Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Ewas collection review

 

Ewas collection


Χριστούγεννα και τσάντες!

Γειά σας Glamorous,

Ο πιο εορταστικός μήνας με τις ονομαστικές γιορτές έχει μπει. Και όσο κι αν ο καιρός μας ξεγελάει, η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει αρχίσει. Τα χαρούμενα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που αρχίζουν να ακούγονται παντού μας θυμίζουν ότι έρχονται τα Χριστούγεννα φέρνοντας μαζί τους και την επιθυμία να ανακαλύψουμε μια πιο μαγική πτυχή του εαυτού μας.

Το μήνυμα της γέννησης του Χριστού γεμίζει τις καρδιές μας με γλυκά συναισθήματα και προσδοκίες. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο η γιορτινή διακόσμηση ,τα λαμπάκια που αναβοσβήνουν , τα γυαλιστερά παιχνίδια, τα καταστήματα με τις γιορτινές βιτρίνες τους που βρίσκονται ολόγυρα αποκτούν άλλη διάσταση!

Γιατί, μα γιατί, να μην κρατάνε λίγο παραπάνω αυτές οι μέρες; Είναι όαση στην καρδιά του χειμώνα. Η ευκαιρία να απολαύσουμε οικογενειακές στιγμές και διασκέδαση με οικογένεια και φίλους. Είναι η στιγμή που περιμένουμε για να ντυθούμε… «καλά». Ας το εκμεταλλευτούμε τουλάχιστον! Όλα τα πάρτι και τα “events” στα οποία θέλουμε να παραβρεθούμε και να είμαστε στα καλύτερά μας έφτασαν.

H αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει και ενόψει των γιορτινών εμφανίσεων, όλες οι γυναίκες θέλουν να δείχνουν όσο πιο εντυπωσιακές και όμορφες γίνεται.  Μέσα στο εορταστικό αυτό σκηνικό σκοπός μας είναι να συμπληρώσουμε τη γοητεία μας. Εάν θέλετε να νιώσετε ξεχωριστή και υπέρλαμπρη, προσφέρετε στον εαυτό σας την κατάλληλη στιγμή, για να εξασφαλίσετε εντυπωσιακή εμφάνιση στις γιορτές.

Ενόψει των ημερών, ποντάρετε στις τσάντες της εταιρίας Ewas collection με τα ιδιαίτερα, εντυπωσιακά σχέδια που θα κάνουν μοναδική την εμφάνισή σας.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η EwasCollection δημιουργήθηκε από δύο ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, από δύο ανθρώπους με γνώση, επαγγελματισμό και απόλυτη αγάπη και σεβασμό προς τη γυναίκα. Πρόκειται για την Αναστασία Γκούμα και την Λίλιαν Ραφτούδη.

Με σύνθημα «ΤΑ ΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ», οι εμπνευστές της EwasCollection, κάνουν τα όνειρα κάθε γυναίκας πραγματικότητα, χαρίζοντάς της μοναδικές και υπέροχες χειροποίητες δημιουργίες, που θα της δώσουν αυτοπεποίθηση και θα την κάνουν να ξεχωρίζει.

Στην EwasCollection θα βρείτε υπέροχες χειροποίητες δημιουργίες αποκλειστικά για τη γυναίκα, αποκλειστικά για την... ΕΥΑ! Οι handmade δημιουργίες της EwasCollection εμπνέονται αποκλειστικά από τη ΓΥΝΑΙΚΑ, εξ ου και το όνομά της, EWA (EYA).Η Ewa (ΕΥΑ) είναι η ομορφιά, το κάλλος, η ωραιότητα, στοιχεία άμεσα συνυφασμένα με τη γυναικεία παρουσία. Τσάντες με μοναδικά σχέδια, τυπώματα και κεντήματα, τσάντες για όλες τις εποχές και για όλες τις ώρες της ημέρας, τσάντες φάκελοι, σακίδια πλάτης και νεσεσέρ. Θα βρείτε επίσης πανέμορφα φουλάρια, αλλά και άλλα αξεσουάρ, όπως BookSleeves (θήκες για τα βιβλία σας), θήκες για τα tablet σας, που θα σας συντροφεύουν στην καθημερινότητα και τα ταξίδια σας.

Μοντέρνες επιλογές για μία σύγχρονη γυναίκα, για μία ΕΥΑ, για την κάθε ΕΥΑ που σέβεται τον εαυτό της.

 



Το προϊόν που φόρεσα είναι:




Ewas collection BACKPACK GLAMOROUS


Η τσάντα των Χριστουγέννων!

Η πιο μαγική στιγμή του χρόνου πλησιάζει! Αυτός είναι ο μήνας μου, ο μήνας σου, ο μήνας όλων μας! Αν δεν έχετε ήδη μπει σε χριστουγεννιάτικο mood, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Η περίοδος των εορτών αποτελεί μια εξαιρετική αφορμή για να ξεκουραστούμε, να περάσουμε χρόνο με την οικογένειά μας γύρω από το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο και να μοιραστούμε δώρα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, όπως υπαγορεύει το άτυπο «έθιμο» των Χριστουγέννων. Οι γιορτές όμως των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς βρίσκουν πολλές γυναίκες να αγωνιούν για την εμφάνισή τους.

Αυτό θα το καταφέρεται καθώς εάν με ένα σικάτο ντύσιμο επιλέξετε και το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας. Ειδικά, για εμάς τις γυναίκες δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από μια ονειρεμένη... τσάντα! τότε θα κλέψετε και την παράσταση την ημέρα των Χριστουγέννων!

Αν τα φετινά Χριστούγεννα θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας και να αγοράσετε μία τσάντα που θα κρατάτε για πολλά ακόμη χρόνια, θα συνδυάζεται εύκολα με τα πάντα, αλλά και θα είναι τόσο ιδιαίτερη που όλοι θα σε ρωτάνε από πού την πήρες, τότε αυτή σου η επένδυση πρέπει να φέρει το όνομα της Ewas collection.

Μια τσάντα λοιπόν δεν παύει ποτέ να είναι το ιδανικό δώρο για τα Χριστούγεννα. Και το καλύτερο είναι ότι αυτά τα Χριστούγεννα δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά για να τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας. Η υπέροχη τσάντα Ewas collection BACKPACK GLAMOROUS θα τονίσει το στυλ σας με το μοδάτο σχέδιο της και θα σας κάνει να ξεχωρίσετε στις πρωινές βόλτες, στα απογευματινά καφεδάκια και στα λαμπερά γιορτινά πάρτυ.

Το Ewas collection BACKPACK GLAMOROUS είναι το απόλυτο γούνινο σακίδιο πλάτης-τσάντα. Μπαίνει στο πνεύμα των Χριστουγέννων καθώς είναι μοντέρνα και κομψή με ιδιαίτερα υλικά,  ποικιλία 2 αποχρώσεων και glamorous διακοσμητικά όπως η αστραφτερή παγιέτα.

Η γούνινη ζεστασιά, παρέα με την πολυτέλεια της παγιέτας. Το σακίδιο σφραγίζεται με ένα μεγάλο κρυστάλλινο κουμπί. Μια λεπτομέρεια φωτεινή και καινοτόμα. Διαθέτει φερμουάρ για επιπλέον προστασία και εσωτερική σατέν επένδυση. Υπάρχει μια τσέπη στο εσωτερικό της οποίας είναι ενισχυμένη με αφρό για την προστασία του τηλεφώνου ή του tablet σας. Τα χερούλια της έχουν εκλεπτυσμένο στυλ και αποτελούν μεγάλο πλεονεκτήματα της τσάντας. Η τσάντα αυτή είναι πρακτική, εύκαμπτη και σας δίνει περισσότερη ευελιξία, επιβάλλοντας έτσι την τάξη στη ζωή σας.

Χωρά όλα όσα χρειάζεστε στην καθημερινότητά σας και… ακόμα περισσότερα! Το άσπρο χρώμα της ταιριάζει απόλυτα με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας. Συνδυάζει τη διαχρονική αισθητική με τα μοντέρνα trends.

Πρόκειται για μία εξατομικευμένη χειμερινή τσάντα που ξεχωρίζει για την φινέτσα της, την απλότητά της και τον μοντέρνο σχεδιασμό της. Μια υπέροχη προσθήκη στη συλλογή μας.

Και αν δεν είναι τα Χριστούγεννα εποχή για να φορεθεί η πιο glam τσάντα, τότε πότε;

Θα γίνει ο πρωταγωνιστής στην εμφάνισή σας!

Το σακίδιο ταιριάζει απόλυτα στην εορταστική ατμόσφαιρα και παράλληλα να μπορούμε να τις φορέσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Η γούνα και οι παγιέτες δίνουν μια αίσθηση λάμψης και φωτίζουν το casual chic look. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μαύρο και άσπρο.

Μια πολύ όμορφη πρόταση για την εορταστική περίοδο που όλοι συνηθίζουν να κάνουν δώρα.




Για το τέλος θα ήθελα να σας πω, πως η εταιρία Ewas collection μας βοηθά να μπούμε στο κλίμα των ημερών. Με τις τσάντες της, μας μεταδίδει τη χαρά και την προσμονή των γιορτινών ημερών, με τις κομψές δημιουργίες, οι οποίες αναδεικνύουν την ομορφιά, την θηλυκότητα και την γοητεία μιας γυναίκας. Τσάντες σχεδιασμένες από ποιοτικά υφάσματα, που δίνουν σε όλους την ευκαιρία να για να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους. Κάθε τσάντα είναι ξεχωριστή για να μην περάσετε απαρατήρητη στο γραφείο και τις βόλτες σας. Μπορείτε να τις κρατήσετε όλες τις ώρες. Είναι ευρύχωρες, μοντέρνες, χαρούμενες και πάνω από όλα πολύ οικονομικές!

Ewas collection…All day elegance!

 

Ευχαριστώ την εταιρία Ewas collection για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://ewascollection.com/

https://www.facebook.com/ewascollection

Instagram: ewas_collection

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου