Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Parfimo review

Parfimo


Τα παραμύθια είναι γεμάτα αρώματα!

Γειά σας Glamorous,

“Μια φορά κι έναν καιρό”.

Ξωτικά και νεράιδες , χρώματα, τοπία, φιγούρες, ένα μπουκέτο λουλούδια, ένας κήπος με ανθισμένες πορτοκαλιές, το δάσος μετά τη βροχή, μαγικές γλυκές γεύσεις, αρώματα και χρυσόσκονη πασπαλισμένα όλα τα όμορφα και τα απίθανα που φτιάχνει η φαντασία. Σε κάνουν να θες να μπεις κι εσύ μέσα σε αυτό το παραμύθι, να νοιώσεις το ταξίδι, τον αέρα , την μαγεία ενός κόσμου .

Ενα μεθυστικό, συναρπαστικό και φευγαλέο πάντρεμα αποσταγμάτων από λουλούδια, βότανα, μπαχαρικά, ρητίνες, βάλσαμα, είναι μια από τις κινητήριες δυνάμεις του σύμπαντος.  Εσάνς γεμάτες εικόνες, ιστορίες, όνειρα.

Ξυπνάνε την χαμένη παιδικότητα που έχουμε όλοι βαθιά μέσα μας. Αυτή που κινεί την φαντασία και της δίνει ώθηση για να δημιουργεί εικόνες και ιστορίες, όπως αυτές που έχει τη δύναμη να πλάθει τόσο εύκολα ο νους ενός μικρού παιδιού. Αυτές οι ευωδιές μάς ταξιδεύουν εκεί όπου τα παραμύθια γίνονται πραγματικότητα.

Τα αρώματα κρύβουν μια δόση μαγείας, γιατί αλληλοεπιδρούν με την αίσθηση της όσφρησης που επηρεάζει το υποσυνείδητο του φορέα του και των υπολοίπων που το μυρίζουν.

Εχουν την άμεση και αθέατη δύναμη να διαποτίζουν τη συνείδηση μας με καθαρή ευχαρίστηση. Επιδρούν επάνω μας με τρόπους που, ενώ δεν διαθέτουν εικόνα και ήχο, ξυπνούν την φαντασία και τον αισθησιασμό μας, ξεκλειδώνοντας κρυμμένους κόσμους. Τα αρώματα είναι ενεργοποιητές της ψυχολογίας μας. Είναι όνειρα κλεισμένα μέσα σε μια αρωματική σταγόνα. Είναι ένα αόρατο μέρος του προσωπικού μας στυλ και έχουν πολύ ισχυρή επίδραση στο πως οι άλλοι άνθρωποι μας βλέπουν και μας θυμούνται.

Εσείς ποιο αρωματικό παραμύθι θα ξεκινήσετε για την αναζήτηση των ονείρων σας;

Υπέροχα αρώματα της εταιρίας Parfimo μέσα σε φανταστικά μπουκάλια μας προκαλούν να ταξιδέψουμε στο εξωπραγματικό, στο μυστήριο, στον αινιγματικό κόσμο.  

 

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

To Parfimo προσφέρει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων για κάθε γούστο. Κάθε μέρα προσθέτουνε και επεκτείνουνε τη συλλογή τους πάνω από 1 εκατομμύριο πρωτότυπα αρώματα και καλλυντικά προϊόντα για να ικανοποιήσουνε και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Θα βρείτε όχι μόνο περίφημα αρώματα και καλλυντικά από όλο τον κόσμο, αλλά και μοναδικά, εξειδικευμένες μάρκες που δεν μπορείτε να βρείτε στα συνηθισμένα αρωματοπωλεία. Το Parfimo προσπαθεί να διατηρήσει τη ηγετική θέση της ως ένας από του μεγαλύτερους προμηθευτές της αρχικής αρώματα και καλλυντικά στην Ελληνική αγορά. Επιλέξτε πάνω από 1 εκατομμύριο πρωτότυπα προϊόντα έτοιμα για άμεση παράδοση από τις αποθήκες τους.

 

 

Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Eau de Parfum MARC DION IT´S A SHOE THING WHITE TALES


Βγαλμένο από παραμύθι!

Πυκνά δάση, γραφικά χωριουδάκια, βασιλιάδες, μάγισσες, ξυλοκόποι, κυνηγοί, γίγαντες, στρατιώτες, κάστρα, νεράιδες, μάγοι και δράκοι. Ένα διαρκές ταξίδι, ένα εισιτήριο στον απέραντο κόσμο, στην φαντασία, στο όνειρο, στην αλήθεια, στην ομορφιά.

Παραμύθια γεμάτα φρέσκο χιόνι, αρώματα ξύλου και μπαχαρικών, περιπέτειες, αναπάντεχα δώρα και ζεστές αγκαλιές, θα φέρουν χαμόγελο, ζεστασιά κι ελπίδα στο πνεύμα και τις καρδιές μας.

Τι είναι τα παραμύθια; Όλα τα παραμύθια είναι πασπαλισμένα με μαγεία και μεθυστικά αρώματα. Μεθυστικά αρώματα με ένα σχεδόν μαγικό στοιχείο που κρύβουν μια σειρά από συναισθήματα και αναμνήσεις. Μας ταξιδεύουν στην θηλυκότητα της βασίλισσας Ραβένα, στην πειθώ και την ισχύς της Maleficent και τον ρομαντισμό της Σταχτοπούτας.

Μας βάζουν απευθείας στο κλίμα, στο ταξίδι για να ζήσουμε την παραμυθένια εμπειρία που ξεκινά η ατελείωτη τράπεζα της μνήμης μας όλες τις μυρωδιές που συναντά στο δρόμο της, και όχι μόνο αυτό, αλλά μπορεί να ανακαλέσει κάθε στιγμή εκείνη που θα διαλέξει. Η μακριά πορεία του στο βασίλειο των οσμών θα τον οδηγήσει από το εργαστήριο του αρωματοποιού στη θέση του ημίθεου που παρασύρει τα πλήθη με μοναδικό όπλο το ύψιστο και συγκλονιστικότερο άρωμα που υπάρχει.

Μπείτε στη φαντασία της δημιουργίας, όπου ένα νέο σύγχρονο άρωμα σαν παραμύθι απευθύνεται σε  νεανικό κοινό.

Το άρωμα Eaude Parfum MARC DION IT´S A SHOE THING WHITE TALES αντιπροσωπεύει τη μαγεία που μεταφέρει την ψυχή μας σε έναν άλλο κόσμο, μέσα από ένα μυστηριώδες ταξίδι, σε ένα μέρος όπου όλα είναι δυνατά και οτιδήποτε μπορεί να συμβεί.

Ο παραμυθένιος κόσμος του Eau de Parfum MARC DION IT´S A SHOE THING WHITETALES είναι η πύλη για το πιο αρωματικό ταξίδι. Αφεθείτε, λοιπόν, στην μαγεία του! Ελευθερώστε το μικρό παιδί που κρύβεται μέσα σας και αφήστε το να ζήσει μια αξέχαστη εμπειρία.

Ένας περίπατος στο δάσος με καταιγίδα. Φρεσκάδα, μυρωδιά βρεγμένου ξύλου, μουσκεμένου χώματος και πρασινάδας.

Θα σας μεταφέρει σε ένα εξωτικό δάσος με πυκνό φύλλωμα όπου οι μυρωδιές της φύσης μπλέκονται αναπάντεχα και ξετυλίγονται σαν παραμύθι. Το Κεχριμπάρι, σανταλόξυλο, λευκός μόσχος γκαλάνγκα, κάνουν την εμφάνισή τους σα νύμφες του δάσους, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και δίνοντας αέρινη πνοή σε ένα βαθιά γήινο άρωμα. Η σύνθεση ξεκινά ενθουσιαστικά και αυθόρμητα, ακριβώς όπως ένα ξέγνοιαστο γέλιο, με τις δροσερές νότες περγαμόντο, μαύρη σταφίδα, βιολέτα. Ενώ η ίριδα, παιώνια, τριαντάφυλλο τσαγιού, γιασεμί δίνουν ζεστασιά, απαλότητα και αισθησιασμό

Κρύβει ένταση, μυστήριο, ζωντάνια, κάτι γήινο, και μια γλυκύτητα. Ονειρικό, σπινθηροβόλο και θερμό άρωμα, που απο την έκπληξη στη μαγεία και από τη μαγεία στη γοητεία, το Eau de Parfum MARC DION IT´S A SHOE THING WHITE TALES μας οδηγεί με τη μυρωδιά του σε ένα φαντεζί σύννεφο. Το άρωμα αυτό κερδίζει το στοίχημα της σπινθηροβόλου θηλυκότητας.

Θεατρικό, μαγευτικό, σουρεαλιστικό… κυκλοφορεί σε σχήμα εμβληματικής μπότας.


Τρόπος χρήσης:

Τα αρώματα ξεδιπλώνονται πολύ καλά σ'ένα ζεστό σώμα. Εφαρμόστε στους αστραγάλους, πίσω από τα γόνατα, στη μέσα πλευρά του αγκώνα, στους καρπούς, στο λαιμό, πίσω από τα αυτιά. Αυτά τα σημεία έχουν πολλή καλή ροή αίματος και έτσι διασφαλίζεται το ευνοϊκότερο αποτέλεσμα.



Eau de Toilette NAOMI CAMPBELL NAOMI CAMPBELL


Χίλιες και μία νύχτες!

Ζωηρά χρώματα πολύ βούητα σουκ, κόκκινο χρώμα στους τοίχους , παζάρια γεμάτα χρώματα και αρώματα, παραδεισένιοι κήποι, χιλιάδες μπαχαρικά και ήχοι παραμυθάδων.

Ανατολή, μια γεύση πικάντικη, ένας αμανές που σε ξυπνάει τα μεσάνυχτα, ένας έρωτας που ποθεί το φως, όπως ο διψασμένος το νερό μέσα στην έρημο. Ανατολή, μια μαγεία που ξετυλίγεται σαν πέπλο σαν πέσει το φως του ήλιου και σκορπίζεται ανάμεσα σε σεκλέτια και καπνούς από τον ναργιλέ που θολώνει τις σκέψεις. Μια πανδαισία χρωμάτων, όταν ο ήλιος αγγίζει με τις αχτίδες του την αγουροξυπνημένη φύση. Ένας μαγικός τόπος όπου όλα είναι πιθανά. Χαλίφες που βρίσκουν την ανθρωπιά τους μέσα από την αγάπη μιας γυναίκας, τζίνια που ξεπηδούν από λυχνάρια για να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία, φτωχοί ράφτες που στέφονται σουλτάνοι, σπηλιές γεμάτες θησαυρούς, τρομεροί γίγαντες, υπερφυσικά πουλιά, ιπτάμενα χαλιά, παλάτια και χαρέμια ανείπωτης χλιδής, καραβάνια .

Σαν ένας χορός αερικού, σαν γυναίκα που ανθίζει με τον έρωτα, σαν τις τρυφερές κινήσεις του σώματος που μιλούν στη σιωπή για καημούς ανείπωτους και καρδιές κλειδωμένες.

Εάν θέλετε και εσείς χίλιες και μία νύχτες , βγαλμένες από τους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας, αφήστε τον εαυτό σας παρασυρθεί από τη φαντασία της παραμυθένιας ομορφιάς της Ανατολής με ένα άρωμα.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε νοητά με μια αισθητική εμπειρία του μυαλού, το άρωμα Eau deToilette NAOMI CAMPBELL NAOMI CAMPBELL ξυπνά υπέροχα συναισθήματα, σαν ένα ταξίδι χωρίς τέλος στην Ανατολή.

Όταν η ομορφιά γίνεται ιεροτελεστία….το Eau de Toilette NAOMI CAMPBELL NAOMI CAMPBELL κατευνάζει το πνεύμα προσφέροντας στιγμές αρωματικής ευεξίας και αρμονίας.

Αντλεί μαγεία από χίλιες και μια νύχτες. Είναι ένας οσφρητικός θησαυρός γεννημένος από την άμμο , τον άνεμο και το χρυσάφι, χτισμένος πάνω σε ένα όνειρο υπέρτατης κομψότητας. Ένας μυρωδάτος άνεμος στη σιγαλιά της ερήμου.

Παίζει με τη ζεστασιά, το glamour, την πυκνότητα, την άνεση και τον αισθησιασμό. Το άρωμα είναι σαγηνευτικό, μυστηριώδες και ερωτικό. Ο γοητευτικός αισθησιασμός σε συνδυασμό με μεγάλη θηλυκότητα. Αυτό το ανατολίτικο, ξυλώδες άρωμα, διαθέτει ένα μείγμα αισθησιακές και ζεστές νότες. Συνιστάται για ρομαντική φθορά.

Ξεδιπλώνετε, αέρινο και αισθησιακό. Στις νότες κορυφής,περγαμόντο, ροδάκινο, μαγνόλια, , άνθος δέντρου πορτοκαλιάς,μυρωδιά απο μανταρίνι και πορτοκάλι φέρνουν λάμψη στη σύνθεση, την οποία θερμαίνει το μπαχάρι, αστεροειδής γλυκάνισος και καρύδα.  Στις μεσαίες νότες, ο κρίνος της κοιλάδας, γιασεμί, τριαντάφυλλο, ηλιοτρόπιο , τουμπερόζα, άνθινες νότες φέρνουν μια ντελικάτη πτυχή που προστίθεται στο φλοράλ μπουκέτο ενώ ταυτόχρονα έρχεται σε αντίθεση με το ξύλο  που το συνοδεύει και ανοίγει μια πόρτα στα βάθη του αρώματος. Μια αδιόρατη πικάντικη πτυχή. Στις νότες βάσης, ο κέδρος, αμπάρο, σανταλόξυλο, σπόροι Τόνκα , βανίλια, μόσχος , καραμέλα, βενζοΐνη, γλυκό μύρο τυλίγονται για να αναπτύξουν τη δύναμη κατά τη διάρκεια αυτής της ιστορίας.

Μας μυεί στη μαγεία του ,καλύπτοντας το ‘μυστήριο’ που εκπέμπει! Μας φέρνει σε ατέλειωτες ζεστές ερήμους, ήρεμες οάσεις, συναρπαστικά ηλιοβασιλέματα και γοητευτικούς εξωτικούς κήπους. Υποκύψτε στη μαγεία του!

Το άρωμαβρίσκεται σε όμορφο μπουκάλι και είναι ένα όμορφο δώρο για το φθινόπωρο και το χειμώνα, καθώς οι τόνοι του είναι ευχάριστα πιο ζεστοί.

Τρόπος χρήσης:

Απλώστε το άρωμα σε αυτές τις ζεστές περιοχές του δέρματος, λίγο πριν ντυθείτε και ψεκάστε από απόσταση περίπου 30 cm.

 

 



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως τα αρώματα της εταιρίας Parfimo δεν είναι απλά μια μυρωδιά, είναι αναμνήσεις, είναι συναισθήματα… γίνονται ένα με την ψυχή σου. Τα αρώματα τους εντοπίζουν τα «θέλω» μας και ενδεχομένως τις «αδυναμίες» μας και στην συνέχεια τονίζουν τη μοναδικότητα μας αλλά και το σεξαπίλ μας μέσα από μοναδικές, μαγικές αρωματικές εσάνς στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι επιθυμίες και οι ανάγκες μας. Τα αρώματα της εταιρίας Parfimo ξυπνάνε το δικό μας παραμύθι!

 

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Parfimo για την χορηγία των προϊόντων!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.parfimo.gr/

https://www.facebook.com/parfimo.gr

https://www.instagram.com/parfimo.gr/


3 σχόλια: