Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Parfimo review


Parfimo


Όλα τα πήρε το καλοκαίρι!

Γειά σας Glamorous,

Το καράβι πλέει στον ορίζοντα όπως το καλοκαίρι πάνω στο χρόνο. Μπορεί να μη γνωρίζεις τον προορισμό του, αλλά ξέρεις ότι στο τέλος θα ρίξει την αλυσίδα και οι επιβάτες θα βγουν σαν λέξεις από θυμωμένο στόμα. Το καλοκαίρι τελειώνει λες και είναι απόγευμα Κυριακής που αργεί να νυχτώσει.

Πολλές φορές το «από Αύγουστο χειμώνα» θυμίζει κάποιον που βιάζεται ,ευτυχώς που υπάρχει και το «από Μάρτη καλοκαίρι» για να φέρνει τα πράγματα σε μία ισορροπία.

Ο Σεπτέμβριος κάνει γρήγορα την άχαρη δουλειά. Δύο-τρεις βροχές στην αρχή και ξεπλένει τις ψευδαισθήσεις. Και το καλοκαίρι φεύγει χωρίς καν να το πάρεις είδηση, όπως, σβήνει μία λάμπα το ξημέρωμα.

Οι αντιθέσεις και οι αντιφάσεις δεν οδηγούν πουθενά, ειδικά όταν έχεις τον Σεπτέμβριο να έρχεται προς τα πάνω σου. Διότι τον Σεπτέμβριο, ακόμα και αν δεν έχεις φύγει, πρέπει να επιστρέψεις. Ο Σεπτέμβρης είναι ένας σκληρός, ένας απάνθρωπος μήνας. Μπαίνεις στην αρένα και είναι όλα τα θηρία γύρω σου. Και ο χειμώνας, αυτή η «έντιμη» εποχή, είναι πιο κοντά απ’ ότι νομίζεις. Είναι μέσα στη ντουλάπα σου, μυρίζει ναφθαλίνη.

Το μόνο παρήγορο είναι πως πλέον οι εποχές γυρίζουν πιο γρήγορα και μέχρι να ξεψυχήσει το ένα καλοκαίρι, έρχεται το άλλο.

Το καράβι, λοιπόν, που πλέει στον ορίζοντα πάει προς τη επιστροφή. Σε λίγο η θάλασσα θα πάρει πίσω τη γραμμή με τα απόνερα. Το καλοκαίρι τελειώνει μαζί με τις ψευδαισθήσεις, τα λουκέτα κλειδώνουν και ο κόσμος μπαίνει πάλι σε μία τάξη.

Αποχαιρετάμε το καλοκαίρι με γυναικεία αρώματα από την εταιρία Parfimo αιχμαλωτίζοντας την αίσθηση των διακοπών αυτή από όπου το αεράκι περνάει μέσα από τα μαλλιά μας.

 

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

 

To Parfimo προσφέρει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων για κάθε γούστο. Κάθε μέρα προσθέτουνε και επεκτείνουνε τη συλλογή τους πάνω από 1 εκατομμύριο πρωτότυπα αρώματα και καλλυντικά προϊόντα για να ικανοποιήσουνε και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Θα βρείτε όχι μόνο περίφημα αρώματα και καλλυντικά από όλο τον κόσμο, αλλά και μοναδικά, εξειδικευμένες μάρκες που δεν μπορείτε να βρείτε στα συνηθισμένα αρωματοπωλεία. Το Parfimo προσπαθεί να διατηρήσει τη ηγετική θέση της ως ένας από του μεγαλύτερους προμηθευτές της αρχικής αρώματα και καλλυντικά στην Ελληνική αγορά. Επιλέξτε πάνω από 1 εκατομμύριο πρωτότυπα προϊόντα έτοιμα για άμεση παράδοση από τις αποθήκες τους.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



MOSCHINO PINK BOUQUET



Σσσσ… μην ξυπνάς ακόμα το Σεπτέμβρη!

Σεπτέμβριος: μήνας σήμα κατατεθέν την επιστροφής από τις διακοπές και είναι άμεσα συνδεδεμένος με το μελαγχολικό χρώμα του φθινοπώρου, γεγονός που  επηρεάζει αρνητικά τη διάθεσή μας. Αλλά είναι και ο μήνας με την εντονότερη διάθεση από μέρους μας για ανανέωση.

Μια διάθεση να ξεκινήσουμε από την αρχή. Να αφήσουμε πίσω με το καλοκαίρι που φεύγει, όλα όσα μας βάρυναν και να ξεκινήσουμε από την αρχή.

Το τέλος του καλοκαιριού, πάντα μοιάζει λίγο με την αρχή ενός νέου χρόνου. Από την εποχή του σχολείου ακόμα, όταν ο Σεπτέμβρης μύριζε μπλε τετράδια και φρεσκοξυσμένα μολύβια. Τότε που όλα έμοιαζαν να αρχίζουν ξανά με τη νέα σχολική χρονιά, αφήνοντας πίσω την ανεμελιά και την ξενοιασιά των διακοπών, μαζί με ανάμεικτα συναισθήματα λύπης και ενθουσιασμού γι’ αυτό που φεύγει κι αυτό που έρχεται.

Σημασία έχει να νιώθεις ακόμα εκείνο το γλυκό παλαντζάρισμα ανάμεσα στα συναισθήματα λύπης και ενθουσιασμού γι’ αυτό που φεύγει κι αυτό που έρχεται…

Μια διάθεση να ξεκινήσουμε από την αρχή!

Η αρχή της σεζόν αποζητά μια βελτίωση στην όψη και τη διάθεση μας… Διατηρούμε λοιπόν ζωντανές τις όμορφες αναμνήσεις του καλοκαιριού, αλλά αρχίζουμε σιγά σιγά να οργανωνόμαστε για τη νέα σεζόν που ξεκινάει.

Η καλύτερη ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε την μουντή διάθεση μας είναι το άρωμα MOSCHINO PINK BOUQUET χαρίζοντας λίγο ακόμη καλοκαίρι, διεγείροντας το νου σε αναμνήσεις από διακοπές, βουτιές, θάλασσες, αμμουδιές και μπόλικο ήλιο, στιγμές ξεγνοιασιάς και ευτυχίας.

Το MOSCHINO PINK BOUQUET είναι ένα φρουτώδες λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Ενα άρωμα αφιερωμένο στη χαρισματική γυναίκα, η οποία θέλει πάνω από όλα να διασκεδάζει. Είναι γεμάτο ενθουσιασμό, επιθυμία και πρόκληση και θα βάλει εσάς και όλους τους γύρω σας σε μία αισθησιακή μελωδία.

Η ζωηρή του σύνθεση εκπέμπει μια φωτεινή και έντονη ενέργεια. Ένα άρωμα συνώνυμο της ζωντάνιας και του ενθουσιασμού όπου οι αισθήσεις αιχμαλωτίζονται με ιδιαίτερα έντονες νότες κορυφής απο βατόμουρο, ανανά και την εκρηκτική φρεσκάδα του περγαμόντου, μεσαίες νότες απο παιώνια, κρίνο της κοιλάδας, βιολέτα που ξυπνά απολαυστικά από το συνδυασμό της αιωνιότητας που εντείνεται από το μυστηριακό γιασεμί και νότες βάσης απο ροδάκινο, κέικ με τζίντζερ, μόσχο και βρύα δρυός που μετατρέπουν το άρωμα σε έναν γλυκό εθισμό.. Αυτή η συμφωνία κρύβει μέσα της την απόλυτη επιθυμία.

Eίναι ανάλαφρο και «ζουμερό» άρωμα. Η βελούδινη απαλότητα των πέταλων που ενισχύονται από φρεσκάδα και κατασταλάζουν σε μια έκρηξη που μας γεμίζει καλοκαιρινές αναμνήσεις. Γεμάτο αισθησιασμό, δημιουργεί αίσθηση ελευθερίας και αποπλάνησης. Γεμάτο ζωή, αντικατοπτρίζει τον κόσμος της μοντέρνας γυναίκας. Ένα άρωμα που αναγνωρίζει την χαρά των απεριόριστων επιλογών. Μια ακαταμάχητη σύνθεση που σου θυμίζει ότι «η ζωή είναι όμορφη».

Το MOSCHINO PINK BOUQUET είναι ένα εκπληκτικό και παιχνιδιάρικο άρωμα που θυμίζει έντονη νεότητα και μέρες χωρίς προβλήματα. Έρχεται σε ένα ρομαντικό μπουκάλι σε που έχει σχεδιαστεί ως μια μικρή καρδιά με κρυστάλλινες πινελιές.


Τρόπος χρήσης:

Ψεκάστε το άρωμα πάνω από το κεφάλι και τους ώμους έτσι ώστε το άρωμα να καθίσει απαλά.

 


FORD MUSTANG MUSTANG 50 YEARS


Το τέλος του καλοκαιριού, μια δυναμική αρχή!

Και να ’μαστε λοιπόν αντιμέτωποι με το φευγιό εκείνης της εποχής που δεν διαπραγματεύεται την πρώτη θέση στις προτιμήσεις μας. Ένα ακόμα καλοκαίρι μας αφήνει δίνοντας όμως την υπόσχεση της επιστροφής του. Δεν μας λέει αντίο - για κάποιους αυτό σημαίνει αποχωρισμός. Χρόνο μας προσφέρει για να αισθανθούμε την (προσωρινή) έλλειψή του.

Ένα από τα πολλά μοναδικά αυτής της εποχής είναι ότι κάθε χρονιά βρίσκει εκείνο το «κάτι» για να το χαρακτηρίσει. Να του δώσει εκείνη την «εικόνα» που αρνείσαι να ξεχάσεις. Δεν είναι το που βρέθηκες ή για το για πόσες μέρες. Είναι το ίδιο το καλοκαίρι.

Είναι πολλές οι «καταστάσεις» που κατάφεραν να εισχωρήσουν στην έννοιά του και άλλες τόσες που θα τις ανακαλύψεις στα δύσκολα βράδια που συνήθως προσπαθείς να βάλεις σε κάποια «τάξη» τις σκέψεις και τα θέλω σου.

Και μετά το φευγιό του, τι;

Δεν είναι εύκολο να νιώθεις το καλοκαίρι μέσα σου τις υπόλοιπες τρεις εποχές του χρόνου. Αυτό δεν σχετίζεται με την ομορφιά των εποχών που μπορούν να απολαύσουν οι αισθήσεις σου. Περισσότερο «αγγίζει» τα συναισθήματα – και για πολλά από αυτά δεν έχουν βρεθεί οι κατάλληλες λέξεις για να τα περιγράψουν.

Αυτό το τελευταίο είναι εκείνο που διατηρεί ζεστή τη σκέψη μας στα κρύα βράδια που θα έλθουν. Ίσως μπροστά μας να είναι οι εποχές της αναθεώρησης της σκέψης μας. Μπορεί να είναι η περίοδος των αποφάσεων για ένα καλύτερο (για εμάς) αύριο. Ενδεχομένως μας προσφέρεται ο χρόνος του ξεκαθαρίσματος των πραγματικών δικών μας θέλω από τα δήθεν δικά μας. Ακόμα μπορεί η περίοδος που έρχεται να είναι εκείνη που χρειάζεται η λογικής μας (μετά τα βιώματα του καλοκαιριού) προκειμένου να διαπραγματευτεί την παραχώρηση μεγαλύτερου «κομματιού» της στο συναίσθημα.

Αν τέλος επιθυμείτε μια δυναμική αρχή αυτή την εποχή το  FORD MUSTANG MUSTANG 50 YEARS μας δείχνει πως δεν θα πρέπει να «σπαταλάμε» τη μοναδικότητα αυτής της εποχής ακολουθώντας κατά βήμα αποκλειστικά και μόνο τα προστάγματα της λογικής μας.

Το FORD MUSTANG MUSTANG 50 YEARS είναι ένα γλυκό ι ένα ελαφρύ και φρουτώδες άρωμα σχεδιασμένο με γνώμονα τις γυναίκες δράσης, αποδεικνύει ότι τα αρώματα εμπνευσμένα από τα δυναμικά αυτοκίνητα Ford Mustang σίγουρα δεν είναι μόνο για άνδρες!

Mπορεί να σας δώσει τη βιασύνη να νιώθετε τον άνεμο να φυσάει στα μαλλιά σας καθώς τρέχετε στον αυτοκινητόδρομο. Το άρωμα ανοίγει με τις μοναδικές νότες κορυφής από εσπεριδοειδές πικρό πορτοκάλι, εξωτικό νερόλι και ζουμερό βατόμουρο. Στη συνέχεια, το άρωμα μεταφέρεται στις νότες καρδιάς του απόλυτου γλυκού άνθους πορτοκαλιάς και του απόλυτου λουλουδιού αραβικού γιασεμιού. Το άρωμα τελειώνει με τις νότες βάσης από εκλεπτυσμένο πατσουλί και ζεστό, χρυσαφένιο μέλι. Νότες που ενισχύουν την εμπειρία, χαρίζοντάς σου μια έκρηξη ενέργειας ή την απαραίτητη ώθηση για να αδράξεις τη μέρα σου.

Είναι ένα ταξίδι ισχυρής αποπλάνησης μέσα από τα μάτια μιας γυναίκας. Παρασυρθείτε από τη δύναμη, την ταχύτητα και τη χάρη και των αυτοκινήτων Mustang με αυτό το άρωμα!

Δυναμικό, συναρπαστικό, δεσπόζει αποπνέοντας κομψότητα και μια αναζωογονητική αρωματική έκρηξη που ανανεώνει μυαλό, σώμα και ψυχή δημιουργώντας μια αύρα δυναμισμού για αισθησιακές καθημερινές και βραδινές περιστάσεις  για χρήση καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Παράλληλα, το αντιπροσωπευτικό τους μπουκάλι με τη σιλουέτα ενός καλπάζοντας ασημένιου αλόγου θα  διακοσμήσει με γούστο το ράφι ή το μπουντουάρ σας.


Τρόπος χρήσης:

Αρωματίστε με το FORD MUSTANG MUSTANG 50 YEARS το εσωτερικό των καρπών και των αγκώνων, τον λαιμό και το ντεκολτέ σας και μαγέψτε τους πάντες στο πέρασμά σας.

 



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως μια μυρωδιά, ένα άρωμα μπορεί να ξυπνήσει μνήμες αλλά και να συνδέσει συγκεκριμένα πράγματα με μια εποχή. Τα αρώματα της εταιρίας Parfimo είναι ένα ταξίδι στον καταπληκτικό και πανέμορφο κόσμο των αισθήσεων. Όποιο άρωμα κι αν επιλέξετε να θυμάστε πως σημασία έχει να σας ταξιδεύει, να σας ελευθερώνει, να σας γεμίζει χαρά́ .

Κάθε στιγμή ευτυχίας, όπως και κάθε ταξίδι κρύβει μέσα του το δικό του άρωμα.



Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Parfimo για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.parfimo.gr/

https://www.facebook.com/parfimo.gr

https://www.instagram.com/parfimo.gr/

 

4 σχόλια:

  1. Αγοράζω χρόνια το αντρικό FORD MUSTANG και είναι πολύ ωραίο άρωμα,φαντάζομαι το ίδιο και το γυναικείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. Όντως τόσο το αντρικό ,όσο και το γυναικείο είναι καταπληκτικά αρώματα με και αποπνέουν δυναμική. Στην Parfimo μπορείτε να δείτε όλη την γκάμα αρωμάτων με πολύ οικονομικές τιμές:https://www.parfimo.gr/anazitisi/?search=ford&phrase=0

      Διαγραφή
  2. Ωραιο άρθρο ,φωτογραφία που θυμίζει Cappella Sistina και θεικό άρωμα απο την Parfimo.Ευχαριστούμε που μας συστήσατε αυτην εταιρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σας, ευχαριστούμε για το σχόλιο σας .Η εταιρία Parfimo έχει κερδίσει το γυναικείο και αντρικό κοινό παγκοσμίως καθώς τα προϊόντα τους έχουν ποιότητα και έχουν τις καλύτερες τιμές παγκοσμίως.

      Διαγραφή