή χωρίς για ΤΕΛΕΙΟ αποτέλεσμα στο πρόσωπο και στο σώμα. Χρησιμοποιούμε τον αφρό του για ξύρισμα χωρίς ερεθισμούς και κοψίματα.

ΜΑΥΡΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ:

Η καθημερινότητα με τη λιπαρή επιδερμίδα είναι αρκετά δύσκολη. Όλα ξεκινούν από τους πόρους της επιδερμίδας. Είναι το σημείο από το οποίο απελευθερώνεται το σμήγμα, η φυσική λιπαντική ουσία του δέρματος. Σε ιδανικές συνθήκες οι σμηγματογόνοι αδένες παράγουν την ποσότητα σμήγματος που έχει ανάγκη η επιδερμίδα για να διατηρείται λεία και απαλή. Το πρόβλημα δημιουργείται όταν η ποσότητα σμήγματος είναι πολύ περισσότερη απ’ όση χρειάζεται η επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να παγιδεύεται μέσα στους πόρους. Και γίνεται ακόμη πιο σύνθετο εξαιτίας των νεκρών κυττάρων που συσσωρεύονται στην επιφανειακή στιβάδα της.

Σμήγμα και νεκρά κύτταρα μπλοκάρονται στους πόρους κι έτσι εμφανίζονται οι φαγέσωρες τα μαύρα ή λευκά στίγματα, που δεν είναι τίποτα άλλο από μικρές κύστες με εγκλωβισμένο σμήγμα στο εσωτερικό τους.

Αν και φυσικά δεν αποτελούν απειλή για την υγεία, όλα τα παραπάνω είναι αρκετά ενοχλητικά, δεδομένου ότι εμφανίζονται σε πολύ εμφανή σημεία του σώματός σας, όπως στο πρόσωπο.

Έτσι, εάν θέλετε να απαλλαγείτε από αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα του δέρματος, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς μπορείτε να το κάνετε γρήγορα και με ασφάλεια με το μαύρο σαπούνι με ενεργό άνθρακα, με αιθέρια έλαια τεϊόδεντρου και μέντας, πράσινη άργιλο και βρώμη. Απομακρύνει ρύπους και σμήγμα από το πρόσωπο, βοηθώντας λιπαρές επιδερμίδες και ακνεϊκά δέρματα. Τα μοναδικά έλαια του σαπουνιού συντελούν στο να μη ξηραίνει το πρόσωπο!

Είναι ιδανικό για την καθημερινή καθαριότητα και περιποίηση της επιδερμίδας, ενώ είναι γνωστό για την έντονα αντισηπτική του δράση.

ΒΟΜΒΕΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ - BATH BOMBS:

Το φθινόπωρο, η φροντίδα της επιδερμίδας του σώματός σας είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχτούμε ξεκούραστες το φθινόπωρο, είναι ένα χαλαρωτικό μπάνιο με ΒΟΜΒΕΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ - BATH BOMBS.

Οι βόμβες οξυγόνου βοηθούν στην χαλάρωση, περιποίηση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Ανακουφίζουν και χαλαρώνουν τους κουρασμένους μύες των ποδιών.

Αναζωογονούν και ξεκουράζουν την επιδερμίδα ενώ παράλληλα λειτουργούν ενυδατικά. Γεμίστε τη μπανιέρα με νερό και πετάξτε μέσα την BATH BOMB …Αμέσως δημιουργείται αναβρασμός καθώς τα πολύτιμα συστατικά της διασπώνται και διαλύονται. Όταν βυθιστεί σε νερό παράγει έναν πλούσιο αφρό.

Η χρήση της μπάλας οξυγόνου στο μπάνιο θα αφήσει την επιδερμίδα σας λεία, απαλή και ενυδατωμένη. Έχει υπέροχο άρωμα που συνοδεύεται απο δύναμη και ενέργεια. Το δέρμα επανακτά την ζωντάνια και την λάμψη του.

Οι βόμβες οξυγόνου είναι πολυτέλεια!

ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ:

Είναι σημαντικό για τα παιδιά να μάθουν ότι πλένοντας τα χεράκια τους ,γλιτώνουν απο πολλά πολλά μικρόβια. Και πως θα τα δελεάσουμε; Με ένα super παιδικό σαπουνάκι. Ευτυχώς, υπάρχουν εύκολοι τρόποι για να μετατρέψετε ένα συνηθισμένο σαπούνι σε ένα που μοιάζει με παιχνίδι.

Αλλά είναι και για να συνοδεύσουν τις αγαπημένες στιγμές των παιδιών και της οικογένειάς σας σε παιχνιδιάρικα παιδικά σχήματα, χρώματα και αρώματα! Κατόπιν παραγγελίας σαπουνάκια για βαφτίσεις και παιδικά πάρτυ, σε μια μεγάλη επιλογή σχεδίων, με μεγάλη φαντασία, για να εκπλήξουν μικρούς και μεγάλους!

 

 

 

 

Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως τα προϊόντα της εταιρίας The Soap καλύπτουν όλες τις ανάγκες για την περιποίηση του δέρματος της σύγχρονης γυναίκας. Σχεδιάζονται, παρασκευάζονται και ελέγχονται με μεράκι, υψηλό αίσθημα ευθύνης και με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια του καταναλωτή και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος. Κάθε ένα από τα προϊόντα τους υπόσχεται ορατά αποτελέσματα, με μοναδικό στόχο τη φροντίδα της γυναικείας επιδερμίδας, την βελτίωση της όψης και την κάλυψη κάθε αισθητικής ανάγκης.


Ευχαριστώ πολύ την The Soap για την χορηγία των προϊόντων!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://thesoap.gr/

https://www.facebook.com/TheSoap.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου