Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Parfimo review

 

Parfimo


In the rhythm of the carnival!

Γειά σας Glamorous,

Ήρθαν οι Απόκριες! Μάσκες, αποκριάτικα κοστούμια, σερπαντίνες, αποκριάτικοι χοροί, αρώματα, εύθυμη διάθεση γλεντιού, καρναβάλι… Όλα αυτά είναι άμεσα συνδεδεμένα με την περίοδο των Απόκριων!

Επιλέγουμε αποκριάτικη στολή, βιώνουμε ένα κομμάτι της φαντασίας μας και φανερώνουμε στους άλλους καλά κρυμμένες πτυχές του εσωτερικού μας κόσμου/εαυτού. Κατά μια έννοια, εκφράζουμε μια πλευρά του εαυτού μας, συνήθως πιο δημιουργική και απελευθερωμένη, η οποία έχει την ανάγκη να εκδηλωθεί. Μπορεί να έχει τη μορφή μιας κρυφής επιθυμίας, ενός καταπιεσμένου και βασανιστικού φόβου ή ακόμα, μιας δημιουργικής εκτόνωσης από την καθημερινή καταπίεση των υποχρεώσεων.

Είναι γεγονός ότι η καθημερινότητα και οι απαιτητικοί της ρυθμοί, οι συσσωρευμένες ευθύνες στο σπίτι και στην εργασία, απαιτούν την απόλυτη προσοχή και αφοσίωση και για το λόγο αυτό, ο χρόνος χαλάρωσης που διαθέτει κανείς είναι αυστηρά περιορισμένος.

Στη διάρκεια των Απόκριων, λοιπόν, δίνεται σε όλους η ευκαιρία να εξερευνήσουν, με ασφάλεια και καθόλου ριψοκίνδυνα, μια διαφορετική πλευρά του εαυτού τους και να «υποδυθούν» για λίγο κάτι ασυνήθιστο και ξεχωριστό!

Ήρθε λοιπόν η ώρα να βαφτείτε ,να φορέσετε το αποκριάτικο κουστούμι που σκέφτεστε να φορέσετε φέτος τις Απόκριες ή που έχετε ήδη φορέσει τα προηγούμενα χρόνια , καθώς τα πιο διάσημα καρναβάλια της χώρας μας δίνουν την τέλεια αφορμή για μια αναζωογονητική απόδραση σε γιορτινούς ρυθμούς.

Απολαύστε ένα υπέροχο ξεφάντωμα, ταυτόχρονα με τον ερχομό της Άνοιξης. Γι’ αυτό λοιπόν, «ντυνόμαστε» πολύχρωμα, με πρωταγωνιστή της «παρέλασης» τα αρώματα για γυναίκες από την εταιρία Parfimo!

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

 

To Parfimo προσφέρει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων για κάθε γούστο. Κάθε μέρα προσθέτουνε και επεκτείνουνε τη συλλογή τους πάνω από 1 εκατομμύριο πρωτότυπα αρώματα και καλλυντικά προϊόντα για να ικανοποιήσουνε και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Θα βρείτε όχι μόνο περίφημα αρώματα και καλλυντικά από όλο τον κόσμο, αλλά και μοναδικά, εξειδικευμένες μάρκες που δεν μπορείτε να βρείτε στα συνηθισμένα αρωματοπωλεία. Το Parfimo προσπαθεί να διατηρήσει τη ηγετική θέση της ως ένας από του μεγαλύτερους προμηθευτές της αρχικής αρώματα και καλλυντικά στην Ελληνική αγορά. Επιλέξτε πάνω από 1 εκατομμύριο πρωτότυπα προϊόντα έτοιμα για άμεση παράδοση από τις αποθήκες τους.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


POLICE TO BE THE QUEEN


Άρωμα καρναβαλιού!

Ήρθε αυτή η στιγμή του χρόνου! Για κάποιους, είναι η πιο υπέροχη! Φέτος οι Απόκριες, «ντύνουν» ολόκληρη την πόλη με χρώματα, σερπαντίνες και μεγάλες δόσεις κεφιού και χαράς. Ημέρες ξεφαντώματος, με καρναβαλικές εκδηλώσεις, πάρτι και ποικίλα δρώμενα.

Μια φαντασμαγορική παρέλαση από άρματα μετατρέπετε σε σκηνή για καλοντυμένους μασκαράδες. Φωτιές, μουσική, χρώματα, σόου και ζογκλέρ ζωντανεύουν τις πιο ωραίες στιγμές σας σε αυτήν την πολύχρωμη παλέτα χρωμάτων, ήχων και αρωμάτων.

Το καρναβάλι είναι μια από τις αγαπημένες γιορτές μικρών και μεγάλων.  Συχνά οι άνθρωποι προσδιορίζουν τις Απόκριες ως την εποχή εκείνη του χρόνου που τους επιτρέπει να ξεσκάσουν και να γλεντήσουν.  Όμως, υπάρχει πληθώρα γιορτών και ευκαιριών στη σύγχρονη ζωή για να διασκεδάσει και να ξεσκάσει κανείς.  Γιατί λοιπόν να τονίζεται τόσο η σημασία του καρναβαλιού;  Υπάρχει επομένως ένα δεύτερο, βαθύτερο επίπεδο στο σχόλιο αυτό σχετικά με την ευκαιρία που προσφέρει το καρναβάλι, μια υπολανθάνουσα ψυχολογική ανάγκη. Πρόκειται για το στοιχείο της μεταμφίεσης.

Οι Απόκριες αποτελούν την τέλεια εποχή για να μεταμορφωθείτε σε κάτι εντελώς διαφορετικό από την καθημερινότητα σας, ξαφνιάζοντας φίλους και γνωστούς!

Άλλωστε, οι Απόκριες είναι η μόνη εποχή του χρόνου που ντύνεστε και κανείς δεν σας κατηγορεί για το πώς είστε ή φέρεστε. Είναι η εποχή που απελευθερώνετε το παιδί που έχετε μέσα σας, βάζετε την φαντασία σας να δουλέψει και μεταμφιέζεστε σε ό, τι σας κάνει να αισθάνεστε μαγικά.

Βάλτε για άλλη μία χρονιά τα γιορτινά σας για να υποδεχτείτε την πιο αριστοκρατική και ρομαντική αποκριάτικη γιορτή με το άρωμα POLICE TO BE THE QUEEN.

Το άρωμα POLICE TO BE THE QUEEN είναι ένα φρουτώδες λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Προκαλεί έναν αέρα μυστηρίου, αποπλάνησης και αισθησιασμού. Άγνωστοι μεταξύ αγνώστων πίσω από τις μάσκες τους. Με το POLICE TO BE THE QUEEN στο βάθος να συνοδεύει τις προαιώνιες κινήσεις του φλερτ. Μέχρι που βάζετε ως ανορθόδοξο πεσσό ένα μπουκάλι POLICETO BE THE QUEEN στην σκακιέρα και το προχωράτε αποφασιστικά ως βασίλισσα σε ένα πολεμικό "σαχ". Κι εκείνος ρίχνει τον βασιλιά του στο ταμπλό ηττημένος απ΄αυτό το αναπάντεχο κακό που τον βρήκε...με την μορφή του πικρού κέδρου, κόντρα στο γλυκόπικρο πατσουλί, μόσχου και βανίλιας,  το τρυφερό το άνθος του γιασεμιού και της βιολέτας μαζί με την υπόνοια γυναικείου δέρματος, ο εκρηκτικός ενθουσιασμός που περιγράφεται με ένα μείγμα από πορτοκάλι, μανταρίνι, petit grain και παρουσία κόκκινων μούρων. Η θηλυκότητα και ο αισθησιασμός αφηγούνται, που συνοδεύονται από ζουμερή γλύκα ροδάκινου και ανανά. "Κανένα εμπόδιο να ενωθούν πιστές ψυχές "

Και μέσα στους συρμούς των καρναβαλιστών την αναζητεί κατόπιν με το μείγμα απορίας, θαυμασμού και πρόκλησης που προοιωνίζει όλα τα μεγάλα πάθη. Ναι..."Αναζητείς το POLICE TO BE THE QUEEN, θέλω να του ψιθυρίσω συνωμοτικά στο αυτί.

Για να απεικονιστεί ο παράξενος κόσμος του καρναβαλιού, όλα πρέπει να είναι υπερβολικά. Και για να αποτυπωθεί η ατμόσφαιρά του, ο αισθησιασμός πρέπει να αυξηθεί. Επιδεικτικό, μια βασική καρναβαλική έννοια που ενέπνευσε το έργο του σχεδιαστή. Το καπάκι είναι μια εντυπωσιακή κορώνα που συγκαλύπτει και εξωραΐζει. Το μπουκάλι αντικατοπτρίζει γυναικεία μορφή. Σαν αποκριάτικη στολή, ξεσηκώνει τις αισθήσεις και προσθέτει την αίσθηση του μυστηρίου.

Το άρωμα παρουσιάζεται όμορφα συσκευασμένα, κάνοντας το μπουκάλι μια έντεχνη απόλαυση για τον εαυτό σας ή για δώρο.


Tρόπος χρήσης:

Εφαρμόζουμε το άρωμα αμέσως μετά το μπάνιο, που η επιδερμίδα είναι καθαρή, στεγνή και οι πόροι του δέρματος ανοιχτοί. Έτσι θα επιτύχουμε καλύτερη απορρόφηση του αρώματος.




SALVADOR DALI SUN & ROSES


Carnival party!

Πριγκίπισσες, μαρκήσιοι, βαρόνοι και κόμισσες που φορούν βενετσιάνικες στολές σουλατσάρουν, χαρίσουν πολλά υποσχόμενα χαμόγελα και μας ταξιδεύουν σε άλλη εποχή. Ο χρόνος φαίνεται να σταμάτησε κάπου εκεί στα χρόνια της Αναγέννησης, βλέποντας να περπατούν στο δρόμο φιγούρες άλλης εποχής, βγαλμένες από το καρναβάλι.

Αυτό το μυστήριο, οι μάσκες με τα ανέκφραστα πρόσωπα και τα πανάκριβα κοστούμια μιας άλλης εποχής, δημιουργούν το απαραίτητο μυστήριο και πάντα κρύβουν μια ανυπέρβλητη γοητεία (αυτή του άγνωστου, που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο...), συνθέτουν για μια ακόμα χρονιά ένα μαγικό καμβά, πάνω στον οποίο μπορεί κανείς ν' αφήσει την φαντασία του να οργιάσει.

Μια εποχή παραμυθιού που «πλέκει» μέσα στο πολύχρωμο χρυσαφένιο χρώμα της μασκαράτας και έθιμα που στόχο έχουν τη διασκέδαση, το πικάντικο κουτσομπολιό και το σκανδαλιάρικο περίπαιγμα των αποκριών.

Μια αυθόρμητη γιορτή που σε κάνει να ξεχνάς για λίγο την καθημερινότητα και σου αποδεικνύει ότι για να διασκεδάσεις με την ψυχή σου, δε χρειάζεσαι τα καλά σου ρούχα και κυριλέ σκηνικά. Αρκεί να αφεθείς στους ρυθμούς της μουσικής χορεύοντας μασκαρεμένος κάτω από μια βροχή κονφετί.

Το καρναβάλι είναι εκείνη η γιορτή που έρχεται ακριβώς την κατάλληλη στιγμή , λίγο πριν έρθει επιτέλους η Άνοιξη με την αισιοδοξία της , για να μας θυμίσει τι θα πει «ξεφάντωμα». Αν το σκεφτείτε, αυτή η λέξη πάντα παραπέμπει στην καρναβαλική διάθεση και περιέχει μια επιθυμία να το ρίξουμε έξω, να διασκεδάσουμε μέχρι τελικής πτώσεως και να ξεχάσουμε οτιδήποτε μας απασχολεί μέσα στην καθημερινότητα.

Μπορείτε να μεταμφιεστείτε, να πάτε σε πάρτι, να χορέψετε μέχρι τελικής πτώσεως και να νιώσετε όλη την ελευθερία που σας προσφέρει το καρναβαλικό σας μασκάρεμα. Το SALVADOR DALI SUN & ROSES κρατάει ζωντανή την ανάγκη για χαρά, κέφι, μουσική και διασκέδαση που τόσο λείπει από την καθημερινότητά μας.

Το SALVADOR DALI SUN & ROSES είναι ένα φρουτώδες λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες.

Ενσαρκώνει αυτά τα χρώματα με τις εκρήξεις της φρεσκάδας των εσπεριδοειδών, μέσω της γλυκύτηταςκαι φέρνει στο νου την αύρα και το μυστήριο.. Αφήστε το πάρτι να ξεκινήσει με αυτό το πολυτελές μείγμα από νότες τριαντάφυλλο, βιολέτα και κρίνο της κοιλάδας, μήλο, ροζ γκειπ φρουτ , περγαμόντο και μια υπέροχη βάση από λευκό μόσχο, σανταλόξυλο, κέδρος και βανίλια.

Ένα γιορτινό, αισθησιακό και ζεστό άρωμα που χαροποιεί. Είναι ένα άρωμα, που σας τυλίγει σε μια ζεστή ομίχλη.

Το SALVADOR DALI SUN & ROSES είναι ο πιο όμορφος αγγελιοφόρος των αναμνήσεων και των ευτυχισμένων στιγμών. Μια ατελείωτη πηγή έμπνευσης στα γυναικεία χείλη, που είναι η ενσάρκωση της αγάπης και του πάθους.

Ένα σαγηνευτικό άρωμα που μας βυθίζει στον κόσμο της τέχνης και του αισθησιασμού.

Το SALVADOR DALI SUN & ROSES περικλείεται σε μια ζωντανή, παιχνιδιάρικη φιάλη χρωματισμένη σε ροζ, εμπνευσμένο από τον Σαλβαδόρ Νταλί που σκιαγράφησε ένα μπουκάλι εμπνευσμένο από τα αισθησιακά χείλη και τη μύτη της θεάς της ομορφιάς και της αγάπης Αφροδίτης.

Tρόπος χρήσης:

Ψεκάστε το άρωμα στον καρπό σας, το λαιμό, τον αγκώνα και άλλα σημεία παλμού.

 

 


Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως μέσα στην τρέλα του κεφιού, στους χορούς, στα γλέντια αλλά και στη σάτιρα του καρναβαλιού, οι μέρες της Αποκριάς πλησιάζουν στο τέλος τους και παράλληλα όλες οι εκδηλώσεις ανά τον κόσμο κορυφώνονται σε κάθε χώρα. Γιορτάστε αποχαιρετώντας το Βασιλιά Καρνάβαλο με τα προϊόντα της εταιρίας Parfimo με έναν διαφορετικό τρόπο! Θα σας δώσουν το αίσθημα της ελευθερίας ,θα σας γεμίσουν χαρά́, και μην ξεχνάτε πως η ευτυχία κρύβει μέσα της ένα ξεχωριστό́ άρωμα, το δικό́ σας. Μας συνεπαίρνουν , ξυπνούν  τις αναμνήσεις μας και κατακτούν το μυαλό́ με την πολυτέλεια τους, προσφέροντας χαμόγελα που αποπλανούν, αναδύοντας γλυκά αρώματα.

 

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Parfimo για την χορηγία των προϊόντων!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.parfimo.gr/

 https://www.facebook.com/parfimo.gr

 https://www.instagram.com/parfimo.gr/

 

5 σχόλια:

  1. Carnival party yeahhh!Πολύ ωραίο μπουκάλι το police ,ταιριάζει εαν και το φοβήθηκα μόλις το είδα.Θα το αγοράσω γιατί είναι μια ωραία προσθήκη για την συλλογή μου με τα αρώματα!
    Ευχαριστούμε για τις ωραίες προτάσεις σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας.Εαν δείτε στο site της Parfimo :https://www.parfimo.gr/ θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα αρώματα για την συλλογή και και πολύ οικονομικά!

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα σας, μπορείτε να με ενημερώσετε για τα αρώμα dali πόσα είναι περίπου έχει βγάλει η συγκεκριμένη εταιρία;Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας.Τα αρώματα SALVADOR DALI είναι πολλά και τα μπουκάλια τους είναι έργα τέχνης.Μπορείτε να δείτε όλα τα αρώματα εδώ:https://www.parfimo.gr/anazitisi/?search=SALVADOR%20DALI%20&phrase=0

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή