Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Parfimo review

   Parfimo


Xmas is not a season. It’s a feeling!

Γειά σας Glamorous,

It's beginning to look a lot like Xmas... Αν αυτομάτως σας ήρθε στο μυαλό η μελωδία του γνωστού, αγαπημένου, κλασικού, παραδοσιακού, χριστουγεννιάτικου τραγουδιού, χαιρόμαστε πολύ! Γιατί, ήρθαν τα Χριστούγεννα! Αυτός είναι ο μήνας μας, ο μήνας σας, ο μήνας όλων μας! Τα Χριστούγεννα ξαφνικά, όλη η διάθεση μας αλλάζει και αρχίζουμε να νιώθουμε πιο όμορφα και να πιάνουμε τον εαυτό μας να χαμογελά ασυναίσθητα! Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος, που τα περιμένουμε όλοι κάθε χρόνο, με μεγάλη ανυπομονησία. Γιατί αυτό το συναίσθημα και αυτή η θετική και γιορτινή διάθεση, είναι που μας λείπει όλο τον υπόλοιπο καιρό!

Η εποχή των εορτών ,είναι αναμφίβολα η πιο όμορφη και λαμπερή ολόκληρης της χρονιάς! Και ενώ υπάρχει η πεποίθηση ότι τα <<Χριστούγεννα είναι για τα παιδιά..>> στην πραγματικότητα <<ακόμη και τα μεγαλύτερα>> παιδιά τα απολαμβάνουμε και αποζητάμε τη μαγεία και ας λέμε, συχνά, ότι απλώς είναι μια καλή ευκαιρία για ξεκούραση και καλό φαγητό. Μας «ταξιδεύει» σε παραμυθένιους κόσμους και πλημμυρίζει την καρδιά μας με όνειρα αλλά και πολύ όμορφα συναισθήματα -αγάπης, χαράς, γλυκιάς ανυπομονησίας.

Μία περίοδος που τα δώρα είναι βασικό συστατικό για ευτυχισμένα Χριστούγεννα. Και ναι, θα συμφωνήσουμε όλοι ότι σημασία έχει η χειρονομία κι όχι η αξία. Αλλά μήπως να το ξανασκεφτείτε όταν το δώρο έχει τελικό προορισμό τον ίδιο σας τον εαυτό;

Εάν βρίσκεστε σε παρόμοια διάθεση, ψάχνοντας το επόμενο χριστουγεννιάτικο δώρο για τον εαυτό σας ή του αγαπημένου σας μοιραστείτε μοναδικές στιγμές προσφέροντας δώρα απο την εταιρία Parfimo. Δώρα που μας «παρασύρουν» στο πνεύμα των Χριστουγέννων και αποκτούν μια μαγική διάσταση! Μας προσφέρουν τη μαγεία της εποχής!

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

To Parfimo προσφέρει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων για κάθε γούστο. Κάθε μέρα προσθέτουνε και επεκτείνουνε τη συλλογή τους πάνω από 1 εκατομμύριο πρωτότυπα αρώματα και καλλυντικά προϊόντα για να ικανοποιήσουνε και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Θα βρείτε όχι μόνο περίφημα αρώματα και καλλυντικά από όλο τον κόσμο, αλλά και μοναδικά, εξειδικευμένες μάρκες που δεν μπορείτε να βρείτε στα συνηθισμένα αρωματοπωλεία. Το Parfimo προσπαθεί να διατηρήσει τη ηγετική θέση της ως ένας από του μεγαλύτερους προμηθευτές της αρχικής αρώματα και καλλυντικά στην Ελληνική αγορά. Επιλέξτε πάνω από 1 εκατομμύριο πρωτότυπα προϊόντα έτοιμα για άμεση παράδοση από τις αποθήκες τους.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



DAVIDOFF COOL WATER WOMAN SET



Χαρίστε Χριστουγεννιάτικη διάθεση στον εαυτό σας!

Χριστούγεννα, από μόνα τους φέρνουν το άρωμα της ζεστασιάς, της χαράς, αγαλλίασης , της άνεσης, της οικογενειακής ευτυχίας και ζεστασιάς. Οι καρδιές έχουν γεμίσει με χριστουγεννιάτικη διάθεση και η ζωή κινείται σε εορταστικούς ρυθμούς. Η ζεστή ατμόσφαιρα των εορτών αγκαλιάζει τους δρόμους των πόλεων, δίνοντας μια παραμυθένια αίσθηση στις εκδηλώσεις και τους στολισμούς. Ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος είναι πλημμυρισμένος από κόκκινο χρώμα, λαμπιόνια που φωτίζουν και στολίζουν τα πόρτες και παράθυρα, χρυσωμένα καρύδια και φρούτα και σμιλευμένα θαλασσόξυλα με χρυσές και ασημένιες κορδέλες που κρέμονται στους τοίχους. Φώτα, μεθυστικές μυρωδιές, χρώματα, μοτίβα και σχήματα, όλα συνθέτουν ένα ζεστό φιλόξενο σκηνικό, αυτό ακριβώς δηλαδή που θέλουμε όλοι να ζήσουμε τα Χριστούγεννα.

Η παραμυθένια ατμόσφαιρα μας παρασύρει να ζήσουμε την εορταστική περίοδο μοναδικά.

Μέσα σε αυτούς τους ρυθμούς, αναζητούμε λίγη παραπάνω λάμψη και μαγεία στην καθημερινότητά μας. Τι καλύτερο, λοιπόν από ένα ξεχωριστό δώρο που θα μας συνοδεύσει τις μέρες των γιορτών, θα μας φτιάξει τη διάθεση και θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και θα γίνει το σημάδι μας για την νέα χρονιά.

Αν θέλουμε λοιπόν, μια μικρή νότα από τη μαγεία των Χριστουγέννων στην καθημερινή μας ζωή, τις φετινές γιορτές χαρίζουμε στον εαυτό μας το DAVIDOFF COOL WATER WOMANSET που θα βρει σίγουρα μια θέση στην καρδιά μας! Θα μας πείσει πως τα θαύματα των Χριστουγέννων συμβαίνουν πραγματικά και πως η ατμόσφαιρα και η διάθεση αποκτούν μια μαγική διάσταση! Μας δημιουργεί μια ξεχωριστή, μαγική ατμόσφαιρα για τις εορτές.

Το DAVIDOFF COOL WATER WOMAN SET είναι μια ξεχωριστή πρόταση για τις φετινές γιορτές. Ενα σετ που θα καταπλήξει και θα ενθουσιάσει.

Το σετ Davidoff Cool Water Woman περιλαμβάνει : Eau de Toilette 100ml, Body Lotion 75ml & Shower Gel 75ml.

Το Eau de Toilette Davidoff Cool Water θα σας ντύσει με ένα πέπλο θηλυκότητας και γοητείας.. ζωντανεύει τις πολύτιμες αναμνήσεις αυτής της εποχής και έχει τη δύναμη να ενσωματώσει μια ολόκληρη εμπειρία, κατακλύζοντας το νου με αναμνήσεις. Μας μεταφέρει αυτόματα σε συγκεκριμένα μέρη και στάδια της ζωής μας, έχοντας τη δυνατότητα να βιώσουμε και να νιώσουμε ξανά πολυαγαπημένες στιγμές.

Είναι ένα υδάτινο, λουλουδένιο άρωμα ,ελκυστικό, γήινο και αναζωογονητικό έχει την εξαιρετική ιδιότητα να διατηρεί τα επίπεδα συγκέντρωσης και ισορροπίας. Το άρωμα είναι γαλήνιο και δροσερό, ένα κοκτέιλ από παγωμένα νερά, ωκεάνια αύρα, φρούτα και ξύλα. Δίνει ένα boost ενέργειας και πατάει πάνω στον αισθησιασμό των ξύλων. Οι μεσαίες νότες είναι Λωτός, νούφαρο, κρίνο της κοιλάδας, γιασεμί, μέλι, μπουμπουρντζελία και τριαντάφυλλο, δημιουργούν ένα αίσθημα αναζωογόνησης και καθαριότητας, ενώ σε ωθούν να ζήσεις τη στιγμή όποτε νιώθετε ανησυχία και άγχος. Οι νότες κορυφής πεπόνι, λωτός, λεμόνι, ανανάς, κυδώνι, καλόνη, κρίνος και φραγκοστάφυλλο δημιουργούν την τέλεια ατμόσφαιρα και οι νότες της βάσης είναι μόσχος, βέτιβερ, βατόμουρο, βατόμουρο, ρίζα βιολέτας, ροδάκινο, σανδαλόξυλο και βανίλια, προσδίδουν ένα αναζωογονητικό και ζεστό άρωμα. Αυτές οι αρωματικές νότες είναι σαν τη ζεστή αγκαλιά ενός αγαπημένου προσώπου, σαν να βλέπεις το χιόνι να πέφτει σιωπηλά ή το αίσθημα της σύνδεσης με τη φύση καθώς περπατάς σε ένα παγωμένο δάσος.

Ένα άρωμα που ισορροπεί την πολυτέλεια και τη φινέτσα σε απόλυτη συμφωνία με την απλότητα!

Την αρωματική εμπειρία Eau de Toilette συμπληρώνουν η σειρά περιποίησης σώματος. Συνοδεύεται από Body Lotion και Shower Gel και αποπνέουν την ίδια γλυκιά αίσθηση.

Το Shower Gel Davidoff Cool Water είναι ένα αφροντούς βασισμένο στις λαμπερές νότες του φρέσκου αρώματος Cool Water for Women. Eιδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει ήπιο και αποτελεσματικό καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει και περιποιείται την επιδερμίδα χάρη στα ευεργετικά συστατικά του. Προσφέρει μια υπέροχη αίσθηση χαλάρωσης και μια μοναδική εμπειρία περιποίησης στο μπάνιο. Δρα σε όλες τις στρώσεις του δερματικού φραγμού με σκοπό να τον ενισχύσει και να του προσφέρει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Χαρίζει ευεξία. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται, καταπραΰνεται και αποκτά άνεση και απαλότητα που διαρκεί όλη την ημέρα. Περιποιείται και καθαρίζει την επιδερμίδα χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς, χαρίζοντας αίσθηση νεανικής φρεσκάδας και απαλότητας που διαρκεί. Θα μεταμορφώσει τον καθημερινό καθαρισμό της επιδερμίδας σας σε ιεροτελεστία , απολαμβάνοντας υπέροχο δέρμα μετά από κάθε ντους. Είναι μια μοναδική θεραπεία για ένα τέλειο καθαρισμό του δέρματος και την ενυδάτωση του. Επιπλέον, σας βοηθά να αισθάνεστε αφυπνισμένοι!

Χαρίστε λοιπόν στον εαυτό σας μια ξεχωριστή εμπειρία στο μπάνιο, την πολυτέλεια και την απόλαυση που αξίζετε δικαιωματικά!  Ιδανικό συμπλήρωμα που θα χαρίσει διάρκεια στο αγαπημένο σας άρωμα.

Το Body Lotion Davidoff Cool Water είναι μία λοσιόν σώματος που αφήνει την επιδερμίδα σας απαλή και ελαφρώς αρωματισμένη. Aποτελεί ένα χείμαρρο υπέροχης φρεσκάδας που σας δίνει ενέργεια για ατελείωτες ώρες. Ένα κοκτέιλ εξωτισμού, λουλουδένιο και φρουτώδες, αποτελεί την μοντέρνα και ζωηρή έκδοση του κλασσικού Cool Water for Women.

Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος, αφήνοντας την επιδερμίδα σε τέλεια ισορροπία, ανανεωμένη και φυσικά απαλή, ενώ δεν αφήνει λιπαρά κατάλοιπα στην επιδερμίδα. Φροντίζει εντατικά την ξηρή επιδερμίδα, αφήνοντάς τη λεία και πιο ενυδατωμένη. Η ισορροπημένη της σύνθεση ενισχύει το προστατευτικό στρώμα της επιδερμίδας, περιορίζοντας την αφυδάτωση αφήνοντάς την απαλή, ελαστική και υπέροχα αρωματισμένη , μπορεί να τονώσει τη θηλυκότητα και τη γοητεία σας.

Αναπληρώνει τα θρεπτικά συστατικά της επιδερμίδας στο βαθύτερο στρώμα της και χαρίζει απαλότητα και ελαστικότητα στην επιδερμίδα που διαρκεί. Η πλούσια υφή της εισχωρεί άμεσα στην επιδερμίδα και την τυλίγει με βελούδινη απαλότητα. Κατά την εφαρμογή δίνει την αίσθηση ότι δροσίζει την επιδερμίδα. Από τη στιγμή δε που δοκιμάσετε τη Body Lotion Davidoff Cool Water έχετε ένα λόγο παραπάνω να αφιερώσετε, πολύ ευχάριστα μάλιστα, λίγο περισσότερο χρόνο στην ενυδάτωση του σώματος αφού οι πολυτελείς υφές και το μοναδικό άρωμα της μας χαλαρώνουν ακόμα περισσότερο!.

Το εμβληματικό σετ δώρου είναι σε υπέροχο πολυτελές κουτί και είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνετε την ημέρα των γιορτών μοναδική και συναρπαστική! Ανοίξτε το κουτί και ανακαλύψτε έναν υπέροχο συνδυασμό προϊόντων περιποίησης επιδερμίδας και αρώματος που ταιριάζουν σε κάθε διάθεση!

 

 

 

Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η Parfimo προετοιμάζεται να υποδεχτεί τις γιορτές  προτείνοντας καλλυντικά και μοναδικά αρώματα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση, ολοκληρώνοντας τέλεια τη γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων. Θα σας πείσει πως τα θαύματα των  Χριστουγέννων συμβαίνουν πραγματικά και πως η ατμόσφαιρα και η διάθεση αποκτούν μια μαγική διάσταση! Μοναδικές στιγμές με πολύτιμα δώρα και αρώματα, γιορτάζοντας την κάθε στιγμή!

 

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Parfimo για την χορηγία των προϊόντων!!

 

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ: https://www.parfimo.gr/

2 σχόλια:

  1. Το σετ βγαίνει και σε αντρικό;Σας ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σας και Χρόνια πολλά.Μπορείτε να δείτε τα σετ της DAVIDOFF στο παρακάτω Link:https://www.parfimo.gr/anazitisi/?search=DAVIDOFF&phrase=0&f[sex][]=4&page=1
      Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας.

      Διαγραφή