Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Parfimo Review

 

Parfimo


Αγάπη ή έρωτας;

Γειά σας Glamorous,

<<Έρωτας της ποίησης, Έρωτας του μύθου. Γλυκόπικρο τον λέει η Σαπφώ, λυσιμελή ο Ησίοδος στην αρχή της κοσμογονίας του. Δημιουργός για τους Ορφικούς, φτερωτός  πάρεδρος της Αφροδίτης για τους Ολύμπιους…>>

Η ημέρα του αγίου Βαλεντίνου σε λίγες ημέρες θα είναι εδώ, και οι ερωτευμένοι όλου του κόσμου, θα γιορτάζουν.

Αν και η μέρα αυτή έχει αρκετούς υπερασπιστές και άλλους τόσους πολέμιους, είναι μια πολύ κατάλληλη ευκαιρία να δείξουμε την αγάπη μας στο έτερον ήμισυ.

Ημέρα έρωτα και ρομαντισμού, μας εμπνέει-αν μη τι άλλο,- για να αφιερώσουμε λίγο χρόνο και να μπορέσουμε να προσφέρουμε ένα δώρο-σύμβολο τού πως νιώθουμε στον αγαπημένο μας ή στην αγαπημένη μας.

Δείξτε την αγάπη σας με ένα μοναδικό δώρο και γιορτάστε τον Αγ. Βαλεντίνο στην αγκαλιά του/της αγαπημένης σας!

Στις 14 Φεβρουαρίου προσφέρετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο ένα δώρο αγάπης με νόημα και λάμψη! Ζήστε όπως αρμόζει τη μέρα που είναι αφιερωμένη στον έρωτα και φροντίστε να εντυπωσιάσετε το ταίρι σας χαρίζοντάς του κάποιο μοναδικό άρωμα! Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας, δημιουργήστε την τέλεια ατμόσφαιρα και συμπληρώστε τη ιδανικά με ένα άρωμα που είναι βέβαιο ότι θα συγκινήσει και θα λυγίσει όλες τις αντιστάσεις!

Η Parfimo γιορτάζει μαζί σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες στις καλύτερες τιμές για να κάνετε ένα σούπερ δώρο στο αγαπημένο σας πρόσωπο! Τιμά της εποχή της αγάπης με παιχνιδιάρικα και ρομαντικά λαμπερά αρώματα, που θα λατρέψει κάθε γυναίκα και άντρας. 

Αρώματα που θα κλέψουν ... καρδιές !!!

 


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

To Parfimo  προσφέρει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων για κάθε γούστο. Κάθε μέρα προσθέτουνε και επεκτείνουνε τη συλλογή τους πάνω από 1 εκατομμύριο πρωτότυπα αρώματα και καλλυντικά προϊόντα για να ικανοποιήσουνε και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Θα βρείτε όχι μόνο περίφημα αρώματα και καλλυντικά από όλο τον κόσμο, αλλά και μοναδικά, εξειδικευμένες μάρκες που δεν μπορείτε να βρείτε στα συνηθισμένα αρωματοπωλεία. Το Parfimo προσπαθεί να διατηρήσει τη ηγετική θέση της ως ένας από του μεγαλύτερους προμηθευτές της αρχικής αρώματα και καλλυντικά στην Ελληνική αγορά. Επιλέξτε πάνω από 1 εκατομμύριο πρωτότυπα προϊόντα έτοιμα για άμεση παράδοση από τις αποθήκες τους.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



JAMES BOND 007 FOR WOMEN III


Με άρωμα... Άγιου Βαλεντίνου!

Σε λίγες μέρες, όλα γύρω μας θα γίνουν.. αγαπησιάρικα! Καρδούλες, κουκλάκια, φιλάκια, γλυκάκια, λουλουδάκια, μηνυματάκια, και πάει λέγοντας ,όλα σε πρώτο πλάνο! Κλισέ; Για κάποιους άλλους πάλι ,η μέρα αυτή περιέχει μια ανεξήγητη, περίεργη, ακατανόητη, ανούσια, περιττή, υπερβολική δόση γλυκανάλατων εκφράσεων και καταστάσεων. Όπως και να ‘χει, για κάποιους, η μέρα έχει διαστάσεις… «εθνικής εορτής».

Θυμηθείτε εκείνο το πρώτο καρδιοχτύπι, το πρώτο ραντεβού, το πρώτο φιλί, το πρώτο «χέρι-χέρι», την πρώτη αγκαλιά, το πρώτο φτερούγισμα στο στομάχι, την πρώτη κλεφτή ματιά, τα πρώτα γέλια, τις πρώτες βόλτες, τις πρώτες συνωμοτικές ματιές, την πρώτη έκπληξη. Ελάτε, παραδεχτείτε το: όλα γύρω σας ήταν ροζ κι εσείς, αψηφούσατε επιδεικτικά το νόμο της βαρύτητας… ήσασταν στα σύννεφα, πετάγατε!

Είναι όμορφη αυτή η ελαφρότητα. «Δείτε το θετικά, ανάλαφρα, χαλαρώστε κι απολαύστε το!»

Σίγουρα, τον έρωτα μπορείτε να τον χαίρεστε και να τον γιορτάζετε καθημερινά, αλλά αυτή την ξεχωριστή μέρα, μπορείτε να βλέπετε λίγο πιο ροζ τις καταστάσεις, να βάζετε πιο πολλές καρδούλες στην καθημερινότητά σας κι ακόμα κι αν δεν έχετε τον έρωτα στη ζωή σας, να τον εύχεστε, να τον επιθυμείτε, να τον ονειρεύεστε.

Μπορείτε να δείξετε στην σύντροφο σας πόσο σημαντική είναι για εσάς, χαρίζοντας της ένα όμορφο δώρο.

Τι είναι αυτό λοιπόν που θα την κάνει να καρδιοχτυπήσει; Οι άντρες με εμπειρία θα σας πουν ότι ο πιο γρήγορος δρόμος για να κατακτήσετε την καρδιά μιας γυναίκας είναι αυτός της καρδιάς σου. Και τι πιο ξεχωριστό από ένα άρωμα που θα αντιπροσωπεύει ακριβώς αυτό; Ένα άρωμα τόσο ξεχωριστό, όσο εκείνη.

Το JAMES BOND 007 FOR WOMEN III αποπνέει γοητεία και κομψότητα, ενώ διαθέτει μια διαχρονική ποιότητα – γεγονός που το καθιστά εξαιρετική επιλογή για τον gentleman που θέλει να επισημάνει μια ρομαντική δέσμευση με την επιλογή του δώρου.

Το JAMES BOND 007 FOR WOMEN III είναι ένα ανατολίτικο λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Ένα παθιασμένο άρωμα για την προσωπικότητά σας. Είναι γεμάτο ενθουσιασμό, επιθυμία και πρόκληση και θα βάλει εσάς και όλους τους γύρω σας σε μία αισθησιακή μελωδία.

Δροσερό, ενσαρκώνει την ένταση της πιο χαρούμενης αγάπης, κάθε νέα μέρα τόσο έντονη όσο η πρώτη. Σαγηνευτικό, απαλό και ανάλαφρο.

Ένα απολαυστικά αισθησιακό άρωμα όπου οι δροσερές νότες  του ιλάνγκ- ιλάνγκ, πλουμέριας , ηλιόλουστες νότες του πικάντικου πατσουλί, σανταλόξυλο, βενζοΐνη, και η φρεσκάδα του ανανά και παπάγιας απαθανατίζουν την τρυφερότητα και αποπνέουν αισθησιασμό.

Ενσαρκώνει την ένταση που δημιουργείται όταν βιώνεται το αληθινό πάθος. Είναι ιδανικό για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Δημιουργεί μία ισχυρή ενέργεια που εμβαθύνετέ με δυναμισμό ,μεθυστικό και σαγηνευτικό που όχι απλά ενθουσιάζει, αλλά προκαλεί απόλυτη έλξη.

Όπως ακριβώς και ένα εξαίσιο φιλί, έτσι και το JAMES BOND 007 FOR WOMEN III αναπτύσσει συναισθήματα που γίνονται όλο και εντονότερα.

Σαν ένα παιχνιδιάρικο σφύριγμα των αισθήσεων.

Ένα άρωμαγια μοντέρνες γυναίκες του 21ου αιώνα, κατάλληλο για καθημερινή χρήση.


Τρόπος χρήσης:

Τα αρώματα ξεδιπλώνονται πολύ καλά σ'ένα ζεστό σώμα. Εφαρμόστε στους αστραγάλους, πίσω από τα γόνατα, στη μέσα πλευρά του αγκώνα, στους καρπούς, στο λαιμό, πίσω από τα αυτιά. Αυτά τα σημεία έχουν πολλή καλή ροή αίματος και έτσι διασφαλίζεται το ευνοϊκότερο αποτέλεσμα.

 



LOVE LOVE AT NIGHT


In Love With You!

Αγάπα με όπως θες! Αγάπα με όσο θες! Αγάπα με μόνο!

Ενα τόξο και το βέλος του θεού Έρωτα. Ο Έρως, ο θεός της επιθυμίας, της αγάπης και της ερωτικής έλξης.

Όπως υπάρχουν χίλιοι τρόποι να πεις «Σ΄αγαπώ», έτσι υπάρχουν χίλιοι τρόπο για να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο. Συμβουλές για να ανανεώσεις την σχέση σου, ιδέες για να ξυπνήσεις την φλόγα και να σου μείνει αξέχαστος ο φετινός Βαλεντίνος. Άλλωστε, ένα μπουκέτο λουλούδια κι ένα ρομαντικό δείπνο δεν έβλαψε ποτέ κανένα!

Ένα ερωτικό ραντεβού συνδυάζει τον έρωτα με το ρομαντισμό σε απόλυτο βαθμό, βοηθώντας κάθε ζευγάρι να απολαύσει το πιο ειδυλλιακό βράδυ της χρονιάς.

Φτιαχτείτε, ντυθείτε και στολιστείτε όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα! Για όσους αναζητούν μια επιτυχημένη ερωτική βραδιά στο σπίτι, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να φορέσετε τα «καλά» σας, να περιποιηθείτε την εικόνα σας και να ψεκαστείτε με το πιο σέξι άρωμα που έχετε στην διάθεσή σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξυπνήσετε την πεσμένη σας διάθεση και να αισθανθείτε σαν να είσασταν έτοιμοι να συναντήσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο σε μια τόσο σημαντική ρομαντική έξοδο.

Μέσα σε αυτή την πολύπλευρη συνθήκη αισθήσεων, το LOVE LOVE AT NIGHT αποκτά τη δική του περίοπτη θέση και γίνεται προτεραιότητα στο παιχνίδι της σαγήνης και της γοητείας που στήνουμε με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων.

Περίτεχνο και σοφιστικέ, αγκαλιάζει με έναν τρόπο που ένας στίχος ή ένα αντικείμενο τέχνης συνεπαίρνει τις αισθήσεις. Ένα τέλειο, πολυτελές δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου.

Το LOVE LOVE AT NIGHT  είναι φρουτώδες λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Είναι η επιτομή της αισιοδοξίας και της τέλειας ευτυχίας. Είναι σχεδιασμένο για νεαρές γυναίκες που αγαπούν να ντύνονται και να τραβούν την προσοχή με τα φορέματά τους στολισμένα με πέρλες και πούλιες, διαμάντια, φτερά και διάφανη δαντέλα. Τα φορέματά τους απλώς αποτυπώνουν τη φύση του αρώματος Love Love At Night . Μοντέρνο και εθιστικό είναι κατάλληλο για νυχτερινές εξόδους.

Έχει την ικανότητα να αποδίδει ρομάντζο στη σχέση, να αποκαλύψει εσωτερικευμένα αισθήματα και δουλεύει κάποιες φορές καλύτερα κι από τα λόγια!

Αν θέλετε να είστε τολμηρές το LOVE LOVE AT NIGHT διαθέτει αυτό το "ουάου" που ταιριάζει στην μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μια παθιασμένη ραψωδία έντονου έρωτα. Το άρωμα είναι πανέμορφο, αρμονικό μείγμα που έχει όλα τα συναισθηματικά στοιχεία σε σχέση με τα παιχνίδια αποπλάνησης. Η ευωδιά του είναι κάπως σκοτεινή και τολμηρή, αλλά όχι μελαγχολική. Αντίθετα έχει μια άγρια ομορφιά, ανυπότακτη.

Λανσάρει τα πυροτεχνήματα του με φρουτώδες νότες. Στην κορυφή, το άρωμα αποκαλύπτει νότες από ραβέντι, δροσιστικό περγαμόντο και ζουμερό βατόμουρο. Το γιασεμί και το τριαντάφυλλο είναι ώριμο, ελαφρά ξινό και αισθησιακό. Ηγείται χωρίς υπερβολές και ξεχειλίζει από θηλυκότητα σχηματίζοντας την καρδιά του αρώματος. Οι λουλουδένιες νότες συμπληρώνονται από φραγκοστάφυλο που φέρνει νεότητα και ελαφρότητα. Το drydown συνδυάζει νότες βανίλιας με νότες πραλίνας που γλυκαίνουν με το χρόνο, με την γήινη αίσθηση του πατσουλί και των ξύλων.

Συμβολίζει τη νύχτα και χωρίς αμφιβολία στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου η νύχτα είναι μακρά! Ένα άρωμα που ξεχνάει τους κανόνες και ακτινοβολεί στο σκοτάδι.

Το άρωμα παρουσιάζεται σε μπουκάλι σε σχήμα γυναικείου κορμού και το μωβ του χρώμα συμβολίζει τη νύχτα - το μυστήριο της, τους κινδύνους της. Υποκύψτε στον πειρασμό της νύχτας με το Love Love At Night .


Τρόπος χρήσης:

Το εφαρμόζετε πάντα σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα, ιδανικά μετά το ντους, όταν οι πόροι του δέρματος είναι ανοιχτοί και έτσι θα πετύχετε μεγαλύτερη διάρκεια.



MARC DION TOP NOTCH EXTREME


O δικός σου Βαλεντίνος!

Η αντίδραση των ανδρών, στο μυαλό τους στο άκουσμα της φράσης «Άγιος Βαλεντίνος» , είναι ένα εκκωφαντικό «Άντε πάλι». Δεν τους αρέσει, δεν την καταλαβαίνουνε, καταπιέζονται λίγο με όλο αυτό το κόκκινο και το ροζ που τους περιβάλλει, αλλά στο τέλος της ημέρας «γιορτάζουνε» -με όχι τόσο βαριά καρδιά.

Το αρσενικό φύλο δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο υπάρξεις για την συγκεκριμένη ημέρα που την γιορτάζει όλος ο κόσμος, γιατί από την πλευράς τους πιστεύουν πως δεν χρειάζεται μέσα σε μια ημέρα να σου αποδείξει ο αγαπημένος σου πόσο νοιάζεται για εσένα.. Σκέφτονται πως η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια χαζή επινόηση για εφήβους και δεν αντέχουν την επιβολή ή την αναγκαστική υποβολή πραγμάτων και καταστάσεων.

Απλά να θυμάστε πως οι γυναίκες δεν καταλαβαίνουν μερικές φορές ότι ο τρόπος που κρίνουν τους άνδρες όταν εκδηλώνονται με λιγότερο αγαπησιάρικο τρόπο , είναι ότι αυτές κρίνουν την οποιαδήποτε συμπεριφορά σας με γυναικείους κανόνες και μέτρα. Αλλιώς εκφράζει τον έρωτα ένας άντρας, αλλιώς μια γυναίκα.

Ο άντρας θα το εκφράσει με πιο άκομψο τρόπο, με πιο αδέξιες ίσως κινήσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στο τέλος δεν θα έκανε τα πάντα γι αυτήν.

Άλλωστε, αν πάρουμε το απόσταγμα και τη σκοπιμότητα αυτής της μέρας και κρατήσουμε μόνο το αυθεντικό της υπόθεσης, η μέρα αυτή λοιπόν, υπάρχει ακριβώς για να μας υπενθυμίζει τον έρωτα και τις θετικές του επιδράσεις στην ψυχή και το σώμα μας, που αμέτρητες επιστημονικές έρευνες έχουν τεκμηριώσει. Είναι μια καλή αφορμή, να νιώσουμε ευγνωμοσύνη για τον άνθρωπό μας, να θυμηθούμε όσα μας τράβηξαν κοντά του, να "αγχωθούμε" στην προετοιμασία για να του αρέσουμε όπως κάναμε τον πρώτο καιρό, να βγούμε μαζί σε ένα όμορφο μέρος και να ξαναερωτευτούμε, ανανεώνοντας τους εαυτούς μας και τη σχέση μας.

Μπορεί στην πλειοψηφία οι άντρες να μην το παραδέχονται, ωστόσο κανένας δε μένει ασυγκίνητος από μία ευχάριστη έκπληξη του Αγίου Βαλεντίνου! Αν και το σημαντικότερο δώρο που μπορείς να του κάνεις για τον Άγιο Βαλεντίνο είναι να του αφιερώσεις τον χρόνο και την προσοχή σου, ωστόσο... ας είμαστε ειλικρινείς. Ποιος θα έλεγε όχι στο φινετσάτο MARC DION TOP NOTCH EXTREME!

Το MARC DION TOP NOTCH EXTREME είναι ένα φρέσκο άρωμα για άντρες. Είναι ιδιαίτερα διαρκές, όπως θέλουν όλοι, τρυφερό και φλερτάρει με τον φρουτώδη χαρακτήρα του αλλά χωρίς στοιχεία υποταγής.

Ένα άρωμα δομημένο με σύνθετες, αντικρουόμενες σημειώσεις, αφηγείται την ιστορία της αποπλάνησης που ισορροπεί ανάμεσα στην αυτοσυγκράτηση και την προκλητική εκδήλωση σε μία ακραία αντιπαράθεση που εκφράζεται από τη βαθιά, μυστηριώδη αισθαντικότητα του αρώματος, που μοιάζει σχεδόν παγερή, αδιάφορη, απόκοσμη.

Σαγηνευτικό και προκλητικό περιμένει να αγκαλιάσει το δέρμα σας και την ισχυρή σας προσωπικότητα. Συνδυάζει φρεσκάδα και ένταση, για έναν άντρα που ξέρει ακριβώς τι θέλει.Ζωντανό, αυθεντικό, αρρενωπό. Η βαθιά επιθυμία του άντρα για ελευθερία. Ένα υψηλής ποιότητας άρωμα ,κομψής απλότητας ,πλούσιο σε όμορφα φυσικά αποστάγματα. Κομψό και εκλεπτυσμένο, προκαλεί γλυκύτητα και ζεστασιά.

Ένα άρωμα γεμάτο αισθησιασμό, η μαγεία του οποίου θα σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστός.

Το κομψό, πρωτότυπο μπουκάλι του τραβά την πρώτη εντύπωση με την εμφάνισή του, έτσι κάνει καλή εντύπωση ως δώρο.


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε το άρωμα σε μικρή ποσότητα στα σημεία παλμών του δέρματος για να εναρμονιστεί τέλεια με την προσωπική σας χημεία και να δημιουργήσετε τη μοναδική σας αρωματική υπογραφή.

 

 



Για το τέλος θα ήθελα να σας πω ,πως η εταιρία Parfimo είναι υπέρμαχος της αγάπης και με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε ένα πρωτότυπο δώρο  στον εαυτό μας ή στο άλλο μας μισό, κάτι ακόμα πιο ιδιαίτερο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Μπείτε στο πνεύμα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου με αρώματα από την εταιρία Parfimo και επιτρέψτε στην αίσθηση της όσφρησης να σας ταξιδέψει στις πιο δυνατές σας φαντασιώσεις.

Επιλέξτε αρώματαπου θα ερωτευτείτε...

 

Ευχαριστώ την εταιρία Parfimo  για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.parfimo.gr/

https://www.facebook.com/parfimo.gr

https://www.instagram.com/parfimo.gr/

4 σχόλια:

  1. Valentines Day is coming!Very nice article and beuatiful Parfimo - η δική σας αρωματοποιϊα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβάζω συχνά τα άρθρα σας και σας ευχαριστούμε πολύ για τις ιδέες που μας δίνεται για δώρα.Σίγουρα τώρα ξέρω απο που θα παραγγείλω δώρο για την γυναίκα μου για του Αγ.Βαλεντίνου.Ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια.Χαιρόμαστε να σας δίνουμε ιδέες για όμορφα,ποιοτικά και οικονομικά δώρα.Η εταιρία Parfimo αποτελεί την πιο ιδανική λύση για να κάνετε στο ετερον ήμισυ ένα δώρο που θα εκτιμήσει και θα λατρέψει.Εκτός απο γυναικεία αρώματα,θα βρείτε και αντρικά-εξάλλου μπορείτε να κάνετε ένα πρωτότυπο δώρο στον εαυτό σας.

      Διαγραφή