Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Glossy review

 

Glossy


Η ομορφιά έχει χρώμα... το χρώμα του Αυγούστου!

Γειά σας Glamorous,

One step at a time…”. ‘Έτσι τον προχωράμε αυτόν τον μακρύ Αύγουστο: βήμα-βήμα, μέχρι να ξαναμπούμε σε ρυθμούς καθημερινότητας – ρουτίνας – υποχρεώσεων. Κι εκεί που λέμε ότι τα καταφέρνουμε, το μυαλό μας αυτονομείται και κάνει πισωγυρίσματα σε μέρες γεμάτες ήλιο, θάλασσα, ανεμελιά. Και φτου κι απ’ την αρχή να το επαναφέρουμε στην τάξη.

Όπως καταλαβαίνετε, ακόμα ζούμε την μετα-καλοκαιρινή άρνησή μας και κάπως έτσι πιάνουμε τον εαυτό μας να «πνίγεται» ώρες -ώρες. Είμαστε έτοιμη να μπούμε στο πρώτο πλοίο της γραμμής και να αποδράσουμε ξανά. Είναι δυνατόν να «φοβόμαστε» τόσο την ολική επαναφορά στην πραγματικότητα;

Tο τέλος του καλοκαιριού είναι μια ελαιογραφία και τι καλύτερο από το να του δώσουμε χρώμα και ζωντάνια φορώντας το αγαπημένο μας lipgloss. Τα βαμμένα χείλη παίζουν κυρίαρχο ρόλο στο μακιγιάζ και καταφέρνουν να αλλάξουν ολόκληρο το πρόσωπο καθώς συμπληρώνουν αρμονικά κάθε  εμφάνιση.. Λατρεύουμε τα lipgloss. Λατρεύουμε το τρόπο που μπορούν να ζωντανέψουν το πρόσωπό μας, την ευκολία με την οποία μπορούν να μας μεταφέρουν από το πρωί στο βράδυ και πολλές φορές την αίσθησή τους.

Μην ξεχνάτε ένα ζευγάρι ζουμερά χείλη είναι πάντα επίκαιρα, ανεξαρτήτως εποχής, καιρού ή ντυσίματος. Αυτή την εποχή, πειραματιστείτε με διαφορετικές αποχρώσεις και αναδείξτε το κάθε look σας. Επιλέξτε το χρώμα που σας ταιριάζει και τραβήξτε όλα τα βλέμματα στα χείλη σας!

Αν βρίσκεσαι στην αναζήτηση νέων αποχρώσεων που θα φωτίσουν το πρόσωπο σας, τότε τα lipgloss Glossy αναδεικνύουν τον πιο φρέσκο εαυτό σας.


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

H επίσημη έναρξη της επιχείρησης Glossy εγινε Φεβρουάριο 2022 και στόχος της ιδρύτριας Καζάκη Ειρήνη είναι να αισθάνονται όλο και περισσότερα κορίτσια καλύτερα με τον εαυτό τους, την εμφάνιση τους και τη γενικότερη ψυχολογία τους για να αντιμετωπίζουν μετά διαφορετικά τη καθημερινότητα τους ή και τη ζωή τους. Η φιλοσοφία της πάνω σε αυτό είναι ότι δεν πουλάει απλά ένα προϊόν. Δεν της αρέσει καν η λέξη επιχείρηση-πώληση. Δεν το βλέπει ούτε το είδε ποτέ έτσι. Η Glossy πέρα από κοινότητα είναι τρόπος ζωής και αυτό θέλει να περάσει.

Αν έστω και μια κοπέλα φορέσει glossy και αισθανθεί καλύτερα και καταφέρει κάτι με αυτό, ο στόχος της έχει επιτευχθεί.

 


Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


 

BRITNEY & B.B.4.E & GALAXY EX & IBIZA & SPIRIT & MIRACLES

 



Say it with a kiss!

Ένα ανάστατο καλοκαίρι, η σύγκρουση του ζεστού με το κρύο, ο αισθησιασμός που γίνεται ένα με το δέρμα. To καλοκαίρι είναι η εποχή που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά και τονίζει τη θηλυκότητα μας. Είναι ένα καλοκαιρινό όνειρο οι αποχρώσεις της φύσης.

Τον Αύγουστο δίνουμε γεύση και ζωντάνια με τον καλύτερο τρόπο. Οι τελευταίες αυγουστιάτικες ημέρες μας προτρέπουν να τολμήσουμε με ζωντανά χρώματα στα χείλη μας.

Το χρώμα στα χείλη γενικότερα, είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να δώσουμε fun διάθεση στο μακιγιάζ μας και με μια κίνηση να φωτίσουμε όλο μας το πρόσωπο. Έχει την ικανότητα να αλλάζει τη διάθεσή μας! Και επειδή το τέλος του καλοκαιριού θέλει γενναίες δόσεις χρώματος, τα βαμμένα χείλη παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Κανένα μακιγιάζ  δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένο , αν δεν έχεις επιλέξει ένα ωραίο lipgloss. Είναι σημαντικό σε κάθε εμφάνιση και δίνει μια τελευταία πινελιά σε κάθε look. Στο νεσεσέρ μας οι  περισσότερες έχουμε ,τουλάχιστον ένα αγαπημένο μας  lipgloss το οποίο το φοράμε καθημερινά και μας αλλάζει την διάθεση.

Η εφαρμογή και η επιλογή του σωστού χρώματος είναι μόνο μερικά από τα μυστικά που θα μας βοηθήσουν να επιτύχουμε το στυλ και να ακολουθήσουμε τις επιταγές της μόδας λάμποντας όπως οι μεγαλύτερες σταρ.

Τα χρώματα είναι τα χαμόγελα της φύσης και του καλοκαιριού και η Glossy μας κάνει να χαμογελάσουμε διάπλατα, να δείξουμε το χαμόγελό μας, να φιλήσουμε τους αγαπημένους μας και να αισθανθούμε την ξενοιασιά και τις αποχρώσεις του καλοκαιριού στα χείλη μας με τα μοναδικά ….

Τα υιοθετούμε αναντίρρητα και κάνουμε το δικό μας beauty statement!

Τα lipgloss Glossy χαρίζουν ένα φωτεινό χαμόγελο σε ζωηρές, ευωδιαστές αποχρώσεις. Αυτές η ιδιαιτέρως χρωστικές  συνθέσεις με υγρό αποτέλεσμα και γυμνή αίσθηση γίνεται ένα με τα χείλη σε δευτερόλεπτα, όπως ένα προσωρινό τατουάζ. Προσφέρουν πλήρη κάλυψη και μοναδική λάμψη. Δίνουν στα χείλη μας μια  ζωντανή όψη. Απαλά και βελούδινα καλύπτουν ομαλά τα χείλη μας, μετατρέποντάς τα σε λαμπερή τελειότητα. Η ελαφριά σταθερή υφή τους δεν στεγνώνει τα χείλη μας δημιουργώντας ένα αριστούργημα χρώματος και στυλ.

Ζουμερά, ακαταμάχητα χείλη γίνονται σύμμαχοι σε άψογες εμφανίσεις, αναβαθμίζοντας ακόμα και ένα casual look.

Με λαμπερές αποχρώσεις BRITNEY, B.B.4.E, GALAXY EX, IBIZA SPIRIT και MIRACLES μας επιφυλάσσουν κάτι ξεχωριστό: μια εξολοκλήρου νέα προσέγγιση στο χρωματισμό των χειλιών που θα λατρέψετε.

IBIZA: Θέλουμε κάτι έξαλλο. Κάτι να μας θυμίζει τις extreme νύχτες μας και να μας ωθεί να κάνουμε τις επόμενες. Να μας ωθεί να μην έχουμε κολλήματα, προκαταλήψεις στερεότυπα τι θα πει ο ένας τι ο άλλος. Είμαι ελεύθερη και μπορώ να κάνω ότι θέλω. Να γίνω όσο έξαλλη θέλω.

NEO glossy από την καλοκαιρινή σειρά. Με γεύση μπανάνα-λεμόνι γιατί μας αρέσουν οι μπανάνες αλλά θέλουμε να είμαστε και λίγο ξινές σαν το λεμόνι.

Χρώμα κίτρινο ανοιχτό αλλά όχι κίτρινο στα χείλη. Έχει ανοιχτούς υποτόνους και είναι extra λαμπερό και ενυδατικό.

Το βάζουμε κάθε μέρα και κυρίως κάθε βράδυ. Με όποιον/α και αν είμαστε. Μεγάλη διάρκεια και ελαφρώς αδιάβροχο! Υφή καλοκαιρινή!

SPIRIT: Χρώμα μπλε. Μπλε ίσον θάλασσα. Και αυτό αρκεί για εμάς. Εχουμε το καλοκαίρι στην τσάντα μας όπου και αν είμαστε. Δεν χρειαζόμαστε τίποτα άλλο. Νιώθουμε τις διακοπές περισσότερο απο ποτέ. Ανυπομονούμε πότε θα ξαναπάμε θάλασσα να κάνουμε match με το glossy μας. Άλλωστε ποια άλλη μπορεί να έχει κάτι παρόμοιο ; Γιατί ίδιο ποτέ. Μόνο οι Glossy.

Χρώμα μπλε ανοιχτό αλλά όχι μπλε στα χείλια. Μπλέ υποτόνους και ηρεμεί τα σκούρα χρώματα απο κάτω. Εxtra λαμπερό. Γεύση καλοκαιρινή τροπικών φρούτων για να νιώθουμε δροσερές σαν τη θάλασσα. Μεγάλη διάρκεια και ελαφρώς αδιάβροχο! Υφή καλοκαιρινή!

BRITNEY:

Αποκτήστε ζουμερά, λαχταριστά χείλη, χάρη στο gloss που είναι αφιερωμένο στην Britney που μας μεγάλωσε με το toxic και ποτέ δεν έχασε την λάμψη της.

Ένα γκλος με πολυτελή υφή, που αγκαλιάζει μοναδικά τα χείλη. Χαρίζει μια λαμπερή όψη, ενώ ταυτόχρονα το καλοκαιρινό μπρονζέ χρώμα με πολλά glitters που περιέχει εσωτερικά κάνει τα χείλια μας να λάμπουμε. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και υπόσχεται αποτέλεσμα που διαρκεί. Το gloss καλύπτει ομοιόμορφα τα χείλη, γεμίζει τις γραμμές των χειλιών και προσφέρει λαμπερό χρώμα χωρίς να αφήνει κολλώδη αίσθηση. Η καινοτόμος σύνθεση που περιέχει με SPF20, vegan, χωρίς  γλουτένη & free cruelty, επιπλέον AF λαμπερό ενισχύει τη διέγερση και την ενυδάτωση των χειλιών και αφήνει μια γλυκιά διακριτική αίσθηση τσιμπήματος και μια νότα δροσιάς στα χείλη απο βανίλια και καρύδα.

Για χείλη για φίλημα!

B.B.4.E:

Παρουσιάστε τον πιο θηλυκό και λαμπερό εαυτό σας, επιλέγοντας το B.B.4.E Lipgloss που θα αναδείξει το σαγηνευτικό σας χαμόγελο. Είναι προϊόν για έντονη λάμψη στα χείλη με έντονη κάλυψη χρώματος φούξια… χρώμα που διαρκεί για μέρες.

Η απαλή και λεία υφή του γλιστράει απαλά και αφήνει ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα. Εξαιρετικά έξτρα γυαλιστερό και λαμπερό για υπέροχα λαμπερά χείλη στη στιγμή. Χάρη στην άκρη του απλικατέρ με κλίση, η υφή εφαρμόζεται εύκολα. Η μη κολλώδης σύνθεσή του εξασφαλίζει άνεση, ενώ η πρακτική συσκευασία του σας επιτρέπει να το εφαρμόζετε εύκολα και με ακρίβεια. Είναι vegan, χωρίς γλουτένη και cruelty free.

Επιπλέον, χάρη στο ευχάριστο άρωμα του, κάθε πέρασμα στα χείλη προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία.

To προϊόν Lip gloss B.B.4.E είναι ό,τι χρειάζεστε για να κάνετε πραγματικά εντυπωσιακή και ελκυστική την εμφάνισή σας!

GALAXY EX:

Η πιο glossy εμφάνιση. Ένα γκλος που είναι αφιερωμένο σε όλους τους πρώην που κάποτε μας πλήγωσαν αλλά εμείς γίναμε Glossy..Το GALAXY EX γιορτάζει το απόλυτο comeback!

Κάνει κάθε μακιγιάζ εντυπωσιακό! Η Glossy επίδραση στα χείλη είναι υπέροχη και κολακευτική, δημιουργώντας ένα εφέ μαύρου (αλλά δεν βγαίνει μαύρο στα χείλια, σταφυλίζει) γεμίσματος. Μαύρο σαν την ελπίδα που έχουμε να αλλάξουν κάποτε. Επιπλέον, προσφέρει στα χείλη την πιο περιποιημένη και φυσική εμφάνιση. Η μεταξένια σύνθεση θρεπτικά και ενυδατικά συστατικά εξασφαλίζει περιποιημένα και λαμπερά χείλη χωρίς να κολλάει και είναι ταυτόχρονα μία εντελώς αγνή και vegan λύση χωρίς γλουτένη και cruelty free! Έχει SPF20 και μυρίζει μαύρη βανίλια με gummy berries.

Γυαλιστερό φινίρισμα και είναι ιδανικό για μια ντελικάτη εμφάνιση. Ταιριάζει με κάθε τύπο επιδερμίδας και φαίνεται ιδιαίτερα υπέροχο στην επιδερμίδα.

MIRACLES: Είναι μικρά αλλά μπορούν να κάνουν θαύματα. Πρακτικά mini lipgloss είναι η ιδανική παρέα για ταξίδια και περιπέτειες. Περιλαμβάνουν gloss σε απόλυτα ταιριαστές αποχρώσεις που χωράνε σε κάθε είδους τσάντα. Με ευχάριστη, ελαφριά υφή, μπορείτε να κάνετε τα χείλη σας υπέροχα, λαμπερά και παιχνιδιάρικα οπουδήποτε και να πάτε! Χαρίζουν πολύ γυαλιστερό, σαν καθρέφτη τελείωμα. Μαλακώνουν και περιποιούνται τα χείλη.

Ιδανικά για να δώσετε στα χείλη σας μια ακαταμάχητη λάμψη με ένα απλό βήμα.

Είναι ξεχωριστά γιατί:

·      Έχουν υφή που αφήνει τα χείλη σας λαμπερά και απαλά.

·      Είναι εξαιρετικά και άνετα, δίνοντας πλήρες χρώμα από το πρώτο κιόλας εφαρμογή.

·      Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο τας για να προσθέσουν μια εκλεπτυσμένη πινελιά φωτός στην εμφάνιση των χειλιών σας.

·      Η φόρμουλα τους αντανακλά το φως, για ένα πολύπλευρο και αστραφτερό γυαλιστερό αποτέλεσμα.

·      Είναι εύκολα στη χρήση χάρη στην εύχρηστη εφαρμοστή τους.

·      Το συμπαγές και εύχρηστο σχήμα τους είναι ιδανικό για να τα έχετε μαζί σας οπουδήποτε, για touch up εν κινήσει.

Όλα τα MIRACLES μεταφέρονται εύκολα  στην τσάντα και διατίθενται σε μέγεθος, ιδανικό για αεροπορικά ταξίδια. Σχεδιασμένα να χρησιμοποιούνται μόνο τους ή πάνω από το μολύβι χειλιών, είναι το ιδανικό προϊόν για να χαρίσετε στα χείλη σας λάμψη που διαρκεί.

Η μη κολλώδης φόρμουλα τους με SPF 20, vegan, χωρίς γλουτένη & cruelty FREE μαλακώνουν, θρέφουν και αναγεννούν το δέρμα των χειλιών , και έχει εξαιρετικές ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες για να κρατήσει τα χείλη ενυδατωμένα. Gloss για εντατική πλούσια ενυδάτωση και γεμάτα τονισμένα χείλη. Αφήνουν μια υπέροχη αίσθηση απαλότητας και απλώνονται ομοιόμορφα χωρίς να κολλάνε. Απίστευτη απαλότητα στα χείλη & ενυδάτωση που διαρκεί ώρες.

Γιατί θα τα αγαπήσετε?

Διότι το αποτέλεσμα είναι εντελώς μαγευτικά και θηλυκά χείλη για φίλημα.

Tα gloss που δεν συμβιβάζονται! Διαλέξετε την απόχρωση που σας ταιριάζει περισσότερο.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε στο περίγραμμα, γεμίστε τα χείλη με χρώμα.

 

Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως στην Glossy θα βρείτε lipgloss ζεστά, αισθησιακά που θα σας ταξιδέψουν σε μακρινούς και εξωτικούς προορισμούς, που θα σας δώσουν το αίσθημα της ελευθερίας, και θα σας γεμίσουν χαρά́. Μας συνεπαίρνουν , ξυπνούν  τις αναμνήσεις μας και κατακτούν το μυαλό́ με την πολυτέλεια τους, προσφέροντας χαμόγελα που αποπλανούν.

Lipgloss που θα μπορείτε να τα φοράτε κάθε μέρα, όλη τη μέρα.

 

Ευχαριστώ πολύ την Glossy για την χορηγία των προϊόντων!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://iamglossy.com/

 https://www.instagram.com/glossy_community/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου