Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Ombre.gr review

 

Ombre.gr


Μεταξένια μαλλιά!

Γειά σας Glamorous,

Όταν τα φύλλα αρχίζουν να κιτρινίζουν, τα πρωτοβρόχια κάνουν δειλά την εμφάνισή τους, πολλοί μιλούν για τη μελαγχολία του φθινοπώρου… Όμως, όσοι αγαπούν τις αλλαγές και λατρεύουν τα νέα χρώματα, ξέρουν πολύ καλά πως ήρθε η εποχή για ανανέωση.

Το φθινόπωρο είναι μια εποχή ανασυγκρότησης, καθώς επιστρέφουμε ανανεωμένοι στη ρουτίνα της καθημερινότητας, και έτοιμοι να θέσουμε νέους στόχους, να δοκιμάσουμε καινούρια πράγματα και να εφοδιαστούμε με τα κατάλληλα για τον ερχομό του χειμώνα. Το φθινόπωρο είναι θα λέγαμε η κατάλληλη εποχή για να κάνουμε αρκετές αλλαγές στην εμφάνισή μας και να υποδεχτούμε τη σεζόν ανανεωμένοι.

Η μετάβαση από τις υψηλές θερμοκρασίες και την υγρασία στον ξηρό αέρα του φθινοπώρου απαιτεί να κάνουμε αλλαγές όχι μόνο στις ενδυματολογικές μας επιλογές αλλά και στις καθημερινές συνήθειες περιποίησης. Όπως το δέρμα, έτσι και τα μαλλιά ξεραίνονται το φθινόπωρο, λόγω της χαμηλότερης θερμοκρασίας που επικρατεί σε σύγκριση με τους καλοκαιρινούς μήνες.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα όμορφα, λαμπερά και με υγιή εμφάνιση μαλλιά αποτελούν ζητούμενο για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθάνεται αυτοπεποίθηση κάθε μέρα.

Υπάρχουν, λοιπόν, τρόποι για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το πρόβλημα; Η φυσιολογική ανανέωση του τριχωτού της κεφαλής έχει τα μυστικά της, τα οποία αν γνωρίζετε δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε. Φτάνει να ακολουθείτε τους βασικούς κανόνες της εταιρίας Ombre.gr και πείτε «αντίο» στα άσχημα μαλλιά.


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία Ombre.gr ιδρύθηκε το 1993 και στόχος της είναι η ικανοποίηση των γυναικών και φιλοσοφία της επαγγελματικά και ποιοτικά προϊόντα!



Το προϊόν που δοκίμασα είναι:




BRALIZ Home Care Leave-In serum




Λαμπερά, μεταξένια μαλλιά…αυτό ονειρευόμαστε όλες και κάνουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε. Ωστόσο, το μυστικό συχνά κρύβεται σε μικρές λεπτομέρειες που αγνοούμε ή από βιασύνη παραβλέπουμε. Όταν είναι υγιή και επαρκώς εμπλουτισμένα με τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά, φαίνονται πανέμορφα!

Τι γίνεται όμως όταν η εξωτερική τους εμφάνιση δεν είναι καλή; Τι κάνετε όταν νιώθετε πως τα μαλλιά σας έχουν χάσει τη λάμψη τους;

Δυστυχώς, για τις περισσότερες τα λαμπερά μαλλιά παραμένουν άπιαστο όνειρο, αν αναλογιστούμε πόσες φορές παιδεύονται με μαλλιά που δε στρώνουν  και είναι θαμπά. Αυτό δεν πρέπει να μας εκπλήσσει. Τα μαλλιά σήμερα υποβάλλονται σε μεγάλη καταπόνηση λόγω του λουσίματος με ζεστό νερό, τα περίπλοκα στεγνώματα και το styling.

Υπάρχει τρόπος για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας λεία, μεταξένια, ακόμη και στις πιο αρνητικές συγκυρίες; Πως μπορούμε να τα φροντίσουμε ώστε να αποκαλύψουν την πραγματική τους ομορφιά;

Τότε, έχει έρθει η ώρα να βρείτε τα αίτια και να τα καταπολεμήσετε με αποτελεσματικές λύσεις, που θα σας χαρίσουν ξανά όμορφη εμφάνιση που θα διαρκεί.

Όταν πρόκειται για τη φροντίδα των μαλλιών σας αναζητείστε πάντα τα προϊόντα που θα σας χαρίσουν μεταξένια όψη χωρίς να καταστρέφουν το τριχωτό της κεφαλής.

Κρατήστε τα μαλλιά σας υγιή, λαμπερά και μεταξένια  και για να το πετύχετε αυτό χρησιμοποιείστε το BRALIZ Home Care Leave-In serum. Από τις ρίζες έως τις άκρες τα μαλλιά αποκτούν λεία υφή και δείχνουν πιο περιποιημένα με οποιοδήποτε χτένισμα.

Το BRALIZ Home Care Leave-In serum είναι ορός μαλλιών που μεταμορφώνει τα μαλλιά σας σε μεταξένια τελειότητα! Είναι προϊόν που προορίζεται για μαλλιά που έχουν ανάγκη από εντατική θρέψη ή περιποίηση. Αν τα μαλλιά σας έχουν λοιπόν έντονη ανάγκη από θρέψη στις άκρες και το μήκος τους ο ορός BRALIZ Home Care Leave-In serum είναι ο καλύτερο σας φίλος. Βλέπετε, δημιουργεί ένα ισχυρό φιλμ γύρω από την τρίχα και της παρέχει στο maximum όλα εκείνα τα συστατικά που χρειάζεται για να δείχνει τέλεια.

To Braliz Leave-In έχει σχεδιαστεί με βασικά συστατικά τα BBB* (Brazilian Botanical Bioactives – φυσικά βιοενεργά συστατικά από τη Βραζιλία) τα οποία ενυδατώνουν και θρέφουν την τρίχα, προστατεύοντάς την από τη φυσική και χημική φθορά. Παρατείνει το ίσιωμα στα μαλλιά και επανορθώνει τα μόρια κερατίνης της τρίχας προσφέροντας δύναμη και λάμψη. Έχει αντηλιακή προστασία.

Απαλή και βελούδινη σύνθεση που διεισδύει βαθιά μέσα στη ρίζα της τρίχας, την ενυδατώνει, κάνει τα μαλλιά λεία και εξαλείφει το φριζάρισμα. Μη λιπαρή σύνθεση. Αποκαθιστά άμεσα τη λάμψη και βοηθάει στην ενδυνάμωση, τη θρέψη και την ενυδάτωση των φθαρμένων μαλλιών. Διεισδύει στα λέπια της τρίχας τρέφοντάς και οδηγεί στην αναδόμηση της τρίχας. Τα μαλλιά ξαναβρίσκουν τη λάμψη, τη ζωντάνια τους, το φυσικό τους όγκο.

Συμβάλει στην αναδόμηση, την ενυδάτωση και την προστασία της τρίχας, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει έντονη λάμψη και μεταξένια υφή. Ενσωματώνοντας την πεμπτουσία των πιο πολυτελών συστατικών στις υψηλότερες συγκεντρώσεις , προσφέρει απαράμιλλα αποτελέσματα και χαρίζει στα μαλλιά διαρκή λάμψη.

Αφήνει άμεσα τα μαλλιά με αίσθηση απαλότητας και ευκολοχτένιστα.

Αρκούν μερικές σταγόνες για άμεσο αποτέλεσμα.

Η πολυτέλεια συνδυάζεται και προσφέρει σε βάθος θρέψη για πανέμορφα μαλλιά με πολυτελή λάμψη και υπέροχο μεταξένιο άγγιγμα .

Είναι σε πολύ όμορφη συσκευασία και είναι κατάλληλο και για ταξίδια μας.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόζετε την κατάλληλη ποσότητα σε νωπά μαλλιά και απλώνετε καλά με μία χτένα. Εάν χρειαστεί χρησιμοποιείτε και βούρτσα. Δεν ξεβγάζεται.

 

 

 

Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως προϊόντα της εταιρίας  Ombre.gr καλύπτουν τις ποικίλες ανάγκες των μαλλιών και του σώματος μας. Έτσι, τα μαλλιά μας αποκτούν ξανά τη λάμψη που έχουν χάσει και το σώμα μας την ευεξία και τόνωση που του έλειπε. Τα προϊόντα τους μας δίνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα που θέλουμε για τον εαυτό μας. Εχουν αυστηρά κριτήρια ποιότητας… και φυσικά έχουν τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς… Θα σας  ενθουσιάσουν και θα σας μυήσουν στα μυστικά της ομορφιάς!! Γυναίκες και άνδρες βρίσκουμε την αυτοπεποίθηση που μας αξίζει!

 

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Ombre.gr για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ: https://www.ombre.gr/

 https://www.facebook.com/ombre.gr/

https://www.instagram.com/ombre.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου