Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Parfimo review

 

Parfimo


Η θύμηση της ομορφιάς του φθινοπώρου!

Γειά σας Glamorous,

Μπήκαμε πλέον σε εκείνη την εποχή που χιλιοτραγουδήθηκε και χιλιοζωγραφίστηκε. Η ομορφιά του φθινοπώρου όταν το διάχυτο φως καταργεί τις σκιές, αντανακλάσεις χρυσαφένιες μαστιγώνουν την ώχρα, στα μάτια δάκρυα.

Θα παραδοθείς!

Τα πεσμένα φύλλα και τα πρωτοβρόχια μας προειδοποιούν για την έλευση του φθινοπώρου και το χειμώνα. Η μέρα μικραίνει, ο ήλιος δύει πιο νωρίς και μια γλυκιά μελαγχολία ή ακόμα και θλίψη μας αγκαλιάζει. Η φύση ξεγυμνώνεται και το έδαφος γίνεται ένα στρώμα από φύλλα. Ο ήλιος κρύβεται και τα χρώματα είναι μουντά καθώς δεσπόζουν γύρω μας.

Πάντα επιεικείς στη μαγνητική αυτή ατμόσφαιρα του φθινοπώρου, στις πρώτες ζακέτες που εμφανίζονται, στις ομπρέλες που ανοίγουν ξαφνικά μπροστά μας, στα φύλλα που παραιτούνται από τα δέντρα, στις κούπες που εμφανίζονται ξαφνικά και αρχίζουν να αχνίζουν, σε εκείνα τα γήινα χρώματα, σχεδόν αδύνατο να τα συλλάβουμε, πόσες αποχρώσεις έχει το καφέ και το πράσινο, στα παιδιά που δε φωνάζουν πια παρά φορτώνουν τη σάκα τους και βαδίζουν προς το σχολείο, στα τζιτζίκια που σώπασαν σιγά σιγά και πιο ολοκληρωμένα στην ηρεμία της μελαγχολίας του φθινοπώρου που όλα μπαίνουν στους ρυθμούς που επιβάλλει.

Αυτή είναι η ομορφιά του φθινοπώρου. Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε σαν μωσαϊκό. Συνδυάζει ανόμοιες καταστάσεις και δημιουργεί τις δικές του.

Για να μπορέσουμε για λίγο να κλέψουμε το βλέμμα μας από το φθινόπωρο και να ντύσουμε την ψυχή μας τα αρώματα της εταιρίας Parfimo θα μας μυήσουν στο χορό του φθινοπώρου, στην αλλαγή της εποχής, στο νέο σκηνικό που είναι μαγικό και έντονο.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

 

To Parfimo προσφέρει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων για κάθε γούστο. Κάθε μέρα προσθέτουνε και επεκτείνουνε τη συλλογή τους πάνω από 1 εκατομμύριο πρωτότυπα αρώματα και καλλυντικά προϊόντα για να ικανοποιήσουνε και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Θα βρείτε όχι μόνο περίφημα αρώματα και καλλυντικά από όλο τον κόσμο, αλλά και μοναδικά, εξειδικευμένες μάρκες που δεν μπορείτε να βρείτε στα συνηθισμένα αρωματοπωλεία. Το Parfimo προσπαθεί να διατηρήσει τη ηγετική θέση της ως ένας από του μεγαλύτερους προμηθευτές της αρχικής αρώματα και καλλυντικά στην Ελληνική αγορά. Επιλέξτε πάνω από 1 εκατομμύριο πρωτότυπα προϊόντα έτοιμα για άμεση παράδοση από τις αποθήκες τους.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



ESCADA ESPECIALLY ESCADA DELICATE NOTES



Φθινόπωρο! Η ομορφιά λάμπει ήσυχα!

Μια γλυκιά θλίψη έχει τούτη η εποχή, που όταν βάζει ένα ψιλόβροχο γίνεται η μέρα σαν μια μικρή τελετουργία. Αποκτά μια θεϊκή διάσταση. Φταίει άραγε που έχουμε τον ήλιο διαρκώς σύντροφο μας και στον ελάχιστο άνεμο ή στη βροχή νιώθουμε τόσο μαγεμένοι;

Η αίσθηση της πρώτης βροχής επιτυγχάνεται σχεδόν μοιραία ανάμεσα στα έντονα και μουντά χρώματα, τόσο επιτυχημένα που νομίζεις πως μυρίζεις το χώμα να βρέχεται.

Ο ήλιος που χάνεται νωρίς, το βράδυ που μας κυκλώνει γρηγορότερα, να εκεί που είχαμε βρει ένα ήρεμο τέμπο να κινούμαστε που ξαφνικά αλλάζουν όλα πάλι. Είναι από τις πιο δύσκολες αλλαγές τούτη του φθινοπώρου.

Όμως με την ονειρική του ατμόσφαιρα είναι ρομαντική εποχή. Σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις τη φύση πριν ακόμη ξεγυμνωθεί και παγώσει. Αναζητάς τη ζεστασιά του ήλιου κι απολαμβάνεις το δροσερό αεράκι που σε αναζωογονεί.

Για αυτούς τους πολλούς λόγους το φθινόπωρο είναι η αγαπημένη μας εποχή.  Αυτός ο συνδυασμός του ήλιου με τη βροχή ταιριάζει με τη διάθεση μας. Είναι μία μεταβατική περίοδος, όπως ακριβώς συμβαίνει και στη ζωή.

Χρειαζόμαστε μεταβατικές περιόδους για να προχωρήσουμε και να αλλάξουμε ότι δεν μας αρέσει κι ότι επιθυμούμε και σχεδιάζουμε εδώ και καιρό.  Η στασιμότητα και η αναμονή κουράζει και απογοητεύει από ένα σημείο και μετά.

Για αυτό το φθινόπωρο εναρμονίζεται και μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής, προσφέρεται για αλλαγές, ακόμη και στο άρωμα μας. Αρκεί μια μικρή, «μαγική» και... αρωματική κίνηση με το ESCADA ESPECIALLY ESCADA DELICATE NOTES. Άρωμα γεμάτο έμπνευση για δημιουργία. Ας το απολαύσουμε!

Το ESCADA ESPECIALLY ESCADA DELICATE NOTES είναι ένα λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Αυτό το ελαφρύ και αναζωογονητικό γυναικείο άρωμα αιχμαλωτίζει την ξέγνοιαστη αίσθηση των ζεστών απογευμάτων φθινοπώρου και παραμένει μαζί σας όλη την ημέρα. Έίναι εκλεπτυσμένο και αναδεικνύει το λεπτό άρωμα των τριαντάφυλλων σε άνθηση, αυτό το κομψό άρωμα είναι τέλειο για την εκλεπτυσμένη γυναίκα που δεν φοβάται να πάρει τον έλεγχο του πεπρωμένου της.

Το Especially Escada Delicate Notes είναι μια υπέροχα ανάλαφρο, λεπτό, εμπνευσμένο από το νεότερο πνεύμα της χαρούμενης, αυθόρμητης και λαμπερής γυναίκας Especially Escada. Το άρωμα ανοίγει με τη φρεσκάδα του δροσερού τριαντάφυλλου και τις ελαφριές πινελιές αχλαδιού που αποκαλύπτουν με χάρη τη θηλυκή καρδιά των ροδοπέταλων και του υλάνγκ υλάνγκ. Σαν μεταξωτό μαντήλι που φυσάει στον άνεμο, μαζί ντύνονται απαλά και αποκαλύπτουν τους εξωτικούς, μοσχομυριστούς σπόρους Ambrette.

Υπογραμμίζει τις ανάμεικτες συμφωνίες για ένα αξέχαστο άρωμα που δεν θα ξεχαστεί σύντομα. Το φρέσκο και λεπτό άρωμά του μεταδίδει την απαλή και αισθησιακή φύση. . Αναζωογονεί και αναστρέφει την κακή διάθεση , προκαλώντας ευφορία. Μας αφυπνίζει απ’ την ύφεση του λήθαργου και είναι κατάλληλο να δώσει λίγη ευτυχία στη μέρα μας.

Η ισχύς του αρώματος διαρκεί τόσο στα ρούχα όσο και στα σημεία παλμού.

Φορέστε το στο γραφείο όταν χρειάζεστε μια τόνωση της αυτοπεποίθησης ή για να προσθέσετε ένα ελατήριο στο βήμα σας.

Η συσκευασία είναι πολυτελής και κομψή με ένα παγωμένο, τετράγωνο γυάλινο μπουκάλι που περιέχει έναν απαλό ροζ αρωματικό χυμό που σφραγίζεται μέσα χρησιμοποιώντας το αυθεντικό, εικονικό καπάκι με χρυσό φινίρισμα με διπλό λογότυπο E.


Τρόπος χρήσης:

Τα αρώματα ξεδιπλώνονται πολύ καλά σ'ένα ζεστό σώμα. Εφαρμόστε στους αστραγάλους, πίσω από τα γόνατα, στη μέσα πλευρά του αγκώνα, στους καρπούς, στο λαιμό, πίσω από τα αυτιά.

 



ADIDAS NATURAL VITALITY


Φθινοπωρινό αγέρι!

Φθινόπωρο, μία νοσταλγική ομορφιά συντροφεύει τις περιπλανήσεις μας μέσα στο δάσος με τα πλατάνια, τις καστανιές και τις οξιές. Τα χρώματα, οι βαθμιαίες αποχρώσεις της φυλλωσιάς καρποί του θέρους που συρρικνώνονται, η ζωηράδα των πορτοκαλοκαφέ ή ερυθροκίτρινων αποχρώσεων διεγείρουν άλλα συναισθήματα και σκέψεις σαν αντικρίζεις αυτό το υπέροχο φθινοπωρινό τοπίο.

Η φύση διοργανώνει φθινοπωρινό πάρτι όταν πέσουν οι πρώτες βροχές, ξαφνικά μοιάζει να ξυπνά και μέσα σε λίγες μέρες όλα έχουν πρασινίσει ξανά. Τα φθινοπωρινά αγριολούλουδα εμφανίζονται στην εξοχή και το θρόισμα των δένδρων αλλάζει μιλιά, γίνεται πιο στεγνό -ξερό και ο ήχος αλλάζει σαν φθινοπωρινή βροχή, ο άνεμος αναγκάζει τα ξερά φύλλα να αποχωριστούν τα κλαδιά των δένδρων, να αιωρούνται στο κενό μέχρι να καταλήξουν στο έδαφος, να αγγίξουν τις ρίζες.

Νιώθεις το ορφάνεμα των φυλλοβόλων δέντρων που μοιάζουν να κλαίνε το χωρισμό καθώς πέφτουν τα φύλλα. Παρ’ όλο αυτό η ομορφιά του είναι ατέλειωτη και τα χρώματα υπέροχα.

Ένα κιτρινοκαφέ χαλί στρώνεται στο μουσκεμένο, λασπώδες έδαφος περιμένοντας υπομονετικά μέχρι να το καλύψουν τα χιόνια, να μετατραπεί σε φυλλόχωμα και να αφομοιωθεί με την γη.

Εικόνες της εποχής. Τέτοιες που να βεβαιώνουν αυτό το ανεξήγητο του κόσμου. Αισθαντικές σου, σιγομουσμουρίζουν ήχους φθινοπώρου.

Όσο το φθινόπωρο είναι απασχολημένο με το να ζωγραφίζει με τα πιο γοητευτικά χρώματα εμείς αφηνόμαστε στην μαγεία του και συνθέτουμε την δική μας μεθυστική σονάτα με το άρωμα ADIDAS NATURAL VITALITY. Μια φθινοπωρινή πινελιά που φέρνει λίγη περισσότερη χαρά και αναζωογόνηση!

Το ADIDAS NATURAL VITALITY είναι ένα υδάτινο λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Θα βοηθήσει να μην επιβραδύνει τον συνηθισμένο ρυθμό της ζωής, αλλά ταυτόχρονα να φέρει ένα κομμάτι θηλυκότητας στη δική σας εικόνα. Αυτό είναι για τις κυρίες με μια εκκεντρική, ενεργητική αίσθηση, ζωηρές, αισιόδοξες και σπορ γυναίκες.. Είναι βέβαιο ότι θα αισθανθείτε ενέργεια και αναζωογόνηση.

Το ζωηρό και ενεργητικό άρωμα έχει μια φρουτώδη-λουλουδάτη πινελιά που αντιπροσωπεύει την ουσία της θηλυκότητας και του αυθορμητισμού του αθλητισμού. Αυτό το άρωμα συνδυάζει τέλεια την ουσία των εξωτικών φρούτων με τα άνθη των σπάνιων φυτών. Αυτό το αισθησιακό άρωμα του Natural Vitality θα τυλίξει το σώμα σας σε ένα παλλόμενο πέπλο αρώματος που θα υπογραμμίσει τέλεια την απεριόριστη προσωπικότητά σας. Η σύνθεση του ανοίγει με μια έκρηξη από φρέσκες νότες από λίτσι, μήλο, πορτοκάλι και ντομάτα. Η καρδιά αποτελείται από καρπούζι, στο οποίο προστίθενται φρέσκες φρουτώδες νότες όσμανθου και άνθους λωτού, που δημιουργούν μια ατμόσφαιρα θηλυκότητας. Οι νότες της βάσης περιλαμβάνουν σανταλόξυλο και μόσχος. Το ελαφρύ και ανεπιτήδευτο μπουκέτο αυτού του αρώματος θα βοηθήσει κάθε κυρία να τονίσει τη μοναδικότητα της εικόνας της σε οποιοδήποτε σκηνικό.

Θα εκτιμήσετε το ελαφρύ ADIDAS NATURAL VITALITY σε διάφορες περιστάσεις το οποίο είναι εξαιρετικό για καθημερινή χρήση. Θηλυκό είναι γεμάτο ρυθμό, δυναμισμό και στυλ - ιδανικό για κάθε μοντέρνα γυναίκα.

Είναι τυλιγμένο σε έντονο μωβ συσκευασία με χαρακτηριστική κυματιστή γραμμή εμπνευσμένη από τις καμπύλες του γυναικείου σώματος σε κίνηση .. Το όνομα του αρώματος είναι τυπωμένο πολύχρωμα και με τόλμη στο γυαλί για μια πινελιά νεωτερικότητας.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε στο δέρμα από απόσταση περίπου 15 cm. Εφαρμόστε στους καρπούς, το λαιμό και πίσω από τα αυτιά, μπορεί να ψεκαστεί σε μαλλιά ή ρούχα.

Αποθήκευση:

Φυλάσσεται σε σταθερή θερμοκρασία σε ξηρό μέρος. Μην εκθέτετε σε υψηλές θερμοκρασίες.

 

 

 

 

 

Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως τα προϊόντα Parfimo «ντύνουν» κάθε σας εμφάνιση και να της δίνουν έναν αέρα ανανέωσης. Περικλείουν την ομορφιά της εποχής και την κατευνάζουν με παρηγορητικές ζεστές νότες. Σαν μια ανάσα που γεμίζει απαλότητα και ζεστασιά. Συγκινούν, παθιάζουν και να ανάγουν σε μια εμπειρία πνεύματος. Είναι ξεχωριστά, ιδιαίτερα, αποπνέουν λάμψη και μας παρασέρνουν σε έναν φθινοπωρινό χορό με σκοπό να αγκαλιάσουν την ψυχή σας.

 

 

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Parfimo για την χορηγία των προϊόντων!!

 

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ: https://www.parfimo.gr/

https://www.facebook.com/parfimo.gr 

https://www.instagram.com/parfimo.gr/ 

 

4 σχόλια:

  1. Το ESCADA αγαπημένο άρωμα!Στο άρθρο το περιγράφεται έτσι ακριβώς όπως μυρίζει και την αίσθηση που αφήνει.Συνιστώ να το δοκιμάσουν όλες οι γυναίκες. Οσο αφορά την Parfimo έχει καταπληκτικές τιμές και ακόμη και στα ακριβά αρώματα κάνει εκπτώσεις ώστε να έχουμε την ευκαιρία να τα αγοράσουμε.Συνεχίστε έτσι αγαπημένη Parfimo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σας. Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια, χαιρόμαστε που σας αρέσουν τα προϊόντα της εταιρίας Parfimo τόσο για την ποιότητα τους όσο και για τις οικονομικές τιμές που έχουν.

      Διαγραφή
  2. Γεια σας,παρακαλώ μπορείτε να με ενημερώσετε εαν η Parfimo έχει κατάστημα για να μπορέω να δω απο κοντά κάποια αρώματα ή είναι μόνο eshop;Βλέπω τόσο καιρό τα άρθρα σας για αυτή την εταιρία και με παρακινήσατε και μπήκα και είδα ότι έχει τα αρώματα που φοράω και πολύ οικονομικές τιμές.
    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σας. Από όσο γνωρίζουμε η Parfimo στην Ελλάδα έχει ηλεκτρονικό κατάστημα που είναι ο πιο βολικός και εύκολος τρόπος για να παραγγείλετε προϊόντα.
      Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να μιλήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 21 1234 1421 ή μέσω email :info@parfimo.gr καθώς και από τα social media τους.

      Στο site τους θα βρείτε τα πιο οικονομικά καλλυντικά, απίστευτες προσφορές και εκπτώσεις.

      Ευχαριστούμε.

      Διαγραφή