Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

MACROVITA review

 

MACROVITA


Rainy power!

Γειά σας Glamorous,

Πάντα είναι ευπρόσδεκτη μια αφορμή για να ανανεώσουμε την εμφάνιση μας και ο ερχομός του Νοεμβρίου δεν αποτελεί εξαίρεση.

Μπορεί ο χειμώνας να είναι για τα μαλλιά μας η χειρότερη εποχή του χρόνου. Λίγο ο απρόβλεπτος καιρός της εποχής, λίγο η υγρασία, λίγο η βροχή, όλα αυτά μπορεί να μας χαλάσουν το αποτέλεσμα που παλεύαμε για αρκετή ώρα μπροστά στον καθρέφτη…

Τα μαλλιά δεν υπακούν πάντα στις  δικές μας διαθέσεις ούτε συμμερίζονται την αγωνία μας για ένα αξιοπρεπές look. Κάποιες μέρες, μάλιστα, το να τα  τιθασεύσουμε φαντάζει, απλώς, ακατόρθωτο. Μαλλιά που ξαφνικά φριζάρουν, μαλλιά που λαδώνουν, μαλλιά χωρίς λάμψη. Ένα φαινόμενο που ταλαιπωρεί τις περισσότερες γυναίκες. Γιατί, όμως, συμβαίνει;

Όπως επιβεβαιώνουν πολλοί ειδικοί, η εμφάνιση και η «συμπεριφορά» των μαλλιών εξαρτώνται από τα επίπεδα των ορμονών στο σώμα και τις αυξομειώσεις τους κατά τη διάρκεια του γυναικείου κύκλου. Μολονότι θεωρούμε ότι η επιδερμίδα είναι αυτή που «άγεται και φέρεται» από τα παιχνίδια των ορμονών στη διάρκεια του γυναικείου κύκλου, σε πολλές περιπτώσεις, το ίδιο ευάλωτα είναι και τα μαλλιά.

Έχουν λοιπόν... «δύσκολες» μέρες και τα μαλλιά;

Το χρώμα και τα χτένισματα αναδεικνύονται ιδανικά μόνον όταν τα μαλλιά είναι υγιή. Διατροφή, προστασία και εξειδικευμένη καλλυντική φροντίδα με προϊόντα MACROVITA, συνθέτουν το παζλ για την ολοκληρωμένη περιποίηση.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η MACROVITA δραστηριοποιείται σε δυο βασικούς τομείς:

Φυσικά Καλλυντικά και Φυσικά Συμπληρώματα Διατροφής (Παράγωγα της Μέλισσας).

Ο πρώτος τομέας περιλαμβάνει την έρευνα, τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και τη διάθεση των φυσικών καλλυντικών ΜACROVITA που βασίζονται σε εκλεπτυσμένους συνδυασμούς φυτικών ελαίων ή εκχυλισμάτων, παραγώγων της μέλισσας και φυσικών βιταμινών. Οι μοναδικές σειρές τους εξασφαλίζουν πλήρη και αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών περιποίησης του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών. Τα περισσότερα δραστικά συστατικά τους καλύπτονται με ειδικές μελέτες που πιστοποιούν την αποτελεσματικότητα τους, ενώ τα πιο πολλά από τα φυτικά συστατικά που χρησιμοποιούνται προέρχονται από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες. Ο δεύτερος τομέας περιλαμβάνει τη συλλογή και τυποποίηση απόλυτα ανεπεξέργαστων προϊόντων μελισσοθεραπείας: Φρέσκο Βασιλικό Πολτό, Γύρη, Πρόπολη και πολλά είδη Μελιού.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



MACROVITA HAIR RECONSTRUCTIVE SHAMPOO

(ΑΝΑΔΟΜΗΤΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ)


Το φθινόπωρο, λίγο πριν μας αποχαιρετήσει, μας δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας, ο ουρανός γκριζάρει και οι πρώτες σταγόνες της βροχής κάνουν αισθητή την παρουσία τους και φέρνουν αλλαγές στις καθημερινές μας συνήθειες.

Έτσι λοιπόν και ο άνθρωπος, ως μέρος της μητέρας-φύσης και ζωντανός οργανισμός που αλληλοεπιδρά με το περιβάλλον παρατηρεί στο σώμα του κάποιες αλλαγές που έρχονται και φεύγουν με τις εποχές. Μία από αυτές είναι τα άτονα και ταλαιπωρημένα μαλλιά λόγω του δύσκολου χειμώνα που έρχεται !

Είναι από τα σημεία επάνω μας που επηρεάζονται όσο τίποτα από τη βροχή και την υγρασία, μιας και αυτά τείνουν να ταλαιπωρούνται και παίρνουν ανεξέλεγκτο σχήμα. Αλλά όχι μόνο από την βροχή, το πιστολάκι, η ντεκαπάζ, το ίσιωμα με σίδερο ή μπούκλες με σίδερο, είναι και αυτά ανάμεσα στα πιο "δημοφιλή" εγκλήματα που διαπράττουμε στα μαλλιά μας! Φθορές που τελικά αποδυναμώνουν την τρίχα αφήνοντάς την ταλαιπωρημένη, χωρίς ζωή! Λόγω της απαιτητικής καθημερινότητας γίνονται ολοένα και πιο αδύναμα, ξηρά και ταλαιπωρημένα.

Όσο περισσότερο η τρίχα εκτίθεται στις εξωτερικές επιθέσεις τόσο καθίσταται επιτακτικό το να ξέρουμε πώς να τα φροντίζουμε σωστά, πώς να αξιοποιούμε φυσικά υλικά για διάφορες επιθυμίες μας και πώς να χρησιμοποιούμε το οτιδήποτε πάνω τους. Μάθετε να αναγνωρίζετε τον τύπο τους, να σέβεστε τις ιδιαιτερότητές τους και να καλύπτετε όλες τις ανάγκες τους, αν θέλετε να σας το…ανταποδώσουν.

Μην σας πιάνει πανικός τις βροχερές μέρες, μην ανατριχιάζετε και μόνο στη σκέψη ότι θα ταλαιπωρηθούν τα μαλλιά σας!

Το MACROVITA HAIR RECONSTRUCTIVE SHAMPOO θα γίνει ο σύμμαχός σας τις βροχερές ημέρες και όχι μόνο!

Το MACROVITA HAIR RECONSTRUCTIVE SHAMPOO είναι αναδομητικό σαμπουάν που αναζωογονεί και ενυδατώνει τα μαλλιά χαρίζοντας δύναμη, όγκο, ελαστικότητα και λάμψη.

Βελτιώνει την υφή των μαλλιών, αποκαθιστά τη φυσική ελαστικότητα και απαλότητά τους .Έχει ενυδατική και αναπλαστική δράση. Προστατεύει τα μαλλιά και το τριχωτό από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος, διατηρώντας την ισορροπία του τριχωτού. Τα θρέφει και προστατεύει. Τα μαλλιά μας είναι μεταξένια και λαμπερά. Εμπλουτισμένο με έλαιο άργκαν & λάδι ελιάς!

Η πολύ ιδιαίτερη υφή του απελευθερώνει ένα πλούσιο αφρό που ενώ καθαρίζει απαλά, αφήνει στα μαλλιά μας ένα ελκυστικό άρωμα. Το αποτέλεσμα είναι ότι με το λούσιμο καταφέρνουμε να προστατεύσουμε , να διατηρήσουμε, θρέψουμε και να αναδομήσουμε την τρίχα σε βάθος.

Χάρη στην καθαριστική του βάση, που είναι εμπλουτισμένη σε αναζωογονητικούς παράγοντες, τα μαλλιά σας παραμένουν απαλά, μεταξένια και ευκολοχτένιστα. Αναδομεί την τρίχα σε βάθος και ενισχύει τη φυσική της άμυνα και διατηρεί τη δύναμη και τη ζωντάνια τους!

Το MACROVITA HAIR RECONSTRUCTIVE SHAMPOO αποτελεί εγγύηση για τα μαλλιά μας. Παρέχει ένα επιπλέον πέπλο περιποίησης και προστασίας στα μαλλιά μας, ώστε η δύναμη τους να διατηρείτε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Χαρείτε μεταξένια και ανάλαφρα μαλλιά!

Η συσκευασία του είναι κομψή και πρακτική για τα ταξίδια μας.


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε σε νωπά μαλλιά και δημιουργήστε πλούσιο αφρό κάνοντας ελαφρό μασάζ. Ξεβγάλατε με άφθονο νερό και επαναλάβετε αν χρειάζεται. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.



 

MACROVITA HAIR CONDITIONER

(ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ)


Μαλλιά εύθραυστα με ψαλίδα; Ξηρά και άγρια; Ηλεκτρισμένα και απείθαρχα; Όλα τα παραπάνω φαινόμενα εντείνονται λόγω καιρού. Το κρύο, η ξηρή ατμόσφαιρα από τα κλιματιστικά, το καθημερινό πιστολάκι… συνωμοτούν από κοινού για να καταστρέψουν την υγεία και την εικόνα των μαλλιών μας.

Oι «κακές μέρες» των μαλλιών αναστατώνουν τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα, περισσότερες από μία στις δέκα έχουν ακυρώσει ραντεβού επειδή δεν ήταν ωραία τα μαλλιά τους. Τα όμορφα και γερά μαλλιά δεν είναι μόνο θέμα τύχης. Είναι κυρίως αποτέλεσμα σωστής περιποίησης και φροντίδας. Ανεξάρτητα από τις τάσεις που επικρατούν κάθε εποχή, τα λεία μαλλιά δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα.

Αντιμετώπισε το... τέρας που καταστρέφει την υγεία και την ομορφιά των μαλλιών σου, με έξυπνες κινήσεις και τα σωστά προϊόντα.

Κάποιες, οι περισσότερες, δεν ζουν χωρίς αυτά. Κάποιες άλλες τα χρησιμοποιούν με φειδώ και κάποιες άλλες απλώς τα απεχθάνονται. Αν και συνθέτει το πιο βασικό στάδιο στη διαδικασία του λουσίματος, αφού κλείνει και λειαίνει άμεσα τα λέπια της τρίχας , ενυδατώνει και χαρίζει λάμψη, εξακολουθεί να τελεί υπό αμφισβήτηση από ένα σημαντικό ποσοστό γυναικείου πληθυσμού.

Ο λόγος για τα Hair Conditioner, τα σύγχρονα πολύ-εργαλεία, που ελέγχουν, διαμορφώνουν, μεταμορφώνουν τα μαλλιά και το στιλ μας και κάνουν το χτένισμα παιχνιδάκι ακόμα και για τις πλέον ... ανεπίδεκτες.

Όλοι μπορούν να επωφεληθούν από τα οφέλη των conditioners. Συνήθως κάθε σαμπουάν συνοδεύεται από ένα conditioner που ξεπλένεται. Έτσι ολοκληρώνουμε την περιποίηση των μαλλιών μας με το MACROVITA HAIR CONDITIONER.

Τo MACROVITA HAIR CONDITIONER με την πλούσια ενυδατική σύνθεση που διαθέτει ενυδατώνει εντατικά ακόμη και τα πιο ταλαιπωρημένα μαλλιά, δίνοντας στα μαλλιά μας μια έντονη και ανάλαφρη αίσθηση ενυδάτωσης αφήνοντάς τα απαλά και μεταξένια από τις ρίζες μέχρι τις άκρες. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να κλείνει τα λέπια και να λειαίνει άμεσα την εξωτερική επιφάνεια της τρίχας χάρη στα μαλακτικά συστατικά που περιέχει.

Χάρη στη μαλακτική του δράση ξεμπλέκει τα μαλλιά, ενώ με τη λεπτόρρευστη , ανάλαφρα βελούδινη υφή του αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία των μαλλιών, ξαναδίνοντάς τους τη χαμένη τους ομορφιά και εξαιρετική απαλότητα. Τα μαλλιά ξαναβρίσκουν την απαλότητα, τη δύναμη και τη ζωντάνια τους.

Με ελαφριά σύνθεση, εμπλουτισμένη με μαλακτικούς παράγοντες με έλαιο άργκαν & λάδι ελιάς, βοηθά στην διατήρηση της φυσικής ισορροπίας της τρίχας , προσφέροντας υγιή μαλλιά με λάμψη. Ελαχιστοποιεί  τις εύθραυστες άκρες , μειώνει αισθητά το φριζάρισμα και δίνει στα μαλλιά πλούσια αλλά ταυτόχρονα ανάλαφρη ενυδάτωση, που στοχεύει στις πιο ξηρές περιοχές. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ανάλαφρα, απαλά μαλλιά που έχουν την ελευθερία να κινούνται ξανά.

Είναι σε υπέροχη στρογγυλή συσκευασία! Με μεθυστικό άρωμα! Είναι για όλους τους τύπους μαλλιών!


Τρόπος χρήσης:

Μετά το λούσιμο απλώστε στα μαλλιά. Αφήστε για 2-3 λεπτά και ξεβγάλτε με άφθονο νερό.

 



MACROVITA HAIR REPAIR MASK

(ΜΑΣΚΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ)


Κάθε γυναίκα έχει βιώσει ξηρά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά σε κάποιο σημείο στη ζωή της. Έχουμε την τάση να τυραννάμε τα μαλλιά μας με βαφές μαλλιών, μασιά μαλλιών για ίσιωμα και μπούκλες… ή απλά από τις ξηρές καιρικές συνθήκες. Όλα αυτά όμως όπως ήδη γνωρίζουμε καταστρέφουν την τρίχα, κάνουν τα μαλλιά μας ξηρά και εύθραυστα και την αφυδατώνουν, αλλά παραμένουν ένα αντιπαθητικό πράγμα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

Σίγουρα δεν είναι κάτι νέο στη φροντίδα των μαλλιών. Η παράδοση, μάλιστα, θέλει τις μάσκες να αποτελεί πλέον βασική κίνηση στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Σήμερα όμως, οι σύγχρονες δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες και οι συχνές τεχνικές επεξεργασίες που ταλαιπωρούν αφάνταστα τα μαλλιά και το βλέπουμε από το θαμπό χρώμα, την άτονη όψη της, την τάση για έντονο φριζάρισμα και το νιώθουμε από την άγρια υφή της, στερούν από την τρίχα τη φυσική της λάμψη και απαλότητα και κάνουν πλέον τη χρήση τους επιτακτική.  Οι μάσκες εντατικής δράσης αξιοποιούν φυσικές πρώτες ύλες και συστατικά βιοτεχνολογικής προέλευσης με μοναδικό στόχο να βοηθήσουν τα μαλλιά να διατηρήσουν τη φυσική τους λάμψη και ζωντάνια. Αρκεί να μάθετε να επιλέγετε την κατάλληλη, εκείνη που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαλλιών σας.

Κάθε φορά που εφαρμόζουμε μάσκα στα μαλλιά είναι σαν να τους προσφέρουμε ένα πλήρες γεύμα, πλούσιο σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά-που οι παραπάνω δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες και το life style έχουν στερήσει από την τρίχα στοχεύοντας στην άμεση επανόρθωσή της .

Ενισχύστε τους αμυντικούς μηχανισμούς  που θα προσφέρουν τα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη και συγχρόνως θα ενδυναμώσουν το βολβό της τρίχας με την MACROVITA HAIR REPAIR MASK . Μόνο όταν θα αποκτήσετε και πάλι ένα υγιές τριχωτό θα επιστρέψει και η λάμψη στα μαλλιά.

Η MACROVITA HAIR REPAIR MASK είναι μια μάσκα αυξημένης φροντίδας για μαλλιά όλο δύναμη και ζωντάνια. Είναι μια πλούσια μάσκα για κάθε τύπο μαλλιών που αναδομεί την τρίχα χαρίζοντας λάμψη και απαλότητα, αποκαθιστά τις φθορές και προστατεύει από το σπάσιμο, αποκαθιστώντας τη ζωντάνια και την ελαστικότητα στα θαμπά και άτονα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει.

Περιέχει σε υψηλές συγκεντρώσεις ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά στην πιο συμπυκνωμένη μορφή τους που βελτιώνουν άμεσα την τρίχα προσφέροντας πλούσια θρέψη, τόνωση και αναζωογόνηση . Το συγκεκριμένο προϊόν υπόσχεται ν' αποκαταστήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα και μέσα σε λίγες μόνο εφαρμογές, την τρίχα και να δώσει πίσω στα μαλλιά σας τη χαμένη τους λάμψη!

Περιέχει μαλακτικούς παράγοντες εμπλουτισμένο με με έλαιο άργκαν & λάδι ελιάς και δρα ευεργετικά για την φυσική ενδυνάμωση της τρίχας , προσφέροντας υγιή μαλλιά με λάμψη. Επανορθώνει την επιφάνεια της τρίχας και να αποκαθιστά τη φθορά που προκαλούν στα μαλλιά σας εξωτερικοί παράγοντες, όπως το βούρτσισμα, οι συσκευές θερμότητας και οι τεχνικές επεξεργασίες. Εντατικά ενυδατωμένα, μέρα με τη μέρα, τα μαλλιά γίνονται λαμπερά, απίστευτα απαλά και ελαστικά, πραγματικά ευκολοχτένιστα. Λάμπουν από ομορφιά. Η κρεμώδης και απαλή υφή της, που έχει ξεχωριστό άρωμα, ενυδατώνει έντονα τα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει.

Αναλυτικότερα:

  • Εντατική φροντίδα που αποκαθιστά τη φυσική λάμψη και τη ζωντάνια των μαλλιών .
  • Ενυδατώνει, αναδομεί, θρέφει σε βάθος τα μαλλιά χαρίζοντας εξαιρετική απαλότητα.
  • Προστατεύει την τρίχα από εξωτερικές επιδράσεις (styling, πιστολάκι, ρύπανση κλπ.)

 

Τρόπος χρήσης:

Μετά το λούσιμο απλώστε ομοιόμορφα στα μαλλιά και αφήστε να δράσει για 3-5 λεπτά. Ξεβγάλτε με άφθονο νερό. Χρησιμοποιείτε το προϊόν 1-2 φορές την εβδομάδα ή όπως απαιτείται. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

 

Η συσκευασία είναι όμορφη, πρωτότυπη και λειτουργική. Μια εξαιρετική πρόταση για δώρο.






Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως  η υγεία και η ομορφιά είναι το κλειδί της ζωής! Αν ψάχνετε να «ξεκλειδώσετε» τα μυστικά της ομορφιάς, της ευεξίας και της μακροζωίας τότε η εταιρία MACROVITA με τα προϊόντα της είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για ν’ ανακαλύψετε ποιοτικά προϊόντα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας. Έχοντας ως φιλοσοφία και έμπνευση την ομορφιά των μαλλιών , αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά τους, δημιουργώντας προϊόντα με συνθέσεις που περιέχουν φυσικά συστατικά. Με τις μοναδικές τους συνθέσεις και τα ξεχωριστά αρώματά τους, μας προσκαλούν σε ένα απολαυστικό ταξίδι αισθήσεων.

 

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία MACROVITA για την χορηγία των προϊόντων..

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://macrovita.gr/

https://www.facebook.com/MacrovitaOfficial/

https://www.instagram.com/macrovita.official/?hl=el

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου